Aloha

Nu har jag kommit hem från Strömstad så snart är det dags att komma tillbaka till vardagen igen. Och jag måste faktiskt säga att jag har längtat till det! Det ska bli kul att få börja med något nytt och att få in lite rutin i mitt liv. Det ska bli spännande att börja på högskolan även om jag inte gör det "på riktigt", men ändå, det är något helt nytt för mig och jag kommer förhoppningsvis få träffa lite nya människor. Och framförallt kommer jag att få ha på mig vanliga kläder! Annars är det bara den illaluktande donken-skjortan som åker på dag ut och dag in.. Men nu får jag minst en gång i veckan klä på mig vanliga kläder och träffa människor som sagt!

Ska förutom spanska-kursen jag ska läsa här på MDH också läsa två distanskurser. En lite softare gitarr-kurs och sen en lite mer intressant ledarskapskurs. Blir nog spännande och nyttigt för mig att läsa lite på högskolan, så att jag inte får en chock om (NÄR!!) jag kommer in på juristlinjen!

Ytterligare en grej jag längtat till är att börja träna igen! Nu har visserligen Friskis varit dumma och höjer priserna lagom till att jag ska köpa kort, och jag är ju ingen heltidsstuderande så om jag inte lyckas norpa åt mig det priset så blir det en dyr historia (tycker den blir lagom dyr även om jag får studentrabatten!). Borde inte Friskis&Svettis ligga lite under sina konkurenter när det gäller priset? Trodde dom ville få med alla men nu är det som vilket träningsställe som helst. Menmen, något måste göras åt min kropp som jag varit alldeles för elak och snål mot när det gäller nyttigheter på sista tiden! :P

Nu ska jag traska vidare och se vad jag kan tänkas hitta på denna tråkiga söndagskväll.

Puss & hej! :*

fiskelycka

Halloe där!

Har haft en riktigt skön slappardag idag! Fick sova länge, hann ligga en stund i solen och steka, fiska, spela minigolf, spela Neger och President, laga supergod mat, äta glass.. En helt superskön semesterdag helt enkelt! Och självklart var det jag som vann både minigolfen och kortspelet! Är man bäst så är man! ;) Dock är jag inte bäst på fiskandet här i familyn.. Har faktiskt inte ens fått ett enda hugg på kroken. Men far däremot, en riktigt fin havsöring som blir smaskens på matbordet nån dag i höst! Dessutom lite fler hugg som släppte. Så där blir det att jaga revansch imorgon!

Nu blir det CSI på TV och mer semester-mys, kanske poppar lite popcorn sen och njuter! :)

Pözzz! :*

hallelåja!

Hej där!

Som vanligt dålig uppdatering från min sida.. Och har hunnit med både det ena och det andra; tog en sväng till Tunisien en vecka, jobbade litegranna, gick på stan och stresspackade dagen efter för att åka hit till västkusten där jag är nu! Har varken ork eller lust att skriva vad som hänt och händer för jag är helt slut så det får bli en annan gång!

Kan dock berätta att jag kommer vara pank eftersom jag har gått bananas på att beställa kläder och skor på nätet idag! Herrejisses, det är väl tur att jag än så länge jobbar hela fyra timmar i september så jag kan arbeta tillbaka detta..

Här är iallafall ett litet urval på vad som jag förhoppningsvis kommer få väldigt snart på posten! (Man vet ju aldrig hur sega eller snabba dom kan vara!)

















Och så lite fler saker som jag inte orkar lägga in bilder på! :)

Pussis och godnatt säger jag nu! :*

Haha såg precis att du lagt upp ett snarlikt inlägg Joanna, jag lovar det var inte för att härma dig! :)


Afriiiiiika!

Yepppp! Imorgon drar jag till en annan världsdel, nämligen till Tunisien med Joanna! :D Och som vanligt lägger jag mig alldeles för sent och alldeles för oklar.. Har faktiskt inte ens plockat fram resväskan från garaget ännu! Men jag har faktiskt skrivit en rätt utförlig packningslista med både kläder och saker och eftersom vi inte åker förrän vid 14 hemifrån så kommer (eller åtminstone borde) det gå smidigt och snabbt att fixa klart allt! Hoppas bara att jag tar med mig rätt saker och rätt kläder.. Vet liksom inte vad vi ska göra..? Vi kommer ju inte gå ut och festa precis, men samtidigt om vi går ut och äter eller så någon kväll så kan man ju inte se ut hur som helst! Och dessutom är jag orolig för att jag är ensam blond i sällskapet.. Hej och hå.. Om det blir för jobbigt får jag vl färga håret svart! :P

Nu däremot måste jag nog stänga av datorn och säga godnatt till alla 5-6 harkrankar som flyger, sitter, ligger, är döda här vid mig.. Var kommer dom ifrån?! Och det blir ingen sovmorgon eftersom jag har mycket mer än bara packningen kvar att göra. Har lite att städa, och måste boka tågbiljett, fixa massagetid, byta mobil, ringa mina systrar.. Puh..

Godnatt! :*



Aja, det duger väl då.... ;D


hej bloggggeeeen!

Oops, har glömt bort att blogga igen.. Inte bra! Håller iallafall inte på med något roligare än att jobba, så därför det blir lite svårt att slänga upp ett blogginlägg. 9 dagars jobb på 11 dagar.. Puuh, man börjar ju bli lite trött i kroppen! Men.. Inte ska jag hänga läpp för det! Utan jag har snarare tagit extratider hit och dit just eftersom jag ska vara dunderledig de resterande veckorna i augusti! :) Åker till Tunisien på lördag med Joanna, riiiiiiktigt sweet! :D Och lördagen efter åker min family till vår stuga i Strömstad så jag åker bara hem från Arlanda där på lördagen, jobbar söndag, och sen vidare ner till västkusten! Mucho skönt med lite härlig ledighet eftersom den enda semester jag haft i sommar var i 1½ vecka varav jag spelade golf typ varje dag.. Så ska bli skönt med lite riktig vila! och verkligen jätteskönt att jag kommer iväg utomlands eftersom Turkiet-resan inte blev av för min del.

Annars har jag också varit på bio i veckan, såg Inception, myyyycket bra film med riktigt bra effekter! Krånglig handling så det gäller att man hänger med! (Vilket de 15åriga grabbarna bredvid mig inte gjorde för fem öre, och när dom pratat rätt högt i några minuter för att dom försökte förklara för varandra vad som hände, då hyschade jag dom faktiskt! Man måste ju försöka njuta och koncentrera sig på sitt eget håll ju!)

Spelade golf, gick på stan och lunchade med Joanna igår och sen ikväll är det dags för bio igen. Denna gång en förhandsvisning av en svensk film som heter Puss. Jag återkommer om den var bra eller ej!

Nu ska jag nog hoppa in i duschen och eventuellt tvätta mina riktigt illaluktande jobbkläder. Imorgon är det ett riktigt mördarpass som väntar, dels för att jag vill ha timmarna men också för att jag kände att jag behövde ställa upp för de som hjälper mig! Så det blir först att jobba 05-13:15 och sen 16:30-21.. Kul jul! Men ääh, jag ska ju faktiskt vara ledig mycket sen! :)

Pusssss med er! :*

Sovaaa!

Som Bea sa så borde jag verkligen gå och lägga mig i tid ikväll.. Och jag sitter faktiskt inte ens vid datorn längre, men mobilen är nästan farligare att surfa på! Blir så lätt att bara gå in överallt medan jag ligger (just nu sitter) i sängen och aldrig somnar.. Men nu SKA jag gå och ta ut linserna och sen sova. Kanske kan peppa mig själv med en tävling att inom så många minuter ska jag ligga redo att sova! Jag som älskar tävlingar vill ju knappast förlora mot mig själv heller! Jobbet gick skitsegt idag så hoppas på lite bättre imorgon, men 10-19 är inte min favorittid direkt! Och har massa tider som jag måste börja ta itu med att byta bort.. Suck, låt mig bara vinna drömvinsten på Lotto så jag slipper jobba! Och att jag kan typ köpa mig in på juristutbildningen! Andra antagningsbeskedet kom nämligen idag och som bäst är jag 19e reserv i Umeå.. Suck. Men nu jääääklar ska jag sätta minst 1.5 på provet!! Men nu måste jag dra mig mot toan, det jag hade tänkt som ett kort godnattinlägg på mobilen blev lite mer.. Inte bra att det går så lätt att skriva!! Nattinatt med er! :*

inget vidare flyt direkt

Verkar inte gå så bra för mig just nu. Ingenting vill gå min väg känns det som.. Turkiet-resan bir inte av för min del, rummen var ju slut så först tänkte jag bo på ett annat hotell, men hur kul skulle det vara? Sen eventuellt leta upp om det var heeeeelt omöjligt få rum på det rätta hotellet iallafall. Så googlade lite och hittade faktiskt en hemsida med hotell över hela Turkiet. Men någonting sa mig att den sidan var skum så vågade inte riktigt lita på den. Och hade mailkontakt med företaget och dom var väldigt hjälpsamma, kanske lite för hjälpsamma för att det skulle vara riktigt. Man ska ju faktikt tänka att Om det är för bra för att vara sant, så är det antagligen det. Så jag vågade inte chansa att betala via nätet för att få en utskrift som kanske inte är värt ett korvöre när jag väl kommit ner till Turkiet.. Så japp.. Vad händer nu då? Ville verkligen hinna med en sån här resa med ett tjejgäng innan jag blir för gammal.. Vafan, dumma åldersnoja! Men jag får väl kanske dra ihop något i september, har faktiskt hittat en resa för 2700, någon som är på?

Dock har jag däremot en annan rolig sak på gång eventuellt.. Nämligen att haka på Joanna till Tunisien en vecka! Och det nästa lördag! Så förhoppningsvis kommer jag iväg nånstans iallafall! :D Blir bara så sjukt mycket tider att byta bort på jobbet eftersom jag isåfall ska till Strömstad direkt efter Tunisien.. Men vad sjutton, orka att dom kan bli sura om man ändå löser allt med sina byten?!

Sen en riktigt irriterande grej att jag nog inte klickat ordentligt på en knapp, eller att det blivit något annat fel så en sak inte kommit iväg som det ska.. Ska ringa och höra imorgon hur det står till, men säger ej vad det handlar om, hemliiisssss!

Nu ska jag nog dra mig uppåt till sängen. Har lagt mig efter två varenda kväll nu senaste tiden och undrat varför jag håller på som jag gör. Och inte bättrar jag mig heller.. Blir så trött på allt just nu, både runtomkring och mig själv..

Juste, en rolig sak! Spelade golf med Joanna, hennes man och hans kompis idag, och det gick faktiskt grymt bra! Finns potential till att jag kan sänka mig rätt rejält! Synd att en tävling som skulle vara i helgen vars förstapris var en resa till Turkiet blev inställd.. Hade varit rätt skönt få revansch på min otur med Turkiet-resan och vinna en ny! ;D

Nu godnatt på riktigt!

Pussis med er! :*

hoppppppppas

Värt att jag går upp vid åtta för ringa Detur, så kan hon ändå inte kolla upp det jag vill förrän efter nio då huvudkontoret öppnat.. Men nu har jag precis lagt på mitt andra samtal för att återkomma om en kvart igen.. Rummen är slut på hotellet men flygplatser finns det.. Så jag hoppas verkligen att dom kan ordna något! Hotellansvarige hade inte kommit än (försovit sig nån?!) och därför jag ska återkomma. Håller er uppdaterade! ;)

Nu blir det frulle och sen en durre!

Pözzzz! :*

he he

Jahapp, då har Bea läst ett antal gånger att jag fyllt år och nu fick det räcka tydligen! :P Så drar upp ett inlägg så har du något nytt att vila ögonen på Bebban! :D

Har haft vääääääääärldens myshelg i Köpenhamn med båda syrrorna! Längtar redan tills nästa gång jag ska åka dit igen! Har inget inplanerat, men nästa gång det är någon billig kampanj på flygbiljetter så ska jag slå till! :)

Blev en kort fika med Bebban ikväll också. Eller.. Kort var den ju faktiskt inte! På något vänster lyckas vi alltid sitta lite längre en bara en snabbis, men jag klagar då inte! Sjukt skönt att få lätta på hjärtat ibland må jag säga!

Sen kanske det inte dröjer länge innan jag flyger igen, men det är många bitar som ska falla på plats innan något blir helt klart.. Just nu ser det dessutom lite extra mörkt ut eftersom rummen på det hotellet är slut, men jag ska upp imorgon och hänga på telefonen för att ringa kundtjänsten, håll alla tummar för mig är ni snälla!!

Jobbade också första dagen idag efter att ha varit ledig 1½ vecka, fy sataaan vad tråkigt det var! Herregud.. Hoppas att resan blir av så jag åtminstone har något roligt att se fram emot!

Nu måste jag sleepa så jag orkar hänga på telefonlåset. Ska försöka uppdatera lite oftare, om än korta och ganska ovärda inlägg, vill ju inte att samma ord ska etsas fast på era näthinnor alltför länge!

Pussis & godnattis! :*


RSS 2.0