Viva España!

Hola bonitos y bonitas! :)

Skönt att Spanien vann igår, de var faktiskt det lag som förtjänade det mest igår! Och att söte Fernando Torres gjorde segermålet gjorde ju inte saker värre precis! Hihi!
Idag har jag iallafall inte gjort ett dyft. Har mest suttit vid datorn och kikat resor, precis som jag har gjort dom senaste dagarna. Försöker hitta den perfekta resan som åtminstone jag, B och J ska åka på! Iih, längtar!! (Vart nu resan nu än bär?!)
Klockan är nu fyra och jag börjar jobba om en timme, usch! Jag orkar verkligen inte idag eftersom jag gick och la mig riktigt sent inatt. Har en liten föraning om att dom kommer försöka få mig att gå stängning dessutom eftersom dom skickade ut sms om att det behövdes ikväll. Får se hur det blir med den saken, de kanske inte ens frågar liksom! Iallafall blir det att gå stängning imorgon eftersom jag ska ställa upp för E, igen.... Men då har man ju åtminstone någon som måste ställa upp när jag själv behöver det!

Måste nog göra mig klar nu och kila iväg. Jag har bara ätit två små ynka smörgåsar idag så jag behöver nog få i mig lite mat för att orka kvällens arbete. Men vi hörs kära ni!

Ciao bella!

jag är en festis!

Sorry, jag hann aldrig uppdatera igår. Jag satte på datorn både på morgonen innan jobbet klockan åtta, men glömde/hann inte skriva. Sedan precis innan jag skulle iväg på kvällen så tänkte jag hinna skriva något snabbt, men bråttom som jag hade blev det inget där heller..

Jag jobbade iallafall ganska länge igår, 8-17, och väl efter det var jag både riktigt död och på dåligt humör. Men jag kom hem vid halv sex nångång och åt litegrann innan dusch och tillfixning, för på kvällen väntade det ju faktiskt big party hos A! Och fest blev det minsann! :D Guud så roligt jag hade, kanske dock blev lite för mycket alkoholintag, men va tusan, det var ju feest! :D Det blev mycket skratt och en av A:s kompis kompis var riktigt trevlig! Hoppas man hör av henne någon mer gång! Grymt rolig brud asså! :)
Hemgången blev riktigt seg och långsam. På E:s pakethållare tog det riktigt lång tid kan jag säga.. Men alla G:s kommentarer under den färden gjorde den riktigt rolig och jag skrattade som aldrig förr. Så tack allihopa för gårdagen, hörde något om en repris på fredag redan?! ;D

Nu är snart dags för EM-finalen i fotboll. Jag hoppas Spanien kommer vinna, det känns som att de är mer värda det. Samtidigt tror jag Tyskland kommer ta det här. Blä!

Men vi hörs allihopa! Btw var nästan alla kläder jag fick hem igår kanonfina och det blir nog några bilder på det sen! :)

Pusspuss!


hinner jag?!

Gaaah, jag som skulle hinna blogga idag. Hinner detta innan tolv?!

jobb(igt) + kycklinggul!

Usch, bara fyra timmars arbetspass idag men ändå så sjukt jobbigt! Fast ääh, pengar pengar! (Försöker bara inbilla mig själv om att det inte är såå jobbigt att jobba, har ett 10timmarspass som väntar imorgon nämligen...)

Och ni ska bara veta!! Jag färgade ju håret idag. Tänkte att utväxten skulle försvinna och samtidigt bli lite ljusare nu till sommaren. HAHA, jaa vad säger man? Yellowhead kanske?! Jag är iallafall sjukt gul i håret och det allra första jag gjorde när jag kom till jobbet var att springa och hämta en keps.. Usch! Nu blir det silverschampoo-tvättning innan läggdags och sedan försöka bli utvilad inför min låånga dag imorgon.. Ååh, vill ut på kvällen dessutom, men börjar ju 8 på lördag. Men får se det positivt att jag har hela lördagkvällen till party istället! Och sen kommer nog alla mina kläder imorgon, om inte får jag hämta ut dom på lördag.. Iiih, men nu är det dusch och försöka-inte-se-ut-som-en-kyckling-i-håret-operation! ;)

Pusss på er allihopa, men mest E såklart! :)

seeeg

Seg är precis vad jag är på att stiga upp ur sängen på morgonen. Jag hade tänkt att jag skulle gå upp tidigt idag för att först sola typ vid åtta och sedan åka hem och färga håret och sedan vara klar senast elva nångång. Men vad händer? Jo, för det första snoozar jag i en timme (sedan funkar tydligen inte den funktionen något längre på min nya mobil). Sen ringer E vid 9 och ska väcka mig eftersom jag bett han göra det. Fine, jag skulle kunna gått upp då och ändå haft en rimlig chans på att inte halka efter alltför mycket i tidsschemat. Men det är ju klart jag fortsätter sova! Klockan har nu hunnit bli halv ett och jag har nyligen börjat med håret och sitter med första omgången i nu, ska ha i resten i håret om en halvtimme. Det betyder att jag tidigast kommer vara klar (färdigsminkad och allt sånt inkluderas) om typ en timme! Och då ska jag vara jävligt snabb! Så jaa.. Mina uppgångar på morgonen skulle ju helt klart kunna förändra mitt liv. Blä på det!

Dagens planer är/var iallafall att sola, färga håret, träffa E, åka till skolan för att hämta en gåva och sedan jobba. Varför är jag så seg?!

Menmen. Ha en bra dag allihopa! Dumt av mig som inte steker i den riktiga solen istället när den väl hittat fram. Ännu dummare att jag tagit på mig jobba dagtider både imorgon och på lördag. Så att sola solarium kanske inte är sån dum idé trots allt..

Ciao!

shoppinglycka!

Iiih, jag blir bara gladare och gladare för alla fina kläder jag lyckas komma över! Känner mig dock lite ytlig och snart fattig eftersom det är så himla mycket mer än normalt för mig. Men vad tusan! Lönen kom ju för sjutton idag och rean är i full fart i alla affärer. Då är det väl inte så konstigt att man vill passa på?!

Min dag på stan började ialafall med en lunch på Spicy Hot med B och J. Mycket trevligt och väldigt, väldigt god mat! Tog biff med bambuskott för er som ville veta ;) Under tiden vi sitter och äter ringer E och berättar att han ska cykla hem och snart kommer passera vår restaurang. Så det blev iallafall ett litet kort möte med honom idag! :) När maten var uppäten och jag & brudarna var mätta och belåtna så var det dags för J att gå tillbaka till sitt work då hennes lunchrast var slut. Men det var då shoppingen började för mig och B! :D Eller, vi hann ju iochförsig inte med någon annan butik än Gina, men ack så länge vi befann oss där! Jag testade väldigt mycket saker och till slut blev det ändå en riktigt söt klänning, jeansen jag letat efter såå länge och ett väldigt somrigt halsband. B kom därifrån med en riktigt fin sommarklänning hon också! Men det bästa av allt med jeansen.. Jag har letat efter just dessa på Gina riktigt, riktigt länge men inte funnit dom. Men så idag, hittar B dom hur högen och klart det är halva priset på dom! :D Aaah, måste vara den där enkronan jag plockade upp från gatan innan vår lunch, jag sa ju att det ger tur!

Efter shoppingen skulle B till work och jag fortsatte min färd till Coop där jag handlade hårfärg eftersom utväxten börjar bli riktigt hemsk! Men på det goda humöret jag var på kom jag även därifrån med några strumpor, ett par trosor (!) och en rengöringslotion från Apoteket. Jaae, det har blivit rejält med minus på kontot idag. Men vad gör det?! Pengar till en eventuell resa (eller snarare den som SKA bli av) är ändå undanlagda och dessutom kommer det mer pengar i form av stipendium och studiebidrag om någon dag. Så jag är lugn och lycklig :) Och snart kommer ju alla kläder jag bestält från internet också! :D

Aaah, ibland är ytligheter bland det bästa som finns! :) Om ni har tur och om jag har ork så kanske det kommer upp lite pics på mina inköp sen, men nu är det dags att plocka undan alla kassar som mor tjatar på och sedan sätta sig på cykeln för myskväll hemma hos J. Baka + fotboll = ännu större lycka!

Hörs senare sötnosar!

Pussssis!


service-minded? knappast!

Som jag nämnde igår skulle jag ju beställa lite kläder. Det blev något fel igår kväll och ordrarna kom inte fram som de skulle och erbjudandekoder jag hade gällde inte. Så när jag ska ringa för att korrigera allt detta idag så får jag världens tjurigaste tant som ska "hjälpa" mig. Första gången jag ringde var hon så otrevlig så det finns inte! Hon ville knappast hjälpa mig heller med allt som var fel utan jag fick försöka lösa allt själv. När jag väl suttit och letat upp varenda artikelnummer ur katalogen (ja dom jag hade dög ju inte och inte ville hon hjälpa mig hitta de rätta heller..) så skulle jag iallafall ringa in den nya beställningen. Jag som kan bli på dåligt humör väldigt lätt höll iallafall masken när jag ringde igen och hamnade hos samma käring.. Men till slut löste sig allt, men varför inte bara vara trevlig från början?

Nu efter allt detta krångel så måste jag skynda mig lite. Ska vara på stan om mindre än en timme för att luncha med både B och J. Trevligt! :) E ringde nyss okså och sa att han hade vägarna förbi om vi kunde ses en jättesnabbis. Men elak som jag var var jag tvungen att säga nej.. Men hey, nyss uppstigen och som jag ser ut skulle nog varken jag eller han bli glad av att se mig. Haha, elakt men sant!

Menmen, ha en bra dag allihopa!

Pussis! :)


En av alla saker jag köpte! Min bikini valde jag dock att ha en turkos underdel till. :)

:D

Åh jag är så glad!!
Från första början jag såg denna klänning i något modemagasin blev jag helt fast! När den inte såldes här i Västerås blev jag verkligen besviken. Jag har som en galning följt en massa auktioner på Tradera för att se om den säljs där, viket den också gjort - men buden har alltid slutat på uppåt 700 kronor vilket jag kanske tycker är lite väl mycket.. Men ikväll var det jag som la det vinnande budet på just en sådan klänning så inom några dagar kommer jag förhoppningsvis ha den i min ägo! :D

Åååh, jag är glaaaaad! :D

Puss på det! :*
 

Blommig klänning HM trend!! Utsåld! stl 40
För er som ville veta klickade jag hem denna skönhet för 509 kr! Mjau! :)

födelsedagsfika!

Kom nyss hem från mormor där vi firade henne! :) Hon hade gjort iordning rejält med olika sorters kakor och två olika tårtor, mums! Tyvärr var väl inte det i det nyttigaste laget, men vad sjutton, fyller någon år så fyller någon år! :) Vi hade det iallafall trevligt och vi tittade lite på Allsång på Skansen också. Och Miss Li uppträdde och hennes tycker jag mycket, mycket om! :) Sen var ju även Håkan Hellström där. Han har jag väl aldrig gillat sådär jättemycket, men trots det finns det även många minnen som är bundna till honom och hans musik. Till exempel när jag och några av de bästa var på Gröna Lund och kikade på honom och hade en hur mysig dag som helst! :) Sen finns det ju fler grejer som är kopplade till hans musik; utklädnadsshowen, studentflaket osv... Så trots att musiken inte helt är i min smak så blir jag ändå otroligt glad när jag hör den! :)

Nu ska jag nog chilla lite och försöka gå och lägga mig tidigt så jag kan gå upp betydligt tidigare än vad jag gjorde igåt. Det håller liksom inte att sova till halv två hur gärna jag än vill det. Dessutom ska jag nog luncha med B imorgon så då måste jag ändå gå upp i tid. Förhoppningsvis är blåsan bättre på hälen så jag kan ta en morgonpromenad också.
På kvällen är det en hel myskväll med J som jag inte har träffat på riktigt, riktigt länge. Så det ska bli riktigt skoj! :)

Men vi hörs kärt folk!

Pusspuss!

svårt val!

SItter och kikar en massa kläder på nätet och har hittat riktiga godbitar! Bland annat tre bikinis :D Det roliga är att jag redan har ett tiotal och majoriteten av dessa har minst någon brun nyans i sig. Men dessa tre jag ska köpa nu, ingen innehåller någon sådan färg! Eller möjigtvis en av dom.. Men ändå! Omväxling förnöjer!
Men jag har även ett annat problem.. Jag vet att jag är lite efter när det gäller gladiatorsandaler, men jag har nu insett hur fint det faktiskt är och jag har även hittat det paret jag verkligen vill ska sitta på mina fötter! Men nu är frågan.. Vill jag ha ett par svarta eller bruna?! Hmm, det är riktigt svårt att välja! Får väl se hur det blir. Kom gärna med tips! :)

Dags att kika vidare och sedan hoppa in i duschen. Ikväll är det födelsedagsfika hos mormor som fyller år! Grattis till henne! :)

Puss & Kram!

ny vana!

Japp! Att gå ut och gå ska verkligen bli en ny vana för min del! Det blev åtminstone 45 minuter idag men hade gärna gått längre. Mina nya skor ville dock sätta stopp för det....

fotblåsa
Det gör lite smått ont sådär..

promenixx!

Nu ska skorna invigas! Träningskläderna är på och iPoden laddad, nu ska mitt nyttiga liv sätta igång på riktigt!

Jappjapp, hörs sen!

skönt

Aaah, riktigt skönt att få sova idag! Jag har ju inte varit så duktig på att lägga mig i tid den senaste tiden och igår var inget undantag. Tittade iallafall på fotbollsmatchen Spanien - Italien igår på Pitchers med E och träffade även på P där, det var riiktigt länge sen! Vi måste leka nån dag! Så är det ju!

Nu måste jag nog sätta lite fart och kanske plocka undan lite saker här hemma, ser ut som crap och E kommer hit snart så det är nog dags. Men det är ju så skönt att bara sitta och softa med frukosten framför dagens tidning och uppdatera sig vad som hänt.

Menmen, vi kanske hörs senare!

Pussiluss!

skön helg

Det har varit en riktigt skön och avslappnande helg det här, det gillar vi! :) Umgåtts med de bästa vännerna och massor med familjen. Ena systern åkte hem till Stockholm nyss och den andra åker om någon timme. Det har varit skönt och trevligt att ha dom hemma, men ändå ska det bli lite skönt att bli ensam igen. Man slipper offra saker för deras skull och man slipper höra mammas tjat om att "dom är gäster så gör si eller så!".

Nu ska jag nog lägga in lite musik min sis ville ha på sin phone, så det är väl bäst att jag gör det innan jag glömmer bort det. Och blä på mig! Jag som har börjat mitt nyttiga liv och skulle ut och gå innan frukost, men lat som jag var låg jag hellre kvar i sängen. Jag måste ju för tusan inviga mina nya löparskor och ännu bättre, sluta äta onyttigheter varje dag! Haha, man kan väl alltid drömma...?

Hörs sen!

Tjingeling!



Shoesen jag köpt men som inte kommit till användning ännu.. Funderar skarpt på att byta träningsskor med mor då hennes är mycket snyggare. Men vatusan, bara jag kommer igång med vilket som helst av dom så spelar det ju ingen roll alls?!

åååh!

Nu är båda mina lag ute ur EM.. Åååååh, trrrråkigt! Men hur sjutton kan Ryssland vara så bra på fotboll?! Jösses, dom blir riktigt farliga nu! Men blä..

holland!

Holland har alltid varit mitt favoritlag (efter Sverige) och det är inget undantag i fotbolls EM. Nu spelar Ryssland riktigt bra fotboll mot dom också så jag är alldeles nervös när jag sitter här med en orange tröja och tittar spänt på matchen. Favoriterna kan ju inte åka ut nu?! Speciellt inte mot Ryssland?! Kom igen nu! Avgör nu i förlängningen, en straffläggning kan bli riktigt nervöst även om Van der Sar är grym i målet! (Tänk bara på straffläggningen i Champions League-finalen, det är ruggigt bra!)

Heja Holland!

midsommar!

Hoppas ni hade en trevlig midsommarafton igår! Det hade iallafall jag! :) Vi grillade och hade det allmänt mysigt hemma hos A och vi stannade ganska länge trots att ingen av oss festade till det faktiskt. Visst, vi alla (utom M som körde) tog ju en varsin nubbe till maten, och någon tog en öl eller så. Men det var skönt att inte dricka utan att bara umgås och ha trevligt&mysigt ändå! :) Dock kommer jag nog aldrig dricka en nubbe igen, fyfan vad äckligt det var! Usch! :P 
Efter vår mysiga kväll kantad av spökhistorier och så (fyfan vad vi skrämde upp varandra!) så kom sedan E dit en stund också så jag fick skjuts av honom hem :)

Har inte så jättemycket tid att skriva om kvällen tyvärr. Jag, mina systrar och mamma ska strax hämta mormor för att åka och fika. Alla tjatar om att jag måste skynda mig så det är väl bäst då..

Hörs kanske senare!

Pussis!

oväntat

Vaknar upp imorse/i förmiddags av att mobilen ringer och som vanligt får jag panik i tron om att det är jobbet som ringer och ska fråga var jag är. Men det där är ju bara en tanke jag automatiskt får och jag jobbar ju inte ens nu på en vecka så det stämde ju knappast. Personen som ringde var M och hon frågade om vi inte kunde ses och ta en promenad eller något. Trött som jag var förstod jag knappt nånting men efter ett tag av tillvaknande och frukostätande så lät det som en kanonidé ju! :) Så hon kom hit och vi satt ute på altanen och bara chillade och pratade. Sen kom jag på idén att vi kunde baka så då gjorde vi det! :) Mumsig kladdkaka blev det för er som ville veta, yammi! :D
Det är sånt här som gör sommaren så härligt även om inte vädret är det bästa. Bara impulsiva saker som sker med de man tycker om att umgås med mest. Så min oplanerade dag blev riktigt trevlig och ännu bättre kommer den bli ikväll eftersom båda mina systrar kommer hem över midsommar! :) Dock blir det nog jag som får ge mig i kampen om att sova i min egen säng under helgen eftersom jag vann den under min student. Men soffan är ack så skön den också att sova i! :)
Att mina egna planer för midsommar också är spikade känns ju inte helt fel det heller. Det ska bli mycket mysigt med grillning och socialisering hos A imorgon med järngänget, puss på det! :*

Nu tjatar mamma om att jag borde hjälpa till med städningen så det inte ser så sopigt ut när dom kommer hem. Jajaja, jag får väl resa mig upp och göra något då..

Hörs senare människor!

Pözzz!


Just det! Jag glömde blogga igår både före och efter Sverigematchen. Herreguud! Jag som ville kika fotboll imorgon! Mot Holland dessutom, mitt favoritlag förutom Sverige.. Men nej. Totalt utspelade av Ryssland utan någon som helst chans. Inte ens krogutgången vi hade efter matchen var rolig. Dålig kväll igår! Inte minst sagt för R, eller?! Haha.. Jaja. Får väl hoppas på ett VM 2010 i Sydafrika då, och den gången med en förbundskapten som vet vad som krävs för att vända ett underläge tack! Nog om det, besvikelse....

jobbbb, gäsp

Gud vad mycket jobb det blir iallafall! Helt sjukt! Skulle bara jobba 16-20 igår men det blev en stängning (16-01) och idag höll det på att bli extra ikväll igen för att hjälpa en person, men jag lyckades hjälpa till och fixa tiden utan att behöva jobba den! :) Ska dock iväg nu och jobba 12-15 bara, inte en minut längre säger jag bara! Ska hem och städa lite efter det och sedan träffa E som jag svek igår eftersom jag stannade på jobbet.. Men trots att det är lite tufft att slita där på restaurangen så lönar det sig ju ändå! Fick lönebesked från maj och själva det jag har jobbat ihop var väl lite mindre än vanligt, men om man då lägger till semesterersättningen som jag får utbetald nu i juni, ja ni, då blir det slantar jag får ett stort leende av! :D

Dags att kila så jag hinner i tid, btw kom mobilen igår! :D

Pussis!


fifan!

Jo jag anade ju det igår, att jag inte skulle få plats i Mälartältet. Och tror ni inte att jag fick rätt?! Jo, tyvärr.. Menmen, det var bara att sätta sig på cykeln med M på pakethållaren och cykla allt vad jag kunde för att missa så lite som möjligt. Vi hamnade till slut på Strike där vi kikade på matchen med grabbarna. Men vad hände?! Åååh, jag är så arg/ledsen/besviken på att Sverige förlorade.. De förtjänade verkligen den där poängen och att ha chans att vinna gruppen hade ju inte varit helt fel. För om vi nu tar oss till kvartsfinal så blir motståndarna Holland, och dom lär vi inte slå... Menmen. Nog om det, hoppas på minst oavgjort mot Ryssland så är midsommaraftonen säkrad av grym fotboll! :D

Efter matchen åt vi med grabbarna och senare bar det av till Mälarfestivalen (heter det så?) där jag och M bara hängde, Satt lite i öltältet och sedan kom vi in backstage på Eric Gadd & Pernilla Wahlgren. Haha, det ni! Fast vi träffade ju aldrig dom, men vi åt kakor, drack te och umgicks med skojiga fotografer varav en av dom var grym på trolleri, haha yeah! Vi träffade även på projektledaren över hela alltihop som gav oss kanske 40 karusellbiljetter! Haha, så kvällen var ju räddad! Vi ringde grabbarna och karusellerna var riktigt skojiga! Det konstiga är att nästan alla av oss har verkligen blivit fjolliga med åren, flera av oss (ja, jag var en av dom) mådde riktigt illa av allt snurrande så man nästan ville spy. Men ack så roligt det var! :D

Idag har jag jobbat nästan hela dagen, och jag har nog inte varit den allra trevligaste medarbetaren. Mot gästerna håller jag alltid skenet uppe, men usch vad jobbigt mina arbetskamrater måste ha tyckt att allt mitt tjat har varit. Men vad sjutton, alla kan väl ha dåliga dagar?! Skulle egentligen träffat E efter jag slutat också, men jag kände att jag inte hade den orken så det blev middag på jobbet och sen bara hem och softat vilket jag gjort fram tills nu. Har även lite smått träningsvärk i högertummen efter att ha fört över alla mina kontakter i mobilen till mitt nya simkort eftersom jag byter operatör under natten. Det kan man kalla jobbigt!

Nu är det dags att packa ihop för idag och få en hyffsat normal sömn för en gångs skull. Antagligen därför jag är lite smått trött & sjuk för att min kropp inte får leva normalt. Så det är nog bäst att ändra på det.

Men godnatt på er sötnosar!

fotbooooooll!!!!

Nu är jag taggad till tusen! Kom hem från jobbet för en halvtimme sen ungefär och har ätit lite snabbt och duschat lite snabbt.. Nu är det snabb tillfixning som gäller och sen ner till Mälartältet (dit nog alla ska idag..) Så jag kan ju hoppas att jag får någon plats iallafall, men stämningen kommer nog vara på absoluta toppen! :D

Iiih, nu är det bråttombråttom så det är bäst jag kilar härifrån!

Puss puss puss puss! (Går även att läsa Heja heja heja heja!) :D

Ciao España! Muaha!

jobb jobb jobb

Okej, jag sa igår att jag knappt jobbar något och att jag ångrar mig lite.. Men det finns hur mycket tider som helst jag kan jobba extra ifall jag vill det på mitt jobb. Hade lönen varit lite bättre hade jag inte tvekat en sekund!

Men nu är det dags för ett 4 timmarspass ungefär så det är nog på tiden att jag kilar så jag inte kommer för sent!

Puss på er alla, men speciellt E! :)

onsdag

Gud vad jag har blivit lat! Sen jag fick sommarlov (har ju inte det egentligen, men så mycket lättare att säga så!) så har jag blivit så otroligt lat och inte orkar ta tag i saker. I flera dagar har jag bara sovit och sovit och jag är så ineffektiv här hemma så det finns inte! Det kanske inte hade skadat att jobba lite mer än vad jag gör iallafall, dels för min egen skull när det gäller att göra saker, men även när det gäller pengarna. Nästa månad kommer jag vara totalt pank eftersom jag inte jobbar något överhuvudtaget. Jösses.. När man får höra hur mycket B kommer tjäna när hennes arbetssommar är slut, då blir man lite arg på sig själv att jag valde att ha en softarsommar. Samtidigt visste jag om det och att jag verkligen ville ta det lugnt! Så det är väl både bra och dåligt antar jag.

Ikväll är det Allsång med min mamma som gäller! Inte på Skansen eller så för det har väl inte ens börjat än? Utan det är här i Västerås på Lögarängen. Det blir nog trevligt om bara vädret kan bestämma sig för att inte ösa ner vatten på oss var tionde minut! Om själva allsången är tråkig så har vi iallafall laddat upp med gott fika som vi kan roa oss med! :)
Apråpå fika och onyttiga saker så skulle mitt nya liv börja idag egentligen med promenader varje morgon. Men det är lite svårt med en morgonpromenad klockan ett på dagen även om det är då jag precis har vaknat.. Men imorgon!! Då ska jag ner på stan och uträtta mina ärenden först på skolan där mina böcker ska lämnas tillbaka och sedan till någon sportaffär och köpa ett par löparskor. Nu jäklar ska det börjas på riktigt! Beach 2013, jappjapp! ;)

Dags för något att äta känner jag.

Pöözzzz!


sköööönt!

Gud vilken skön vinst!! Iiiih, jag som trodde att Sverige knappt skulle ha någon chans mot Grekland, men icke! Det var ju för tusan tvärtom! Nu är det bara att se fram emot en till spännande fotbollsmatch på lördag, och då ska jag vara ute i god tid för att få en plats i Mälartältet. Hade tydligen varit helt fullproppat med folk där så där vill jag vara nästa gång! Och då ska spanjorerna minsann få sig en rejäl omgång! Hihi! :)

Dags att ta en tidig(are) läggdags nu!

Puss & Godnatt!

fotboll för hela slanten!

Då var planerna spikade för kvällen! Skönt säger jag eftersom det har varit osäkert ända tills nu. Nu när Sverige spelar vill man ju kika på matchen med massor med folk man känner och vara på en plats där stämningen är på topp. Just ett sådant ställe har vi faktiskt lyckats knåpat ihop till slut! :) Ikväll kommer ni höra mig & mina vänners skrik inne på Strike och jag tror att det kan bli en kanonkväll! :D

Det är inte lång tid kvar tills jag måste vara klar så det är nog på tiden att jag gör mig iordning! :)

Heja Sverige!!!! :D

Adios!
(Nåväl, det är ju Grekland vi möter ikväll så spanska får jag väl ändå skriva på så länge?!)



Vi ska nog också ha stämning ikväll minsann! :D

dålig

Usch vad jag är dålig! Blev ju inte ens ett inlägg igår trots att jag redan klagade på mig själv i förrgår. Jag satte bara på datorn igår men gjorde aldrig något. Kan ha berott på att jag hade väldigt bråttom vad jag än skulle göra. Det är nästan lite sjukt vad stressad jag kan känna mig trots att sommaren nu har börjat. Jag känner en hets att jag vill hinna träffa alla jag tycker om, samtidigt som det ska passa in med jobb och andra saker jag måste göra. Usch. Hoppas hetsen lägger sig snart annars kommer jag bli utbränd! :P

Jag hade iallafall en jättetrevlig dag igår också! :) Först lunch med M nere i parken, kinamat, mums! :D Satt med henne och pratade och hade det allmänt mysigt och grattis till henne som klarade halkan och nu "bara" har uppkörningen kvar! :) Efter det fick jag skynda mig hem eftersom jag skulle jobba för första gången på väääldigt länge.. Blä för det! Dock var det väldigt najs människor som jobbade så det underlättade rejält! :) Att jag dessutom bara jobbade i tre timmar gjorde inte saken alltför mycket jobbigare. Efter jobb blev det hem och duscha av sig all svett man samlat på sig i den tropiska hettan på jobbet, pjuuh. Därefter träffa E för att bara umgås och kika fotbollen, Holland - Italien. Jag som faktiskt tycker om Italien vågade nog inte riktigt uttrycka min glädje bland alla italienare som också tittade på matchen i Mälartältet (okej, såå fanatisk är jag inte av Holland, men jag föredrar dom framför många andra lag!).

Idag tog jag sovmorgon, igen, och har väldigt lite för mig. Är ledig från jobbet idag och det jag ser fram mot är självklart Sverige-matchen ikväll! Jag som nu både har matchtröja och ansiktsfärger är fett taggad att heja fram vårt land! :D Jag funderar också på om jag kanske skulle hinna med att träna lite innan det..? Jag som numera kommer ha så mycket tid över eftersom skolan försvinner, undrar om jag inte istället ska fylla den tiden med träning? Så kanske man kommer i någon sorts form iallafall? Hmm, kan ju börja med några promenader i veckan åtminstone och när min förkylning har försvunnit kan jag börja med hårdträningen. Det tycker jag låter bra iallafall!

Nu är det dags att ringa lite ärenden och så har jag säkert smutstvätt någonstans så lite saker har jag nog minsann att göra.. :P

Vi hörs senare sötisar!

Pussis!

rhapsody in rock

Nu har även min andra syster åkt hem efter sin visit här hemma. Jag följde med och skjutsade henne till stationen och en halvtimme innan vi skulle åka så kom jag på att jag ville ju göra min mamma sällskap på Rhapsody In Rock som hon skulle åka till samtidigt som H skulle skjutsas. Så det var bara för mig att hoppa med in i bilen och hoppas att det fanns biljetter kvar vilket det också gjorde! Showen i sig var väl helt okej, men inte mycket mer än så om man frågar mig. Dessutom var det blåsigt så det blev lite kyligt att sitta utomhus och titta. Det som däremot nästan underhöll mig mer än själva föreställningen var ett par som satt bredvid mig. Jag gissar att de var ett par som ganska nyss börjat dejta och gick på detta för att umgås. Men det var så pinsamt att sitta där och höra hur stelt och fel allting blev! Inte blev det bättre av att hennes röst/dialekt var den värsta jag hört på länge och att hon tuggade tuggummi så hela Lögarängen kunde höra! När det dessutom var paus och endast tjejen kom tillbaka, ja då började man ju undra vad som hade hänt! Killen kom dock tillbaka ett bra tag senare med lite kläder till både honom och henne eftersom det var så pass kallt. Snäll som han var så måste han ha rotat fram sina allra fulaste strumpor och lånade ut dom till henne, ett par gamla, urtvättade och slitna tennissockor. Iuuh.. Så en fortsättning följer på det paret skulle vara riktigt kul att se, vem vet, om några fler dejter kanske dom har mer att prata om än sättet de tog sig till Lögarängen på (de pratade om det i kanske en kvart..).

Men nog om det, jag har haft en trevlig kväll trots att jag varken hann träffa E eller M.. Men imorgon betar jag av båda två ändå! :)

Dags att slänga in jobbyxorna i tvätten nu innan läggdags, mitt liv som arbetare börjar imorgon. Puuuh..

Pussspusss!


underbart väder!

Gud vad jag är dålig på att uppdatera bloggen känner jag.. Men nu när det är så fint väder så sitter jag knappt vid datorn så att blogga blir lite svårt då ju.

Iallafall så tillbringade jag hela gårdagen med de bästa av de bästa! Först fika/lunch med lite mer än halva favoritgänget eftersom S försvinner hela sommaren. Jobbigt att ta farväl även om man ses hyffsat snart igen. Det var i vilket fall sorgligt och det var inte många som kunde hålla tillbaka tårarna. Efter vårt adjö blev det en snabb tripp på stan med B och lite mys med glass i solen :)
Efter glassen blev det hem en kort stund innan årets första golfrunda stod och väntade runt hörnet med pappa och H. Det gick faktiskt oväntat bra och jag var stundtals riktigt grym! För er som spelar golf vet vad en eagle betyder, och jag var ungefär en meter från att göra en sådan, gosh! :D
Efter golfen blev det hem för att chilla en stund igen, var så pass trött att jag däckade och somnade en halvtimme innan det var dags att göra sig iordning och träffa E. Riktigt mys även det! :)

Så kortfattat bestod dagen av att umgås med de människor jag tycker om allra mest (de flesta av dom iaf!) :)

Idag har jag bara legat ute och latat mig i solen och lekt med syster i poolen (har ingen riktig pool, men den jag har är iallafall guld värd att ha på sommaren då det är perfekt då man lökar sönder!). Åt nyss världens godaste sallad som mor gjort iordning och nu så är det nog dags att ta en liten stund i solen igen! :)

Ikväll vankas det en träff med M kanske, och om tiden finns (vilket jag hoppas!) så kanske träffa E en stund idag också! :)

Puss på er allesammans!

det är över nu

Japp! Försökte blogga inatt när jag kom hem vid halv 5 och sedan idag när jag vaknade.. Men bloggen har tydligen flyttats under idag så jag gör det nu istället!

Iallafall så tog jag ju studenten igår och det var verkligen hur lovely som helst! Allt var underbart och flaket var det roligaste jag någonsin varit med om i hela mitt liv! Alla förväntningar jag hade på studenten gick verkligen i uppfyllelse och det är något jag verkligen kommer komma ihåg hela mitt liv. Mottagningen hemma var riktigt bra även den, även om det inte kom så mycket folk så är ju ändå huvudsaken att de närmaste och viktigaste personerna kom, vilket de också gjorde! Kvällens festligheter fortsatte rejält även dom och det kunde inte ha blivit bättre! :)

Jag skulle kunna berätta om min kväll i evigheter och jag vågar inte lova någonting men en utförligare berättelse om alla känslor osv. kommer nog senare. Min ena syster åker hem redan ikväll så jag måste (låter väldigt negativt och säga så, men ni förstår väl vad jag menar?!) umgås med dom och så! :) Därför har jag inte så mycket tid att berätta om allt just nu. 

Hinner dock säga en sak, och det är kärlek till alla ni i NVSP3B! <3

Men ett blogginlägg kommer nog senare ikväll iallafall! :)

Ha det fint!

STUDENTDAGEN!!!!

Ååååååååååååh! Det är så underbart!!!! Tänkte bara hinna skriva ett par ord här innan gästerna kommer, DET ÄR SÅ JÄVLA UNDERBART IDAG! Gaaaah, lycka på hög nivå!

Hörs sen!

Pusss pusss pusss pusss!!!! :D

student imorgon!

Jösses, vi har klätt vagnen och så idag, den blev huuuur fin som helst faktiskt! :) Nu ska jag städa klart det sista och göra iordning lite saker tills imorgon, för då blir det en rejält tidig uppgång vill jag lova, närmare bestämt 04:30-05:00 nångång.. Herregud vad trött jag kommer att vara! Och frågan är ju om jag ens kommer kunna somna ikväll?! Guud, jag vill knappt ta studenten samtidigt som det ska bli huur roligt som helst! Menmen.. Nu måste jag fortsätta med allt så jag kommer i säng hyffsat tidigt iallafall.

Puss och heeejs!

stressssss!!!!

Gaaaah! Studenten imorgon!!!! Och dte är sååå mycket som måste göras! Jag är stressad till tusen! Om en halvtimme ska jag vara hemma hos C för att vi ska ut lite tidigare än de andra för att tvätta vagnen och så innan den ska kläs.. Och jag har huuur mycket som helst att göra här hemma!! Usch!

Måste kila!

Pusssss!

inte kunna säga nej

För länge sen vet jag att jag skrev om att jag inte kan säga nej till folk. Den "förmågan" har jag kvar i allra största grad.. Varför kan jag inte bara säga nej när jag inte vill något? Den här gången har jag helt enkelt inte hjärta att säga till F att jag inte kan bli fixad av henne pga att jag inte har råd att bli fixad med hennes priser..
Blä!

sommarkänslor

Hann aldrig skriva igår eftersom jag hade fullt upp mest hela dagen. Var ju iallafall på massage och ansiktsvård på morgonen (underbart!) och sen efteråt en snabbfika med klassen hos handledaren (tycker inte om henne numera!!) och sedan bar det av till Lögarängen och Junitrofén där Rudbeck vann för åttonde året i rad!! Trots att jag och S inte var med i år.. Blä, hade jag vetat om i förväg att fikat hos A varit så värdelöst så hade jag inte tvekat en sekund att vara med och paddla eller dragit dragkamp!

Iallafall, efter Junitrofén bar det av hemåt där jag hann vara i cirka 20 minuter innan det bar iväg igen mot GH-bryggan och världens mysigaste mys med favoritgänget. Det var verkligen helt underbart att bara umgås och grilla och prata och ja, ni vet alt man gör med sina vänner man tycker allra mest om! Eftersom vi inte gick ut och åt som "avslutning" som vi brukar på terminerna så hade vi med vår allas egen Bosse som jag var innehavare utav. Åtta frågor om mig själv bestod frågesporten av och A prickade in vartenda rätt svar!! Så i jul blir det hans uppgift att dra ihop järngänget för att samlas och tävla om Bosse! :)
Kvällen avslutades med en filminspelning där vi skulle spela in en skräckfilm med olika mord och så (haha! :D) men det slutar med att vu själva blir rädda då en man kommer och vi åker hem ganska snabbt efter det. Men ett riktigt riktigt stort tack för igår! Det är sånt här man kommer sakna mest när alla försvinner åt sina egna håll.. :(

Idag skulle jag upp och steka tidigt och skaffa en fin bränna till torsdag, men trött som jag var sov jag lite för länge och kom inte ut i solen förrän en timme sen och nu sitter jag här inne igen. Jag kommer ju aldrig bli brun! Dessutom ska jag träffa F snart som egentligen skulle fixa mig till studenten, men jag har insett att jag har verkligen inte råd i dessa tider att betala det som jag ska. Så det blir nog min egen locktång som plockas fram och min egen mascara jag drar på, men wth det blir väl tamejtusan minst lika bra det!

Nu måste jag ut i solen och glassa lite till innan jag måste städa lite och försöka hinna träffa F. Ikväll är det maskeradfesten som gäller och det ska bli så grymt roligt!!!! Det bästa av allt är att man inte behöver klura på vad man ska ha på sig, allt är liksom klappat och klart! Skönt! :)

Ha en trevlig dag i solen allihopa!

Puss och Hej!

fotboll!

Tänka sig att det aldrig blir som man tänkt sig! Tror ni det blev någon solning och golfande idag eller?! Knappast!! Däremot blev det en tripp till Stockholm och Råsunda för att kika Sverige-Ukraina! Det ni! Dock var ju matchen riktigt, riktigt tråkig.. Men ändå! Det var mycket trevligt och roligt med något så impulsivt! :) Bilder från arenan kanske kommer senare, var ju ändå 25000 pers där! :) Stämningen kunde ju dock varit lite bättre kan man tänka. Men ääh, det var roligt ändå som sagt! :)

Nu ska kameran laddas så jag kan lägga in alla pics från helgen på datorn, det är ju en hel del som tagits må jag lova! :D

Pussisss!

stek

Sorry för att jag aldrig skrev igår, tiden bara försvann och jag var knappt hemma. Vaknade iaf halv två igår av att M ringer och väcker mig, "Löga klockan två" tydligen.. Hmm, gick iallafall upp och åt och var där någon timme senare. Tanken var att jag bara skulle vara där ett tag och sedan åka hem för att göra något på kvällen. Men när alla drar sig hemåt vid sextiden åker jag & S in mot stan och äter på Cornetto (mys!) och sitter där ett bra tag tills M kommer tillbaka. Sen hänger vi på donken ett väldigt bra tag och sen, dom timmarna mellan stan och A på Talltorp.. Det är verkligen frågan vad vi gjorde då, ingenting. Jaja, trevlig kväll var det iallafall! :)

Nu sitter jag inomhus och planerar inför dagen. Min chef har faktiskt gett mig ledigt idag, sjukt ju! Så nu ska jag steka ett tag innan det blir golf för dom som kan i klassen. Roligt roligt :D Vi ska pimpa upp reglerna litegranna också så att det blir lite roligare ändå, höhö ;)

Nu kallar sololjan och solen! ;D

Pözzzie!

RSS 2.0