mjau

Det är väl typiskt, när jag äntligen är ledig en dag så försvinner solen! Jag som ville ligga ute och steka hela dagen, bara göra ingenting! Men icke! Istället håller jag på att tvätta hela min tvättkorg, känns sådär att jag jobbat i udda par strumpor senaste gångerna.. Men nu blir det ändring på det!

Var för övrigt på förhandsvisning på bio igår, Something borrowed hette den. Den var faktiskt riktigt rolig och även om jag efter 20 min kunde lista ut hur den skulle sluta så var den sevärd! Så vill ni se en lättsam film i sommar så ska ni absolut gå och se den! Att Kate Hudson är med i den gör ju det hela knappast värre, har alltid tyckt om filmer med henne! :)

Sen en annan sak. Nu när det har blivit sommar vill man katt vara ute heeeela tiden! Vissa kvällar när vi vill ha in honom så kommer han inte och då har han varit ute hela natten. Det känns ju sådär. Han kommer bara in för att "tanka" och sedan är det ut igen som gäller. Vad gör han ute dygnet runt egentligen?! Och vart tar han vägen?! Såg att Garmin har en ny GPS-tracker som gör att man kan spåra var tex husdjur, en bil, båt eller något annat tar vägen. Det roliga är att jag innan jag såg det här pratade med pappa om att det borde finnas något sådant, så dök det här upp! Så det vore faktiskt riktigt roligt att få testa för att kunna spåra saker, leka lite detektiv! ;)

http://smartsontestpilot.se/garmin-gtu-10/bli-testpilot/






Nu ska jag slänga in dagens tredje tvättmaskin! Och ikväll blir det bio igen! Förhandsvisning nummer 2 av veckans 3 stycken, bion är allt bra generös ibland! :)

Pusss! :*

helloo!

Hej med er!

Var som vanligt ett tag sen jag bloggade så tänkte ge en liten resumé vad som hänt senaste tiden! Eller åtminstone vad som hände förra helgen, den fantastiska helgen i Stockholm!!

Åkte med brudarna med stort B och deras respektive + Adrian på lördagsmorgonen till Estocolmo. Jag klev av i Sumpan för jag skulle vidare till systers lägenhet och lämna alla mina grejer. Blev en hel resväska eftersom jag dels hade sjuttielva böcker till min tenta dagen efter + ombyten för resten av de dagar jag skulle stanna. Det var ju inte alla som lyxade till det med hotell liksom! ;)
Sen blev det en lunch i Kungshallen med hela gänget och sen vidare till deras hotell för att börja förfestande lite! (Grabbarna knäckte första biran på tåget ska tilläggas!) Efter några svepta cider, bokstavligt talat, så traskade vi mot Stadion, blev en liten omväg vi tog där, men hur ofta upptäcker man Stockholm mitt på dagen bara sådär?! Så det gjorde inte så mkt! Mer än att man lökade mer och mer, härlig sommarvärme det var!

Väl framme utanför Stadion hör vi bastonerna flöda, rysningarna började komma redan här!! Och det var vääääääärldens kö!! Vi ställer oss såklart i den megalånga av de två köerna, men som tur var var det en vänlig själ på insidan som sa att vi skulle gå till den andra som var kortare, vilket den ju faktiskt var! Sweet! Det som räddade oss från att svettas bort var en varsin isbit, fy tusan vad den var najs att ha på handleden!

Väl inne på arenan var det vi och barerna! Lite väl dyrt därinne, men dom vet ju vad dom kan ta för folk betalar ändå! Vi satt säkert 45 min på baren utanför innan vi gick in till själva musiken, så vi missade lite där, men vad sjutton, vi hade det sjukt trevligt på gräsmattan där och garvade loss ett antal gånger!! Sen inne på själva "dansgolvet", aaaah, jag ryser bara jag tänker på det!! Man blev så lycklig i hela kroppen och vi dansade som aldrig förr! Jag dansade och hoppade så mycket att mina nya solglasögon trillade av och jag hoppade sönder dom.. Var ledsen säkert en halvtimme innan jag insåg att det inte är någon idé, inget att göra åt och det kan ju inte få förstöra kvällen! Det bästa på kvällen var absolut, DAVID GUETTA, sheeeeeet vad kung han var!! Helt galet!! Och alla i publiken var med på allt han sa, om det så var att alla skulle ta upp sina mobiler (nutidens tändare?) eller att alla skulle sätta sig ner på marken samtidig och sen explodera i refrängen. Mäktigt!

Tanken var sen att vi skulle ut efteråt, men vi tänkte dra till deras hotell och byta om först. Köpte med oss lite Donken och åt på rummet, dock fastnade vi där så blev ingen utgång. Kanske lika bra med tanke på att jag skulle skriva tentan dagen efter? Tog iallafall taxi hem till syster, kändes inte alltför bra att åka tunnelbana helt alone.

Och dagen efter skrev jag min tenta. Så sjuuuukt skönt att den är över!! Men jag kommer inte få högsta betyg som krävs för att komma in på kursen, lite surt då den kändes förhållandevis "lätt". Lite mer plugg och det kanske hade gått vägen?! De fem timmarna jag skrev tentan gick galet snabbt, hann inte ens dricka vatten för det var så stressande!!

På måndagen, nationaldagen, chillade bara jag och syster. Gick runt typ hela Söder och bara njöt av vädret. Åt glass, världens godaste sallad och bara hade det riktigt gött. En helg som inte kunnat slutat bättre!

Sååå, sorry för långt inlägg, men den här helgen kommer jag sent glömma! Summerburst 2012 är givet och då bannemej ska jag varken skriva tenta eller skippa utgång efteråt! Längtar redan!!

Bjuder här också på lite pics som Susie&Jojo tog under helgen, glömde kameran hos syster, lika bra, hade nog hoppat sönder den också! ;)

PÖZZZ!! :*









Skapligt mycket folk..











Haha, när denna bild tog var jag bortsprungen! INTE kul att vara ensam bland typ 11-13000 människor och det inte går att ringa/sms till nån! Tur jag hittade på folket igen! :D



Kung Guetta!!



Järngänget som gjorde dagen till så underbar som den blev!

RSS 2.0