jobbiiss och snööö! :D

Hihi, det snöar ute!!!! :D Dock är det väldigt blåsigt och snön är blandad med regn.. Men ändock snö! Jag som älskar vintern längtar bara ännu mer nu! :D

Idag gick det btw utmärkt att jobba. Hade lite tur imorse, hade antingen inte ens aktiverat något alarm, eller helt enkelt stängt av det i sömnen och förträngt det helt (det troliga alternativet). Det turliga var då att jag har lagt in alla mina jobbtider i mobilen så vissa av tiderna påminner den mig 15 minuter innan "mötet" börjar. Så japp, 05:45 piper den några få ynka signaler som gör att jag vaknar och bara blir någon minut sen till wöörk!

Nu är jag på väg att bli piggare så jag ska väl gå och sova illa kvickt, för sömn lär jag behöva! Speciellt när det är uuuuutgååååång som gäller tomorrow! Ska även hinna jobba, eventuellt sola och sen åka med mor och köpa gravljus och kransar och så till Allhelgonahelgen som kommer nu.

Och vet ni?! 6 månaders träning är nu betalad och klar! Så nu jääääääävlar ska det sättas igång och pumpas muskler och förbränna bort allt hamburgerfett. Jo jag tackar jag!

Godnatt! :*

jobb, träning och känd-blogg-lurendrejeri!!

Idag har jag varit väldigt duktig och har jobbat heeeeela dagen lång! Imorgon blir det nästan lika många timmar, men betydligt tidigare start- och sluttid. Vad sägs om 06.00 till 14.00? Japps, that´s my work imorgon! Men jag är, som jag nämnt förut, fortfarande taggad att ta lite extratimmar då&då för att få ihop lite extra julklappspengar. Vill så gärna kunna unna mig själv och mina nära och kära fina julklappar, samtidigt som jag har råd att spara undan lite pengar till framtida behov också.

Så som sagt, imorgon jobbar jag fram till två och efter det tänkte jag ta mig en cykeltur till Friskis & Svettis och köpa träningskort där! Det är verkligen på tiden att jag börjar träna! Och om jag väntar i sisådär 2 dagar längre så måste jag betala några hundralappar extra, så det ska jag väl försöka se till att jag slipper! Kanske till och med drar ett litet pass när jag ändå är där och köper kortet. Inviger det på en gång liksom! :)

Sen kom min Peak-jacka idag också! :D Dock är den liiite för stor.. Men den är ju så fin ska ska överväga det lite till om jag verkligen är för liten för den! Annars är ju lite stora saker underbart mysiga och till vintern kanske det är skönt med en tjockare tröja under *försöker intala mig själv att jackan duger*.

Något som däremot inte kommit på posten och som inte kommer göra det heller är en klänning jag "köpte" från bloggaren Mogi. Nu skriver hon i ett blogginlägg att hon "äntligen" fått veta vad som hänt alla paket hon skickat ut. Det är snarare så att hon har "sålt" alla sina grejer till en massa olika personer och på så sätt fått in en massa pengar! Jag har själv pratat med en till som "köpt" min klänning idag på msn, det är helt sjukt hur hon har lyckats göra det. På diverse bloggar finns det fler som berättat om vad de har blivit lurade på och det visar sig väl vad konsekvensen blir av allt detta. Frågan är också om man ska anmäla henne till polisen? Det kanske är lika bra att alla gör det som har blivit utsatta för hennes brott, så att hon får stå till svars på riktigt! Om det är fler som blivit drabbade av detta så kommentera gärna! :)

Nu är det däremot dags att duscha och gå och sova. Börjar som sagt i ottan imorgon så vill inte vara heelt död.

Godnatt med er!

i lööööööv gino

Hihi, min pussgurka är här nu och vi (jag) håller på att göra desserten gino. It's very löööööövely! :)

Pussis!

pussis

Hihi, från att jag vaknade (blev väckt av att han ringde) tills för typ någon timme sedan så har jag umgåtts med min bästaste E. Det går inte att få nog av honom! Iiih! :)

Nej nu har klockan hunnit bli så mycketmycket så jag inte orkar skriva vad som mer hänt under dagen/helgen. Imorgon är det jobb från klockan 10 i några timmar bara, sen snabbt hem för att byta om och bli rejält hungrig eftersom det ska ätas på staden med mormor min! :) Sen kanske det blir att svänga förbi Friskis för att hinna köpa ett träningskort innan csn-kortet går ut och det blir dyrare..

Men usch för mina sena läggdags!

Godnatt!

Högskoleprovet tomorrow....

Japps, imorgon är det åter dags för Högskoleprovet för min del. Gjorde det i våras och blev nöjd med resultatet eftersom det faktiskt var min första gång. Kraven då existerade knappt utan det var mer som en prova-på grej. Nu däremot är det lite annorlunda. Nu krävs det att jag får ett bra resultat för att jag ska komma in på den utbildningen jag vill (jurist) och det ska jag verkligen försöka att ordna. Jag har pluggat mer denna gång, men jag vill ju inte påstå att jag läst mycket böcker och tidningar precis som man insåg att man borde ha gjort inför ett sådant prov.. Menmen. Klockan är iallafall mycket nu efter att ha både jobbat och pluggat ikväll så jag antar att det bara är att gå och lägga sig nu så man skriver 2.0! :D Har beställt telefonväckning via Telia så jag inte ska försova mig eftersom mina parents är bortresta och inte kan väcka mig.. Sen ska nog B ringa också! Hihi!

Nu är det på tiden att sova så jag är pigg till prov och myskväll med E sen imorgon! Hihi, har förberett en massa skojigt! :)

Godnatt med er! <3

Grattis! :D

Gud så dålig uppdatering. Men har inte tänkt på det och har väl inte haft något vettigt att skriva, eller för min egen del, komma ihåg. Men idag är det minsann dags för ett inlägg för att skriva grattis till A som fyller ååååår! Woho! Grattis till dig! :) Till födelsedagsbarnets ära så hade vi bestämt oss för att äta frukost på Stadshotellet och ha en mysig morgon och ge han presenter och så. Så jag, B, S och J var där. Och så A förstås! Det lite roliga var att jag var ute på Pluto igår för att kolla på Afasi & Filthys spelning. Vilka hade inte bott på hotellet och käkade frukost samtidigt som vi om inte dom? Hihi! Fast sångaren såg snygg ut igår, vilket han inte gjorde idag.. Och nej, jag var inte full igår. Helt nykter faktiskt! Sen kom faktiskt även en till celeb in i frukostsalen, Anders Lundin. Japp, så nu vet ni var ni ska hänga om ni är sugna på lite kändisspoting!

Eftersom det blev en tidig uppgång imorse så är jag sjukt trött nu. Har även cyklat fram och tillbaka stan ett par gånger nu. Först lämna lunch till mor för att bara vara snäll. Och sen gitarrlektion. Nu väntar jag på att min lasagne ska bli klar så jag får äta något, för trots att jag blev proppmätt imorse så höll sig inte känslan i evigheter tydligen. Sen klockan fyra ska jag boka rum på Grand Hotel i Stockholm som jag förhoppningsvis kommer över. En liten myshelg med min darling helt enkelt! :)

Nu plingade micron så nu är det föda för min mage som gäller så jag klarar av min stängningskväll också... Puh.

Laaaaaasagnnneee på er alla! :*


ibland är det svårt

Ibland är inte allt som det ska, idag känner jag att det har varit så, men inte får man några svar inte.. Åååh, hatar att behöva tänka utan att komma fram till något. Att man går och oroar sig. Förhoppningsvis i onödan, men tänk om man anar rätt? Usch och fy, så ska jag inte tänka. Nu borde jag istället gå och sova så jag orkar med morgondagens strapatser. Först jobb i några timmar och sedan plugg till Högskoleprovet (som är på lördag!!) med B. Pjuuh, sen hoppas jag verkligen att jag hinner med en stund då jag får pussa på min E! Usch vad man kan sakna något/någon så snabbt..

Menmen, sov gott!


jo jag vet, men..

Haha, jag skulle varit ledig fredag, lördag och söndag. Det slutade med att det bara blev lördag.. Blä, men samtidigt behöver jag pengarna. Tänk, juuulklappar! Som tur är är det sköningar som jobbar ikväll :)

Sen gårdagen då.. Ojojoj.. Vad är det för fel på människorna inne på Blue Moon Bar?! Seriöst, det är inte många som kan bete sig! Helt sjukt ju!

Menmen, pallar inget långt inlägg den här gången heller och måste dessutom hinna äta något innan jag börjar. Kanske hörs ikväll, om inte så blir det imorgon! :)

Puss darlings!

little bit too much

.... blev det igår.. Haha! Men idag blir det en gång till!

Har lite brådis så måste kila på en gång igen!

Pussis!

wöörk

Nu har jag kommit hem från jobbet och duschat, borstat tänderna och bla bla bla. Ni vet alla förberedelsen man gör innan man ska sova. Och detta är nästan en av alla rutiner snart, att varva ner vid datorn alltså. Dock borde jag verkligen krypa ner i sängen eftersom jag måste upp tidigt imorgon. Har en hel del saker inpanerat under morgondagen så det gäller att jag har ork till allt! Bland annat ska jag se en konsert där min gitarrlärare är med. Skulle gått kl.13 (sovmorgon!) men eftersom jag tog på mig en jobbtid (12-15) så krockar det ju litegranna (inte sovmorgon..!).. Därför ska jag gå klockan 10 (gosh..) och därefter snabbt till jobbet. Sen kaaanske solning om jag har tur, men med största sannolikhet skippar jag det. Är nog röd så det räcker efter dagens cancer-resa i solarievärlden.. Sen fixelifix innan kvällens utgång. Taggad till tänderna är jag också! Wohoo! Sen vore det trevligt om jag kunde få träffa min E bland alla planer. Hmm, får se till att ordna något!

Och förresten, jobbet idag. Herregud... Mellan 22 och 23 ville jag bara lägga mig ner och gråta. Jag förstår inte varför alla ska komma samtidigt?! Och beställa en massamassa saker. Blä! Men jag klarade mig :) Och dessutom fick jag trevliga paket på posten idag som gjort att mitt humör varit på den bättre sidan så kvällen flt på bra ändå. Kan visa mer imorgon! :)

Godnatt mitt kära folk!

hockey

Halloj!

Uppdaterat dåligt idag igen, men vad tusan. Ni kan väl gissa vad jag har gjort ändå... Just det. Jobbat. Men idag var det faktiskt bara i två timmar eftersom jag gick stängning igår! Så det var ju najs även om det inte blir så mycket pengar.

Vad mer då? Jo jag har kört bil med far min, iiiih så roligt det är! Speciellt när jag märker själv att jag blir bättre & bättre även om jag fortfarande är långt ifrån bra. Men någonstans måste man ju börja, eller hur? Dessutom tror jag pappa var imponerad av min backning runt hörn. Thanks B! :D Hihi.

Sen har jag även varit på hockey med min darling, mycket trevligt och kul att VIK vann också! Spännande in i slutminuterna! Hockey i all ära, men det är ändå bandy som gäller för mig. Längtar tills matcherna sätter igång! :D

Nu ska jag ta ut linserna och bort med sminket och allt sånt. Sen bums i säng så jag får sova alla de viktiga timmarna som behövs. Och hörrni, skämta inte om saker som inte är roliga, saker som folk blir ledsna av. Det är liksom inte roligt, det vet jag!

Godnatt babes!

gosh

Oj då, hur kunde klockan bli såhär mycket?!

Läggdags nu och jobb klockan 11 imorgon.. Sa ju det - jobb och sömn..

Natti!

dålig uppdateriiinnnnggg

Sorry för den usla uppdateringen, känner bara att jag inte har något speciellt att skriva. Jobbar och sover mest. Skulle ju kunna skriva mer detaljer om Stockholm, Björn eller något annat. Men njjjaaee, orka. Fast kanske vore något ändå...?

Nu hinner jag i vilket fall inte skriva någonting för jag börjar jobba om 17 minuter och ska göra det i alldeles för många timmar framöver. Har även myst med min E idag, så på bra humör är jag iallafall! :)

Ha en bra kväll så kanske det slängs in ett litet inlägg vid två-tiden då det är dags för sängen..

Pussihejsan!

godnatt!

Dagen idag var riktigt riktigt trevlig i Stockholm. Jag borde ha sovit för lääängesedan.

Godnatt! :*

BJÖRN GUSTAFSSON!

Åååh, dagen igår blev så himla lyckad till slut! Skulle vilja skriva om den i detalj, men jag är så sjukt trött just nu och måste verkligen sova. Somnade liksom 05:05 kanske och jobbet började 06:00. Wooooohooo, en kvarts sömn blev det väl kanske till slut och på det jobb i nio timmar! Jösses..

Men i vilket fall. Vill berätta lite snabbt! :) Var ju på Björn Gustafsson igår och det helt underbart! Skrattade som aldrig förr. Sen till slut kom jag äntligen ut på krogen. Vem är då där om inte Björn Gustafsson och de andra komikerna?! Hihi, Söte Soran, Ösige Özz och Muntra Måns. Haha! Men guuud så roligt jag hade igår! Iiih :)

Men nu, läggdags! Imorgon är det Stockholm med mor som gäller med isshow i Globen och senare Hem- och Villamässan i Älvsjö. Efter det middag hos syster och sedan hem igen till Vässan. Så jag vill vara en pigg mört och inte en lat sill imorgon.

Hihi, ska nog ringa till min sötis och säga godnatt också.

Men justja! Får inte glömma, B och A var här och bara allmänt chillade här ikväll. Mycket bra och skönt att bara få se ut som man gör, äcklig och illaluktande! Höhö, love konsekvenserna av work!

Men nu,

Godnatt raringar!

Det jag dock undrar är varför jag inte tog några kort? Okej att det kanske är lite pinsamt just då, men halllååe, alla var ju ändå fulla och ett kort på Björn Gustafsson i mobilen är väl inget att snacka skit om. Blä. Undrar om man kanske ska på föreställningen i Stockholm? Lär ju inte bli något peta-på-Björn-bara-för-att-ha-rört-honom-grej, men ändå! Iiih, kär någon? Jag? Neheeedå ;)

åååååh

Men blä! Med största sannolikhet så blir det ingen utgång ikväll! Och jag som är såååå taggad! S skulle ju på senare föreställningen med Björn Gustafsson och sen dricka för att senare gå ut, och jag joina där innan. Men nehedå, ååh. Nu blir jag lite sur. Jag vill uuuuut! Fast jag börjar 6 imorn.. Vad tusan liksom..

Btw var Björn Gustafsson & Co grymma ikväll!

Äh, nu ska jag ta tag i det här, om det så innebär att jag ska dricka i min ensamhet tills jag hittar något ställe för förfest.. Hmm. Knäppt.

Ciao!

:)

Ibland går det upp, och ibland går det ner. Även om vissa bortförklaringar är de värsta man hört, så godtar man dom ändå. Äh, huvudsaken är att allt (?) är löst och att det fortsätter problemfritt från och med nu. Kan man ju hoppas :)

Dagens bästa: Köra bil med B & A idag, haha, I rock bakom ratten i gatuhörn, eller vad säger du "körskolläraren"?! ;)

Dagens sämsta: Ganska givet att det blir att nonchalera folk. Har du inget vettigt svar kan man åtminstone ringa upp och säga nånting och inte dra ut på det hela i ÅTTA TIMMAR för att sedan komma med en smått annorlunda ursäkt. Hmm..

Aja, ska nog sova nu snart. Imorgon väntar en lång men otroligt rolig dag med massa roligheter! :) Blir ju även utebliven sömn mer eller mindre imorgon natt så lika bra att jag är utvilad tills dess.

Puss och sov gott mina vänner! <3

....

Sju timmar senare vare ja.

forget it

Glöm mitt förra inlägg. jag var på bra humör. Men sedan vände det rejält. Nu har det gått snart fem timmar, och fortfarande inget svar.

Vad är det som är fel?

bra dag :)

Idag är jag på toppenhumör! Ska alldeles strax åka till E för att träffa honom en liten stund innan jag har gitarr. Sen hämta ut biljetter till Björn Gustafsson som jag faktiskt hittade igår på Ticnet!

Sen får vi se vart kvällen leder :)

Ha en bra dag!

Pözz!

nighty

Läggdags, awiiie, blev ju tidigt idag för en gångs skull. Inte..

Menmen..

Godnatt :)

usch

Kan. Inte. Sova.

Men jag måååste..

Pussnattti!


jobb = glad?!

Kom hem från jobbet för snart en timme sedan, och jag måste säga att jag idag kommer somna som en glad person! :)
Dels var det riktiga sköningar jag jobbade med och dels var det knappt något att göra idag så allt flöt på riktigt finemang. Dessutom kan det hela inte bli sämre av ett uppmuntrande sms mitt upp i allting. Så japp, idag har (bland annat) jobbet gjort mig på riktigt bra humör och jag hoppas på en likadan stängning imorgon! :)

För övrigt är det övningskörning som gäller imorgon innan jobbet. Och vet ni? Jag längtar verkligen! :) Dessutom ska jag nog försöka hinna med en solning, tvättning, städning.... Hehe.. Tidsoptimist någon? Äh, det där ska nog gå bra! :)
Och som jag kanske nämnde tidigare (?), det jag jobbar för nu är ju faktiskt de pengar jag kommer inhandla julklappar för! Så taggningen är på toppppp!

Sov gott mina vänner!

usch

Visst, jag har nästan intalat mig nu om att det är kul att gå stängning. Antagligen för att jag gör det så ofta och att jag måste se till att se något positivt med det. Men något väldigt negativt är vanorna som följer med på köpet. Som till exempel nu. Klockan är snart halv tre och jag sitter fortfarande bara hemma i mjukiskläder och gör absolut ingenting. Gick upp ur sängen gjorde jag inte heller för alltför längesedan och det hade inte varit möjligt att gå upp tidigare då jag var heeeelt död och orkade verkligen inte det. Livet liksom försvinner och de enda timmarna du inte spenderar på jobbet sover du under, om du inte har väldigt tur och har orkat göra dig iordning för att göra något innan det är dags igen.

Jag vet inte riktigt om det är det här som gör mig så ledsen, att aldrig ha tiden eller orken att få umgås med de jag tycker om mest. Eller kanske är det att det är höst och jag känner mig deprimerad av det? Är det min nya medicin som gör att jag känner såhär? Jag vet inte, men det jag vet är att stundtals kommer jag in i perioder då jag verkligen är ledsen. Imorse (läs idag) när jag vaknade så vaknade jag av att jag grät, och det är inte första gången det händer under en kort tid. Usch, jag vill känna mig glad och lycklig och inte såhär!

Jag hoppas iallafall att det blir bättre snart, för jag borde känna mig glad.

Blä!

Puss på er och ha en bra dag!

sleepy-dags!

Kom hem ungefär tjugo i två från jobbet efter att ha snackat en massa med J och N. Hihi, härlig stängning idag! :)
Efter det blev det patiens på datorn och nu ska jag äntligen sova tänkte jag.

Vi hörs väl imorgon I guess, och hoppas jag får träffa min E då. Han är underbar även om jag kanske inte alltid visar det till honom. Blä, jag måste också tänka på att vara gullig tillbaka och inte bara tänka på mig själv. Men det är så svååååårt ibland! Äh, det där blev konstigt och säkert helt oförståeligt. Men jag ville bara få fram iallafall att han är bäst, ingen protest!

Godnatt babes!

ååååh

Ååååååh vad arg jag blir! Skrev precis ett lååååångt inlägg om mina rutiner och bla bla bla. Men neeej, klart det inte publicerades eller sparades i utkast heller.

Godnatt!

stockholm

Kom hem för snart en timme sen från Stockholm och det var mycket trevligt :) Först The Producers - Det Våras För Hitler på Kinateatern och sen åkte vi hem till M:s lägenhet i Midsommarkransen och åt middag och hade det allmänt mysigt. Fast maträtten var väl inte det allra godaste.. Iallafall inte för min smak. Jag var riktigt, riktigt hungrig efter att inte ha ätit något sen frukost vid tolv. För det första skulle maten tillagas helt från grunden också innan den var klar. Så strax efter åtta serverades det.. Italiensk risotto kokad i vitt vin med parmesanost och fläskfilé serverat med rödvinssås. Ni hör ju själva!! Det enda goda var köttet och salladen. Jag menar, parmesanost?! VIN?! Njaaaee, inte min stil va.. Dock var efterrätten magnifik! Egengjord vaniljpannacotta med rårörda björnbär! Hihi! :)

Nu är jag sjukt trött och ska nog somna till någon film på TV. Btw hann jag faktiskt med att äta en halv bulle medan Kanelbullens dag fortfarande. Hihi, mums för Statoils bullar! :D

Godnatt med er!

Haha justja, någon ringde till mig från VLT om att jag vunnit i en tävling.. Kul skämt hörrni! Kanske skulle varit lite roligare om jag gick på det också, men icke! Mig lurar man inte så lätt ska ni veta!

kärlek

Ååååh, jag måste bara få säga att gårdagen inte alls blev värre. Snarare tvärtom, den blev heeeeeelt lovely! :) Först kom E förbi för att vara hemma hos mig en stund innan han skulle vara snäll och skjutsa mig till S. Så har han köpt rosor till mig! En jättefin ros för varje månad vi har varit tillsammans. Ååh, kärlek till honom! <3

Men också kärlek till mna vänner som gårdagen spenderades med. Det där var precis vad jag behövde och att få se S igen, bara det var helt underbart! Vi hade så mysigt med en massa (jättegoda!!) onyttigheter och mmmm så trevligt det var! :)

Skulle vilja skriva mer men jag har vääääldigt bråttom nu. Ska vara klar om 11 minuter och sitter halvnaken med en turban om håret. He he.. Iallafall är det Stockholm med hela familjen + mormor som gäller. Musikal och middag it is! Ännu en underbar kväll väntar!

Pussis!

lite ljus i vardagen

Måste ju faktiskt skriva något trevlig med den här dagen iallafal och det är att S kommer hem över helgen från Norge för att hälsa på och ikväll är det myskväll på högsta nivå med henne och resten av gänget. Precis vad som behövs en dag som denna!

Så nu ska jag duscha och fixa till mig lite så jag slutar att se ut som en överexperimenterad råtta. För japp, så ser jag ut just nu.

Pussciao!

arg!

FYFAAAAAAAAAAAAAAAAN VAD JAG ÄR ARG!!!! Ringt till dumma-i-huvudet-supporten på ett företag jag skulle testa vitaminer/kosttillskott hos förut. Sen har det blivit krångel och dom har inte svarat på mail och bla bla. Förra veckan fick jag ett paket jag inte ville ha och jag fick som sagt äntligen prata med dom idag. Men nej, jag får inte skicka tillbaka paketet! Distansavtalslagen kanske? Aaaaaaaaah, jag är så aaaaaarg och ledsen nu så det finns inte! Gråter som en galning och gjorde det nog till och med när jag pratade med psykhuvudet på telefon. Ringde mamma och hon ska hjälpa mig med allt efter helgen, så nu ska jag vidarebefodra alla mail jag skickat respektive de svar jag faktiskt har fått. Så ja, jag får väl hoppas att allt löser sig, annars är det bara att punga upp 1600 kronor. Herregud..

Dock måste jag få tillägga att jag inte är förvånad. Denna dag kommer nog bara bli sämre med tiden. En viss person kom till mitt jobb idag. Ni som känner mig vet nog vem jag pratar om. Riktigt förbannad var jag redan när jag såg hans ansikte kan jag säga! Och ni vet ju hur den dagen fortsatte förra gången jag såg honom...


Äääh, nu orkar jag inte skriva något mer. Pappa sår inte ens på min sida när det gäller det här och jag blir bara mer och mer upprörd. Nu dunkar dessutom mitt huvud som bara den, inte bra att skrika och störttjura.

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN

Låt det här dagen få sluta bra.. Snääääälllllla?

luxury

Aah, nu närmar sig slutet av min riktiga lyx-dag. Och vad menar jag då med det? Jo...

Först var det bara jobb i tre timmar innan det blev lite mat och senare sticka ner på stan för massage! Mycket härligt och det kändes verkligen som att det behövdes, så jappjapp, skönt och najs kan jag lova att det var! Efter massagen var det bara att sätta sig på cykeln för nästa anhalt, nämligen att sola! Jäpp, körde bil häromdagen istället då jag tänkte sola så jag klämde in det idag istället. Jag menar, såhär blek är det nog inte ens lagligt att vara, så det var bäst att göra något åt det! Efter solningen blev det hem för att duscha, tvätta håret och fixa mig innan E kom och hämtade mig för lite bio! :D Step Brothers var det som visades (förhandsvisning) och visst var den bra och rolig och sådär, men ibland blev det liiite för mycket så att det hela blev överdrivet istället för roligt.. Tar lyxdagen/kvällen slut här? Nehedå! Efter bion skulle jag och min E äta middag. Först tänkte vi La Tapita, men när man inte hittar restaurangen någonstans så blir det lite svårt asså.. Så valet blev istället Tusen och en natt. Hmm, höga förväntingar och trots att jag inte fick byta ut riset mot någon sorts potatis istället (tänk er potatisgratäng!! men nej..) så var jag nöjd. Fram tills maten kom.... Tro mig, det var var första och sista gången jag besökte det stället! Kycklingen gick ju inte att skära i och ja, jag tror nog till och med att man kunde krossat fönster med bitarna. Hård. Seg. Smaklös. Ljummen. Låter det gott? Njjjjaaaaeee. Och såsen.. Det enda goda fick man bara en bråkdel av. Så nej tack! Går jag ut och äter på restaurang vill jag att det ska vara gott och mättande. Tyvärr drog jag nitlotten idag. Men, jag måste ju ändå säga att sällskapet kunde inte varit bättre! :) Så efter middagen myste vi litegranna och för en stund sen kom jag hem och nu sitter jag här. Redo att somna in efter en helt underbar dag som man tyvärr unnar sig själv, alldeles för sällan.

Men nu sova. Imorgon är det jobb och ingen gitarrlektion. Blää, han kommer döda mig för att jag inte kan komma! Men vad tusan, han var på bröllop förra veckan ju! Hoppas det löser sig..

Men puss på er folket! :*

RSS 2.0