lyckopiller

Åh vad irriterad jag bliiir!! Skrev nyss ett långt inlägg så väljer websidan att inte fungera så inläget varken sparas eller publiceras.. Menmen, får väl skriva om det då..

Var ju som sagt på bio idag, Mamma Mia, och jag måste säga att den verkligen levde upp till de förväntningar jag hade på den! Den var superdupermegabra och jag blev riktigt glad av att se den! Jag tror till och med att jag log genom hela filmen, för så bra var den! :) Var även väldigt nära glädjetårar och bli-rörd-tårar flera gånger! Jag har dessutom alltid tyckt om ABBA och när det genom hela filmen sjungs och spelas låtar av dom så förstärks bara mitt tycke för musiken och jag kan ju garantera att ABBA-skivorna jag har ska åka fram igen! Även musikalskivan för Mamma Mia ska letas fram! Iiih så bra! :D Mycket trevligt var det även att mormor följde med ikväll, hon har inte gått på bio på hon vet inte hur många år! Så det var väl verkligen på tiden! :)

Nu är det dags för mer film här hemma, Shooter. Såg den på bio förra året och vad jag minns så var den riktigt spännande och bra! Så nu blir det den och sedan läggdags så jag är pigg imorgon så jag orkar med den långa dagen innehållandes jobb som slutar 3, på natten... Måste även byta ut mina kuddar som jag sovit med de senaste dagarna, det är helt sjukt vad ont man kan få i nacke/huvud genom att sova med fel "tillbehör". Så nu ska det bli ändring på det så jag inte vaknar upp med att må dåligt.

Vi hörs väl senare sötisar!

Puss! <3



Vad tycks om gräshoppan jag möttes av när jag kom hem?
Här i väldigt mosat skick efter att modiga mamma dödat den!

biodags

Blev en härlig dag idag iallafall! :) Först lunch på stan med A och sedan åkte vi till G och hämtade upp honom och stack vidare till Gropen där vi badade och stekte lite i solen. Lite udda att vara med dom faktiskt, haha, men det var trevligt som sagt! :)

Kom hem för inte så länge sen och ändå är det dags att åka iväg igen, man är verkligen aktiv på sommaren!
Bion väntar och filmen vi ska se är Mamma Mia, har hört att den ska vara riktigt bra så vi får väl hoppas på det! :)

Dags att byta om från bikini nu!

Ha en trevlig kväll folket!

Pözzziz!


lunch

Upp tidigt idag för att träffa E en snabbis, sen hem och sova för jag var trött som en gnu. Inga vänner som kan steka så jag ska ner på stan och äta kebab med A nu, förhoppningsvis bad efter sen.

Ciao!

härligt men förfärligt

Har haft en riktigt underbar dag idag också! Och allt är tack vare vädret! Tänk så mycket härligare sommaren är så fort solen bara kan titta fram. Var som sagt hemma i B:s (forna) lägenhet och skulle få bort en rödvinsfläck, vilket jag också lyckades med! Sen ringer A och frågar om B de skulle bada. (Eller hur det nu än gick till.. Skitsamma) Han skulle då komma förbi och det betydde att jag hade cirka 20 minuter på mig att åka hem och hämta badkläder och göra mig allmänt klar för bad ni vet, och sedan hinna cykla tillbaka till stan igen. Gick faktiskt hyffsat snabbt och en stund senare var vi på väg ut mot Gäddeholm! :) Väl där gjorde vi iordning lite mat och åkte till Fröholmen och stekte! Riktigt skönt och lite roligt då Gorby (en badboll) åkte in i vassen. En liten söt kille ville hjälpa till, och han verkade bara så snäll och söt. En uppfattning vi allihopa ändrade på då han senare visade sig vara ett litet svin! Man säger inte såna saker till folk som han så, och man beter sig inte bara så! Menmen.. Det förstörde inte vår dag!

Något som jag däremot förstörde var den picnic jag skulle ha med E idag. Jag kom aldrig hem och det blev varken picnicen eller golfmötet som jag valde mellan. Så jag känner mig verkligen hemsk! Ska verkligen verkligen verkligen gottgöra det på något sätt!

Nu börjar Sex And The City igen på TV så nu ska jag kika vidare. Ledig även imorgon så det blir stek då också kan jag lova! Ska träffa min söta E på morgonen en stund också! :) På kvällen är det bio för hela slanten med mor, syster och mormor faktiskt! Riktigt trevligt! =)

Godnatt på er kära folket!



Riktigt trevligt väder på ett riktigt trevligt ställe :)



Bollen som försvann räddades ur vassen av A, weeei :D

stek så långt jag hinner

Halloj! Idag är det lika fint väder som de föregående dagarna, och jag är minst lika seg som de föregående dagarna så jag har inte ens kommit ut än. Dessutom blir det inget stek med M & A idag som vi först tänkte igår utan idag ska jag nog bara chilla med mig själv ute vid poolen med lite olja. Hihi! Men först ska jag ner en sväng till B:s lägenhet som ska lämnas in imorgon, den som har så mycket minnen kopplade till sista perioden i skolan! Kommer bli en saknad bostad ska ni veta! Men i vilket fall.. Jag ska hjälpa till att få bort en rödvinsfläck som jag åstadkommit.. Har med mig lite starka medel som jag hoppas ska hjälpa nu! 

Men vi hörs väl senare sötisar!

Ciao!

supernajs

Sådärja, då har man ännu en avklarad dag i solen. Riktigt härligt måste jag säga! Blev inte sådär jäättelång dag på bryggan, utan lite lagom sådär! :) Mysigt och härligt och vackert väder! :D

Nu sitter jag bara och tar det lugnt, börjar jobba om lite drygt en timme så jag kanske borde ta en powernap för att orka med kvällens arbete. Är sjukt trött redan nu så hur ska det då gå att jobba till 23?! Tiden får väl avgöra det.

Dags att kila och göra något vettigt innan klockan är 19!

Ciaooo!



Hade phonen med så jag kunde fota lite från bryggan där vi stekte :)



Riktigt skönt vare på Johannisberg minsann :)



Stekarkompis #1



Och #2 också! :)


Imorgon blir det mer stek vill jag lova, då ska vi testa på något annat trevligt ställe! Wiiie! :)

sola & bada

Najs! Nu väntar jag på att far ska komma hem så jag kan få skjuts och träffa A & M som jag ska steka med idag på Johannisberg. Mycket lovely!

Ha en bra dag i solen!

Pussihejs!


pjuh

Nu har jag jobbat lite ikväll och trots den kvava luften och den hemska värmen så har kvällen faktiskt rullat på rätt snabbt. Mellan gästerma har vi som jobbat sprungit och torkat bort svetten som återkommer hela tiden! Så man har ju inte varit värsta snyggingen idag, även om det funnits annat ögongodis...
Skulle iallafall slutat 22 egentligen men det var så mycket folk just då så det blev en dryga kvart längre. Satt och åt en stund med S på den nya uteserveringen efter det och sedan gick jag in igen för att göra iordning en sallad till morgondagens bad. Vad jag ser då är att det är helt fullt med folk överallt! Så eftersom jag är så himla godhjärat så hoppade jag in och hjälpte de andra. Så idag blev det lite övertid, men ack så bra det är att fjäska in sig hos folket där ibland, speciellt när man själv tjänar pengar på det också! Jäääh! ;D

Nu är det nog en dusch som gäller, sitter och eftersvettas känns det som. Usch! Borde nog faktiskt sova snart också så jag är pigg inför morgondagen! Ingen effektiv soltimme ska gå till spillo! :) Brun ska jag bli minsann! :D

Men godnatt på er folket, sov så sött!

Pussis!

jobbjobb

Blää, jag vill inte jobba! Har haft så skönt hela dagen i solen och vill fortsätta med det ju.. :( Så nu är det en snabb dusch som gäller och sen jobb i 40graders värme. Längtar!

Ciao!

sooool!

Aaaah, sov ändå rätt gott i soffan i natt iallafall. Så när jag vaknade kände jag mig rättså utvilad och till ännu större nöje hade jag fått ett brev på posten som jag väntat på rätt länge nu. Innehållet var ett par söta örhängen, tyvärr lite mindre än vad jag trott, men mycket söta ändå :)

Har även hunnit med en sväng till ÖB med min syster som skulle inhandla alt från duschkräm till solkrämer till... En fotbalja! Haha, bra att släpa på den ända hem till Göteborg! :P

Nu ska jag inte ödsla så mycket tid genom att sitta här, solen skiner ju för sjuttsingen så det är bäst jag passar på! Tänkte bara hinna betala min lilla mobilräkning först så det inte blir nåt tjaffs med den senare..

Och just det! M ringde för ett tag sen också, och hon fixade körkortet idag! Riktigt stort grattis till dig hörru! Nu slipper du tänka mer på det där och du kan bara njuuuta av alla nya upplevelser på Nordirland utan att behöva komma iväg dina körkunskaper på det sättet! Awiiiiie! :D

Ha en bra dag folket, för det ska jag! :)

Puss och hej, leverpastej!

nattinatt!

Nu är det läggdags för mig. Sent jag vet, men det är ju såå skönt att bara sitta i schäslongen och chilla med datorn i knät. Tiden liksom flyger iväg!

Imorgon är det steka (om solen kommer?!), fixa några ärenden och till slut jobb som gäller.

Hörs väl då!

Godnatt!

grill & chill

Nu kom mormor och det är dags att fira systeryster med en massa god mat! (Eller om förrätten innehållandes getost är god eller inte, återstår att se!) Så nu ska jag kila och umgås med la familia.

Have a nice evening allihop!

Pussiheejs!

sol & bad

Nu har vi sjungit och grattat syster som fyller 28 år idag, grattis till henne! Så nu ska hela familjen åka och bada, lite kul visst, men jag är fortfarande sur på allt och alla och jag skulle inte vilja åka med dom egentligen.. Men syster fyller år så jag får se till att ställa upp ändå! Får se till att det blir lite kyl iallafalla! :)

Nu är det nog dags att jag kilar innan de börjar tjata att jag är för seg också.

Ha en bra dag mates!

Pöözzzz!

jag blir så trött!

Ååååååh, jag blir så arg på min familj!! Jag kommer hem efter att ha jobbat, helt slut eftersom jag varit ledig så pass länge.. Nejmen då har dom tydligen sagt att jag ska sova i SOFFAN "ett par dagar bara"... I EN OCH EN HALV VECKA!!!! Anledningen till detta är att syster är hemma och hälsar på ju, och pappa tycker mamma snarkar (han snarar minst lika mycket själv!) och då har han fått för sig att sova i ett annat rum. Vilket valde han tror ni? Mitt mitt mitt!! Så japp, hej soffan eftersom det alltid är jag som lägger mig sist så då passar ju det bra. Jomenvisst. Jag är arg. Och imorgon ville jag ju steka, klart jag måste göra det med familyn. Denna gång går jag med på det endast för att syster fyller år. Har liksom inget val plus att jag ju vill ställa upp. Men sen får det vara nog! Jag ska inte behöva ändra på mitt liv för att hon bestämmer sig för att vara hemma en del av sin semester..

Sorry för mitt gnällande, behövde skriva av mig lite. Ska skriva något roligt också och det är att:
1) Det var faktiskt roligt att jobba idag. Det var bara sköningar och flummigt och bra! :) Dock har ventilationen gått sönder helt och håller så värmen där inne ska vi inte tala om....
2) Nu ska jag träffa min E och det ska bli riktigt, riktigt najs! Behöver komma hemifrån just nu och bli lite glad igen. Och just det, jag måste ju faktiskt komma hem sent så jag går och lägger mig sist i familjen. För så är det ju alltid tydligen!

Dags att göra mig klar nu!

Adios!

ååååååh

Kvällen igår var supertrevlig! Skörn att slippa stå i någon kö också, bara bli framdragen och visa upp kortet och gå förbi :D Mycket shots, mycket roligt folk ute och mycket kul att få träffa min E. Mindre bra avslutning på kvällen dock, men jag hoppas bara att allt löser sig och att det inte blir ett jävla ståhej kring det här nu. Jag vet att du är stark och du förtjänar inte en sån behandling av folk som ska kallas "vänner". Skit i det här och tänk framåt, såna som dom är inte ens värda att ägna sig en tanke åt, bara onödig energi med det!

Äh, nu väntar min otroligt tjatiga syster på mig. Vi ska nånstans och bada innan jag jobbar ikväll. Och helt seriöst, hon går mig verkligen på nerverna! Varför ska jag bara bara bara umgås med henne nu när hon råkar vara hemma på semestern? Visst, lite kul är det ju självklart, men att jag inte kan skaffa egna planer? Njjaaaee, håller inte!

Dags att skynda.

Pussis i solen!

när man talar om trollen...

...eller bilen rättare sagt så dyker den upp! Så nu är frysen laddad med en massa god glass!! :)

tagggg

Stekigt värre blev det idag! Me like a lot! :D Var dock inte på Framnäs sådär jättelänge eftersom alla skulle hem och så.. Åkte väl därifrån vid fyratiden nångång, så 3 timmar stek vid Mälaren blev det iallafall! Och årets första dopp i Mälaren likaså! Usch så seg jag varit.. :P Sen en cykeltur hem mot mat och mer stek, mycket bra! :D

Nu är det snart dags för dusch och lite taggning inför kvällens strapatser som ska bli mkt roliga :) Men först lite vinbärsplockning och sedan lite glassinköp om glassbilen nu vill komma nångång?! Vi har hört den ett bra tag nu men den kommer aldrig hit! Menmen..

Hörs sen folket!

Pussis!


sådärja!

Nu är jag klar med det jag verkligen var tvungen till att göra här hemma. Nu bär det först av mot ICA Ettan för att köpa något smarrigt och kanske något kul att läsa (även hälsa på B såklart!) och sedan bär cykelturen av vidare mot Framnäs där det blir stek under dagen!

Heerråå!

schteeeeek

Skööööönt! Har ni sett vädret eller?! Om inte, spring till närmaste utgång och gör det på en gång!! Jag är iallafall lite sur på mig själv att jag inte ställde någon klocka så jag kunde gå upp tidigare. Jag har lite grejer här hemma jag måste göra innan jag ens får åka iväg nånstans... Så nu ska jag sätta fart med allt det och sedan är det på med bikinin och ut mot Framnäs där S redan ligger och steker!

Ha en bra dag folket!

Pussciao!


golf, igen... :)

Nu är golfveckan slut för min del i år. Blev ändå ett hyffsat slutresultat iallafall, trots att det inte blev några höjdarplaceringar den här gången. Idag slutade jag på en åttonde plats och till pris fick jag en silverljusstake. Ska försöka byta in den i butiken om det går för att istället få ett fint smycke eller liknande. Tävlingen idag är som jag nämnde igår veckans bästa med det fetaste prisbordet och dagen har det fina namnet Diamantdagen. Stekt har jag gjort idag också i strålande solsken och idag var jag smart nog att ha linne för att slippa t-shirtränder. Blir väl iochförsig snygga ränder nu också som måste korrigeras med BUS..

Ääh, har inte så mycket att säga egentligen. Imorgon är det iallafall paaaarrrteeey och min blommiga klänning ska äntligen få komma till användning! Eller det beror ju faktiskt på om mina fina linjer efter stekandet försvinner, kan ju inte gå omkring så med en tubklänning inte! Menmen, får se vilka det blir utgång med, ser iallafall fram mot det ruggigt mycket, speciellt när jag inte firade min ettårsdag på krogen igår som det faktiskt var..

En sak till bara, gud vad dåliga folk är på att gratulera mig på namnsdagen! Blä för alla er! Inte många som kom ihåg det måste jag säga..

Imorgon är det stek på morgonen, värma mammas utsökta lasagne som blev över från dagens middag till lunch(mums!) och på kvällen fest. Puss på det!

Ciao och sov gott mina vänner!

mer golf (+ pilkastning!)

Sorry att jag kanske börjar låta tjatig, men idag har det varit dags för golf igen! Och gud så härligt det har varit att spela idag! Strålande sol dagen lång och avslutande, jättemumsig buffé på golfbanan! Tyvärr var inte spelet lika bra som igår, varken för mig eller min spelpartner pappa. Vi gick bara med ett till par idag, och dom spelade gudomligt! Ja, åtminstone de sista 7 hålen! Så ingen bra placering för någon utav oss.. Men! Det var en speciell tävling med lite extragrejer och så, så i samband med att man köpte matbiljett till kvällen buffé så fick man även delta i en liten pilkastningstävling, en tävling som jag faktisk slutade femma i! Inkasserade ett dussin bollar tack vare det, kunde inte kommit mer lägligt då jag konstaterat under rundan att jag knappt har några bollar! Det roliga var att det var jag och någon/några till som hade fått samma poäng så vi skulle kasta en gång till för att se vem som skulle knipa åt sig platsen. En pil hade man på sig och jag satte en niopoängare, rejält högre siffra än de jag tävlade mot. Mannen som hade hand om det sa åt mig att sätta resten också, vilket jag också gjorde, och de blev mycket bra! Två personer undrade om jag kunde kasta pil på riktigt, haha, kan man ens göra det?! Synd bara att jag inte fick den poängen i första omgången, då hade det nog blivit en ny klubba till och med! Men heey, ska då inte vara nöjd att komma därifrån med bollar när jag spelat så kass golf som jag gjorde!

Nej, nu är det snart läggdags. Känner hur solen har tagit idag också så det blir nog att jag måste smörja in mig också.. Får nog nästan bli lite BUS för att jämna ut den otroligt härliga t-shirtbrännan man dragit på sig idag! Haha, jääh, snyggt det lär bli med tubklänning på fredag! Inte... Och med risk för ännu mer tjat, E är ännu mer saaaknad nu än innan! Har snart gått en vecka sen jag träffade dig så jag har ju för tusan abstinens efter dig! Förhoppningsvis får jag träffa dig imorgon, men man vet ju faktiskt aldrig...

Lite chill på TV nu, sen chill i sängs, en ny golftävling imorgon som man ska vara pigg till - nämligen den bästa under veckan!

Puss på det, men framförallt puss på sommaren & solen som äntligen lyckats hitta hit!

golf

Sköönt, första singeldagen avklarad under golfveckan och det gick över förväntan! Första halvan gick betydligt bättre än den andra men till slut så blev det ändå en fjärdeplats, och det måste jag säga att jag är väldigt nöjd över! Prisbordet var väl inte det allra bästa tyvärr, men desto mer finns det att hämta på torsdag! jävlar blir det en bra score! :D

Har inte sådär jättemycket att skriva vad som hänt under dagen då jag bara varit på golfbanan, skönt med sol hela tiden så man får lite färg förhoppningsvis! :D

Ääh, nu ska jag nog ta ut linser och lite sånt innan Morden i Midsomer, ska nog lägga mig på en gång efter det. Eller åtminstone försöka. Tänkte hinna med lite saker innan morgondagens starttid, sånt som jag inte gjorde idag eftersom jag försov mig lite.. Men äh, vi går inte ut förrän 12:20 så jag borde väl hinna.

Sov så gott folk!

Pussis!

sådärja

Nu är tårtan uppäten (eller inte riktigt hela, blir smarrig frukost imorgon!) och så vidare. Som sagt så har jag ägnat i stort sett hela min födelsedag åt att spela golf i regn, mindre kul kan tänkas, men det var faktiskt riktigt skoj! Speciellt när det gick bra! Tyvärr gick det ju inte sådär jättebra sista hålen, men ääh. Jag kommer igen resten av veckan och vinner någon tävling! Och efter firandet med tårta så åkte vi till prisutdelningen för att hoppas på utlottningen, vilket det inte blev något av denna gång.. Men som sagt, någon gång under veckan kommer jag!

Så min dag har iallafall varit riktigt bra, vaknade av min skönsjungande (?!) familj när de kom med frukost på sängen och presenter! Dock var jag vaken innan de kom och "väckte" mig eftersom jag ju hade en tid att passa och jag ville inte gå upp så sent, men ääh, förlorade ju bara 20 min och det var ju åtminstone trevligt att få bli väckt på det viset :) Har ju inte blivit det på ett par år då min familj inte varit hemma, så det var en saknad känsla! :) Och om ni undrar vad jag fick så var det inget märkvärdigt, men ack så bra! Igår fick jag ju en golfklubba som jag nämnde igår och idag fick jag en resväska! Kunde ju inte blivit bättre! Jag som ska resa en massa nu och som inte äger någon egen! :D En stor och fin svart Samsonite i tyg, riktigt elegant måste jag få säga! :D

Nu ska jag kika film med syster & mamma, den sista Pirates of the Caribbean-filmen närmare bestämt!
Och en sak til.. Måste bara få säga att min E är mycket saknad, vill träffa dig nununu!! :(

Dags för film för 19åringen, mihi!

Puss på er kära vänner! (Och även de jag inte känner förstås!)

födelsedagsregn

Puuuh, har spelat golf hela dagen i regn och det gick faktiskt riktigt bra! Ända fram tills slutet där vi (pappa och jag som spelade i par) inte orkade med något mer..

Oj, nu kom precis mormor, dags för tårta! Skriver så fort jag kan sen! :)

Pussis!

myyyysigt!

Kom precis hem från J där nästan hela favoritligan var samlad! Gud så mysigt vi hade! :)
Men jag hinner inte skriva så mycket mer, jag måste sova så jag är pigg imorgon. Vad vore en bättre present än att jag kan få vinna golftävlingen imorgon tillsammans med pappa?! :D

Fyller år om två minuter gott folk, puss på det och puss på er!

genrep

Hann ju aldrig skriva igår innan jag stack iväg, men det blev iallafall en filmkväll hemma hos M tillsammans med hennes kompis B. Mycket trevligt och roliga samtalsämnen! Haha, jobbtermer is the shit! ;) Sen så var filmen vi kikade på inte världens bästa att titta på för ynkryggar som oss, Skeleton Key hette den och den var faktiskt grymt läskig! Dock kollade vi ju kanske bara på halva, men den var bra! Och med Kate Hudson i huvudrollen så blev saken bara bättre! :) Efter allt prat/filmtittande/etc så fick jag skjuts hem också, kunde inte slutat bättre! :)

Idag har jag och far min varit ute och spelat golf. Golfveckan börjar imorgon så det gäller ju att ligga i! Och speciellt för mig som bara hade gått 8 oseriösa hål hittills i år. Idag blev det åtminstone 8 hål till, denna gång lite mer seriös.. Så det visar sig väl hur det kommer gå under veckan! Kanske vinner något igen, vem vet?! :D Och just det, jag fyller ju år imorgon och fick faktiskt en present av pappa redan nu, en hybrid! För er som inte vet vad det är så är det en golfklubba som är bra i en massa lägen och som är förlåtande och bla bla.. Kanske kommer till väl användning under veckan! :)

Nu ska vi grilla här hemma snart och ikväll ska pärlorna träffas hemma hos J och grilla. Då blir det efterrättsgrillning för min del, mycket trevligt! :)

Hörs senare kära vänner!

Pusssis!

jahaja

Japp, då var den ensamma veckan slut för denna gång. Mor & far är hemma om lite drygt 2-3 timmar och då lär tjatet komma igång igen om vad jag inte gjort som jag borde.. Hmm, det är i sånna stunder jag verkligen vill flytta hemifrån fastän jag trivs så bra här mestadels! Något roligt med kvällen är dock att systeryster kommer också! :) Hon var visst ledig i helgen och då hon inte hade några andra planer så kunde hon lika gärna komma hit tyckte hon, mycket trevligt! :) Sen om jag har tid med det ikväll så blir det kanske SATC-filmen med M ikväll, jag får hoppas på det!

Gårdagen då? Jo, var ska man börja? M, E och J kom hit och vi tittade först på lite Tila Tequila på TV, helt sjukt program ju! Oj så vi kommenterade hela tiden! Sen satt v mest på min altan och socialiserade med varandra, körde ölspelet med de regler jag kom ihåg från i onsdags, det gick väl sådär! Och vissa blev väl fullare än andra.. :P Så innan tolv blev jag lämnad ensam hemma, helt onykter :P.. Så vad skulle jag göra? Ingen jag visste skulle ut här i Vässan, och den enda jag hört under kvällen som åtminstone skulle nånstans, nej hon svarade inte.. Unlucky me! Så jag satte mig och kolla på TV, lite smått berusad sådär. Slutade med att jag somnade/däckade? i fåtöljen tills 4 innan jag gick och la mig i min säng istället i något mindre må-bra-tillstånd.. Men äh! Nu har jag verkligen fått sova ut och jag mår bra igen! Hörde dock att det plingade på dörren när jag låg i sängen, blev lite skraj/fundersam men såg senare att det bara var min nya granne. Så kanske ska kila över dit nu och se om det var något.. Eller så släpper jag det bara, var ju ändå nån timme sen snart..

Nej ni, nu är jag hungrig som tusan! Måste få i mig något ätbart innan jag dör! Och tidningen ska hämtas också! Guud vad jag måste ha en tidning när jag flyttar hemifrån, man måste ju ha något att läsa på morgonkvisten så man hänger med i omvärldens spektakel!

Nog snackat, ha en bra lördag och helg!

Puss & Kram!

mumma!

För att sörja mina höga mobilkostnader så har jag iallafall ätit en mycket utsökt lunch med mormor! Jag åt nog för minst tre personer, såå gott var det verkligen! :) Men efteråt, när jag stod och väntade med mormor på hennes buss, så är det en psykman som håller på och drygar sig! Såna som han borde inte få finnas fritt bland normala människor, ge sig på folk sådär och säga nedlåtande saker och allmänt vara dryg och konstig. Tur att du inte tog samma buss som min mormor, då hade det blivit en tripp till Viksäng för att vara hennes skyddsvakt! :P

Nu sitter jag iallafall hemma hos B och pratar av mig, skönt! :) Men snart är det dags för work för hennes del så då kilar jag väl hemåt.. Hemma ensam tills imorgon så får väl se vad jag hittar på, men med tanke på mobilräkningen så blir det inget som kostar pengar iallafall, den saken är säker! :P

Ha det fint!

åååh

Asså vad är det som händer? Turen överger mig helt och hållet verkar det som! Fick min första mobilräkning idag, och jag befarade att den skulle vara på mycket.. Typ 500-600 eller så.. Jag hade blivit överlycklig om det verkligen hade varit så! Dubbla på det där så har ni resultatet! Herreguuud. Jag säger bara det, aldrig gå ut på internet med mobilen igen. Aldrig! Hejdå semesterresan i augusti?! Nej för bövelen! Jag får leva fattigt nu!

Menmen, nu är det dags att jag gör mig iordning. Skulle ju överraska mormor med kinamat, men hon tyckte vi kunde äta på stan istället, vilket jag tycker är en underbar idé! Så jag ska träffa henne om sisådär 40 minuter och äta min favoritbuffé. Fy bubblan vad mumsigt! :)

Puss & Hej!

haha, jodå!

Haha, riktigt kul var det igår! Rolig förfest med en variant på ölspelet som jag aldrig kört förut. Och full, ja det blev man! Strax innan tolv bar det av in till Pluto där det blev ännu mer dricka.. Herregud! Det är inte mycket jag kommer ihåg i detalj från gårdagen, men ibland kommer det stunder jag kommer ihåg då jag undrar vad tusan jag gjorde så för?! Men jaja, riktigt kul var det! Dock är min mobil inte sådär jättevacker längre.. :( Dumma, klumpiga och klantiga jag som tappade den ett antal gånger, varav en gång på asfalten när jag skulle cykla hem.. Klantskalle..

Idag kan jag ju säga att jag verkligen mår som jag förtjänar. Jag som hade tänkt gå upp hyffsat tidigt för att köpa med kinamat och åka till mormor och överraska henne, men njaeee, död som jag är skulle det inte funkat! Och aptiten är väl inte den bästa för så god mat heller..

Men snart kommer E hit och då ska vi laga smarrig mat, hoppas hungern har infunnit sig då! Korvstroganoff är det vi mästerkockar ska tillaga! :D

Nu har jag lite grejer att göra innan E kommer, bland annat att försöka få bort min hicka som är otroligt irriterande!

Puss på er!

lovely day

Vilken skön dag idag alltså! Vaknar för första gången vid sju, men hey, så tidigt kan jag ju inte gå upp när jag är ledig! Så jag sover vidare tills klockan ringer halv tio, då är jag sjukt trött istället.. Så jag kliver upp vid elva istället. Vad får jag då syn på? Solen skiner för fulla muggar! Riktigt lovely! Jag skulle lekt med B och gått med henne på stan, men när det väl ges tillfälle att steka så ska man ta vara på det! Så jag slår en pling (hon hade också försovit sig) till henne och frågar om vi inte ska steka här istället, och visst tusan ville hon det! :) Så en stund senare kommer hon inseglandes på cykeln och vi har det mysigt i solen, inget badande idag dock, men en massa volleyboll på det nya nätet som vi så duktigt satte upp! Och vem vann kan man ju faktiskt också påpeka.. JAG JAG JAG! Hihi :) Värt att nämnas om vår dag var att vi var 3 minuter från en Thailandsresa, bokstavligt talat 3 minuter! Men neej.. Äh, det där löser sig!

Nu är det matlagning som står på schemat, köttbullar och pasta, mums! Senare en stund med E för att sedan dra vidare på förfest och sen Plurran med jobbfolk. Iiih så kul dag idag! :D

Puss & Hej!

trött

Usch vad jag känner mig trött och seg, somnade mitt i Morden i Midsomer så jag tappade bort mig lite i handlingen.. Men jag lyckades nog snappa upp den ganska snabbt igen! :)

Ska nog satsa på läggdags inom en väldigt snar framtid, har tvätt att hänga upp bara (visst har jag varit duktig och fått mycket kläder rena nu?!) Jag funderar på att gå en snabbis på stan imorgon för att sedan överraska mormor med kinamat om hon är hemma, vore iallafall väldigt trevligt! Speciellt nu när jag ändå inte orkar laga mat hemma, blev liksom kebab till middag ikväll.. Herregud....

Nej men kläderna kallar och jag borde verkligen pallra mig till sängs!

Puss & Godnatt!

men åh

Åååh, jag skulle ju ladda hem de andra (två) delarna av min ljudbok från DN:s hemsida, men nu ser jag ju att dom bara har tillåtit nedladdningar av de olika delarna under olika veckor bara.. Jahapp.. Får man kanske inte veta slutet då?! Men den måste väl gå att få tag på någon annanstans?

Hoppas!

så blev det med det

Njae, blev inte riktigt någon tidigt uppgång imorse precis för att sedan fortsätta sömnen utomhus.. Nje, istället sov jag tills klockan han bli över ett innan jag orkade ta mig ur sängen. Skönt javisst, men riktigt onödigt när det för en gångs skull var fint väder. Men jag var riktigt, riktigt trött så det kanske var det bästa. Dessutom fick jag ett sms vid halv nio-tiden vilket gjorde min sömn ännu sämre genom att avbrytas..

Menmen! Nu har jag lyssnat klart på del ett av min ljudbok, vet inte riktigt hur många delar den innehåller men nu ska jag ladda hem nästa del för att gå ut i solen, om än lite för sent, och bara njuta. Vissa ärenden jag behövde göra är nu gjorda och det återstår några till, men jag lever ju sällan som jag lär så jag skjuter väl upp de andra sakerna som vanligt...

Ha en trevlig tisdag gott folk! Det ska jag försöka ha allafall! Och idag, tro mig, jag ska verkligen försöka gå och lägga mig i en normal tidpunkt ikväll! Försöka går väl alltid?!

Pözz!

sova någon?

Haha ja vad säger ni? Det kanske är dags att sova snart kanske?! Jobbade ju som sagt stängning idag och vi var väl därifrån vid kvart i två tiden till slut.. Då bar det av hem till S där det blev GH och lite redbull-vodka.. Hmm, jag vet, jävligt onödigt! Men va tusan, inte så jag drack mig redlös precis, blev väl ett halvt glas ungefär. Så okej då, riktigt onödigt!
Kom hem för ett litet tag sen och har bara kikat runt på lite olika bloggar, kom just precis på att jag har tvätt att hänga upp dessutom, den lär ju (inte) lukta rosor nu när den legat i vatten hela kvällen/natten. Menmen..

Läggdags snart då! :) Och min sötis ska upp om mindre än en halvtimme.. Usch, stackare!

Sov gott sötisar, vädret verkar lovande för morgondagen så man kanske borde gå upp tidigt för att sedan fortsätta sova i solen? Hoppas hoppas!

Kram på er!

åååååh, så onödigt!

Jag är lite smått förbannad och besviken på mig själv nu. Jag sitter och gör diverse ärenden som jag har skjutit upp ett bra tag nu och jag blir aldrig klok på mig själv varför jag aldrig kan göra saker på en gång för? Denna gång handlar det om att jag beställde hem gratisprov på något kosttillskott/vitaminer. Visst, kul att testa på tänkte jag. Sen kom det till att säga upp medlemsskapet i tid, vilket jag inte gjorde. Nehepp.. Sen kommer nästa paket som kostar närmare 400 kr. Tror ni då jag skickar tillbaka det i tid? Nehe då! Men jag skickar iallafall tillbaka i hopp om att slippa betala någon påminnelse eller liknande. Fick förra veckan ett brev från företaget, en påminnelse. Ringer dom idag och hon säger att det bästa jag kan göra är att betala alltihopa, ca 450 kr inklusive påminnelseavgiften, för att slippa att det ska gå till inkasso, ni vet kronofogden och grejer... Så nu ska det betalas, en produkt jag inte ens vill ha, till ett pris jag inte ens vill betala. Och det värsta av allt, just nu ju, paketet jag skickade tillbaka till dom hade inte kommit fram och eftersom jag skcikade det för kanske 1½ vecka sen så borde det ju ha gjort det?! Så jahapp, 450 kronor för just ingenting kan det bli. Varför kan jag inte bara göra saker på en gång för?!

Nej usch, nu är jag arg. Har en hel del till saker jag måste uträtta innan det återigen är dags för en stängning på jobbet. Skönt iallafall att jag är ledig ett bra tag efter dagens tid, det behövs kan jag säga! Samtidigt behövs ju pengarna mer än någonsin då jag är så klantig som jag är. Fy!

Så ett råd idag allihopa; Gör saker på en gång, ingen tjänar på att du skjuter upp saker och ting, varken du eller någon annan.

Tack för mig, hej!

helg

Då var helgen slut igen, fast det spelar ju ingen roll heller egentligen. Mitt jobb är inget måndag till fredagsjobb så jag känner inte av veckodagarna speciellt mycket på det sättet. Men helgen är nu iallafall slut och den har varit riktigt, riktigt rolig måste jag få säga! Först utgången i fredags och sedan jobb igår. Jaha, hur kan nu jobbet ha varit så roligt?! Jo, dom skönaste människorna och med vårt flummigaste humör gick det lysande att jobba igår! Vi stängde restaurangen rekordsnabbt och jag följe frivilligt med ner på stan för att jobba en stund där! roligt var det faktiskt! Efter stanjobb blev det Saffets en dryg timme innan de stängde för natten och sedan fortsatt prat vid cyklarna i närmare 40 minuter. Så ja, kvällen/natten slutade väl nångång vid femtiden. Kan ju inte säga att jag var pigg imorse när jag skulle kliva upp! Jag var så pass trött att jag inte insåg att klockan faktiskt går framåt även när man snoozar. Jag fick liksom för mig att klockan skulle vara tio när jag än gick upp, att klockan skulle vara så som jag ställt den från början.. Men neej! En och en halv timmes snoozning, men i tid, ja det kom jag! :D

Efter jobb träffade jag min bästa E! Puss på dig!

Nu ska jag nog äta något kvällsmellanmål av något slag, får ju ingen riktigt mat denna vecka (om jag inte lagar den själv vill säga, vilket jag inte orkar just nu!). Sen blir det läggdags för återhämtning efter helgens sömnbrist!

Ciao på er!

Och nu hör jag Violet Hill på TVn som video, måste springa och kika för den är ju såå bra!!

åska

Jao! Jag ska iväg och handla lite food till mitt lonely house så jag överlever veckan. Bra att det åskar också, och jag menar det. Det behövs en urladdning i den kvava luften!

Pözz!

wohooo

Åååh! Jag hade nästan glömt bort hur roligt man kan ha det på krogen ibland, för roligt var det verkligen igår! :) Träffade en massamassa folk jag känner och kul att se att så många faktiskt fortfarande lever! (Eller okej, alla jagt träffade var faktiskt inte ett nöje att se....) Kom hem ganska sent och nu har jag knappt fått någon sömn.. Var ju tvungen att gå upp och säga hejdå till mor och far, och tömma mammas kamera på bilder eftersom minnet var fullt. Det skulle jag gjort inatt, men hur pigg är man på att ta bort foton klockan fem på natten?! Nej just det! Ändå klagar både m&p hur dålig stil att jag inte gjort det tidigare, men gör det själva då? Eller?!

Nu är det nog lite frukosttime och sedan kanske ut och sova i solen, måste få fler timmars sömn, särskilt med tanke på att jag ska gå stängning ikväll. Hujedamej.... Tur för dom att jag ska få en massa förmåner eftersom jag jobbar, skönt!

Men vi hörs alla pinglor där ute!

Ciao!

bajs

Mjo, idag mår jag faktiskt riktigt dåligt.. Känns som att jag är bakis as hell men utan att ha druckit. Vaknade första gången vid 10, sen 12 för att sedan gå ner till soffan och däcka till 14.30. Nu sitter jag här i mjukiskläder och har noll ork och dunkande huvudvärk. Men jag har iallafall tagit en ibumetin så det borde förhoppningsvis bli bättre snart för ikväll är det feeeest och då kan man inte må dåligt!! Men innan fest/utgång är det jobb som gäller, mindre kul..

För att göra mig på lite bättre humör ska jag kila iväg till Tobak och hämta ut mitt paket från HM som kommit. Hoppashoppashoppas att allt är som jag vill! :)

Ha en bra fredag allihopa!

Pussar & Kramar!

nattinatt!

Nu är det dags att säga godnatt, så jag avslutar med en mycket vacker låt!
(Det är den från Friends-reklamen ni vet..)


populär håv

Varför ska alltid molnen komma och härja när man har det så bra?! Blä för det! Det blev inte mycket stekande idag för min del alltså.. Dessutom invaderades trädgården av fyra grannbarn! Haha, pappa bjöd över dom för att kika på "poolen" och så. Och där satt jag med min Glamour och chillade. Puh.. Ni vet ju vad jag tycker om barn! Haha! Nejmen lite roligt var det kanske. Fast de var lite högljudda och fajtades om vem som skulle få hålla i sköldpaddan i poolen, och eftersom den är så gammal så var jag lite rädd att något skulle hända.. Men det var ju ingen fara! Men sen så började de tjaffsa om håven också. Det gick så långt att två av tjejerna blev så pass osams att de skvätte ner varandra. Den ena skrek då argt: "Nu springer jag och säger till mamma!!". Den andra ville ju inte vara sämre utan svarade: "Men då springer jag och säger till min mamma!". Och så var dom båda iväg + de andra två barnen som hakade två. Några minuter senare var den ena tjejen tillbaka och stod och pratade om hur smart hon var som kom tillbaka och kom över håven först.. Bla bla bla. Ytterligare någon minut senare kommer lillkillen med en påse bullar till mig! :D Det kanske är värt att bli kompis med barnen iallafall?! :)

Oooh, solen is back nu! Sitter ute på altannen med datorn så det är nog bäst att den får gå in och vila lite där det är svalare. Men jag däremot, jag ska steka lite till och äta något, för att sedan ge mig ut på promenad, denna gång i mammas skor med förhoppning om att inte få mördarsår på hälen..

Ha det fint gullungar!

solis!

Solen skiner. Jag är ledig. Det betyder bara en sak.... STEEEEEKA!! :)

Så vi syns i solen strålar mates! Och btw, varför ska det vara så jävla svåårt?!

Hasta la vista!


Solsken, dock utan moln här, me like! :D

Stockholm!

Sitter här i soffan nu hemma hos min syster i Stockholm! :) Jag har shoppat litegrann och sedan var vi på Allsång på Skansen. Imorgon blir det ännu mer storshopping vill jag lova, har spanat in en massa fina klänningar! :)

Hinner inte skriva så mycket mer nu, berättar allt när jag är hemma i Västerås imorgon istället om jag hinner innan jag börjar jobba...

Puss & Kram! :)

Stockholm imorgon!

Sådärja, nu är jag hemkommen från bion för ett ganska bra tag sen och självklart blev det hamburgare efteråt, onyttigt ja, men otroligt mumsigt ju! Filmen jag och min föräldrar var och såg var Indiana Jones och kristalldödsskallens rike. Visst, den var bra med en massa coola effekter och så, men jag tyckte nog att den var lite väl övernaturlig? Men ääh, helt klart värd att se och helt klart värd att bli bjuden på! :) Så tack mor! :)

Som jag nämne lite snabbt tidigare så är det Stockholm som gäller för min del imorgon! :) Jag ska för första gången hälsa på min syster sen hon flyttade till huvudstaden, ska bli riktigt kul att se hur fint hon har gjort iordning sin lägenhet, för sånt där lyckas hon alltid med! Jag kommer iallafall komma fram runt lunch och tänkte strosa runt en stund på stan innan jag tar mig ut till den galleria och till hennes butik i Skärholmen. Därifrån ska vi tillsammans bege oss ut till Skansen där vi ska på Allsång! :) Ska bli riktigt roligt! :D Har varit på det spektaklet en gång tidigare med min andra syster, men det var flera år sedan så nu är det dags igen! Denna gång kommer jag inte komma dit lika tidigt som jag gjorde förra gången (min syster kunde inte sluta tidigare...) så vi får väl se hur bra (dåliga) platser vi får. Men annars är det väl bara att ta till armbågarna och paraplyspetsarna! Muaha! Nejdå, vi får väl acceptera de platser vi får, Skansen är ju inte så himla stort så höra lär vi väl göra iallafall! :)
Efter Skansen bär det av till hennes lägenhet och övernattning där för att sedan ha en hel shoppingdag på onsdag! :) Sen blir det hemfärd mot Västerås igen för att jobba klockan 19.. Puh! Lär bli en lång, men väldigt rolig dag! :)

Nu är det nog dags för att plocka iordning de saker jag ska ha med mig under min lilla tripp, extra viktigt är att jag inte glömmer mobilen eftersom både dit- och hembiljetten finns däri! Men mobilen är mig alltid nära så det lär väl inte bli något undantag imorgon.

Godnatt mina kära!

måndag

Sorry för dålig uppdatering, orkade aldrig skriva något inlägg igår.. Umgicks iallafall med E tills igår, riktigt trevligt! :) Sen blev det inte mycket kan jag lova! Åkte och köpte en pizza, mor & far var ju på kryssning och vårt kylskåp var inte världens bästa på att innehålla något gott.. Så jag fortsatte att titta på Wimbledonfinalen som hade ett uppehåll pga regn. Och uppehållet höll ju på ett bra tag. Jag slocknade i fåtöljen redan vid åtta första gången och fram och tillbaka sov jag till finalen, när den väl höll på. Tyvärr missade jag upplösningen, men Nadal vann till slut iallafall, det är huvudsaken!

Så inatt har jag fått sova ut rejält, riktigt riktigt skönt! Har bara slappat idag, spöregn utomhus så knappast något att göra där.. Men nu ska jag snart iväg för att posta lite grejer jag verkligen borde gjort för en månad sen.. Menmen. Sen ikväll är det bio med mor & far som gäller :) Man tackar ju inte nej till att bli bjuden på bio liksom! Apråpå grejer jag borde postat för en månad sen... Studenttackkorten?! Shiit... Jag borde verkligen ta tag i saker och ting..

Haha just det! Kanske blir en Rom-resa snart också, eller vad säger du B?! :D Sen blir det Stockholm imorgon tills onsdag, berättar mer om det senare!

Puss på er folket!


besvikelse

Fy tusan! Jag som skyndade mig hem från jobbet verkligen (fick till och emd sluta en halvtimme tidigare!) för att göra mig klar för party hemma hos födelsedagsfirande M. Där skulle det vara massamassa folk från jobbet och gud så roligt det skulle bli! Blev ju till och med ledsen för S:s skull att hon inte fick byta tid med D så hon fick följa med.. Men iaf, jag & B åker till festen.. Och vi stannade inte länge! Det var så hemskt! Man ville bara ut därifrån! Dräggiga killar och allmänt konstigt folk som vi inte hade någon aning om vilka de var.. Så vi tog vårt pick och pack och drog hem istället. Så nu sitter jag här, trots att jag skulle mött E på vägen hem. Men nej, ensam och hemma. Lyckad lördag.. Skulle fan jobbat istället, tjänat lite pengar!

Aja, ska väl tvätta bort allt smink nu, E kanske kommer om en stund iallafall, om jag inte hinner somna.

Ciao!

puh

Kom hem väldigt sent igår så det var ju inte så konstigt att jag sov länge.. Men bråttom är vad jag har nu! Jag börjar jobba om 1½ timme och på den tiden ska jag hinna duscha, städa, äta något, fixa fram outfit för kvällen och bla bla.. Hur ska det gå till?! Åååh, vaför har jag till exempel inte städat mitt rum tidigare för?! Bara där hade jag ju sparat en massa timmar.. Menmen.. Nog om detta, de är nog dags jag pyser nu om jag ska ha någon chans med att hinna med det mesta.

Ha en trevlig dag/kväll!

färdig

Skönt, för en gångs skull är det jag som är klar först! Shetans, det händer inte ofta kan jag säga! Menmen.. Nu ska jag plocka ihop mina jobbgrejer bara och sen kila iväg och träffa E en kortis och sedan workwork.

Ha en lovely kväll folket! :)

underbart!

Ååååh, jag blir så glaaaaad! Vädret är ju inte annat än underbart! B kommer förbi mig runt 11 imorse och vi glider till Coop för att inhandla lunch till dagens stekande, lite godis, läsk och annat smarrigt! Med tanke på att Power Meet pågår här i stan så övervägde vi knappt att åka nånstans för att bada, det lär ju vara fullproppat överallt tänkte vi! Så efter lite nyckelproblem (jag hade glömt mina och pappa var ej hemma, så åkte och hämtade mors..) så har vi stekt heeeela dagen lång här hemma! Och guud så mysigt & underbart vi har haft det! Och min lilla pool har verkligen gjort susen! Så nu hoppas vi att vi fått lite färg så vi kan vara bruna & fina! :)

B åkte iallafall hem nyss och skulle göra sig iordning för sin kväll. Jag måste nog också göra detsamma eftersom jag innan jobbet vid nio ska träffa min E ett tag :) Stackarn som bara jobbar och knappt får någon sol på sig, men det är bra, då blir jag brunare än honom! :D Så nu är det nog dags att ta mig en dusch och få på mig något annat än bikinin (hade premiär för just denna idag!). Skippar nog en tvätt av håret faktiskt, det har fått såna fina vågor av vattnet och solen idag! :)

Men ha en trevlig kväll allesammans! :)

Puss på er!

nyttig

Just det! Glömde ju berätta att jag var duktig och var ute och gick i hettan idag också. Plåstrade faktiskt om högra hälen för att det inte skulle bli ett nytt skavsår. Men jodå, sista kvarten fick jag gå hem barfota på asfalten. Folk kollade lite konstigt på mig.. Vad ska jag gööra?! Jag vill ju inte få ont av att träna! Ska ge mina skor några chanser till, annars får jag testa mors och eventuellt göra ett byte..

Ville bara säga det..

Ciao!

redface

Gosh säger jag bara! Röd som en kräfta är vad jag är (jomenvisst, född 21 juli så klart jag är kräfta ;D)
Nejmen, fy tusan vad skönt det var att bara steka. Blåste (pumpen spårlöst försvunnen) även upp mitt gamla vattendjur (en sköldpadda) och låg och flöt på den i poolen och chillade till ljudboken. Alla mina timmar i solen har ju gett sitt lilla fina resultat kan jag ju säga. Varm & röd är väl de ord som beskriver min kropp bäst just nu, men är det äntligen sommarväder så är det! Ska absolut inte klaga! :) Imorgon blir det mer stek, dock ska jag smörja in mig då! ;)

Träffade även E idag också (äntligen!). Vi satt på en filt och kikade lite på bilarna som faktskt redan börjat cruisa runt. Mysigt var det iallafall och jordgubbar hade han köpt till oss också, gulligt av honom! :)

Nu ska jag nog faktiskt gå och lägga mig snart, mycket som ska orkas med imorgon. Stek med B, jobb med alla drägg sent på kvällen, och efter det träffa ett annat drägg (E) som ska ut imorgon! Hihi!

Pussis!

fy på mig

Usch vad jag har sovit länge! Men det får jag väl räkna med när jag går och lägger mig så sent... Eftersom B inte kunde steka med mig idag så blir det nog bara att jag stannar hemma. Orkar inte ägna mig (sol)tid åt vad man ska göra, sen ska man ta sig dit osv.. Nje, det blir prima här hemma! Plus att det blåser rätt mkt, skönt att vara på altanen där det är lä då :) Ska nog ta fram någon badmadrass och ligga och flyta i baljan som jag så fint kallar min "pool" för!

Men först dags för någon snabb frukost!

Pussi!

gäsp

Jag blir så trött! Jobbet var jobbigt idag också, men absolut inte som igår. Skönr att kunna glida därifrån innan stängning och slippa allt skitgöra. Fast stressigt blev det idag iaf eftersom S hela tiden skulle städa i köket så jag fick ju göra allt själv ändå.. Menmen.. Och sen när jag slutar så ser jag att mamma ringt. Jahapp, ville hon kanske att jag skulle ta hem något åt henne? Så jag ringer och det enda jag får höra är hur jag inte kan ställa upp för henne, och bla bla, nu skiter hon i det där, bla bla.. Och så vidare. Allting handlade om fotoframkallning. Min mamma (och pappa också för den delen) är så oteknisk så det finns inte! Hon skulle framkalla foton men nej hon vet ju inte hur man gör. Jag förklarar att allt står ju för näven på hemsidan! Men neej, då var de viktigaste bilderna borta (Egypten-bilderna). Men nej igen! Jag brände ner alla bilder hon ville ha framkallade på en skiva så hon kunde välja ut själv från den, och jajamänsan, även Egypten-bilderna fanns ju där såklart! Jag blir så trött på människor som inte ens kan försöka! Bara ger upp redan innan och ska ha hjälp med allt! Det slutade iallafall med att jag fixade och framkallade hennes viktiga Egyptenbilder när jag kom hem från jobbet. Och om ni undrar över denna hysteri varför det blev sånt tjaffs just idag om dessa bilder, så var det för att hon hade ett fantastiskt erbjudande på 100 foton gratis. Men hallåe?! Googla på det erbjudandet och det finns på 3-4 ställen till. Hoppas hon är lite gladare imorgon iallafall..

Sen blev jag trött på en annan sak idag också. Jag skulle börja jobbet 18 ju och E skulle sluta 17, vilket innebar att vi skulle hinna träffas, åtminstone för en kort stund. Men neej då! Han kommer ju såklart inte ens hem till Västerås förrän efter 18. Jahapp, det var den träffen det. Nu har det för tusan gått alldeles för många dagar sen vi senast sågs! Lördag om jag minns rätt?! Herreguud..

Nej, nu är det nog dags att ta ut linserna och tvätta bort sminket. Imorgon är det stora stekardagen #1 och jag är laddad! Tyvärr kunde inte B joina mig då hon skulle hjälpa mor sin som fyller år (grattis!) så jag får väl hitta någon annan solkamrat. Det finns ju alltid någon som är sugen på lite chill liksom! :) Hoppas bara vädret blir som det ska, kanske är lite dumt av mig att bygga upp såna stora förhoppningar, det kanske bara blir pannkaka av allt då?

Nu kilar jag härifrån, eller åtminstone väldigt snart.

Godnatt mina pärlor!

japps

Det blev ju rätt skönt i solen till slut måste jag säga! Och Aldrig fucka upp börjar komma igång på riktigt nu så det är spännande att bara ligga där och läsa (lyssna). Har även rengjort poolen litegrann eftersom vi inte badat i den på ett tag. Löv, tvestjärtar och annat skräp låg på botten och flöt omkring i det övriga vattnet också. Blä! Men nu är den ren & fin med nytillsatt klor och om jag inte åker iväg någonstans imorgon och badar så stannar jag med nöje kvar här! :) Om det är någon som undrar så är det ingen riktigt pool jag äger, utan en sån där stativpool som står ovanpå marken. Den är inte stor, men gud så skönt det är att kunna svalka sig på sommaren när man ligger och steker. Eller varför inte rentutav ligga på en madrass och steka i poolen?! :)

Klockan börjar närma sig 17 och då slutar E jobbet! Så om vi hinner ska vi träffas en snabbis innan jag själv börjar jobba vid 18. Våra arbetstider för varandra är ju inte dom mest ultimata då jag jobbar kvällar och han dagar.. Men man får helt enkelt göra det bästa av situationen och ta den tid man får :)

Men nu är det dags för dusch först, det blev ju trots allt lite svettigt att ligga ute där ett tag!

Ciao mates!

hepp

Skönt, tog en liten sovmorgon idag. Och det behövdes kan jag säga, för somnade gjorde jag inte förrän klockan hann bli 5.... Men hallåå?! Det skulle ju vara stekväder idag?! Det är inte dåligt så att det är regn eller så, men solen är ju knapp. Menmen, jag ska iallafall dra på mig bikinin och lägga mig i solstolen och fortsätta med min ljudbok. Någon sorts färg borde jag ju få. Om inte så får jag bara ytterligare en vilostund :)

Hörs senare folket!


uschhhh!

Fy tusan vad jag hatar att gå stängning! Det var fullkomligt kaos ikväll och vi kom inte därifrån förrän strax innan två. Om ni undrar varför jag är vaken nu så är det för att jag duschat av mig all svett-, sop- och matlukt och har suttit för att varva ner lite så att jag kan sova.Blä, det som började så otroligt lugnt så man nästan fick panik för att det inte fanns något att göra. Men tji fick man! Och E kan ju räkna med att han får ställa upp minst typ 4 tider åt mig, enbart för denna stängning som jag tog åt honom. Fyfan.. Precis som S sa, "Han har ju blåst dig!" Mycket klokt och sant sagt!

Nej men vad säger ni, klockan börjar bli alldeles för mycket för att hålla sig vaken, men jag är ju inte ens trött! Ännu en nackdel med stängning, ens dygnrytm blir helt rubbad! Menmen.. Hoppas på bättre stekväder imorgon som faktiskt får lov att hålla i sig. Imorgon börjar jag inte jobba förrän 18 så har jag tur kanske jag hinner med lite nödvändigheter som måste ordnas också.. Puuh....

Godnatt alla babes!

men blä!

Gud så orättvist! Jag gick ju som sagt ut för att ligga och sola hela dagen så länge jag hann tills det skulle vara dags för jobb. Jag har det riktigt skönt och ligger och svettas i solen till en ljudbok (Aldrig fucka upp, Jens Lapidus). Men vad händer?! Molnen kommer fram ett efter ett och de blir mörkare och mörkare. Och så kommer regnet.. Vad tuusan?! Jag som skulle bli brun idag! Menmen.. Nu har jag iallafall avnjutit (?) en kolhydratsfattig lunch och ska kika lite resor och kanske läsa dagens tidning, för sola & bada blev det ju inget mer av idag..

Ciao!


schteeek!

Hej mina vänner! :)

Ni har väl sett vädret som är ute?! Heeeelt underbart!! Och för alla er som undrar vad jag gör uppe såhär tidigt (har faktiskt varit vaken snart en timme nu!) så är det mina nyinflyttade grannar som håller på och stökar med en massa hantverkare som låter och borrar och ja, ni förstår. Men idag kan jag faktiskt tacka att jag blev väckt så tidigt, nu hinner jag steka massooor innan det är dags för mitt slit-arbetspass vid 16.. Har till och med varit snäll och plockar ur & i diskmaskinen, för i eftermiddag ska jag sola så mycket jag bara kan! Nu är det dags för fruktfrukost, mitt kolhydratsfria liv ska börja nu igen tänkte jag, det gick faktiskt riktigt bra förra gången. Dock orkar jag inte med någon promenad, är rädd att få skavsår idag igen av mina nya löparskor, och att jobba med trasiga fötter håller liksom inte.
Studentfotona kom även idag, och klart jag hade en liten förhoppning om att bli fin på ett skolkort för sista gången.... Men haha neeejdå, där trodde jag fel! Jag står i mitten på mittenraden och ser ut som ett fån, men vafaan. Klart jag bryr mig, fast ändå inte! Mina vänner vet hur jag ser ut och dom jag inte känner får väl ge mig en chans ändå att visa vem jag egentligen är och inte som jag ser ut på kortet! Haha..

Nog pratat nu, frukost och att bli brun väntar! :)

Pusss mina vänner!

RSS 2.0