Kuta, Bali

Hellllluuuu!!

Kom precis hit till internetcafet direkt efter att ha atit godaste hamburgermiddagen pa Hard Rock Cafe! Den har dagen har varit sjuuuukt skon! Borjade med den mysigaste frukosten pa var balkong med mass frukt och brod och youghurt.. Har man ett fodelsedagsbarn i gruppen sa har man! Grattis Alex! :) Sen stek hela dagen vid hotellets pool. Sen pa kvallen sa firade vi henne lite pa Hard Rock Cafe och vi hade sagt till personalen tidigare att hon fyllde ar.. Sa nar maten var uppaten sa kommer det ett gang man spelandes pa skumma trummor och tamburiner och sen en man med mask for ansiktet som kommer med en bakelse och sjunger "Happy Birthday" med skummaste forvridning av laten. Men alla garvar sonder och Alex tvingas stalla sig upp bredvid mask-mannen pa stolen bredvid och dansa med. Sen forsoka ata bakelsen medan han flyttar den... PANG, ratt i ansiktet saklar! Ovantan.. Not! :P Men galet kul var det! Men 10 min senare blir det nastan varre.. En dvarg som jobbar pa stallet tar en barstol som ar langre an han sjalv och tjejen vid ingangen ropar i mikrofonen "YMCA everybody!". Sa japp, en dansande dvarg som drar med sig alla, och till slut OSS upp pa golvet dansandes! Roligt varre! Och vi har inte ens borja dricka an.. Men ikvall, ojoj, da ar det ALL IN som galler! :D Blir skont att vara bakis pa vattenlandet imorn....

Hihi, vi hors snart igen!

Pusssssiss! :*

hej brudar och grabbar!

Sitter har vid gratisdatorn pa vart hotell och borde ga och lagga mig! Ska upp om typ 3-4 timmar eftersom vi ska aka till Bali imorn! :) Flyget gar 10.30 sa vi maste ju vara dar innan och sa... JOOBBIGT!

Skulle vilja skriva om vad vi gjort har i KL, men jag berattar lite om mannen som sitter bredvid mig i fatoljen istallet.. Han ar FETT LASKIG och ska prata med mig hela tiden, nyss ville han ha min mailadress och han fragar om jag ar gift, har pojkvan och sa vidare.. Och det varsta av allt.... For mer an en timme sedan koma fyra thaibrudar till hans rum, en stannade och kom ut en stund senare.. Vad dom gjorde i en dryga halvtimme vill man nog inte veta!! Sen nu nar han sitter och stirrar pa mig med sina rodsprangda ogon sa undrade jag om han ville ha datorn eftersom han tittar sa mkt.. Men neeej, "i'm waiting on a guest". Sa jajamansan, det blir en omgang tva! Fyyyyyfaaaan!

Nej nu ska jag borja avsluta, har en del vykort jag maste hinna skriva klart ikvall ocksa.... Skrivkramp nagon?!

Vi hors fran Bali folket, ska bli skont att antligen kunna fa bada nar man lokar sonder och inte bara springa omkring i en storstad!

Pusssis med er dar hemma! :*


tusan ocksa!

Aaaah, blir galen!!! Har hallt pa att fixa bilder till bloggen pa en seg dator har i Krabi.. Sa gar det inte att publicera!!!! Drar till Malaysia imorgon sa far hoppas det ar battre datorer dar, det har haller inte!

En snabbupdate innan datortiden dor:

Koh Samui, Koh Phangan och Koh Tao besokte vi forst.. Half moon Party pa Phangan.. En upplevelse. Koh Tao = UNDERBART! Sen nattfarjan over till Krabi fran Koh Tao var som ett fanglager fran Sovjet pa den dar bvaten assa.. Det VARSTA vi sett! Har en bild som jag lagger upp nar det vill funka..

Sen var vi i Krabi, Ao Nang nagra dagar innan Phi Phi dar vi tog dykcert! :) Har sett hajar, skoldpaddor, sjohastar, clownfiskar (Hitta Nemo!) och en massa andra coola firrar! :)

Nu ar vi tillbaka i Krabo Town for att imornbitti ta buss+bat till Langkawi i Malaysia innan vi drar till Kuala Lumpur for att sedan flyga darifran till Bali och steka dar i ett par veckor! Livet ar gott har nere ma jag saga!

Vi far horas mer sen!

Pussis! :*


Krabi

Hej alla!

Ja sorry for samst uppdatering, och nu ar snart internettiden slut har.. Men imorn ska jag surfa pa natet igen sa da kanske jag skriver lite mer utforligt! :) Men jag lever och jag har det kanooooners! Sa ni vet det iallafall! :D

Pussis och kramis med er dar hemma! :*

Koh Phangan

Alla var sa galet trotta igar sa vi raka sova nagra timmar for lange inne pa vara rum.. Men det behovde vi nog for nu ligger vi hyfsat i takt med dygnsrytmen igen! :)

Sa det blev en natt pa Koh Samui till att borja med, vi tog farja over till Koh Phangan idag, vi tankte det ar lika bra ifall det blir fullbokat till Halfmoon Party (vi ar ej har pa fullmoon, sa vi far noja oss med half). Och efter vi hittat boende (40 kr per person) sa traskade vi mot vattnet och nu ar vi pa softaste stallet med gratis solstolar, billig mat, gratis internet, aktiviteter osv.. Heeeelt lovely! :D

Och ja Joyce.. Det ar jaaaaaaavligt svettigt har! Helt galet! Forlorar all vatska ganger 33527251716!! Sa nu far det nog bli en fruitshake att smutta pa i solen innan vi ska traska tillbaka till vart hostel och kanske ta ett dopp i poolen, som for ovrigt har poolparty ikvall, wohoo!

See ya!

Pussis & Kramis! :*

koh samui nasta!

Star har pa flygplatsen, samma klader i 1,5 dygn.. Frascht! Men brudarna ar patraffade och nu vantar vi pa att fa ga pa planet till Koh Samui! :) Blir myyyyycket fint med lite varme!

Tiden slut, pusss!

RSS 2.0