solen är så himla underbar (och klassen också!!)

Vi skulle ut hela klassen hem till B idag för att göra iordning vår klass-kalender som ska sitta uppe i ljushallen. Jag, B, S, S och S (många S!!) åkte ut först av alla då vi skippade att gå på samhällslektionen idag eftersom den var frivillig. Det blev stek i solen i dryga två timmar innan det första, andra tappra folket dök upp. Därefter har vi alla fixat & donat med kalendern, tränat dans, lekt allmänt, fikat & ätit glass och självklart bara haft det underbart i solen! För guuuud så härligt det har varit idag verkligen! Rena rama sommardagen! S brände sig till och med rejält efter alla timmars stek, hihi, rödis! :P

Nu är det plugg som måste göras eftersom psykologiarbetet måste vara klart tills imorgon. För att jag skulle orka med allt som ska göras så kände jag att jag var sugen på något riktigt gott. Därför åkte jag till Coop och köpte en massa god frukt och gjorde iordning en huur smarrig fruktsallad som helst! Aaah, livet har lekt idag! :) Synd bara att den ska förstöras av huvudvärken som jag har, menmen.. Den går nog över snart! :)

Hörs!

Så grymt trött så det finns inte

Herregud vad jag är trött! Mín gitarrlärare kommenterade idag att jag såg väldigt trött ut och han hade då verkligen rätt. Som jag skrev för några inlägg sedan så har detta verkligen inte varit någon utvilande helg och nu har det satt sina spår så det skriker om det! Jag vaknade nyss ur min powernap som jag bara hade tänkt skulle vara i max en halvtimme eftersom jag har så mycket att göra. Istället blir det närmare en och en halvtimme innan jag till slut vaknar av att min mobil ringer. Och det var lättande kan jag tala om; jag var mitt inne i en väldigt stressande dröm där jag höll på att missa tåg och jag bar runt på trappräcken och glömda kreditkort och gud vet vad! När jag tänker efter så har det säkert någon innebörd för mig eller något eftersom jag
1 - Allitd är sen och har svårt att passa tider
2 - Får för mig att nudda en massa trappräcken på ett speciellt sätt (ni som känner till mina
      tvångstankar har säkert sett hur jag menar någon gång)
3 - Gick på stan idag och skulle köpa lite grejer men mitt bankkort låg inte i plånboken

Vad tror ni? Visst låter det inte helt omöjligt?

Nu måste jag verkligen sätta igång med pluggandet, ska hålla ett tal imorgon och dessutom så ska vi hem till B imorgon med klassen och fixa och dona så jag kommer knappast ha någon tid då för allt annat som också måste göras. Ska dessutom eventuellt jobba också. Puh..

Puss på er!


Utmattad

Helger är väl till för att få chansen att vila ut sig? Isåfall så har jag missat den möjligheten totalt den här helgen då jag knappt fått någon sömn alls. Dessutom har jag jobbat både igår och idag. Puuh! Och dessutom!! En på jobbet frågade igår om jag kunde börja tidigare vilket jag sa att jag kunde. Så jag kommer dit vid tio imorse (observera att jag knappt fått sova någonting alls eftersom jag var på inflyttningsfest hos M igår). Då säger skiftledare: "Men oj, så du kommer tidigt idag istället?!". Jag trodde först att hon nästan hånade mig eftersom att jag näästan kom för sent igår.  Nej men då visade det sig tydligen att jag inte alls skulle komma tidigare eftersom hon vars tid jag tog fixade bort hela sin tid till någon annan istället. Då kanske det hade varit en bra idé att säga det till mig eller?! Menmen, så det blev lite mer än en timmes frukost innan jag "äntligen" fick hoppa in. Och de tre små timmarna gick hyffsat fort och sen blev det hemfärd där vi nu har grillat och haft det mysigt :) Både syster M som är här över helgen var ju med såklart och även mormor! :) Btw fanns inte klänningen som M skulle köpa åt mig.. Buhu! Så nu fortsätter jakten efter en älskvärd klänning igen. Herregud, jag har ju en som skulle kunna funka, men den är ju så taaajt. Får köra någon annan diet när det börjar närma sig! Haha.

Nu måste jag jag nog kila härifrån. Känns lite taskigt att jag ine är social med resten av familjen, men samtidigt är jag så trött så jag inte orkar vara pratglad. Dessutom så har jag sjukt mycket plugg att göra, jag sätter ju aldrig igång! Skärpning!!

Hörs väl lite senare I guess,

Pözz!

Grillat kött är ju bara såå gott! :)
(Bilden kanske dock inte ser så frestande ut, men vatusan!)

Party igen!

Haha, det blev ju en minnesvärd kväll igår. Eller inte.. Eftersom det inte är mycket minnen som finns så känns det lite scary faktiskt.. :P Haha, måste ha varit mitt långa uppehåll från alkohol som gjort att jag var otroligt lättpåverkad eller något. Men jag hade iallafall kul så länge det varade, vilket nu inte var alltför lång tid. Men va tusan, ikväll äre partaj igen och då är det bara att ta nya tag ju!! :D
Skum & oväntad kväll igår, det får bli orden som får beskriva den bäst. Och hur nu detta ska fortsätta, det återstår bara att se..

Sitter i jobbkläder nu eftersom jag är så seg och inte kommit längre. Sheeetans vad trött jag var imorse när jag skulle gå upp! Och yr! Och jag har inte varit lite tjurig på jobbet idag. Ingen mat & knappt någon sömn. Sen ingen rast på det och sjukt mycket att göra. Jösses säger jag bara! Menmen. Pengarna rullar in sen iallafall! Mjauu!

Nu känner jag att det bara skrivs en massa strunt och att jag har massor att göra innan jag kan åka iväg. Mamma tjatar och tjatar och tjatar om grejer jag måste fixa också så det lär bli en seg start för mig ikväll också.
Men vi hörs senare! Jag är iaf sjukt taggad trots gårdagen och det ska bli riktigt skoj att kalasa med folk från work! Hihi!

Adios amigos!


Utgång!

Ikväll blir det utgång med lite skönt folk, det jobbiga är att jag typ har lovat bort mig till två olika håll så det här blir lite klurigt. Det som är ännu mer klurigt är att inget av alla håll har någon förfest. Var tusan ska man hitta det nu?! Klockan börjar ju bli rätt mycket! Herregud.. Det är nog bäst att jag åtminstone gör mig klar så jag kan åka någonstans var det nu än blir.

Pusshej!

skööönt!

Har ju bara en lektion på fredagar och idag var den dessutom frivillig. Dock hade jag först tänkt att vara duktig ändå och gå på den enda lektionen för att sedan strosa runt i stan innan det var lunchdags med mamma. Men sisådär 07:39 imorse inser jag att det inte riktigt är vad jag vill så jag stannade kvar och sov lite till! :) Nu är det strålande sol ute så jag ska nog bege mig snart iallafall, men nu är jag utvilad och på riktigt bra humör eftersom allt känns så skööönt! Älska våren!! :D Ska hinna med lite shopping innan mor också, och det jag inte hinnar kolla på innan är det bara att jag kollar på efteråt. Och sedan dans med klassen. Ruuligt! :)

Nu måste jag hänga upp lite tvätt och sedan ta på mig några andra trasor än vad jag sov i. Sen är det ut i det underbara som gäller! Puss på det! :*

Tjingelingpling!


(Foto taget av B igår i Kungsträdgården, Stockholm.
Underbar bild så tyckte den var värd att få vara i stort format!)

Hufvudstaden

Var i Stockholm idag med klassen. Vi var lite kulturella och besökte Armémuseet och Nationalmuseet. Duktiga va? :P Men självklart har vi stekt i den underbara vårsolen också! :D På den lilla fria tiden vi hade kilade jag till NK för att leta efter min rosa klänning jag kärat ner mig i. Men nej!! Dom hade visst inte det märket längre.. :( Menmen.. Senare när jag pratade med syster så visade det sig att det finns en butik som säljer det märket i samma galleria som hennes affär! Så hon ska köpa klänningen om den finns och ta med hem hit eftersom hon ska hälsa på i helgen. Lycka! :D

Imorgon är det stek, lunch med mamma, dansträning med klassen och utgång som står på schemat. Jag ska även hinna med lite shopping eftersom kontot fylls på med cash imorgon! Fifaan, nu leker livet litegrann för en gångs skull igen! (Om man bortser från allt äckelplugg som jag förtränger...)

Ska kila nu!

Ciao!

Spökboll!

Guud vilken soft dag det har varit idag! Vi har knappt haft några lektioner alls så det enda vi har gjort är att ha varit ute och stekt i solen ungefär! Så himla skönt att våren verkligen är här! :)

Dessutom var det spökbollsturnering idag och min klass var ju tvungna att försöka försvara titelsegern från förra året. Det såg lite tungt ut ett tag med lite få deltagare men vi knaprade ihop lite personer och trott eller ej, vann hela alltihopa! Så spökbollsmästare två år i rad, inte illa va?! :D

Nu har jag ruggigt ont i huvudet så jag ska ta en liten tupplur. Är även sjukanmäld från jobbet ikväll pga att jag inte mår så toppen.. Kommer knappast få någon bra lön nästa månad.. Menmen, har insett att min hälsa faktiskt är viktigare!

Tjingeling!

image15
Spökbollmästare för andra året i rad, sweet! :)

Promenixx!

Asså guuud så härligt det är att bara var ute och gå! Är man själv är det bara att ta med ipoden och gå och grubbla för sig själv. Idag hade jag dock turen med mig att få gå med S i dryga två timmar!! Kom på tanken under dagen att jag inte träffat den kvinnan på evigheter och jag kände att behovet att få träffa henne var väldigt stort, så ett sms senare var det bestämt för en promenad på kvällen och härligt var det! Tack! :)

Nu måste jag snart sätta igång att baka. Har lovat att komma med chokladbollar till skolan imorgon, så det är vä bäst att jag håller det löftet. Dock får jag se till att bara smaka någon enstaka boll eftersom jag verkligen måste vara nyttig och inte falla tillbaka i mina gamla vanor.

Puss på er!


Se så gott det ser ut!

puuh

Nu är jag så sjuuukt trött! Kom ganska nyss hem från jobbet och sov inget vidare inatt. Natten innan det blev det knappt någon sömn heller så jag är sliten som tusan! Vill berätta allt om min och M:s tripp till Karlstad men har alldeles för lite rk för att göra dte nu så jag gör det imorgon istället.. :)

Nu ska jag softa lite och lägga mig tidigt. Faktiskt.

Pussss!

Dag 13 & Karlstad!!

Sista dagen idag på ämnesomsättningskuren, så hiiiimla skönt!! Har gjort iordning en sallad tills imorgon och ska ta med godis & frukt som jag jag mumsa på under tiden vi väntar på vår tur att få sjunga upp inför juryn. Jäpp, det är IMORGON som jag & M ska söka till Idol. Heelt sjukt ju! Haha, vad har jag gett mig in på?! Men det ska bli sjuukt kul iallafall!
Nu är jag hemma en snabbis och förbereder packningen och så. Tåget går om ungefär en timme så jag tar mitt pick och pack och drar ner till stationen snart. Mi var så snäll att jag fick låna hans gitarrfodral så nu får även min Fender följa med till soliga Värmland för att förhoppningsvis hjälpa mig litegrann i mitt framförande. Hihi, jag är nervös men samtidigt väldigt, väldigt förväntansfull! Kameran får absolut följa med för det här är något jag inte får glömma. Om jag sedan använder den väl återstår att se, men med ska den iallafall!

Nu är det dags att jag gör klart det sista!

Puss på er och håll en extra tumme för mig & M imorgon är ni gulliga! :)

Tjingelingpling!




Hihi, spännande värre! :D

funny!

Teatern var faktiskt riktigt, riktigt rolig! :D Den var lite dryg i början då han (den enda skådespelaren i föreställningen) fastnade lite väl mycket på olika skämt och så, men vartefter så blev allt sjukt kul även om man kanske inte förstod sig på riktigt alla skämt.. Finns så mycket att berätta om den och jag skulle verkligen vilja göra det, men klockan är ju redan sjukt mycket och jag har inte gjort iordning någonting alls och det är trots allt imorgon det bär av till Karlstad!! Dessutom ska vi ha med oss all packning och så redan till skolan och tror ni jag har kommit så långt att jag packat och grejer?! Knappast va.. Så om inte jag ska gå och lägga mig alltför sent så är det nog bäst att jag börjar nu.

Så sov så gott till alla er som ska sova eller redan gör det, syns i drömmarnas värld så fort jag är klar med alla förberedelser. (Btw är det sista diet-dagen imorn, vilken lycka att få äta normalt från och med lördag, wiiiie! :D)

Puss & Godnatt!


Dag 12

Stter här i sängen och halvsover. Känner mig så sjukt trött att jag bara vill sova, sova och sova! Tyvärr så blir det inte så då jag och resten av min dramagrupp i skolan ska på teater och se 1, 2, 3 Schtunk. Det är tydligen någon slags clown-story skriven av Shakespeare och som kommer framföras av en enda person. Ska bli intressant att se hur det blir. Den ska tydligen vara rolig och han som spelar är han Lasse ur Lasse&Molgan, ni vet dom där sopgubbarna i Tippen som gick för en herrans massa år sedan på TV på sommaren.

Imorgon bär det av till Karlstad och biljetterna ska jag boka alldeles strax. Det sjuka är att jag inte ens har hunnit bli nervös än, för hur galet är det inte egentligen att jag ska söka till Idol?! Det är ju helknasigt egentligen :P

Btw är detta nästsista dagen på dieten. Det ska bli så otroligt skönt att få slippa vara bunden till ett matschema där jag knappt får äta något gott alls. Samtidigt är jag rädd att kroppen kommer reagera på något konstigt sätt och att jag går upp en massa nu när jag snart får äta normalt igen? Hmm, vi får se. Jag ska iallafall inte leva som jag gjorde förut med en massa onyttigheter utan det ska det bli en rejäl ändring på och så ska jag börja träna på riktigt. Låter bra va? Återstår bara att se om jag verkligen gör det också :P

Dags för en powernap, skulle inte vara så bra om jag somnar under teaterföreställningen då vi har fått i uppgift att svara på en massa frågo och så om den. Usch....

Tjingeling!

Dag 11

Idag har det varit en rätt bra dag trots förlusten i SIF (volleyboll). Det blev visst aldrig någon Botaniska för vår del, känns riktigt illa faktiskt.. :( Vi som borde vunnit kvarten!! Efter volleyn gick jag faktiskt hem och tyckte att det var så skönt att jag senare gick ut på långpromenad i kvällssolen. I en hel timme var jag ute och vandrade riktigt raskt. Sweet! :) Känner mig ganska trött nu så ska bara kika på svenskaläxan en stund och sedan sova.

Just det! Vi hade ju för tusan projektredovisning idag. Det gick över förväntan och alla lät väldigt positiva om vår broschyr! Dessutom hade ju jag & B en tävling så imorgon har vi att göra med att kolla igenom hur många klädnypor alla trodde att det låg i burken.. Menmen, kul och intressant vare! Och väldigt, väldigt skönt att ha det klart!

Pussis!

tänkandet

Pianot gick faktiskt ganska bra, absolut inte perfekt, men helt okej blev det! :)

Jag & M sitter och pratar gamla minnen på msn nu, det är ju sjukt hur mycket man faktiskt varit med om under dessa tre gymnasieår. Massa, massa, massa roliga saker som har hänt med folk som man knappt pratar med längre. Saker som man aldrig kommer göra igen eftersom förutsättningarna förändras. Det finns såå mycket folk man bara skulle vilja träffa för att man tycker om dom så mycket och saknar de saker man varit med om, innan det är försent och alla är splittrade ute i världen. Det är inte bara en stress att skolan pressar en hela dagarna, utan stressen att man måste få träffa alla man faktiskt älskar, för du vet aldrig när den möjligheten kommer att komma igen. Det är nästan så jag blir tårögd när jag tänker på alla.

En stor fet puss till alla er, förhoppningsvis vet ni vilka ni är, och jag lovar att jag verkligen ska göra mitt bästa för att göra allt jag kan med den sista tiden vi har tillsammans just nu, för vi vet aldrig när den kommer tillbaka. <3

Dag 10

Vi hade halvstudiedag i skolan idag så vi hade faktiskt bara två lektioner, sköönt! :) Så efter svenskan bar det av till Ringvallen där Rudbeck skulle spela semifinal i fotbolls-SM - och de vann! :D Dessutom hade jag tippat på 3-2 innan och vad blev det om inte det? ;) Eftersom jag gick dit med grabbarna så skulle dom tippa på lite vanliga matcher och så innan, vilket även jag gjorde. Så man kan ju alltid hoppas att allt jag tippade på idag går in! :D

Min beställda, vita, studentklänning kom även på posten idag. Om den ska passa även på studenten så lär jag hålla i det här med att vara nyttig och så för annars går det nog inte att få upp dragkedjan, haha varför köpte jag för liten storlek?! Aja, den var iallafall helt okej och väldigt passande till studenten tycker jag :) Den rosa klänningen jag blivit kär i kanske jag också köper och har på kvällen, vi får se, vi får se..

Dags att göra någon nytta, har rätt mycket sådant som måste göras! Usch..

Pusss!


Dag 9

Så, nu är jag hemkommen från work och har ätit mon otroligt efterlängtade och goda måltid. Och den var faktiskt väldigt god idag måste jag säga, speciellt med honungsmelon efteråt! :) Mumma! Efter idag är det faktiskt bara fyra dagar kvar!! Sen har jag klarat det! Wiiie! :D

Nu måste jag öva lite på piano för jag har en uppspelning imorgon. Herregud, jag kan absolut inte spela det bra och imorgon ska folk lyssna på det. Jaja, blir att öva, öva och öva hela kvällen dag och dagen imorgon om det ska gå vägen..

Puss på er!

återgåendet till vardagen

Tillbaka till verkligheten - igen. Skolan gör sig påmind igen att den stressar på och som vanligt så är det jobb igen. Det är vad jag ska göra ikväll fram tills åtta. Börjar om 19 minuter så det kanske vore en bra idé att byta om och åka dit, vet ju inte ens var mina jobbkläder finns.. Haha, bra där!

Hörs senare!

hemma!

Då var jag hemma igen då! Visserligen kom jag hem redan vid sex-tiden, men jag har haft så fullt upp med annat att jag helt har glömt bort att blogga.. Jag & B har suttit ända fram tills nu och klurat med projektet, det ska gå i tryckning imorgon så allt var tvunget att bli klart! Och det blev det också, sköönt! :)

Skulle vilja berätta hur Sälen var men jag är sjukt trött nu så jag måste verkligen sova nu för att orka med morgondagens strapatser! Skriver mer då!

Måste bara nämna det med att tioåriga Engla har hittats död efter att 42-åringen har erkänt. Vad fan hade hon gjort honom?! Inte ett dugg! Människor 42-åringen borde inte få finnas i vår samhälle och det han har gjort mot Englas familj (och Pernillas som han erkänt mord på sedan tidigare) går inte att försvara och jag hoppas att alla skänker dom en extra tanke nu framöver, för det kan nog behövas i sorgetider som dessa. Hemskt är ordet.

(Btw var detta den åttonde dagen i ämnesomsättningskuren. Vet ni hur sjukt svårt det har varit att knappt få äta när man åker skidor hela dagarna?! Det blir ju knappast bättre att hela min familj gottar sig hela tiden med både smarrig mat och andra godsaker.. Herreguud! Men nu är det bara 5 dagar kvar! Hoppas resultatet kommer nu under sista, vill inte ha pinat igenom två veckor i onödan.. Jösses.)

Godnatt på er alla!

Sälen!

Står här i Telia-butiken i Lindvallen och tänkte blogga litegranna. Vädret är litre sisådär. Det är stundtals sol och stundtals snöande.. Men snön är helt fantastisk! Och det finns hur mycket som helst!! :)
Jag och H har verkligfen åkt hela dagen. Vi kom ut vid kanske halv 10 och kom precis in hit. Så benen mår väl som dom förtjänar! Och lunchen idag var ju knappast den mest energirika med 2 ägg och morötter. Imorgon är den ingen lunch alls. Puuh. Men det ska nog gå bra! :D

Ska kila vidare nu!

Pusssiiis!

Dag 5

Femte dagen idag + jag åker till Sälen! Ska bli spännande och se hur det går där uppe, om jag klarar mig eller om jag kommer hungra ihjäl.. Hmm. Innan jag började med kuren så sa jag till mig själv: "Bara man kommer till dag 5 liksom, då borde resten gå också!" så här är jag!
Vi åker härifrån om lite drygt en halvtimme och jag har fortfarande ganska mycket att göra så det är väl bäst att jag går igen.

Hörs på söndag om inte tidigare!

Kram&Puss!

sjukt trött på det där!

Vafan är folks problem på mitt jobb?! Det spelar ingen roll om du ansöker om ledigt i tid, för du (iallafall jag) får ändå det inte beviljat. Så när du måste ta bort dina egna tider så kan folk inte ställa upp, och när du väl har en lösning, nej då är det visst en sjukanmälning som måste täckas innan. JAG HATAR DET DÄR STÄLLET JUST NU! Får ta en varning för att åka till Sälen. KUL!

Dag 4

Är inne på den fjärde dagen idag och lunchen idag var helt underbar! Inte så värst mycket, men underbar var den! Den bestod av 3 dl naturell youghurt - och en liter juice! För att lyxa till det drack jag en liter, färskpressad, underbar apelsinjuice! Guud  så gott det var! Varenda droppe var såå god verkligen! "Åt" för snart 3 timmar sen men är fortfarande mätt! How lovely liksom! :)

Är bara hemma en snabbis nu eftersom jag har piano om en stund. Kom ju på att jag inte har några rena kläder alls och eftersom jag åker till Sälen imorgon bitti så kanske det är dags att göra någonting åt det? Så jag ska även slänga in lite kläder, öva lite på pianoläxan och sedan bege mig ut i snöovädret ner på stan igen. Usch och fy! Våren hade ju kommit?! Men skenet kan tydligen bedra. Blä för det! Hoppas verkligen att det är mycket snö i sälen men även soligt och utan själva snöandet! Det hoppas jag på! :)

Dags att fortsätta sortera smutstvätten!

Hörs!

bio

Kom hem för ett tag sen och har ätit min otroligt goda middag (hoppas ni förstår ironin!) Bion var helt okej och den var verkligen rolig ibland! :D Så om du vill se en lite småtöntig, romantisk komedi så ska du gå och se Min brors flickvän!

Ville bara säga det!

Tjing!

justja

Har sovit fram tills nu och blev väckt av att pappa ringer och frågar varför jag sover eftersom jag ska på bio klockan 18. Jomen visst ja! Så var det ja! Det har jag inte haft en tanke på! Så nu är det bara att hitta någon att gå med.. Annars blir det bio själv, kuljul.

Dag 3

Är inne på Dag 3 nu av ämnesomsättningkuren och jag måste få säga att det går riktigt bra! Känner mig lite småhungrig såklart eftersom jag bara äter lite drygt 500 kalorier/dag, men med vatten går det vägen och motivationen är fortfarande på topp så det ser lovande ut! Visst känns det lite konstigt att ta upp egen "mat"låda i skolan (idag bestod lunchen av sallad, 2 skivor skinka & 2 ägg) men det är bara lite spännande! Eller något sånt.. Haha! Men i vilket fall, "bara" inne på Dag 3 så jag ska absolut inte ta ut något i förskott!

Ringde iallafall nyss till ett hotell i Karlstad och bokade rum för nästa helg! Bara 1½ vecka kvar nu tills jag & M åker dit för att söka till Idol. Ska verkligen bli mycket spännande! Inte för att jag är seriös-seriös och vill gå vidare till vilket pris, men jag kommer helt enkelt vara seriös för att se hur långt det räcker. Antagligen går jag inte vidare men vatusan, en natt i Karlstad är väl aldrig fel?! Dessutom är det på lördagen då jag äntligen kommer få börja äta normalt igen, så då blir det att fira hur det än går! ;D

Nu är det nog verkligen dags att jag tar tag i pluggandet. Känner hur jag mer och mer halkar efter och hur de tunga, svåra och jobbiga arbeten bara byggs på från alla håll just nu. Vad är det här? Mördartiden before studenten? Tur att vi snart bara har festen kvar!

Puss på er allihopa! Jag känner mig på väldigt bra humör idag trots allt, och det känns riktigt, riktigt skönt! :)

Ciao!

Avklarad!

Då var Dag 2 avklarad och det är nog läggdags nu..

Puss & dröm sött!

Dag 2

Börjar jobba om en halvtimme och kommer inte kunna äta middag förrän om 4½ timme... Och jag som börjar känna att hungern kommer framkrypandes redan nu! Haha, fan vad illa! Men så länge vattnet är min vän så ska det nog gå för sig! Efter denna dag är det trots allt bara 11 som återstår, det är inte fy skam! Hmm.. :P

Dags att byta om och åka till work, har lite tider jag måste få bort eftersom jag ska till Sälen och Karlstad och allt vad det är! Hihi :)

Pussis!

Dag 1

Jajamänsan! Idag var den första dagen av min 13 dagar långa ämnesomsättningskur. Började dagens måltider med att svepa en kopp svart kaffe tillsammans med socker vid sidan om. Och jag hatar verkligen kaffe ska ni veta! Så det var bara botten upp som fick gälla så jag bara fick en äcklig eftersmak än många ifall jag hade smuttat på kaffet.. Till lunch vart det en specialare liksom till middag. Och nu sitter jag här efter en hel dags arbete (jobbade 9 timmar idag!) och har faktiskt klarat av Dag 1 ganska galant måste jag säga! Jag och mamma var på bio även idag och istället för onyttigheter satt jag där med mitt vatten! Hör själv att det låter lite överdrivet, men hey! Det återstår ju faktiskt bara 12 dagar nu, jag bara ska klara det! :)

Nu ska jag nog faktiskt sussa snart, vi har någon sorts seminariedag på högskolan imorgon så för att inte somna under alla föreläsningar så krävs det nog att jag är någorlunda utvilad innan.

Godnatt allesammans!

Högskoleprovet

Japp. Det var vad jag sysslade med idag. från 8.30 på morgonen till 16.20 på eftermiddagen. Herregud vilket jävla projekt alltså! Jag koncentrerade mig så mycket under dagen så huvudvärken kom! snackar vi riktig koncentration! Provet var verkligen bland det svåraste jag gjort och oturligt nog så är det ju ett av de olika blocken som mnan gör två gånger, varav det ena bara är ett testblock och senare inte räknas med. Det blocket vet man inte om under provtiden vilket som är det rätta och vilket det felaktiga är. Den delen vi skulle göra två gånger idag var ORD och engelska-delen. Den första omgången kändes faktiskt riktigt bra med orden. Jag kände igen verkligen många ord och jag ville verkligen inte göra om den delen! Engelskan gick väl inte bra, men den kändes ändå hyffsad liksom. Vilken del tror ni inte man ska göra om? Såklart det var den delen! Och såklart det var den dåliga delen för min del som räknades.. Menmen.. Åkte till jobbet direkt efter provet och jobbade helt slutkörd. När jag slutade rättade jag mitt prov och blev faktiskt glatt överraskad :) Men i höst ska det göras om och bli ännu bättre! Jurist here I come (förhoppningsvis!)

Imorgon är det för övrigt dags för min lilla nyttighetsperiod igen. Jag kommer köra ganska stenhårt den här gången med speciellt matschema och så. Kommer nog bli riktigt jobbigt men jag är inställd på att klara av denna 13-dagars ämnesomsättningskur så det ska nog gå vägen! Bara man kommer till typ dag 5 så lär man ju kunna fortsätta, starten är nog svårast.. Kommer nog berätta lite mer om denna "kur" vartefter och säga hur det går och så. Maten för morgondagen är iallafall inhandlad och iordninggjord så nu blir det matlåda och så till jobbet. Beach '08 är farligt nära och något kan man ju åtminstone försöka göra någonting åt, därav det här..

Nu ska jag nog gå och chilla lite och snart sova, både kropp och knopp är ganska utmattade så det behövs en tidig läggdags från min sida. Kanske ska köra genom låten jag antagligen ska sjunga på Idol om två veckor också.. För mer än så är det inte kvar förrän jag & M ska försöka charma Idol-juryn! Iih! Spännande! :)

Men puss på er och stötta mig mer än gärna under de kommande 13 dagarna, för det kommer bli 13 jobbiga dagar i mitt liv, det är jag ganska övertygad om..

Tjing!



(Ord-delen kan jag absolut träna lite mer på tills nästa prov, haha!)

pust!

Kom precis hem fårn work. Ska börja kika på tips inför högskoleprovet nu.. Bra att jag gjort det i tid liksom! Baajjz!

framåt men godnatt!

Svenskatexten gick faktiskt väldigt framåt nu, men nu är ögonlocken så pass tunga så de inte orkar något mer.. Lite synd när jag kommit in i ett litet flow-skrivande liksom :P

Godnatt och sov så gott!

blä

Hur tråkigt får det bli?! Jag kommer ingen vart och det bara är så riktigt, jävla tråkigt! Har alltför mycket annat i tankarna för att kunna koncentrera mig på det jag borde..

Som till exempel;

Hur mycket kan man max lägga ut på studentklänningen egentligen?


trött!

Hade fullt upp precis hela dagen igår så det var därför det aldrig blev något bloggande.. Jag gick iallafall först i skolan en rätt så lång dag, sen hade vi volleyboll-match direkt efter det (som vi btw förlorade eftersom våra dumma motståndare fuskade, kul jul..) och sen var det bara hem och vända för att åka och jobba i några timmar. När jobbet var klart så skulle ledighetslapp och så in inför sommaren så det drog ut på tiden. Och sen blev det en utgång! Riktigt stressigt eftersom jag knappt hade någon tid över och förfesta hann jag väl göra i sisådär 5 minuter innan det var dags att sticka ner på stan ifrån E. Men kvällen blev iallafall riktigt skoj på Pluto efter lite mer förfestande inne på Pitchers innan. Hur pigg jag var imorse är en annan femma men det bryr vi oss inte om! ;D

Nu är jag iallafall äckligt trött. Somnade så fort jag la mig i sängen och det måste jag återgå till väldigt snart eftersom mina ögonlock verkligen trillar ihop. Efter det är det väldigt mycket pluggande som måste göras (som vanligt då) och att börja titta lite på olika övningar inför högskoleprovet kanske inte heller vore helt fel eftersom det är om två dagar. Herregud vad tiden går fort, det här är ju läskigt!

Hörs senare sötisar!

bio-dags!

Ska på bio med mor nu, verkar vara en riktigt spännande film dessutom :) Awiie, gratis är gott! ;D
Sen ska jag göra ytterligare ett försök till att plugga, går väl likadant som det gjort de senaste 48 timmarna..

Hörs!

studentklänningen

Jag har verkligen inte gjort någon nytta alls idag utan det jag i princip har gjort är att kikat runt efter en massa klänningar som skulle kunna passa till studenten. Och jag har faktiskt hittat en hur fin klänning som helst! Ett litet, litet problem bara - den är i rosa.. Det går väl inte på studenten liksom? Men precis den modellen skulle vara helt perfekt i gräddvitt och ja, jag är kär i den klänningen helt enkelt! Vad kan det kosta att sy upp en likadan i vitt hos en sömmerska? Någon som vet?

Kilar vidare igen så kanske jag lägger upp en bild på klänningen också, ska bara fortsätta fundera ett tag till..

Tjing!

home again!

Eller ja, jag kom ju egentligen hem redan i söndags kväll men bloggen verkar ju inte ha mått så bra så jag har mer eller mindre inte lyckats logga in förrän nu.. Sälen var iallafall superkul även om det kanske bkev lite väl mycket work så jag inte hann åka så jättemycket skidor.. Men pengar senare lär det ju iallafall bli liksom! :D Sen igår var jag faktiskt iväg till Linköping och kikade hockey. Tyvärr förlorade ju Färjestad med 4-0 så jag fick inte jubla en enda gång. Fy tusan.. När man åker ända dit liksom! Men det var en funny trip må jag säga! Hih.

Är hemma och är sjuk idag igen, precis som igår. Känner mig inte alltför kry för att gå till skolan om jag ska vara ärlig. Kroppen är helt seg och halsen lever sitt egna lilla liv. Som om inte det skulle vara nog så gör mina linser (?) att jag får grymt ont i huvudet/ögonen och den smärtan är inte rolig! Så nu sitter jag bara hemma och degar och har det ganska boring faktiskt. Kanske skulle göra någon nytta genom att först äta något och sen kanske plugga lite av det som behövs göras..? Vi får se, vi får se...

Hörs väl senare!

Puss puss puss!

RSS 2.0