himlen är oskyldigt blå

Hej hopp!

Har vänt lite smått på dygnet senaste tiden och speciellt efter lördagens extremt sena läggdags. Så igår la jag mig väl efter fyra nångång.. Sov som en stock ända fram till jag vaknar av att mobilen ringer (har såklart somnat med den på magen också) och så är det VLT som ringer och säger att jag vunnit biljetter till Magnus Ugglas revy i Stockholm. Sweet! :) Tror den är jätterolig! :)

Har annars inte gjort alltför många knop idag. Gav mig på min gitarruppgift men det gick bara sämre och sämre när det började med att gå lite dåligt.. Så jag och mina onda fingrar gav upp så får jag göra ett nytt försök imorgon!

Har också varit på bio ikväll, förhandsvisning av Himlen är oskyldigt blå. Det är en svensk film som utspelar sig på 70-talet och handlar om en kille (för övrigt spelad av Bill Skarsgård, är han med i alla svenska filmer i höst?!) som ska spendera sommaren i Sandhamn.. Och så händer en massa grejer och hej och hå.. Men faktiskt sevärd! :) Så bra att jag fick bort min jobbtid så jag kunde gå! :)

Imorgon blir det plugg, speciellt när spanskan imorgon är inställd så jag måste plugga lite extra. Sen ska jag å mami&papi hämta den lilla SmartCar:en vi vunnit!! Hade tydligen inte berättat något om detta, för det var en chockad Bea jag berättade det för i lördags! :) Och jag tror minsann att vi kom överens om att det är jag som ska köra hem den från Upplands Väsby :D På kvällen spelar kära Sverige den viktiga matchen mot Holland som vi självklart ska vinna! Matchen ska ses med lite jobbarkompisar med alkohol som ska intas. Undrar när man drack på en tisdag senast?!

Men nu ska jag ner och ta en nattmacka och sen kika reprisen av Paradise Hotel eftersom jag ej kunde se tidigare ikväll.

Puss & godnatt! :*

sliten

Hej hå!

Var i Stockholm igår på roligheter och det var supermysigt med en tjejkväll med världens godaste middag (vad annars när Josefina tillagar den?!) och sen utgång på det! Och vad fint hon bor! Helt galet mysigt! Mycket bra jobbat där! :) Och som sagt blev det utgång, iallafall för mig och Bea. Så vi tar tunnelbanan in mot stan och börjar snicksnacka med två grabbar som satt bredvid oss. Självklart hör dom direkt att vi inte är från Stockholm och när dom ska gissa och den ena säger "Norrland?" Och jag driver med ett "Ja Umee" och han tror han gissat rätt, nej då blev jag lite ledsen.. Haha, jag pratar väl inte norrländska?! Visst, jag säger "jo" istället för ja men hallå?! :P (Ja Susanna, du har nog rätt att jag ska sluta säga sådär! ;)) Iallafall tyckte inte dom att vi skulle gå dit vi tänkte oss, men det blev det iallafall, White Room. Men tog oss ett tag innan vi hittade rätt.. För det första skulle vi kissa på Donken innan, och sen så gick vi lite i cirklar och blev nyktrare och nyktrare.. Då ville vi hitta ett öppet Seveleleven och det gick väl sådääär först.. Men till slut hittade vi både det och till klubben och där var det ju inte mycket folk trots att klockan var närmare halv två.. Men.. När folket väl började trilla in gick det gaaalet snabbt innan det var fullt därinne! Fullt av brats och brudarna som vill ha bratsens pengar! :P Haha, men det var kul där! :) I rätt sällskap blir allt roligt! :)
Sen traskade vi hemåt och kom väl hem runt fem-sex nångång efter ett stopp på McDonald's där vi Kungshallen.. Kan säga att dom var helt dumma i huvudet så ska dra iväg ett mail till restaurangchefen (var väl säkert han i vitskjorta så han kommer blåneka deras "service" dom gav oss..)

Efter inte alltför mycket sömn känns det litet slitet men efter bilturen hem till Västerås igen så mår jag finfint igen! Dock är min skönaste kudde kvarglömt hos Jossan.. Bu!

Ääh, slut på svammel!

Pussis! :*

skärpning

Nej nu måste jag skärpa mig. Och det gäller en massa saker. Till exempel så skriver jag ju aldrig i bloggen, men det bryr jag mig inte alltför mycket om faktiskt. Men sen att jag inte riktigt sköter mina studier. Jag har nog inte riktigt insett att poängen jag läser motsvarar mer än heltidsstudier och än så länge har jag knappast ägnat mig 40 (!!!) timmar i veckan för plugg.. Och jag jobbar alldeles för mycket för att hinna med det. Och lägger mig alldeles för sent och vaknar upp sent och helt död. Sen äter jag onyttigt varje dag och har inte tränat sen juni.. Det här är inte roligt, jag måste göra något åt mig själv, men var ska jag få motivation ifrån?!

I vilket fall ska jag stänga av datorn nu och sova. Imorgon skulle jag behöva en rejäl plugg-dag från 8 på morgonen till säkert 19 på kvällen. Sen är jag sugen på en riktig myskväll med popcorn, cola & Idol. Kanske en hembakad pizza skulle sitta fint också. Bara det är onyttigt så är jag ju nöjd. Typ.

I helgen är det kalas hos Jossan i Estocolmo, det ska bli mycket kuuul! :D

Godnatt med er! :*

RSS 2.0