försvunnen ipod

Kul att min ipod är borta så jag kommer få någon söm inatt!! Bläää! Jag klarar mig inte utan den under resan, så är det bara.. Please find it for med någon! Jag behöver sova åtminstone någon timme...

inte långt kvar nu!

Nu är jag nästan helt klar med all packning! Gud vad mycket saker! Jag skulle lika gärna kunna vara borta i en månad som en vecka så som det ser ut nu med alla väskor, och egentligen skulle jag vilja fördela det på en väska till för nu är det tugnt i varje!

Det är iallafall:

Skidbag innehållandes skidor, stavar och termobyxor
Pjäxbag innehållandes pjäxor som är uppstoppade med allt från nudlar till pastasåser...
Resväska som är väldigt fullproppad och som väger väldigt mycket
Handbagage-väskan som nog kommer utökas till en lite större väska eftersom den är för liten (för full) just nu
Matkasse innehållandes all mat under den mysiga 30 timmars bussfärden
Kudde som gör den mysiga resan ännu lite mysigare

Jag hade även planer på att ha en filt till bussen, tänkte att det kunde väl vara mysigt när man börjar frysa och så. Tror ni att den får plats? Njjjjjjjjjae! Jag skulle inte vilja påstå det alltså!

Nu ska jag göra klart att det sista innan jag måste duscha, känns ju lite ofräscht att behöva vara instängd på en buss så länge utan att åtminstone ha fått känna sig ren från början..

Så nu jäklar! Bort med mitt illamående och hostan, för om några timmar bär det av till CHAMONIX '08!!!! Hihi :)

Sov så gott så ses vi i drömmarnas värld om kanske.. en timme?

Ciaoo!


(skidsystemet jag alldeles snart befinner mig i! :D)


ett halvt dygn kvar..

Japps, det är ungefär ett halvt dygn kvar till vi sticker till Chamonix. Det börjar faktiskt kännas bra nu och jag börjar bli mer och mer taggad :) Ska ta med min hostmedicin så jag (förhoppningsvis) blir frisk åtminstone första eller andra dagen vi är där, vore verkligen osis för mig om jag skulle fortsätta såhär. Lunginflammation nästa?

Växlade iaf pengar idag, men mitt provisoriska försäkringskort jag trodde jag skulle hämta gick ju inte! Tydligen så gjorde dom inte så, trots att min mamma ringt dit igår och frågat och så.. Skumt. Men jag får väl lita på att jag får bra vård ifall det händer något nu, med eller utan EU-kortet..

Ska snart iväg till affären och köpa lite gotti till den långa bussfärden. Måste även inhandla lite pastasåser och annat som kan tänkas behövas borta i Alperna. Jag måste också hitta alla småsaker jag skrivit upp på min packningslista så jag ine glömmer något, och alla kläder måste ju packas ner i en väska som jag inte ens hämtat upp från källaren ännu... Ni hör ju! Jag kommer ju knappast få någon sömn inatt! Runt 6-tiden imorgon bitti blir jag hämtad, får väl hoppas att jag är klar då iallafall!

Dags att kila till alla bekymmer och besvär, men snart så blir allt prima! :)

Pözzzii!

pluggg

Jag sitter här och fryser och kämpar på med pluggandet. Riktigt så effektiv som jag hade hoppats att jag skulle vara har jag tyvärr inte varit, men jag håller iallafall på att bli klar med det som var viktigast att göra just nu. Men sen var det ju dom där 120 svenskaorden som jag ska lära mig tills imorgon också.. Hmm, hoppas jag lär mig dom snabbt! (Hoppas kan man ju alltid, eller hur?)

Jag har iallafall tvättat allt som jag behövde få rent innan resan. Nu ska alla kläder "bara" packas iordning och läggas ner i väskan. Sedan ska alla småsaker som ska med också packas ner, men att leta efter allting kommer nog ta sin lilla tid så som jag sprider ut mina saker hemma.
Jag har även varit och hyrt skidor. Det blev samma som jag hade förra året, några cm kortare denna gång men det gjorde inget sa han som hyrde ut dom. Så skönt att det är fixat och klart också.
Dessutom hann jag gå på bandyns första halvlek också. Tyvärr förlorade TB så nu blir det inga fler derbyn mellan VSK och dom, iallafall inte än på ett tag.

Så lite effektiv har nog allt varit, även om det är mycket kvar. Jag har en lång lista på vad som måste göras imorgon, och den blir nog inte den lättaste att beta av. Men jag ska göra mitt bästa!

Btw kom min mössa som jag beställt idag! Tyvärr var den inte som jag väntat mig.. Men jag får lov att använda den nu när jag till slut kom för mig att köpa den! Den matchar ju trots alls jackan ;D
Paketet från Nelly kom idag också! Knappt så jag trodde min ögon. Det var liksom inte första försöket jag gjort för att få hem mina grejer jag beställt därifrån.. Men nu äntligen alltså! Till min stora besvikelse hade tydligen långkalsongerna från Frank Dandy tagit slut så några sånna fick jag inte.. Jag som ville ha snygga långkallingar i alperna! Blää..

Nu ska jag sluta slösa tid på något mindre viktigt och försöka bli klar med lite tråkigt skolarbete. Det är ju trots allt sista dagen för mig imorgon innan jag får lov! Och skoldagen imorgon avslutas ju med Arosfortet med tjejidrotten! Wiiie! :)

God kväll på er allesammans!




Var tvungen att lägga in en liten snöbild för att komma i den rätta stämningen liksom! :)

school

Skulle blogga igår kväll när jag kom hem från jobbet hade jag tänkt, men mitt internet ville nog något annat. Så, nu sitter jag i datasalen och har svenska och skriver några rader nu istället!

Ska ta bussen hem om en kvart typ, sen blir det plugg på riktigt. Och den här gången måste jag göra klart allt eftersom tiden inte finns annars.  Jag ska även åka och hyra skidor, hämta ut några åaket på posten, fortsätta packa, gå på bandy och sedan träffa S. Pjuuh! Vi får se hur det går med allt. Men det måste göras...

Måste kila snart så jag hinner med bussen!

Pussisss!

hmm

Försov mig imorse.. Min hostmedicin innehållandes morfin gör mig otroligt trött, när jag minst anar det dessutom. Lite småläskigt faktiskt. Nu sitter jag i skolan, meningen var att jag & B skulle layouta lite med projektet, men eftersom jag var och blev intervjuad av en på mitt jobb till hennes skolarbete så blev det lite segt. Blev en liten fika istället och sedan snabbt till skolan för att maila över allt vi hade innan B skulle iväg. Så, duktiga är vi knappast. Usch.

Nu ska jag cykla hem och vila i ett litet tag innan det är jobb. Dom ringde lite tidigare och ville att jag skulle jobba till 21. Jaja, lite extra cash går väl bra då! Gratis mat är inte heller helt fel liksom! ;) (Dock väldigt onyttigt, menmen..)

Så vi hörs väl lite senare efter jobbet, och då MÅSTE jag sätta mig och plugga verkligen. Det håller inte det jag gör nu!

Kramisss!

långpromenad, jomenvisst!

Kom hem för en stund sen efter en riktig långpromenad. Det började med att jag bara ville ta en promenad hem till C eftersom jag skulle lämna en bok där, men den lilla korta biten blev något mycket längre. Jag var ute i mer än en timme och det var verkligen underbart att bara vara ensam och lyssna på musik. Att få rensa tankarna som jag inte förstår mig på. Speciellt inte det som hände ikväll.. :S Eller hände och hände, det kanske låter lite väl dramatiskt. Men den lilla incidenten gjorde mig ändå glad på sitt sätt. Skönt att jag på något sätt fått övertag?

I vilket fall, jag kan ju inte säga att jag pluggat något vidare ikväll. Jag läste svenskaboken, men that's it. Jag måste skärpa mig. Jag ska börja med att inte lägga mig så sent som jag gjorde inatt. Så får det bli, inget Gossip Girl ikväll hur mycket jag än vill!

Buenos noches amigos!

new week

Jaoppp. Måndag igen. Måste erkänna att jag är grymt dålig på att lägga mig i tid, men Gossip Girl är ju bara såå bra så jag vill bara se avsnitt efter avsntt efter avsnitt.. 

Var hos tandläkaren imorse, och det gick galant! Wihoo! :D Sedan var det skola, pjuuh.. Efter det blev det fika efter skolan med update från Globalarna, riktigt spännande att höra hur ni har haft det! :)

Nu måste jag vila en stund innan allt plugg måste plockas fram för att beta av den stora, äckliga högen. Sen kanske det blir något avsnitt av nya favoritserien för tillfället också.. ^^

Pusssis!

tröttis

Jag är så otroligt trött. Och det är konstigt för att vara jag. Iallafall kvart över tio. Min korta sömn inatt satte nog sina spår iallafall..

Jag & B skulle ju plugga på biblioteket, det visade sig att det skulle stänga redan efter en kvart när vi kom dit, så vi gick till Cornetto och satte oss där istället. Kändes lite skumt att sitta med en dator där inne, men det gick ju rätt bra. Layouten är någorlunda upplagd och "bara" texter och bild som ska sättas in på sina rätta platser. Så vi har nog en hel del att göra under veckan skulle jag tro.. Har jag gjort min historia då?! Nääe! GUD vad jag måste skärpa mig. Kanske borde skriva klart den innan läggdags + att jag måste hänga upp lite tvätt. Blöö, robot åt mig tack!

Imorgon blir det tandläkaren som start på dagen. Får väl hoppas att det går bra. Har ilat lite i mina tänder nu senaste dagarna, får se vad det kan bero på. Ska också blir spännande att ser vad han har att säga om tandblekning hemma. Hmm..

Dags att börja med alla sysslor som måste göras inför morgondagen. Ska dessutom blir såå roligt att få se M & S igen efter deras treveckors-resor till sina länder! Iih, spännande stories är det nog som väntar!

Nattinatt!

ledig dag idag, njaee

Idag är det den stora pluggdagen. Väldigt roligt va? Knappast.. Fast B hör aldrig av sig, vi som skulle projekta hela dagen. Såå, vi får väl se hur pluggig dagen egentligen blir. Jag har iallafall ganska mycket jag kan göra på egen hand, men som jag antagligen inte kommer komma igång med. Mamma och pappa slutar inte tjata heller, så på den fronten är jag knappast sysslolös heller.. Usch! 

Det var åtminstone skönt att få sova idag. Var ett tag sen jag fick göra så sen sist. Visserligen hade jag ställt klockan på tio och inte somnat förrän halv fem inatt, men det känns ändå ganska bra eftersom jag snoozade i två timmar. Me like! Anledningen till min sena läggdags var att jag började kolla på serien Gossip Girl som jag hört att så många pratat om. Och den var ju faktiskt helt okej! Så nu blir det att ladda ner resten av de avsnitt som ligger ute. Wiie!

Ha en trevlig söndag!

besvikelse

Jag tror nog Carola & Johnson är något besvikna nu alltså! Dom hade nog mer eller mindre räknat med att vara helt klara för final efter kvällen. Men nix! Istället blev det bara andra chansen. Illa för dom som antagligen tippat rätt höga summor eftersom dom skulle vara så solklara vinnare. Jag hade tom varit med i nån sms-tävling man skulle tippa vinnare för kvällen + antalet deltagare i sms-tävlingen. Jag tog ju också bidrag nummer 8 eftersom det skulle ju inte vara tal om något annat. Men neeej.

Skulle gått ut ikväll men S sa att hon antagligen inte kunde fixa in mig på BMB, såå.. Blir att stanna hemma då. Usch vad tråkigt! Jag var verkligen taggad för något! Om inte Stadshotellet så åtmintone något. Nu får väl artisterna ha roligt på sitt håll och mina vänner på ett annat. Haha.. Ibland är inte livet rättvist!

Men,

Ha en trevlig kväll! :)


(Björn Gustafsson med sin Magic Blue Scarf! ;) Ursäkta den extremt dåliga kvalitén på bilden!)

brådis

Mm.. Det börjar bli lite smått bråttom. Det enda jag hann med på min att-göra lista var att sy upp klänningen. Och det var inte ens den klänningen jag skulle sy från början. Det blev en annan, men bra blev det iallafall! :)
Nu sitter jag och äter lite och måste duscha ganska omedelbart. Ska vara klar att åka om 45 min! Och innan dess måste jag åtminstone ha städat en av alla grejer som behövs.. Usch. Jag gillar inte att stressa men ändå blir det så alltför ofta!

Hörs senare!

Pussi!

Lördaag!

Fy tusan vad skönt! Jag skulle egentligen jobbat nu och i cirka tre minuter till. Men jag ringde imorse och sjukanmälde mig, och det med all rätt! Kom precis hem från min cykeltur därifrån. Jag lämnade min cykel för att få skjuts hem igår natt så pappa skjutsade dit mig nyss och så fick jag ta en djävulsk cykeltur hem. Halsen är ännu värre idag.. Ni kommer antagligen höra mig på tv-sändningen när jag sitter och hostar från min läktarplats! Haha.. Efterfesten är på Stadshotellet ikväll, så den kan man ju utesluta tyvärr. Men att hoppas går ju alltid! Weeei! Jag kanske har tur iallafall så att det blir en liten utgång med S, E & A. Det hoppas jag verkligen på! Trots att jag kanske blir lite sjukare ändå.. Menmen.

Jag och mamma ska cykla hemifrån om två timmar ungefär. Lite kul att bara ta cykeln ner till Melodifestivalen liksom. Knappast vardagsmat för någon! Innan dess borde jag plugga och sy upp en för lång klänning. Och duscha. Och städa..... Skönt att jag fick sova, men dagsplanen fick ta en hel del stryk!

Ha en bra dag, för det vet jag att jag kommer få!

Tjingeling!

nära döden

Japp. Så känns det just nu. Jag kom hem från jobbet för kanske 25 min sen och min hals har väl mått så himla mycket bättre genom mina dagar. Och det var ju så sjuukt stressigt på kvällen så det finns inte! Klart alla människor från genrepet skulle ha mat efteråt, och klart chefen som inte bryr sig om någonting inte tagit in någon extra. Så där stod jag, ensam i köket med arga gäster och jag hostade som en 90-årig tant som rökt i hela sitt liv. Det hela blir ju inte bättre de gånger jag får skrattattacker och allihopa storrar på mig.. Men det var iallafall sköna människor jag jobbade med ikväll, D&C, så tack för det, annars hade det slutat ännu värre.. 
Ibland hatar jag dock det där stället mer än något annat! Idag var det verkligen så. Det kan inte vara bra att jobba så som jag mår, men bara chefen fyller sina tider med folk så är väl hon nöjd. Skitsamma hur medarbetarna mår. Imorgon blir det iallafall en feting-sjukanmälan. Det kan hon hoppa upp och sätta sig på! Tur att vi slapp kila ner på stan iallafall, hade jag aldrig klarat av..

Dags för linsuttagning och morfin-medicinerande nu! Usch för detta tillstånd....

Nattinatt!

jobb jobb jobb

Kilar iväg och jobbar nu. Hoppas hoppas hoppas att jag får sluta tidigare! Det kommer säkert vara en massa, mssa folk eftersom det är genrep på melodifestivalen. Kanske artisterna också blir hungriga efteråt! ;D Vem vet!

Tjing!

blondis

Japp, snart är jag hel-blondis igen, inte bara i sjävla håret utan nu börjar utväxten matcha resten! Perfa inför helgen och allt! Fast vid närmare eftertanke så blire ju inte ens party för min del.. Men skönt med fint hår iallafall! Eller vem vet, jag kanske blir inzoomad imorgon på Melodifestival-sändningen, TÄNK om jag hade haft värsta feta utväxten då liksom! Haha, risken är nog inte så stor, men man vet ju aldrig! Dessutom om man nu (vilket iochförsig är ganska omöjligt) kommer in på efterfesten så känns det bra att inte se knasig ut! Nog om håret nu!

Igår på alla hjärtans dag så var jag ju som sagt hemma hos M med henne, B & A. Vi kikade först på Dagboken. Riktigt söt film det där! Hade helt glömt bort att den var så. Dessutom hade jag glömt att Alfie inte är bra någonstans! Det var såklart den vi tittade på efter första filmen och vi bokstavligen led genom hela.. Usch, hoppas jag kommer ihåg denna gång att den inte är sevärd så att jag inte lurar på några andra att se den! Dagen till ära hade jag faktiskt en rosa tröja. Det var det som fick göra min alla hjärtans dag-dag speciell.
Annars under dagen igår så var vi på MdH och kikade, ganska värdelöst eftersom man inte fick ut något av besöket. Det var som en liten mini-Saco-mässa, fast utan något bra.. Fast mandarinerna var ju åtminstone goda! Alltid något! Sen blev det en rundtur på stan och sedan fika på Brogården. Sen när jag & A gick förbi Stadshotellet för att gå till våra bikes så såg vi Tess från Alcazar, yeees, kändis liksom!! ;)

Nej, nu mååste jag sätta igång med "supersvåra-MVG-uppgiften" i historia. Skulle egentligen vara nere på stan vid ett igen hade jag tänkt, men håret kommer inte vara klart tills dess så jag blir väl sen som vanligt...

Hejpa!

sjukt sjuk

Min hals blir bara värre och värre. Och jag blir bara tröttare och tröttare. Det är riktigt påfrestande att hosta oavbrutet i flera dagar. Magen lär ju få en rejäl workout!

Det är typ krig här hemma nu. Båda mina föräldrar vs. mig. Vad jag än säger eller gör så hittar dom något negativt i det eller ska klaga heela tiden. Är verkligen så sjukt trött på det här och det är vid sådana tillfällen man önskar att man redan flyttat hemifrån. Imorse försov jag mig lite och inte blir det bättre av att mamma struntar i mig totalt och att jag vaknar av att ytterdörren smälls igen av henne. Kul att behöva cykla i minusgrader med min hals. Sen har jag ännu mer tur när jag inser att det är lättaste växeln som frusit fast. Kul att cykla med den, det gör mig ju inte alls mer ansträngd..

Så denna dagen har knappast börjat bra. Är hemma nu i några timmar för att göra ett tappert (?) försök till att plugga. Sedan måste jag ner på stan igen. Dels för att jag vill kika runt och så. Men även för att jag måste vara med på volleybollträningen. Inte för att jag ska vara med och spela idag, noway. Men jag måste vara där för att överhuvudtaget få vara med i laget sedan, trots att det är jag som väljer ut lagen. Usch.

Sen egentligen jobb.. Men hey, jobba i mitt tillstånd. Nej tack! (precis medan jag skriver här så ringer min chef och säger att hon försökt fixa bort tiden men inte lyckats, så jag måste infinna mig 17:00 som enligt schemat. Har jag tur så får jag sluta betydligt tidigare än vad jag ska. Herreguuud...) Japp, så länge fick mitt hopp hållas uppe.

Nu ska jag färga utväxten för den börjar bli katastrofal. Sedan blir det historiapuggning när färgen verkar och sedan stan. Jag behöver semester. Skönt med Chamonixx om en vecka! :D

Pussssssssis!

Alla Hjärtans Dag

Sjuk, stressad, olycklig (?) och trött. Så mår jag på min alla hjärtans dag idag. Kul va? Eller inte... Jag skulle varit på svenskalektion just nu, men när mina hostattackaer dyker upp så är det som om jag fått någon dödlig sjukdom för det går ju bara inte att få ut det där jävla slemmet eller vad fan det är i halsen! Jag tar i så mycket i hostningarna att min mage blivit helt uttröttad. För att inte tala om själva halsen. Varje gång jag sväljer det minsta lilla så känns det som en smärta ända ner till tårna. PRECIS vad man vill känna just nu! Eller kanske inte..
Jag skulle vilja ha någon att krypa upp till som tar hand om mig, speciellt nu när jag är sjuk. Men icke. Dessutom skulle jag mer än gärna vilja slippa alla skolarbeten som är just nu. Dom får mig knappast att känna mig friskare. Och så var det det med sömnen också.. Känner redan att jag är sjukt trött idag också och vet inte hur dagen ska hållas vaken. Speciellt inte eftersom jag antagligen går på nästa lektion, och sedan till Mdh eftersom alla treor måste gå dit. Kan ju säkert tyckas ovärt, men jag vill se vad det är för något. Religionen innan kanske inte är den viktigaste, men vill inte missa något mer nu.

Nu måste jag ta min medicin och få på lite mascara. Känner inte alltför stor lust att komma till skolan och se ut som ett spöke. Ett sjukt spöke till råga på allt. Nej tack!

Hoppas ni får en bättre dag än vad jag antagligen kommer att få, men man ska aldrig säga aldrig!

<3 <3 Pusss på er alla små hjärtan! <3 3

obeskrivligt trött

Jag skulle som jag nämnde tidigare gå på en förhandsvisning av filmen Utlämnad. Om det är någon som undrar hur den var så ska den personen absolut inte fråga mig. Jag sov gnom nästan hela filmen och det nästan sved i ögonen om jag höll dom öppna. Så sjukt trött är jag idag efter gårdagens mördarpass på jobbet.

När jag gick ner på stan från skolan idag så tror jag nog att jag såg Carola utanför Stadshotellet. Det var en del fotografer och några som posade för att sedan hoppa in i en Hummer. Det måste ha varit Carola! Lite coolt isåfall! ;D

Nu ska jag börja lite med att läsa historian så jag kan börja skriva analysen imorgon innan jag, B, M och A ska gråta och äta glass och sörja ver våra singelliv! Hah!

Hörs!

onsdag

Sitter inne på IF-rummet nu. Det har precis varit årsmöte och vi treor har nu avgått ur styrelsen. Det är såklart lite tråkigt efter två år, men ändå riktigt skönt att slippa behöva ta allt ansvar som man tvingades göra..

Ska på bio med mamma ikväll, så det är därför jag sitter kvar i skolan. Det känns lite onödigt att åka hem för att sdena vända efter 20 min.. Njae. Kan lika gärna stanna här.

Läste på Aftonbladets hemsida nyss att Carola & Andreas Johnson har anlänt hit till Västerås inför melodifestivalen på lördag. Jag kanske skulle gå ner på stan och leta efter Björn Gustavsson, för han borde ju också ha kommit vid det här laget?! Hihi, jag ska minsann ta reda på var efterfesten är på lördag! ;D

Btw är jag så äckligt trött nu. Jobbade ju stängning inatt och vi drog över nästan en hel timme. Så jag somnade väl kanske halv fyra inatt. Herregud.. Och på det blev det boxpass med S på idrotten imorse och jag är sjuk som en gnu, halsen mår verkligen inte bra någonstans. Så vi får se hur detta går!!

Något mer roligt om Carola, jag hörde någonstans att hon ska bo i samma svit på Stadshotellet som vi hade förfest i innan balen! Det ni! Hoppas för hotellets skull att dom införskaffat ett nytt bord! Haha..

Puuuuussssis!

school

Skön dag idag också. Började idrotten med ett ganska sämst boxpass först, men men.. Alla kan ju inte vara lika bra som mig & S! ;)
Meningen var att jag och B skulle arbeta med vårt projekt nu, men istället för att utnyttja vår lediga tid eftersom samhällen var inställd idag också så gick vi och fikade några stycken. Efter det gick jag & B lite på stan och jag köpte ett par skor till, dock 37or nu. Så nu blir det hem och testa för att se vilka som är bäst. Mina fötter var verkligen precis mittemellan storlekarna. Klurigt det där alltså! Nu har B en massa intervjuer till IF och så så det blev inte mycket projektarbete.. Bääd av oss!

Börjar jobba om lite drygt 1½ timme, stängning. Usch! Men var verkligen tvungen att ställa upp för J som hjälpte mig när det krisade förut..

Hörs kanske ikväll när jag kommer vara en zombie eftersom jag slutar vid 1. Herregud...

Puss&Kram!

kväll

Klockan börjar bli alltför mycket men inte är jag trött för det. Har nog vänt på dygnet alldeles för tokigt nu igen.. Måste jag se till att ändra på!

Idag var det lite shopping med syrran som gällde. Inhandlade ett par snyggve-skor men måste dock byta till en större size efter många om och men, men 37or blir nog säkert prima ballerina med sulor i! Jag vill ju inte ha några klämda tår inte! Dessutom kom lite kläder jag beställt på posten. Bland annat en jacka som nog blir perfekt att ha till våren :)

Imorgon åker M hem, lite tråkigt men då får jag se till att hälsa på henne snart igen! Har varit huur kul som helst att ha haft båda mina sis hemma samtidigt, det var inte i(g)år precis! Hihi!

Ska fixa iordning lite tills morgondagen nu innan läggdags och så. Får väl se hur länge jag håller mig vaken idag...

Godnatt på er sömnfärdiga!

ledig idag ( + dagens hjälte? ;D )

Skön start på skolveckan återigen! Egentligen skulle vi bara ha en lektion på morgonen men av en ren slump så får jag för mig vid halv 2-tiden inatt att jag skulle skicka ett klassms ifall den var inställd eller något. Så jag tänkte att det var bäst att kolla på pluggnet och vad står det inte om inte Lektionen inställd 11/2! Så det var bara att dra iväg ett sms till alla som har Sam och förmodlgen väcka dom vid 2 bara för att meddela att lektionen var inställd. Så helt sjukt ibland vad man kan få för sig saker som visar sig stämma! Och det känns extra bra eftersom det innebar att vi nu blev helt lediga och jag besparade alla från att åka till skolan idag helt i onödan. Så ni kan ju tacka mig sen allihopa ;)

Nu ska jag göra mig iordning lite för min lediga dag innebär ju nu att jag kan umgås med M hela tiden fram tills alla mina aktiviteter börjar! :D

Hörs senare sötisar!

sunday

Känns som att jag inte gör något annat än att jobba, och jag som var så orolig att mina få timmar inte skulle räcka till i februari. De jag förlorade när jag tog ledigt till alperna måste jag tjänat in igen vid det här laget.. Pengar tycker vi om! Och mormor tycker vi om ännu mer för hon ger mig pengar! Hihi :)

H åkte hem idag men M stannar kvar tills tisdag morgon. Så imorn när jag slutat min enda lektion i skolan ska vi umgås hela dagen fram tills jag har piano och gitarr och sedan jobb. Igen. Men kuligt-kuligt! :)

Orkar inte skriva något mer nu..

Pözzie!


hata hata hata

Det är mycket hat från min sida just nu känner jag. Den här gången är det riktat mot mitt jobb faktiskt. Jag skulle ju som sagt jobba hela dagen idag men trodde jag kunde lösa det med S:s hjälp. Men nej. Sjukanmälningar förstörde så hon måste jobba - och jag OCKSÅ! Så så blev det med det idag.. Sen ringde jag iaf tillbaka til jobbet och kom med en liten mini-lösning.. Att jobba över lunchen och sen komma tillbaka på kvällen. Hon sa att et borde gå eftersom hon "vill inte neka eftersom du alltid brukar ställa upp för oss". Och det är ju just det. Det spelar ingen roll hur ofta du hjälper dom när det verkligen behövs. När du står i samma situation så skiter dom fullständigt i dina åsikter och önskemål som du helst behöver få uppfyllt.

Nu vankas det stor-frukost här hemma så jag ska hjälpa H att förbereda den och väcka alla andra när vi är klara. Hoppas den här dagen kommer bli bra bara, känner att den inte vill sig riktigt. Speciellt inte med en mage som gör så jävla ont.

Hejpa!


bääd

Gud vad dålig jag är på att uppdatera min blogg! Men det blir lite svårt när jag är med mina systrar intensivt hela tiden och när datorn står på byrån inne i mitt rum som är ockuperat. Det finns liksom ingen tid att springa ifrån för att blogga lite.. Haha. Men nu har alla gått och lagt sig iallafall och datorn är äntligen i mitt förvar! :)

Idag har jag iallafall jobbat. Skulle ju börja 10 iställer för 11.30. Och det visste jag ju såklart om den här gången, och det sjuka var att jag vaknade 5 min innan mobilen ringde 8:45 imorse. Ändå ligger jag som vanligt kvar i sängen (eller på madrassen som är min säng under helgen) alldeles för länge och somnar.. Jag vaknar upp 9:51 och inser att jag väl har något bråttom! Duktig som jag är hade jag åtminstone lagt fram jobbkläderna så jag skulle slippa gå in i mitt rum. Men så vare ju det med underkläder + strumpor! Jag hade iaf tvättat trosor och strumpor så det fanns i källaren, men upptill fick det bli bikini-överdel! Haha, man tager vad man haver! Kändes dock lite skumt att jobba i det :P Dessutom såg mina naglar het skabbiga ut eftersom jag var tvungen att ta bort det svarta nagellacket väldigt snabbt med acteon och papper. Så dom såg mest skitiga ut.. Men annars gick jobbet helt OK. Kul att höra F:s story från igår också! Haha! ;)

Och angående igår ja.... Först var vi ju på mötet till Chamonix på Silk. Dom gick ju inte igenom sådär väldigt mycket info, men sen var det lite mat också. Helt okej men alla drog ganska snabbt. Jag och några till gick till A för att förfesta lite. Ganska trevligt men jag tror jag är immun mot cider! Jag klarar inte av att dricka det :S Menmen... Finns väl större problem i världen - som att X också skulle till Pluto. Och där var min kväll förstörd! Hela min kväll inne på Pluto var ganska tråkig eftersom jag var sur mestadels hela tiden. Kunde inte släppa allt och speciellt inte vår hälsning. Varför krama någon som man för en vecka sedan kallat ord som man inte ens borde få uttala högt?! Jag förstår faktiskt inte? Men sedan träffade jag J&F, haha, ni är verkligen huur sköna som helst!
Efter stängning och farväl till F så gick jag till bussen där det blev lite krångel med min biljett, men vatusan! Allt löser sig! När jag kommer hem ringer min mobil. Och jag kan ju säga att det inte är den personen man väntar sig ringa precis! Haha, det var verkligen ett udda samtal och mycket konstigt som sades under det! Men det var lite roligt sådär! Liten rolig och udda touch på slutet av min arga kväll. Sedan så gick det ju som det gick på morgonen innan jobbet, men jag tror tyvärr att dom blivit rätt vana nu. Usch. SKÄMS!

Imorgon ska jag egentligen jobba 12-21 men eftersom M&H är här så känns ju inte det alltför roligt. Speciellt inte när H åker hem imorgon kväll. Så imorgon vid 8-tiden ska jag ringa min skiftledare och fråga om en annan kan jobba för mig tills typ 17, så jag kan hinna vara lite med storasyrrorna! Vore roligt! :)

Borde nog sova nu eftersom jag måste upp sådär tidigt. Får se vad livet har att erbjuda imorgon!

Buenos Noches!

(skulle publicerats 01:44 men min dator har börjat leva sitt eget liv...)

herreguuud!

Det finns huur mkt att berätta om som helst om gårdagen, men det får jag ta ikväll efter jag måste iväg och bowla NU.

Hörs!


partydaxx!

Då vare dags att åka då, hello party!

kämpa

Stressdagen har nu börjat. Kämpa.

städa städa städa

Kom ganska nyligen hem från bandyn. Var en ganska trist match faktiskt, inte alls så bra spel som jag väntat mig och det var ju knappast roligt när VSK låg under ganska lång tid också.. Men som tur är så vann dom till slut iallafall! Och så träffade jag luntan i klassen också! Kul eftersom jag inte trodde att du brukar gå på bandy! (vilket du nu inte ens brukar, men det var roligt-roligt!) Kul att se bandy igen dessutom eftersom jag aldrig gick på TB:s match igår som nog var en riktig rysare att se! Synd..

Nu måste jag iallafall börja städa som en galning! Båda mina systrar + M:s pojkvän kommer hit i helgen! Det ska såklart bli hur roligt som helst att se dom igen, men lite tråkigt att jag måste städa så mycket bara för det! :P M och J ska sova i mitt rum eftersom jag har den största sängen, och då mitt rum inte är det alltför mest städade i huset så är det bara att sätta igång om de ska få plats här inne! Haha! Dessutom jobbar jag direkt efter skolan imorgon. Och när jag jobbat klart kommer jag knappt hinna med något eftersom jag ska iväg på kvällen ganska tidigt också. Pjuuh, stress-fredag!

Och verkligen jobb-helg! Dum som jag är råkade jag ta en extra-tid på lördag.. Jag som skulle umgåtts med mina sis, glömde bort det den stunden jag tog tiden.. :( Sen är det jobb på söndag OCKSÅ! Och måndag!! Jisses alltså... Hoppas kontot blir mer glatt än vad jag är just nu! Kommer jobba ihjäl mig! Och nu är jag ju sjuk dessutom, perfekt inför Alperna och allt. Inte.

Nu lär jag sätta igång med städandet om jag ska få något gjort, för det finns en hel del att göra!

Ciao!

läggdags

Jag börjar bli sjuk på riktigt nu. Kan knappt andas med näsan och huvudet känns lika tungt som bly. Min svenskanovell är precis inskickad och konstigt nog så blev jag rätt nöjd med den. Hoppas läraren tycker likadant bara! Nu ska jag bara borsta tänderna och tvätta ansiktet så blir det läggdags för mig, jag vill verkligen inte bli sjuk innan Alperna! Det är ju trots att bara två veckor kvar nu!! Gaaah, tiden går så fort så jag har inte ens hunnit tänka på att det snart är dags! Och på fredag är det informationsmöte på Silk, så det blir ju som en liten förfest innan Chamonix, skoj!

Sov gott att sötisar!

mördarförhör, inlämning och ett evigt hamrande

Jag skriver och skriver men det känns ändå som om det aldrig försvinner något ut plugghögen. Och ju mer jag funderar så inser jag att det ledsamt nog stämmer ganska bra. Så fort något hemskt är över och skrivningen skriven eller inlämningen inlämnad så kommer det upp något nytt. Det är som det där spelet där man ska slå med en hammare så att djuren eller vad det nu än är åker ner igen. Men så fort man slagit ner en filur så kommer nästa upp, det slutar liksom aldrig och till slut kommer flera upp samtidigt. Men jag antar att om man bara tar tag i hammaren och slår hårdare och snabbare så vinner man till slut. Det ska bli mitt nya motto för att klara av pressen som är just nu, hårdare och snabbare. Om jag har tur lyckas jag jämföra djuren med några äckliga skalbaggar eller något, för då slår jag mer än gärna sönder dom. Heja!

Nu blir det fortsatt hamrande innan det blir bandy ikväll med far. Ska bli roligt efter uppehållet igen =)

Puuuuss!

(Om ni undrar varför detta + föregående inlägg är publicerade direkt efter varandra så vill jag bara säga att jag bara råkade spara det förra i utkastet. Så nu publicerade jag det i efterhand och så kom detta på direkten. Ifall ni nu undrade ;) )

skönt

Psykologiprovet var faktiskt ganska lätt =) Nu sitter jag och fortsätter skriva på min svenska som jag klantigt nog tappade bort. Så det var bara att börja om igen.. Men dagen har varit rätt så bra och humöret är helt okej, så ingen större skada är skedd. Ska nog snart gå till konsum med grabbarna och köpa något smarrigt, känns som att det behövs för att klara av resten av plugg som måste avklaras under dagen.

Hörs senare!

onsdag

Sitter här och väntar på lunch, är hungrig som ett djur! Jag och S hade vårt boxpass imorse på idrotten och det gick faktiskt hur bra som helst! =) Så det känns skönt att det är över nu, och dessutom ska vi köra passet igen nästa vecka för de klasser som har samtidigt som oss och vill köra box. Hihi, spännande men lite läskigt! Inte samma sak att skrika och peppa någon man inte känner som man kan göra med sin egen klass. Så det ska bli roligt!

Nu ska jag kila igen för det är lunch om 4 min! Hoppas på gourmetmat!

Pözzzz!

läskigt trött

Jag skulle ta en powernap på 20 minuter i eftermiddags, lämnade datorn på bredvid mig eftersom jag visste att det fortfarande skulle finnas battierer kvar när jag vaknade. Då skulle jag blogga lite snabbt för att sedan börja med min svenska återigen som jag olyckligtvis har tappat bort så jag måste skriva om den helt... I vilket fall så lägger jag mig i ett mörkt rum vid fem-tiden. Och vaknar upp -  Nu, för 10 minuter sen! Gaaah! Hur ska jag hinna lära mig all psykologi som jag har prov på tills imorgon?! Hur ska jag hinna skriva klart svenskan?! Hur ska jag hinna tvätta alt det som jag måste ha tills imorgon?! Det ställer inte till det ite precis genom att sisådär fyra timmar försvinner. Nej, nu mpste jag sätta fart.

Vill bara berätta också att imorse så trodde nog mina föräldrar att jag hade slagit i huvudet. Jag hade klivit upp före dom och kokat kaffe åt dom, OCH tagit disken. Hur duktig var jag inte då liksom?! Man måste ju fjäska litegrann inför alla utgifter som väntar under våren...

Hörs i psykologin värld!

kväller

Japps, då var träningspasset tills på onsdag fixat då! Det gick faktiskt jättesnabbt och musiken blev riktigt bra, iallafall vad jag tycker! Vi får väl se om klassen tycker likadant på onsdag när vi håller i boxpasset. =)

Annars ikväll har jag verkligen inte gjort någonting alls, är väldigt trött eftersom jag aldrig fick någon ordentlig sömn inatt. Var ju liksom tvungen att kika på Superbowl-finalen som spelade under natten. Sjutton vad trött jag var imorse, och inte klarar jag att gå upp i tid så jag blev ju såklart sent och gick till skolan med ett väldigt äckligt hår. Precis så man vill se ut när man kommer tillbaka till skolan efter helgen! Yääh!

Nu ska jag fortsätta dega men förhoppningsvis sova snart, jag behöver verkligen sömn! Förmodligen kommer jag väl inte komma till sängen förrän 3.. USCH!

Ciao!

skola igen

Veckorna bara springer iväg från mig, och nu är det måndag igen. Jag hinner inte med att stanna upp och tänka hur allting faktiskt står till. Det enda jag har i mitt huvud nu är skolan som återigen fått grepp om mig med stålhandskar, ett grepp som är omöjligt att slinga sig ur. De små höjdpunkterna jag kan hålla mig gad över är helgerna då det mesta med skolan kan släppas, om än bara för en kort stund. Men när helgerna också börjar invaderas av för mycket jobb och saker som bara inte får hända, ja då blir den där efterlängtade helgen inte så avslappnande längre..

Jag vet att jag har låtit väldigt nere sista tiden, men det är så mycket konstigt som händer som jag inte riktigt kan smälta, som jag inte riktigt kan förstå att det har hänt. Men något väldigt roligt är att det snart bär av till Chamonix! :D Det ska bli så otroligt skönt att bara leva loppan en hel vecka med en massa sköna människor! Wiiie!

Måste plugga lite nu innan det är dags att åka till S och förbereda vårt boxpass som vi ska ha på onsdag, jag hoppas verkligen att det kommer gå bra.

Adios!

finner inga ord.

Jag är så arg och besviken att jag inte kan beskriva det i ord.
Hoppas livet vänder inom kort för annars finns risken att jag bryter ihop totalt.. Trodde inte det ens fanns en möjlighet att det skulle sluta såhär, men det blir aldrig som man tänkt sig. Och det stämmer verkligen. Ha ett bra liv så kanske vi hörs om du blir ditt rätta jag igen. Saknar det faktiskt konstigt nog.


jobb jobb jobb

Usch, har suttit kvar sen jag slutade kl.17 här på jobbet. Och nu ska jag jobba en timme till. LÄR MIG SÄGA NEJ NÅGON!

Aja, måste hinna gå på toa innan. Skriver ikväll!

Pussi!

Jösses

Fy sjutton vad roligt det var! Helt klart ett måste att jag måste ut och parta med E&T igen! Woow, det var lovely! :D Avslutningen på kvällen var också ganska.. udda. Haha, minst sagt. Och vissa händelser under kvällen kunde man ju faktiskt undvika, och även fast det var precis vad jag gjorde så blev det bara skit ändå. Så därför har jag nu en bekantskap mindre än innan kvällen. Mest töntigt, men vad ska jag göra åt saken. Vill han hålla på så så är det hans problem. Man tjänar ingenting på att ha "vänner" som får en att må dåligt. Och det var precis vad du fick mig att göra. Men du är välkommen att höra av dig igen när du kan bete dig som folk. Inget annat!

Började ju jobba 10:00 imorse. När man gör dte är det minde bra att vakna 09:54. Med smink, linser och sovandes i soffan med gårdagens kläder. Haha.. Så det var bara att springa upp ur soffan och leta rätt på jobbkläderna och sätta sig på cykeln - som jag visst lånade ut igår kväll. Haha, så dte var bara att gå in igen och leta reda på pappas cykel och cykla till jobbet utan vantar. Buuuurrr. Dom hann ringa när jag var påväg och undrade var jag var. Otroligt nog stämplade jag in 10:05. Jag tycker det var gaaanska snabbt alltså! Credd till mig för det! Mindre credd att jag inte kunde ställa en klocka eller än mindre lägga mig i en säng och sova under natten dom få timmarna jag lyckade få någon sömn. Men glitter-eyeliner på jobbet, ja, det var rätt snyggt faktiskt! ;D
Sedan satt jag som vanligt kvar väldigt länge efteråt, kände ingen större lust att cykla hem i snöyran till ett tomt hus eftersom mina föräldrar är borta ikväll. Så jag blev väl kvar. Ett antal timmar.. Men det var roligt! :)

Nu ska jag fortsätta titta på lite bilder från igår!

Pusssiiiiss!

friday

Japp, fredag igen. Var sjukt trött imorse, hade tydligen somnat i soffan inatt också. Så det blev inte så bra att hinna till skolan asså.. Missade min enda lektion. Dessutom trodde jag att jag försovit mig till badmintonen, men tydigen var det inte förrän 15 jag skule spela mina matcher. Så nu blire det plugg + fortsatt planering av mitt förslag till utkläadnadsshowen. Har en ganska bra skiss nu alltså! =)

Hörs sen, hoppas på mig att jag vinner i eftermiddag!

Pussis!

intensivt

Vilken fullspäckat dag det varit idag. Eller typ iallafall. Jag vaknar upp hemma hos M eftersom jag fick sova där efter krogen, lite svårt att ta sig hem en onsdagsnatt annars. Så där slocknade jag direkt igår och sov som en stock! När alarmet på mobilen ringde så var jag jag fullkomligt död. Jag brukar alltid dricka massa vatten och ta en Ibumetin innan jag går och lägger mig när jag druckit. Den här gången hade jag enbart druckit en liten skvätt innan läggdags vilket innbar att jag vä inte mådde alltför underbart när alarmet ringer. Jag snoozade i nästan en timme men sen var man ju i vilket fall tvungen att gå upp eftersom jag inte ville se ut som ett träsktroll i skolan idag. Så jag och M traskade till skolan och kom i tid faktiskt! Yeah!
Vi i gänget som var ute igår var väl likadana hela bunten, bakis & gnälliga. Så vi passade ju bra ihop idag! Haha. Senare gick mitt konstiga mående över till otrolig trötthet efter natten väldigt korta sömn så på religionen så vann ögonlocken kampen om att vara öppna eller inte. Men hallå, hinduism eller att få sova en stund med sneda glasögon och öppen mun och sittandes precis bakom läraren i klassrummet? Jojomänsan, skönt var det! Och välbehövligt, att det var pinsamt är en annan femma. Det är smällar man få ta ibland helt enkelt. Jag piggnade ialafal till litegrann senare under dagen så mördar-torsdagen kunde fortsätta. Historia och idrott. Och jag och S hann til och med göra klart vår planering för vår lektion eftersom jag är borta på badminton-DM imorgon. Och där ska jag minsann vinna i år! Hoppas kroppen orkar med det bara...
Under dagen ringde även jobbet och frågade om jag kunde jobba ikväll eftersom han som skulle gå stängning hade sjukanmält sig. Samma person träffade jag på krogen igår. Kaaan det ha något samband månntro?! Hmm, vore konstigt annars! Så jag tog nästan hela hans tid eftersom jag kommer få leva fattig i april annars. Dessutom bör jag fjäska in mig hos chefen lite eftersom jag måste ta ledigt igen. Så jag måste försöka att ligga bra till.

Nu är klockan alldeles för mycket med tanke på att jag käne imorse att ikväll behövdes en tidig läggdags eftersom jag mådde som jag mådde. Illamåendet eller vad det nu än var under dagen försvann innan jobbet så det var endast tröttheten som kvarstod, Nu är jag övertrött och kommer inte kunna somna. Blä. Dumma mig. Dessutom, hur lätt är det på en skala att inte bli sugen på onyttiga saker när jag hela tiden jobbar med dom? Sjuuukt svårt!

Ska kika lite till innan sängen nalkar. En lång och rolig dag väntar imorgon så krafter behövs. Speciellt till de tråkiga skoluppgifterna som måste in. USCH!

Puss och godnatt på er alla pinglor!



(nästa gång ska jag då inte glömma att ta en sån här innan jag somnar!)



RSS 2.0