view

Blev visst lite motljus så man knappt ser.. Men detta är iallafall en av poolerna :)

Nu ska jag och min brända hårbotten äta mat. Och förresten mår min brända hand lite sådär.. Typiskt att jag skulle bränna mig såhär inför resan! (Kanske ej berättat det, men i veckan på jobbet så skulle jag ta ut en kantin med potatismos ur ugnen, då sitter två såna ihop och när jag ska ta isär dom så får jag mos på handen som hinner bränna sönder hud och ge mig andra härliga blåsor och brännmärken.. Nu har även brännmärkerna blivit öppna sår och det är ju knappast det bästa på en sol&bad semester.. Menmen, man får gilla läget! Jag har det ju ändå rätt bra ändå! :) )

 


steeeek

Halloj!

Har precis duschat av mig all solkräm och all svett som uppkommit efter dagens stekande i solen! Nu har jag och mami varit här i två dagar (Nessebar i Bulgarien) och vi har det bara finfint! Det var lite drygt i måndags när vi skulle åka, flyget skulle gå 18.35 men på hemsidan stod det preliminär försening till 21.35.. Men när något är preliminärt så vågar man ju inte riktigt lita på det så vi ringde Apolli och hörde efter och ny info skulle komma 18.35. Så vi tog en buss från Västerås 2 timmar senare än tänkt, rätt skönt faktiskt då jag inte var riktigt färdig tills då vi skulle åka :D Men till slut kom vi fram, typ 2½ timme senare och orsaken till förseningen var att det i Grekland hade kommit en fågel i motorn!! Haha, roligt att dom faktiskt säger det istället för "tekniskt problem". Så dom ordnade fram ett annat plan som tog oss till Bulgarien!

Iallafall, vi har det bara kalas! Fint hotell och härligt poolområde. Jag har faktiskt inte tittat till stranden än och det lär ju vara skapligt kallt i vattnet, men imorgon tar vi nog solandet där iallafall på förmiddagen! :)

Sen har vi varit på SPA:et idag och bokat behandlingar tills imorgon! För min del blir det arommassage med "energy", får se om jag får ny energi av det! Och så ska jag färga ögonbrynen och ögonfransarna! :)

Men nu ska jag klä på mig lite middagskläder så ska vi väl äta strax. är btw hur skönt som helst att det trådlösa internetet räcker upp till rummer, kan jag plugga lite från rummet och slipper gå ner till lobbyn!

Kan ju btw ta en bild så ni får se utsikten från ballen också :)

Pussis! :*


pluggpluggpluggplugg....

Hallelåja!

Sov lite för länge idag för att hinna med allt jag borde hinna.. Men har ändå tvättat två maskiner redan och har pluggat en hel del, men än återstår maaaasssor. Det som dock är bra är att jag redan fått tillbaka uppgiften jag lämnade in igår och den var GODKÄND!! Så nu kan jag enbart koncentrera mig på det jag ligger efter + repetition inför tentan den 5/6. På något sätt fick jag ändå lite ny energi trots att jag räknade att jag ligger 30 föreläsningar efter.. He he.. Men jag tänkte att om jag pluggar med datorn mellan 07-09 varje dag därborta och att jag på dagarna läser böcker och anteckningar så borde jag hinna få in hyfsat mycket information då?! Dessutom kikade jag in på Studera för att kolla om alla poäng var inregistrerade där så får jag se att den enda uppgiften jag fått med beröm godkänd på var den enda uppgiften som var värd 2 högskolepoäng! Såå, även där fick jag lite ny energi! Kanske det finns, om än lite, hopp för mig att få högsta betyg på tentan?!?! Har ju hört nånstans att en stor del av hur man lyckas med saker och ting är att tänka positivt, så jag kör på den inställningen! :D

Men nu ska jag fortsätta beta av alla dessa oändliga föreläsningar och bli lite klokare! Btw vaknade jag för första gången på två veckor inte sjukare än dagen innan utan faktiskt ett litet snäpp friskare! Bra dag idag trots allt som måste göras! Och så längtar jag tills imorn då vi brudar ska fira Emma som fyller år idag (grattis!) och trots att en ny klänning som jag beställt som jag ville skulle komma idag inte gjorde det, så är jag glad ändå! :)

See ya! :*




tjeeeeenare bloggen!

Hey där!

Återigen tar det lite väl lång tid innan jag orkar uppdatera bloggen, denna gång exakt en månad! Men wth.. Vad ska jag skriva om?!

Nu iallafall sitter jag med mitt oändliga plugg, tenta om typ två veckor och jag har en obligatorisk inlämningsuppgift kvar för att inte tala om alla moduler jag inte hunnit med än som jag måste göra.. Saken blir inte bättre av att jag på måndag åker utomlands en vecka vilket innebär att några föreläsningar kan jag knappast få gjort där. Enda dagen jag har ledig fram tills jag åker är imorgon och har jag tur hinner jag med ma två moduler. Men då ska det jävligt mkt tur till det och då har jag ändå 3 avsnitt kvar.. Hej topp 20 från slutet?! Äh. Som jag skrev i förra inlägget kunde det finally bli en höjning på högskoleprovet, och visst blev det det! Så om alla håller sina tummar och tår så kanske det räcker. Hade kommit in förra hösten med det iallafall!

Men nu ska jag fortsätta med min uppgift så den blir klar innan 24. Den skulle in igår men hann inte riktigt, så det kanske inte vore helt bra att bli försenad ytterligare en dag..

Vi hörs folket!

Pussis! :*



Ska bli så skönt komma iväg till värmen en vecka, trots stressen jag blir tvungen att ta med mig!

RSS 2.0