new years eve imorn! :)

Ååååh, jag ser verkligen fram emot morgondagen! Från att verkligen inte alls veta vad jag skulle hitta på, till att plats är bestämt och min klänning från ASOS.com kommit i tid och allt! :D Sen har jag lyxat till det med spraytanning idag (hello jag-åkte-till-Thailand i två veckor) och så färgade jag utväxten i håret igår. Till det ska jag som sagt ha min übervackra klänning och det tillsammans med snygga lösögonfransar. Haha, lägger mer pengar på detta än vad jag gjorde på balen. Men vad sjutton, jag vill vara finis ju! :)

Äh, nu ska jag vara mindre lyxig och tvätta lite kläder. Imorgon blir det jobb tre timmar och sen kanske stan för att se om Gina Tricot fått in de perfekta örhängena till min klänning. Sen blir det iordninggörande för kvällen och sen äre feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!! :D

Btw vann VSK idag :)

Ciao!

dubbelt upp!

Hallåja!

Idag kändes det som att jag flyttade in på mitt jobb. Började jobba 10:45 och stämplade inte ut förrän 21:02. Vad sägs om den mastodont-tiden?! Det bästa av allt? Och anledningen till att jag klarade av det? Dubbelt betalt såklart! Inom restaurangbranschen är det ju sämst avtal, aldrig några bra OB-tilläg och liknande. Men några dagar om året har vi tur och då är det klart man vill jobba mycket! :)

Iallafall hade jag en trevlig julafton, även om vi skippade midnattsmässan i år. Sen imorgon är det annandagsbandy som gäller, sedan tre timmars jobb (men sex timmars betalt) för att sedan dra en rejäl utgång på kvällen med en massa Donken-människor! Wohooo, kan bara sluta på ett sätt!! Hrm.. :P

Förresten! Gav ju J något symboliskt i julklapp bara, bara för att hon alltid är så snäll och vid utgångar och så är hon alltid generös med tequilan så att säga! ;) I vilket fall hade hon köpt en julklapp till mig också!! Bodybutter & duschkräm som doftar ljuvligt av persika och mango! Mumma! :D

Nej nu ska jag nog kila härifrån bloggen och sluta knacka på tangenterna, sitter ju i vardagsrummet där de andra kikar en kriminalare på tv. Förstör den mordiska stämningen liksom! :P

Puss på er! :*

GOD JUL!

God Jul på er allesammans! :)

Passar på att skriva några korta ord innan det är dags att kila ner till familjen igen.

Dagen har varit helt lovely och jag har fått en massa god mat och massor med trevliga klappar! Precis som det ska vara på en julafton! Det hela kunde inte bli sämre av att jag fick träffa min älskling idag och pussa lite på honom och utbyta julklappar. Jag hoppas han blev glad för mina, för jag blev iallafall jätteglad för det jag fick! Ett hur sött som helst set om trosor och linne. Klart han ville köpa något han själv tar del av också liksom! ;)

Nej nu ska jag gå ner igen, tror det vankas spel för hela slanten! Sedan får vi se om det blir någon midnattsmässa i kyrkan i år, har ju mer eller mindre blivit en tradition de senaste åren!

Men i vilket fall.. GOD JUL på er och jag hoppas ni har haft en underbar dag och kommer njuta av de kommande dagarna också! :)

Pussis & Kramis!

hrm..

Halloj!

Har inte skrivit här på typ hundra år snart. Varför inte? Hmm.. Vad skulle jag ha skrivit? Det har hänt massor med saker i mitt liv. Jag har gjort fantastiskt roliga saker. Men ändå inte orkat berätta om något. Den största anledningen till mitt icke-puclicerande på bloggen är nog ändå min dator. Kaputt. Heeelt död är den och iochmed det blir bloggen också mer eller mindre död. Visst funkade datorn även då jag inte bloggat under de första dagarna, men sen så dog både den och bloggen som sagt. Och tro mig. Den här datorn jag sitter vid nu,. alltså den "allmänna" här hemma, den är nog tillverkad på 1800-talet eller liknande. Segare dator får man leta efter och man blir på dåligt humör varje gång man sitter här. Vad sägs om 15 minuters uppstartningstid? Eller varför inte 5 min för att komma in på hotmail överhuvudtaget?

Bebbs, har du fått någon någorlunda förklaring nu eller? :P

Och btw, 22 december idag. Alla julklappar inköpta? Knappast.. Men vadtusan, det sista ordnar sig imorgon ska vi nog se :)

Nu ska jag nog kila härifrån och lämna över Blixten till far, förstår inte hur han kan sitta här och spela patiens. Gosh..

Men aja, puss på er och GOD JUL om vi ej hörs på två dagar! Men det ska jag nog se till att ordna :)

Tjingeling!

Stjärnor på is!

Stjärnor på is är ett program jag följt under veckors tid tillbaka. Jag var inte med från starten, men när jag hoppade på så var det faktiskt riktigt spännande! Ikväll var det final och mina favoriter har varit Jesper Blomqvist och hans partner Alexandra. Och dom var ju huuuuuuuur grymma som helst!! Jag ringde ju till och med och röstade! Så vinner Markus Fagervall. Vem är han liksom?! Ååh, aja, det är ingen big deal väl.. Men ändå! Höhö, fick jag in lite jobb-språk där.

Apråpå just mitt jobb så försov jag mig imorse. Riktgit pinsamt då jag gjort precis likadant med samma skiftledare när jag gick öppning med henne för inte så länge sedan. Att hon ringer och väcker mig efter jag redan skulle varit där liksom. Usch! Var nog lite trött efter att E ringde och väckte mig när jag somnat och bad att jag skulle låna min cykel till honom. Snäll som jag är gick jag ut i regnet och gjorde det och fick därmed betydligt mindre sömn. Och då är det väääldigt svårt att stiga upp 04:50. Men imorgon är jag redo! Jag ska göra värsta brakfrukosten vid femsnåret med bacon&ägg. Och jag ska sova riktigt gott i min nybäddade säng med juliga lakan och själv är jag helt nyduschad så känslan bara förstärks av fräschhet. Hihi :)

Nej nu svamlar jag! Nu måste jag kasta ur linserna (varför har jag inte gjort det tidigare för?! har j haft i dom aaalldeles för länge nu..) Men blä. Hade varit kul att kika på Britney-dokumentären, men jag måste sova så jag orkar morgondagen. Ska ju faktiskt på hockey efter jobbet också men min sötnos! :)

Men sov gott mina vänner!

Pussipuss!

åååååååååååååååååhhhh!!!!

JAG ÄR SÅ AAAAARG! Jag har seriöst gått och varit hungrig nästan hela dagen, åt ju lunch vid 10 så det kanske inte är så konstigt?! Nä! Så direkt efter jag och mamma kommer hem från att ha handlat lite så tänkte jag steka lite bacon till mig (mm, fett!). Men neeeeeeeeeeej! Jag får inte för pappa! Men det är lugnt, jag svälter väl då. Ja, det var en timme tills mammas mat skulle vara klar, men jag var hungrig dådådå! Så nu ska jag hungerstrejka! Eller, ett Noblesse-hjärta ska jag nog faktiskt ta, köpte några såna till min älskling som kommer förbi om några minuter. Då kanske (eller, inte kanske, jag blir) jag blir gladare så att mina rödsprängda ögon efter tårarna försvinner. Menmen.

Puss & Hej!


onödigt

Det här inlägget innehåller ingenting vettigt alls, men det skrivs enbart för att jag mer eller mindre lovat B att uppdatera. Så här har du! :P

Nu ska jag äta några mandlar och någon ostskiva (ny diet ju!) och sen sova. Skulle börjat 10 imorgon, men det blev visst en 06:00! Woohoo, men vadtuusan, då ska jag minsann köpa klänningen jag vill ha från asos.com! :)

Pussis på er, men allraallra mest till E som jag imorgon har varit tillsammans i ett underbart halvår med! <3

Natti!


jappsi

Halloj!

Tänkte sammanfatta min dag litegranna, har dock inte gjort något höjdarroligt, men vad katten, tar det ändå! Har iallafall fått sova ut läääänge. Åkte ner på stan och postade en klänning till nån brud i Bollnäs. Köpte två klänningar (en till mig, ska lämnas tillbaka och en för att vara snäll mot syster, ska lämnas tillbaka). Hrmm. Fikade med pärlorna :*. Tog en promenad till Rocklunda för att kika hockey med far. Promenad hem. Första måltiden för dagen vid 22.00 (ajajaj) och sedan dess bara suttit i schäslongen och degat framför bråå TVprogram (2 1/2 men, Scrubs, Cheers och förstås, Skägget i Brevlådan på datorn!).

Har gjort en hel del under dagen alltså, men ändå absolut noll. Det är precis såhär livet känns just nu. Man gör saker, tror man, men vad? Till vilken nytta? Vart försvinner tiden? Det är skrämmande! Jag har huuur mycket tid som helst, för allvarligt talat, såå mycket jobbar jag inte. Jag borde hinna med allt, men det blir ändå ingenting. Vad sägs om tackkorten för studenten? Ett halvår har snart gått (fredag it is!) och fortfarande har ingen gratulant tackats för att han/hon uppvaktade mig. Jag hade en idé om att kombinera tack- och julkort. Jag lär ju sätta fart, annars är den idén som bortblåst, och vad har jag då för "ursäkt" att komma med. Nej usch! Jag måste bli bättre på att ta tag i saker och ting!
Till exempel slå en pling till mina systrar lite oftare, bara för att säga hej, för det gör jag nästan aldrig, och det har dom nu sagt till mig. Dåligt av mig, måste bättra mig..

Nej. Slut på tjatandet och dags att göra något vettigt. Kanske plocka ur linserna och få lite sömn? Kommer nog dock vara lite svårt då jag mer eller mindre vänt på dygnet. Ner i sängs vid 4-tiden, och upp typ vid 14. Herregud.

Sov gott mina vänner!

Puss&Kram!

RSS 2.0