wiiihooo

Kom nyss hem fran lite massage :) Imorn ar det Phi Phi som galler! :) (Fan vad svart att skriva utan prickar pa bokstaverna!!)

Hors val senare!! :)

Pussiipusss!

steeeeek!

Idag har vi stekt på som aldrig förr vid tha poool! Nu ska vi fixa oss och sedan vidare till Phuket Town och weekend-market. Där ska det shooppppppppppassss! :D

Pusssiiluss from the paradise!! (Har hört att ni minsann inte heller har det så pjåkigt hemma! :))

Ciao! :*

Sawaddi ka! (Godkväll på thailändska)

Hallåååja! :D

Här har jag det fortfarande riktigt rikitgt najs! Dock har det faktiskt inte blivit så mycket stekande ännu, men heeeey, mer än halva semestern kvar så jag ska nog minsann se till att få lite färg på min svenska blekfis-näsa! :)

Som sagt, inte så mycket stek, men desto mer upptäckande runt om här på ön (Phuket) och upp och ner på serpentinvägarna med hyrmoppen. Apråpå det så stoppade polisen oss idag, fick böter för att Eric ej hade med sig körkortet, kul att någon hade sagt till oss att det hade behövts.. Menmen.. Bara 300 baht så ingen större fara, dessutom räcker det 24 timmar till ifall vi blir stoppade igen, sjukt!

Nu ska Eric kika litegrannnnaaa! :)

Pusssipusspussspussss!! :*

Ps. Om någon önskar något härifrån som jag kanske ska köpa hem åt den, skriv i kommentarerna så ska jag se till att göra mitt bästa! :) Ds.

awiiie

Härlig dag idag må jag lova! :D Jag och Eric låg vid poolen, han får ett sms och då har redan resten av grabbarna kommit! :) Så hela dagen har vi umgåtts med dom, solat, badat, gått på äkta thailändsk marknad, gått vilse, suttit på hor-pub osv osv.. Så sjukt mycket nya intryck man fått på bara en dag!!

Imorgon var det tänkt att vi skulle till Similan Island, men de andra tyckte det var överpris det vi blev erbjudna, så vi bokade aldrig det, men sen kom ju alla på att alla ville det iallafall.. Men då är det försent! Men jag och Eric kan ju sticka dit ändå liksom :) De andra sticker till Malaysia på tisdag så det går nog ingen nöd på dom iallafall! :P

Nu måste jag ducheliduscha!

Puss & Tjing! :*


thaithaithailaaand!

Wihoooo, nu är vi här och steker! Och OM det är varmt!! Fy fan vad jag svettades på vår lilla upptäcktsfärd! Och trött var man, klockan motsvarade ju typ 4-5 på morgonen hemma i Sverige när vi var framme på hotellet, så vi har sovit lite och så. Men ikväll blir det tidig läggdags så vi är pigga imorgon då det blir premiär för stekandet!! :)
Då ska vi även träffa Gustav, Robin och David som åker omkring i Asien. Och iövermorgon drar vi nog till Similian Island med dom :)

Ni får ha det så bra där hemma! :)

Pusssisss! :*

dumma, dumma skor!

Nu har jag verkligen tittat överallt i huset, förutom där skorna befinner sig då för dom är fortfarande spårlöst borta. Jag har tittat på ställen där de aldrig skulle vara annars, men bara för att liksom.. Men nääää.. Jaja, det får väl bli det första jag gör typ, köpa nya sandaler. Och sen flippisar får det bli några gamla ruttna som jag kan ha.. Annars är jag nu helt färdig med packningen förutom just skorna, simglasögon och pengar. Och sen ska även datorn följa med så den ska packas ned i sin väska efter detta inlägg. Wiiiewawowaa! Så nu ska jag bege mig iväg på cykeln och lämna lite grejer på posten (Nelly, HM, mobil) och sen åka förbi mors jobb och säga hejdå en gång till. Sen blir det dusch med peeling när jag kommer tillbaka! Fick lite stress-känsla när jag skrev det där, men vi ska ju inte åka förrän en timme och trekvart så det borde jag ju verkligen hinna! Hoppas jag....

Puss på er och ha det så bra här i Sverige! Jag sticker till över 30 graders värme (puuuuuuh!) och en luftfuktighet på 80-90%! Kommer svettas ihjäl.. :P

Ciao bellas! :*

uuuäääh

Jag är så trött så jag mår riktigtriktigt illa..

Så godnatt med er! :*

gaaaaah

Jag blir tokig!! Det går faktiskt riktigt okej för mig med packningen, bara det sista kvar nu! :) Har varit sjuuuuuukt nervös hela dagen, uschusch, jag som inte brukar ha sån värst resfeber! Men nu känner jag mig inte orolig på det viset, utan nu är jag mer trött och har ont i huvudet. Kanske beror det på nervositet, eller så är det helt enkelt att jag inte sovit så mycket de senaste nätterna och dessutom klivit upp vid fem-snåret på morgonen..

Men till saken varför jag blir tokig, glömde bort det lite där.. Jag hittar verkligen inte mina gladiatorsandaler som jag vill ha med mig!! Inte kan jag finna mina favvoflippisar heller! :( Har kollat ööööööverallt i huset men inget av de paren finns! Har heller inte under mitt letande hittat mina blåa tygskor, så något säger mig att dessa tre par och kanske något fler ligger i samma påse någonstans i huset. Men vaaaaar?! :(

Ska fortsätta plocka med det sista så jag blir mer eller mindre helt färdig ikväll, men var tusan håller skossingarna hus? :(

Pööözzzz! :*


WANTED!! :(
Fast mina är myycket finare :)

inte långt kvaaaar!

Usch, fortfarande sjukt mycket grejer kvar att göra, men ändå så att det känns som att jag har hyffsad kontroll över läget. Har tvättat allt nu så det är bara att välja och vraka vad jag vill ha med mig och inte. Det är så himla svårt att tänka sig hur mycket eller lite man ska ha med sig!! Och sen pengarna har jag fortfarande inte bestämt mig för hur mycket jag ska växla till mig.. Men jag har åtminstone börjat skriva en utförlig lista på saker jag ska ha med mig, det blir massa mer grejer än vad man vill, kommer allt få plats utan att det väger alldeles för mycket? Ska nog börja klura på en klädlista också snartis :)

Först nu ska jag borsta tänderna, sen ger jag mig själv en kvart att planera så hinner jag säkert långt! Men jag går öppning imorgon så jag behöver sova nu egentligen, eller snarare borde ha sovit några timmar redan.. Nej nu förstår jag inte ens vad jag skriver.. Hrmm..

Nattinatti! :*

aloha!

Usch, jag borde ha sovit för massor med timmar sen! Jag börjar ju halv sju imorgon så jag kommer antagligen vara dödare än dödast.... Men jag inser ju nu hur sjukt mycket jag har att göra innan jag åker på fredag! Jag har tagit allting coollugnt, men det är det ju verkligen inte! Hade typ inga rena kläder överhuvudtaget, så första maskinen var jag tvungen att tvätta ikväll.. Och eftersom jag jobbade till 21 så blev det efter det. Och eftersom jag är så otroligt seg av mig så dröjde det ytterligare litegrann innan jag verkligen satte igång den maskinen.. Men nu är allt upphängt och klart så nu ska jag verkligen ta mig till sängen!

Imorgon är det som sagt work först, slutar vid ett och då blir det lunchis med sötnosen. Sen hem och bara dumpa jobbkläderna för att sedan åka ner på staden och uträtta massvis med ärenden! Vad sägs om att växla pengar, köpa fransfärg och hårfärg (givetvis inte samma kulör där! hoho), köpa en riktigt hög solskyddsfaktor, leta tygskor, köpa desinficeringsmedel (stavning korrekt?) osv osv osv.. Kommer nog ta ett tag det där! Och sen vet jag ju inte ens hur mycket pengar jag ska växla till mig?!?! Aaaah, mitt lugn som jag så länge har haft inför resan finns inte där längre!! Och dessutom så finns det så många personer jag skulle vilja träffa innan jag åker! Inte för att jag är borta i en evighet på det viset, men ändå! Har ju bara bott på jobbet senaste tiden så jag träffar ju knappt något folk.. :(

Äääh, mer får jag skriva när jag har lite mer tid, önskade att jag inte behövde sömn dessa dagar så jag kunde utnyttja alla timmar på dygnet, men det går ju dessvärre inte..

Så godnatt med er allesammans, vi hörs imorgon så får ni se hur det går för mig! :)

Pussssssssis! :*

awiiie

Sorry för väldigt gles uppdatering! Sitter just nu och är lite irriterad på mig själv, sa till mig att bara sitta en stund efter jag kom hem från jobbet, men 2 timmar senare är jag kvar.. Gosh..

I vilket fall, imorgon är det måndag vilket innebär att vi nu är inne på den veckan jag åååååååker!! :D Ska bli så sjuuuuuuuukt underbart att komma iväg! Speciellt för sötnos kan jag tänka mig, äckliga människor det finns i denna värld säger jag bara!! :S Så nu under veckan ska jag väl förbereda mig med allt, är helt ledig imorgon (tyvärr, det är dubbel lön..) så det blir att umgås med syster innan hon åker hem på kvällen, och sen kanske tvätta en maskin eller två. Sen en stund i solen efter lite peeling skulle inte sitta helt fel det heller! :)

Invigde btw golfsäsongen idag med att slå på ranchen, blev dock Skerikes eftersom VGK var stendött, men det var iallafall härligt i solen! Sen från VGK körde jag hem! Jag skaskaska ha mitt körkort innan sommaren! Punkt.

Nej nu måste jag få sömn, räcker med att ha gått 4 stängningar och mer eller mindre ha vänt på dygnet.. Bluuuäääe!

Pussinatti! :*

godnatt!

Nu är det verkligen dags att säga godnatt.

Nattinatt med er! :*

första lektionen avklarad!

Idag på min lediga dag (eller nej, jag tog en tid och jobbade på kvällen iallafall..) så har jag varit väldigt effektiv! Upp med tuppen innan sju för att hinna duscha och äta frukost innan Eric kom och hämtade mig för att åka till sjukhuset. Vi tog andra Twinrix-sprutan idag så nu är vi färdiga inför Thailands-resan med den delen. Tredje sprutan tas om ett halvår tidigast, men skönt att vara skyddad mot hepatit iallafall! Sen åkte vi hem och tog det lite lugnt, klockan var ju bara barnet så stan som vi skulle ner till hade inte öppnat ännu. Men så lite TV-spel (jag måste få öva lite mer tror jag..) och mackätande senare så gick vi en stund på stan, jag köpte inget men sötis inhandlade litegranna! Sen lunch på Hong Kong där man får syn på Martina & Alex som går förbi utanför, så det blev ett hejande på dom också innan Martina var tvungen att avlägsna sig pga jordnötsatmosfären! :P Sen gick vi lite till och sen hem en stund och sen åkte jag och jobbade..

Men nu glömde jag ju! Innan vi började gå på stan så hade jag ju för tusan min första körlektion!! Var faktiskt riktigt nervöst innan måste jag medge, men det gick nog riktigt bra! :) Eller det är svårt att veta vad läraren tyckte, kände att jag kanske framstod som lite mesig, men jag körde ju trots allt tillbaka till körskolan helt själv, och enligt mig så är det inte en helt enkel väg! Sådeså! :D Nejmen så det känns bra att vara igång "på riktigt"! Men jag tror nog nästan jag får vara ännu lite duktigare på att köra ofta, för tider för att boka uppkörning och halka och allt det där börjar ju redan ta lite slut mot sommaren, och jag måste ta mitt körkort innan 11 juli eftersom min tillstånd går ut då. Så frågan är om jag ska boka in allt i typ juni så jag har ett mål att se fram emot och om det behövs så har jag nästan halva juli på mig att klara det jag eventuellt inte klarar av.. Men jag tycker iallafall att jag lär mig ganska snabbt så det borde jag ju fixa! :)

Nej hörrni, jag måste nog sätta igång med att plocka undan alla kläder som ligger på min säng om jag ska få sova nån gång idag.. Och justeee, FÄRJESTAD VANN SM-GULD IDAG FÖR TUSAN!!!! :D Myyycket bra jobbat! :) Och läskigt spännande match var det också tamejtusan! :D

Godnatt med er alla sötnosar därute! :*



Sköööööönt att de äntligen får vinna! Kommer ihåg besvikelsen förra året när jag & Eric hade åkt till Linköping för att se Färjestad spela semifinal och förhoppningsvis gå vidare, men istället åkte ur slutspelet..

(Bild tagen från sportbladet.se)


gääääääsp

Nej nu ska jag sova på en gång, börjar halv sju imorn..

Godnatt! :*

mmys!

Heyheyhey!

Jag bara jobbar och jobbar och jobbar jag.. Men pengar är välbehövligt till Thai & France så jag klagar inte (bara liite..) Annars har jag bara myst med sötnos senaste dagarna :) Åt ute i lördags efter att ha tagit en lång och härlig promenad i solen (love it!) och sen igår var vi på bio eftersom det var en del av min födelsedagspresent till honom. Fast And Furious blev det och jag måste medge att jag var lite orolig innan eftersom det verkligen är en grabb-film, men den var riktigt bra! :) Sen tycker ju jag också att bilar är riktigt roligt så det var ju ingen fara! :) Sen så måste de gjort om i salong 8 (den största) för sådär var den inte förut. Skönaste stolarna med nackstöd och sen hållare för läsken. Perfekt! :)

Nej nu ska jag städa litegranna hade jag tänkt, ser verkligen ut som shit i mitt rum.. Sen så var det på tal att jag & Bebbs skulle promenixa ikväll, men jag är huur trött som helst så vi får se hur det blir med det.

Ha det braaoo!

Pözziz! :*

Juuuuuste, bokade in min första körlektion idag också! Så på onsdag ska jag ha den, riktigt spännande! :)

fy tusan vad trevligt!

Hann inte skriva tidigare idag, eller rättare sagt så kunde jag inte göra det eftersom det inte gick att logga in. Men iallafall så har gänget varit hemma hos Sofie ikväll och haft det huuuur mysigt som helst! Tacos, maaassa godis, trevligt prat, massa skratt osv.. Jag och Micke hann ju även kika hockeyn där Färjestad äntligen vann, yyyyeeeeheees! :D Nu har jag så ont i magen av allt gott så jag snart spricker känns det som!

Och trött är jag också, har varit en väldigt stressig dag med först jobb, sen 20 minuter på mig med lunch och att ta sig ner på stan för att ha gitarr. Så det blev en lunch bestående av en milkshake medan jag cyklade som en dåre ner på stan för att hinna. Sen övningskörde jag lite och sen var jag hos Soffam som sagt. Så kort och gott så har det trots mycket stress varit en väldigt trevlig dag men framförallt en trevlig kväll! :)

Nu ska jag nog tvätta bort sminket och gosa ner mig i sängen så jag är pigg på jobbet imorgon. Japps, skulle varit ledig hela helgen lång men tog tider båda dagar istället.. Puuh, men ändå behövligt.. Men jag vill inte sova ensam, känner mig otroligt sällskapssjuk nu och vill ha Eric liggandes bredvid mig, men det går icke för sig för den sjuklingen :( Hoppas på en liten träff med honom imorgon så han kan få sina presenter och jag lite pussar! :)

Nattinatt med er allesammans!

Pussipusss! :*


jobbb

Hallåja!

Nu ska det bära av till jobbet igen, jobbar ganska sjukt mycket nu, men jag ska ju trots allt vara ledig halva månaden så för att slippa vara heelt utfattig i maj så behövs alla timmar jag kan få. Btw löste sig allt igår,  dock inte för att någon var snäll och hjälpte mig. Nej, Eric ringde på eftermiddagen när jag hade kommit in igen efter min rast och sa att han blivit sjukare än dagen innan och nu hade även hans föräldrar blivit dåliga. Så det var ju lite (o)tur i oturen att middagen blev inställd så att det inte gjorde någonting att jag inte fick bort min tid. Men ack så arg jag var på jobbet! Carl måste trott jag var dum i huvudet eller något, började gråta där inne på personalrummet medan jag åt och bla bla.. Menmen. Vi får se när jag får fira min lilla sötis då eftersom jag aldrig fick träffa honom igår, då kanske hans present har kommit på posten också?! :) (Den skulle kommit senast igår men det gjorde den inte minsann!)

Nej hörrni, nu måste jag äta lite frulle och sen kopiera lite noter, har gitarrlektion idag 20 min efter att jag slutat på jobbet. Stressigt någon?!

Ha en bra dag!

Pussis! :*

nattinatt

Godnatt allesammans, btw fick jag inte träffa Eric idag.. Wihoo..

Godnatt! :*

godnatt bajsdag!

Nej nu ska jag gå och sova, verkligen ingenting har gått min väg idag..

Bikinin jag beställt från Nelly var slutsåld fastän beställningen med betalning och allt gått igenom..
Erics present kom inte på posten idag heller
Gick inte så bra att köra bil..
     men framförallt
Mina jobbarkompisar kan vänta sig en jäääävligt tjurig medarbetare imorgon eftersom jag tvingas jobba ända till 20..

Var säkert något annat skoj som också hände/inte hände.. Menmen.

Godnatt med er, hoppas morgondagen bjuder på något bättre!

/Klagomuren


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH!!!!

Skjut mig någon!! Jag är så arg så jag har gråtit. Folk kan ju verkligen inte hjälpa mig!! Det spelar tydligen ingen roll att jag hjälpt flertalet av de jag frågat, de verkar inte bry sig om tjänsten och gentjänster. Jag är så aaaaaaaaaaaarg!

Fan.


hockey istället

Struntade i promenaden och kikar hockeyn istället. Känner att jag är trött som tusan (började ju trots allt halv sju imorse) och behöver vila lite. Blir nog varm choklad och chokladboll till det. Mumma!

jahapp..

Ååååh! Samma visa vaaaarje gång! Jag behöver verkligen få bort mina sista timmar av jobbpasset imorgon. Hade en förstahandsplan men dessutom även en plan B. Första personen tackade ja, wihoo för det! Sen kom återbud #1.. Andra personen tackade ja - sedan återbud #2. Ja, sista hoppet, en ny, tredje plan som gick för sig! Ja, innan återbud #3 kom förstås! Man blir ju väldigt glad av att vara på det där stället ibland va.. Tre personer som tackar ja till att hjälpa mig med mina tider, men alla kommer sedan och säger att de har annat för sig. Bra att jag får fira min sötnos imorgon då, verkar ju i nuläget inte bli något iallafall.. :( Sen har jag smsat en som aldrig hjälper mig (ni vet han som kunde men inte VILLE jobba när jag hade fått hjärnskakning..) och sen ringt en annan som kanske vill jobba några extra timmar. Men hon är ju allmänt dum i huvudet (förlåt, men det är sant) och sen nu var hon på väg in på bio så hon ej hann prata.. Är detta verkligen första april och inte fredag den trettonde? För det hade verkligen passat in mycket bättre..

Nej, jag ska nog bege mig ut på en långpromenad med ipoden i solnedgången, behöver rensa tankarna lite..

Ciao! :*


RSS 2.0