bläää

Upp som en sol, ner som en pannkaka.. Nu var alla hotell fullbokade i Cannes så det blir inget den helgen som var inplanerad. Åååååååååååh, jag som äntlgen fick bli lite glad att allt hade löst sig och så blir det så här... Fan! "Tyvärr verkar det vara något stort som händer i Cannes just den helgen ni ska dit så jag har inga lediga hotell alls att erbjuda där den helgen. Vi har i Antibes och i Nice om det är av intresse?I annat fall kanske vi får kika på en annan helg." Något stort som händer. Jo det kan man väl säga.. Men aja, bara att hitta någon ny helg då.. Blä!

Och sen ikväll, skulle varit helt ledig. Men kan jag säga nej? Nehedå.. Så 18-22 blir det jobb. Kanske ska försöka hinna med en solning innan dess, känner att jag lyser med min blekhet och dte är helt hemskt. Blä för det och blä för allt just nu!

Hörs väl senare..

Ciao!

bad update

Sorry för den glesa uppdateringen, men har inte känt mig på så bra humör så jag har orkat uppdatera något på bloggen.
Bröt ihop totalt på jobbet häromdagen, så mycket har jag inte gråtit på en och samma gång på väääääldigt länge. Och hur bra är det att störttjura på jobbet? Menmen.. Jag försöker att ta dagarna som dom kommer och det ser redan ljusare ut faktiskt :) Idag blev till exempel resan till Cannes nästan helt färdigbokad och själva dagen idag har varit underbar den också. Fick sova länge (dock lite föör länge kanske, förlåt E!), sen staden med min käraste E :* och efter det följde jag med mor&far till kyrkogården och bara var allmänt social med dom. Alltså har det varit en riktigt slappdag idag och det behövdes för att läka allt inom mig som just nu är väldigt struligt. Och en sak till, tack till alla som faktiskt hjälpte till nu i helgen med tider och så på jobbet, vissa av er är verkligen guld värda även om jobbet inte är det alla gånger..

Nu ska jag nog softa vidare framför tv:n, Magnus Betnér är det nog minsann bestämt att det är som lattjar. Ska nog ta en av mina nybakta, smarriga chokladbollar också. Hihi!

Pusss!


utgåååååååång!

Nu jobb och efter det är det uuuuuuuutgåååååååååång!! Fy satan vad kul det ska bli! Men nu måste jag förbereda mig lite till innan det är dags att sticka iväg..

Pussis!

Vad har jag gjort?!

Jag börjar faktiskt att fundera nu. Är det något dumt jag har gjort mot någon? Eller är det något jag har gjort fel på något sätt? För jag börjar tro att Gud vill mig något ont. Okej att det händer dåliga saken för en lite då och då.. Men när det händer sådana här saker, och det inom loppet av två veckor..? Idag har jag stressat och stressat för att hinna till min gitarrlektion, och hinner faktiskt otroligt nog fast jag cyklade hemifrån sent. Väl där framme är inte läraren där och jag ringer och går till expeditionen och så vidare.. Men fortfarande ingen R. Nejmen han var på bröllop och var ledig. Tack för den! Stressat och struntat i andra saker jag verkligen hade behövt få göra idag.. Nu kanske detta inte låter som en värsta big deal, men addera den här händelsen med alla de andra den senaste tiden. kanske ni börjar förstå vad jag pratar om.. Jag känner mig verkligen straffad men kan inte förstå varför. Kan någon hjälpa mig?

Nu ska jag plocka ihop min kläder och bege mig till jobbet. Ingen vill ju ställa upp att ta tider åt mig så jag måste leta och leta och leta.. Så det ska jag syssla med nu. Efteråt, mördarpass a lá stängning. Livet leker va?! Inte.

Men ciao på er!

sova

De första 24 timmarna har nu gått och det har ändå gått över förväntan. Men vad som försigår i deras huvuden just nu, det vill jag nog inte ens veta..

Nu har jag otroligt ont i huvudet och klockan är på tok för mycket.

Godnatt folket!

jag orkar inte!!!!

När man tror att man varit med om det absolut värsta, så blir det 392738292 gånger värre iallafall.
Fråga mig, jag vet.

softination

Idag har varit en riktig softardag! Vaknade flera gånger under morgonen/förmiddagen men med tanke på att detta är en ledig dag från min sida så vägrade jag att gå upp tidigt även fast jag vaknat! Så vid 13-tiden pallrade jag mig upp ur sängen och åt en riktig brakfrukost! :)

Efter det följde jag med mamma och handlade, och även fast det inte skulle bli så mycket så slutade det med att pappa fick gå ut och hjälpa till och hämta in från bilen.. Ni vet: "Men det här behövs hemma!" och "Äh, det här går väl åt!" Typ..

Sen tacos här hemma (mums!) och efter det har jag städat satan i mitt rum! Är fortfarande inte klar på långa vägar, men någonstans måste man börja. Eller hur? Så nu ska jag "bara" lägga in de kläder jag lagt på sängen (är en massamassa så det kommer nog ta en liten stund..), sen ska jag duscha och bädda rent i sängen. Finns inget härligare än att sova ren i rena lakan! :D Och efter det är det sooooova eftersom jag börjar 06.00 imorgon.. Suck..

Så, vi hörs kanske imorgon babes!

Pussiluss!

tröttt

Fy sjutton vad trött jag är! Ska nog ta mig en skönhetssömn inom de närmsta 15 minuterna..

Och idag då? Jo jag har gjort en massa saker. Jobbat (där jag försov mig och vaknade upp 2 min efter jag skulle börjat..), varit på Kulturnatta med mor (Vad sägs om Västerås Sinfonietta - klassisk musik med Haydn is the shit! Eller varför inte olika konstutställningar och sedan avsluta med körsång i Domkyrkan). Ni hör ju! Fullt upp hela tiden och nu har jag väl varit kulturell så det både räcker och blir över! Coldplay och Joe Labero tidigare under veckan dessutom! Ojojoj, nu behöver jag inte anstränga mig så mycket..

Blä, svammel svammel svammel.. Nu ska datorn stängas av och jag själv likaså.

Hörs kanske imorgon, kanske inte. I vilket fall är jag helt ledig, me like!

Pussis!

segis

Herregud vad jag är seg! Har fortfarande inte kommit iväg från lägenheten än! Men det var ju åtminstone skönt att få sova! Det var nog tur att jag bokade det sena tåget hem :)

Nej hörrni, nu ska jag plocka undan efter mig och sen kila in mot stan. Eller så tar jag en tur mot gallerian där syster jobbar...? Hmm, ääh.. Blir nog stan direkt!

Hörs sen någongång!

Puss och hej!

COOOOOOOOLDPLAAAAAAAAAY!

Kom precis hem till min systers lägenhet efter konserten i Globen. Det var så bra, det var så bra, det var så bäääääst!! Det är helt sjukt! Jag började nästan gråta några gånger bara för att det var så himla vackert! Det började bra och slutade bra. En av mina favoritlåtar, Violet Hill, som inledning. Kunde ju inte bli bättre! Sen alla andra favoriter: The Scientist, Fix You, Clocks, Yellow... You name it! Fy tusan vad glad jag är att jag åkte! Även om jag satt där ensam, men vad sjutton gjorde det?! :) 311 kronor för min biljett, vääärsta kapet ju! Plus att jag köpte en kanonfin t-shirt innan konserten, 100 riksdaler. Me like!

Nog om det, kanske kommer tjata vidareom det, lägga ut bilder, videor.. Men det tar vi senare! :)

Men iallafall, kikar mobilen efter konserten.. Så har han hört av sig! Vad vill han mig? Om jag lever? Jo i allra högsta grad, och mer än någonsin tack vare min uppsägning av kontakten med dig. Så ska det fortsätta att vara! Och du, det håller inte att ha flera tjejer samtidigt. Speciellt inte när de är kompisar med varandra! Och i mitt fall, komma krypandes tillbaka eller? Hah, jag klarar mig uuutan diiig! :D

Nu ska linserna ut och sminket tvättas bort. Imorgon är det shopping som gäller! Dock blir jag väckt vid sju då syster måste kila till jobbet... Puh! Men sen är det ju bara att sova vidare! :) Vid tretiden bär det av hemåt mot Västerås igen, bara för att knappt hinna hem innan det är dags för nästa evenemang - Joe Labero! Haha, sjukt egentligen att jag betalat mer för den biljetten än till vad jag gjorde ikväll.. Menmen, trolleri snackar man inte skit om! :)

Men godnatt på er gullungar, jag kommer iallafall drömma och sova (och så vidare..) huuuuur bra som helst!

Viva la vida! :*

estocolmo

Nu bär det av! Mamma kommer när som helst och hämtar mig för att skjutsa mig till tåget.

Idag: Shopping någon timme med syster, på kvällen Coldplay-konsert ensam
Imorgon: Shopping och hemresa

Wiiiie, blir nog kanoners! :)

Ha en bra dag idag och imorgon så hörs vi då!

Pussis!

COLDPLAY!

För jag ska se Coldplay i Globen på onsdag! Hade med mig B där ett tag, men när biljetterna försvann till någon annan så slog jag slag i saken och budade hem en biljett till mig själv på Tradera! :) Så, på onsdag efter jobbet pyser jag till huvudstaden för att traska lite på staden och sedan ta T-banmot Globen för att se mitt favoritband! :D Iiih, happy face! :) Sen om klockan är mycket när konserten är slut, vilket den nog är, så blir det övernattnong hos syster i Midsommarkransen innan det bär av hem mot Vässan igen och jobb.. Men ack så roligt även om jag ska gå runt ensam i Stockholm, får gå precis dit jag vill! :D

Nu har jag btw däckat ihop totalt, mamma sitter och tjatar på mig att jag måste gå upp och sova istället för att somna i fåtöljen vilket jag gör hela tiden. men det är ju inte så konstigt eftersom jag sov tre timmar..

Så, läggdags it is! Läkaren imorgon på dagen, liten titt på stan och sedan stängning på kvällen. Kanske klämmer in E någonstans i mina planer också :) <3

Godnatt raringar!

duktig?

Jag tänkte göra ett försök att vara lite duktigare idag och lägga mig något tidigare än vad jag gjorde igår. En sömn på tre timmar när man ska jobba i nio timmar på ett stressigt jobb, det är väl inte riktigt det ultimata. Däckade vid sju-tiden här hemma i soffan och sedan dess har jag bara tittat på TV och tagit det riktigt lugnt. Helt ensamt hus så det har bara varit lugn och ro i det tysta. Kanske var vad jag behövde till skillnad från allt oväsen jag dagligen får höra på jobbet. Men som tidigare nämnt så är det dags imorgon igen klockan 06:00 så jag tänkte göra mig iordning för sängen nu. Kanske skulle somna in till min ljudbok, det funkar liksom väldigt bra, det brukar det iallafall göra när jag lyssnar på den, vare sig jag vill eller inte vaknar jag alltid med en berättarröst i örat med ingen aning om var jag befinner mig i handlingen :P

Menmen, ska ha somnat innan 00:30 tänkte jag så jag pyser nu!

Puss på er!

sooooooova

Usch, jag bara sitter och gäspar och gäspar men varför går jag inte och sover?! Ska ju för tusan gå upp klockan 05:00 imorgon så jag lär ju inte vara den allra mest pigga människan på jorden precis... Var iallafall hur skönt som helst att bara få gå ifrån jobbet idag utan att behöva städa hela skiten! Blir ju samma sak imorgon, fast då lär jag få städa en massa i början istället, speciellt när hon som stänger idag går sin andra stängning.. Förhoppningsvis går det väl bra, men det är väldigt lätt att missa något!

Nog snackat om jobb. Har gått runt i ett par av de nya stövlarna jag köpte igår. Var inte riktigt hundra på dom först, men ju längre tid det går med dom på fötterna så gillar jag dom desto mer! Men, vill ha de rostbrunröda också! SAMT ett par ursöta från HM.. Vad i helskotta liksom, jag är ju knappast gjord av pengar! Och speciellt inte denna månad, knappt pengar kvar efter alla tripper, och nu, lönen som väntas är ju minimal. Har inte fått lönespecen än, men med tanke på två veckors semester och inte mycket jobbtid innan, det säger väl allt?

Menmen, fick aldrig träffa min E idag och det märks nog lite på mitt humör. Varit lite tjurig har jag känt, konstigt nog mest mot honom på msn.. Skumt, men kanske ett sätt att uttrycka missnöje med. Vad vet jag? :P Dessutom är chansen liten för imorgon också för att träffa min sötnos, först jag som jobbar hela dagen och sedan han som har match och massa grejer på kvällen. Blä för krockande planer! Och blä för krockande reservplaner med vännerna också! Slutar antagligen med egen hemmakväll med SPA-tema. Sugen på att använda en ansiktsmask jag inhandlade för ett tag sedan, ta ett bastubad och bara njuuuuuta, för att sedan kolla på massa säsongsstarter av nya och roliga (?) TV-program! Kanske köper hem någon god glassort också och gottar i min ensamhet eftersom päronen åker bort över lördag-söndag till tt par vänners stuga.. Hmm. Får väl an se hur kvällen ter sig, uppgång 05:00 på söndag också iallafall..

Men nu, absolut läggdags så jag inte är död när J ringer och väcker mig vid femsnåret. Huuuuh!

Puss & sov gott mina vänner och alla jag inte känner!

spare time

Yeej, min enda lediga dag denna vecka var idag och det har varit sååå skönt verkligen! Har hunnit med en massamassa och däribland skämt ut mig totalt. Inget jag kan skriva om här, men det är iallafall en sak man bara inte tror ska hända och så gör det det!

Har också inhandlat lite nya skor, fikat med A&B, haft gitarrlektion, myst med E, köpt byxor på stan.. Och bla bla..

Nu mår jag illa så bums i säng, 9 timmars jobb imorgon väntar.. Wohooo! :(

Puss & Godnatt!

plastikoperation it is!

Haha, eller inte riktigt va! :P Var iallafall hos näsläkaren idag (höll på att försova mig, heeeelt utslagen efter gårdagen) och han tittade in- och utvändigt på min snok. Först hittade han inga speciella fel med den, var någon lite svullen slemhinna (?) eller något, men det kunde lika gärna vara för att jag är förkyld nu. Men, sen körde han upp en fiberoptikkikare i nosen på mig! Och usch vad obehagligt kan jag säga! Det kittlade, stacks, irriterades och ja.. Iallafall började ögonen rinna och bla bla. Men han hittade iallafall ett fel! Lyckligtvis höll jag på och säga, men jag är faktiskt väldigt glad. Det betyder nämligen att jag äntligen äntligen ska få operera näsan eftersom det var något innuti den som till 2/3 täcktes av den otäcka åkomman. Så japp, någon gång under hösten blir operationen av och tills dess får jag hålla mig till min specialnässpray jag ska hämta ut på Apoteket sen. :)

Menmen, förlåt för min näsbeskrivning, är bara lite glad att det äntligen ska bli av!

Nu däremot, plocka ihop kläderna för ett arbetspass igen. Inte har jag ätit något idag heller så måste hinna få i mig något. Plus den där nässprayen.. Eller den får nog vänta tills imorgon..

Puss och hej på er!


Tänkte ifall ni inte förstod vad jag pratade om ;)

var är livet?

Kom hem för kanske tjugo minuter sen hem från ytterligare ett mördarpass på jobbet. Eftersom skiftlearen idag inte är en av de mer rutinerade så tog allting mycket längre tid än vad det brukar göra och jag fick göra mer själv. Med andra ord, jag är heeeelt slut. Menmen, nu väntar sömn innan det är samma visa imorgon igen. Men, lite roligt var dte på jobbet idag iallafall. Det var väldigt kompistätt idag. Många man kände som kom och åt lite onyttigt, sånt gillar vi! :) Bland annat var B och A där och trakasserade mig. Hihi :)

Förutom jobb imorgon väntar även ett besök hos näsläkaren - ÄNTLIGEN! Snart, snart, snart blir en operation äntligen av så jag någon gång kan få andas fritt i mina näsborrar. Det var helt sjukt längesedan nu... Menmen. Klockan är mycket!

Btw, Gina Tricot hade slut på allt jag skulle vilja köpt idag! Fy på dom! Men ännu en gång något positivt i det negativa, jag var på stan med min sötnos och vi hade riktigt mysigt med både lunchande, fikande, vinterjacksletande och så vidare! :*

Men hörrni, läggdags it is!

Puss & sov gott!

cirkuuuus

Yeees! Fick äntligen bort några timmar där på kvällen för att kunna gå på cirkus med mamma! Haha, woho! Dock är jag jävligt förbannad på alla mina arbetskollegor. Varför inser inte de någongång att det är dags att göra en tjänst tillbaka? Jag vet inte hur många gånger jag har ställt upp för folk som har varit i nöd med att få bort tider, och nu när jag behöver få bort tre timmar så kan vissa inte ens ta sig tiden att svara? Inte ens när de sagt "Jag hör av mig ikväll, ska bara kolla upp när jag slutar skolan." Vad är felet liksom? Ska det bara krävas hjälp från ett håll? Att man inte behöver göra något tillbaka för den person som ställer upp gång på gång? Nej nu är jag trött på det där, ursäkta, jävla McDonald's. Platsbanken blir välbesökt av mig varje dag och så lär det fortsätta bli för jag är så trött på den stämning som numera råder på min arbetsplats. När jag dessutom får de tider jag får är det inte så konstigt att man tröttnar ännu snabbare..

Menmen, en timme ungefär tills jobbet börjar. Sedan kommer ängeln A och byter av mig så jag får kila iväg på cirkusen. Sedan bär det av tillbaka för att jobba till stängning, ungefär klockan ett. Jippi!

Nu ska jag nog leta fram ett par strumpor till A som behövde låna hela kitet med arbetskläder eftersom hon inte skulle hinna hem innan. Men jag lånar mer än gärna ut kläder åt henne idag så jag får komma iväg! :)

Pusshej!

soooova

Vad gör jag vaken nu egentligen? Har inget värt att göra egentligen, ändå kan jag bara inte gå och sova. Nu har jag dessutom suttit här i över en timme och försökt få min kamera att funka, men den vägrar ju så jag blir bara ännu mer frustrerad! Blä!

Menmen, tänkte kolla klart på en dokumentär om en kannibal på TV nu och sen hänga upp min tvätt, eller så skiter jag i den tills imorgon bitti..? Gaah, är så grymt sugen på något att äta också trots att tänderna är borstade.. Ska jag ta något eller inte?! Usch.

Haha just ja, det skulle jag ju berätta också. En grannpojke (det var iallafall vad vi trodde först) har varit och plingat på här kanske sju gånger de senaste dagarna för att sälja jultidningar. Idag äntligen var jag och mina föräldrar hemma samtidigt så han kunde komma in och visa vad han sålde. Och det var inte igår jag såg en så väluppfostrad grabb! Med en så "bratig" röst också! Eller kanske inte bratig.. Men vet inte hur jag ska förklara honom annars. Men han var iallafall speciell och hade så artiga svar på allt man sa. Jösses! Och ja, om ni nu undrade varför jag sa grannpojke så var det för att pappa trodde det, så mor och far började ju fråga honom om de höll på att bygga om hela huset. (De riktiga grannpojkarnas hus håller minsann på att genomgå en riktigt förändring) Men det enda han sa var att de var färdiga med sin renovering av altanen och så, då gick det ju upp ett ljus att det var fel grabb. Men vad tusan, klart man hjälper den jultidningssäljande ungen litegrann! Och sortimentet kunde han utan och innan! Herreguud.. Ääh, låter säkert skittråkigt när jag berättar om honom, han måste träffas i verkliga livet för att förstå! :)

Nu är det upplösningen på dokumentären, kanske borde ta en glas varm mjölk iallafall så jag ka somna. Samt en titt på ett annat, lite trevligare program kanske. Att drömma om människoätande människor kanske inte är det allra bästa för en god natts sömn..

Hejpa!

mys

Myste ju till det med min E igår, han hade egentligen tänkt att vi skulle gå ut och äta (det förklara ju varför jag skulle vara finklädd) men sedan insåg både han och jag att det var ju faktiskt fotboll på TV. Och japp, är båda sportintresserade så är det mycket viktigt! Men inte behövde kvällen bli mindre trevlig bara för att vi aldrig gick ut inte! Nej, E hade minsann lagat en jättegod middag själv som stod klar när han hade hämtat mig. Så kvällen blev lyckad ändå och man blir så glad av att få vara i hans närhet, helt sjukt! :)

Idag ja.. Skulle visst ner på stan och göra allt det där jag inte gjort tidigare. Men njeeee, sov såklart alldeles för länge idag också och segade dessutom lite extra så jag tar det imorgon innan work istället. Eller justja, jobbar egentligen 16-01 men ska på cirkus (haha!) klockan 19 så får se hur jag löser det där... Blä! Cirkus är ju grymt roligt! :)

Menmen, dags att tvätta nu kanske? Fick panik igår för att jag inte hade några rena kläder att ta på mig! Men bara mitt eget fel dock..

Äh, hörs sen babes!

Pözz!

gäsp

Gud vad det är jobbigt att jobba sådär sent! När man dessutom träffar på en E som varit ute och festat så tar det ju inte kortare tid att komma hem precis.. Så med andra ord har jag varit väldigt trött och gick upp ur sängen för ungefär... 45 minuter sen! Haha, bra av mig.. Kikade iallafall mobilen där jag fått sms av E där det står att jag ska vara klar vid sju och ha på mig någonting snyggt. Vad har han i gärningen nu då? 50 minuter till dess så jag kanske borde skynda mig litegrann..

För övrigt känns det som vinter idag. Kulen känsla och mörkt överallt. Alltså inte sån vintervinter jag älskar, utan sån där hemsk sådan! Men vad tusan..

Kanske hörs senare!

Puss på er!

blä

Som jag trodde innan, jag fick inte bort min stängning ikväll utan ikväll ska jag slita med att jobba 17-03, dessutom är det i kök jag ska stå.. Förstår ni vilken börda det är eller?! När jag dessutom mår som jag mår.. Sov till halv två idag och kroppen är helt död, hostan blir värre och värre och bättre lär den ju inte bli av att jobba stjärten av sig. Det enda ljuset jag ser med mitt krigande är att de pengar jag till slut kommer få är till roligare saker som jag ser fram emot.
Annat jobb ska dock verkligen letas upp, att slita så här mycket är inte nyttigt och när den forna härliga stämningen inte ens finns kvar längre, ja då vet jag inte vad som håller mig kvar. Precis som E skrev till mig i ett sms nyss angående att vi inte fick byta tider med varandra som hade underlättat för oss båda: "Sorry.. Vi borde säga upp oss vi hjälper dom men dom skiter i oss". Kunde inte sagt eller förklarat situationen bättre själv.. Men vad ska man göra?

Iallafall är det två timmar kvar till helvetet börjar idag. Mina vänner kommer troligtvis ha grymt roligt på krogen, dock utan mig. Borde egentligen hunnit med en massa nyttigheter idag också, saker som jag skjutit på alldeles för länge men som aldrig blir gjorda. Samma sak lär ju hända nu..

Slut på depp-inlägget, jag och E har varit tillsammans tre månader idag. Äntligen något att glädjas åt. Puss på det!

Ha en bra fredag!

Pus och hej!

back on track

Då är man hemma igen och inkastad i vardagen med en gång. Kom ju hem igår väldigt tidigt på morgonen och redan klockan 16 var det dags för första arbetspasset. Jobbade stängning och det gick mot förmodan väldigt bra måste jag säga. Men när jag tittar efter på mitt schema under september så är det ett helvete som väntar. Majoriteten är stängningar och är det inte det så är det andra mördarpass. Min chef går verkligen inte att lita en sekund på då hon sa att jag verkligen inte skulle bli en stängningsmänniska, men jorå. Så blev det.. Så jag får se till att prata ordentligt med både schemaläggaren och chefen (Man tycker ju ändå att om chefen frågar hur man vill jobba, så borde schemaläggaren följa det. Vem bestämmer över vem egentligen?)

Menmen, en timme till innan det är dags att rkiga igen. Förkylningen är fortfarande kvar så lär ju inte vara nyttigt för mig att få massafe imorgon, men för sent för att boka av nu. Tråkigt.

Hörs kanske senare, nu ska jag göra iordning en matlåda om det finns något bra, det är på tiden attjag slutar äta en massa onyttigt och börjar tänka på min hälsa mer.

Pussis!

hemma igen

Kom hem inatt efter en hemsk flygresa hem. Vi fick vänta en massamassa på flygplatsen i Larnaca och jag mådde så hemskt dåligt så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Var yr som en höna och ibland illamående som bara den så B och J fick springa fort som satan för att hämta spypåsar åt mig. Lyckligtvis behövdes de aldrig, men långt ifrån var det inte. Dessutom sov alla tre så nyss har jag äntligen ätit ett mål mat för första gången sen femtiden igår. Vi fick liksom ingen mat på planet eftersom vi just sov.. Eller jo en miniliten youghurt fick jag, det var allt dom kunde ge mig eftersom landningen var nära..

Men iallafall, nu är jag äntligen hemma och ett helvete på jobbet börjar. Har verkligen fått ett mördarschema och det var verkligen inte så jag ville ha det. Måste prata med chefen för så kan jag inte ha det. Är dessutom jätteförkyld nu så får se hur denna arbetsvecka kommer gå. Och min massagetid på torsdag kanske måste avbokas.. Blä!

Jaja, måste duscha nu för att hinna träffa E innan work :)

Puss och kram!

RSS 2.0