GALET!!!!

Det här är heeeelt tokigt, men NU ÄR RESAN BOKAD, BETALD OCH KLAAAAAAR!!!! :)

Nu måste jag stressa till affären och hyra filmen innan tiden går ut (den hinner gå ut, men jag ska ha filmen så jag åtminstone blir först!)

Pussis! :*

work out!

Tjenis!

Det blev träning för min del idag! :) Så nu känner jag mig lite smått trött i armar och ben, men guuuuud så skönt när svett-passet var över! Galet jobbigt men ändå superkul! :D

Nu håller jag på att fixa och dona med lite grejer.. Tvättar, gör iordning paket som ska postas osv.. Ikväll kanske det blir bio, vi får se..

Ska ringa Kilroy nu och fråga lite saker, vi höööörrs! :)

Pussis! :*

joooobbbbb

All min vakna tid har spenderats på jobbet idag.... Först 9 timmars vanligt jobb, och sen vid åtta skulle den frivilliga städningen börja.. Jag var strängt emot den, men när jag väl satt där och jag visste att ingen fanns hemma. Och heller ingen mat hemma. Så valde jag att stanna kvar och frivilligt städa! Vi fick ju trots allt pizza som belöning! ;) Visst, jag hade behövt komma hem och bara slappat.. Men ääääh, såå jobbigt var det faktiskt inte! Jag och Klara fick nog den skönaste uppgiften också så jaja.. Kanske man ligger liite på plus hos chefen också! Och neeej, jag är ingen rövslickare men med tanke på vad jag måste meddela honom inom en snar framtid så känns det som att jag kommer behöva ligga åtminstone lite på topp innan jag berättar mina planer! :P

Wellwell.. Tanken var att träna imorgon men eftersom det är på Björnövägen passet är så känner jag mig inte alltför pigg att kliva upp så pass tidigt på min enda lediga dag denna vecka för att cykla dit.. Har ju ingen bil eftersom mor och far åkte ner till Västkusten idag.. Buhu! Så vi får se.. "Måste" träna imorgon i vilket fall så det kanske blir något annat på Rocklunda senare på dagen.. Fast det på morgonen ska vara rätt kul tydligen...? Klurigt det här! Så Joanna, om du kanske hinner läsa detta imorgon och tänker ta bilen till träningen, då kan du räkna med mig! ;) Hihi!

Nu ska jag sleepa så jag överhuvudtaget orkar gå upp imorgon! Har massssooooor att göra! :(

Pussis och godnattis! :*

tråkig måndag

Har inget vettigt att skriva alls.. Jobbade tre timmar, varit hemma och kikat efter billiga flygbiljetter (dock utan framgång) och nu ska jag och far skjutsa ner mor på stan och sen kila iväg till kyrkogården och lägga ut kransar och ljus och så inför helgen eftersom dom åker iväg imorgon..

Sen försöker Joanna få med mig på aerobics ikväll.. Orkar jag det? Fick sjuuuuuuk huvudvärk igårkväll som aldrig försvann och jag kunde knappt sova inatt. Men efter stressjobbet idag så blev det bättre konstigt nog?! Så vi får väl se.. Passet börjar inte förrän 20 så jag har ju tid att tänka.. Förhoppningsvis är bilen ledig för att cykla fram och tillbaka till Björnövägen (!) och ett pass, njee, det klarar jag inte av ikväll asså..

Dags att snöra på sig skorna!

Pussis! :*

nej fifan

HAHA, jag och Joanna skulle ju på step idag. Trodde vi.. Dom måste ha ändrat i sista stund för det var bräda/bas som gällde.. EJ roligt! :P Men vi stod ut i 40 minuter, ja för då var passet klart.. Eller ja, 10 min nedvarvning på det.. Så det var ju heeelt ovärt så vi gymmade i typ 45 min också! :) Lite pumpande med maskiner och sen krigande på löpbandet! Sweeet! :)

Imorgon blir det en kortis på jobbet, 11-14, och sen vette katten vad som händer.. Kanske finns något fint pass man kan fördriva tid på..? Om inte kroppen har alldeles för ont efter idag vill säga! :P

Kikade även Barcelona-Zaragoza på tv ikväll, brrrråå match! :)

Nu ska jag nog iallafall sova. Har ganska ont i huvudet och klockan är ju mycket så varför sitta uppe och uggla i onödan?

Pussis och godnatt med er! :*


steppp

Tjenixen!

Blev en lugn kväll igår hemma hos Alex's sis där jag, B och A bara satt och pratade hela kvällen lång! Var sweet att äntligen få träffa dom igen! :)

När jag kom hem igår så låg jag mest i sängen och läste.. Jag läser ju inte ofta men när jag väl börjat kan jag inte sluta. Men jag var nog så utmattad efter dagen för jag däckade med lampan och glasögonen och boken och allt det där.. Och sen idag som jag lääääääänge så det behövdes nog! :)

Nu ska jag kima lite Mammas Pojkar och sen klockan fem blir det step med Joanna! :) Ska blir riktigt kul! :D

Så vi hörrrss!

Pussis! :*

JÄVLA SKIIIIIIITPROV!

Blir galen på det där satans provet! Jag blir så ledseeeeeen! :( Saknas bara några futtiga poäng för en höjning, men neeeej, vi kör mindre än hälften rätt på engelskan och sen sabbar vi lite svenskaord när vi ändå håller på.

Skit, behövde ju det här.. Kommer inte ha möjlighet att skriva i vår, och vad gör jag om jag inte kommer in i höst liksom?!

Jaja, livsfrågorna tar jag en annan dag. Nu ska jag kila iväg och köpa snask och mysa med Bea & Alex.

PÖZZ! :*

högskoleprovet imorgon, bluä!

Fyyyyyy vilken jobbig dag på jobbet idag! Helt sjukt faktiskt! Och typiskt att vissa ska bli sura på slutet när man verkligen kämpat i närmare 8 timmar! Nää, då blir man ju inte särskilt motiverad! Och typiskt att jag ska skriva provet imorgon, Emma erbjöd sig lite cash om man ville ta hennes tid. Lockande på ett sätt, men samtidigt.. Löningsfredag, hockeyrusch och säkert en massa andra saker.. Så njäää, det räckte gott och väl med mina timmar!

Nu har jag suttit och repeterat lite olika uppgifter och så så jag kan lägga upp någon bra taktik imorgon! :) För jag ska verkligen förbättra mig denna gång! (Även om jag som alla andra gånger inte förberett mig som jag borde..) Men det är bara att göra sitt bästa! :)

Ska iallafall plocka fram allt så jag slipper stressa imorgon. Önska mig lycka till! :D

Pussis! :*

OCH GRATTIS ALEX SOM FYLLER ÅÅÅÅR IDAG, HIHI! :D :D


nattinatt!

Slutade jobba för två timmar sen och jag var inte seg hem eller så.. Men väl hemma har jag bara degat och nu inser jag ju att det verkligen är dags att sleepa! Känner hur träningsvärken redan börjar smyga sig på, kommer nog bli olidligt de närmaste dagarna! Men då är det bara att vara på´t igen! :D

Btw hände det massa (eller åtminstone en, men väääldigt) spännande sak på jobbet idag! Drama drama!! ;) Höhö, får ej berätta vad det var. Men skulle kunna vara taget ur en film typ. Det väckte iallafall väldigt mycket uppståndelse runt omkring restaurangen! :P

Jaja, ska sova nu och verkligen försöka gå upp vid typ halv nio imorgon så jag kan kika lite på diagram och ekvationsfrågor och annat sånt tråkigt! :P Jobbar ju liksom mer än åtta timmar så blir lite svårt att hinna någon annan gång under dagen!

Så nu säger jag godnatt så hörrrs vi!

Pussi! :*


puuuuuh vad jobbigt (men roligt!!)!!

Ja hallååja! :D

Har nyss duschat efter jag kom hem från passet på Friskis.. Det var gaaaaaaaaaaaaalet jobbigt (puls/medel; kom ihåg att jag inte tränat på år & dar!) men det var samtidigt riktigt riktigt skoj! :) Skulle ju träna med Joanna, men stötte även på Lotta och Sarah. Så nu hoppas jag Joanna tvingar med mig massor med fler gånger så detta inte rinner ut i sanden.. MINST en gång i veckan MÅSTE jag träna.. Annars är det ju katastrof! Men förhoppningsvis blir det 2-3 per vecka. Det vore sweet! :)

Nu ska jag föna håret och sen värma lite lasagne till lunch, mums! :) Kommer nog ha vääääärldens träningsvärk imorgon, orkade ju knappt lyfta armarna när jag skulle ha schampo i håret! :P Menmen.

Pussis! :*

träning imorgon!

Hejsan hej!

Idag har jag agerat taxichaufför hela dagen känns det som! Hämtade ju mor och far vid fem.. Sen fick jag "äran" att åka till Pizza Hut och köpa pizza. Sen postade jag ett paket på vägen.. Sen nyss kom jag hem efter att ha skjutsat hem mormor.

Och vet ni mer vad jag sysslat med idag?! Köpt nytt trrrrräningskort! :D Jag gav upp jakten efter mitt gamla, det är verkligen heeeelt borta. Kommer väl antagligen fram lagom om någon vecka eller så nu när jag fick betala för att få ett nytt.. Menmen, nu har jag inget att skylla på längre så nu ska det bli träning för hela slanten! :) Skönt att Joanna tjatar på mig så jag kommer iväg, har man väl sagt ja så finns ingen återvändo.. Och jag vet inte om jag vågar säga nej någon mer gång! ;D

Så imorgon blir det träning vid halv tolv. Förhoppningsvis går jag upp lite tidigare så jag kan börja plugga lite (högskoleprovet på lördag, och när började jag plugga..? Imooorgon..) och sen kanske lite efteråt också, för jag börjar ju trots allt inte jobba förrän 16. Och sen håller jag på där tills 23:30 så efteråt lär det ju inte bli något studerande allafall! Och fredag.. Mjaaa, jobb 11:45-20.. Får väl klämma in någon timmes plugg innan där. Faaan att jag alltid ska vara seeeg! Jaja..

Ska nog sussa snart och ställa klockan rätt tidigt och ändå vara utvilad då! (Lite svårt att sova ostört när man inte får ha sitt täcke i fred....)

Så sov så gott med er!

(Orkar inte ha lösenordsskyddad blogg längre, så viiissst Carl, varsågod och njuuuuuuut! :P)

Pussis! :*



Yeeees, här ska minsann träningen bli av! :D


haha jääääääh, radio-kändis! ;)

Ni som känner mig vet ju att jag brukar ha lite tur i tävlingar och sånt.. Det har dock varit rätt lugnt på den fronten den senaste tiden, men nu under tiden jag håller på att städa innan päronen kommer hem så lyssnar jag på NRJs webradio.. Och då ska man lyssna efter en viss låt och sen bli samtal 21.. Hiho! :D Så yeeesss, idag har man pratat i NRJ och vunnit en cd-skiiiiva! Sweeeeeet! :) Trodde dock inte jag pratade live, så jag satt och väntade en liten stund för att kunna spela in det, men jag verkar ha pratat live ut i Sverige så tyvärr får ni inte höra klippet! :( Menmen :) Jag är happy anyway! :)

Jaja, nu har jag inte gjort någon nytta på väldigt länge så det är bäst jag sätter fart! Ska hämta mor och far vid fem-tiden och just nu så skulle dom inte bli glada över hur det ser ut här....

Pussis! :*

trööööööötttt

Fyy! Ställde klockan på 10 imorse men måste ha stängt av den i sömnen för jag vaknar inte förrän en halvtimme senare typ av att någon verkligen vill att någon svarar på hemtelen! Men jag var inte sådär jättesugen på att kasta mig upp ur sängen så jag lät det vara.. Men den fortsatte ju bara att ringa och ringa med bara någon minuts mellanrum mellan omgångarna.. Så till slut harklar jag bort morgonrösten och svarar, men varje gång det ringer hemma och jag lyfter luren och inte får svar på en gång så är det ju en försäljare, så jag la på på en gång. Efter det har telefonen varit tyyyyst! :)

Jag skulle ju i vilket fall gå upp i tid idag så jag skulle hinna med en massa saker.. Men neej. Kroppen är död efter helgen så jag sitter bara och gäspar hela tiden.. Och det är inte sådär superbra för mor och far kommer ju hem imorgon så såhäär får det bara inte se ut imorgon! Och idag är det ju jobb som gäller med bio direkt efter, så hade behövt göra klart det mesta idag.. Så det är väl bäst jag fortsätter nu eftersom jag börjar kl 15..

Pöözz! :*

mums!

Vilken lyxdag idag när det gäller mat! :) Traskade upp alldeles för tidigt ur sängen idag, kroppen ville sova meeeer! Iallafall åkte jag och hämtade mormor och sen blev det Jensen's och sen lite småärenden. Sen hem till henne för lite fika :)

Sen på vägen hem blev det en sväng förbi jobbet (på min lediga dag!) för att lämna tillbaka ett larm jag glömde igår/inatt. Så fastnade där ett kort tag och lovade fixa matlåda på Coop åt Frida eftersom jag ändå skulle förbi.. Så vart lite extrasväng där innan jag kom hem igen. Då blev det att duscha snabbt som attan för det dröjde inte länge innan jag skulle börja med den goda middagen; Korv Stroganoff! :) Dock är jag besviken på Arlas Stroganoffpanna. Det är typ en färdig matlagningsgrädde med tillhörande sås typ.. Men den var i det klenaste taget så vi fick krydda ganska mycket mer! Så den var EJ värd pengarna! Men då vet man det till nästa gång!

Det dumma är att jag nu är rätt pigg.. Och med tanke på att jag måste ställa tillbaka mig själv i vanlig dygnsrytm så är det ej brraaa..

Menmen, ska ner och släcka alla lampor där nere och sen göra ett försök att sova!

Pussis! :*

slut på heeeeelgeeeen! :D :D

FAAAAAAAAAAAAAAN VAD SKÖNT att helgen äntligen är slut!!!! Har slitit nu varje natt sen i torsdags och det känns i kroppen nu vill jag lova! Som tur var var det en lugnt natt idag så allt hann göras och allt såg finemang ut så man kunde lämna stället med gott samvete! :)

Imorgon är jag leeeeedig men det blir dock inte att sova så länge som jag skulle vilja.. Men vad gör det när man ska göra något trevligt?! :) Runt klockan ett ska jag hämta mormor så ska vi ner på stan och luncha på Jensen's. Blir trevligt! :) Och sen är det nog bara bra att jag inte sover så länge imorgon, för nu när nattpassen är slut så måste jag ju försöka ställa om kroppen igen att somna på vanliga tider igen.. Och idag ska jag INTE somna efter åtta nångång som jag gjorde igår.... :S

Så godnatt med er! :)

Pussis! :*


nattinatt!

Stämplade ut 05:45 imorse.. Kul! Eeeeeh, not! Och jag är inte sådär jättejättetrött så därför jag fastnade i den här fällan (idag också..). Imorgon har jag ingen speciell tid att passa förrän på kvällen då jag ska till mormor, så imorgon (idag) är det att soooooooooooova som gäller. Ända till jag vaknar helt av mig själv, inget annat!

Men nu ska jag iallafall försöka sova så vi hörs imorgon!

Pussishejsi! :*

red bull

Gääääääääääääääsp. Har precis vaknat ur min powernap, trööööööööööött utan dess like!! Ska packa ihop jobbkläderna och sen åka förbi Coop på vägen till work för att inhandla några Red Bull till natten. Vet faktiskt inte hur jag ska hålla mig vaken så behöver lite hjälpmedel!

Imorgon är det helgens sista natt och innan det ska jag hem till mormor och spela Bingolotto och äta pizza! Hihi! :) Men idag är det lördag och natt så jag pyser iväg och jobbar!

Pussii! :*

fredagsmys, eh nej!

Ja hallåja! Gick upp vid ett idag typ, alldeles för tidigt för att ha gått och lagt sig vid sju så nu är jag skapligt trött måste jag säga! Men jag börjar ju inte förrän om 3½ timme så jag hinner både sleepa en stund och ta en uppfriskande dusch! Jag ser ju dock inte fram emot kvällen på jobbet.. Kommer säkert vara sjukt mycket att göra.. :(

Imorgon blir det kanske att träffa Martina en stund! :) Annars blir det på söndag. Trevligttrevligt! :D

Ska fortsätta kika bland kläderna nu. Kommer ingenvart! :S

Puss&hej! :*


oflyyyyt!

Godmorgon!

Kom hem för en stund sen och borde gått till sängen direkt för att sätta på datorn är inte bra.. Hmm.. Men skulle bara kika till lite grejer, bland annat än speciell auktion jag hållt ögonen på ett tag.. Tyvärr avslutades den på en sån konstig tid som några minuter innan ett, och då är det liiite svårt för mig att bevaka den! Så, för att sammanfatta det hela lite kort så gick jag miste om en resa som nog aldrig nånsin kommer vara så billig och bra igen. Tyvärr. Och att "det kommer fler matcher" som någon sa. Jo det gör det visst, men inte samma som denna: Barcelona-Inter i Barcelona.. Fatta själva, en CL-match, hotellnätter, flyg.. För typ 1500/person. Det svider att jag inte ska dit, hade hoppats på att priset skulle skjutas i höjden, men icke. Får tänka positivt som att man bara skulle få en heldag där. Eller att det kanske var något fuffens med den där resan. Äääääh, jag fick den inte så jag får släppa det! Men har man oflyt just nu så har man.. Kan ju hoppas att jag vinner en bil imorgon!

Iallafall, 25% av natthelgen avklarad. Gick lugnt till idag så det var skönt. Imorgon blir det nog ett rent helvete. Vi hörs iallafall under dagen!

Puss & godnatt! :*


nightwöööööörk

Tjolahopp!

Åkte ner på staden, fick biljetter till filmen (wihoo!) och traskade in på Stadium för att byta shoesen.. Vilket jag inte gjorde iallafall! :P Haha.. Hade med mig mina 37or in och så testade jag ett par 38or. Waaaaaaaay to stora! Så jag tar fram 37or i affären och testar. Katjiiiing! Frågar en kille i personalen om det är okej att jag testar mina skor jag har med mig (så dom inte tror jag är knäpp eller något..) Katjiiiing! Asså jag förstår ingenting! :S Dom var verkligen omöjliga hemma att få på!! Så det slutar med att jag plockar ihop mina skor och stoppar ner i påsen igen. Då kommer en annan kille i personalen. Såg nog ut som att jag snodde skor eller något! Menmen..

Så problemet var nog att jag inte testade hemma med ett skohorn! För lite konstigt var det ju faktiskt att mina gamla 37or var perfa men inte de nya. Men nu är det problemet löst iallafall! Hämtade sen ut en beställd mysig kofta på posten också! Sweet!

Nu ska jag sova i 20 min och sen åka och jobba.. :( Och sen det "speciella samtalet". Det gick bra, men sen gick det inget vidare.. Så planerna måste ändras lite, men det blir nog bra i slutändan iallafall! Ska se efter lite olika möjligheter iallafall! :)

Hasta luego!

Pussipuss! :*

blää

Jag har insett vilken pessimist jag blivit! :P Vad jag än ska ha någon åsikt om så är det nästan alltid något negativt jag ska tycka! :P Jag som alltid är/var så positiv? :S Jaja..

Det blev samma visa idag igen.. Gick och la mig tre och steg inte upp förrän.. tjae.. typ innan ett nångång tror jag! Det är ju inte acceptabelt! :P Får försöka bättra mig! Lär ju dock inte ske i helgen då jag jobbar 22-05 vaaarje natt from idag till söndag. Blääääääää!! :(

Nu ska jag äta lite mumsiga rester från igår och sen ta mig en tur på stan för att byta ett par skor som är för små (skitkonstigt eftersom jag köpt likadana som jag haft förut i samma storlek, men neeej, dessa är omöjliga att få på sig!) och sen ska jag försöka införskaffa biljetter till en movie nästa tisdag! Sen blir det hem för ett speciellt telefonsamtal och sen en powernap för att orka äckelnatten.. :(

Hörss!

Pussis! :*

onsdagschill!

Tjabba tjena!

Det är inte så bra för mig att vara ensam hemma har jag märkt.. Jag går och lägger alldeles för sent och sen sover jag på tok för länge! Och när jag dessutom är ledig så passar jag på ännu mer! Menmen..

Idag har jag inte gjort ett skvatt (inte idag heller). Har bara vattnat blommorna som jag borde gjort för flera dagar sen! Så jag hoppas dom klarar sig så inte mor min blir arg på mig! :( Sen har jag tvättat litegrann och nu håller jag på att försöka få en överblick över mina kläder så jag vet vad jag ska behålla och vad jag ska skänka iväg.. Sen försöka få upp någon annons på Tradera på typ lite jeans jag aldrig använder som någon annan kanske får lite större nytta av!

Men nu kurrar magen så ska väl äta någon liten sallad tänkte jag. Ska ju laga übergod mat tills ikväll så vill ju vara måttligt hungrig! :) Sen så blir det fotboll med lite snacks.. Mumma! Och ja, jag får sällskap! Men ääääh!

Vi hörs lite senare folket!

Pussis! :*

ajaa

Jaja, ska sova "tidigt" idag så godnatt med er!

Pözzi! :*

kyligt

Fy tusan! Tvingades stå utomhus idag på jobbet! Och det var inte roligt! Det blåste fan storm ute! Och inte var det varma vindar! Och hade jag varma kläder? Eeeh, nej! Nej, fortfarande frusen i kroppen typ! Bläää.

Annars var det lugnt på jobbet idag också, så man blir sådär uttråkad. Men skönt ändå. Sen en sväng till Coop för att inhandla lite smarrig food! Träffade även på Joanna som jobbade, trevligt! :)

Imorgon är jag ledig så ska försöka göra något vettigt här hemma. Typ försöka få någon ordning på alla mina kläder. Har alldeles för mycket, och neeej, inte för mycket bra kläder utan bara för mycket! Så måste rensa bort massor! Sen på kvällen är det fotboll och även om den typ är betydelselös så är den säkert lite rolig att se på! (Heja Malta!!) :) Och så har jag bestämt mig för att göra myyyyyyycket god middag! Mums!

Nu ska jag nog traska från datorn, suttit här lite för länge..

Pözzz! :*

kyligt

Fy tusan! Tvingades stå utomhus idag på jobbet! Och det var inte roligt! Det blåste fan storm ute! Och inte var det varma vindar! Och hade jag varma kläder? Eeeh, nej! Nej, fortfarande frusen i kroppen typ! Bläää.

Annars var det lugnt på jobbet idag också, så man blir sådär uttråkad. Men skönt ändå. Sen en sväng till Coop för att inhandla lite smarrig food! Träffade även på Joanna som jobbade, trevligt! :)

Imorgon är jag ledig så ska försöka göra något vettigt här hemma. Typ försöka få någon ordning på alla mina kläder. Har alldeles för mycket, och neeej, inte för mycket bra kläder utan bara för mycket! Så måste rensa bort massor! Sen på kvällen är det fotboll och även om den typ är betydelselös så är den säkert lite rolig att se på! (Heja Malta!!) :) Och så har jag bestämt mig för att göra myyyyyyycket god middag! Mums!

Nu ska jag nog traska från datorn, suttit här lite för länge..

Pözzz! :*

hard work!

Riktigt mördarpass var det som jag avverkade idag; 09-19. Det är verkligen heeeeela dagen som spenderas på jobbet! Drygt! Sen drygt att det varit så sjukt lugnt idag! Kan ju vara skönt kan man tycka, men när det är sådär lite att göra så blir man bara rastlös! Satt på rast i nästan två timmar idag! Det säger ju allt! Skiftledaren ville tvinga hem mig innan jag ens skulle sluta idag, men det kändes lite ovärt! Menmen..

Nu är det snart SHF! Det gör mig iallafall riktigt happpyyy! :D Hade suttit fint med sällskap ikväll (också) men njee.. Får nöja mig med mig själv tonight! Men det får duga fint!

Just det, sen fick jag mitt lönebesked idag och dom har ju gjort fel senaste månaderna, och jag förstår mig inte ens på vad dom skrivit i detta spec så jag får kolla upp det så dom inte blåser mig mer!

Nu blire mys-dressen (hoho!) och sen TV för heeela slanten! :)

Pussis! :*

vad ska man hitta på nu då?

Skjutsade mor och far till Arlanda-bussen inatt. Så nu är jag ensam i nästan två veckor! Blä! Måste säga att jag i vanliga fall skulle tycka det här ska bli hur skönt som helst. Ensam hemma och bilen hemma så jag kan åka var jag vill. Men njeee. Känner mig sällskapssjuk och vet inte om jag kommer äta ordentligt! Jag menar, jag kommer ju inte orka laga mat vaarje dag? Eller? :P Tur att jag kan äta på jobbet, fast det borde jag ju hålla mig borta ifrån. Ja och sen när jag jobbar natt torsdag-söndag så känns det ovärt att vara ensam hemma. Annars kunde man ju dragigt till med något skoj hemma.

Iallafall är det bra humöret borta idag. Kan vara att Sverige-matchen tog all luft igår. Fatta hur trrrrååkigt att vi inte kommer ha något lag att heja på i VM nästa år? Njee, och sen sättet vi förlorade på igår. Det suger ju helt enkelt! :(

Nu ska jag nog svida om från mina nya, älskade velour-byxor och ta en kort tripp till Hälla och lämna tillbaka ett linne på HM. Får se vad som händer ikväll, har inga planer och är helt ledig så borde ju göra något skoj.. Vi åt aldrig chips eller något av allt det där igår så det finns ju kvar att snaska på om det är något najs på TV!

Vi höres! :*


ååååååååååååååååååååh, SVERIGE! *klapp klapp klapp*

Tjenamorss!!

Känner mig på hyfsat bra humör idag faktiskt! :) Fick sova ut rätt länge och sen bar det av till jobbet för en kortis på 3½ timme bara. Visst, tiden gick rätt segt, men jag menar.. Så få timmar och sen en biobiljett utöver lönen, det kunde jag bara inte tacka nej till trots att jag skulle vara ledig! Sen åkte jag och mammi och handlade lite så jag åtminstone har lite food medan dom är borta i paradiset! Sen insåg jag igår och horibelt mitt hår faktiskt är så hårfärg inhandlades också så nu sitter jag med ett mycket vackert huvud och väntar på att färgen ska ska suses! Dock tror jag att jag köpte fel färg.. Så vi får väl se hur jag ser ut när det är klart! Håret borde ju inte kunna bli mycket sämre än vad det redan är iallafall!

Sen efter det ska jag åka och inhandla pizza och sen äre fotboooooolll som gäller!! :D En riktig lördagsmys-lördag helt enkelt! Jag och mor köpte massa gotti också så detta kommer bli en brrrå kväll tror jag! :) (Bara Sverige vinner nurååå!)

Jaja, vi hörs senare!

Pusselipuss! :*

fyyy för dubbelmoral!!

Idag var det en sån dag på jobbet man bara vill lägga sig på golvet och skrika & gråta för att man är så arg!! Orkar inte dra hela storyn här, men kan väl säga att dubbelmoralen infinner sig hos väldigt många på det där stället! Ljuga mig rätt upp i ansiktet, ibland framför chefen också?! Och sen att vi har idioter till medarbetare, det var väl inget nytt precis? Nej tacka fan för att jag förhoppningsvis inte har såå lång tid kvar på det där stället! Hmm, måste kolla upp saker och ting så jag slipper drömma utan kan förverkliga planerna också!

Btw blev jag så glad när Jossan skickade sms till mig ikväll! :) Det är inte så svårt att göra mig glad, fråga bara om jag vill ses och leende kommer fram! :) Så imorgon blir det först jobb 11:45-20 och sen filmkväll! Den här gången med en bra film som J sa! ;) Höhö!

Nej nu ska jag kika vidare på natt-komedierna på 6an och 3an och sen sleepa! Och sen vill jag bara säga att en mysdress i velour borde alla äga! Beställde en som jag fick hem på posten häromdagen och I löööööv it! :D

Jaja, sov gott med er! :*

tjenixxen!

Hallååja!

Ovärd dag idag också, har ingen ork till att syssla med något speciellt.. Så det enda jag gjort idag typ är att tvättat och lagat mat (och sovit lääääääänge!). Vet inte vad det blivit med mig, men jag har liksom ingen ork till att hitta på saker. Kan ju kanske också bero på att jag inte har någon att hitta på saker med? :( Hatar att vara nästan heelt ensam i den här staden! Usch!

Iallafall. Jag börjar jobba om 40 minuter och måste hinna hänga upp tvätt och tvätta håret innan det.. Så jag bör nog sätta lite fart! Kommer hem nångång efter 22 ikväll och då blir det väl bara att röja av sängen och gå och sova för att vakna upp imorgon och gå direkt till jobbet. Kul liv man har..

Jaja, ha en bra dag allesammans!

Pussis! :*

nattinatt!

Jobbade 10-18 idag eftersom jag var bussig och ställde upp för Carl som dock kunde kommit lite gladare till jobbet än vad han gjorde.. :( Bäääd for him! Men klarar man det inte första gången så klarar man den andra! :)

Som sagt, jobb idag sen hem och byta om för att sedan åka iväg till mormor och fikelifika! :) På frisk-fronten är det fortfarande ej bra, håller mig på den sjuka sidan än så länge, men hoppas väl bli frisk snartis! :)

Nu ska tydligen mor sleepa så hinner ej mer än såhär! Får höras mer imorgon helt enkelkt!

Pussis! :*

tisdag!

Tjabba tjena! Idag har jag veeeerkligen fått sova ut på riktigt så det är ju skönt! :) Gick väl upp vid tio-tiden och åt gröt till frukost, mums! Hade varit en perfekt dag att gå ut och gå idag eller ta en skönt pass på Friskis, men neej, här är jag fortfarande sjuk kan jag meddela! Det känns som att jag är lite på bättringsvägen, eller så inbillar jag mig bara det eftersom jag så gärna vill bli frisk..

Vad ska man hitta på idag då? Har inga speciella planer idag heller mer än att jag har lite grejer som måste göras.. (Typ röja upp i mitt rum aka. bombnedslaget!) och sen har jag lite översvämmande tvättkorgar också.. Men sånt där tråkigt vill man ju inte göra när man är ledig! :(

Sen ville far hitta på något, typ bowling. Hmm, kan ju faktiskt vara en rätt skoj idé, och eftersom far fick ett tråkigt besked imorse om en av hans vänner så skulle det ju vara kul att ha något roligt att göra kanske.. Så bowling om en stund då kanske! :)

Wellwell, nu är det nog dags att hoppa ur mjukiskläderna iallafall!

Pussis! :*

hihihoho

Fan vad skönt det var att få gå och sova igår! "Powernapade" i kanske fyra timmar och visst blev jag piggare efter det! Sen gjorde jag verkligen ingenting speciellt.. Bara tog det lugnt! Sen idag skulle jag ju äntligen få sova ut tänkte jag! Börjar med att jag vaknar vid sju.. Men somnar om till slut för att sedan vakna vid nio igen.. Men är man ledig så vill man ju inte gå upp då! Så jag somnade igen till tolv! Menmen. Har ingen planerat att göra idag heller, orkar liksom inte. Hade en liten plan på G ikväll men nu blir det inget av den iallafall. Så vi får väl se vad jag hittar på! Är iallafall fortfarande sjuk så kan inte träna heller vilket jag gärna velat :( Och inte kunde jag haka på far till golfbanan heller då jag inte vill frysa stjärten av mig i kylan..

Men vi hörs!

Puss! :*

illmående & trött

Jorå såatteee.. Är så sjukt trött och utmattad så jag är riktigt illamående.. Jobbade icke-härliga 05-15 idag efter en natt med knappt någon sömn alls (vaknade typ en gång i timmen under mina 4-5 timmar jag skulle sova) så kroppen var väl inte i det piggaste laget.. Att jag dessutom inte hade ätit sen lunch igår gjorde väl inte saken bättre..

Så nu ska jag gå och sova, faaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad skönt! Och imorgon och på tisdag är jag ledig, det ska bli ännu skönare!

Så puss och godnatt med er då! :*

godnatt!

Går och sover så kanske näsan & halsen mår lite bättre. Ja om allt annat också ville lösa sig så skulle inte det vara helt fel! :)

Sov så gott! :*


asså vafan

Då var man tillbaka igen då. Orkar inte skriva ner några ord gär vad det handlar om, tar för mycket kraft att tänka på det så jag orkar inte med det. Får väl vara deppig och se vad som händer istället. Så länge borde jag agera som jag borde göra och inte som jag nu gör, för det fungerar ju inte, det har jag ju fått jävligt klart för mig. Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuljul. Vi hörs väl senare och får se om jag är happier då (och piggare! ingen höjdare vara på detta humör när man varit vaken i sisådär 15 timmar då klockan är 19:30, ej roligt)

Pözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!

HAHA, titta in detta vett ja!

Just det! Glömde att jag tänkte att ni borde kika in på detta video-klipp.. Man börjar ju faktiskt fundera på vad det finns för människor, eller?! :P

Enjoy!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article5865150.ab

nattinatti!

Dags att kasta ut linserna och kasta sig ner i sängen och sleeeeepa! Ska bli så sjuuukt skönt! :) Och btw vann VSK sin match idag.. OCH Köping!!!! Wowowowow liksom! :D Riktigt bra jobbat av dom! :)

Menmen, upp i ottan imorgon med.. :( Längtar till måndag då jag är ledig i två dagar! :)

Pussis & godnattis! :*


bandyyy

Slutade ju 10 idag (sköööööööönt!!) för att åka till Rocklunda och kika bandy! Köping var faktiskt grrrymt mycket bättre än jag trodde så någon rejäl utklassning blev det inte från Edsbyns sida! :)

Ska nu klä på mig lite varma kläder och åka dit igen. Först är det VSK som möter Motala och sen är det Köping igen, denna gång mot Västanfors så den matchen blir grymt spännande! Där kanske dom till och med vinner liksom! ;) Så det känns iallafall kul att kika bandy igen, det var ju mer än ett halvår sen sist liksom!

Jaja, VSKs match börjar om en kvart så ska väl göra mig redo nu. Vi höres!

Pusselipusss! :*

godnatt!

Efter en trevlig kväll så är det dags att säga godnatt! Klockan ringer ju liksom 04:15 så jag inget val precis.. Men jag jobbar bara till 10 så det är bra! :) För 11:30 är det bandy som gäller! :)

För övrigt kikade vi på finalen i Superstars när vi fikade, blääää att Fosshaug satte bollen i ribban! :( Hejade ju på honom!

Jaja, godnatt med er!

Pusselipuss! :*

fikadags!

Trevligt värre! :) Syster är hemma på besök över kvällen bara, så vi har nyss ätit thai-mat. Men vi har fått ytterligare trevligt besök i form av mormor! Det var en glad överraskning! :)

Så nu blir det varm choklad och tårta, perfekt när man är sjuk! Hihi! :)

Pussis! :*

lediiiiggg

Vaknade första gången vid sju nånting.. Inte så konstigt eftersom jag gått upp strax efter fyra ett par dagar nu.. Men kunde som tur var somna om och vaknade kanske vid elva igen, men eftersom jag är lediiiig så låg jag kvar till tolv! Hihi, lyx på hög nivå!

Är sugen på att åka ner på stan idag. Fixa med lite grejer och sen inhandla lite saker jag behöver, men det kom precis en hagelskur här så man blir ju knappast sugen på att cykla då :S

Hmm, är helt seeg, men nu ska jag ta mig i kragen och duscha och sen traska ner på staden iallafall!

Pussis! :*

RSS 2.0