uuuuuuuuusch

Usch och fy och blä! Jobbade natt inatt och har idag, imorgon och söndag också som natt. Det är så påfrestande för kroppen att fullkomligt vända på dygnet på det sättet så det är helt sjukt! Kom liksom hem vid 6 och sen tar det ju en stund innan man kan somna. Sen så sov jag till 14 men vaknar upp och är fortfarande sjukt trött.. Kan verkligen inte vara nyttigt! Och vad är det dom inte förstår att jag verkligen inte vill jobba nätter! Blir tokig! Nu var natten som tur var ganska lugn, kom ju sina ruscher här och där, men så fort man får sitta ner några minuter så blir det liite bättre iallafall. Ikväll kommer nog dock vara rejält jobbig.. Fredag och en massa fulla människor, och att man sen dessutom ska jobba med chefchefens son gör ju inte saken bättre. Man vet ju inte om han kommer skvallra eller ej, om man kan få gå ut med de andra så fort det är lugnt eller ej. Så vi får väl an se!

Sen vet jag inte om det är för att jag är trött eller så, men just nu känns verkligen ingenting bra. Skulle helst bara vilja sjunka ner och att någon kan väcka mig och säga att det och det är bra igen. Äh, vet inte vad jag skriver om så det är bäst att låta bli..

Börjar jobba 20 istället för 22 ikväll, så blir en mördarkväll utan dess like.. Men samtidigt skönt att ha något annat att tänka på. Så nu ska jag hinna duscha lite och så innan det är dags att ge sig iväg. Vi hörs folket!

Pözz! :*

FEEEEEEEEEST!! :D

Yeeeeeey! Ikväll är det partaj och jag är redan lite sen så måste skynda mig nu!! Golfen var iallafall jättetrevlig idag även om spelet inte alls funkade.. Menmen, soligt var det för det mesta så det var ju brrrra!! Nu måste jag spriiiinga härifrån!

Pussis med er! :*

sov sött!

Kom hem för inte så längesen efter att ha varit och hämtat min utrustning på golfklubben. Så skulle jag träffa E en snabbis så kilade förbi hans hus (återigen; älska körkort!) och där blev jag kvar tills nyss. Men det var bara trevligt! :) Så min jättetidiga sömn som jag längtat efter hela dagen, det sprack ju lite.. Men med tanke på att jag ligger i sängen om max en halvtimme och sen att klockan ringer vid 08:00.. Det är ju rena rama sovmorgonen för mig! Hinner ju sova mer inatt än vad jag gjort de senaste tre nätterna tillsammans! Så vi får hoppas att jag känner mig utvilad imorgon så jag kan ge E och hans päron en rejäl match! E hade spelat idag lite och hade tydligen gjort det grymt bra. Så det bådar ju inte gott.. Menmen, trevligt ska det bli iallafall! Och om solen tittar fram och ger mig lite färg till kvällen så tycker jag det blir ännu trevligare! :)

Nej, om jag ska klara mig på en halvtimme så lär jag sätta fart. Har en del kläder som nyss blivit klara i tvättmaskinen som måste hängas upp. Hatar att hänga upp kläder! Trrrrrråkigt..

Men sov gott med er folket! :)

Pusselipusss! :*


weey

Tjabba tjena! Idag är jag på ett riktigt bra humör, eller det känns iallafall så! Det måste vara att jag fick sova lite längre idag (dock alldeles för lite ändå!) och tiden gick väldigt fort på jobbet idag. Det blev lite kaos ibland, men wth, sånt händer! Stannade till och med två timmar idag. för vem vill inte ha lite extra cash när man ändå känner sig pigg och dessutom får free food?! ;) Så idag blev det ett killer-pass på 05-15, men 10 timmars jobb är fan duktigt jobbat (höhö) tycker jag så jag är nöjd och stolt!

Tror jag skippar powernapen idag, då blir jag trött tidigt så jag kan gå och lägga mig tidigt och sova för natten istället. Blir Avesta imorgon med Eric och hans föräldrar så jag ska till golfbanan och hämta hem mina grejer hade jag tänkt. Sen blir det nog Systemet för första gången för om det blir utgång imorgon så måste jag ju ha något smarrigt att smutta på! :D Sen så var mor och far sugna på Pizza Hut, så blir väl att svänga förbi där också och leka pizzabud.

Nu ska jag kasta av mig mitt äckliga jobblinne, kanske därför det luktar lite konstigt här.. Hmm..

Pussipuss! :*


slut för idag, tack för idag

Så, nu har jag agerat chaufför och skjutsat hem mormor också. Första gången hon åker med mig och hon tyckte jag var duktig! Wiho! :) Sen åkte syster med för första gången sen jag skaffade körkort, hon har ju bara åkt för längesedan då hon övningskörde med mig, så det är ju skönt att få glänsa lite! :D

Nu däremot så ska jag bara göra mig klar och gå och lägga mig. Så trött som jag var imorse och under hela dagen orkar jag verkligen inte vara imorgon, så jag ska försöka få lite mer sömn åtminstone. Imorgon är det återigen 05-13 som gäller och sen på onsdag är jag ledig! :) Var lite sugen på Gröna Lund med Eric, men det lutar åt golf i Avesta med honom och hans föräldrar istället. Vi får se, vi får se..

Nu ska tårtfyllda jag gå och sleepa, men först säga adjö till min födelsedags-syster som åker hem imorgon bitti :(

Puss & godnatt! :*

grattis sis!

Flikar bara in med ett litet snabbt inlägg innan det är dags för tårta här nu snart! Syster är ju hemma lite nu under sin semester och idag så råkar hon fylla år så grattisgrattis till henne! :D Så nu ska jag ner igen för att äta riktigt smarrig jordgubbsgräddtårta! Mumsfillibabba! :)

Pussi! :*

gääääääääääääsp

Jag är mycket trött!! Somnade väldigt sent inatt så det blev väl inte mer än 2-3 timmars sömn innan klockan ringde vid 4 och det var dags att gå upp för att jobba.. :( Var dock så trött så jag låg kvar i sängen till 04:45, det är tur att man bor nära jobbet så man hinner allt man ska innan man ska stämpla in 05:00!! :P Gick iallafall helt okej att jobba idag, tiden gick snabbtsnabbt! Så det var ju skönt!

Nu ska jag joina familjen medan de ska äta, jag tog med mig lite föda från jobbet så jag skippar spaghettin jag. Men sen blir det en PN så jag blir pigg till kvällen. Då är det Diggiloo som gäller i Eskilstuna! Senast jag var på den föreställningen (eller vad man ska säga) så vann jag ju en massa saker! Bland annat min älskade (signerade) Fendi-gitarr! :) Jag tycker dom ska lotta ut något till mig den här gången också! ;)

Menmen, see ya later!

Pözzi! :*

godnattinatt!

Nu ska jag göra mig redo att gå till sängs, ska ju ändå upp vid 4 imorn och min säng är helt full med grejer så det tar nog en stund innan jag kan sova på riktigt.. Så det är bäst jag sätter igång!

Idag har jag iallafall jobbat i fyra timmar, det var faktiskt rätt jobbigt då det bara var en massa nötter som jobbade! Massa nya, massa från andra restauranger.. Helt enkelt en massa idiotiska nötter! Skönt att jag inte jobbade så länge, hade nog inte stått ut länge till alltså! Sen efter work så åkte jag hem och bytte om lite snabbt så åkte jag, sis och mor till IKEA och strosade omkring lite och tog en fika. Det är helt sjukt hur man ALLTID kan komma dit utan något speciellt mål, men ändå alltid komma hem med massvis av saker! Sjukt! Men blev bara lite småkraffs för min del som nya örngott, en innerkudde till en fint kuddfodral jag köpt från H&M Home, lite fler galgar.. Ja lite såna där skitsaker som man egentligen inte behöver, men ändå behöver!

Äh, ska nog ta mig ett chokladflarn innan jag sover, gott med lite gott innan sömn! Ehrm..

Godnatt med er! :*

orka jobba!! :(

Varför måste man jobba för att få pengar? Kan man inte bara få vara ledig och hitta på roliga saker samtidigt som man kan pengar? Det vore ju faktiskt hur bra som helst! Det ska jag satsa på!

Nu har jag fastnat uppe alldeles alldeles för länge.. Men filmen som slutade på 6an nyss var faktiskt lite värd att se (Tro, hopp och kärlek). Så nu ska jag verkligen gå och borsta tanden och sen sussa eftersom jag var dum nog att ta en extratid imorn, 10-14. Tror även chefen skrev in mig på söndag också fast jag inte sa något? :S 05-13/14 då så det är väl okej, men man kan väl säga något om man skriver in mig sådär? Men pengar behövs eftersom jag varit ledig så mycket nu, skulle behöva någon extra timme här och där innan juli är slut (faaaan vad tiden går fort, alldeles för fort.. vill inte att det ska bli augusti!! :( )

Kortfattat; bra med pengar, men ack så jobbigt det är att få dom till sig! Mitt pass idag på 15-23:30 var väl inget jag tyckte var roligt att "mjukstarta" med efter min ledighet, usch!

Nu blir det lite sömn efter en liten stund på spikisen, ryggen knakar hela tiden, och jag skojar inte!

Pussis med er! :*

jaja

Jag sa ju att jag skulle vinna idag, riktigt så blev det aldrig, men sjua kom jag! :) Så inte helt fy skam! Kunde dock varit med där uppe i täten då jag slarvade litegrann, medan jag stundtals spelade sjukt bra! Så det där är lite synd att man ska vara så ojämn och sen att humöret kan få en lite sned.. Menmen! Jag är glad ändå! :) Fick en Snö-halsband om ni undrar om jag vann något, kunde valt något dyrare, men inget som föll mig i smaken..

Nu har Kvarteret Skatan börjat så jag ska kila, sorry för ett kortis-inlägg, men bättre än inget!

Pussis! :*

idag ska jag vinna!

Idag är det (äntligen) sista dagen jag ska spela golftävling för den här gången. Visst, det är ganska roligt och vädret är ju inte katastrofalt. Men det är verkligen påfrestande att gå 18 hål flera dagar på rad! Man riktigt känner hur det suger till i benen när man går i uppförsbackar, och nu när jag vaknde imorse så var jag så otroligt trött i hela kroppen! Men det är bara att göra det bästa av situationen och se till att avsluta den här veckan på ett bra sätt, genom att vinna såklart! :D

Så om en halvtimme ska jag vara klar och åka iväg, men innan dess så måste jag fixa och dona med en massa saker som mamma tjatar om. Det första jag får höra när jag vaknar imorse är om alla grejer jag inte gjort och bla bla bla. Jag orkar inte höra tjat! Speciellt inte det första man gör på morgonen, mitt humör kunde ju vara på topp, men neeeeeej då, jag är gaaanska sur nu kan jag säga! Menmen, tänk positivt som en viss person sa till mig häromdan även om det är riktigt svårt..

Ha en bra dag allesammans så hörs vi när vi hörs! :)

Puss & Kram! :*



Skulle vara skönt om man kunde göra såhär på banan!

picnic & movie

Hello! Jag har haft en dundermysig kväll ikväll! :) Åkte till Ica och köpte grejer till sallad, stod och rensade en grillad kyckling och sådär! Sen packade jag iordning en picknick-korg så kom E förbi och hämtade upp mig. Så picknickade vi ute på en brygga på Björnön, men både sallad och efterrätt, hade till och med packat ner ljus som vi tände! (Var ju dock inte så mörkt ute precis, men ändå, ljusen gjorde sitt för stämningens skull!) Så där satt vi i någon timme innan vi åkte in till stan igen och gick på bio. Blev äntligen att vi fick se Baksmällan och den var ju verkligen hur rolig som helst! Och har ni tänkt på att när man går på komedier på bio så är det alltid någon i salongen som har ett sånt där speciellt skratt, så även om inte filmen är rolig just då så skrattar ALLA för att skrattet låter så härligt?! :D

Det lustiga var även att Sofie var där, hur många gånger ska man lyckas stöta ihop med den människan den här veckan?! :P Haha, inget illa menat, absolut inte! Jättekul att se henne ju! :) Men det är som att någon av oss följer efter den andre :P Hiho

Nej nu svamlar jag så det kanske är bäst jag går och sussar, har ändå varit sjukt trött hela dagen. Imorgon är det sista golftävlingen för min del den här veckan och sen på fredag börjar work igen.. USCH USCH USCH USCH! Jag vill inte jobba igeeen! Kan man inte få betalt för att vara ledig?!

Godnatt med er, jag ska försöka sova gott i min ensamhet, det går väldigt snabbt att vänja sig vid att sova bredvid någon, så när man inte får göra det så känner man sig som en kattunge som slitits ifrån sin mamma ju! :P Blää, jag vill sova bredvid min sötis ju! :(

Pussis med er! :*

tröttis

Fy satan vad jag är trött! Gick upp halv sju imorse och har slitit på golfbanan idag också. Gick faktiskt helt okej och det var riktigt kul att spela idag! Så det var ju bra! :)

Nu ska jag powernapa en stund och sen duscha, så jag inte luktar illa när jag ska på bio ikväll! Ska nog agera chaufför åt mor och far också.. Nackdelen med körkort antar jag..

Hörs kanske lite senare!

Pussipuss! :*



Skulle publiceras vid fem-tiden idag, men blev visst bara ett utkast..

puuh

Usch, det var en slitsam dag ute i blåsten! Och inte det lättaste att hålla humöret och spelet uppe, men jag pallrade mig runt de 18 hålen på ett resultat vi inte ska tala högt om.. Men vad hade man väntat sig av mig idag egentligen?

När far också hade kommit in hade han tydligen specialbeställt något åt mig inne i restaurangen, var en smarrig brownie med god glass till! :) Dock blev den ganska stenhård efter ett tag, men god så länge den varade.
Nu är det snart dags för efterlängtad mat, och ja, jag är så sjukt hungrig så jag kommer kunna äta den! Sen kommer väl E förbi när det är dags för tårta. Blir bara mor och far som firar mig idag, mormor kommer hit i helgen då vi ska fira Helena också. Så det blir lugnt idag, men jag har ändå känt mig firad av alla sms och alla som grattat mig på golfbanan! Hann dock inte till systemet idag, men jag har väl god tid på mig!

Nu ska jag värma mig lite innan det är food!

Puss! :*

grattis mig själv 20 år!!

Jag borde vara jätteglad idag, fyller år och ska spela golftävling och så.. Men neeeeeeeeej, detta kan helt ärligt vara den värsta dagen i mitt liv. Vill bara ligga kvar hela dagen under täcket och fortsätta gråta, trots att mina ögon redan ser helt missbildade ut. Huden runtom har liksom svullnat upp och jag ser inte klok ut! Kul att man ska ut i regn och spela en golftävling och vara social med två gubbar i sisådär 5 timmar för att sedan komma hem och tvingas fortsätta vara social och vara glad och äta maten jag önskat men inte kommer kunna äta idag.

Allt detta roliga ska hända på min 20årsdag, livet är bra härligt ibland alltså!

godnatt!

Blev en runda på Hälla med Jossan idag, hittade dock ingenting men köttbullarna på IKEA var riktigt smarriga och vi hittade det vi skulle på Ica Maxi. Det var vad vi köpte! Passade även på att heja på Fländers som var så duktig så inne på IKEA, kunde hyllplats och facknummer och bla bla bla! :P

Sen åkte jag och Jossan till Dijana där det bara blev lite chill medan regnet öste ner utomhus. Vi skippade grillningen och gjorde bara banan med choklad i ugnen istället! Men det var lika bra så proppmätt som man blev av de femton (!!) köttbullarna på IKEA.. Juste, träffade ju även på Camillo och Fina där! Jaooo!!

Sen skjutsade jag hem Jossan (skööööönt med bil!) och sen kunde jag inte klara mig utan en godnattpuss så jag "svängde förbi" Gryta för att pussa på min sötis litegrann! :)

Nu borde jag verkligen gå att sova så jag är pigg imorgon, Golfveckan är det som står på schemat i veckan! Måndag, tisdag och torsdag beger jag mig ut på banan för att tävla! Imorgon i par med far (hiho) och de andra två dagarna är det singelspel. Men jag måste medge att det faktiskt inte ska bli så kul.. Har inte känt mig riktigt taggad och jag har ju bara spelat 9 hål två gånger i år så man kan ju inte säga att jag tränat ordentligt. Vilat mig i form är vad jag gjort! Nej så vi får väl se hur det går imorgon.. Vädret är ju knappast det bästa och att spela med far är inte heller alltid så roligt! :P Minsta lilla fel och man ser hur han blir lite arg på en.. He he.. Så det blir spännande att se hur det går! Hade nog behövt rundan med Christer idag, men vafeeen, orka!

Nu ska linserna kastas ut och jag ska få lite sömn. Sov så gott!

Pussis! :*

trrråkigt väder

Blä, igår kom mor och far hem och det är alltid samma visa. Det spelar ingen roll vad jag gjort, utan dom ska alltid klaga på det man inte gjort! Ååååh! Man har saknat dom lite under veckan, men när de kommer hem så får de gärna åka iväg igen! Så känns det! :P

Sen på kvällen så åkte jag hem till fina Josefina (skönt att bilen är tillbaka så jag slipper cykla!) och åt lite smarrig mat! Sen köpte vi glass på Donken där jag även passade på att smita in och säga hejdå till Joanna eftersom det var hennes sista dag :( Sen tillbaka till Jossan där vi bara pratade lite och så kom Bea, blev lite mer prat, fika och lite så :) Sen när det började bli lite sent så skulle även Eric hem, och jag som för en gångs skull kunde erbjuda honom skjuts och inte tvärtom, så hade ju han såklart också tagit bil för kvällen. Men blev iallafall ett besök av honom hos Jossan innan de tre bilarna med mig, Eric & Bea åkte hem. En enkel men väldigt trevlig kväll helt enkelt! :)

Idag var det tänkt att jag skulle spela golf med Eric & Christer, lite träning och uppvärmning inför veckan liksom! Men vädret är ju inte det roligaste och Eric går inte att få tag på.. Dessutom är jag helt seg i kroppen och så så jag orkar inte spela egentligen.. Men jag lovade Christer i fredags så vad kan man göra.. 9 hål kanske man kan offra sig för ändå!

Ikväll är det grill hos Dijana som gäller, ska bli trevligt! :)

Vi hörs lite senare!

Puss babes! :*

krångel

Blää, båda datorerna har krånglat idag så jag orkade inte kämpa för att få iväg ett meningslöst inlägg.. Har iallafall inte gjort så mycket idag, vaknade upp bredvid sötnosen min och bakade scones till oss där på morgonkvisten! :) Sen så åkte han hem och jag har bara städat eftersom mor och far kom hem idag, nu preciiiiis faktiskt! När jag var klar med städandet så la jag mig ute i solen och sov, riktigt skönt vill jag lova!! :)

Igår så var jag ju megataggad för en utgång, men blir lite svårt när alla ens vänner har annat för sig! Jag hade till och med varit ute på Erikslund ju och köpt nya skor, men neeej. Men dom kommer väl till användning en annan gång bara! :)
Istället för utgång så blev det först middag hemma hos Eric med han och hansföräldrar, mycket trevligt! :) Sen åkte jag hem och så kom Sofie och Jossan för lite tjejprat och filmkväll! Trevligt värre! :) Idag var tanken att jag skulle ut med Sofie och några, men blir nog hem till Jossan istället där det ska bjudas på mat och så! :) Men vem vet, det kanske bär av mot stan, men jag tänkte försöka ta bilen så blir ändå inget partajande för mig precis..

Nej nu ska jag nog hoppa in i duschen, fy faaaen vad man lökar när man ligger ute i solen! Och jag gick ändå inte ut förrän vid tre typ, men ändå är solen så där gosigt varm! Det gillar vi! :)

Ha en bra lördagkväll med er nu! :)

Pussipuss! :*

uppe med tuppen

Yeees, innan 07:00 ringde klockan idag, dock inte jag som skulle upp då utan min kära E såklart. Och jag känner mig såå dum, jag kunde verkligen inte ligga still och framförallt kunde jag inte somna igår! Jag låg i över en timme och vred och vände på mig, och där bredvid låg stackars Eric som verkligen behövde sova.. Hoppas han överlevde iallafall! :)

Idag är det ju kanonfint väder så idag ska jag verkligen steeeka från att klockan slår tio tills det jag verkligen inte står ut något mer! :D Drog iväg sms till Pettis nyss, men den rackaren verkar ha stängt av nallen så jag hoppas hon sätter på den snartis! :) Ikväll annars är jag gryyyymt sugen på en utgång! Eric fick bedöma min nyaste tunika som kom från Nelly häromdan, och han jämförde mig med Whitney i The City, det är väl ett bra betyg?! :P Kanske blir den ikväll då! :)

Nu ska jag nog cykla till Coop (Guud, känns som jag är stammis där i veckan, men blir ju så när jag måste handla själv..) och köpa lite ingredienser till min favvosallad! Den blir ju perfekt var det nu än blir stek idag! :D Sen med lite (läs mycket) vitlöksdressing så kan det inte annat än bli supersmarrigt! :)

Ha en bråå dag allesammans! :)

Pusselipuss! :*

work

Börjar jobba om lite drygt en halvtimme så är bara hemma och slängde in jobbbrallorna i torktumlaren så dom förhoppningsvis hinner torka innan jag måste ha dom..

Det var grymt gott att äta kinamat idag, men framförallt var det trevligt att luncha med mormor! :) Och haha, jag kom fem minuter innan (!!) vi bestämt träff, ser henne komma samtidigt då också. Vad säger hon? "Är du redan här?". Så japp, jag är då alltid sen när jag träffar henne, men inte idag inte! :D

Jag slutar jobba 19 ikväll och då kommer Eric hit och ska äta.. Även om jag åt lite asiatiskt till lunch så är jag riktigt sugen på något thailändskt till middag. Så nu har jag googlat uppe lite rätter och bestämt mig för vad jag ska tillaga! Skulle behöva hinna handla innan jag börjar vid fyra, men de förgrymmade byxorna måste ju hinna torka också! Får skynda mig som sjutton efter jag slutat isåfall, men då blir ju maten klar så sent..

Äh, går ner och kikar om dom iallafall inte är dyngsura, då hinner jag svänga in på Coop en snabbis innan jobbdags!

Pözzi! :*


chinese food med mormor :)

Tjabba tjena! :) Alltså jag mååste verkligen lära mig att komma i sängs tidigare! Visserligen kom jag ju hem från Fia halv två igår, men då ska det väl inte dröja tills klockan börjar närma sig fyra innan jag drar mig tillbaka till sängen min.. Fyyyy! Jag måste få mer självdisciplin och kunna tvinga mig själv att lägga mig, speciellt när jag är sådär übertrött så jag medvetet lägger mig i soffan istället för att gå upp till sängen. Detsamma gäller på morgonen, gå upp istället för att ligga kvar och ständigt försova mig!

Något som jag verkligen inte ska komma försent till idag är lunchen med mormor! :) Jag lyckas alltid komma fram helt genomsvettig - och försenad - och mormor är alltid ute i god tid så hon får varje gång stå och vänta på mig.. Det är så pinsamt! Så idag har jag inplanerat att åka 25 min innan utsatt tid.. Hoppas verkligen jag hinner då! Jag har ju iallafall lite drygt en halvtimme på mig att bli klar, men så sitter jag med turban på huvudet, helt nyduschad, så färdig är jag ju inte på långa vägar..

Menmen, ha en trevlig dag allihopa! :)

Pussipuss! :*

va sjutton

Äh, vad tusan! Nu har det slutat regna så jag tar mig en cykeltur till Soffan (har ej hunnit äta så får bli matlåda med mig!). Eric svarar ju inte när man ringer heller. Blä! :P Men det är ju förståeligt när ens mor fyller år, och jag kan ju inte sitta hemma och häcka i väntan på ett svar..

Happ, nu ringde han också.. "Blir kvar hemma tror jag.." Hatar att vara ensam hemma, speciellt när man inte ens har någon av sova bredvid!

Blää, nu blev jag som vädret, från sol till regn på två sekunder..

från solsken till storm på nolltid!

Vad hände med vädret egentligen?! Det är som att någon ställt om från "SOL" till "STORM MED SPÖREGN" på en gång ju! Jag som höll på att fixa mig för att åka och bara chilla hos Pettis, sen så hör jag hur något låter utanför fönstret så är det verkligen stoooorm ute!! Ser hur madrassen flyger ur poolen så det var bara på med jacka och skor och srpinga ifatt madrassen och sen täcka över poolen och sen stänga dörren och fönstret till växthuset.. Puh.. Bara att vara ute i trädgården i 10 min gjorde mig dyngsur, hur blir det då om jag ska cykla till Malmaberg?! Hmm.. Drog iväg ett sms för att se vad hon säger, men ska det vara sånt här väder så vill jag inte gå ut.. Inte ens med mina fina stövlar!

Tycker min sötnos snällt kan komma hit istället, har han inte firat klart sin mamma snaaart? :P

På återseende! :*

tuna salad

Mums! Har precis ätit lite smarrig lunch, tonfisksallad med massa goda saker i! :) Passade även på nu när jag har fjärilsmakaroner hemma att ha ner lite såna också, så nu är jag proppmätt! Hade tänkt springa lite vid fem-tiden, men det får nog vänta ytterligare lite så jag inte får världens håll!

Annars har jag bara legat hemma i solen, kom faktiskt ner under vattenytan i poolen, men fyyyyyyyyy satan vad kallt det var!! Men jag var ju tvungen eftersom jag ville lägga och flyta runt på madrassen, lite svårt att komma på den utan att få vatten på sig, så därför jag pinade mig i vattnet efter en stund.. Men det var skönt att bara ligga där och lyssna på Christer i P3 där dom hade en djurkommunikatör som gäst, MYCKET intressant! :D

Nu blir det att titta klart på Made och sen kanske ut och smälta maten i solen innan det blir dags för en liten löp/promenad-runda! :)

Tjingeling! :*

schteeek

Buhuuu! La mig strax efter jag skrev godnatt igår, ställde klockan på halv tio och var taggad att flyga upp då.. Ehrm.. La mig i min sköna säng igen och somna om och vaknade strax innan elva istället. Inte världens katastrof ju, men ändå rätt segt.. Åt lite frukost, men hallååå, fortfarande kvar inne?! Hatar när alla ens vänner jobbar eller är bortresta eller upptagna på annat sätt.. Finns ingen som kan rycka upp en och faktiskt få iväg mig i tid! Menmen, nu ska jag på med bikinin och oljan och blåsa upp en madrass och flyta runt i poolen!

Puss! :*

nighty!

Fasen, idag skulle jag ju verkligen lägga mig tidigt!! Fick sms från sötis ganska snart han hade kommit hem från mig att jag skulle släcka allt och gosa ner mig i sängen och sova tidigt. Men hallåååå, hur lätt är det att gosa ner sig i sin säng när inte ens sötis ligger bredvid?! Nej just det! Så här sitter jag, 3 timmar efter smset mottogs.. Menmen.. Nu ska jag bannemej gå och sussa, 5 i förrgår och 6 igår.. Håller liksom inte! Och imorgon ska det ju vara fint väder så då ska det upp tidigt för att stekas!

Måste ju även tilläggas att jag och Eric hade det riktigt mysigt ikväll! Jag lagade korv stroganoff och sen för första gången i mitt liv så bakade jag äppelpaj! Haha, margarinet var dock slut hemma så jag använde Lätta. Smulpajen blev ju inte så smulig precis, och jag tycker ju inte ens om äppelpaj.. Men med kokos och vaniljsås så blev den faktiskt ätbar! ;D Speciellt när man hade lite jordgubbar från egna landet till! :) Sen måste jag bara skryta lite om min förmåga att uppskatta tyngd, eller vad man ska säga.. Jag skulle iallafall göra matlådor av den överblivna maten.. Och så tyckte jag att båda lådorna vägde ganska lika, så jag ställde dom på vågen för skojs skull. Skiljde 2 gram! ;) Haha, värt! Not.. Men ändå! :D

Ehrm, märks att jag är trött trots allt va? Svamlar så in i Norden.. Men blää, vill inte gå och sova ensam juu! Varför ska Erics mor fylla år imorgon så han måste vara hemma på morgonen och inte ha sovit här? Men han får pallra sig hit för läggdags sen imorgon kväll tycker jag! :)

Bla bla bla.. :P

Godnatt med er! :*

förresten..

Vet ni vem som fyller 20 år om precis en vecka förresten?!

jag jag jag jag :D

weirdo väder

Varför ska vädret vara så himla konstigt för?! Och varför ska jag fastna uppe framtill 5-6 på nätterna? Bluuuäää. Iallafall så var jag ju duktig och handlade igår och gjorde sallad så det både räckte och blev över till en eventuell baddag idag. Men neeeej, jag somnade i soffan till 6 innan jag gick och la mig i sängen. Så jag var ju skapligt trött och sov till ett idag också. Där vid 6-tiden så var det kasst väder så jag tänkte ju att då behöver jag inte stressa för att komma upp. Men nu är det ju sool! Men jag orkar bara inte lägga mig i den. Tar säkert ändå ingenting eftersom klockan snart är fyra. Så istället har jag bara fixat och donat lite här hemma idag. När päronen är borta så blir det stökigt vääääldigt lätt, jag vet inte vad det beror på?! Så jag har plockat undan massa saker och så, sorterat lite tvätt och slängt in första maskinen nyss. Skulle behöva bädda om min säng och allmänt städa min kaosartade rum, men någon måtta får det vara på min duktighet! E kommer hit ikväll så då ska det lagas mat, då är jag ju duktig iallafall!

När nästa maskin ligger i ska jag nog bege mig ut på en raskt promenad, men den pågående maskinen är nog klar om inte alltför länge så det är ingen idé att gå ut än.

Vi hörs säkert lite senare folket!

Pözz! :*

godnatt!

Usch, blev sent idag också.. Men nu ska jag gå och sova så blir det iallafall några timmar längre än igår.

Btw kom jag faktiskt iväg till spåret! Var dock lite lat och promenerade i rask takt 75% av varvet istället för löpning, men då jag valde 5 km istället för 3 som jag tänkte först så tyckte jag att det var bra ändå! Sen var jag ännu duktigare och åkte och handlade massa nödvändiga saker efteråt så jag överlever under veckan! Köpte även lite smarriga frukostgrejer och sen lite kakor och så, allt för att locka hit min sötis ännu mer i veckan! ;)

Nej, godnatt med er!

Pussi! :*

soligt!

Skönt att solen äntligen verkar vara tillbaka! Mindre skönt att jag var vaken till fem inatt och sov till ett.. :P Så jag missade ju den "bästa" solen eftersom jag inte kom förrän två. Och man tröttnar ju så fort när man bara ligger ensam! Så nu har jag blivit lite hungrig men tror jag ska springa ett varv innan maten, annars blir det så jobbigt med håll och grejer. Då har jag ju iallafall gjort något vettigt! Så det blir nog på med träningsbrallorna och till Rocklunda för ett litet varv! :)

Pussis! :*


lovely

Har haft en helt underbar dag tillsammans med min underbaring idag! Sov riktigt länge och det uppskattades nog av oss båda! :) Så vid halv tolv steg vi upp och åt lite frukost och så innan vi skulle ner på stan. Sen kom det verkligen ösregn så vi var tvungna att vänta någon timme innan vi vågade oss ut. Han skulle leta spikmatta till sin mor i födelsedagspresent, men vi hittade bara den "dåliga" på Stadium och sen hittade vi lite fler på två olika hälsokostaffärer. Men ingenstans fanns den jag har hemma.. Den ska det ju vara! Men det där löser sig!

Sen åkte vi hem och lagade smarrig mat och satt på altanen och tryckte! Sen myste vi lite till innan han åkte hem :( Efter det gjorde jag inte något vettigt alls, åt glass, kikade tv och dator, åt lite mat, lite mer glass, somnade.. Får sen ett godnattsms av sötnosen min och sen av Bea (:D) som undrade vad jag gjorde. Så det blev från att vara på väg att gå och sova till att hon kom förbi så åkte vi till Donken och satt där ett par timmar (!!) innan vi tyckte att det var dags att kila hemåt. Så det var ju riktigt trevligt! :) Är fortfarande pigg dock efter mega-McFlurryn vi åt, men borde nog göra ett försök att gå och sova snart ändå, finns ju ändå en morgondag också, även om man är ledig. Eller hur var det Bebbs? :P

Så nu ska jag borsta tanden och sleepa lite, hoppas det blir najs väder imorn, annars kan man ju typ lika gärna jobba, även om jag har semester.. Bluäää.

Sen så sa Bea något som jag helt glömt bort, jag har ju inte visat en enda bild från Thailand! Så här bjuder jag på en snygging-bild så länge! :)

Puss och godnatt! :*


partypartyparty!

Wohoo, idag bär det av till Stockholm!! :) Är dock sjukt trött just nu efter att ha börjat jobba 05:00 i tre dagar nu efter natt en dag innan det.. Så nu ska jag ta en halvtimmes powernap innan jag sätter igång med alla bestyr jag måste hinna med innan bussen går vid 16:55 till Estocolmo! :)
Om jag inte hinner blogga igen innan dess så får ni ha en riktigt trevlig fredag och lördag! :) Har äntligen hittat min kameraladdare dessutom så bilder kan ni lita på att det blir! :D

Pussis med er! :*

trötttt

Gäääääääääääääääääääääääääääääsp! Vaknade precis till efter en powernap. Mycket välbehövlig sådan! Tanken var att jag skulle färga håret nu, men ooorkar tamejtusan inte det! Kroppen är för det första helt trött. På det börjar en sjuhelsike träningsvärk komma fram samtidigt som jag är helt slö i kroppen. Blä!

Ska nog göra något vettigt nu innan det är dags att bika till min lovely man! :)

Pussipuss! :*

stockholm i helgen? :)

Usch, nu börjar det kännas att jag varit vaken sedan 4 imorse och det endast efter några få timmars sömn.. Men kanske lika bra att jag är trött så jag för en gångs skull kanske går och lägger mig i tid :)

Har faktiskt inte ens duschat än.. He he.. Så det är vad jag ska göra nu. Ska tvätta min klänning jag hade ute senast eftersom jag fick öl på hela mig också!!

Var iallafall och hämtade ut mitt körkort! :D Därför jag skippade duschen då för det blev så himla bråttom iväg! Och sen var det bara tur, för jag var ju tvungen att cykla som en dåre för att hinna lämna tillbaka filmen och hinna till Posten. Så jag blev ju lika lökig igen!

Iallafall, det jag skulle skriva om i detta inlägg.. I helgen bär det antagligen iväg mot huvudstaden för lite shopping, socialiserande men framförallt - PARTY med lite sköna brudar!! Jossan är bosatt i Stockholm över veckan och Martina bor ju där. Sen blir det nog att ta samma tåg med Dijana som också ska dit! :) Ni hör ju vilken höjdarhelg det här kommer bli!! Sen hem på lördagen och mysa med pojkvännen min, heeeeeeela kvällen och sovmorgon dagen efter (när hände det senast liksom?!)

Nu är det bäst jag hinner med allt jag ska innan jag blir pigg igen. Klockan ringer 04:00 imorgon också så mer än 3 timmar vore skönt att få sova :) Blir nog ipod och ögonmask igen så man varken hör eller ser åskan, drygt att sova då ju!

Godnattis! :*

effektivitet på högsta nivå

Klockan är knappt slagen fem men ändå har jag redan hunnit uträtta sjukt mycket idag:

1) Jobbat i nästan nio timmar (puuuh, att börja 05:00 är inte lätt!!)
2) Varit hemma, bytt om, kollat mail och post och lite så (ej så viktigt, men ändå, har bland annat fått avi för kööööörkortet!!)
3) Solat solarium (ja om riktiga solen tänker lysa med sin frånvaro så tänker jag inte förbli blek, att jag dessutom bara behövde betala 10 kr idag var ju bara en fin bonus! :D)
4) Tillbringat 5 km svettandes i Rocklundaskogen (heeey, sommar 2013?! var iallafall grymt duktig med 50/50 löpning/gång tycker jag! :) det är på tiden att jag förbränner alla donken-kalorier på något sätt! avslutade med lite armhävningar, situps och så.. röd i ansiktet någon?! skyller på solningen....)

Nu ska jag nog ta en välbehövlig dusch och sedan bika iväg till Kopparlundens postkontor och hämta det lilla rosa kortet! :) Måste passera Ica och lämna tillbaka filmen som man hann se.. Not.. Menmen, 19 kr var det ju bara, och jag sparade ju 10 kr på solningen, så då kan man ju säga att jag bara betalade 9 för filmen! ;)

Måste skynda lite, dom stänger tydligen 18 på posten och filmen ska vara tillbaka innan dess också. Så vi hörs väl senare! :)

Puss med er! :*


godnatt!

Hann med något vettigt idag iallafall, träffa min sötnos! :) Skulle överraska honom så jag hade fixat allt för en perfekt filmkväll; en film som jag vet han vill se (Yes Man), popcorn, läsk och godis. Men neee, inget av det där kom ju till nytta eftersom vi kikade på minnesceremonin för Michael Jackson istället. Tur att det är så billigt att hyra film numera så det inte gjorde något! Mindre bra att jag ju redan sett filmen, och den ska lämnas tillbaka imorn utan att Eric får se den.. Menmen, 19 kronor är ju inte så farligt liksom!

Nu ska jag borsta tänderna och gå och försöka sova. Egentligen skulle jag ju kunna vara vaken mycketmycket längre eftersom jag gick natt inatt, men neeej, 05:00 börjar jag imorn! USCH!! Så jag ska försöka få någon timmes sömn nu iallafall..

Godnatt med er! :*

puuuuh

Jag och jobba på nätter är ingen bra kombination! Det var ändå lugnt mest hela tiden och inte läskiga personer eller så, så det var ju grrrymt skönt! Men det är nu dagen efter som man blir helt fuckad i huvudet! Kom hem vid sextiden imorse (med bil, jääh!) och ställde klockan på ett för jag tyckte att mer ska jag väl inte behöva.. Klockan tre orkar jag mig upp för frukost och så. Sitter fortfarande i myskläder och har inte gjort något vettigt överhuvudtaget! Skulle behöva fixa lite med returer till Nelly, åka ner på stan och fixa lite och bla bla bla. Finns massor att göra, men jag orkar inte!! Ska nog ta mig en dusch nu så jag orkar åtminstone byta kläder.

Puss med er! :*


nattjobb

Usch och fyyy!! Jobbar natt inatt! :( Nu ska jag och mor till mormor om några minuter så därför det blir ett sånt här kort och meningslöst inlägg..

Iallafall, jag kommer köra, utan övningsskylt (wohooo!) och sen direkt till jobbet där jag slutar 5 inatt.. Bläääääää!!

Pussi! :*

KÖÖÖÖÖÖÖRKOOOOOOOOOOORT!! :D

WIIIIIIIIIHOOOOOOO!!!! Idag tog jag kööööööörkooooooort! :D :D Fyy tuuuuuusan så glad jag äääär! :D Jag klarade teorin igår (skrev inget om det på bloggen, muaha) och sen idag, 10:45 bar det ut på vägarna med Karin. Och yeees, typ 40 min senare hade jag ett godkänt kööörprov! :D Det var därför jag var så nervös imorse, har liksom aldrig kört i regn så, men det var lugna puckar eftersom det hann gå över! =)

Så nu slipper jag stressa och hoppas på sista-minuten-tider att köra upp som privatist med VV-bil. Nu har jag mitt lilla rosa kort och det känns heeelt underbart! :) Har varit ute och cruisat lite idag; Eric, jobbet, Erikslund (fastnade btw i värsta raggarbilkön.. Puuuh!) Men ack så bra det känns nu! :D

Ikväll ska det firas som faaaen, synd att det är cirka 2½ vecka kvar till man var 20 också, annars hade det blivit ett besök på systemet och inhandlat lite gotti! :)

Men ha en underbar kväll allihopa, det ska jag då veeeerkligen ha! :D

Pusssipuuussss! :*


åska!!

Shit det åskar och jag ska ut och köra i spöregn och muller!! Fyyyyy! Aja, skitsamma, kan väl inte spela så stor roll..

Pussciao! :*

godnatt!

Godnatt med er! :)

Imorn är jag ledig (sköööööööönt!!) och jag har bara en tidig körlektion och sen ska jag ut och steeeka! Sen på kvällen ska jag leka med Martina som är hemma! :D Förhoppningsvis ska jag sitta i en viss backe och äta jordgubbar och kolla på Power Meet-bilarna med Eric också innan han ska ut på sina andra strapatser! :) Blir nog kanske lite golf också! :)

Hihi, är helt slut efter dagen.. Pratade med chefen också om iförrgår-natt. Hmm, skönt att ha henne på sin sida iallafall! :)

Nej nu är det dags för sömn! :)

Pussis med er! :*

sjutton liter svett

Känns som att jag svettades ut massvis med liter nu när jag låg ute! Herreguuuud vad varmt det är i solen! Och man slutar ju aldrig svettas härinne heller. Så fort man kliver ut ur duschen så känns det som man är lika svettig på nytt..

Menmen, nu ska jag löka ner på stan och köra lite bil! Är dock väldigt trött så vi får väl se vilken nivå koncentrationen kommer ligga på.. Vet dock inte hur jag ska orka jobba ikväll eftersom jag är såhär trött nu och jag inte kommer hinna med någon powernap (höll på att skriva Power Meet först.. tänka sig!)

Stek lugnt!

Pözzi! :*

sol ute OCH sol i sinne :)

Godmorgon på er! :) Gick och la mig alldeles för sent igår (2) så jag är ju något trött nu.. Men solen skiner ju tamejtusan så här ska ut och stekas! Poolen är påfylld nu och allting, om än något svinkall. Men heeey, är det såhär varmt i luften så kan man ju alltid skvätta upp lite vatten bara så hjälper det massor! :)

Igår kväll hände något som fick mig att bli rejält orolig. Jag hade ju redan på förmiddagen sjukanmält mig på kvällen för att fortfarande inte kände mig riktigt bra. Men jag ville gå ut och spela golf med Eric och Robin så jag körde lite bil med far och skulle sedan köra mot golfbanan. Klockan sex (då jag skulle börjat jobba) ringer chefen. Inte en, inte två, utan SJU gånger innan hon ger upp! Jag fattade ju ganska snabbt att dom trodde jag skulle vara där kl. 18 och var sen eller något. Så jag ringer hem för att säga till mamma att inte säga att jag var på golfbanan, hur bra skulle det låta? Men det var upptaget! Trodde chefen redan hade hunnit prata med mamma så jag kunde ju inte ringa henne och säga något ifall mor gett en annan version. Till slut fick jag tag på mamma och hon hade ju inte hört någonting. Tur det! Men sen på hemvägen så är jag sjuuukt hungrig så jag ska sitta kvar i bilen och E gå in och köpa mat. Vem kommer då preciiiiiiis ut om inte chefen?! Woohoo, var bara att kasta sig ner på golvet! :P Men allt löste sig till slut! Och ni som undrar, jag var verkligen sjuk på riktigt! Känns inte som att man vill spy närsomhelst på jobbet, men har man skog bredvid sig så vad gör det?!

Sen efter BURGER KING (som det blev istället) åkte jag & E vidare och kollade lite på bilar som redan infinner sig i stan. Mycket mysigt vid hamnen var det också! :)

Nej nu är det steka som gäller innan jag har körlektion vid två. Börjar jobba nångång (vet ej när faktiskt??) och skulle behöva sitta vid teori-datorn lite idag också.. Blää! Jobbigt med mycket inplanerat på så kort tid!

Men ha en fin dag i solen nu, tänk på all D-vitamin ni får! :D

Pussipuss! :*


eftermiddagsuppdatering

Ja hallåja igen! Har nu legat ute i solen några timmar, till en början var det oliiiiiiiidligt varmt så jag var tvungen att gå in och hämta en blomspruta. Men vad är det som håller på att hända sen? Molnigt och inte lika varmt? :(

Iallafall. Jag har legat och trånat efter att äta sallad, ända sen igår var jag sugen på det! Så när molnen började komma lite smått så blev jag bara hungrigare och hungrigare så jag åkte till ICA för att antingen köpa en färdig sallad eller göra en egen. Fanns inte riktigt vad jag ville ha färdigt så jag köpte massa smarriga ingredienser till en egen tonfisksallad, och OM den blev god!! Gjorde även världens smarrigaste vitlöksdressing så nu luktar jag väl smaskens i munnen när jag ska ut och spela golf med Eric! Hiho.

Har nu även monterat klart poolen så den är redo att bli fylld med vatten så man kan flyta runt på en madrass och bara rulla i när man lökar för mkt (typ ganska hela tiden för mig....)

Nu ska jag ner och mumsa på vattenmelon som får bli min efterrätt, tänkte köpa Singoalla-kex, men när man varit duktig och nyttig med sallad så kan man ju lika gärna fortsätta på den linjen!

Ciaociao! :*



lite skakig på handen visst, men här är iaf smaskiga salladen! :)



mums!



jag är fin (och svettig!!) när jag solar, jappjapp! :D

schteek

Nu ska jag tamejtusan kasta mig ut i solen! Tanken var att jag skulle gå upp vid typ 8-9 för att hinna åka till affären innan riktiga soltimmarna infinner sig.. Men sega jag fastnade vid tidningen, och att jag dessutom vaknade 10 så gjorde det ju inte saken bättre. Men nu verkar det inte som att jag ska iväg hemifrån, så då kan jag ju skippa affären.. Hmm.. Vill ju uuut! :D

Pözzi! :*

RSS 2.0