Hörrrs då!

Jappjapp, flikar in med ett snabbt inlägg såhär på morgonkvisten och önskar er alla en trevlig vecka! Nästa fredag bär det av hemåt, förhoppningsvis med en lite brunare kropp! :)

Ha det så brrå så hörs vi, nu blir det toalettbesök och sen mot Arlaaanda!

Ciaociao! :*

Och ja, det känns bättre nu, kanske blir skönt med Grekland under veckan att tänka på istället.

nån gång händer det

Ja jag är ledsen för så otroligt dålig uppdatering, men jag har helt enkelt ingen större lust att bara skriva något helt ovärt som man ändå kan lista ut att jag gjort ändå.. Har väl bara mest jobbat ändå skulle jag säga. Men nu kände jag att det verkligen var dags att få skriva av sig lite.. Vill inte säga vad det handlar om, men att gråta från kväll till morgon och börja jobba klockan 05:00 och fortsätta med tårar i ögonen hela dagen tills det till slut brister igen under arbetstid - det är inte roligt! När man speciellt inte väntar sig det och när det kommer så plötsligt med så många frågor man bara vill ha svar på så blir man helt ställd och vet inte vad man ska göra. Har jag gjort fel? Har jag gjort för lite? För mycket? Jag vet inte vad jag ska göra, vill bara att allt ska bli som innan och att det jag går och hoppas på faktiskt sker, även om jag nu fått det svart på vitt att det inte är så i dagsläget, och då kommer det väl knappast inom en snar framtid heller. Och varför går det så foooort när det samtidigt ändå går så långsamt?! Snälla kan någon ge mig svar..

Ikväll är det Champions League-final. Vill hemskt gärna se den! Och det för mig verkligen tillbaka till förra årets final, känns som om det var förra veckan vi satt där inne på Strike, bokat bord, god mat, trevliga (klass)kamrater och tråkigt slut på finalen. Var typ bara en galen man som hejade på vinnarna som hoppade och skrek åt alla andra därinne! :P Som sagt, kunde varit förra veckan, men var alltså ett år sedan.

Tiden går så fort, men ändå långsamt och har man gjort rätt hela tiden? Knappast, men jag vill bara försöka fixa allt. Ett år kan vara en hemskt lång evighet men framförallt ett underbart år som man bara hoppas på sina bara knän att det kan få bli så, och mer därtill. Hur det blir får framtiden avvisa....

Sen drar jag till Grekland på fredag med mor, kan nog bli oerhört skönt att bara få vara ifred fastän jag egentligen inte vill det, så om vi ej hörs innan det så får ni ha en bra vecka! Jag ska iallafall göra mitt bästa för att få en bra vecka ändå! :)

:*

Gööötheebooorrrg!

Jahaja, bra uppdatering från min sida känner jag. Det "värsta" är ju att jag hittar på massa skoj också för den delen! Kanske därför jag inte har tid att slänga in inlägg ibland.. Sen så har jag rätt mycket jobb så där försvinner tiden på ett mindre roligt sätt..

Det roliga var iallafall att jag var i Göteborg i helgen! :) Det blev lite hastigt bestämt eftersom mor och far skulle åka nästa helg, utan mig. Men så ändrade de sig till denna som var och då hade jag möjligheten att följa med. Var dock lite elak mot Eric som jag lämnade hemma istället för att hitta på något som vi sagt.. Bluuäää, dåligt samvete var ordet! Så då fick han valet att följa med eller ej, men han stannade hemma den jäkeln så jag åkte ensam. Eller, ensam och ensam var jag ju inte. Det var ju jag, mor & far som hälsade på sis i Götet. Och trevligt blev det! :) Kikade på Göteborgsvarvet på lördagen, och guuuuued vad snabbt dom springer! Helenas lägenhet ligger typ 2 min gångväg från Avenyn så det var ju bara superduper också! Dessutom i en riktigt läcker lägenhet! Så dit blir det nog fler tripppper! :D Sen blev det lite femkamp på Liseberg (kom tvåa, efter en extra, avgörande gren eftersom jag och sis låg lika.. Blä!), massa god mat, Eurovision och annat trevligt! Så en kort visit fredag eftermiddag till söndag tidig kväll eftersom jag skulle jobba 20:00 på kvällen igår. Men massor hanns med så det var ju brrå! :)

Idag har jag lunchat med mormor på stan, Hong Kong som vanligt! :) Sen kikade jag i lite affärer vilket resulterade i ett mindre antal kronor på kontot.. Kanske tråkigt, men jag har ju för tusan inte shoppat på år och dar! (eller okej, 2 månader här hemma i Vässan..)

Ikväll är det jobb som gäller från 22 till 05.. Huuuuuvvvvaaaa!! Vet inte hur det ska orkas med, helt seriöst.. Att jag sen går likdan tid både imorgon och på onsdag är ju bara helt omänskligt.. Fytusan.. Men pengar, ja, kanske är det bättre än god hälsa och sömn..? Njjee. Innan jobb så ska jag dock hinna träffa min sötis som jag svek för Göteborg i helgen, så då kanske jag får lite kraft till nattens slit..

Innan det ska jag hinna sova en stund tänkte jag. Så hörs med er!

Pussis! :*

hola!

He he, bra uppdatering va? :P Not.. Men nu är jag iallafall hemma igen fast om drygt två veckor så drar jag ju till Grekland med mor! :)

Cannes var iallafall det lyxigaste jag varit med om! Kan berätta lite mer sen, har lite brådis nu då jag sitter i handduk med blött hår och jag börjar jobba om en timme. Innan det ska jag hinna ner på stan och hämta ett papper från körskolan.. Eller så tar jag det inann jag börjar jobba imorn? Hmm.. Jag sa att jag skulle komma idag, och hon var så snäll och hjälpte mig, men det får nog bli imorn iallafall..

Jag har ju blivit hur stressad som helst när det kommer till körkortet.. Mitt tillstånd går ut i juli så innan dess vill/måste jag ju ta det. Har dock prata med länsstyrelsen idag och det går att förnya utan att kor & far måste gå kurs, jag behöver "bara" ansöka på nytt och sen betala 220. Så det var skönt att OM allt skiter sig så går det ändå liksom.. Har iallafall krånglat rejält idag men hon på körskolan har varit riktigt hjälpsam och hjälpt mig boka in en massa lektioner, halka, teori, uppkörning.. Japp, allt är inbokat!! Det är ju hur sjukt som helst! Så jag får hoppas tiderna stämmer någorlunda med jobbet så jag inte behöver fixa och trixa alltför mycket.. Ska skicka in ledighetsansökan och allt det så det inte blir problem med de riktigt viktiga dagarna.. Pjuh.. Men som sagt, jag hämtar nog pappret med allt inbokat imorn, så kan jag göra mig klar och läsa lite teori nu istället.. :)

Nej hörrni,  Cannes-uppdatering en annan gång, nu är det kläder som gäller!

Pussis! :*

fiifaaan vad trött!

Herreguuud så trött jag är!! Klockan för mig är alldeles för mycket på natten, men ändå är jag vaken nu och har inte ens packat klart inför morgondagen.. Åker hemifrån halv sju och innan dess ska det sista packas ned, jag ska duscha och göra mig klar och bla bla bla.... Visst ska det bli jättekul i Cannes med mina systrar, men jag är såå trött och jag tror till och med jag börjar bli sjuk för jag svettas som en gris hela tiden och är varm som en kamin.. Kan vara brist på sömn också.. Hmm..

Iallafall, Frankrike imorgon alltså fram tills måndag, och då ska jag verkligen försöka ta det lugnt och hinna träffa massa personer och så, för det har jag verkligen inte hunnit göra på sjuuuk länge.. Mycket tråkigt juu! :(

Nej, dags att göra klart det som går att göra klart, sen är det verkligen sömn som gäller för min del!

Puss på er babes! :*

Bilder från Thailand kommer upp när jag kommer hem från Frankrike, då får ni ju se lite bilder därifrån också kanske! :)

tvääääätttt

Bläblää, riktigt tråkig dag idag måste jag säga.. Först jobb och sen har jag bara tvättat och tvättat och måste tvätta lite till. Sen ser mitt rum ut som crap så det måste jag göra något åt, speciellt när jag lovat Helena att det inte får se värre ut än när hon var här senast.. Hrmm.. Sen att jag inte träffat min sötis idag gör inte saken bättre, jag saknar reeedan ihjäl mig  ju! Inte lätt när vi varit varandra så nära under flera veckor.. Bluuää.. :(

Höjdpunkten idag har nog däremot varit att jag har övningskört två gånger! Det gick faktiskt riktigtriktigt bra dessssssutom! :D Jag ska verkligen krrrriiiga med att köra och läsa teori nu! :)

Nu ska jag fortsätta med det tråkiga och samtidigt kika fotbollisen.

Puss med eeeer! :*

home....

Ja då var man hemma igen då.. Gick jättesnabbt med flygningen och hämta ut väskorna och så så vi var hemma tidigare än väntat.. Sen imorse så ville jag gå upp typ innan sju, då är ju klockan 12 därborta, så det var svårt att inte låta bli, men jag vill ju komma tillbaka till min normala rytm så snabbt som möjligt så jag har tvingat mig sjölv att sova. Nu är jag jääätttepigg och hungrig till exempel, det är ju eftermiddag för mig för tusan!

Nu ska jag få i mig lite mat innan det bär av till jobbet.. Uschuschusch!! Dock finns det två bra saker med det.. Dels slapp jag börja 05 imorse som jag skulle göra, och sen så hade jag visst fått 18 kronor i löneförhöjning.. Me mucho mucho like! :D

Ha en bra dag allesammans! :)

Pussipuss! :*


sista hela dagen :(

Halloj! Sitter har pa ett cafe, fick 15 min gratis internet nar man kopte nagot att dricka.

Imorgon aker vi hem, kanns inge brrrraaaa :( Vill inte!! Det enda som gor att det kanns battre ar att det ar daligt vader idag, har askat hela natten. Sen att jag aker bort snart igen gor ju saken lite battre :)

Nu har jag lite fler grejer jag maste kika innan minuterna ar slut..

Puuusss pa er!!


hellooo

Fortfarande mycket stek har i thailand :) Kom precis fran poolen och nu ska det bara bytas klader och sen blir det Patong for en massa shopping :) Och jag vet icke vad ni vill ha, sa det blir ingeeet. (Om ingen ar snabb som satan och skickar ivag ett sms om den verkligen vill ha ngt kopt :) ..)

Pussss pa er!

RSS 2.0