hej hopp!

Hejsan!

Har inte haft en tanke på att skriva på ett tag men kände iallafall för att flika in ett litet inlägg såhär på kvällskvisten.

Idag har jag sprungit omkring hela dagen. Började med att jag lite smått försover mig (ovanligt) eftersom jag gick och la mig alldeles för sent inatt.. Sen gick jag på stan med Joanna i flera timmar och sen åkte jag ut till IKEA till deras rekryterings/informationskväll med Joyce. Och nu är jag helt slut! Ska verkligen försöka lägga mig i tid ikväll eftersom jag ska upp tidigt och jobba på Biltema imorgon.. Och sen på lördag börjar jag 05 för att sedan gå all in med utgång på kvällen.. Så jag skulle behöva bli lite piggare än vad jag känner mig just nu..

Trots att vi gick på stan i typ 4 timmar så köpte jag faktiskt inget.. Men jag la undan två fina klänningar på HM som jag ska köpa imorgon. Vet dock inte vilken av dom jag helst vill ha! Så det får bli båda så får jag få lite smakråd av mami. Blev ju lite tokigt när Joanna gav ett smakråd och hon som jobbade på HM ett annat. Blev ännu mer kluven än vad jag var innan!

Och igår var jag ända till Sandviken för att kika bandy. Japp, så inbitet fan är jag numera (eller, har ju alltid varit med kanske inte åka iväg så pass långt för en helt vanlig serie-match). Men dit åkte jag iallafall med Joanna och hennes mans föräldrar. Det var skoj iallafall trot förlust för VSK.. Träffade ju på bingo-tanten också! :D Haha var faktiskt roligt och trevligt! :) Sen min stackars kappa.. På vägen upp så hade jag tydligen inte tagit in hela jackan, så när vi var framme tyckte jag det var konstigt att något på den satt fast någonstans.. Då har en ände på skärpet hängt ut i sisådär 15 mil.. Men lite vatten på det inne på Göranssons Arena´s bajs-toaletter (haha vad säger du Joanna, sugen?! ;) ) så försvann det mesta smutsen! :)

Nu ska jag kasta ur linserna och försätta mig själv i chill-mode så jag somnar in lite skönt runt elvasnåret hade jag tänkt mig! :)

Puss med er! :*



En av klänningarna jag lagt undan.. Beslutsångest!


RSS 2.0