workeywork

Haha ja jag vet att min blogg är trrråkigare än tråkigast att läsa! För det enda jag gör är ju typ att jobba.. Vilket jag då förstås har gjort idag! Den härliga tiden 05-15 var det som gällde och inte var det roligt nånstans! För det första sprang alla västerås + dalarnas restaurangchefer runt på morgonen.. "Utbildning" hade dom. Och kikade ju hela tiden så man gjorde rätt. Sen krånglade tekniken lite och sen lyssnar folk helt enkelt inte på vad man säger så det blir ju svårare att sköta sitt jobb då! Ja och sen när jag äntligen får rast en halvtimme för sent så hinner jag inte ens sitta hela rasten! Det är kaos så du får skippa resten av din rast. Dubbeeelmoraaaal! Först fick jag liksom inte ens gå iväg och sen får jag inte sitta hela.. Jaja, fick resterande senare, men så vare förseeeent! Hann tex ej gå på toa på första rasten så kul att man inte hade fått kissa på 11 timmar, ont i magen någon?! Sen fick jag inte ens gå på en gång när jag slutade, nejnej, 10 minuter och inte ens ett tack.

Hehe, men imorgon är jag ledig så då får vi väl se om jag hittar på något spännande så det blir lite varierande läsning för er! :P Nu ska jag rensa näsan på snor som den producerar åt ett helt land tror jag.. Sen ska jag tanka bilen och sen kanske det blir en tripp till Hälla.. Eller klockan är ju mkt så det hinns nog inte med idag nej.. Jag behöver nämligen ett par shoooes!

See ya!

Pussis! :*


sjuk och trött och, sa jag sjuk?

Tjiiho, jobbade kortaste passet på länge idag. Blev ändå att stanna kvar i över en timme.. Hmm.
Iallafall så orkar jag inte skriva mycket nu. Är iallafall sjuuuuuk. Halsen gör ont, snoret rinner och öronen gör ont.. Ryggen likaså.. USCH!

Sen börjar jag 05 och jobbar till 15 imorn.. KUL! Not..

Jaja, godnatt! :*


pppppuuuuuuust!

Gaaaaaaaaaaaaaalet trött är jag! Men inte ligger jag och sover, nejnej.. Fastnat med datorn i knät sen jag kom hem från Jossan där strax efter tio nångång. Men det var riktigt najs att få träffa den tösen igen! :) Massa snack och lite snacks, höhö! (Tänk på att jag är trött nu, okej?! Humooooor!)

Mitt 11-14 pass imorgon har förvandlats.. Först till 10-16 och nu 10-19. Vad göööör jag?! Min kropp orkar ju inte! Måste nog lära mig lyssna på den mer, och lite mindre på plånboken.. Har suttit och räknat lite hur mycket timmar det kommer bli i september och då börjar vi prata rekord för mig! Hoppas det blir en feeeeet lönecheck nästa månad! Ska kika upp mer angående mina planer, så jag vet att pengarna kommer komma till nytta! ;)

Nu ska jag sleepa, blir ju iallafall typ åtta timmar och det snackar vi inte skit om! Och vet ni?! Imorgon är det SHF (behöver inte säga vad det står för va?!) och jag har läääängtat! Äntligen har måndagar en härlig händelse som jag längtar till! :D Paaaaameeeeeelaaa! Hihihihihi!

Godnatt! :*


efterlängtat mys!

Ska nu kila iväg hem till fina Josefina som det var aaaaaaalldeles för länge sedan jag träffade! Ska smita in på Coop på vägen och köpa med mig lite smarrigt fika! Att fika (på stan) var nämligen en av våra idéer, men varför inte fika hemma hos någon av oss så sparar vi både tid och slipper alla andras kackel i bakgrunden! :) Så nu ska jag dratta iväg!

Har btw jobbat 11 timmar idag (eller nåja, 10:47 iaf!) men är ganska pigg ändå! Lite sliten i kroppen kanske, men what the heck! Blir nog tidig läggdags ikväll också, rena rama sovmorgonen att börja 10 imorn ju! Så blir att nästan få sova uuut!

Jaja, ska sluta snacka och skynda mig nu!

Pussis med er! :*

godnatt!

Nu har jag hunnit däcka framför Kändisdjungeln och duschat så nu går jag och sover!

Godnatt med er! :*

puuust

Det blev att agera chaufför inatt.. Kunde först verkligen inte somna men det blev sömn mellan ~23:45 - 02.12.. Då väcktes jag på mobilen så jag begav mig ut till bilen och körde ner på stan och sen skjuts för att sedan komma hem typ halv fyra.. Klockan skulle ringa 04:20 så tänkte att jag skulle få någon halvtimmes extra sömn eller så, men neeeej! Kunde inte somna då heller! Är det något som jag grämer mig över eller vad är det för feel?! Kommer förhoppningsvis vara sjukt trött ikväll så jag inte kommer ha samma problem då!

Jobbade iallafall 05-15 idag.. Det vi trodde skulle bli en lungt morgon blev raka motsatsen. För att inte tala om hur lunchen blev! Gaaaaaaalet! Men jag var faktiskt RIKTIGT duktig om jag får säga det själv! Försökte få chefen att inse att jag förtjänar en biobiljett för dagens insats.. Men han verkade inte tycka det var en lika bra idé som jag tyckte. Fast han skulle tänka på saken! (Indireket ett "bra jobbat!")

Jaja.. Har suttit här alldeles för länge. Ensam hemma är jag också, har ingen aning om var mor och far :S Far skulle nog spela golf när jag tänker efter, men mor vet jag ej.. Mobilen verkar avstängd så hon gör väl något viktigt.. Men ändå! Tystheten här hemma gör mig ännu tröttare och jag måste ju iallafall försöka hålla mig vaken tills man "får" gå och lägga sig på riktigt!

Imorgon jobb samma tid och sen förhoppningsvis träffa Jossan om inget ändras! :)

Pussis! :*

gäääääsp

Blä, måste gå och sova nu fast jag inte ens är trött! :( Anledningen till att jag måste sova såhär tidigt är att klockan ringer vid 4 imorn.. Och någon timmes sömn vill jag ju ha åtminstone! Har dessutom lite halvt lovat skjutsa hem E från krogen inatt. Jag säger ju det, jag kan inte säga nej! Men somnar jag hyfsat snart så blir det ju några timmars sömn före och sen efter skjutsningen.. Men vi får se om mobilen ringer där vid halv tre eller inte..

Jag kom förresten på något bra med att jobba så mycket som jag gör! Det känns ju som att det enda jag gör är att jobba, äta och sova (vilket faktisk är det enda som mitt liv består av just nu!) och när livet ser ut på det viset så finns ju ingen tid över till att göra något, vilket gör att jag inte gör av med några pengar! Sweeeeeet!

HAHA, medan jag skriver detta så får jag ett sms.. Är från min syster (som btw fyller år idag, grattis!) och undrar om mamma och pappa är hemma eller om dom bara glömt gratta henne.. Så det var bara att gå ner till mamma och berätta vad hon skrivit och javisst, de hade glömt! Så nu pratar en skamsen mor med syster i telefon! :P

Jaja, ska sleepa nu, får se om det blir oavbruten sömn eller inte!

Sov gott med er!

Pusssisss! :*

trrrrrrrrrrrrrrröööööööööööööööööööötttt

Fasen vad tröttttt jag är! Var helt flummig på slutet på jobbet så gjorde massa feeel och var dryg mot allt och alla! :P Är helt slut i kroppen också! Antagligen träningen iförrgår och sen traskandes i skogen i flera timmar igår! Mina ben värker! Ska nog lägga dom på spikmattan en stund! Och jag ångrar verkligen nu att jag tog förlänging på mitt pass imorn.. Hur ska jag orka? Inte ledig förrän om typ 6 dar nu.. Och bara massa långa pass, buhu! Menmen!

Ska nog duscha av mig all svett nu, och sen borsta tänderna! Hiho! (Ja, jag är trött och jobbig!) Btw har vi ny smak på milkshaken, SKOGSBÄR! Riiiiiiiktigt goood! :)

Nattinattttt! :*

jobbjobbjobb

Är hemma en sväng på min "rast" nu (jobbar två olika pass så är ett litet hål mellan där!) och lämnar bilen. Passade på att kika in en sväng på datorn också..

Var även hos läkaren innan jobbet imorse, skönt att jag nu vet felet på mig! MINDRE SKÖNT vad läkaren gjorde!! :| Jaja.. Tänka positivt var det ja, även om jag är skadad i sinnet för evigt!

Ska bika tillbaka till work nu och få i mig lite food hade jag tänkt.. Salle ringde även nyss och ville att jag skulle jobba (längre) imorn. Jag som inte kan säga nej säger såklart ja. Så min lediga vecka resulterar i lååååååånga pass torsdag till söndag.. Men det blir sweet! Cash tycker vi om! Var dock sugen på steppen imorn på Friskis, men det hinner jag ju ej nu.. Usch, såhär får det inte bli! Får ta något najs pass på lördag istället.. Och hitta det nedrans kortet ja!

Pussis med er! :*

trattisar, me like!

Tror det ligger nån sorts förbannelse över den där sjön när jag och far ska fiska! Förra gången fick vi ju släpa allt fram och tillbaka till bilen/båten.. Och idag när vi faktiskt hade med oss en skottkärra så stötte vi på nya problem.. Vi lastade i allt i båten och gled ut en bit.. Så skulle vi starta motorn. Ehrm.. Det gick ju bra! Not! Så vi rodde en bit bara och kastade lite, men njee, det funkade liksom inte.. Så vi gav upp efter maaaasssoooor med försök att få igång den! Typiskt, jag som verkligen ville dra upp en rackare! :(

Med stor besvikelse så åkte vi till ett ställe där vi ändå skulle stannat en snabbis på hemvägen för att se om det fanns någon svamp. Och några timmar senare gav vi oss, med kanske 10 liter trantkantareller! :D Så dagen var inte helt misslyckad iallafall! :) Far hittade lite vanliga kantareller också, så nu blir det smarriga mackor och såser och gud vet allt gott man kan göra av all svamp!

Nu ska jag nog hoppa in i duschen ifall jag ska hitta på något idag.. Hade kanske tänkt träna eftersom jag imorse knappt kände av något från igår.. Men joråå, träningsvärk har jag nu minsann! Så nixx, träning en annan dag (måste hitta kortet också!)

Pussis! :*

nattinatt!

Var skönt att träna idag! :)

Hinner dock inte skriva så mycket mer, ska röja undan i köket och sen sleepa. Imorgon blir det ett nytt försök att få upp firrar ur Åmänningen!

Pussis och godnattis! :*

trrrrräning!

Aloha!

Tänkte först träna vid 17, men det blev så stressigt för jag åkte och handlade sköljmedel och annat nödvändigt och sen hämtade mamma och bla bla bla. Så nu blir det istället ett pass om en timme :) Men jag lär nog åka en liten stund innan så jag hinner fixa iordning med påfyllning av kortet och så.. Dessutom så har jag slarvat bort själva träningskortet så det kanske jag borde leta rätt på istället för att sitta och lata mig här?

Sen var jag lite duktig och stod emot när mamma och pappa åt hamburgare nyss. De åkte precis iväg till Stockholm för att kika på Tom Jones i Globen, wowowow liksom! Så de orkade ej laga mat.. Men niiiiixxx, jag vill inte ha skräpmat så jag åt spaghetti och tomatsås istället! Jag ska bli fit! :D

Jaja, lär åka om en halvtimme så det är väl lagom att sega jag börjar göra mig klar.. Har dessutom en maskin med tvätt som måste hängas upp och så innan avfärd.. Kommer säkert sluta med att det inte blir någon träning.. Hehe.. JO!

Höörrrss! :*

bläää

Jag som skulle sova tidigt idag.. Försov mig imorse för att jag antagligen somnde så sent så jag behövde sova mer.. Så två minuter i tolv vaknar jag.. Heja mig själv.. Menmen.

Jobbjobb idag som sagt men nu har jag ledigt i två hela dagar! Det ska bli så sköööönt! Får se om jag hittar på något speciellt.. Tänkte iallafall åka och (trumvirvel...) TRÄNA imorgon! :D Ska till Friskis och förnya kortet och då kan jag ju lika gärna ta ett pass också! :) Så japp, nu ska jag bli vältränad och snygg! ;D

Nu ska nyduschade jag sova i min nybäddade säng, älskar den känslan! :)

Sov gott med er! :*

tröttis

Seg dag idag.. Var kvar uppe way to long inatt (igen) så jag var äckligt trött imorse.. Kunde ej sova inatt så jag tittade på först en film, sen började det en ny intressant vid tre som jag kollade klart på. GRRRRRYM var den faktiskt! (Mask heter den, Cher en av huvudrollerna). Så jag är ändå glad att jag höll mig vaken när klockan närmade sig fem.. Fanns dock en till anledning till min sena läggdags.. Sitter med datorn i knät medan jag tittar på film #1. Ser något i ögonvrån på golvet och tittar och vad ser jag? FETASTE, ÄCKLIGASTE men framförallt STÖRSTA SPINDELN!!!! Den var så stoor så jag vågade inte göra något! Det värsta är att jag inte vet var den kom ifrån, och med bestämda steg gick/sprang den mot springan under min dörr, som att det visste preis vart den skulle. Och frågan är som sagt var den kom ifrån.. Skulle ni se hur stökigt det var i mitt rum så skulle ni också undra, vad har den klättrat över och gått igenom och herregud.. Vill inte ens tänka på var den befinner sig nu eftersom jag inte vågade göra något med den..

Iallafall.. Jag gick upp och städade lite imorse.. Sen åkte jag faktiskt till kyrkan med mor och röstade i kyrkovalet! Hur många i min ålder gör det?! Till och med hon som tog emot rösterna lät positivt överraskad: "En ungdoom, så roooligt!" Ja vad gör man inte för kyrkan?! ;) Nej skämtåsido, mor sa faktiskt några tänkvärda saker som fick mig att vilja rösta eftersom jag först hade tänkt strunta i det.

Sen så blev det woooork, sega 14-23. Usch! Sen försökte jag någorlunda skynda mig hem för att hinna prata lite med sis.. Det blev väl 10 minuters prat eftersom hon var tvungen att sova eftersom hon ska upp tiiiidigt imorn.. Men det var trevligt att få se henne igen och hon tyckte om mina planer för vintern/våren! :) Btw har jag fått reda på liiiite mer angående det, men det krävs lite mer för att jag ska våga tro på det. Men än så länge känns det som ett grrrryyymt bra förslag! :D

Ska försöka sova nu för även om jag ofta lägger mig sent, så tittar jag alltid på klockan och ba "nu kunde jag sovit i 4 timmar redan. 5.. 6.. jahapp.. 7"

Blabla, snackar massa skit! Vi hörs imorgon istället! :)

Pusselipusss! :*

hoppas!

Har slitit på jobbet heeeeela långa dagen idag! Blev fast vid TVn i sängen inatt så somnade väl inte förrän 5..? Galet sent iallafall så imorse kommer mamma in till mig och frågar om inte jag måste stiga upp snart? Hrmm. Klockan var då 13:20 och 14 skulle jag ju börja så det var inte mycket tid innan resten av dagen skulle spenderas på jobbet.. Väl där var jag bitterheten själv. Var verkligen huuur arg som helst, vet egentligen inte anledningen till det.. Visst fanns det vissa orsaker, men njee, inte så att jag skulle bli sådär! Var nog mest trött och blev grinig för det som sas i början när jag kom dit.. Blev dock lite skumt när J frågade hur jag mådde.. Började ju typ gråta! Jaja..

Allt blev lite roligare när skojigare folk började jobba. Blev lite mer fart och mer roligt att prata och skoja om så tiden kunde gå lite snabbare tills jag slutade 23:30 :)

Sen så fick jag reda på något som kan göra mig gladgladglad! Om det nu kan fixas på något sätt så skulle ett av alla mina problem vara ur världen! Ska ta reda på mer så jag inte går och hoppas i onödan, men faaaaaaaan vad roligt det skulle vara!! :D Hihi!

Nu ska jag fixa iordning lite in my room och sen go to sleep. Ska upp tidigt imorgon så jag hinner städa innan jag börjar jobba eftersom mor tvingar mig till det.. Syster kommer hem över söndag-måndag så lite måste ordnas eftersom det inte "ser okej ut".. Pjuuh.

Pussis och godnatt med er! :*

fiske(o)lycka!

Tjeena mittbena!

Har varit lite halvkass på att uppdatera senaste dagarna, men varje gång jag tänkt skriva några rader så har jag behövt rusa iväg eller bara glömt bort det..

Har iallafall inte hänt något spännande i mitt liv senaste dagarna.. Jobbade ju natt mån-ons och igår och idag har jag varit leeeedig! Det har verkligen varit underbart att ha haft två dagar ledigt, för när man bara har en dag, så försvinner den snabbare än lönen.. He he. Speciellt efter jag gått natt, sov för tusan till 17 och gick bara runt i sovkläderna resten av kvällen. Freeeeesh.

Sen idag har jag varit och testat fiskelyckan med far min! :) Vi har fått någon gammal båt av några vi känner så den ligger vid sjön Åmänningen där vi hoppades på gädda och gös. Men neheeeedå. Började med lite otur redan vid infarten dit då bommen var låst.. Så vi fick släääääääpa allting till båten.. Stackars pappsen som fick bära motorn och bensindunken.. Blev iallafall ingen fisk alls, besvikelse utan dess like.. Men mitt fiskekort gäller en vecka till så det kanske får bli revansch! Var iallafall riktigt skönt att komma iväg och glida i solen och bara ta det luuuugnt! :)

Sen har jag varit hos E, kikat lite TV och bakade kladdkaka. Åkte hem, får sms och åker iväg igen för att skjutsa Susie till stan.. Fastnade sen på jobbet (japp, kan inte ens hålla mig borta när jag är ledig!) och hängde där med Joyce.. Så nu har jag nyss kommit hem, när jag egentligen borde sovit när jag åkte från E innan tolv.. Jaja!

Jobb imorn 14-23:30, kul värre! :(

Godnatt med er! :*

sunny day

Hejsan hej!

Tvingade mig upp tidigt idag för att kila ut på en golfrunda med E i solskenet! Härligt väder och inget folk varken framför eller bakom så det var myyychet sköönt! Hann dock inte spela klart 18 hål då jag skulle skjutsa hem mor från stationen (blää, hade hon tagit det tåg som det var tänkt så hade vi hunnit med hela rundan, bleb "bara" 16 hål nu..) Men det var trevligt och jag tror nog minsann att det var min tur att vinna idag! :)

Nu är jag ju såklart ganska död efter 3½ timmes sömn inatt.. Jobbar ju natt ikväll också så det får bli en lite längre powernap ikväll så jag orkar med det! Ska försöka hitta på något halvroligt att göra också innan dess så jag kommer på bättre tankar.. Usch..

För övrigt är det säsongspremiär på hockeyn imorn! Ska bli ruuuligt! Ska äta lite Pizza Hut innan också, smarrrrr! Hoppas det är gladare miner då bara!

Jaja, ha en fin afton om vi ej höres något mer!

Pusselipusss! :*


jobb(igt)

Nyss tagit en powernap och sen dusch.. Nu ska jag bara fixa klart resten så blir det work inatt. Bluuuääää vill bara sova ju! :( Är ju hungrig nu också!!

Jaja, sov gott och dröm om mig som inte får sova! :(

Pussis! :*


mmm, vitlök

Hej hopp!

Fastnade med datorn i knät alldeles för länge igår.. Men det var en spännande tennismatch på TV och jag var så inne i massa saker på datorn så jag ville aldrig gå och sova.. Till slut så däckade jag väl, med alla lampor tända, TVn var på, sov med strumpor och mjukisbyxor lite halft under täcket bara.. Menmen.. Sov iallafall hyfsat länge, men eftersom jag somnade så sent så var väl inte 11-12 såå mycket..

Iallafall åkte jag till mors jobb och hämtade bilen idag och sen ner på stan och köpte lunch till oss! :) Testade en sallad på nya Mangia Mi och det var riktigt smarrigt! Blev kycklingsallad med pasta och fetaost (givetvis fick mor all min ost, oliver och soltorkade tomater i pesto.. Iuuuuh! :P) men den var grrrrymt god i övrigt så nu känner jag hur smarrig vitlöksandedräkt jag har! :P

Tog även tag i andra saker inatt/idag som jag borde gjort förut. Bland annat anmälde jag mig till Högskoleprovet i oktober, viiilll verkligen höja mig ett snäpp! Sen nyss ringde jag till min vårdcentral och dels bokade om min redan ombokade tid (gaaaaah!!) och dels skrev över mig till en annan läkare! Det har jag velat gjort jättelänge för jag diggar inte riktigt min nuvarande.. Så då var det gjort!

Sen så har vi fått oktober-schemat på jobbet och jag vill väl knappast påstå att jag är nöjd.. Visst, bra med timmar och ett långt pass när det är dubbelt betalt.. Men sen då.. MASSA NÄTTER! Vad är det min chef har svårt att förstå?! Har sagt massa gånger att jag inte vill jobba nätter!! Och som jag kanske nämnt tidigare så lovade han fixa mina nu i september.. Den enda han "fixade" var en 16-01 till 12-20. WOW, vilken hjälp! 16-01 bryr jag mig ju inte ett shit om, kan väl knappast kallas för natt? Iallafall så har jag ringt dit tre gånger nu, men dom har inte tid att prata med mig.. (??) Så han ska ringa upp mig tydligen. Får väl se vilket årtionde han kommer ihåg att göra det.

Jaja, ska försöka göra något vettigt och sen ikväll måste jag hinna med en powernap så jag orkar med mitt nattpass ikväll (och imorn och på onsdag..) Tack för den! :S

Puss med er iallafall! :*

bakis utan dess like!

Heeeerreeguuuuuud vad dåligt jag mått idag!! :P Men med tanke på hur fantastiskt roligt jag hade igår så kanske det var värt det?

Blev iallafall förfest hos Joyce med några sköningar, sen blev det taxi ner till BMB där vi stod on the VIP. Var lite osäkert på om jag ens skulle komma in, men johorååå! Nemas problemas! Inget inträde heller och när jag skulle betala min och Ds garderob då behövdes inte ens det! :D Sen kanske jag köpte liiiite för mkt där inne, men vad sjutton! :P Sen så var det en kille som gjorde att jag tappade min cider ute på terassen (kan ha varit jag själv också, var inte precis stabil på klackarna!!) så jag fick pengar av honom till en ny! Höhö! :)

Jaja, sen blev det shakande, prat med etiopiska tjejer på toan (vad är det med mig och börja prata med folk som jag absoluuuut inte har något med att göra?! :P) och sen lite tjaffs på mobilen. Men det är löst idag! :)
Tog iallafall bussen hem och mådde väl inte sådär jättebrrra.. Och sen imorse mådde jag knappast bättre. Men dummadumma jag hade ju tagit tid på jobbet idag ocksååå! 12-15 som jag pinade mig igenom. Försökte hela tiden tänka på något som fick mig att må bättre! Och när jag blev tillfrågad att stanna längre så var det knappast något alternativ! Kan ju inte vara snäll jääämt! :P

Sen har jag bara varit hemma å sovit typ. Skulle fikat med Stina å Alex, men det blev inget av. Kanske lika bra med tanke på att jag mått som jag gjort. Skönt att bara ha glidit omkring hemma i mjukisar & äckligt hår och så! Behövs såna kvällar också! :P

Nu ska jag nog ta mig en nattmacka eller något och sen sleepa!

Pussis med er! :*


gääääääääääääääääääsp

Det som var sent nog redan jag skrev inlägget inatt, ändå så dröjde det ytterligare någon timme innan jag verkligen la mig för att sova. Så jag får skylla mig själv att jag är så trött som jag är idag..

Idag börjar jag inte förrän 17 så planerna var att hinna med en golfrunda med E efter han slutat, men det verkar vara en poppis eftermiddag att spela på eftersom de flesta tider (som passar) är uppbokade.. Får se om det kanske funkar för honom med en runda på söndag istället!

Annars skulle jag behöva fixa lite saker idag innan jag börjar, men det ena kan jag bara göra på Hälla. Och far har bilen idag så jag känner mig inte sådär dundersugen på att cykla fram och tillbaka till Hälla.. Ska även skicka iväg jackan idag så jag äääääntligen slipper ha den stökandes här hemma! Jaja.

Suttit här för länge efter uppvaknandet så nu måste jag få i mig lite frulle innan jag svälter ihjäl!

Pussi! :*

godnattt

Fy tusan vad segt tiden gick på jobbet idag!! Det enda roliga var väl när jag och Susanna spanade på bilar när jag hade rast! Haha, satt där och glodde ut genom rutan på varenda bil som körde förbi! Klart man är sugen på en egen bil! Och Susie den jäkeln, som redan har en egen bil vill ha en ny.. Tänk på oss billösa, okej? :P

Nej usch.. Slutade iallafall 23 och sen stannade jag kvar en stund och pratade med Joyce. Var ett riktigt bra tag sen så vi fick prata ut lite smått :) Och juuuustee, HAHA, typ det roligaste under kvällen (förutom bilspanandet då!) måste ändå ha varit när vi körde Pest eller Kolera. HAHA, tror inte vi har garvat sådär mycket på reeeeeeally long time på jobbet! Och speciellt med tanke på vad J svarade på två av frågorna.. Höhö, nej det var roligt! :)

Jaja, ska slita mig från datorn så jag får lite sömn. Var ju galet trött imorse och det höll i sig! Jag gick ju ut i solen för att läsa lite behagligt i solstolen, men jag var så trött så jag orkade verkligen inte hålla mig vaken! Så jag gick in och sov istället tills jag började jobba! :P Visst, kanske jobbar lite för mycket, men det blir fint med cash sen. Om man nu får dom vill säga.. Felen från juli och de från augusti har fortfarande inte blivit fixade, så typ 2-3000 saknas från min lön. Ibland undrar jag verkligen vad deras problem är? Om dom luras med flit eller om dom bara är helt otroligt dumma i huvudet?

Sov gott med er iallafall!

Pusss! :*

sol & bok

Ska äta lite ugnspannkaka och gå ut i solen och fortsätta med min bok. Man måste ju passa på att njuta av de få lediga timmar man har! :)

tröttis

Sweet att Sverige vann igår, men det var ju knappt.. Men det var iallafall mysigt hos E med fotboll och thaimat som jag hade med mig! :) Stannade kvar och sov där och kom hem för drygt en timme sen, gaaaaalet trött är jag! Kan inte vara nyttigt att ena dagen vara vaken hur länge som helst, och nästa dag gå upp tidigt.. Det är nog inte så konstigt att jag har ont i huvudet varje dag..

Jaja, idag ska jag försöka fixa och dona lite här hemma. Med tanke på hur mycket jag nämner det så borde det ju inte finnas något kvar att göra, men grejen är ju den att jag aldrig kommer någonvart.. Skjuter upp allt och när det är så sjukt tråkigt att städa eller tvätta eller vad det nu än är så hoppar jag gärna över det så länge jag kan.. Ehh..

Först ska jag göra iordning jackan och skicka iväg den.. Jäpp, den jag nämnde i söndags. Idag är det torsdag. Fy!

Men puss på er! :*

fixxx

Fy, har inte varit nere på stan på jag vet inte huuuuuuur länge alltså! Men nu är det bara några droppar kvar i min linsvätska så det är verkligen dags. Sen ska jag fixa med fooden till fotbollen ikväll, ska överraska E och han försökte febrilt få ur mig igår vad det var jag skulle ordna. Men näpp, här ska inget avslöjas! Ska hålla en överraskning för en gångs skull tills det är dags! :P Sen ska jag ordna med lite annat på stan som apoteket som jag också väntat nästan för länge med. Och sen även försöka fixa biljetter till en sak! :)

Sitter och lyssnar på min party-playlist på Spottan nu, sjukt hur bra den är på att få en taggad! Blir alldeles shake-sugen och vill gå ututut! Men ikväll är det fotboll på TV så Dräggligan får klara sig utan mig ikväll. Hakar på på lördag istället!

Och yeeeeheees, jag fick bort tiden jag skulle jobbat ikväll! Men fy satan vad mycket tjaffs det blev runtomkring. Och folk som "snor" min hjälp hit och dit.. Haha, men allt löste ju sig till slut! :) (En av dom ringde nyss och ville få bort timmar ikväll, skööönt att jag fick helt ledigt och inte hon! Hihi, så går det när man inte är snäll! ;D)

Ska pysa till mor nu, är lat så orkar inte cykla ner på stan utan cyklar till mors jobb, hämtar bilen där och kör ner på stan! Höhö! :D

Puss på eeeer! :*

nattinatt!

Svårt att bli trött när man lagt sig 6 senaste dagarna.. Men nu är det verkligen dags att åtminstone göra ett försök att sova eftersom jag börjar 10 imorgon..

Pussis & godnattis! :*

Prinsessa!

Ja hallåja!

Har sysslat med en sak idag - sovit! Och det har väl varit skönt. Men lite tråkigt när man väl är ledig att man sover till fyra.. Sen orkar man inte göra något annat, så jag ligger och slappar till TVn, och somnar igen..
Planen var att försöka gå upp hyffsat tidigit för att kunna göra något vettigt av dagen, och sedan vara trött så jag somnar lätt ikväll.. Men nehedå..

Iallafall. Har faktiskt gjort något trevligt ikväll och det är att jag har varit på biiiio med mor :) Var förhandsvisning av "Prinsessa" och det bjöds även på chips och dricka där, sweet! :) Hade inga förhoppningar alls på filmen idag. Räknade nästan med att den skulle vara sjuukt dålig (vad väntar man sig av en svensk film egentligen?) MEN.. Den var faktiskt riktigtriktigt bra!! Den var rolig, rörande, aktuell.. You name it! Så är du sugen på en bra svensk film i höst så är det verkligen Prinsessa du ska gå och se! :)

Nu ska jag kasta ut linserna ur mina dunkande ögon..

Puss och godnatt med er! :*

workey

Hola!

Kom precis hem från mormor; pizza & bingo (jäpp, andra veckan irad!) var mycket mys! :) Sen lite (ehrm.. mkt) vinbärskaka på det så var kvällen fulländad! Blev ingen vinst ikväll heller.. Menmen. Lyckades iallafall bli av med en jacka jag köpte på Tradera förra året, och det med vinst! Woho! :)

Nu ska jag göra iordning mina jobbgrejer för inatt är det nattpasset som gäller igen.. Sista för den här gången och den känns muy skönt! :) Ska hinna en sväng till E också och hämta hem min bike så mor slutar tjata om det! :P

Så ha en fin natt med er, kom inte och hälsa på, orkar inte med nå folk inatt! :P

Pusseli! :*

gaaaaalet spännande Sverige!!

Asså fy faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad spännande matchen var!! Pappa satt där vid 1-0 och hoppades som vanligt på en kvittering för Ungern så det "skulle bli lite spännande". Hoppas han blev nöjd för mer spännande än sådär kan det väl knappast bli?!?! Nej nu blir det veeerkligen att byta bort min tid på onsdag så jag kan se den matchen också! :)

Nu blir det work, snällt av Johanna att byta denna timme så jag kunde se matchen! :) Får dock se om jag kommer orka mig igenom hela natten, har inte blivit någon powernap för mig denna afton.. Menmen.

Hörrrs då! :)

Pussipusss! :*

mör i kroppen!

Galet vad mycket det var att göra inatt! Ännu mer galet att cheferna är så jävla giriga att vi längre inte är tre stycken som jobbar på natten, inte ens under helgerna liksom! Kul? Njaaaaae, inte riktigt va? Klockan 05 slutar ju mitt pass, och då ska jag vara klar med allt. Ungefär 04:30 började jag med allt som ska göras.. Inte riktigt okej.

Idag sov jag gaaanska länge. Ställde klockan på ett för jag tänkte att 6-7 timmars sömn väl borde räcka. Men nehe då, vid tre lyckades jag pallra min stjärt ur sängen, fortfarande stendöd. Kroppen blir helt förstörd när man går natt, för det enda du orkar göra dagen efter, det är att vänta tills man börjar jobba igen. Så även om jag nu har mer än sex timmar på mig jag skulle kunna hitta på något, så har jag varken orken och det känns inte som att tiden finns heller. Perspektivet på tid försvinner totalt, ej roligt!

Nu ska jag väl iallafall försöka få något gjort i rummet mitt. Tänker så varje dag, men orkar lika lite varje gång. Sen är det ju fotboll ikväll som måste skådas! Får se om det blir här hemma eller någon annanstans. Sen återigen en mysig natt på jobbet! :(

Puss med er! :*

stäääda

Fy satan vad trött man är efter man gått natt! Kunde inte somna förrän sju-tiden ngt och blev väckt av diverse saker hela morgonen, inte så att man får någon högkvalikativ sömn precis.. Men nu ska jag iallafall försöka göra något vettigt (städa) eftersom mor är minst sagt arg på mig.. He he..

Sen blir det väl en powernap framåt kvällen så jag orkar med natten inatt också.. Usch!

Ciao! :*

fanfanfan

FAN. VAD. ARG. JAG. BLIIIIIIR!!!!

Kom hem alldeles nyss och jag var lite halft glad över att slippa jobba till fem imorgon då den som slutar tre gick med på att byta. Men neeeeeheeee då! Vi får inte byta nej. Och på lördag, med viss tvekan fick jag ändå börja 23 istället för 22. Då hinner jag se klart fotbollsmatchen iallafall, det enda positiva denna helg typ.. För vad sägs om smarriga 22-05 inatt, 22-05 imorgon/idag (gaaaaaah!), 23-05 lördag och 22-05 söndag.. Ska skriva ett argt och långt brev till min chef imorgon. För man ska fan inte tvingas jobba på tider man uppenbart verkligen inte vill jobba! Och när deras ursäkter hela tiden byts ut med nya som att "men nu är det semestertider så du måste jobba dom nu" eller "men nu har skolan börjat igen så då kan ingen av dom jobba". Nehe, konstigt då att det finns FLERA ANDRA som VILL jobba nätter men inte fått EN ENDA?!

Åååååååh! Var bara tvungen att avreagera mig lite så jag slipper vara arg så jag inte kommer kunna somna nu. Fast det är nog ändå hopplöst..

Aja, hörs imorgon då!

Puss & godnatt! :*

vill inte!!

Uuuuuuuusch!! Börjar jobba om 26 minuter och jag vill veeeeeerkligen inte!! :( Skulle mer än gärna bara vilja se en film och sen krypa ner under täcket och sova.. Men nejnej, jag ska iväg och jobba till klockan 05:00.. Roligt värre! Not.

Iallafall om jag ska vara lite positiv så är jag så glad över mitt val vad jag skulle göra igår. Kunde (nästan inte alls) blivit bättre på något sätt överhuvudtaget! Det var en så lovely onsdag så det var helt underbart! :) Och sen fortsatte strapatserna idag också med en golfrunda och lite middag :)

Så nu efter min powernap är det bara att dra på sig jobbkläderna och cykla i spöregnet och jobba stjärten av sig.. Fyyyyyyyy! :(

Men puss med er! :*

utgång en annan gång

Yeesss.. Har gått och velat hur jag ska göra men har nu äntligen bestämt mig och det är nog det mest kloka beslutet. Det får helt enkelt bli utgång en annan gång för när kommer jag att ha det andra valet som möjlighet någonsin igen? Nixx..

Nu ska jag bara vänta på att mor & far kommer hem med bilen så jag kan åka å hyra filmis.. Sen blir det hem för dusch och sen mysis!

Pussis! :*

hmm

Ja, jag ägnade mig en lååååång tid i duschen igår och tvättade och tvättade och tvättade mitt hår gång på gång.. Lite bättre är det lyckligtvis så jag ska väl köra några omgångar idag också!

Annars har jag sovit lite skumt inatt, somnade tydligen på spikmattan med allting på i mitt rum.. TVn, lamporna och glasögonen satt till och med kvar på näsan.... Så jag vaknade upp vid sex-tiden men jag kan ju inte gå upp då när jag är leeeedig! Så jag försökte somna om vilket väl gick lite sisådär.. Sov lite knasigt och sen fick jag nog typ 4 sms som plingade mig till vakenhet.. Men det är ändå sjukt skönt att slippa gå upp någon bestämd tid! :)

Men ikväll har jag lite problem med hur och vad jag vill göra alltså.. Var ju tänkt med en utgång med lite jobbfolk, men nu har ett annat alternativ kommit upp också som jag också mer än gärna vill! Bara det att ju redan sagt till det andra folket att jag såklart är med och vi har börjat tagga osv osv.. Men det andra alternativet lockar mer! Hmm.. Får klura vidare under dagen vad det blir!

Hörs later!

Pusselipuss! :*

kantarellhuvud

Usscch! Färgade ju håret igår och varföööör kan jag inte bara ta den hårfärgen jag vet hur resultatet blir?! Alltid ska jag experimentera nuförtiden så jag ser ut som en kantarell! Hade keps på mig hela dagen på jobbet idag för såhär vill jag inte visa mig för folk! Var sugen på att åka och springa eller förnya mitt kort på Friskis idag, men det blir att vara hemma och tvätta håret med silverschampoo hela kvällen lång! :P

Imorgon är jag ledig och det känns myyyket brrå! :) Har jobbat typ 10 dagar i sträck och även om någon dag bara har varit ett kortis-pass så har jag ju inte fått sova tillräckligt eller bara fått ta det lugnt.. Så imorgon blir en riktig ta-det-lugnt-dag med massa fix och trix här hemma tror jag! Efter en lååååååång sovmorgon såklart! :D Sen på kvällen imorgon blir det troligtvis utgång med dräggen från jobbet! ;) Och jaa Bea, nu kanske det har blivit en del utgångar sista tiden, något måste man ju sysselsätta sig med! :P

Ska nu iallafall ta en rejäl silverschampoo-omgång, får se om det eventuellt blir någon träning idag, är trots allt lite sliten efter 8-17 på jobbet så kanske inte orkar med det ändå.. Hmm.

Pussis med er iallafall! :*

RSS 2.0