happy!

Det vänder verkligen snabbt, humöret alltså. Igår kväll får jag en plötslig gråtattack när jag & Eric skulle sova.. Sen kan jag känna mig jätteglad bara timmar efter och så kan det vända igen.. Ja ni förstår. Just nu är det faktiskt fina fisken! Kan bero på att jag sitter här med världen bästa låt just nu och lyssnar på den om och om igen. Sen räknar jag lite på inkomster och utgifter och kan konstatera att det inte blev såå farligt med alla räkningar som jag först trott. Men det bästa framförallt: Imorgon är det april och det betyder att vi är inne i den månad som jag kommer åka iväg i! :D Jag läääääängtar verkligen så sjukt mycket till att bara ha ingenting att tänka på förutom favoriten hela tiden :)

Vad har jag haft för mig idag då..? Vaknat upp i solsken bredvid sötnosen, jobbat en hel del timmar, varit på möte (ska bli handledare på mitt jobb, jag + 3 andra ska gå en utbildning för att bli handledare och områdesansvariga, känns ovärt men det kanske är nyttigt) och nu sitter jag bara här. Borde nog sova eftersom jag börjar 06:30 imorgon.. Puuh.. Och just det, jag är helt färdig med Erics födelsedagspresent, kanske är lite glad och lättad att jag äntligen lyckades lösa det problemet :)

Nej hörrni, ska nog tvätta mina jobbyxor nu på snabbsnabbprogrammet (soló quince minutos!) eftersom dom är ganska katastrofala i nuläget.. Sen blir det sömn för hela slanten! :)

Sov gott mina vänner! :*

dåligt med sömn

Jag tror nästan jag är lite för trött.. Jag är så trött på kvällarna så att jag bara lägger mig sängen och sen slocknar. Sjutton miljarder grejer på sängen som jag ligger uppepå, tända lampor, glasögon på, persiennerna öppna.. Så jag får ju ingen bra sömn precis.. Fy för mig!

Nu är jag ju fortfarande trött som bara den och jag skulle behöva åka ner på stan och hämta biljetterna till hockeyn ikväll. Tiden finns ju eftersom jag börjar jobba om en timme, men jag orkar bara inte! Men efteråt kan det bli stressigt utav bara den eftersom jag slutar 16, och då ska jag och far köra lite men framförallt så stänger ju kontoret. Så varför tar jag bara inte tag i det här och cyklar ner på en gång?! Blir så trött på mig själv ibland..

Blir nog frukost nu, sen upp på cykeln med ipoden och ner och fixa det där. Jappjapp!

Ha en bra måndag allesammans! :*

blääää

Jahaja, vad har hänt idag då..? Jobbade några timmar. Hämtade ut datorn från service (äntligen). Kalas hos Jossan (mkt trevligt!). Det sistnämnda var väl utan tvekan det mest roliga idag, det var så himla kul att se (nästan) hela Nian samlad och få prata med alla! Sen att det bjöds på otroligt mumsiga pajer, tårta och massa annat gott gjorde ju inte det hela sämre precis! :)

Just det, sen kikade jag vad min poäng som jag räknat ihop på gårdagens prov vad det motsvarat föregående år i normeringstabellen, och jag blir så aaaarg! Jag trodde ju det verkligen gick sämstsämst igår, men hade jag fått cirka 2 rätt till så hade det räckt för att höja mig ett snäpp! 11 av 20 på engelskan och 21 av 40 på orden. Känns det som att dom poängen borde funnits där eller?! JA! Menmen..

Ska nog gå och sova strax, somnade innan det ens var halvtid igår på fotbollen.. trött är jag nowadays liksom :S

Natti med er! :*

Earth Hour

Hallåja! Om 8 minuter är det Earth Hour (hela världen ska släcka ner så mycket som möjligt för er som mot förmodan skulle missat vad det är för något) så jag ska bara skriva ett litet snabbt inlägg hade jag tänkt.

Har skrivit högskoleprovet idag och det gick ju inte som jag ville.. Kikade facit nu på kvällen och det blir nog tråkigt nog ett sämre resultat än vad jag fått tidigare.. Blääääää. Måste bli bättre på ord och engelska, hur svårt kan det vara?! Menmen.. Ska nog bara stanna hemma ikväll tror jag, ska jobba imorgon och sen hem till Josefina som fyller tjuuuuugo år! Awiiie, så det ska firas med öppet hus hos henne! :)

Nej hörrni, 5 minuter kvar, dags att stänga av datorn och plocka fram stearinljusen! (Dock kommer jag & mor fuska lite med att ha TVn på.. Sorry)

Sen är det fuusboll! :)

Puss med er! :*


pjuuh

Har inget vettigt att skriva överhuvudtaget.. :P Jag borde göra en massa nyttigt som jag bara skjuter på, t.ex. skulle jag behöva plugga rejält tills högskoleprovet som är på lördag. Sen skulle jag behöva tvätta, ringa Friskis, städa mitt rum, betala räkningar, öva på gitarrläxan, göra iordning mobilen så den kan lämnas in på service, göra iordning kläder som ska tillbaka/bytas till HM... osv osv. Men jag orkar inte, helt slut i kropp och huvud så jag sitter bara här och gör ingenting istället, fy för mig.

Ska nog ner och ta mig något smarrigt att äta så kanske jag kan få något gjort. Dessutom är det ju hockey på TV nu, heja Färjestad! Äh, hörs!

Pözz! :*


weei

Wohoo, lite glädje såhär på tisdagen. För det första har jag fått ledigt för alla de dagar jag bad om från jobbet. Så nu behöver jag inte krångla med att byta bort en massa tider för en gångs skull! Sen för det andra så läste jag en artikel på Aftonbladet att man kunde redan nu kan kolla på Skatteverkets hemsida om man får betala mer skatt eller om man får tillbaka. Så jag skaffade Bank-ID som behövdes och loggade in och fick se att jag ju faktiskt får tillbaka 950 kronor! :) Det tyckte jag om att få se iallafall :) Får väl se om det hinner ändras innan pappersdeklarationen skickas ut.

Nej nu börjar jag om 45 minuter, ska klä på mig och sminka mig och sen försöka hinna äta något också. Vi hörs människor! :)

Pözz! :*

http://www.aftonbladet.se/ekonomi/article4719769.ab

mmys

Orkade aldrig uppdatera igår, fanns varken tid eller lust till det. Men en otroligt bra dag var det! :) Jobbade först öppning och det gick hur bra som helst (kom tom i tid också!!) sen hann jag städa lite här hemma innan jag och pappa körde en liten sväng. Körde faktiskt i en rondell för första gången! Haha, weeeei, jag är duktig jag! :D Sen hem och duscha snabbare än blixten, sminka sig i bilen på väg ner på stan där VSK hyllades på Torgscenen. Det var ju en självklarhet att göra det om man hejar på dom så jag och sötnos var där. :) Vilken härligt känsla det måste vara för dom i laget, helt sjukt! Ska se till att Eric tränar lite mer så han också platsar där.. Jag menar, vem vill inte åka spelarfrubuss till Studenternas, stå på VIP-läktaren och sen på kvällen få vara med på banketten?! Avundsjuk någon? Hehe.. Iallafall åkte vi hem efter det och hade myskväll :)

Nu har jag bara suttit här och inte gjort någon nytta alls sen Eric åkte till skolan.. Så det kanske är dags jag gör någonting snart? Jag skulle varit ledig idag också, men tog en tid ikväll 17-00 för jag vill ju ha pengar till Thaaaai såklart. Eller dessa pengar kommer ju komma under tiden jag är där så det här får väl gå till Cannes-kassan.

Puss med er! :*


dumma mig!

Varför ska jag alltid försova mig när jag går öppning med Emelie?! Fy för mig! Vaknade 06:31 av att mobilen ringde.. Vågade ej svara. Upp fort som tusan och sen ringer det igen. Vågar inte svara då heller. Men runt tjugo i var jag där. Hittade inte skorna.. Ehrm, såatte.. Imorgon, ja dåå kommer jag i tid! Nu har jag bytt väckningssignal på mobilen. Ska nog ställa klockradion för säkerhetsskull också. Sen kanske inte lägga mig alltför sent också...? :)

Nej hörrni, nu ska jag dra mig härifrån (snart iallafall).

Sov så gott med er!

Puss & Natti! :*

:')



BEHÖVS DET SÄGAS NÅGOT MER?! :D

BANDYFINAAAAAAL!

Om tre timmar smäller det! Då är jag på plats i Uppsala för att för första gången i mitt liv uppleva en SM-bandyfinal på plats! Jag längtar verkligen ska ni veta!! :) Har klätt på mig massa varma kläder och min varma Peak-jacka får stanna hemma eftersom jag måste ju faktiskt ha på mig matchtröjan jag vann förut! Så det blir det som får bli dagens outfit, med en massa varma underställströjor och skaljacka och så under förstås..

Så japp, om en kvart åker vi hemifrån, skippar körningen tror jag, vågar inte riskera att krocka så jag kanske missar finalen! :P Det vore verkligen förargligt.. Hiho.

Nej nu ska jag göra mig klar det sista, iiiiih vad detta ska bli kul! Ni kan ju även kika finalen på SVT1 vettja, 15:45 gäller det!

HEJA MESTA MÄSTARNA VSK! :D


Inte en enda boll ska få passera Kjörling tycker jag! :)

friday evening

Hallåja! Vad har ni för er en kväll som denna? Jag gör absolut ingenting, lite uttråkad kanske jag känner mig, men annars skönt att inte göra så mycket. Lagade faktiskt mat nyss, det tycker jag var duktigt :D Och går det något bra på tv en dag som denna? Orkar knappt kolla. Känner mer längtan till morgondagen då det är finaaaaal som sagt! Hihi :) Matchtröjan ligger redo att tas med :) Far sa också att jag kan ju få träna landsvägskörning på väg till Uppsala. Vågar jag det?! :O Skulle vara första gången, och sen lär det ju vara måttligt med trafik liksom.. Hmm.. Vi får se :)

Nu ska jag nog iallafall höra med sötnosen om vi kanske kan träffas en stund, man blir ju så kelsjuk av att inte få träffa honom!

Puss med er! :*


åååååååååhhhhh!

Jag blir så aaaaaaarg!! På min lönespec förra månaden så hade det blivit fel med karensdagarna då när jag slog i huvudet och gick hem tidigare från jobbet / stannade hemma. Dom hade satt fel dag så det innebar att jag förlorade pengar på det. Så jag pratade med min chef som i sin tur pratade med den som har hand om alla löner och visst, jag hade ju rätt och felet skulle åtgärdas så jag fick pengarna nu i denna månad eftersom lönemänniskan skulle på semester så det inte hann fixas till rätt månad. Tror ni det fanns med på lönespecen för marslönen?! Icke! Så jag ringde nyss lönemänniskan men hon måste prata med min chef för att hon glömt lägga in det här på något speciellet ställe.. Och var är hon då? Jo, på fucking kurs! Så det blir väl ingen utbetalning med karenspengarna den här månaden heller, jag som behöver varenda krona inför Thailand! Jag blir så aaaaarg! Dom får tamejtusan ge mig pengarna i handen eller vad fan som helst, varför ska jag behöva straffas för något som dom gör fel med gång på gång?

Nej, nu är jag trött på det här, och om 35 minuter börjar jag jobba på äckelstället igen. Det har verkligen varit sååååå skönt att få vara ledig under några dagar. Bläbläbläblä.

Ha en bra dag iallafall allesammans!

Puss & Ciao! :*


natti!

Något riktigt, riktigt bra med skidresan är att man har gått och lagt sig väldigt tidigt på kvällen och sedan upp tidigt på morgonen, och ändå lyckas man känna sig ordentligt utvilad. Man har liksom varit sådär härligt, naturligt dundertrött på kvällen efter en heldag utomhus så det har varit helt underbart att få gosa ner sig och få sova. Och detta tänker jag iallafall försöka fortsätta med så gott det går. Vi börjar redan idag med att jag går och lägger mig nu. Har varit trött sen innan nio så nu är det väl på tiden. Ska ju dessutom jobba imorgon så det är väl bra om jag får bra med sömn inför det för en gång skull.. :)

Så godnatt med er allihopa!

Pussis! :*



Min egna solstråle som hoppar i ljuset av den andra solen :)

home again

Hallåja!

Nu är jag hemma efter en heeeelt underbar kortvecka i Orsa med Eric och hans föräldrar. Vi har haft perfekt snö och soliga dagar, kan det bli bättre eller?! :D Blev lite knas när vi kom hem till Västerås igen, jag hade ju inga nycklar med mig och mor&far var varken hemma eller att dom hade lagt ut nycklar åt mig.. Så det blev ett par timmar till med sötnosen men det gjorde ju mig absolut ingenting! :)

Nu är jag vrålhungrig, var ju ett tag sen vi åt på Trollkrogen där nånstans mellan Leksand och Borlänge.. Huvvaligen!

Och jamenviiiisstja, det har ju hänt så mycket som jag ej kunnat skriva om.. VSK har ju tamejtusan gått till SM-final!!!! Fy sjutton vad jag längtat till att detta skulle hända!! :D Så var jag befinner mig på lördag är väl inte alltför klurigt att lista ut skulle jag tro.. :D

Ha en bra dag babes!

Pussipussss! :*

samma visa varje gång....

Eller vad säger ni? Jag talar förstås om Melodifestivalen! Jag tycker för övrigt det var myycket bra att Malena vann, hejade dock på Alcazar, men när man såg chanserna försvinna så var det dags för den näst bästa man kunde heja på! :) Men, det jag menar med samma visa är att alla alltid har sin favorit och är helt övertygad om att den är bäst och att den kommer lyckas bäst i Europa. Så vinner ju inte den utan en annat bidrag, men då ändrar man på sig och "tjaa, den var riktigt bra och den lyckas riktigt bra". Tycker ni inte? Jag tycker iallafall alltid det är så! :P

Haha, sen kikade jag vimmelbilder från igår på Pluto.. Inte mindre än tre stycken lyckade jag åstadkomma. Och jag ser ju ut som ett jehu! Herrejisses.. Jag får väl iallafall vara glad att det inte blev fler, för möjligheterna var riktigt stora, men jag kunde lyckligvis tygla mig! :P Och något har jag verkligen lärt mig med min lugg.. Föna den alltid så fort man duschat! Väntar man och låter den torka så blire den inte så bra.. I mitt fall så delade den sig tillsammans med resten av mitt hår i mittbenan och den ser ju föeerjeeffligt ut på bilden..

Nej hörrni! Jag måste packa klart så det enda jag har att göra imorgon blir att duscha och sminka mig. Fick dessutom höra att vi ska åka en timme tidigare än vad jag fick höra förut.. Men det ska nog gå bra! Men nervös inför resan är jag minsann! :|

Sen justeeeeeee!! Jag är ju btw riiiiiiiiktigt arg!! Jag hade min dator påslagen för jag höll på med min packningslista på den. Sen så när jag ska kika en sak så ser jag att den stängt av sig, tänkte att den har väl gått i sparläge av någon strange anledning. Så jag sätter på den, knappar in lösenordet, och datorn dööööör!! Jag tror det är samma fel som förra gången, att sladden är knäpp, men jag fick ju en ny och allt?! Höll den i 2 månader och sen inget mer?! Drygt att jag ska iväg nästan hela nästa vecka så det dröjer innan jag kan lämna in den och därmed få tillbaka en fungerande dator.. Jag blir galen..

Nu lite kvällsmellanmål och sen måste jag blir färdig!

Hörs kanske senare babes!

Pussipussi! :*



Opera-kvinnan! :)

fjällen imorgon!

Jääpp! Kan inte minnas om jag sagt det tidigare eller inte, men imorgon åker jag med Eric och hans föräldrar till Orsa Grönklitt för att åka skidor där några dagar! :) Åker imorgon och kommer hem på torsdag. Å har jag börjat packa? Njeee.. Har däremot lämnat ut skidor, pjäxor och stavar till hans far som var här lite tidigare och hämtade dom. Väntar även på att Fias mamma ska komma förbi med min kamera som Fia råkade få med sig hem från Sälen när vi var där.

Ska nog fortsätta med min packning så jag blir klar någongång. Vill inte vara seg imorgon och skämmas för det. Så med största sannolikhet blir det en lugn hemmakväll som får gälla för min del. Kanske poppar lite popcorn eller gör iordning chips & dipp till Melodifestivalfinalen ikväll :)

Nu ska jag dock fortsätta kika på My Super Sweet 16 på MTV, idag är det Timbalands son som ska ha ett "litet" partaj.. Hrm.. Galet!

Ha en bra kväll vad ni än ska göra! :D

Pussipuss! :*

moooooot Studenternas!! :)

Iiiih! Var på bandyn idag, den tredje semifinalen mellan VSK och Sandviken och VSK vann ju såklart! :D Så nu står det 2-1 i matcher vilket innebär att jag tycker VSK kan avgöra semifinalserien på söndag mot Sandviken så jag äntligen kan få uppleva en SM-final på Studenternas i Uppsala! :) Var iallafall otroligt skönt att se dom vinna idag och stämningen är verkligen grrrym stundtals därinne i hallen! :)

Utöver det har jag hunnit med massa andra saker idag också! Jag har vaccinerat mig med dos #1 av Twinrix (är faktiskt lite småöm i armen nu, känns lite som dryg träningsvärk..). Har också hunnit med några timmars jobb, 4 minuters matpaus och sen ner på stan fort som attan för en gitarrlektion. Och japp, idag fick han äntligen skivan! :)

Nu ska jag nog tvätta bort de sminkrester som kan tänkas finnas kvar i mitt ansikte och sen ska jag nog gå och lägga mig. Har varit så enormt trött under dagen och haft sån hemsk huvudvärk. Tog en liten powernap strax innan bandyn så hela jag ser lite småmosig ut så det är väl bäst jag går och får mig lite vila inför morgondagen. Då gäller jobb 11-19 (egentligen 10-13 men bytte) och sen blir det fortsatt tema "Jobb" men då en utgång med diverse brudar därifrån, både från förr och från nu! :)

Nej hörrni, nu trycker huvudet, vill sooova. Vi hörs under morgondagen mina vänner!

Puss & Godnatt med er! :*


upprörd!!

Haha ja, vad ska man säga?! Bland det knäppaste jag hört fick jag reda på idag. Sen när jag kommer hem får jag höra något ännu värre! Väntar snart på att det ska flyga omkring hundar eller nånting.. :S

Menmen
.. Nu måste jag lägga mig. Alldeles för sent dock.. Men har klurat lite med att ladda hem (iiiiiiih! :O) Coldplay-låtar för nu har jag lovat min gitarrlärare att ta med en skiva alldeles för länge utan att jag gjort det.. Har ju fortfarande inte bränt den dock, men låtarna finns ju nu iallafall! :P Får väl leta rätt på nån skiva imorn så det blir av innan lektionen på eftermiddagen. Innan det ska jag dock jobba några timmar men framförallt ska jag till lasarettet med Eric och spruta in lite Twinrix. Javisst, svullen arm är vad jag ska skaffa mig imorgon! Nu däremot ska jag skaffa mig (ytterst lite) sömn.

Så jag hoppas ni sover gott :) Det gör nog i vilket fall Bea kan jag tänka mig, graaaattttiss!! :D

Nattinatt! :*

Viiissst faaasen, har ju tvätt som ska hängas upp också. Puuuh....

godnatt!

Nu är det dags att hoppa i sängs eftersom jag börjar halv sju imorgon.. Puuuh! Berättar mer om filmen jag såg när jag har mer tid imorgon! :)

Godnatt! :*


blondie again

Sitter med hårfärgen i håret nu för fulla muggar, ska väl skölja ur den alldeles strax tror jag. Hoppas det blir bra nu! :| Sen om cirka 40 min från nu så ska jag möta Jossan som jag fick med mig på bion :) Ska bli spännande att se vad det är för sorts film som det bjuds på, jag menar, Clint Eastwood gör ju lite knasiga saker så antingen är den väl supderdupermegabra eller så fattar man verkligen nada.. Vi får se helt enkelt!

Nu ska jag nog skölja ur färgen, har ju faktiskt lite brådis nu!!

Pussiii! :*

lediiiiig! =)

Fy tusan vad skönt att inte jobba!! Har ju dock bara sovit bort min lediga dag hittills, men skönt ändå! Ska slänga på mig linserna nu innan far kommer hem så ska vi ut och köra lite :) Måste ju ta tag i det där på riktigt nu, mitt tillstånd går ut i mitten på juli och nu när jag ska resa iväg flera veckor på raken så måste jag ju blir duktig på det där! Blir nog teoriboken som får bli mitt strandlektyr i Thailand, weeei!

Nej, han kommer inom de närmaste 10 minuterna så bäst jag gör mig färdig. Ikväll är det gratisbio som gäller också, frågan är bara vem jag ska ta med mig? Sugen Bea? :) Sen om jag får lite tid över så ska jag nog färga min underbara utväxt i håret, kom fram till att det var över 2 månader sen jag gjorde det sist!! Ojojojoj....

Hörs!

Tjingeling! :*

uuuuusccchhh

Nej fy farao! Kom hem strax innan 4 från jobbet igår, heeeeelt slut! För att inte tala om idag! Sov lääänge och sen har jag bara suttit i sängen och kikat flera Mästarnas Mästare-avsnitt. Men nu är det återigen dags att gör iordning både mig själv och en matlåda och sen åka iväg och slita. Två stängningar till och sen ledigt. Längtar!

Ha en bra kväll! :)

Pussi! :*


jobbjobbjobbjobb jobbjobbjobbjobb jobbjobbjobbjobb jobbjobbjobbjobbjobb

Jajamänsan, lika många "jobb" som dagar kommer jag att ha jobbat i sträck när söndagspasset är avklarat (17 stycken för er som inte orkade räkna....). Fiiiii vad jag längtar tills jag får stämpla ut då! Men ack så glad jag (kanske) kommer bli när lönen kommer :)

Nu ska jag sminka mig lite och göra iordning matlåda, ja, jag har ju gått och blivit nyttig och duktig! Hihi :)

Så jag hoppas ni får en lite lugnare, roligare och trevligare fredagkväll än vad jag får.

Pusssiii! :*

ännu en dag avklarad

Vilken dag! Först jobb i evigheters evigheter.. Sedan snabbt som attans vidare mot Rocklunda där man fick se VSK utklassa Broberg och därmed bli klara för ssssseemifinal!! :) Sedan snabbt igen ner på stan där pärlorna redan setts en stund, men bättre sent än aldrig väl? :) Och kul att få se dom igen! :)

Något riktigt tråkigt däremot är att Friskis på Rocklunda vattenskadats så otroligt mycket att det stängs igen där under flera månader framöver! Jag som hade kommit igång med träningen!! Och jag som inte ens hade testat gymmet där, jag med allkort och allt! Fiiiifan! Sån himla otur med så ny och fin lokal liksom! Det kommer ju bli så himla trångt på Björnövägen nu när alla ska vara där, och kul att behöva ta sig dit varje gång?! Nej usch för det! :(

Imorgon är det återigen jobb som gäller. Egentligen var jag ledig, men sjukanmälningar haglade hej vilt och jag vill ha pengar till Thai (jag vet att jag är tjatig..) så jag fick välja valfri tid under lunchen. Så först det och sen möta upp någon snubbe som ska köpa mina Madonna-biljetter (läskigt! får se om jag får med mig någon). Sen på kvällen blir det mys med min sötnos! :)

Nu ska jag snyta ut allt snor och hosta upp allt slem, halsen gjorde ju sketaont igår och idag vaknade jag upp med vääääärldens förkylning.. Bläblä..

Hörs mer under morgondagen!

Puss & Godnatt! :*



riktigt tråkigt :(

godnatt!

Blev faktiskt träning idag! :) Dock inte det passet vid 17, ville hellre bli skjutsad och sen när jag såg vädret så hade jag iiinte gett mig ut på cykeln ändå! Men som sagt så var jag duktig :)

Känner mig helt död nu så ska nog hoppa ner i sängen eftersom det är en lång dag imorgon också. Tror också jag är på väg att bli riktigt förkyld, halsen har svidit som tuuusan idag och näsan är täppt och rinner. Sen nyser jag sjuttonmiljoner gånger i timmen.. Inte roligt!

Men vi hörs mañana! :)

Pussiluski! :*

sweet monday

Idag kom jag faktiskt i tid till jobbet! Fantastiskt va?! :D Hann till och med äta en risifrutti innan jag stack iväg :) Sen har dagen rullat på ganska snabbt, inget jobbigt en enda gång tror jag...? Var softast där på slutet då jag bara kunde dricka milkshake och äta chips! Så borde det alltid vara! :)

Pratade med infektionsmottagningen nyss angående vilka vacciner man ska ta innan Thailand och så, så nu har jag nog bestämt mig för det också :) Blir nog Twinrix i trippel dos så det räcker i en herrans massa år framöver! Man vill ju liksom inte bli sjuk av något smutsigt vatten (eller smutsig thailändare.. ;D) Hoho!

Nej hörrni, jag funderar på att gå på ett pass 17:00 trots ond hals och trött kropp. Men jag menar, Thai snart, sen Franska Rivieran och sen summer at home med beach ´09, rutorna på kaggen ska ju sitta som ett smäck då! Hrmmmmm..

Så det blir nog träning! :)

Puss på er babes! :*

pjuuh

Helloo! Vilken härlig dag det varit idag :) Vaknade upp hos älsk så bättre start kan man ju inte få! Fick för en gångs skull sova ut verkligen på riktigt utan att behöva vakna av något elakt alarm! Sedan tog det ändå en väldigt bra stund innan det blev smarrig frulle. Kikade lite på Vasaloppet självklart eftersom far min åkte. Dock bröt han vid tredje kontrollen, Risberg, då han inte kände att han skulle orka resten ändå. Men uuuusch vad jobbigt när vi skulle följa hans frammarsch på internet! Sidan måste ha varit alldeles för överbelastad för det gick verkligen inte att komma in på resultatsidan!! Sen när det väl fungerade så var det ändå inga bra tider man fick se.. Och sen när man såg att han brutit, då blev man ju orolig att det hänt något! Men som sagt så mådde han bra och det var väl tur! =)

Skulle ju varit min lediga helg det här, men det slutade med att jag jobbade både igår och idag iallafall.. Men jag villvillvill ha massamassmassa pengar till Thailand juu! Så det är bara att kriga och se fram emot det medan jag kämpar på jobbet! :P Ska förövrigt börja 06:30 imorgon så det är väl bäst jag inte försover mig liksom... Ehrm.. Ska dock vänta på att tvättmaskinen blir klar, har bland annat jobbyxorna däri som jag ju behöver i ottan. Skönt med en tvättmaskin igen btw eftersom vår gamla gick sönder lite tvärt, så inte har jag kunnat tvätta senaste veckan, men det har ju gått kanon ändå! :)

Nej nu ska jag göra mig klar så det bara är tvätten som ska hängas upp så jag kan få sova sen direkt. Jag har 48 minuter på mig innan den är klar så det borde väl till och med sega jag klara av?!

Sov gott med er!

Pussis! :*



Härligt lite folk vid Vasaloppsstarten.. Inte konstigt att det stod still där i början av loppet som pappa berättade! Herreguud..

RSS 2.0