midsommar

Japp, igår var det som bekant Midsommarafton och jag hade det mycket trevligt hemma hos Kim! :) Var massa god mat, trevligt sällskap, en och annan nubbe, rosévin, kubbspelande och hej å hå.. Kanske blev lite väl mycket av det goda (eller äckliga, nubbar är ju knappast något välsmakande!) och blev ändå en rätt tidig kväll. Men kanske tur det att sluta med fanan på topp för att sedan idag verkligen passa på att få sova ut när jag väl är ledig för en gångs skull! Och inte har jag gjort något vettigt heller efter min sena uppgång (närmare bestämt 16.00) utan jag har bara kikat fotboll, ägnat alldeles för många timmar framför datorn, grillat med mor&far osv.. Men dessa dagar behövs dom med!

Imorgon ska det vara fint väder så jag är sugen på att steka litegrann, kanske till och med ta årets första dopp?! Men varenda nisse ska ju jobba imorgon! Och poolen hemma är ju inte uppsatt ännu.. Men vi får se vad som händer! Ska iallafall försöka pallra mig till Friskis också, behövs efter flera kalas-dagar på raken!

Nu ska jag nog gå och lägga mig så jag inte sover bort morgondagen!

Pussis med er! :*

hej hej hallå

Hej där!

Hinner / orkar knappt blogga nånting. Känns som att jag bara jobbar så det inte finns något vettigt att skriva om. Den här veckan jobbar jag måndag - söndag så det hinns liksom inte med alltför mycket roligheter.. Skulle varit ledig igår och idag, men snäll som jag är tog jag en öppning igår (ändå ett skönt jobbpass) och Susies 17-22 idag så hon kunde besöka sin sis. Annars bestod helgen också av jobb, förutom söndagen som var lite familjemiddag eftersom ena systern var på snabbvisit. Hann även med ett besök på Vallbyrevyn med samma sällskap och det var trevligt! I fredags var det studenten som gällde och jag bytte bort min 11-20 till 17-03 så jag skulle hinna med lite firande av Emma. Var först nere på stan och kikade på studentflaken med Bebbs, sen hem en stund och sen hem till Emma innan jobbet.. Puuh.

Jahapp, vad har jag mer gjort.. Förra veckan tränade jag inte en enda gång.. Kanske inte så konstigt när man jobbar 11-20, går liksom inte att klämma in nånstans?! Men idag på förmiddagen så gymmade faktiskt jag och Stina i typ 1½ timme, känner mig mycket duktig! :) Och var på pulsmix igår också med samma kvinna, också duktigt! :)

Imorgon är det 11-20 igen, så orkar nog inte stiga upp innan det för att träna, kommer nog ha en rätt saftig träningsvärk så det räcker och blir över ändå..

Och jo! En sak jag har lite panik över! Vår tvättmaskin har gått sönder (vet inte om jag sa det förut?) och iallafall så var det inget vi kunde åtgärda själva. Och nu när mamma äntligen hittat kvittot och vi inser att det bara var ett år sedan vi köpte den så ska ju självklart garantin gälla, och det är ju kalas.. Men.. Vi får bara ta den reparatörsfirma som ingår i Coops avtal och deras första lediga tid att komma och laga maskinen är 29 juni!! Hallååå, jag har för tusan inte tvättat sen innan jag åkte till Barcelona!! Jag har använt upp precis varenda vettig trosa jag äger nu, plus alla man bara i absoluta nödfall tar på sig!! Och min jobbskjorta måste jag liksom handtvätta för den blir ju äcklig på en gång! Och sport-BH, dom blir liksom inte rena och svett-stanken förstärks av handtvätten, typ! Så, nu ska vi dra stora lass med smutstvätt till mormors tvättstuga och försöka få lite rent. Jag som jobbar hela veckan kommer inte kunna tvätta förrän söndag kväll.. Så jag får skicka med lite kris-saker med mamma imorgon så jag överlever helgen!

Men nu har jag skrivit alldeles för mycket och onödigt tjaffs.. Ska istället borsta tänderna och gå och lägga mig så jag förhoppningsvis slipper vakna upp med huvudvärk imorgon som jag gjorde idag. Har beställt lite saker också, bland annat en BUS som ska vara superduperbra, så kanske blir den ikväll för att bygga på lite av den bränna jag skaffade mig av dagens sol!

Sov så gott så höööörs vi!

Pussis & godnattis! :*



Riktigt såhär illa är det inte, som tur är!


morsning

Hej där!

Gick bra att jobba idag, dock sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt mycket att göra!! Men vi krigade på så svetten rann på oss inne i kök (bokstavligt talat!!) och vi sålde för väldigt mycket! "Tur att du jobbade idag Björn, vet inte vad vi hade gjort annars?!" Var ju lite roligt att höra! :)

Ännu roligare är att BEBBAN ringde för en stund sen som i sin tur hänger med ALEJANDRO och guess what? DOM KOMMER HIT!! Iiiih, var alldeles på tok för megaväldigt superlängesen jag träffade Bea!! Och passar ju fint att träffa favvoklassisar på två-årsdagen av studenten! För japp, idag för precis två år sedan 5/6 2008 så tog vi studenten! Vilken härlig dag det var! På alla sätt och vis! Annat som man kunde ha firat två år idag, men icke sa nicke! Hrmmmmm..

Måste städa upp lite här hemma eftersom det ser ut som S H I T, inte så konstigt eftersom det alltid gör det när jag är ensam hemma.... Och ska hinna duscha innan också, och dom kommer om typ 45 min, så bråttom bråttom!

Pussis! :*

ett tips

Börja inte att läsa gamla blogginlägg när du egentligen måste gå å sova! Speciellt inte såna känslosamma inlägg som får dig att börja gråta.... Inget bra!

satan i gatan

.... vad länge sen jag bloggade! Och nu kan jag ju inte säga att jag inte har gjort något, har för tusan hittat på massor av roligheter!! Har varit på smygpremiär av SATC 2 (som för övrigt var gryyyyymt rolig!!), varit på en tripp till Martina i Barcelona osv osv.. Men nu är klockan lite väl mycket för att jag ska orka skriva så mycket om det, måste försöka sova så jag orkar med att jobba nio timmar imorgon också, men det är så svårt att lägga mig i tid eftersom jag mer eller mindre förvridigt min dygnsrytm rätt rejält efter sena läggdagser i Barca.. Vill dessutom hinna träna eller åtminstone ta en promenix innan work imorgon, vill ju försöka njuta av vädret på något sätt även om man jobbar den härliga tiden 11-20!!

Var för övrigt på mitt första intensiv-pass på Friskis igår, måste faktiskt erkänna att jag känner mig grymt stolt!! :D Var ju inte supervältränad precis som 99% av folket är därinne, vissa gör liksom armhävningarna inte bara 20 på raker på tå utan på KNOGARNA också!!!! :O Heeeeeelt crazy!! Men som sagt, jag försökte iallafall kriga mig genom passet! :)

Och sen måste jag bara hylla Vivaldis sallader, så grymt goda dom är! Gjorde min dag idag att jag och Lina åkte iväg på vår rast och köpte varsin sallad för att sedan sitta i solen och äta den, MUMS! :D

Jaja, ska försöka skriva med om Barca nån annan dag, kanske lägga upp en bild eller två också! :)

Seeeee ya!

Pussis! :*



Jag bara älskar denna låt! :D Partysugen någon?!

RSS 2.0