mat för en hel armé!

Puuuh, tror jag börjar bli rejält sjuk nu.. Har haft ont i halsen ett par dar nu och känt mig allmänt tung i huvudet. Sen efter gårdagen pubrunda med avslutande utgång gjorde nog inte saken bättre.. Sov hos Amanda för att sista bussen gått hem och när jag vaknade imorse så kändes kroppen fan inte okej!! Så det blev först lite frukost från donken som jag var sugen på och sen hem och fortsätta sova.. Så nu har det gått ytterligare en dag utan att jag gjort något vettigt.. Det här håller inte! Måste nog sätta igång att läsa någon av de 7-8 böcker som är med på tentan om lite drygt en månad..

MEN, jag har faktiskt gjort något duktigt idag trots min svettiga, febriga kropp. Jag handlade lite mat häromdagen och idag tog jag tag i det och lagade inte mindre än 8 matlådor! Så nu kanske jag kan spara in lite pengar istället för att köpa massa onödigt i skolan! Får se till att köpa lite snacks och sånt också som jag kan ta med! :)

Men nu ska jag hoppa in i duschen och snart bege mig till skolan där vi ska fixa iordning flaggor och annat bra till Örebrodagen imorgon där Sobra (min sektion) ska försvara titeln från förra året! :) Och så bjuder dom på korv också, MUMS! :D

Ha det fint folket!

Pözzzii! :*



Mums med korv stroganoff! :)



fortfarande vid liv!

Jamen hallåja!

Det gick ju sådär med att uppdatera ofta.. Men kan ju slänga in ett litet inlägg såhär innan läggdags och tala om att jag fortfarande lever här i Örebro! Men det är knappt! Eller, nu ska jag inte överdriva, men det är nolleaktiviteter nästan precis varenda dag. Man blir ju helt utmattad!! Hinner knappt sova, inte laga mat vilket resulterar i alltför mycket köpt färdigmat, dricker alldeles för mycket alkohol.. Meeeeen, det är ju så sjukt kul!! :D Vi har under senaste veckan gjort allt från att klä ut oss till pirater en kväll, varit på pubrunda, gått stadvandring, lekt massa lekar och så vidare.. Så jag har det iallafall bra mitt uppe i all stress! :)
Dock har ju skolan kommit igång på allvar nu så det gäller att inte bli föör utmattad på fritiden så man inte orkar med plugget. För man måste ju ändå lägga ner väldans massa tid på skolan! Jag har sån tur att det vi hittills har gått igenom på föreläsningarna har jag redan läst i UJIKEN, så det känns skönt att inte allt är så nytt som föreläsarna säger! :)

Men nu ska jag faktiskt sova, var hemma i Västerås i helgen så på vägen hit igen passade jag på att ta med mig mitt egna täcke + kudde. Det är fan ren lycka att få sova med det! Så himla skönt!! :)

Jag får berätta mer om allt rabalder nån annan dag, när tiden räcker till..

Godnatt med er! :*

RSS 2.0