Oscarsgalan!

Halluuu!

Hade inte tänkt kolla så noga på Oscarsgalan inatt.. Men så började jag kika, och så fortsatte jag också! Så stra efter sex la jag mig för att sova! :D Haha.. Mamma fick sig en liten chock när jag hörde henne vakna halv sju och sa godmorgon.. Och pappa när han gick på toa vid fem trodde jag hade somnat i fåtöljen. Men icke! Dock vet jag inte om jag tyckte det var jääätteunderhållande.. Visst, till en viss grad. Men kanske var jag lite för trött för att uppskatta det? Och sen tyckte jag man fick se för lite kändisar på röda mattan! Var en hel del iochförsig.. Men kunde varit mer! Och vissa hade ju såklart fina kläder, medan andra såg katastrofala ut..

Så idag blev det att sova lite längre pga den sena läggdagsen.. Och sen blev det inte många knop gjorda. Fick ett par maskiner kläder tvättade och tränade intensiv med Susie (och Alex, Klara och Emma var där också!) på Björnövägen.. Men annars.. Njäää. Så imorgon blir det verkligen till att plugga stjärten av mig hela dagen! Inga ursäkter! Enda avbrottet blir om det är fint väder ute, för då har jag lovat far min att åka en tur på längskidor på Rocklunda! Var galet längesen jag gjorde det!

Och sen ikväll när jag skjutsade mor så svängde vi förbi Filmstaden på vägen hem.. Var sista dagen på mitt medlemsår i bioklubben idag och jag hade lite poäng som saknades för att få fortsätta vara guldmedlem (!!) och att gå på bio för att få dessa poäng var det inte tal om eftersom det tar 1 dygn för dessa poäng att registreras.. Sååååe.. Det fick bli lite godis istället! Haha kvinnan i kassan måste trott att jag var lite galen! Kommer förbi bion för man är lite godissugen liksom.. :)

Men nu åker linserna ut och jag i sängen. Måste orka och framförallt hinna med allt vettigt under morgondagen!

Pussis och godnatt! :*



Detta + en daimpåse och kexchokladpåse som redan är uppätna och för att inte glömma lösgodispåsen är vad som inhandlades ikväll! Muuuuuumma!

bandyyyyyy

Hej hopp!

Hade tänkt vara supermegaüberduktig idag och hinna med flera föreläsningar innan det är dags att bege sig till Sandviken i eftermiddag.. Meeeen.. Nu är klockan efter tolv och det enda jag hittills hunnit med under dagen är en låååångfrukost, lite pianospelade (haha blev sjukt sugen när jag hörde en låt så var bara tvungen att sitta och spela&sjunga lite!! :D) och sen fastnade jag här.. Allt för att slippa öppna skolböckerna.. Men vad sjutton! Jag har ju lite drygt en vecka på mig att göra uppgiften och har inte såå många förläsningar kvar till detta område så borde hinna.. Men borde nog lägga på ett kol ändå!

Iallafall. Som jag sa så ska jag till Sandviken och kika bandy senare idag! VSK fick ju stryk i måndags i första kvarten, men det var sjuukt nära vinst! Så nu åker jag, Joanna & Mia till den lilla byn i Gästrikland för att heja fram Grönvitt! :D Undrar om jag inte är extra hängiven denna säsong?! Men det ska iallafall bli grymt skoj! Vi ska till nåt köpcenter innan och äta lite food och kanske shoppa lite?! :)

Men nuuu ska jag dammsuga upp jord från mattan.. Katten har blivit tokig i alla fönster här hemma så han river ner sakerna som står där när han spanar.. Mindre kul att vakna mitt i natten av att det dunsar av att katten är klantig.. Och nu åkte en orkidé ner i backen. Fyyyy!

See ya!

Besos! :*


oops

Haha ajdå.. Skulle inte sagt sådär häromdagen! Klart jag försov mig på morgonen!! Man ska alltså inte sova tre timmar på eftermiddagen, för då får man svårt att sova och följden blir att man blir sen till jobbet.. Som tur var så var Klara den räddande ängeln, dels var det hon som ringde och väckte mig, och sen kom sötisen och hämtade mig hemma! :D Jag som egentligen skulle gått till jobbet i kylan slapp alltså lägga av ett maratonlopp för att slippa bli så sen som möjligt! Och även denna dag hittade jag mysiga saker på parkeringen när jag skulle plocka skräp.. Denna morgon var fyndet en härlig spya! ;) Tur att man har ett så mysigt jobb liksom.. Eller vänta, jag har ju faktiskt skaffat ett bättre nu!! ;) Hihi!

För övrigt var jag på Box 90 min med Sofia igår.. Herre. Min. Guuuud. Vad. Jobbigt!!!! Mellan övningarna då man skulle dricka var jag tvungen att hålla i vattenflaskan med två händer, skakade fööör mycket annars! Och dessutom var det TVÅ idioten med!! Varav den andra gången skulle man slå på resten av gruppen. Så japp, där fick man stå och hålla emot för biffarna. Och då menar jag att det fanns riktiga biffar med i gänget! Ännu roligare var det att få slå tillbaka och faktiskt se att mitsarna rörde sig litegrann när man boxade.. Hiiiiiiiiiyaaa! Blev man ju taggad av! :D Och idag skakar jag lika mycket som igår.. Fan helt galet! Stackars muskler! (Men aaaaah så skönt!)

Nu ska jag nog ta mig en liten nattmacka i form av youghurt!

Pussis med er! :*

(Tänkte lägga upp en filmsnutt på hur mkt jag faktiskt skakade.. Men orka att man då måste lägga upp på ex youtube först?! Nää, så då fick det vara!)



Sooova

Hallo! Har jobbat å slitit hela helgen och imorse väcks jag klockan SJU av en på jobbet som ville byta tid.. INTE okej att ringa så tidigt en lördagmorgon! Så följderna av det blev en äcklig huvudvärk hela dagen.. Så när jag kom hem från jobbet la jag mig för att vila.. Blev sömn från halv fem till precis innan mello började!! Så nu, när jag måååste sova för att jag faktiskt ska upp tidigt, nej då är det såklart det inte går att somna.. Men ska göra ett försök nu iaf, så godnatt med er! :) Pussis! :*

burr

Vilket jäkla väder!! Tur att man inte ska åka nånstans den här helgen! (Intalar mig själv att det bara hade varit pest & pina att vara i Åre nu!) Skulle iochförsig behöva åka till affären för köp av hårfärg, och sen vill jag träna om det finns tid för det i eftermiddag. Fast så som studierna ser ut just nu så finns det nog ändå ingen tid till det.. Eventuellt kanske jag kan gymma lite senare ikväll, vi får se!

Haha katten som i vanliga fall brukar hoppa demonstrativt på dörrhandtaget för att han vill ut har varit väldigt lugn idag.. Men har har småkikat på fåglarna i fönstret ändå så för ett tag sen tvingade jag honom att gå ut! Haha stackarn, efter några minuter när han hoppade på handtaget för att visa att han vill ut så ruuuuuusade han in snabbare än snabbast! Inte ens kissen vill ha med detta väder att göra!

Nä, nu ska jag se om föreläsningen kommer igång, sidan fastnade så var därför jag passade på att flika in ett litet inlägg!

PÖZZI! :*

§§§§

Plugg, plugg och åter plugg.... Blev för drygt en timme sen klar med alla föreläsningar som iallafall hör till köprätten, så tänkte försöka börja på uppgiften och hoppas det jag antecknat räcker för att lösa frågorna. Vi får se!

Annars när jag tog matpaus så ringer telefonen.. Det var ett mycket trevligt samtal som förhoppningsvis gör mig superglad nästa vecka! :D Ska nämligen på en intervju på måndag så vi får hoppas att den går bra! :) Men då måste iallafall brevet jag fick hjälp av min syster att skriva har varit bra! :) Hihi!

Nu ska jag fortsätta med studerandet! Förhoppningsvis kommer jag iväg till Friskis ikväll också. Hade ställt klockan imorse för att eventuellt åka med mor&far när dom åkte till jobbet, men jag har inte ens minne av att jag stängde av väckarklockan så det var väl lika bra att jag fick sova! :)

See ya! :*


men vafaaan

Reparatören har precis åkt. Kul att jag var orsaken till fucking problemet!! En liten flärp från ett par byxor, ni vet sån tråd med en plastbit, som prislappen sitter på, en sån man måste klippa bort. En sån hade jag inte tagit bort tydligen och det var den som höll emot.. 1000 spänn kostade lagningen, får väl jag stå för lite.. Hoppas bara inte allt......

damn

Asså bläääää! Sitter här med plugget och tänkte att det är nog bra att jag gör en planering på hur jag ska lägga upp allt så jag kan ha ett tidsschema att följa. Det skulle jag inte gjort.. För nu inser jag hur sjukt jäkla mycket det är jag måste gå igenom innan jag ens kan börja skriva på inlämningsuppgiften (som btw skulle vara inne igår egentligen..) Såååååaaatttee.. Blir man taggad av att veta att jag kommer plugga stjärten av mig och lyssna på en skånsk tant som ser ut som 90 bast?! Näääää.. Men jag måste så det är väl lika bra jag fortsätter. Har ju liksom 27 föreläsningar att kika på de närmaste dagarna.. Dessutom måste jag vakta här hemma för nångång mellan 11 och 17 kommer det en reparatör till vår tvättmaskin. Och än så länge har han ej kommit så jag bara fortsätter att vänta och vänta.. Suck.

Menmen.

Ha det gött! :*

tjenixen

Blä, blev ju inte alls så mycket plugg som jag verkligen behövde idag! Blev faktiskt knappt någonting.. Iallafall inte om man jämför med hur mycket som måste göras!! Men jag skickade ett mail imorse till lärarna och bad om dispens på inlämningsuppgiften så jag får iallafall några fler dagar på mig.

Annars har jag tränat spinning med Joanna idag (japp hon lyckades lura med mig!) och sen på kvällen blev det hockey med far. Vi måste nog börja gå på fler matcher nu, både den i fredags mot Sundsvall vann VIK och idag mot Malmö med hela 5-0!! Och för att inte glömma bandyn, gaaaaalet spännande match det blev där på slutet!! 4-4 blev det på allra sista skottet! Kändes typ som en seger ändå!

Nä nu ska jag sluta sport-nörda och ta ut linserna. Det har ryckt i mitt ena öga precis hela dagen, så hoppas inte jag får någon äcklig vagel (?) imorgon eller så. Ska ju jobba på stan imorgon så skulle väl vara typiskt om jag skulle se för jävligt ut då!

Men puss med er! :*

hufvudstaden

Ganska nyss hemkommen från Stockholm efter en trevlig dag :) Blev först lite shopping och sen middag och melodifestivaltittande hemma hos syster. Är galet trött så ska gå och lägga mig nu, jobb 8-17.15, direkt till bandymatch och direkt efter den vill jag träna och efter det skulle jag behöva plugga.... PUH!

Godnatt! :*

godnatt

Natti på er! Nu ska jag se till att åtminstone få 6 timmars sömn så jag orkar med morgondagen! Då blir det först jobb till 12 och sen bara hem och duscha och byta om innan avfärd till Stockholm. Medan mor & mormor är på musikal så ska jag och syster traska omkring på stan. Är sugen på en ny skidjacka nu när jag har en resa inbokad (kom på att jag ej sagt något som den så det tar jag imorgon!). Dock så är båda jackorna som jag kollat på slut i både butik här i Västerås OCH på nätet.. Typiskt! Så förhoppningsvis kanske någon av Stockholms sportbutiker kan smussla fram min jacka så jag blir lite happy! :)

På kvällen är det melodifestivalen, vi får väl se om vi är kvar hos syster och kikar på den, skulle gissa på det! Haha ska bli kul att kolla!! He he he.. ;)

Men nu ska sleepa!

PÖZZ! :*

lycka

Ibland går ändå saker som man vill och hoppas. Kunde inte få höra bättre ord angående detta, så jääääääääkla skönt att djävulskapen har lämnat och förhoppningsvis aldrig kommer tillbaka igen! <3

Nu ska jag sova!

<3

hmm.. köp ny våg = bra diet?

Haha, var och köpte en ny våg idag för jag ville ha en som visar lite mer exakt och sådär. Det står att den också kan tala om ens kroppsfett i procent, vattenhalt och kalorier (?).. Låter ju najs liksom! Och snygg är den också. Men.. Ställer mig på den och förvånas över resultatet. Antingen har jag gått ner sju kilo på en vecka eller så ska man helt enkelt inte köpa en våg på Rusta. Då det första alternativet låter lite för bra för att vara sant, och också att det kan inte vara möjligt, så får det nog bli så att vågen lämnas tillbaka så fort det går. Ska försäkerhets skull prova nån random-våg nånstans för att fastställa vilken våg jag ska lita på.. Men som sagt.. Den är nog inte alltför pålitlig. Den säger olika resultat varje gång också..

Nu ska jag vika tvätt! Har galet mycket kläder, får inte plats med dom nånstans. Och ändå äger jag inget fint jag kan ha på mig?! Vad sjutton liksom!! Man bli ju galen!!

Pussishejsis! :*

inte bli sjuk!

Har inte känt mig på topp idag utan det känns som om jag skulle vara på väg att bli sjuk.. Det har gjort ont bakom ögonen hela dagen så när jag kom hem kastade jag ut linserna och sen däckade på soffan och sov två timmar.. Fortfarande huvudvärk då och då har huvudet dessutom gått och blivit sådär jobbigt tungt som ni vet det kan kännas när man är sjuk / håller på att bli sjuk? Blääää, orkar inte vara sjuk! Och har inte tid heller! Måste plugga och jobba och orka med en tur till Stockholm i helgen ju!

Så därför ska jag, utan att bryta det jag säger nu, gå och borsta tänderna och gå och sova på en gång! Tror kanske inte kroppen orkar med att jag sover lika lite som jag brukar och ändå gör av med mer energi?

Godnatt! :*

wiiie

Äntligen något som går min väg!! Eftersom jag var så trött igår så sparade jag gårdagens provförsök tills idag. Så i eftermiddags skrev jag prov nr 1 i avtalsrätt, och klarade det inte.. Så jag la böckerna lite åt sidan och ägnade mig åt andra nödvändiga saker som städning och tvätt. Och på kvällen var jag på bio med mor. Återkommer till det snart. Men så iallafall tänkte jag göra ett nytt försök med provet, skönt att ha det avklarat liksom så jag vet att jag får fortsätta kursen. Så jag satte mig vid datorn när jag kom hem och läste så noggrannt jag bara kunde. Och läste i lagboken och i mina kursböcker ännu noggrannare för att hitta svaren. Blev nyss klar och när jag klickat på "spara" och får mitt resultat så står det.. "Du är godkänd" Wiiie! Så nu vet jag att jag får fortsätta på kursen! Och jag trodde faktiskt inte jag skulle klara det på andra försöket! Jag var nästan redo att tillkalla hjälp från juridik-studerande kompisar, men icke! :) Så nu tänkte jag att jag kan få lite semester denna vecka, men så kikar jag vad nästa modul handlar om och det är skapligt många föreläsningar! Och en uppgift som ska in senast på måndag! Såattte.. Eftersom jag både jobbar och ska till Stockholm i helgen så blir det väl att sätta igång ändå. Men tacka gudarna att jag fick veta detta idag! Tänk om jag ej klarat provet förrän fredag, då hade jag bara haft helgen på mig! Pjuh!

Nu ska jag ta mig en kopp varm choklad och någon kvällsmacka och sen lägga mig om ett tag. Ska på en liten utbildning med facket imorgon så det gäller att jag är utvilad så jag orkar med dagen!

Och justja! Filmen! Jag och mor var på King's speech som handlar om en engelsk kung som stammar och det funkar ju liksom inte när man ska hålla tal å grejer.. Speciellt inte när landet ska gå in i krig och folket måste få några väl valda ord av kungen. Den var faktiskt riktigt bra och det var nästan så tårarna trillade nerför kinden på slutet! Älskar när filmer baseras på sanna historier också! Och Colin Firth som spelade huvudrollen var också grym! Så se den! :)

Nej nu är det varm choklad som gäller!

PUSSIS! :*

RSS 2.0