trött

Ni är ju minsann en trogen skara som kikar in varje dag ser jag, och inte uppdaterar jag åt er varje dag.. Illa! Men har lite fullt upp och gör knappt det jag måste göra så jag glömmer liksom bort att blogga..

Vad händer då? Går i skolan som vanligt två gånger i veckan. Har en del läxor där och alla andra i klassen verkar vara plugghästar hela högen så jag sitter för det mesta tyst och lyssnar på lektionerna och flikar in något då jag verkligen är säker på att det jag säger är rätt! Sen har min gitarrkurs börjat, trodde det var denna vecka men det var ju för tre veckor sen så jag ligger lite efter.. Men förhoppningsvis så klarar jag av de uppgifterna som ska lämnas in senast på torsdag. Det är sex uppgifter, 4 låtar som ska skickas in och två tester. Ett test är gjort och det gick kalasbra, däremot det andra har jag suttit med ett bra tag ikväll utan att lyckas.. Det är ljudfiler som spelas upp men olika toner, så ska jag fylla i vilket intervall dessa toner har i förhållande till varandra.. Eeeeeeh.. Svårt? Jotack!! Men får klura vidare på det där imorgon!

Sen har också ledarskapskursen dragit igång idag faktiskt så den har jag inte kikat på så mycket mer än planeringen under hösten och den verkar sjukt intressant! Och dom dyrare böckerna jag behövde till den fanns på MDH & vanliga bibblan så det var ju grrrrreat! Måste dock beställa en annan för ett par hundra, men det hoppas jag att det är värt!!

Annars är det rätt mycket jobb just nu faktiskt. Och det är nog bra eftersom jag inte kommer ha alltför mycket tid över sen. Har också kikat bio både igår och i förrgår; Dumma Mej i söndags (barnfilm i 3D, skitrolig! :D) och Lyckan, kärleken och meningen med livet igår (en må bra-film med Julia Roberts, tusan vilken utstrålning den kvinnan har, skulle jag också vilja ha!!)

Och i helgen var det utgång som gällde i lördags eftersom Therese både fyllt år och flyttat in i sin lägenhet. Vi var på Pluto för en gångs skull och det var riktigt roligt!! Dock vääääldigt mycket folk eftersom John Dahlbäck spelade, men vi hade ju både VIP-kö och bord så det var nemas problemas! Och att jag inte betalade en krona för något av allt det jag drack var ju super! Ingen efterfest denna gång däremot men lyckades ändå komma hem efter fyra.. Herrejösses, men vad roooligt det är att gå ut! :D

Nu måste jag sleepa eftersom jag sovit 4 timmar inatt och varit igång hela dagen. Ryggen känns lite illa också så kanske hinner med en kortis på spikmattan innan jag somnar!

Pussis & godnattis! :*

wowowow

Halloj!

Sorry för lite klen uppdatering, har väl inte haft alltför mycket att göra, men har ändå inte riktigt haft tid.. Typ. Hade iallafall världens kanonhelg i helgen, först mysfredagen med Bebban och sen partylördagen med andra sköna brudar. Var så taggad inför lördagen och tyvärr brukar det ju bli att om man har för höga förhoppningar om något så blir det inte riktigt lika bra som man ville.. Men denna gång blev det faktiskt ännu bättre! :D Att kvällen sen fortsatte låååångt in på småtimmarna och att jag la mig närmare tidig morgon där vid 6-tiden, ja det gjorde inte det hela sämre! :) Sen att jag inte kommer ihåg alla bitar, det är en annan femma (he he Susie, "tråkigt att du inte följde med ut....") Hrm. Menmen! Kan ju också haft dom lyckligaste 300 meterna på länge också, ska verkligen drömma om bakverk ett tag framöver! ;) :D

Söndagen spenderades för det mesta i sängen och jag vaknar faktiskt upp en halvtimme innan jag ska befinna mig på Aros Congress Center för ett möte med jobbet.. Och jaa ni, jag vill inte påstå att jag vaknade upp pigg eller o-yr, snarare tvärtom med trassligt hår och sminkrester i ansiktet. Men det var bara att ta en snabbdusch och ner på stan för att vara med om århundradets mest ovärda och mest awkward möte. Och vår chefchef, han är ju helt dum i huvudet! Helt serri! Och att dom sen delar ut två stycken "awards" varav ett av dom är vem som är mest välklädd på jobbet, ja då börjar man ju undra.. Visst ibland har man ostruken skjorta, någon saknar penna, en annan skippar flätan och kör en knut osv.. Men att få pris för det?!?! Och att dom lagt in trumvirvel- och fanfar-ljud i powerpointpresentationen när detta presenteras.. Var det en parodi på något eller? "Typiskt amerikanskt" sa mor min, och jag håller med fullständigt! Och att mötesledaren också höll en beskrivning i mer än en kvart på hur vi ska fylla i en undersökning.. Vi är varken analfabeter eller IQ-befriade om dom trodde det!

Och såklart valet. Vad finns det att säga som inte redan är sagt? Ingenting. Men jag säger det ändå som alla säkert sagt och läst miljarder gånger. Bra att alliansen får fortsätta bilda regering, men att SD kommer in i riksdagen är bara skrämmande.. Nära 6% av Sverige som röstat på dessa, nazister & rasister som dom faktiskt är.. Kolla bakgrunden på många av partimedlemmarna så förstår ni! Visst, det är flera punkter jag håller med om, och Jimmie Åkesson är en grym talare, men ja.. Blir spännande att se hur detta blir! Och Maria Wetterstrand, sluta vara så jävla bitchig och egoistisk och tänk på Sveriges bästa, nej vi vill inte ha dig heller men man får väl göra det bästa av situationen?!

Nu ska jag kasta ur linserna och sen blir det nog att sätta på några avsnitt av The Hills. Har haft både skola & jobb idag så är lite slut i huvudet så skulle vara skönt med något lättsamt att varva ner med! :) Imorgon är jag ledig från både lektioner och jobb så jag ska försöka att ta mig i kragen och plugga för fulla muggar!

Nattinatt med er! :*

tröttmössa

Hej hopp!

Har varit vaken sen lite drygt 06 imorse.. Är redan lite trött enbart för det, men också för att jag jobbade först 08-13, buss ner på stan, buss hem, systemet på Hälla, hämta mamma, skjutsa mamma & mormor, middag med Bea, skjutsa hem mamma & mormor och nuuuuuu.. Ännu mer jobb!! 23-03 vankas det nu på kära McDonald's och jag överväger seriöst att ta en espresso när jag kommer dit (jag hatarhatarhatar kaffe!!) för något måste ju göras!! Puuuuhh.. Men blir nog en lång och skön sovmorgon imorgon för att tagga till så sjukt mycket till kvällen! Wawawawiiiie!

Puss & godnatt med eller eller om ni är ute och roar er så hoppas jag ni har så kul med det! :*

escuela

Tjullululu!

Satt med min spanskaläxa i flera timmar igår och blev ändå inte färdig med den. Så idag var jag tvungen att fortsätta med den och dessutom skippa åka ner på stan med J&S då.. Menmen, måste ju ha en färdiggjord läxa att lämna in till läraren! :) Men blev nyss klar så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fara till mi escuela y mi clase de español.

Puss & Kram! :*

better

Hallå där!

Vaknade upp efter att ha sovit mer än 10 timmar i sträck med ett dunkande huvud, klart som tusan att det inte skulle gå över under natten.. Men efter en dusch och lite frukost så kände jag mig helt okej igen! :) Och efter världens godaste kräftstjärt- och rostbiffsallad på Vivaldi med Sofia så kändes det ännuuu bättre! :D Så blev en trevlig lunch med henne och sen lite plugg till HP. Tyvärr hann vi inte med alltför mycket, men åtminstone litegrann! :)

Ska slänga i mig en macka eller något nu och om lite drygt en timme ska jag och mami på massage! Ska bli så himla skönt! Min rygg har den senaste tiden varit hård som sten och bara allmänt icke bra.. Så nu ska det knådas bort knutor minsann! :D

Pussis! :*


uuuusch

Har haft en lång och hektiskt dag med en massa nya saker att ta in. Antagligen är det då följden av det att jag nu mår skiiiiiiiiit! Och för att jag ska orka göra de saker jag har inplanerat imorgon så är det bäst att jag går och lägger mig. Måste ju känna mig pigg & kry eftersom jag bla ska på massage imorgon kväll!

Nä ni. Nu ska jag se slutminuterna på Utfrågningen av Alliansen på 4an och sen bädda ner mig..

Puss & natti! :*

en sydfransk affär

Hej hopp!

Var på bra humör för 5 minuter sen, hade gjort klart spanskaläxan, tycker jag pluggat på bra med de förbaskade PLU-numrena, upptäckt nya, sköna remixer av redan bra låtar på Spotify.. Så kommer mor upp och ska sova och sätter igång med sitt tjat.. Det är tråkigt att det jag faktiskt gör aldrig verkar synas. Bara det jag inte gör.. Självklart finns det en poäng i det hon säger, men jag blir bara så trötttttt ibland!

Menmen. Har för övrigt haft en ganska bra dag. Pluggade lite på dagen och åkte sen till jobbet för att möta upp en som skulle ha pengar av mig eftersom jag köpt Restaurangchansen-häften av honom. Åt lite gratismat (inte betalar jag för mat på det stället!) och snicksnackade ett bra tag där med lite trevligt folk. Åkte sen med Joyce & Frida och köpte lite saker på ÖB. Jag block till skolan och minimajs (mums!) och dom andra toalettpapper, schampo och annat roligt! :D Var knappt hemma mellan det och bion som jag och mamma gick på - En sydfransk affär. Och den var väl.. Intressant. Inget jag skulle gå på för egen vilja en kväll jag vill se en bra film på bio på, men ändå helrt klart sevärd. Men ett franskt drama hör ju inte till mina vanliga genre av filmer precis.. Men mor gillade den! Men så brukar hon ju gå på filmer på Elektra ibland (bara konstiga filmer där!).

Nu ska jag försöka sova så jag är utvilad tills imorgon. Först upplärning 08-12 och sen skola på eftermiddagen. Roligt med några timmar rast så kanske jag kan hem och städa lite här hemma (kommer väl inte inte märkas...!)

Puss & godnatt! :*

lediiggg

Idag är jag ledig från allt! Skönt, men har ändå maaaassssor att fixa&trixa med! Har en del läxor att ta itu med som ska in imorgon på spanskan och har fortfarande inte börjat med pluggandet till högskoleprovet.. Dumma mig! Dessutom ska jag på upplärning imorgon kl. 8.. Så blir en hel del plugg där också på PLU-koder hit och dit.. "Titta på dessa koder så du känner igenom några imorgon." Jo tack.. Helt ologiska koder man inte kan försöka komma på något bra sätt att träna på dom! Men jag ska försöka! :)

Nu dusch!

Pussi! :*

klantskalle!!

Halluuu!

Jobbade mitt enda pass jag har schemalagt denna månad. Och fyyy vad tråkigt det var! Usch! och fick tillbaka min balklänning jag lånade ut till en på jobbet i december (!) så skönt att den är i mina händer igen!

På vägen hem skulle jag förbi Coop och köpa toa- hushållspapper.. Köper en sån stor bal med toa och en liten med hushåll och när jag kommer hem och ska plocka upp toapapper så har jag såklart köpt en hel jävla bal med hushållspapper också.. Så nu har vi väl en årsförbrukning av det här hemma! :P Men dumma Coop, plockade ju under "toa-papper"-skylten och lite halvtrött som jag var tänkte jag ju inte på att läsa på förpackningen! Menmen.. :)

Nu ska jag sussa så jag orkar plugga massamassamassa imorgon!

Pözz & natti! :*

home

Då var jag hemma igen efter min weekend i Stockholm. Har varit en supertrevlig helg och känns som att jag hann med en massa bra och roliga saker! Vill tillbaka snart igen så jag bland annat kan få se hur Jossans lägenhet ser ut, mycket nyfiken på det!

Idag började dagen iallafall med att syster hade bakat scones åt alla! Och förutom det hade hon dukat upp massa godsaker på frukostbordet, så det var nästan som en hotellfrukost! Men sconesen med vildhallonmarmelad var nog det bästa! :) Sen hjälpte vi också henne att flytta undan alla flyttkartonger hon haft stående i lägenheten eftersom hon inte haft något föråd, men nu så! Puts väck är dom!

Nu blir det nog en powernap eftersom jag är ganska trött.. Är liksom inte van att gå upp vid 9-tiden en ledig söndag! :P Och om jag ska orka med jobb om en timme så behövs det verkligen!

Såg att bilden jag försökte lägga upp på skjortan inte kom upp, inte alltid fördelar att blogga från iphonen.. Så lägger upp den igen tillsammans med byxorna från Zara :)

Pööözzzz! :*

 

Och klart mina byxor inte fanns med på bild, men nästan som dessa fast finare är dom, i marinblått :)


Cangrejo de río

Godkväll! Har haft en riktig softarkväll, har ätit cangrejo de río (kräftor) och spelat mästerskap i Neger & President och självklart var det jag som vann (som vanligt då! ;D) Har för övrigt varit en riktigt härlig dag då jag förutom det jag skrev om förut också träffat Jossan för första gången på lääänge! Roligt att vi helt slumpartat sprang in i Bea & hennes Crille på Drottninggatan! :) Jag och J tog lunch (väldigt sen sådan, speciellt med tanke på att set dröjde 45 min på maten och när den väl kom var den pissljummen..) Men trots det och inte alltför trevlig personal, så var TGI's värt ett besök (besöket kändes i plånboken också vill jag lova, inte bara i magen efter all mat och tre stora glas med cola!) Och förutom maten hann vi med lite shopping, för min del blev det ett par byxor från Zara :) Nu blir det tandborstning här och sen läggdags. Varit mucho fina dagar här i Stockholm! :) Puss & godnatt med er! :*

Sthlm halvmara

Wowowow! Har kikat på syster som sprungit halvmaran idag, fyfasen vad duktig! Skulle nog inte klara av att springa över två mil, och om jag skulle komma runt så skulle jag nog säcka ihop totalt.. Pow! Mellan vi kikade på sis på de två ställen vi stod på så passade vi på att fika i Gamla Stan :) Men var skapligt mätt efter lunchen så den där mockarutan kunde jag egentligen skippat.. Och dom där två milen hade nog jag också behövt.... Hehe. Nu är vi back in the lägenhet för lite återhämtning för systers skull och sen blir det kräftkväll här i Stockholm och bara ta det lugnt ;) Pözzis!

ny skjorta

Nu är det dags att sova här men jag tänkte bara visa vad jag köpte på vägen till syster idag :) Vet inte hur detta ser ut eftersom jag skriver från mobilen, så om den inte syns så kan jag berätta att den är fin iallafall :) Puss och godnatt! :* http://files.hm.com/media/products/890/DXL865_79025_73005_48_8693.jpg

Estocolmo

Heeey där! Sitter just nu på en mysig restaurang på Söder i Stockholm, har avnjutit en pasta med ryggbiff och grädd/sambal sås. Mumsigt värre! :) Nu ska vi nog traska förbi en seveneleven-butik och köpa glass och ta efterrätten hemma! :) Har förövrigt invigt mina 10centimeters stövletter från HM, får se hur mina fossingar mår imorn, blir nog sneakers jo.. Pözz! :*

krångelkrångel

Skulle ändra en ynka liten grej på bloggen, men så måste jag kommit åt någon skitgrej så den blev helt knäpp.. Så fick ta denna nu för orkar inte hålla på att fixa och dona nu!

Iallafall, hade skola idag igen, var faktiskt riktigt roligt och när vi körde en parövning hamnade jag med kvinnan från DalaaaFlooooddaa men visst var väl det skoj det med! Vann ju över henne i sänka skepp såatteee!! Och de saker jag skulle hinna med innan skolan.. Hrmmmm. Hann jag inte med. Men jag är inte förvånad! Men jag klarade mig utan ett nytt och fint block, boken använde vi ändå inte på lektionen så det gjorde inget att jag hämtade ut den efteråt. Och pluggade, jag läste stencilerna lite medan jag gjorde mig iordning.. Så ingen skada skedd! :)

Imorgon drar jag till Stockholm över helgen! Lika oförberedd som alltid, vet ej om jag har de kläder jag vill ha med tvättade, vet inte vilken avgång jag ska ta, vet inte om jag ska träffa Jossan som jag först sagt men nu fick jag höra att mor & far också kommer till Stockholm till Helena och att dom också ska stanna till söndag.. Blää, vill ju så gärna träffa Jossan men skulle vara så skönt med en myskväll i sis nya lägenhet också!! Hinner eventuellt med en fika/lunch med Jossan på lördag, skulle bli så glad att träffa henne åtminstone en liiiiten stund! :)

Nu ska jag shutta off detta tidsberövande föremål och se efter om jag har lite kläder till helgen eller om jag ska snabbtvätta lite..

Sov gott med er!

Pussis & Kramis! :*



En av mina favoritlåtar just nu!


hayy däär!

Hi people!

För det första sov jag till kvart över tolv idag, självklart var det skönare än skönast, men till följd så har mitt huvud varit tungt och segt hela dagen.. Så visst är det skönt och bra med sömn, men det kan ju bli för mycket av det goda!

Sen så hörde Joanna av sig och undrade om jag ville spela golf med henne och mannen, och självklart ville jag det eftersom det var en månad snart sen sist och om två veckor ska jag och papi tävla. Och för att vi ska (och då menar jag ska) vinna den här gången så måste jag ju faktiskt öva lite! Och förhoppningsvis tar jag och Micke en runda en nästa vecka också! :) Men idag iallafall.. Tyckte det gick sådär, och var ojämn som bara den.. Men när jag räknade ihop poängen när jag kom hem hade jag visst gått på handikapp! Hoppsansa.. Hur gick det för dig Joanna till slut? :)

Direkt efter att jag kommit hem så bar det av till mormor som jag inte träffat på skämmigt länge.. Det är konstigt att det kan gå så lång tid innan man träffar någon, fast det verkligen inte borde vara så! Hon bor liksom i samma stad, och mamma är ändå där nästan en gång i veckan.. Ändå har jag inte förmått mig att ta mig dit på, jag tror faktiskt mer än en hel månad....? Jag blir faktiskt arg på mig själv! :(

Imorgon är det skoldags igen! Men jag har en del saker jag måste hinna med innan också.. Måste hinna köpa ett fint och bra block, ska hämta ut en bok på bibblan, plugga igen det jag missat eftersom jag inte var där första veckan.... Så jag vet inte riktigt när jag måste gå upp så jag hinner allt, men jag vet att jag borde stänga av datorn illa kvickt så jag inte fastnar med den halva natten..

Och efter skolan ska jag faktiskt ner på stan och köpa det jag tvekade på häromdagen, men framförallt ska jag upp i Skrapan, till hela våning 15 och skriva kontrakt, ett jobbkontrakt! :) Hihi!

Godnatt med er babes! :*

 


hej hopp!

Hej grabbar!

Kan tala om att det lilla spännande jag berättade om häromdagen inträffade idag. Och det gick superbra, så nu är jag lite happy! :)

Har också jobbat idag så är en trött kvinna nu.. Och ryggen gör svinont så blir nog en halvtimme på spikmattan innan läggdags. Ska få med mig mor på massage nån dag framöver också, det gör så galet ont ibland så mattan räcker nog inte till. Behövs någon som kan knåda ut min stackars rygg!

Imorgon är det skola igen, men vet ej vilken av alla lektioner jag ska gå på.. Har ju dels min absoluta favorit-klass med alla nissar som kan spanska flytande. Sen har jag två stycken möjliga jag vill gå, men vet varken om det finns plats eller om någon av dom passar mig.. Och inte svarar MDH-bruden på mitt mail så jag vet det heller, får upp och kika på morgonkvisten så jag förhoppningvis vet då! För jag vet ärligt talat inte om jag vill göra mig till åtlöje en lektion till på den muntliga spanskan.. Madrid, Mexiko, El Salvador, Chile och gud vet vad, dom klarar sig nog på egen hand!!

Testade lite clothes på stan idag efter mitt möte, hittade lite snajsiga saker men vette sjutton om jag ska köpa något.. Borde hålla i min stackars plånbok dessa tider när jag knappt jobbar och redan har köpt en del.. Men jag vill ju haaaaa!! Och så vore det kul med något nytt till helgen då jag ska till Stockholm och kalasa.. Bu!

Nu känner jag att det är dags att göra sig iordning för att sova, eller åtminstone duscha så jag inte luktar gammal hamburgare..

Pussis & nattis! :*

Going the Distance

Hallooooooj!

Mycket att göra just nu! Jobbar trots att jag inte fått några tider, lite lättare att få extra än vad det brukar vara, men det är ju bara bra så jag slipper gå fattig! Och så fotboll ikväll i Stockholm för att se Sverige spela. Blir intressant att träffa mina bingo-"vänner" och se vad det är för människor (40+are med sina respektive? Tror knappast dom räknar med att Christina B är en 21-åring som ska dit med sina föräldrar.. Hehe, och så Martina som hakar på! :) )

Sen fick jag också ett intressant samtal på mobilen nyss, händer något spännande snart så jag hoppas på tur!

Men, det var inte detta jag tänkte ägna inlägget åt, utan att jag ska berätta om en film jag var på förhandsvisning av igår - Going the Distance. Handlar om två personer som träffas och fattar tycke för varandra.. Men ingen av dom är ju ute efter ett förhållande men det blir ju inte alltid som man tänker sig. Dock bor Erin (Drew Barrymore) på andra sidan USA så efter sommaren blir det lite problem med distansen..

Kan säga att filmen var galet rolig för det mesta och hela biosalongen satt verkligen och garvade högt! Så vill ni få er ett riktigt gott skratt eller bara se en film som man blir lite gladare av så ska ni verkligen gå och se denna! :)
Var också med ett band i filmen som var riktigt bra, The Boxer Rebellion, så nu sitter jag och Spotifyar dom, muuuy bien!

Nu måste jag hinna tvätta lite för vid tre måste jag vara klar med allt eftersom vi drar till Solna till Svenska Spels kontor då!

Pussis! :*


OMG! (ja det uttrycket beskriver denna dag bäst!)

Haha! Hej på er! :D

Har haft en helt störd dag idag!! Från början till slut, hänt så galet mycket saker. Knäppa, roliga, skumma, fantastiska.. Hmm.. Hur länge ska jag hålla på?!

Börjar iallafall dagen med att sova 45 minuter för länge, men det gjorde inget för jag kom i tid ändå - TILL MITT UPPROP PÅ HÖGSKOLAN!! Wowowow! Kanske inget speciellt för er, men heeeey premiär para mí! Och japp, jag ska inte försöka glänsa med mina spanska-kunskaper eftersom jag inte har några! Nix! Kommer dit strax.. Iallafall, upprop 08:30, kom väl 7 min innan (applåd någon?!) och svettig som en gris. Klart jag krigade på cykeln trots gott om tid. Uppropet sker och typ 60% var där, resten dissade väl kursen, schysst! Detta moment var över på 20 min och jag har redan skaffat mig en friend som satt bredvid mig, aka Centerpartisten. Eftersom vi nu har cirka 1½ timme på oss att slå ihjäl lite tid innan lektionen så förslår min nyfunna vän en fika (som för övrigt faktiskt såg ut som en tvättäkta centerpartist - bonnig och till råga på allt var hon fadder så hon bar en sån där studentoverall, jäpp, precis som en bonde!). Men icke då, vi är för tidigt ute så caféet är stängt. Men där träffar man på roliga prickar ska ni veta! Först kommer hennes nolla #1, aka Moderaten. Allmänt virrig tjej, såg lite trött ut och allmänt.. Finner inga ord men det var iaf figur #1. Efter ett tag kommer #2, aka känner-igen-honom-eftersom-en-gammal-vän-hade-en-crush-i-honom-för-100år-sedan och #3 aka Syndikalisten (what´s up med politiker denna dag?!). Wellwell, träffade även på Pettis på denna plats, blev lycklig kan jag säga av att se en normal människa! :)

Iallafall.. Skriver för detaljerat så kommer ju ingenstans i historian! Lektionen börjar och det kändes helt okej innan eftersom den takt och den sortens ord hon använde på uppropet var ju helt överkomligt. Nu var det andra puckar som gällde, totalt. Läraren pratade spanska kanske 98% av lektionen och snabbt gick det. Men det värsta av allt.. Vi kanske var 16 stycken där; 5 hade spanska som modersmål, resten kunde prata spanska flytande eller nästintill iallafall. Ja, alla utom jag och typ en eller två till.. Yeeeessssss. "Nejmen jag går spanska muntlig språkfärdighet så blir det inte så jobbigt".. Jo tjeeeena! Sofija hade rätt när hon sa att det kommer gå undan! På lektionen körde vi en lek där man skulle hitta en fiktiv person man sökte. Såklart hamnar jag med en tjej från El Salvador, parteeeey! Om jag nu innan trodde jag var iallafall lite okej på spanska, ja ni, då har jag trott heeeelt fel! Så direkt efter lektionen hookar jag upp med den enda som var sämre än vad jag var.. Och sa att "skönt att jag inte var den enda!", så vi gick faktiskt och sökte upp andra kurser, så nu har jag gjort en sen anmälan och hoppas få gå på den istället. 15 poäng är den istället för 7,5.. Men heey, jag ska ju bara läsa 32,5 poäng i höst.. Satan vad jag inte kommer ha ett liv!



Puh.. Köpte makaroner och köttbullar på vägen hem, var sjukt sugen! (Anteckna!) Däckade senare i soffan och vaknar upp när det är dags att kila till jobbet. Var väl glad till en början, men det var inget vad jag kom att bli sen!!

1) Pappa ringer och berättar att vi fått (vunnit!) matchbiljetter till EM-kvalmatchen mellan Sverige - Ungern på fredag inklusive uppladdning innan med mat och underhållning!

2) Jag utökar ledningen rätt rejält på en sida jag tävlat på ett tag OCH som jag faktiskt vann senare under kvällen!!

 



Så jag var riktigt glad på jobbet och det var härliga människor som jobbade och jag hittade på en massa bus så jag skrattade ännu mer och det bjöds på kladdkaka och det bjöds på godis och jag fick ta extrarast när jag ville.. Ni hör ju, varför är inte jobbet sådär varje dag?!

Och som sagt, tävlingen jag vann under kvällen var något jag verkligen verkligen ville vinna så jag kan ge priset till far - en provkörning av Ferrari eller Lamborghini!! Så imorgon ska jag göra papi gladare än gladast! (Hoppas han inte kraschar bilen då bara, självrisk på 12 500kr.. Woooosh!)



Mennneeeee.. Nu om ni orkat läsa hit så har det nästan blivit en hel roman.. Och ändå är inte allt som hänt under dagen berättat, fullspäckad dag som varit riktigt rolig!

Hoppas ni inte tyckte det var drygt att läsa, hihi!

Nu ska jag sova, fick en extratid imorgon och det behövs så jag inte blir fattig i oktoooooober! :)

Pussis & godnattis! :*

RSS 2.0