bllääääuuuueeeåå

Uschuschusch!! Mår inte alls bra! :( Vet inte om det var den ofattbara värmen på jobbet eller vad det var, men när jag hade haft min matrast igår under kvällen/natten så tog det inte mer än 10 minuter förrän magen var tom igen. Fick jag gå hem då månntro? Neeeeheeej då.. Så jävla arg jag var! Fick ju ingen hjälp av någon heller, alla satt ju bara utomhus och rökte hela tiden.. Nej, arg var jag! Och eftersom jag inte är helt bra idag så ska jag inte jobba ikväll. Min första sjukanmälning på riktigtriktigt länge, och eftersom den verkligen är befogad så skiter jag i vad dom säger. Jag har dessutom jobbat varje dag sedan 6 juni, bortsett från midsommardagen. Så vad vet jag, kanske det kom en massa faktorer och spelade roll samtidigt igår. I vilket fall så är jag ledig ikväll så det är skönt. Om nu bara magen ville bli normal igen..

Sov länge idag eftersom jag inte somnade förrän efter 4 igår. Så inget stek idag heller.. Riktigt besviken på mig själv. Men folk säger ju ändå att jag är brun? Sen var jag och pappsen ute och körde lite nyss, men stackarn mår inte heller så bra (sjukstuga?).. Menmen, ska ut och få någon solstråle på mig innan vi ska ut igen och hämta mor. Då ska jag ner till körskolan nån timme och förhoppningsvis få en till del godkänd på teori-datorn. Blää, kan inte allt bara vara slut snart? Jag kööör ju bra! Hrm.. :P Men joo :)

På med oljan och ut äre som gäller.

Pözzz! :*

OCH GRATTIS MARTINA 20 BAST, FAN VA SKÖNT FÖR DIG! :D
Och om 21 dagar så äre min tur att få gå till glasbanken på egen hand, jipppiiie! :)

halkan avklarad

Jajamänsan hörrni, då har jag klarat av ytterligare ett steg på väg mot mitt körkort! :) Var i Eskilstuna idag med körskolan och körde och visst, det var väl kul, men såå kul som alla berättat att det var var det väl inte? Menmen, skönt att ha det gjort! Kände ju iallafall Anna Blom som åkte samtidigt som mig, så det var ju lite roligt och skönt! :) Sladdade runt lite, stänkte in olja i bilen (annnaaa!), förstörde vita tygskorna, dödade en fågel (?) och ja, allt man gör på en halka! Jag fick köra sista etappen idag på landsvägskörningen också, så jag tror jag fick köra mest eftersom en av grabbarna skulle till Bäckby istället, så fick lite extra! Kan ju behövas nu menar jag..

Sen efter det satt jag vid datorn på körskolan i TRE OCH EN HALV timme.. Galet ju! Men jag måste ju få godkänt på alla delar innan det är dags att göra teorin. Så jag kom i princip hem ganska nyss och kastade i mig mat eftersom det inte blivit så mycket på den fronten idag. Sen ikväll 20-03 (usch) är det jobb som gäller, men innan det ska jag och mor hinna köra lite. Blää, kommer inte hinna powernappa, kommer dööö på jobbet ikväll/inatt..

Så länge innan vi hörs nästa gång så bjussar jag på lite högkvalikativa bilder tagna med nallen idag. Enjoy!

Pusss! :*




halkbanan


ett något halt underlag


anna förbereder sig mentalt


lite mer bana


myyyyyys!

Vilken wonderful day det varit idag! :) Eller, de första timmarna då man började vakna till liv var väl inte de mest underbara, mådde såååååå dåligt efter gårdagen så det inte var sant! Herreguuud!! Men det var iallafall sjukt kul igår!

Började hemma hos Petrov med fixning och jordgubbar & glass och lite småstartande av drickandet. Sen kom lite fler brudar och även om  jag nog tyckte att jag inte var så fasansfullt full, så blev jag nog rätt dragen där ändå.. Sen åkte de andra bil medan jag och Fia cyklade med våra otrooooligt smarriga "drinkar", vodka, vin, liiiiite läsk.. Uäääk! Cyklade genom stan lite för att se festligheterna, synd att man aldrig var nere när det väl händer något, menmen.. Sen in på Å2 där det var feeest! Blev indragen till att dricka tequila och ojoj.. Sen drog Fia med lite av de andra brudarna så det var jag och Sara kvar - "Påfåglarna". Japp, vakten kallade oss det! :P Fulla som vi var ville vi ut och åka karusell men neej, inga kort kunde ta ta emot så vi SPRANG i högklackat för att hitta en bankomat, första hade slut på pengar så vi kutade vidare, hittade en automat men neej, då hade dom stängt genvägen förbi Tabazco så vi sprang lite till. Och när vi äntligen kom till BATMAN, wohoo, så STÄNGDE DOM! Fy satan vad arga vi blev på den skånska killen som satt i biljettkassan, sista åkturen började liksom 30 sek efter vi kom, men neeeej, vi hade sprungit ionödan.. Menmen.. Sen var vi lite till inne på Å innan jag skulle dra, (men jag "var för snygg för att lämna stället") Haha! :P

Sen hemåt så stötte jag på Joanna och gick med henne en bra bit. Sen förbi donken och ta med mat till sötnos, som kom och mötte mig? Haha, lite borta var jag allt, fattade nada.. Sen sömn där och imorse haha, garvar bara jag tänker på det. Så hade jag en sjuk dröm, typ största getingarna som flög runt som stora fåglar i min trädgård, så var det en som flög in i min panna, så jag skriker rätt ut i sömnen! Tror Eric tyckte jag var lite mysko! :P Men roligt var det! Sen vaknade upp där, försökte mosa i en macka i min otroligt tomma mage som jag egentligen bara ville tömma än mer.. Usch så bääd man kan må! Men jag klarade mig och sen hämtade vi grejer hos mig och åkte ut till Gropen och stekte! Myyys :) <3 Tur att jag tog några dopp, var nog det som fick mig att bli mänsklig igen.

Efter stek var det bara hem och byta till jobbkläder eftersom änglalika jag hjälpte Klara med en tid (caaaaaaaaaaaaaaash!) och nu sitter jag här helt lökig eftersom det är dödligt varmt på jobbet. Chefen tillät oss tom dricka cola. är det tamejtusan illa ska ni veta! :O

Skiter nog i att duscha nu och göre imorn istället så jag piggnar till ordentligt, måste ju vara pigg på halkan liksom! :D

Så godnatt med er bejbs, hoppas er helg också varit rolig och händelserik! När jag får tillbaka min kamera kan jag lägga ut några av de väldigt få pics jag & Soffis tog igår innan camen la av.. Så länge får ni skåda min sötnos! :)

Pusss! :*


<3

FEEEEEEEEEEEEEEEEEEST!

Gosh, ikväll är det fest och jag är verkligen sååååå taggad!! Har inte varit ute på skitlänge nu (bortsett från helgen för 2-3 helger sen..) så det ska bli grymt kul ikväll! :) Det som gäller är förfest hos rara Pettis med lite sköna brudar och sen vidare till Å2 som Joanna och Kim hyrt för sitt 20årsfirande. Steeeek! :D

Har jobbat idag, men slutade lite tidigare (tom jag gick med på det idag, ville ju hem till solen!) och sen har jag legat ute i några timmar innan det var dags för lite uppröjning här inne. Men nu börjar klockan närma sig att verkligen hoppa in i duschen och slänga in alla Bacardi på kylning och sen bär det aaaav!

Ha en fin kväll allesammans! (Och Bebban, otroligt mycket grattis till dig och din hombre! Hihi :D)

Pusssilussis! :*

faaaan

Fy tuuuusan vilken bra fotbollsmatch det var!! Kanske inte världen bästa klass hela tiden, men spänningen var det verkligen inget fel på!! Men nixpix, dummadumma England vaannnn. Blä! :(

Jaja, skönt att Sverige har massa lovande spelare iallafall! :)

Nu blir det upphängning av tvätt (jippppiee!) och sen kaaanske hem till Pettis, trodde de skulle ner på staden, men de blev kvar hos henne. Så kanske pallrar mig dit.

Pussciao! :*

fredagsmyys

Eller nja, kanske inte riktigt så, men det är ändå så himla skönt att inte ha något inplanerat och bara kunna göra vad jag vill (utan att behöva gå upp kl 4 dagen efter också..). Så när jag kom hem från jobbet så slängde jag in lite tvätt och sen har jag bara stekt i solen, riktigt najs då jag bara gjort massa annat trots att jag slutat 13 hela veckan.. Så nu blir det väl fortsatt ta det lugnt och sen fotboll snart ju! :) Sen får vi se om det bär av ner på "festivalen". Jag menar Måns Zelmerlöw och Melody Club, woho! :P

Var med pärlorna igår hos Alex, var riktigtriktigt najs men tråkigt att inte alla kunde komma :( Så det blev ingen Bosse, men ack så roligt vi hade ändå! Och spelet vi spelade, haha, man blev ju helt psykad av det där resten av kvällen. Varje gång man skulle säga något speciellt ord så förklarade man precis som vi gjorde under spelets gång. Och det där kanske var min talang, vann ju i varenda lag jag var med i! ;)

Just det, hade ju test på körskolan igår, och det gick verkligen k a t a s t r o f a l t ! Hrmm.. Sen så ringer min mobil idag, körskolan, men kan inte svara eftersom jag jobbade. Trodde ett tag dom ringde för att säga att jag måste ta fler lektioner eller boka av uppkörningen eller något.. Men dom ville bara säga vilken tid jag skulle vara där på måndag för att åka till halkan. Pjuh! :)

Nu är det dags för mer tvätt innan fotbollen! Heja Sverige! :D

Och Michael Jackson, rest in peace!

Pözz med er! :*

gooood natttt (jag är övertrrrrött!)

Fy sjutton, nu dör jag av trötthet. Så nu går jag och sover! Upp imorn 04:00 igen....

Pözz! :*

köra köra köra

Jappjapp, idag är det återigen körlektion som gäller. Fy tusan vad bra jag börjar bli asså! Gosh! Blir dock lite sur på läraren, han säger själv att det bara är finputsningen kvar, ändå tycker han inte jag ska boka av en enda av de lektioner jag har kvar (totalt är det 4 dubbellektioner och en enkel = 9 lektioner x 450kr!). Så trots att han sa att jag NOG behövde den på onsdag, så ringde jag idag och bokade av den. 900 kronor som antagligen är helt och hållet onödiga. Pengaslukare!

Nu ska jag kasta mig ut i solen i en halvtimme innan det är dags för dusch och sen lektion som sagt. Skippar nog golfen idag också och tar den imorn! Passade bättre då det var startförbud hela dagen idag och på kvällen är det säkert alldeles för tjockt att komma ut bland alla som hindrades under dagen. Så så får det bli!

Pussis! :*

04:00 ringer klockan..

Jajamän, vid fyra ringer klockan och det är dags att stiga upp, så det är väl bäst att sova nu! :) Har för övrigt kört massa bil idag, gick kanon! Så blir nog att avboka den på onsdag minsann..

Nu är det sängen minsann!!

Puss med er! :*

körlektion jaoo

Fan vilket chill väder det är idag! :D Och att jag hade sovmorgon för första gången på lääääääänge gjorde ju knappast saken värre! :) Så nu är jag utvilad, och har hunnit med ett par timmar i solen :) Ska tydligen bli sånt här väder resten av veckan också, så jag får väl se det positiva i att jobba öppning/morgon tisdag-fredag då jag slutar redan klockan 13 varje dag, då hinner man ju faktiskt steka då också! :D har dock körlektioner varje dag kvart i fyra, men en timme i solen är mer än ingen timme alls!

Nu måste jag göra mig klar och åka ner till City för att ta lektion 10-11. Sen hem direkt och byta om och jobba några timmar och sen köra bil med farsgubben! (Kom på nu att jag inte tränat på min "läxa" jag fick från läraren.. He he..)

Ha en bra dag hörrni! :)

Pussis! :*

nighty!

Godnatt! :*

wööörk

Jäääh, då är en sak avklarad i körkortsprocessen och jag är ett steg närmare slutmålet! :) Var på "riskettan" idag och jag har hört att man måste vara aktiv om man vill bli godkänd.. Och det kan man väl lugnt säga att jag var, var nog faktiskt den som pratade mest, och vi var ändå 16 personer, så lite duktigt :) Det var ju såklart inte diskussioner hela tiden, mest prat från läraren, men när vi väl skulle säga något så var jag bäst, så ni inte tror något annat :P

Annars har jag städat lite idag eftersom systrarna kommer hem till helgen. Blev även lite muffinsbak innan sötis kom hit en stund. Vi skulle spelat golf egentligen, men det dumma regnet satte stopp för våra pläns.

Nu ska jag pallra mig i jobbkläderna och åka iväg och jobba i fem timmar. Skulle börjat 18 men snäll som jag är kommer jag en timme tidigare, men jag är så sjuuuukt trött så vi får väl se hur det blir med vakenheten.. (Apråpå trötthet, visste ni att det är olagligt att köra bil om man är jättetrött? Kan klassas lika som rattfylleri)

Ciao med er! :*


nattinatt!

Vad jag känner mig effektiv dessa dagar (fast ändå inte) och att det verkligen går framåt med min körning också! Och det är väl tur det eftersom det inte är så lång tid kvar.. Hade dubbellektion idag (som vanligt) och ska ha en igen imorgon. Sen på torsdag är det riskettan som gäller, så det börjar ju hända saker och man kan ju snart pricka av till exempel riskettan och ett steg närmare själva körkortet. Gaaaah!

Men förutom körning så har jag jobbat och sen på kvällen var det revy på Vallby som gällde med mor och far. Det var faktiskt riktigt trevligt, lite roligt att se något live än bara på tv eller bio eller något. Människor som agerar i verkligheten gör så att det blir något extra, och när man hört att vissa av numrena ska vara jättebra så längtar man ju till dom och hoppas att de ska vara lika roliga som jag hört. (Det var dom för er som undrade! :P) Sen efter det blev det körning med mor igen, hon är ju riktigt duktig som kör med mig! :D

Hmm, var något mer jag skulle skriva, men kommer inte på det nu.. Kanske får bli imorgon. Då är det körlektion som gäller som vanligt, sen plugg på deras datorer, sen lite stan innan lunch med mor och sedan solning maybe och sen körning och sen wööörk. Håhåjaja, ni hör ju hur jag ligger i!!

Godnatt med er iallafall, jag borde sovit för en brrraaa stund sen eftersom klockan ringer innan sju imorn bitti.. Bluuää!

Pusselipuss! :*

aloha

Tänka sig vad mycket man kan få gjort på en enda dag.. Åtta timmars jobb, en rätt lång cykeltur, träff med min sötis, övningskörning (med mamma!!), fika som blev trerätters.. Haha japp, drog iväg ett sms till pearlsen om fika, men Jossan var hungrig och sugen på vin så blev faktiskt trerätters middag på Lounge Bar, gamla La Pasta, men vad vi tyckte om det stället ska vi nog inte tala så mycket om.. Eller vad säger Beatrice om sin gräddigt goda kaffedrink, ellah?! ;)
Sen en tur förbi Jossans work för att fördriva lite tid (ssscchh, inte berätta för chefen! ;P). Sen var sötnos snäll och kom förbi på hemvägen och skjutsa mig det sista hem :)

Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen också, pengar måste tjänas in då också.. Puh.

Hiho, nu visar mor att hon köpt en spikmatta, guuuuuued så bra, jag som ändå tänkte köpa en, men då behövs det inte!! :)

Just det, är lite glad för det var en underbaring från Vasa som ville ta min öppningmidsommardagen, gulligt värre! :)

Nattinatt babes! :*

bluuuää

USCH vad jobbigt det var att jobba idag.. Skulle ju vara ledig men tog extra tid.. "Valfri" tid som slutade i en 11-20.. Menmen, eftersom körskolan kommer mjölka mig på en rätt saftig summa så var det bara att bita ihop och slita på. Hade visst fått min lönespec för maj också, alltså vad är det för feeeeel på lönekontoret?! Blir ju aldrigaldrigaldrig rätt på mig!!

Nu blir det några timmars sömn eftersom jag börjar 05.00 imorgon med chefen herself. Lucky me! (Måste verkligen komma i tid så jag kaaaanske lyckas fjäska till mig att få vara ledig på lördag, katastrof annars....)

Pusssiis! :*

parteeeey

Fyyy tusan vad roligt jag hade igår!! :D Har inte varit ute på flera århundraden så det var ju verkligen på tiden! :) Det började med lite äppelkaka och slutfix och rätta-till-luggen-klippning hos Petrov med henne, Erika och Linnea innan resten av allt folk började droppa in. Och om det blev livat?! Massor med trevliga människor, roliga konversationer, lite vinspill på nya klänningen (jag sa ju att jag inte varit ute på länge, lättpåverkad javisstttt!) innan hela ligan begav sig vidare mot Pluto. Hade btw lånat mycket fräsiga skor av Soffan så till och med jag hade högklackat för en gångs skull! Det ni!

Väl framme utanför Pluto så var det folkfolkfolk, men har man VIPiiiss så gör det ju inget! ;) Gratis där och sen hittade jag lite cash på backen (som vanligt..) och sjuuuuukt roligt där inne också! :D Sen donken och lite cheese och satt vid några konstiga grabbar som verkade ragga på småbrudar men hur gamla dom själva var, det är fortfarande en gåta. Dryga var dom iaf! Sen möte med älskling innan taxihemfärd med honom och Gustav och avstängd taxameter eftersom man känner rätt människor, bra att min körlärare känner taxipersonalen liksoom! Bara nämna namnet! :D Och sen blev det sömn hos Erkis och långt in på dagen idag eftersom jag aladrig åkte till Parken Zoo som jag skulle gjort..

Puuuh, väldigt roligt hade jag och det vill jag göra om ganska snart så det inte går så lång tid mellan igen! :)

Nu bär det av till work för lite knegande, sen hem och soooooova.. Haha, hon som drar skift inatt smsade mig om jag ville gå nattpass (antagligen hennes), kan det bero på att hon också var ute igår? ;D

Ciao med eeer! :*

tjabba tjena

Hallååja! Somnade riktigt tidigt i soffan igår, och trots tjat från mor och far att jag skulle gå till sängen istället så gjorde jag inte det förrän vid 3 typ.. Hrm.. Men skönt att få sovasova för en gångs skull och slippa ställa klockan! Det har jag inte kunnat göra på två veckor eller något.. Om inte mer..? Men skönt var det iallafall!

Jobb igår, sen kika tennisfinalen med Söderling, sen lite powernap, sen var jag och röstade och sen lite tv och där somnade jag som sagt. Idag ska jag vara betydligt duktigare hade jag tänkt! Ska iväg och sola hos mor innan jag (!!) ska få köra hem. Inget konstigt med att det är just jag som kör, nej, snarare att mamma ÄNTLIGEN vågar sitta bredvid mig, utan pappa. Hoppas det går bra, annars så sätter hon väl aldrig sig med mig igen! :P Efter bilfärden blir det snabbt hem och byta om och sedan jobb igen. Tråkigt värre men pengar behövs verkligen just nu, speciellt när det inte är långt kvar till körkortet ska infinna sig hos mig och innan dess krävs en hel del lektioner I guess. Bland annat har jag en imorgon så jag missar Junitrofén på Löga.. Bajsbajs! Menmen....

Nej nu ska jag göra mig klar med alla grejer och så och ta en promenad till mor och lämna alla saker, sen tänkte jag försöka mig på en promenad alternativt löpning i Rocklundaskogen innan det är dags för solning så min färg kanske kan komma tillbaka (gör mig brun igen, tack!)

Puss med er! :*

back on track

Ja hallåja! Mår ni bra där ute? :)

Nu är jag iallafall tillbaka på svensk mark, och denna gång för en lite längre tid iallafall. Har inget bokat, men vill gärna åka iväg nånstans igen! Men skönt också att få hinna träffa alla som jag inte alls haft tid med på sista tiden då jag mest varit ute och rest (5 länder inom loppet av en månad; Sverige (såklart), Thailand, Frankrike, Grekland och Albanien). Fick nog till och med en pik av chefen idag när jag bara kikade allmänt i schemapärmen: "Har du vunnit en ny resa nu så du måste fixa bort tider igen?". He he.... Kanske vore något, jag är sugen på New York så kanske borde ta en tripp dit? Gärna gratis förstås! ;)

Nejmen iallafall, så är "läget" lite bättre med mig nu. Saker har blivit lite klarare och har fått redits ut på bra sätt. Så det känns ju bra iallafall. Nu ska jag bara ta tag i allt så jag inte fastnar i ett träsk igen så alla dåliga saker kommer på samma gång.

Ikväll är det fuuuuuuuuuuusboooolllll på televisionen, ska kika med min ETTÅRS-SÖTNOS (wowowowow, ett år igåååår!!!! <3) och bara ha det riktigt mysigt med mat och så. Skulle börjat 5 imorn precis som idag (huuuvva) men har iallafall 11 nu som tid, något bättre jao. Och sen måste man ju rösta imorgon, på vilka då liksom?

Aaahhh, finns så mycket saker jag vill skriva om men inte orkar bara. Typ Malins examens-fest igår, utflykten till Albanien då jag trodde jag skulle dö, om roliga saker som sagts på jobbet och gud veeet vad! Kanske kommer in i en bra bloggperiod så jag känner att jag vill skriva av mig?

Jaja, nu ska jag nog powernapa, sov 2 timmar igår eftersom jag var på festen och sen började jag 5 imorse. Känner mig inte trött just nu, men jag lär ju dö ikväll om jag inte får vila lite åtminstone. Och sen ska jag och farsgubben hinna köra lite bil innan jag ska till min babe.

Pussss med er! :*



 
Jäääääh, hoppas Sverige får fira vår nationaldag med en seger, vore sköööööönt värre! :)


 


RSS 2.0