pjuuuh!

Gaaaaalet trött jag kommer vara i armar och ben imorgon! Fy satan vilken genomkörar-pass det där var! När jag skulle duscha orkade jag ju knappt lyfta armarna upp till huvudet.. Men vad skönt det känns när man klarade av passet! Hihi! :)

Nu ska jag kasta ut linserna och sen hänga upp lite tvätt. Sen kom jag på att det är en räkning jag inte har betalat, men jag kan inte hitta papperet som är på villvägar nånstans.. Och pengarna skulle vara inne idag så jag lär ju hitta det ikväll så dom har pengarna imorgon iallafall..

Sen blir det välförtjänt sömn så jag orkar med mitt nästan tio timmar långa jobbpass imorgon.. Bara det är ju jobbigt, sen kommer jag ju ha jordens träningsvärk! Gaaah!

Sov gott med er! :*

trrräning!

Ikväll klockan sju ska jag träna för första gången på typ tre-fyra veckor! Kommer fullständigt dööö av utmattning, men ack så skönt det kommer kännas efteråt! :) Blir cirkelfys med Joanna och det ska vara ganska jobbigt.. Men bra med en hård början efter mitt långa uppehåll! Men först måste jag överhuvudtaget hitta lite träningskläder eftersom alla är spårlöst försvunna.. Och sen så ska jag hämta mor och far innan träningen, så jag har ju inte jättegott om tid precis.. Så det är bäst jag tar upp min jakt på en gång!

Pussis! :*

hohooo :D

Var en mycket trevlig kväll igår! :) Hemma hos Susie var alla goa och glada, precis som det ska vara! :D Sen bar det av ner mot Å för lite mer party, men det var lite för mkt folk tycker jag.. Menmen, kvällen var verkligen toppen ändå! :) Kebab och att till och med hinna med nästsista bussen hem! Det var nog välbehövligt eftersom min klocka ringde 7 imorse.. Puh!

Men nu är jag ett riktigt proffs på massage för hela kroppen! Yeah!

Men hörrni.. Det är ju en grej jag gått och klurat på ett bra tag.. Att jag måste prata med min chef om vad som komma skall i vår.. Tog mod till mig idag och ringde och fråga om han var på plats. Visst var han det så jag körde dit och tog ett snack.. Hade väntat mig det värsta att behöva säga upp mig och så, men neheeeeråå! :D Nemas problemas var det att få som jag ville, heeeeelt löööööövly! :D

Nu måste jag försöka sova även om jag blivit lite pigg nu.. Jag däckade i fåtöljen framför El Clásico så jag missade Zlatans mål.. Men inte konstigt att jag är trött, så lite sömn och så mycket saker jag gjort i helgen! :)

Imorgon är jag återigen ledig (skööönt med en tredagars!) så jag ska väl försöka ordna lite saker som måste fixas, men framförallt ska jag bara sooooova tills jag vaknar av mig själv! :)

Pussis och godnattis! :*

parteeey

Har ej skrivit något senaste dagarna och det beror på att jag jobbat heeeela dagen och sen när jag satt mig vid datorn så har jag gjort annat, och sen ska mor sova så jag måste stänga av på en gång.. Så har liksom inte hunnit blogga något. Men äh!

Imorse var jag och mami på massagekurs, och jag som redan var grym innan (höhö) är ääääännu bättre nu! ;) Lärt mig rätt tekniker och olika grepp och sådär, så det var ruuligt! Imorgon är det den andra delen av kursen, så då ska vi väl fortsätta med resten av kroppen och lära oss om den också!

Men ikväll.. Då är det partyyyyyy som gäller! :D Ska hoppas in i duschen nu och börja förbereda mig för vid sju börjar Susies 20årskalas! :) Så där blir det förfest och sen utgång till Å2. Muuucho trevligt! :) Och jag längtar till allt gott snacks som kommer finnas hos S, bollat en massa idéer på recept så man har ju blivit måttligt sugen! :D

Men nu ska jag för en gångs skull sätta lite fart medan jag fortfarande har en del tid på mig, så jag inte behöver stressa ihjäl mig sen! Och jag har inte ens bestämt mig vad för kläder jag ska ha på mig.. Så bäst jag kilar!

Pussipuss! :*

godnattis

Hinner ej skriva ngt spec förutom godnatt, så godnatt! :)

Pussis! :*

bluuää

Idag gick det segare att jobba, var både sjukt trött och sen så var det riktiga idioter redan vid början av passet. Helt sjukt att vissa människor inte kan bete sig som just människor..?

Aja, orkar inte skriva något, ska äta en glass och försöka hålla mig vaken så jag kan se Paradise Hotel och sen sussa. Nio timmars jobb imorgon också så jag måste försöka vara lite piggare då!

Pussis! :*

helluu

Hej på er! Blir en lika tråkig helg-kväll idag som igår.. Har inte så mycket val då klockan ringer alldeles för tidigt imorgon också.. Och dessutom kunde jag verkligen inte somna inatt! Låg i typ två timmar och bara försökte sova, men det gick verkligen inte! Så kanske efter 2 nångång lyckades jag väl somna, kul när mobilen piper vid 4.. :( Men det positiva är att det gick jäääääättesnabbt att jobba idag! Tiden bara flööög förbi och jag var inte sådär värst trött heller, så det är ju bra! :) Är rätt pigg fortfarande faktiskt så jag hoppas tröttheten kommer ikväll så jag kan få somna in snabbt och skönt! :)

Nu har jag lite tråkigt och sitter å kikar runt på lite kläder och skor på nätet.. Är så trött på min garderob så vill förnya lite, men jag är ju så snål så jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. Var även in på VILA en jättesnabbis häromdan och hittade en jättesöt klänning som jag blev lite sugen på.. Men vi får se hur jag gör med det.

Nu så hittade jag ett par tjusiga skor från Nelly, men kan inte riktigt bestämma mig vad jag egentligen tycker.. Hmm, vad säger ni? :)

Puss sålänge! :*



Hot or not? :P


godnatt!

Kom hem för ett tag sen efter att ha suttit kvar på jobbet i ett par timmar och kikat Idol och bara snicksnackat med några andra, faktiskt rätt trevligt! :) Finns liksom inte mycket att göra en fredag när man ska upp kl 4 dagen efter..

Nu måste jag duscha och sen hoppa ner i sängen så jag får sova några timmar iallafall!

Godnatt med er!

Pussis! :*


work

Tjuubre! Skulle varit ledig idag, men när jag satte på mobilen när jag vaknat så såg jag ett sms att den som kan jobba ikväll får 2 biobiljetter.. Jajamänsan, jag nappade! Börjar ju ändå 05 imorgon så ska icke göra något ikväll ändå, så kunde lika gärna passa på!

För övrigt så tror jag kroppen var nååååågot trött efter de få timmar jag sov natten till igår! För det första däckade jag i soffan hemma på eftermiddagen igår, men sen idag sov jag till två! idag Mucho skönt, men kanske lite väl länge.. Men imorgon vid två så har jag redan jobbat i nio timmar så jag ska inte klandra mig själv!

Sen var jag också och hämtade ut min (o)lagade mobil på posten yesterday.. Och nixpix, fortfarande lika illa! Så jag är verkligen sur på mig själv att jag kastade sönder den! :( Vet inte om jag ska fortsätta med någon av mina gamla eller köpa någon ny på en gång.. För som mor sa är det ju rätt onödigt med en ny jag måste vara rädd om sen.. Eller så köper jag en ny och tar med en av de gamla dit? Vi får se, vi får se..

Ska infinna mig på work om 45 min och lovade mor att hinna plocka undan lite innan det.. Ni vet "bara det är rent och fint inför helgen, Christina!".

Så vi hörs dudes!

Pussis! :*

tröttis

Ska powernapa nu, är helt dööööd! Kom hem till Västerås med tåget strax efter 12 igår, sen skulle vi ju hämta bilen i Punkt och åka hem och bla bla så jag gick ju inte och la mig förrän vid halv 2 typ! Kul när klockan ringer vid fyra-tiden och det är dags att stiga upp.. Fy! Men dagen på jobbet idag gick snabbt så det var ju tur! Och sen är jag ledig imorgon innan jag börjar 05 både lördag och söndag så vi får väl se vad jag hittar på.

Idag ska jag inte göra något speciellt. Är sugen på bio för har ett rabattkort vars sista dag är idag att utnyttja.. Så får se om kanske mor är sugen?! Annars ska jag hämta ut min mobil som kommit tillbaka från lagningen (eller, den kunde ju inte lagas men jag vill se vad dom skyller på!). Har dock hittat en fin mobil jag vill köpa om min vanliga är kaputt, men mor har fått mig på lite andra tankar.. Att det är onödigt med en ny nu och att det är bättre att ha en gammal som jag inte kan förstöra eller tappa bort när jag reser iväg.. Och sen att jag kan hitta någon annan ny då som jag kommer gilla. Visst det är ju sant, men jag är sugen på en nyny nalle om min älskling inte fungerar (hoppas den gör det, då är problemet ur världen!). Jaja, bara mass problem!

Gårdagen var btw rolig, kan berätta mer sen, nu blir det spikmatta och sömn en stund!


Pussis! :*

I Storbritannien har Maserati presenterat priset på nya Gran

Någon som btw har 1,1 miljoner att ge mig så jag får köpa denna beauty?! :D


stockholm ikväll!

Aloha! Skulle jobba 11-15, men det blev 9-15 för att ställa upp för Rebecca, så klart man gjorde det! Snällt också av far att komma och hämta mig och skjutsa mig till jobbet imorse, hihi, danke! :) Sen att jag fick sluta tidigare och att det ändå bara blev 4 timmars jobb totalt, det är struntsamma.

Nu ska jag powernapa en stund och sen ta en snabbdusch för sen ska jag hämta mor och så ska vi ta tåget till huvudstaden där vi ska kika på en julshow i Globen! Ska väl bli roligt :) Hade ju dock varit bättre om jag ej jobbat idag så jag kunde fått gå på stan innan.. Tror inte ens jag hinner med någon alls nu! :( Buuhuu!

Aja, vi hörs senare!

Pussipuss! :*

ledig dag :)

Idag har man äntligen en ledig dag! Känns sjukt skönt efter att bara ha jobbat suuuuperlånga pass senaste dagarna. Kroppen är helt sluuut! Så idag ska jag ägna mig åt att städa lite och tvätta och sådär, jätteroligt! Not..
Sen får jag se vad jag hittar på ikväll, blir iallafall ingen träning idag heller eftersom jag aldrig tycks bli frisk! :( Och inte är det Paradise Hotel på tv ikväll heller. Blä! :P Så vi får väl an se vad jag hittar på för roligt!

Nu ska jag återgå till mina nyttosaker!

Pussis! :*

slippppper jobba nyåååår!

Nu är jag glaaaaaaaaaaaaaad! :D Kikade in på schemasidan nyss och möts av en härlig syn, nämligen att jag är helt ledig på nyårsafton!! :D Fan va sköööööönt! Trodde jag skulle få jobba där på sensen kväll eller natten, men det slipper jag alltså! :) Och sen dagen efter börjar jag inte förrän 14.. Men det gör ju absolut inget, dessutom är det dubbelt betalt då dagen efter! Hihi, jag är glaaaad!

Dock tittade jag till service-sidan hur det går med min mobil, och dom kommer skicka tillbaka den utan åtgärd.. "Vätskeskadad, går ej att laga." Skitsnack! Dom skrev "se foto" så kommer väl vara samma bild som förra gången som skickade med, min mobil är inte ens vattenskadad! :S Menmen.. Nu får jag vara lycklig åt att jag slipper fira nyår på jobbet iallafall! :)

Pussis! :*

hmm

Haha, att man kan bli så glad över att se att man antagligen kommer få jobba på julafton.. Så trodde jag inte att jag skulle tycka! :P Men nu har jag antagligen fått en tid då vilket borde innebära att jag slippppppper tolvslaaaaaaget på nyååååår! :D

amengodnatt då!

Fyyyyyy tusan! Skulle jobbat 16:45-02 idag.. Men det blev till halv 4 för det var gaaaaanska mycket att göra.. Och sen vet jag hur farligt det är att sätta sig vid datorn när jag kommer hem. Ändå gjorde jag det! Så här sitter jag, inte ett dugg trött och klockan är halv sex.. Bläääää! Jag börjar ju 15 imorgon så borde nog sova nu så jag hinner göra något vettigt innan det är dags för slaveriet imorn.. :( Och vet ni?!?! Jag har länge känt på mig att jag kommer få jobba på nyår och har nästan ställt in mig på det. Men idag, så pratar bla jag & Debbie med chefen.. Och jaaaaapppp, Debbie ska dra kvälls- eller nattpasset och jag går ju med henne...! Och chefen hade bara ett stort jävla flin på läpparna! Så yyyyyyyeeeesss, sluta typ 23:30 eller jobba 22-05 eller något annat mysigt.. Kan ju knappast påstå att jag längtar...

MEN.. Inget är ju klart ännu, även om the boss sagt till bla Carl att han får ledigt (orättvist....?!). Kanskekanskekanske jag har turen att få vara ledig?! Nu när jag tänker efter så går jag myyycket hellre öppning dagen efter! Må dåligt kan man väl stå ut med i några timmar?!

Jaja, måste sova!

Pusss! :*

hihihoho!

Har varit ute ikväll! Och det var verkligen skiiiiiitrooooligt!! :D Både förfest och Pluto (som jag för övrigt inte varit på sen i augusti!)

Dock missade jag bussen här hemma.. Så blev att kriga ner på stan på cykel för att hinna med bussen till Rönnby, men är man en krigare på biken som jag är så är det nemas problemas!! ;D

Sen så stod ju dock cykeln där på stan så det blev en härlig cykeltur hem i snöyran, men hem har jag ju kommit som ni ser!

Nu ska sminket tvättas bort och sen ska jag soooooooova läääääääääänge! Börjar 16:45 imorgon så slipper ju iallafall gå upp i ottan! Och det är nog tur för huvudet kommer nog snurra ganska rejält.. He he..

Har iallafall varit en riktigt kanonkväll så nu kan jag gå och sova sött! :) (Dock kan ju Pluto-vakterna tagga ner lite?!?! Orka ge sig på oss? Elller?! Tänk om dom var i vår situation, då kanske dom inte skulle snacka? Nej just det!!)

Godnatt med er! :*

snart äre freeeedag! :)

Ååååh, imorgon är en bra dag! :) För då kommer jag äntligen få vara lite social med lite vänner som är i stan på besök! :) Till att börja med har vi Alex som är hemma på en helgvisit, så honom blir det en lovely lunchdejt med! :D

Senare på kvällen byter jag ut lunch-läsken mot lite mer alkoholhaltiga drycker då det vankas födelsedags-utgång hos Sofiia med massa skönt people! :D Jag som inte har några vänner kvar i stan typ blir helt överlycklig, så jag tror nog att kompis-energin jag får imorgon kommer iallafall räcka ett litet tag framöver så jag slipper bli alltför deprimerad! :P :)

Sen nu ska jag försöka sova ganska snart.. Men det kommer nog vara lättare sagt än gjort eftersom jag gått natt senaste dagarna. Men jag ska iallafall göra ett tappert försök för då kanske jag orkar mig upp för ett litet träningspass innan lunch! Och eftersom jag inte tränat på lite drygt två veckor nu så blir det ju utmärkt att svettas med andra icke-vältränade på ett bas-pass imorgon! Höhö! :)

Nu ska jag borsta tanden och glo på tv en stund!

Pussis! :*

segt

Lugn natt inatt också, hann inte lägga patiens dock, men man hann ändå med att ta det lugnt och allt var klart i god tid.. Hoppas att någon eventuellt onsdags-krogen-rusch uteblir inatt så man slipper stressa ihjäl sig!

Är fortfarande lite sjuk så kan inte träna än.. Det suger ju! Nu börjar det närma sig 2 veckor sen sist och det är INTE okej!! Ska rota fram lite hostmedicin ur kylen och spraya lite nässpray i nosen så kanske jag är fit for fight till helgen!

Idag innan jobbet så ska jag försöka hinna kika igenom ett häfte jag behöver ha lite kopior ur.. Dock är hela häftet på 250 sidor så måste verkligen gallra noga så mamma kopierar rätt.. För det där häftet är välbehövligt! Sen funderar jag på om jag kanske skulle kika på lite hockey på Rocklunda innan.. Men det brukar alltid sluta rätt sent så vet inte om jag hinner se hela innan work.. Dessutom har mor bilen vilket innebär att jag och far måste gå eller cykla då, och då blir det ännu mer bråttom hem för att byta om sen! Hmm, vilka problem!

Iallafall ska jag hinna laga lite mat också så bäst jag sätter igång!

Pözz! :*

nya träningskläder + skor?

Sitter å kikar på lite träningskläder och skor och så.. Och fann dessa:


Men jag kan inte bestämma mig om jag tycker om dom eller inte! Jag vill ha lite nättare skor men såg dom konstiga ut där fram? Hmm. Hittade även ett par byxor och ett linne som det nog blir iallafall! Tack mamma för länken! :)



 

 


monday

Hey där! Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men jag kan verkligen inte gå upp tidigt på morgonen om jag inte ska göra något då.. Idag klev jag upp efter 12 liksom, och känner mig ändå trött och inte alls utvilad! Sen försvinner aldrig min nedrans hosta.. Är min kropp totalt utmattad eller vad är det frågan om?! Och nu har jag inte tränat på över en vecka så jag får ju inga nya krafter därifrån heller.. Dumma onda cirkel..

Idag innan jag börjar jobba ska jag hinna åka och handla med mami och posta iväg ett paket jag borde skickat iväg förra veckan.. Sen skulle jag behöva kila in på biblioteket på stan för att hämta ut en reservation, men det orkar jag ju knappast ordna idag! Sista dagen var imorgon så jag får fixa det då! Sen blir det väl en powernap som vanligt innan jag jobbar ett nattpass.. Vill inte! (När jag tänker efter så hatar jag mitt jobb mer än någonsin så det kanske är därför jag känner mig så slö och oengagerad, kanske jobbet tar alla de få krafter jag har?!)

Jaja, hoppas ni känner er lite piggare och gladare än vad jag gör! Jag tycker det kan komma snö så det åtminstone slutar vara så mörkt ute! (Klockan är fyra och det är alldeles för lite ljus ute, fy..)

Puss å hej! :*

trrråkigt

Fan vad tråkigt det var att jobba! Var stendött först så fanns absolut ingenting att göra. Sen bara small det på och den förbeställda ordern skulle göras klar samtidigt som allt annat hade börjat rulla.. Menmen, de fem timmarna gick ändå hyfsat snabbt och jag fick ju en rast så kan ju knappast påstå att det var såå jobbigt idag, men oerhört tråkigt! Längtar tills december-schemat kommer, inte för att jag längtar till att jobba tiderna, utan så jag ska få prata med bossen om ledighet! Hihi! :)

Ska nog ta en dusch nu så jag slipper lukta pommes frites-olja hela kvällen!

Glöm nu inte att göra något fint för far idag också! :)

Pussis! :*

natti!

Japp, sen läggdags idag med! Men imorgon kan jag ju iallafall inte sova bort hela dagen eftersom jag börjar jobba 10.. Puh. Men det är ju ett ganska soft pass så det gör inte så mycket!

Har gjort iordning fars present tills imorgon! :) Eller det är inget speciellt så men har hållt på att knåpa med kortet ett bra tag, skrev "pappa" på kanske.. 30? språk! :P Det ni!

Jaja, någon sömn ska förbannade jag få nu! :P Får hoppas jag somnar snabbt och inte fastnar med tankarna så man bara ligger och snurrar och inte kan sova!

Nattinatt! :*


presentinköp

Har sjukt tråkigt! Funderar till och från om jag ska städa lite i mitt rum, men neeeej vad tråkigt! Så nu ska jag nog byta kläder och ta en cykeltur till Coop och inhandla något fint till farsgubben imorn! Det får man ju inte glömma bort! Sen kanske jag köper en sallad eller så, orkar inte ställa mig och laga något idag..

Btw tog jag tiden imorgon, 10-15, så så blev det med det!

Pussciao! :*

what to do

Usch vad tråkig jag känner mig. Börjar bli lite sjukare nu igen, orkar inte! Jag som hade planer på en eventuell utgång ikväll, men skippar nog det och försöker komma på någon lugnare idé.. Sen som jag sa tidigare så har jag bara jobbat en dag den här veckan och det kanske är i det minsta laget, så jag satt och klura lite på om man kanske skulle försöka få någon imorgon att ge bort sin tid. Så ringer mobilen och japp, Klara vill att jag ska jobba imorgon. Om jag ändå inte ska ut idag så kan jag ju lika gärna jobba 10-15? Men samtidigt så vore det ju hur skönt som helst att få sova länge igen.. Eller om jag får för mig att göra något ikväll iallafall..

Ja jag har tråkigt så jag skriver en massa skit! :P Måste dessutom bestämma mig om tiden imorn inom en kvart.

Aja, vi hörs!

Pussis! :*


godnatt!

Ska kasta ut linserna ur de svidande ögonen och faktiskt gå och lägga mig snart. Det tidigaste jag gjort den här veckan! På en fredag och allt.. När jag dessutom har varit på födelsedagsmiddag med förfest å (nästan) alla skulle ut. Jag är lite knäpp jag. Men halsen börjar göra ont igen så vill inte riskera bli sjuk igen och dessutom var inte taggningen på topp! Men jag har ju trots allt druckit några smarriga drinkar så lite fredags-aktig har jag varit! :) Och sjukt god mat fick vi också! :)

Men nu så ska ögonen få sluta lida och jag ska sleepa alldeles strax (om jag inte hittar något najs på tv, är ju trots allt ledig så wth om jag sover sent, ingen fara skedd isf!)

Pöözzz! :*

aloha

Hey där! Sov som vanligt på tok för länge, men inte så konstigt när jag är vaken alldeles för länge.. Sen när man är ledig och inte har något speciellt att göra, så kan man ju unna sig lite sömn! :)

Present-idén ändrades vilket innebär att jag inte ens behövde åka iväg och köpa något, skönt! :) Så nu kanske jag hinner plocka undan lite av de grejer min mor blir galen på så hon kan "ha det rent och snyggt när det är helg". Bla bla bla! :P

Sen ikväll blir det som sagt middag hos Micke, får se huruvida det blir utgång eller ej för min del. Är inte lika taggad för det längre som jag varit.. Sen är jag ju faktiskt ledig resten av helgen också så tillfällen är det inte slut på liksom!

Nu blir det städning ett tag och sen posta iväg min trasiga mobil till servicen, hoppahoppashoppas de kan fixa den! Visst, har kikat på några nya, men det var ju så onöööööödigt att jag kastade sönder min! Och dessutom tycker jag om min mobil ju! :( Så vi håller tummarna för min lilla nalle! :)

Pussis! :*

cachaça

Är vaken alldeles för länge idag också.. Men har fastnat framför en massa internetsidor när jag försöker hitta bra grejer till Mickes present. Har nog kommit på en lösning nu som får duga fint! :)

Idag så fick jag äntligen min efterlängtade thai-mat! :D Sov väääldigt länge (i soffan för mitt rum var freeeeezing!!) och sen åkte jag ner på stan för att lämna tillbaka en grej på Gina och sen köpte jag lunch på Spicy! :) Kom btw inte ut tomhänt från Gina, utan jag grabbade tag i en klänning jag inte orkade prova, och när jag testade den hemma var den faktiskt riktigt fin! :) Så blir nog den på middagen imorgon minsann!

Sen har jag faktiskt jobbat idag också, veckans första och sista pass. Hade bara mina två kortisar igår och förrgår som jag var sjuk från och sen idag, och faktiskt ledig resten av veckan! Kan ju vara skönt, men nu när jag ser att chefen plockat bort timmar för mig så kanske det blir någon extratid i helgen.. Eller så passar jag helt enkelt på att njuuuuta?! :)

Jaja, ska sluta snacka och gå och lägga mig. Vill ju vara utvilad imorgon och sen måste jag hinna införskaffa sakerna till presenten!

Vi hööörrrss!

Pussis och godnattis! :*


still sick

Japp, så är läget hos mig, fortfarande sjuk.. :( Och jag är sjuuukt sugen på thai-mat! Måste försöka lösa det på något sätt tror jag!

La mig sent igår, kan inte riktigt sova tidigt.. Och sen vaknade jag upp vid sju imorse av att hela huset skakar och dånar. Yeess, värmeväxlaren skulle bytas ut så det har hamrats och sågats hela dagen. Huuh! Och sen måste jag ha sträckt mig i ryggen, typ vid högra skulderbladet, gör sjuuuukt ont! Och neej, jag är inte hypokondriker även om det kan låta som det ibland! Jag har bara väldigt otur med att hålla mig frisk känns det som..

Iallafall skulle jag börjat jobba precis nu, men neej, halsen är värre nu än vad den var igårkväll. Blää! Så jag hoppas dagens vila gör mig tillräckligt frisk så jag kan jobba imorgon! Förlorar en massa timmar! Såg dessutom att chefen plockat bort en del timmar från mig, bara sådär! :S

Jaja, finns väl alltid andra extratider man kan ta om man känner för det. Dessutom har jag alla pengar jag behöver till trippen, så allt som sparas from nu är bonus! :) Det vore iof sweet med en fet buffert ifall man vill unna sig något extra liksom! :)

Nu ska jag se om jag kan göra något åt min thai-mat-abstinens och sen ikväll är det hemmapremiär i bandy som gäller! Och jaa, det kan man faktiskt få gå på även om man är sjuk!! Får dock se vem jag går med, far verkar inte lika sugen längre...?

Wellwell, vi hörssss!

Pussis! :*

jävla skit-hals!

Asså bläääääää! Mår inget vidare alls! :( Min halsont började smyga sig på lite smått redan under dagen igår och sen under natten medan jag jobbade blev det bara värre och värre och värre.... Till slut hade jag inte bara liite ont i halsen och jävligt mycket men också i öron, nacke, huvud, ryggraden (?).. Ja typ överallt! Varenda led gjorde ont i kroppen typ! Så nu försöker jag svälja så sällan jag kan, gör ju sviiinont annars! Dock samlar jag på mig slem i halsen som jag inte orkar hosta upp för att jag är så svaaag nu. Blä! Blir nog att ta en tur till apoteket för att köpa lite smarriga saker och sen förtjänar man faktiskt godis när man är sjuk så blir nog en tripp in på Coop också! Om jag inte är åtminstone liite bättre redan ikväll så måste jag sjukanmäla mig, kan ju inte fortsätta jobba en massa så jag blir ännu sjukare..

Jaja, nu är det frukost som gäller!

Pussis! :*


november..

Puuh, jobbade 12½ timmar igår.. Var lite crazy sådär! Hoppas det var dubbelt betalt, då blir det fina slantar!

Iallafall, utgång i fredags, var skitroligt fram tills slutet. Har bara en halvt fungerande mobil till följd av detta :P Så beställde nyss nya delar till den så jag kan börja använda den normalt snart igen!

Annaras bara jobb jobb jobb. Bytte så jag går natt inatt istället för 17-01 idag, allt för att vara snäll! Så jag har ju lite tid på mig nu innan det att fixa iordning lite saker hemma eftersom mor och far kommer hem när som helst, och som vanligt ser det katastrofalt ut när dom varit borta! :P

Wellwell, är inte på så jättebra humör så det får räcka för idag. Börjar dessutom bli sjuk så det är inte mycket som går bra just nu. Blä!

See ya!

Pözz! :*

RSS 2.0