jobbtisdag och mysonsdag!

Hellu där! Är helt sluuuuuut efter min 10:45-20 dag på jobbet! Benen vill inte bära mig! Och sen var jag kvar lite extra för att trixa å fixa (å krångla) med min tid imorgon. Men hade inte dom varit såna idioter så hade det ju inte behövts krångla, men dom är ju f*ttor (ursäkta, men jag blir upprörd på riktigt!) som behandlar vissa medarbetare som dom gör! Nu är inte jag en av dessa, men stackars dom (han) som är det!

MEN, jag löste till slut min tid imorgon så kvällen är friiii så jag får leka lite och traska på bio och lite så! :) Myspys! Och sen sova ut på torsdag så man är pigg för kvällens alla roligheter! :)

Solade idag innan jobbet och funderar på att göra det imorgon igen, såhär blek är det nog inte lagligt att vara! Och sen eftersom jag jobbar dagtid imorgon (11:45-19) så får jag ta systemet på torsdag och trängas med alla andra nyårspartyprissar!

Men nu är det nog en snabb tvättmaskin som måste köras igång (är tyvärr illa tvungen!) så kanske blir lite JVM medan jag väntar!

Godnatt med er gullrumpor!

Pussiss! :*


jaoo

Halloj där!

Vet att jag aldrig skriver, men vad tusan, har ju inget roligt att berätta! Har jobbat, firat jul, gått på stan.. Vad ska jag skriva om liksom? :P

Men iallafall, min julafton var grym i år! Var nog topp 3 eller 5 ever! Var massa god mat, fick fina julklappar, hade trevligt sällskap (även om dansken var jeeeefligt svår att förstå många gånger!!) och lite sådär! Och att jobba på julafton var ingen börda precis.. Skulle jobbat 12-17 och det var inte alls mycket folk. Visst kom det då och då men det går knappast att jämföra med en vanlig dag. Gulligt par somn var där också som gjorde en lite julgladare! :) Och sen när klockan var tre så hann jag ju kika Kalle mellan jag kikade om nya gäster hade kommit. Sen vid fyra, fick jag gå hem! Så knappt något jag förlorade! :) Slapp ju hjälpa till hemma med alla förberedelser! ;)

Sen har vi gått på bandy, kikat rean på stan, spelat spel.. Ja, ni vet sånt man gör när familjen är hemma! :D

Men nu ska jag nog byta om från myskläder och göra mig redo för när syster kommer hem så ska vi åka till mormor och fika!

Pussis! :*

Dan före dopparedan! :)

Helluu!

Idag är det den 23e, alltså dagen innan självaste julafton! Och jag tycker faktiskt det ska bli rätt mysigt! :) Alldeles nyss kom min ena syster hit med sin danske pojkvän, så det ska bli kul med olika folk! (Dock förstår jag knappt vad människan säger!!)

Men nu håller jag på att slå in de sista julklapparna, snart ska vi koka knäck ock tidigare ikväll klädde jag och min andra syster vår vackra gran! :) Myyyyyyyyysig jul! :D Ska nog dra igång en jule-spellista på Spottan och smygköra i hela huset så alla får den underbara känslan! Och att det är vitt ute.. MMMMMM vad jag trivs! :)

Hörs later!

Pusssiss! :*

ledig helg!

Fy sjutton vad skönt med en helt ledig helg! Har blivit tillfrågad om jag vill jobba extra någon av dagarna, men icke! Jag behöver få vila litegrann. Men framförallt behöver jag hinna köpa lite julklappar! Började min shopping idag, och det blev väl inte sådär jättemkt inhandlat, men allt är planerat nu iallafall så nu ska jag "bara" ta mig till affärerna och köpa det! (Och sen slå in allt och hålla på såklart....) Sen så kände jag att jag veeeerkligen inte orkar jobba på måndag (05-15) så den tiden har jag faktiskt bytt bort nu! Riktigt skönt med en tredagars-ledighet med andra ord! :D

Nu ska jag plocka undan lite saker och sen kanske jag orkar färga håret ikväll/inatt...? Skulle behövas!

Pussis med er! :*

godnatt!

Har varit vaken aaaaalldeles för länge nu! Och klockan ringer om mindre än fem timmar.. Men jag har blivit fast framför datorn!

Iallafall så var jag och åt middag.. Men kan berätta mer imorgon. Nu måste linserna tas ut och jag måste sleepa.

Och ni! Snälla gå in och klicka på mig här (Kicki) http://www.samsung.com/se/current/campaign/x-series/site/index.html/?d=7979 . Tror man kan göra det flera gånger om dagen, och iallafall kan man göra det på nytt nästa dag! För tävlingen slutar om 5 dagar och jag ligger nu topp 10. Vore sååå gött med en ny dator! :D Så pleeease! Tar max 10 sekunder! :)

Pussis och godnattis! :*

puuuh!

Tusan vad roligt det var med box! Men satan vad jobbigt det var! Nästan så armarna skakade av utmattning på slutet.. Men galet skönt efteråt! :)

Har faktiskt inte ens hunnit duscha än, var tvungen att snabbt skynda iväg till Apoteket på Hälla innan de stängde och sen skulle jag förbi en på jobbet som skulle låna min balklänning.. Så jag bytte bara om och så kilade jag och pappsen iväg. Sen kom vi hem och jag har ätit och suttit här en stund. Så nu har väl svetten torkat in rejält!Mums! ;)

Nej, så nu blir det dusch (och orkar jag färga håret månntro?) och sen måste jag nog sova.. Klockan ringer ju för sjutton vid fyra-tiden imorn.. Huuuh!

Pöözzz! :*

trrrräna!

Yes, idag ska jag träna! Ska bli riktigt roligt att gå på box, var säkert två år sen jag var på ett sånt pass! (Förutom mitt & Stinas MVG-pass i skolan såklart ;)) Så jag ska ta i för fulla muggar! :)

Och ni ska bara veta hur lycklig jag blir av att se all snö! Jag älskar ju verkligen vintern så all snö, mmmmmm vad fint allt blir!! :D

Men nu måste jag sätta fart och byta om och sätta i linserna, måste gå till Friskis genom alla snödrivor så det lär ju ta sin lilla tid. Kommer vara trött innan passet ens börjat! Men sen får jag skjuts hem iallafall! :)

Vi hörs!

Pussis! :*

(Ni glömmer väl inte bort att klicka på länken varje dag? :) Jag vill ha en ny dator juu! ;) http://tinyurl.com/yg9dh5r/?d=7979 och sen gillar ni Kickis förslag! :D)

helluu

FAN vad skönt! Efter 8 dagars jobb är jag nu äntligen ledig! :) Så imorgon ska jag försöka ta mig ner på stan för att sätta igång julklappsshoppandet. Sen måste jag städa lite här hemma så inte mor dödar mig och sedan på kvällen blir det ki-box med Joanna på Friskis! :)

Så nu ska jag försöka sova snart så jag är pigg och glad imorgon. Tanken var att jag skulle upp och hinna träna idag innan mitt krigarpass började, men jag var helt sluuuuuuut i kroppen så jag bara sov och sov tills jag var tvungen att gå upp för work.. Så ingen träning idag så desto hårdare får jag ta i imorgon!

Godnatt med er! :*

(jobb)helg

Aloha! Vad händer? Jag är så sjuuuukt trött efter mina tre nätter.. Har vänt på dygnet så jag kunde nog inte somna förrän vid fyra eller något sånt igår.. :( Och sen skulle jag varit ledig igår, men det blev en liten kortis på typ 17.30-21, jag fick ju ändå en biobiljette! :P

Idag är det jobb igen, precis som resten av helgen.. Är faktiskt inte ledig förrän på tisdag, så jag ångrar lite att jag jobbade igår, får aldrig pusta ut. :( Sen imorgon ska jag till Stockholm med mor, far och mormor och kika musikal, trrreevligttrevligt! :)

Nu ska jag plocka undan lite kläder och sen i eftermiddag ska jag träna innan det är dags för jobb. Blir nog svårt att komma upp i tre gånger den här veckan, blir andra gången idag och tid har jag inte gott om i helgen precis.. Men jag ska försöka! :)

Ha en brrå fredag!

Pusss! :*

(Om ni inte har något bättre för er så får ni jättegärna gå in och klicka här! :) Tryck på "Gilla"-knappen på mitt förslag (Kicki) så blir jag happy! :) http://tinyurl.com/yg9dh5r/?d=7979)

hockey-dags!

Hallåja! Hade lite svårt att somna imorse, blev nog vid sju-tiden nångång.. Usch! Ikväll är det den sista av mina tre nätter för den här gången, och det kommer nog bli ääääääckligt mycket att göra! :( Det är ju VIK - Leksand och då brukar alla hockey-nissar vilja äta både innan och efter matchen.. Jag själv ska ju på matchen så jag hoppas att det inte blir någon förlängning eller så så jag inte hinner se klart hela.. Det blir nog lagom stressigt i vilket fall!

Men nu blir det en dusch och sen kanske en powernap hinns med innan det är dags för marren.

See ya!

Pussis! :*

(Om ni vill vara gulliga och hjälpa mig med en sak så får ni gärna gå in på http://tinyurl.com/yg9dh5r/?d=7979 och trycka på "Gilla"-knappen på mitt (Kicki) förslag! :) Min dator har ju lagt av så jag vill vinna en ny! :D)

julklappar?

Vem jag än pratar med så har hon/han börjat köpa massor av julklappar och nästan är helt klara. Eller att dom åtminstone är en god bit på vägen. Jag däremot.. Har inte ens börjat! Har knappt någon aning vad jag ska köpa till alla, och jag har verkligen ingen lust att åka ner på stan och springa runt som en yr höna för att hitta allt. Nej fy! Om det är någon som är ett duktigt köpa-julklappar-sällskap så får du gärna höra av dig, jag behöver nog lite hjälp på traven att komma igång!

Annars idag då.. Klev upp ur sängen halv tre tror jag. Åt lite "frukost" och begav mig iväg på cykeln för att sola litegrann! (Som tur är har jag inte blivit sådär röd som jag blev de senaste gångerna.. Iallafall inte än...!) Glömde handduk och jag som skulle direkt vidare för att träna fick improvisera med en extra t-shirt jag hade. Den torkade inte så bra.. Fick stressa vidare till Friskis men jag hann och väl där väntade ett medel-pass. Ganska skojigt faktiskt! :)

Nu blir det powernap så jag orkar med nattens bravader. Hoppas det blir lika lugnt som igår, hann till och med sitta på rast och kika hela Paradis Hotel-reprisen vid tre-snåret. Me like! :D Och sen var det några fulla ungdomar från Sala/Avesta/Whatever-bondesamhälle som gastade i matsalen att det var dom godaste cheeseburgare de någonsin ätit. Jo jag tackar jag! Hoho!

Nej, sova var det ja!

Pussis! :*



wooork

Buuu, ikväll är det jobbdags igen! :( Och jag måste ta mig ner på stan för att kila förbi biblioteket och lämna tillbaka lite böcker. Usch, orkar inte! Men som tur är ska jag faktiskt göra något roligt också! :) Ska ta en liten fika med Bebbs när hon kommer hit med tåget! :) Och sen blir det väl hem för att hinna powernapa innan niiightwöörk. Vill inte!

Hade tänkt träna idag också, typ yoga eller något lätt, men det blir nog inget eftersom jag ska fika (desto större anledning att jag måste träna?! :P) så vi får se.. Kanske finns något sweet pass om en stund som jag lyckas komma iväg till..? Var iväg på ett medel-pass igår.. NEVER AGAIN! :P Haha, Susie & Joanna hade pratat om det passet, men jag visste inte att det var just det passet.. Men joo.. Så där stod jag med alla Friskis-glada typer och stod och spanka mig själv. Trevligt söndagsunderhållning! Hoho!

Nu är det dags att komma ur sovkläderna iallafall, har blivit ganska lat nu när jag varit ledig, men det är skönt att jag passat på för snart börjar mördarveckorna jag har i december.... :(

Ha en brråå dag allesammans!

Pussis! :*


chillikvälligen!

Ja hallåja! Jag var inte så duktig på att lägga mig ganska direkt efter mitt inlägg igår.. Sen att jag får ett sms strax efter ett då jag faktiskt försöker sova och sedan håller mig vaken till halv fyra för att sedan vara vaken ytterligare någon timme.. Ehrm.. Var väl rätt så välförtjänt att jag inte gick upp förrän ett ur sängen! Fast det ska ju tilläggas att jag inte sov hela tiden.. Hiho. Trevligt avslut sådär en lugn fredagkväll! ;)

Åt nyss en sallad som jag trånat efter hela dagen, åkte till Coop och handlade och jag var vrrrråååååålhungrig när jag kom hem så jag åt massooor! Så nu ska jag försöka borsta bort vitlöks-andedräkten och dra på mig lite myskläder för om tjugo minuter kommer Susie och hämtar mig! Då blir det först godis-inköp på ICA och sen hem till Joanna för en riktigt chiiilll-kväll! Skulle vart utgång, men blev ändrade planer.. (Var nog lika bra så jag undviker tjaffs och sönderkastade mobiler.. Hoho!)

Så nu är det bäst jag sätter lite fart så hon slipper vänta på mig! :)

Pöööözzzi! :*

chill

Jag kom iväg på träning till slut faktiskt! :) Blev ett medel-pass på Rocklunda, men det var lite sisådär måste jag säga.. Det var absolut inte tråkigt, men det var inte alls samma GO som ett pass bör ha för att det ska vara riktigt bra. Självklart kan man ta i både mer eller mindre som man bestämmer själv, men det var liksom inte så jättemycket mer man kunde göra. Och det var mycket samma saker, så det blev lite tjatigt.. Men det var riktigt skönt att jag kom iväg iallafall! :D

Imorgon ska jag försöka komma iväg till ett solarium och få lite färg på nosen, hatar att vara såhär blek! Och sen efter det är jag grymt sugen på att baka lussebullar! :) Så jag hoppas mina planer slår in imorgon så det inte blir som idag!

Nu ska jag ta mig en till mandarin och sen sova, blev en riktigt lugn fredag för min del och det behövdes nog! :)

Pussis! :*

I want Voddler! :)

If I could have an invite to Voddler, I'll be this happy:



:D

And I would like to get Voddler because i looove Spotify, but i also love movies so Voddler is perfect for me! :) So pleeease, a little pre-christmas gift for me? :)

(I´m trying to get an invite from http://www.voddlerinvite.com/we-got-invites-to-voddler-win-your-now#more-168 if you wonder! :) )

lediggg

Nu äntligen efter några dagar av riktigt långa och sega arbetspass så är jag leeeeeeedig fre-sön! :) Dock känns det som att jag börjar bli lite sjuk (igen..), jag sprang in och ut i kylan hela tiden igår eftersom det var kaos.. Så att bli förkyld av det gör mig inte förvånad.. Men jag vill inte!!

Sen idag skulle jag vara duktig hade jag tänkt, gå upp tidigt för att hinna sola på mors jobb och sen ta ett pass på Rocklunda och sen hinna hem igen innan mor & far stack till Köpenhamn. Heehe.. Stängde av klockan alldeles för tidigt för att vara vaken så jag soov. Det dumma var att jag ju faktiskt kunde ha hunnit med antingen sol eller träning iallafall, men jag antar att kroppen behövde sova så skööööönt som det var! :) Får se om jag pallar göra något av dom idag iallafall.. Det är inga roliga pass på Rocklunda vilket betyder att jag måste cykla till Björnövägen (usch!) om jag vill träna och sola måste jag ju isåfall åka ner på typ stan.. Och det är ju mucho dyrare än på mors jobb! Såatte.. Jag förblir nog hemma idag! Ska försöka städa lite och kanske laga någon smarrig middag eller något.

See ya!

Pussis! :*

RSS 2.0