long time no see!

Hey där!!

Det var så längesen jag skrev i bloggen nu så det inte ens fanns något inlägg i "historik" jag kunde kika på när det faktiskt var jag skrev senast.. Men när det nu än var så har det hänt maaaaaasssor sen dess!!

För att nämna ett kort litet aplock av lite nyheter så kan jag nämna att mitt nya jobb på Ikea blev 17 timmar i veckan istället för varannan helg. I och med detta så kändes McDonald's lite överflödigt så den 4 april åkte jag dit för att säga upp mig!! Har varit där på tok för länge, firar faktiskt 5 jeffla år där imorgon! Helt sjukt! Det kanske låter knäppt, men jag kommer sakna stället ganska mycket tror jag. Inte själva jobbet och arbetsuppgifterna, utan alla härliga människor som man kan skratta och ha roligt med samtidigt som jag jobbar! Har ändå tillbringat vääääääldigt många timmar där, så det blir ju nästan som ett andra hem! Men nu som sagt är det dags att få ett slut. Sista jobbtiden på schemat är 30 spril, men jag jobbar på Ikea då också så ska försöka byta bort den och samtidigt ta en tid typ 4 maj så jag får avsluta min Donken-karriär med härliga människor!

Andra saker som jag gjort är att jag förra veckan var i Italien med Sofia & Sirwa. Gaaaaalet kul hade vi och vilken skidåkning!! Får väl skriva mer om det en annan gång och bildbomba litegrann!

Har också skrivit högskoleprovet för typ sjunde gången i ordningen.. Nån gång måste ju höjningen komma liksom och har jag en rejäl dos med tur så kommer den nu! Är det samma normeringstabell som senaste 6 proven så blir det en höjning som borde innebära att jag kommer in i höst! Drömmen Uppsala ligger tyvärr inte i rätt riktning, men Örebro eller Umeå blir ju kalas om det nu blir aktuellt! Bara jag kommer in på jurist så blir jag überlycklig!!

Och apropå plugg och juridik så fortsätter mina studier med UJIKen.. Kursen går väl sådär och att bli topp 20 känns ganska hopplöst, men det är ändå 1½ månad kvar till tentan så jag har ju iallafall lite tid på mig att hinna få lite kunskap..

Idag så har jag även bokat biljetter till Summerburst i Stockholm den 4 juni. David Guetta, Avicii och så kommer det säkert nån mer najs bokning snart! 8000 personer på Stadion och alla är taggade och får lyssna på bra musik! Kan inte bli annat är superdupermegabra! Däremot finns det en liten tråkig detalj.. Tentan till kursen är dagen efter, så för min del får det nog tyvärr inte bli alltför mycket festande.. Iallafall inte när det gäller alkohol! Måste ju orka bläddra i alla kursböcker och lagboken när jag skriver det viktiga provet!!

Ajaaa.. Orkar inte pladdra på mer nu, måste plugga stjärten av mig imorn och sen städa satan så kanske borde sova snart, men det är ju så najs att titta på serier på natten och klappa katten bredvid! :)

Men sov sött med er!

Pussis! :*


RSS 2.0