trevligt lov!

Ha ett riktigt trevligt påsklov nu allihopa! Jag sticker till Sälen nu iallafall och glider där! :D

Tjingeling och hörs om en vecka! :)

tips om en tävling!

Alla ni som känner mig vet hur mycket jag älskar tävlingar! Därför kunde jag bara inte låta bli att vara med i en tävling på Kenzas blogg om att vinna en skinnjacka! Om ni också vill vara med så klicka bara på den här länken vett ja! :)

Btw åker jag hemifrån om typ en timme, hihi! :D

damn

Det är ju ruskigt svårt att få plats med allt! Är uppe i tre väskor nu, och jag som skulle ha lite packning hade jag tänkt.. Men det är ju inget man vill ta bort heller? Och till en skidsemester så är det ju knappast små klädesplagg som packas ner, utan istället är det tjocka tröjor och en skidjacka och sen till det är det lakan och handduk och en hel drös kläder. Om tjugo minuter ska jag vara klar så jag kan börja med nästa punkt!

Pörre!

packning pågår!

Haha, jag sov visst i soffan inatt också! Jag är verkligen höjden av lathet själv på kvällen då jag inte ens orkar gå upp till min egen säng och sova mycket, mycket skönare än vad jag gör i soffan! Gick iallafall upp åtta imorse efter att ha vaknat av att någon på övervåningen gick på toa. Det visade sig vara pappa som blev lite smått arg (som vanligt) när han insåg att jag sovit i soffan igen.. Så jag kilade upp och vilade lite framför några avsnitt av Gossip Girl. Jag är knappast så jättemycket piggare nu men packningen är iallafall nästan helt klar eftersom jag kunde ägna lite tid åt den också! :) Bara alla smågrejer som necessär och sånt som ska göras iordning innan det är helt, helt klart! :D

Klockan är redan tolv och jag har hur mycket som helst som behöver göras! Framförallt måste mitt rum städas eftersom min syster kommer hem ikväll. Tyvärr kommer hon hem efter mitt tåg har gått så vi hinner inte träffas.. :( Dessutom har jag inte skrivit klart min samhällsuppsats vilket innebär att jag förmodligen inte kommer hinna skicka in den innan onsdag om det inte finns internetuppkoppling där jag kommer vara i Sälen. För datorn ska med iallafall, kan vara skönt att ha musiken på den och kunna kika film och så på den!

Så nu lär jag sätta fart med allt så jag förhoppningsvis blir nästan klar med allt!

Pussis!

jahapp..

Och där rök precis mitt nyttiga liv.. Haha, bara att börja om från noll igen då! Påsk var för sjutton ingen bra helg att försöka leva nyttigt på, det går liksom inte med massa ägg&majonäs, gräddsåser till köttet, allt godis, tårtor.. Herregud..

Men jag gör mitt bästa!

Glad Påsk!

Glad Påsk allihopa! Jag vaknade för inte alltför längesedan faktiskt.. Kom ju hem halv 4 igår så jag var riiiktigt trött! Nu ska jag snart göra mig iordning för mormor kommer hit på middag om lite drygt 45 minuter. Och innan dess måste jag hinna till Apoteket också eftersom jag aldrig gick dit tidigare i veckan. Bääd by me! Sen så insåg jag ju att jag faktiskt måste köpa lite påskgodis att stoppa i något ägg som man kan ge henne + mor&far! Jag kan ju inte bara ge ingenting när jag får av dom! Fast från mormor kommer jag ju få godis, vilket jag inte äter.. Hmm, får lösa det där lite smidigt!

Förresten igår när jag jobbade natt så fick jag iallafall lite ögongodis! Hihi, eftersom jag som sagt inte äter vanligt så passade det verkligen bra med lite sånt! ;) Höhö!

Dags att snabba på mig så jag hinner det jag ska! Jag som skulle hinna plugga lite idag också.. Näääee.. Fy!

Glad Påsk!


(Är ju inte jätteförtjust i barn egentligen, men denna bild var ju faktiskt lite påsksöt!)

helgis!

Det var faktiskt ganska kul igår! Dock blev det aldrig Harrys eftersom vi alla tog våra förnuft till fånga och skippade det. Det blev dock en liten splittring, jag & S gick till Pluto och senare kom även A dit. Resten gick till Konrad. Men en kul kväll var det iallafall!

Idag har jag varit och bowlat med min familj. H kom ju hem igår så det är kul! :) Ännu roligare var det att jag vann bowlingen! Till och med över pappa! ;) Yees!

Nu ska jag äta lite innan mitt 10-timmars jobbpass börjar. Schiuu.. Tur att det är dubbel lön idag åtminstone! :D

Pussis!

party!

Nu har jag städat tillräckligt för nu börjar det verkligen bli dags att göra sig iordning! Ikväll är det som rubriken säger, party! Först är det lite mysig middag och så hemma hos S och sen bär det, trott eller ej, av till Harrys! Gänget ville testa något nytt men om jag ska vara ärlig så är jag väldigt skeptisk mot det stället. Kommer väl bara vara vi tio artonåringar och resten 40+are.. Hmm, låter ju faktiskt inte alltför lockande kan jag säga, men det kanske blir vad man gör det till helt enkelt?! Om det skulle visa sig vara rena rama katastrofen så är ju faktiskt både Pluto och Silk också öppet ikväll så räddningen finns ju nära. ;D

Ska åka hemifrån om en timme och ska börja helt från grunden med dusch nu hade jag tänkt! Weeei, planerandet är liksom alltid på topp! ;)

Pussis och ha en trevlig kväll!

@ school

Sitter i skolan nu och försöker skriva en utredande text på svenska om undervisningsspråket ska vara på engelska eller ej. Visst låter det otroligt roligt?! Eller inte.. Jag kommer knappt någonstans och jag har ingen aning om hur jag ska få ihop de där 1200 orden som uppsatsen ska vara på. Dessutom skulle den egentligen vara klar idag men vi fick till lovet på oss istället. Kul att jag är bortrest då och måste skriva klart den innan helgen iallafall. Varför kan jag aldrig börja med saker i tid så jag kan få slippa med att stressa ihjäl mig med vissa saker och bara skicka in halvdana uppgifter...? Näe, dags att fortsätta så jag kanske jag skriva ett hundratal av alla ord som ska vara skrivna sen..

Ha en trevlig dag!

mkt mkt bra!

Japp! Så vill jag sammanfatta teatern jag var på! Den var verkligen hur rolig som helst och skådespelare var helt fantastiskt duktiga! Jag är riktigt glad att det var just denna mamma valde att köpa biljetter till innan den slutar gå. Om ni undrade så är det Djungelboken jag pratar om! :) Så om ni känner för att se riktigt bra teater med många skratt (och nästan lite gråt) så skulle jag verkligen säga att ni får vara snabba och köpa biljetter för jag tror det är sista veckan eller nåt nästa vecka..

Kollade även mailen nyss och under kvällen har jag fått en kallelse till Högskoleprovet. Tiden går ju verkligen hur snabbt som helst så jag har inte ens hunnit fundera att det är riktigt snart som det ska skrivas (5e april)!!!! Om jag ska lyckas komma in med provpoängen på juristprogrammet så kanske jag borde lägga i en växel och börja plugga. Har hört att man tjänar på att kunna läsa snabbt så det kanske jag kan börja öva lite smått. :P

Nu ska jag fortsätta städa lite där jag slutade. Lämnade allt på sängen så för att kunna gå och lägga sig behövs en rejäl undanflyttning av alla saker! Var får jag alla grejer ifrån egentligen?! Skulle nog behöva ett fyra gånger så stort rum egentligen mot vad jag har nu för att få plats med allting, funderar dock på en liten förändring i rummet så att det förhoppningsvis kan bli till det bättre. Hade gärna gjort det under lovet men nu är det ju faktiskt bara fyra dagar kvar tills jag sticker iväg till Sälen i en vecka och har det trevligt! :D

Städar undan sängen och sover nu, pussiis!



    
Riktigt rolig teater alltså! :)

onsdag

Kom hem för en liten stund sen eftersom det aldrig blev någon volleybollmatch. Motståndarna hade tydligen lämnat WO vilket betyder att vi nu vunnit två av våra tre gruppspelsmatcher. Känns skönt! ;D

Trodde jag skulle behöva gå direkt från volleyn till teatern, men kilade hem istället som sagt. Systrarna mina kommer hem i helgen så mamma tjatar en massa om att städa.. Det är det värsta jag vet men när jag tittar på mitt rum så inser jag verkligen hur stort behov det har av att städas! Speciellt nu när M ska sova här eftersom jag åker iväg till Sälen när hon kommer.. Dessutom kanske jag kan hitta både ett och annat som jag saknar och har letat efter men inte hittat någonstans. Det kanske finns i mitt rum under allt skräp och alla kläder. Man kan ju alltid hoppas! Och ett städat rum är ju verkligen toppen att ha, men vägen dit är mindre rolig. Jag har ju dock insett att ingenting faktiskt är omöjligt för mig nu heller, så det är väl bara att sätta igång antar jag!

Teater ikväll och kanske utgång, spännande!

Hörs!

godnatt!

Nu slocknar jag snart så det är väl bäst att jag går och sover hyffsat tidigt idag för en gångs skull..

Godnattinatt!

jooobbigt!

Herregud vad segt det gick att jobba idag! Skulle bara jobba 4½ timme men det kändes som en evighet. Och det blir ju knappast bättre av att jag går och tänker på mat nästan hela tiden samtidigt som det hela tiden finns massa mat omkring mig! Puuh! Nu är iallafall jobb avklarat och snart även min åttonde nyttiga dag. Jag är faktiskt väldigt stolt över mig eftersom jag om någon verkligen är (var!!) onyttig! Men beach ´08 och ett hälsosmat liv, ja tack!

Nu ska jag ta det lite lugnt med lite TV och så innan jag ska sova tidigt, är helt utmattad..

Puss på er!


Ni ser ju själva hur gott det ser ut!

pust

Så, tillbaka från solningen och jag måste ha somnat  nästan på en gång under tiden. Och jag som redan var trött innan (inte så konstigt eftersom jag somnade..) har nu blivit ännu tröttare. Jobb om lite drygt en timme och måste helst hinna till apoteket också.. Och sova!

Godnatt!

tuesday

Skön dag i skolan idag! Först drama där det faktiskt börjar bli helt okej, och sedan en svenskalektion där vi, som vanligt, inte gör någonting alls typ.. Efter det blev det lite lunch och sen var skoldagen över! Nog för att tisdagar brukar vara softa, men eftersom de som valt att skriva prov istället för PM skulle göra det på samhällen idag så blev dagen ovanligt kort och det gillar vi mycketmycket! Nu gäller det bara att skriva det där PM:et så jag inte skjuter upp det och det blir bajs iallafall..

Ska jobba ikväll trots att jag inte var schemalagd. Mamma hade tydligen bokat biljtetter att vi skulle gå på teater imorgon och just då jobbade jag! Plus att imorgon har vi match i volleyboll-turneringen. Men tur som jag hade lyckades jag byta och trixa litegrann så jag jobbar idag istället för imorgon. Mycket skönt!

Nu när vintern dessutom är tillbaka så inser man även hur riktigt jävla blek man är! Det är ju helt sjukt! Man ser ju ut som ett levande spöke som går omkring och matchar snöns färg. Nej usch, det där kanske jag hinner (försöka) göra något åt innan jobbet kallar. Dessutom tror jag att jag är påväg att bli sjuk igen. Det dumma vädret ställer det verkligen till för mig på alla sätt och vis känns det som.

Ha en bra eftermiddag så skriver jag lite senare igen! Dessutom är mina tider på påsklovet som jag behövde få bortbytta nästan helt klara nu och det känns riktigt skönt! Awiiie! Sälen here I come! :D

Pözzie!

svårare än svårast

Hur svårt kan det vara att hitta en lokal att hyra egentligen? Det är ju verkligen hur svårt som helst! Finns ju ingenstans. Blä.

men blä

Vissa saker ångrar man och i lördags var en sak. Haha undrar när jag blir av med det här? Hmm..

Skoldagen idag var väldigt uttröttande trots att den faktiskt inte borde varit så jobbig. Imorgon är det antingen prov i samhäll dessutom eller att skriva ett PM. Jag har dock inte bestämt mig för vilket eftersom jag inte ens börjat läsa boken.. Bra.

Nu ska jag ta en kort tupplur innan det blir plugg. Btw har jag snart varit nyttig och sockerfri i en hel vecka! Usch vad detta är jobbigt! Vill bara smälla i mig en fet kebabtallrik med en stor cola till och en massa choklad eller något annat onyttigt till efterrätt! Men nej. Jag ska hålla ut längre! Nu när jag snart klarat en vecka så borde det ju gå att hålla ut i en månad? Hmm, jag får klura på den alltså!

Tjingtjing!

pjuuuh!

Haha vilken kväll det blev igår!
Först melodifestivalen med "de andra" brudarna i klassen. Det var både annorlunda och roligt! Sen när programmet var slut var det dags att korka upp och SingStar plockades fram! Efter ett antal drinkar satte vi oss i bilarna (givetvis med nyktra förare! ;D) och körde till någon sorts fest eller vad man ska kalla det.. Där blev det rejält med drag efter ett tag och det var faktiskt riktigt kul! Så tack för en rolig kväll allihopa som var med i den! :)

Idag blev det jobb från klockan 9 och det var verkligen motigt att gå upp imorse. Vaknar först 1 minut innan mobilen ska väcka mig och inser att jag har smink och kläder och linser kvar från gårdagen.. Herregud, jag har ju nästan gjort det till en vana :S En dålig sådan! Iallafall så la jag mig och sov i 20 minuter till när linserna tagits ut och så eftersom jag var så otroligt trött.. Sen så bev det jobb ända fram tills för lite drygt en timme sen. Jobbigt värre!

Nu är det plugg som måste gälla. Blää!

Pussi!


tråååååkigt

Jag har så gryyymt tråkigt och att titta på bandyn gör mig inte precis gladare eller mindre rastlös. Matchen var avgjord redan från början och Edsbyn kommer vinna igen och bli ännu kaxigare..
Och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra ikväll. Jag kan ju inte stanna hemma och bara sitta och göra ingenting?!


Usch, uttråkad var verkligen ordet.


godmorgon!

Nu har jag fått sova ut äntligen, dock var jag så pass trött igår att jag aldrig orkade flytta mig från soffan så jag sov visst där hela natten. Ganska skönt förutom att benet har legat snett på något sätt så jag inte kan gå rakt.. Hmm..

Idag vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra. Det är melodifestivalen ikväll som skulle kunna vara kul att titta på. Dessutom har jag massa plugg som skulle vara bra att få gjort.. Men tjae, var finns orken återigen? Men måste nog ta mig i kragen och åtminstone försöka en stund.

Nu vankas det något ätbart eftersom jag är ganska hungrig. Btw är jag nu inne på min 5e sockerfria/nyttiga dag. Det här var inte det lättaste kan jag säga!

Hörs!

herrejesus

Herregud vilken intensiv dag det har varit idag! Först skola med psykologin, sen fixade jag & J busskort till Uppsala. Sen till stan för att köpa hörlurar, träffar C och äter lunch med honom + några till. Sedan hem en väldig snabbis för att sedan få skjuts till bussen till Uppsala. Där blev det shopping, fika, J träffade J, ännu mer shopping och till slut, det jag egentligen åkt dit för, bandy!
P19 spelade sin final mot SAIK och efter första halvlek såg det rätt kört ut. Men en 3-0 ledning har jag lärt mig att det är ingenting inom bandy. Målen ökar och är till slut 4-4. Det såg ut att behövas en förlängning och VSK låg på hela tiden. Men så i typ 82a minuten så pangar Sandviken in sitt 5-4 mål och det blev också slutresultatet. Det är sällan man ser killar så där ledsna som jag såg att VSK:s P19-lag gjorde. Och med all rätt. Att tappa sådär i sin SM-final kan verkligen inte vara det roligaste.. Och E tillhörde även han de deppigaste i laget (iochförsig var väl alla lika ledsna) och det var lite konstigt att se..

Väl efter matchen gick vi till bussen och vi hade missat den med cirka 8 minuter. Så det var bara att vänta i drygt en timme på nästa buss.. Sen när jag kommer hem till Västerås så missar jag alla bussar som går här också och skulle behöva vänta i 34 minuter. Så jag var duktig och gick hem. :)

Nu ska jag nog kila och få lite sömn, har ganska ont i huvudet av någon anledning.. :S

Godnatt!

godnatt!

Nu ska jag släcka allt i huset och borsta tänderna och så, och sen är det natti!

Godnatt!

fy vad trött jag är!!

Jag är helt otroligt trött nu och väldigt lättad över att mördarveckan nästan är över. Religionsprovet idag gick nog ganska bra förhoppningsvis och det tack vare mitt pluggande inatt. Sov knappt något alls i natt heller så jag verkligen längtar till kvällen nu så jag kan sova tidigt. För imorgon har vi bara en lektion och inga läxor eller så som skulle göras. Så himla skönt!!

Nu måste jag verkligen powernapa en stund så jag klara med sista timmarna innan den riktiga, efterlängtade sömnen. Btw är jag inne på Dag 3 i mitt nya sockerfria liv, kanske det också är en faktor till att jag är så trött? Ska bli intressant att se hur länge det håller. Jag käkar ju iallafall vindruvor och annan frukt så det skriker om det! Haha!

Men godnatt på er sålänge!


Mums! :)

plugg plugg plugg

Min vän M sa något som verkligen stämmer idag, Stress 24/7. Det är så sant så det finns inte. Stressen just nu är pluggandet i religion som jag knappt börjat med och orken finns verkligen inte. Någon som vill lära sig det åt mig och skriva lärarens jobbiga tänka-till-så-det-skriker-om-det-prov imorgon?

Ska nog börja nu så jag lär mig någonting, kanske.

gäsp!

Fy sjutton vad trött jag är! Sömnen inatt (som nästintil uteblev dock) var inte den bästa. Och dagen idag har varit ganska jobbig i sig också faktiskt med prov och grejer. Så vi får se sen hur det gick, men jag måste erkänna att pluggandet inför det provet inte var det allra bästa..

Nu ska jag nog ta en liten tupplur för att sedan sätta igång med pluggandet till nästa prov som jag har imorgon. Om jag har riktigt tur så kanske jag hinner iväg för att se Play Off-matchen mellan Borås-VIK. Nu när VSK inte gick till final så får man väl hoppas att det kan gå bra för att annat Västeråslag i en annan sport..

Tjingis!


varför?

Det var ju så sjuuukt nära!! från 73 minuten till 90e så gjorde äckel-Edsbyn fyra mål. Alla på hörnor. Kul att ni förstör sporten äckel

HATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG HATAR EDSBYN OCH KOMMER ALLTID GÖRA, NI KAN DRA ÅT HELVETE!!!! FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

FAAAAN!

KOM IGEN VSK JAG ORKAR INTE!
FAAAAN, 3-3

fan

10 sekunder efter förra inlägget gör Edsbyn mål..

Kom igen nu! Ett mål till så jag slipper få hjärtklappning!

!

Två måls ledning.
12 minuter kvar.

Kom igen nu!


:D :D :D :D !!!!!!!!

2-0 till VSK!!!! :D :D :D :D Fortsätt såhär!!!!

Å jag sov hela kvällen så nu får det bli en sen natt igen med plugg.. Men sålänge VSK vinner så bryr jag mig inte! :)


ledig idag!

Skönt med studiedagar som denna, dom behövs verkligen! Nog för att jag kommer behöva plugga en massa iallafall så är det ändå hur skönt som helst att få sova tills man vaknar. Och det var vad jag gjorde imorse. Tydligen så hade klassen något möte idag angående utklädnadsshowen kl. 11, och jag liksom sov till 12. Så sorry klassen, men dessa timmars sömn jag fick inatt var riktigt välbehövliga!

Det var otroligt jobbigt att jobba igår. Trots att det bara var tre timmar så kändes det som en evighet. Dessutom när jag inte jobbat på tre veckor så kändes det lite extra tungt att behöva jobba i ett extra högt tempo bara för att vi var ganska få som jobbade. Usch.

Idag insåg jag dessutom att jag har varit väldigt klantig. När jag startar datorn så ser jag kalendern som kommer upp och jag inser att jag bokat tågbiljetter till Sälen under fel helg. Haha! Men nu är dom iallafall ombokade till rätt datum nämligen 23 mars! Ska bli riktigt skoj! Hoppas min ledighetsansökan från min chef här hemma beviljas också, annars blir det jobbigt...

Nu ska jag plugga i ett antal timmar innan det återigen är dags för bandy ikväll! Denna gång får jag följa matchen hemifrån då den sänds på tv, annars hade jag verkligen suttit bland alla fyllon på supporterbussen på väg upp till Edsbyn just nu. Dom SKA vinna, så enkelt är det! För det var inte bara tågbiljetter för min Sälen-resa som är ombokade, även finalbiljetterna har bokats om då VSK inte avgjorde innan min första bokning gått ut! Haha. Så heja! Jag antar att jag hinner skriva ett antal inlägg innan matchstart, och kanske under matchen precis som den gången då de faktiskt vann på bortaplan mot Edsbyn. Om någon känner för att joina mig i TV-soffan så är det bara att säga till! :D

Hörs!


work

Då vare dags att jobba igen efter en lång tids ledighet.. Jag vill inteee!

ååååååååååååååååhh!!!!!!!!

FAN också! VSK förlorade idag också!! Det innebär att det lag som vinner i Edsbyn på tisdag får möta Sandviken i finalen nästa lördag, och som det såg ut idag så är det inte VSK som kommer vara där. Det var en äckligt spännande match idag också, precis som alla andra matcher mot Byn, men idag fanns inte ens den där kämpaglöden hos många spelare överhuvudtaget. Vill inte dom gå till final eller vad är det? :S I vilket fall så ska jag till Edsbyn igen för att denna gång skrika ännu mer än vad jag gjorde när jag var där i fredags! Om jag inte åker med pappa som han lovat men det ser ut som att vara ett tomt löfte, så ska jag iallafall dit på något sätt, för så är det!!
Inte hade P19 tur i sin match heller.. Hammarby fick in tre riktiga skitmål och VSK gjorde bara ett (snyggt) mål. Så dom ligger ju också lite pyrt till. Vad är det här för bandy-söndag? :(

I vilket fall var det trevligt hemma hos W's idag. Det kom en hel del folk dit efter ett tag och maten de gjort var helt fantastisk! För att inte tala om efterrätterna... Beach '08 är jag knappast redo för om jag ska fortsätta såhär! Haha, måste se till att vara lite duktigare :P

Nu ska jag se till att städa mitt rum lite, det börjar se alldeles för stökigt ut igen. Jag kan knappt hitta någonstans att sätta ner foten eftersom det ligger kläder överallt på golvet.

Pusssiss!

söndag

Varför ska helgens dagar alltid gå så snabbt så att det är dags för en ny vecka på en gång igen? Man hinner ju knappt fatta att helgen har kommit innan den är borta igen..

Middagen hos B igår med (nästan) hela gänget var supertrevlig! Och maten hon lagat tillsammans med M var helt underbar! Jag tror nog att jag speciellt tyckte det eftersom lasagne är en av mina största matfavoriter någonsin! Mumma! :) Efter middagen blev det Melodifestivalens Andra Chans som fick gälla. Alla jublade mer eller mindre att Carola inte gick vidare, men hallå?! Hur mycket bättre är Sibel då?! Hon var ju rent ut sagt sämst! Jag förstår inte hur hon kunde gå vidare framför Ola? Menmen, hon lär ju iallafall inte komma långt i finalen, den saken är ju förhoppningsvis säker!

Idag är det en ganska fullspäckad dag för min del. Först ska jag och mina föräldrar över till våra grannar/gamla vänner för att gå på 60årskalas! Kul att samtidigt få träffa E också då! :D Efter allt firande blir det bandy då VSK möter Edsbyn igen fast denna gång på hemmaplan. Och den här gången ska VSK vinna så jag kan hämta ut mina bokade SM-finalbiljetter! ;) Efter den bandymatchen blir det ytterligare en match då P19 har sin första semifinal att spela mot Hammarby, också den riktigt spännande tror jag!

Så dagen idag är väldigt uppbokad och min historiabok som jag verkligen behöver är puts väck.. Kul att jag kommer få ett bra betyg på morgondagens seminarie..

Något riktigt skoj är att Sälen verkligen är helt klart nu. Jag åker på söndagen (påskdagen) och kommer hem söndagen därpå. Det innebär att jag hinner fira påsk hemma med åtminstone en av mina systrar + mor, far & mormor. :) Mycket bra! :D

Nu måste jag duscha innan vi ska sjunga för födelsedagsbarnet ett hus bort!

Ha en bra söndag!


blää

Kom hem ganska sent igår från Edsbyn efter att ha varit och tittat på VSKs bortamatch. Tyvärr blev det ju ingen vinst för dom utan nu är det match hemma imorgon igen. Visst är väl det kul att dom kan (ska!) avgöra på hemmaplan, men att finalbiljetten skulle säkras igår hade jag inget emot. Resan var dock trevligt med A och alla fyllon, haha fy sjutton vad jag garvade åt alla! Menmen.

Jag fortsätter att vara sjuk så jag blir nog hemma från jobbet imorgon också. Dessutom tror jag att det kan vara ögoninflammation på gång igen i ena ögat, så att jobba så som det ser ut tror jag inte är någon bra idé precis..

Ikväll är det dags för en liten försenad födelsedagsmiddag för B och M hemma hos B. Ska bli riktigt trevligt att träffas bara vi i gänget och umgås. Tråkigt att inte alla kunde komma bara.. :( Men middagen är iallafall något att se fram emot ikväll!

Nu skulle jag egentligen behöva plugga lite eftersom den ena mördarveckan i skolan byter av den andra..

Tjingeling!

bandy ikväll!

Jeeeej! Ikväll blire att åka till Edsbyn för att heja fram VSK till finaaaaaaal! Jag och A åker med bussarna som går vid 14.30 och jag ska träffa honom 14 så nu lär jag ju skriva klart idrotten!
Shit va kuuul! :D

Pözz!


100e inlägget!

Då har jag redan skrivit 100 inlägg i bloggen tydligen, sjukt ju! Vissa av dom har väl inte varit varken innehållsrika eller nödvändiga, men det är ändå riktigt skönt att bara få skriva av sig då och då!

Ikväll är det fortsatt plugg som gäller och jag vet att jag tjatar om att det är riktigt mycket just nu, men inget tar faktiskt slut nångång. Dessutom när man är så pass seg på att komma igång med saker som jag är, så blir det att allt bara samlas på hög och till slut så orkar man inte ens ta tag i det allra enklaste. Även detta var en orsak till att jag stannade hemma från skolan idag. Visst, jag är sjuk och så. Men jag brukar ändå kämpa mig igenom dagen trots hosta eller snor eller huvudvärk eller vad det nu än är. Men idag.. Idag var en dag då det bara tog stopp. En dag där sjukdom kombinerades med en slutkörd kropp tillsammans med en uttröttad hjärna. Då blev resultatet en ledig dag hemma som verkligen behövdes. Inte för att jag under dagen skulla kommit ikapp med de saker jag borde göra eller det jag redan borde ha gjort klart, utan för att bara kunna ta det lugnt och få nya krafter till kommande tiden.

Nu ska jag däremot göra någon nytta förhoppningsvis.

Pözzi på er!


sjuk idag

Det började igår kväll att jag hade lite ont när jag svalde och huvudet som kändes att väga lite mer än vad det borde. Därför skulle jag känna efter imorse hur jag mådde idag för att se om jag skulle stanna hemma, och det kan ni ju lita på att jag gjorde! När jag slår upp ögonen imorse så går det inte ens att svälja och knappt att andas heller.. Munnen är typ full av massa äckligt slem och likaså näsan. Och den där grejen som ska hänga i mitten längst bak i munnen, jaae, den låg ju ner eftersom den var så pass uppsvullen. Såå.. Ja, jag stannar hemma idag!

Nu måste jag få i mig något varmt och lindrande för halsen.. Fyyy tusan..

Hoppas att ni andra lyckas hålla er friska!

Tjing!

en match kvaaaar!

YEEEEEEEEESSSS!!!! Och så står det 2-0 i matcher mot Edsbyn och det känns riktigt, riktigt bra! Nu blir det nog nästan att ta ledigt från jobbet på fredag för att åka till Edsbyn och kolla på en kanske avgörande match? Det vore en grym uppvärmning inför finalen! ;)

skrika (av glädje) is the shit!

(Här kommer lite bandy(tjat) igen!)

Haha jag vet inte hur min röst kommer att må imorgon efter allt skrikande av alla mål som VSK gör nu! Men vet ni vad? Jag bryr mig inte! Min röst får vara helt borta imorgon om den vill, och grannarna får undra hur mycket som helst varför jag och pappa sitter och skriker men det är av ren lycka eftersom det går så sjukt bra just nu för Grönvitt! :D :D

Ville bara säga det..

!!!!

45 minuter är vad som skiljer för VSK för ytterligare en vinst i semifinal-serien mot Edsbyn. Två biljetter är iallafall bokade för mig och far till nästa lördag då det spelas stor final i Uppsala. Hoppas hoppas hoppas att det här går hela vägen! Jag måste ju få använda min signerade matchtröja vid något stort och passande tillfälle.. Och vad passar bättre än att ha den vid en final?! Haha, jag vet att jag antagligen låter tjatig om bandy. Men jag älskar't och tycker det är grymt roligt! :)

Dags för andra halvlek snart,

HEJA GRÖNVITT!! :D

trött, tröttare, tröttast

Jag befinner mig just nu i ordet efter tröttast, om det ens går, och tro mig - det gör det. Det enda jag skulle vilja göra nu är att sova i några timmar (år?) för att sedan vakna upp med alla pluggsaker färdiggjorda. Men, tiden finns inte och det samtidigt som orken och motivationen också är borta någonstans. Om 50 minuter är det dessutom bandy på TV, och hur koncentrerad kommer jag att vara då på en skala? Typ minus nånting.. Så nu ska jag sätta fart och tanken jag ska ha i huvudet är den känsla jag kommer att känna då allt är klart. Den lättnaden är väldigt efterlängtad just nu vill jag lova.

Skriver senare också antar jag väl, och då vill jag verkligen skriva att åtminstone något är klart då..

Puss pluggisar! ;D

duktig, fast ändå inte

Halloj! Jag och B satt kvar när vi slutat skolan för att projekta lite (dock är det ju projekttid då så egentligen var vi ju inte såå ambitiösa, men ändå). Vi satt i lite drygt två timmar inne på en annan klass lektion och herregud vad duktiga vi var! Själva layouten på broshyren är fixad så det som ska in nu är "bara" alla texter också så. Känns riktigt bra nu när vi äntligen närmar oss någon produkt! =)

Tyvärr har jag varit oduktig också. Jag har väl inte varit den allra nyttigaste människan idag precis. Först lite godsaker efter lunchen och sen McDonald's-mat till middag, och detta samtidigt som B är duktig och går på ett spinningpass. Jag vill också ha motivation att orka vara så duktig som du är, lär mig?

Dags att säta igång med något mer plugg snart, måste ju fortsätta när jag ändå håller på liksom...

Hörs senare!

natti!

Sov så gott allihopa! En lång dag väntar mig imorgon..
Puuh.

jeeeej!

VSK vann första semin så nu är det inte alltför lång väg kvar till SM-finalStudenternas nästa helg! :D Krossa Byn borta nu i två raka så skulle jag bli väldigt tacksam! :)

tillbaka till verkligheten

Då var man tillbaka till alla rutiner igen då. Och stressen i skolan har nog aldrig varit så här mycket som det är just nu. Det är äckligt många saker som ska lämnas in, prov som ska skrivas, seminarier som ska hållas, nya kurser som börjar, analyser och redovisningar och gud vet vad. Jag orkar verkligen inte med allt just nu och jag skulle behöva en till veckas lov där jag får vila upp mig för att få vara någorlunda utvilad inför mördar-perioden som står för dörren..

Skulle egentligen ha jobbat om 20 minuter, men så som jag mår tror jag inte det är en sån bra idé att jobba idag. Jag var så glad att jag lyckats att hålla mig frisk efter resan, men när jag vaknade upp imorse så kände jag hur ont det gjorde i halsen när jag skull svälja och hur snoret börjat rinna. Mysigt. Har jag tur hinner jag väl bli frisk lagom till studenten som B sa till mig idag. Det värsta är ju att det är nog sant, jag är aldrig sjuk under en kort period bara.. Menmen, bara att hoppas och kurera mig med en massa vitaminer så kanske jag lyckas bli frisk som en nötkärna igen!
Just det, skolan började inte så bra den här gången heller. Jag kom såklart försent men jag tror inte det gjorde så mycket. Men jag skäms verkligen varje gång jag gör det, måste förbättra mig! (Och verkligen LYCKAS)

Dags att äta lite mellanmål och kika över var man ska börja någonstans, jag har ju liksom en hel del att välja på. Kul..

Hejpaa!

.

Jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta, men en sak som jag vet jävligt säkert är att du aldrig, aldrig, ALDRIG kommer att bli förlåten av mig.

Vad du än säger
.

hemma igen

Då var man hemma igen då. Den här veckan gick verkligen sjukt snabbt och det kändes som om det var igår som jag packade hela natten innan det var dags att åka. Första dagarna därborta kändes det som om vi redan varit där i en evighet, men som sagt så vände det ganska snabbt innan allt var över.
Vi har festat, åkt skidor, solat, gått i spöregn, gått på afterski och en massa massa mer! Jag vann dessutom en hopptävling i fredags! ;D Det ni! Så jag fick ett par pimpade Dr. Zipe goggles som matchar min skidjacka perfekt. Man tackar! :D

Nej men det har varit en helt underbar vecka trots mina två nyktra, första dagar pga min morfinmedicin. Sen blev det party som gällde och lite sömn för att åka skidor dagen efter. Altitude skötte verkligen allt huur bra som helst och jag hoppas dom anordnar något mer som man kan följa med på! Dock väljer jag nog Val Thorens före Chamonix om jag ska till franska alperna igen. Det var absolut inte dåligt, men Torran var liksom i en klass för sig. Chamo hade nog lite för höga förhoppningar att leva upp till. Men det var ändå underbart trots att goggle-brännan fick utgå pga regnet nästan alla dagar.

Kanske skriver mer senare, orkar inte riktigt med något mer nu. Cirka 30 timmar på en buss med inget utrymme för benen alls är liksom inget man blir pigg av. På nervägen höll mig morfinet sovandes mestadels hela tiden och på hemvägen var det tröttheten som fick stå för det. Men nu är jag iallafall hemma - och väldigt trött! Så jag berättar som sagt mer senare om vad vi gjorde och så. Och om myttar-historian om lite saker som tydligen jag har sagt (och visat tydligen). Tycker inte om påhittade historier om en.

Sov så gott när ni nu än sover! Jag ska sova så det blir skola imorgon, och senare bandy på kvällen! Första semin mot Edsbyn och jag är sjukanmäld från jobbet och allt. Inte mitt fel att dom sätter in mig på en dag jag tagit ledigt plus att jag bara måste se matchen! Så är det! :)

Nattinatt!

RSS 2.0