ryggplask!

Halloj!

Tankte bara saga att jag lever! Var pa tubing har i Laos idag, kan och ska beratta mer om det en annan dag, ska typ ga fran datorn nu. Imorgon aker vi tillbaka till Thailand! Forst stek nagra dagar sen Bangkok! :)

Pussis och godnatt med er! :*

Laos

Hejhejhej!

Efter mer an 24 timmar pa buss sa har vi kommit till Laos! Det borjade tidigt pa morgonen i Phnom Penh for att sedan i typ 12 timmar aka pa den forsta bussen. Det var ett kort stopp pa 15 min i borjan for frukost (man gjorde bast i att inte ata dar.. Friterade och steka grashoppor, spindlar.. Ni kanske forstar sjalva..?). Sen efter tre timmar tog vi upp lite mer folk. Sen ytterligare nagra timmar innan lunchstopp pa 15 min.. Dar var vi tvungna att ata for vi hade ju iiiiingen aning om hur lange det skulle droja till nasta gang. Sa nagon acklig gryta med ris fick det bli. Tur att ris funkar i alla lagen! Efter det fortsatte farden till Laos grans, dar vi lamnat vara pass till han som jobbade pa bussen. Tog ett bra tag innan han kom tillbaka med passen och da fanns inte ens Alex's pass med i hogen.. Hrm! Men det aterfanns senare. Ska tillaggas att vi var tvungna att ga pa toa vid gransen, ackligaste toaletterna och vi var tvungna att betala for det. Sa horrni hemma, var tacksamma for offentliga toaletter, okej?! Sen var det inga mer stopp forran det var dags att byta buss i Pakse i Laos. Allman forvirring innan bussen hittades som viasade sig vara en sovbuss.. Hej och ha.. Later lyxigare an vad det ar, gamla, ackliga madrasser och ackligt tacke, man sov tva och tva i sma celler/burar/hytter (hade inte ens platser bredvid varann egentligen!! (fatta hamna bredvid ngn laskig manniska eller typ en munk..) Men tiden gick iallafall snabbt pa natten om man sov hart som jag gjorde, dock sviiinkallt men vafan, lite far man tala! Sen vara alla trotta som tusan imorse sa vi bara tog ett boende och duschade och sova nagra valbehovliga timmar. Nu sitter vi pa ett mysigt (och icke-skabbigt) cafe och har fikat och sitter vid datorn. Far se vad vi hittade pa har i huvudstaden Vientiane, verkar inte finnas sa mycket. Sa vi ska iallafall till Vang Vieng for tubing om nagra dagar. Ska bli kuuuul! :D

Ha det sa bra sa hors vi snart igen! :)

Pussis! :*





Kambodja jaooo!

Hejsan!

Skriver ett litet snabbt inlagg har pa morgonkvisten medan vi vantar pa att den fjuttiga frukosten pa hotellet ska bli fardig. Sedan blir det dag 2 ut till Angkor Wat for en massa tempel och sa!

Ar gratis internet har pa hotellet, men bara i 15 min och det blir latt koer, men jag har lite arenden jag maste gora idag sa jag kanske hinner gora ett nytt forsok med bilder. Internet ar iaf ganska snabbt har!

Och sen vet ni... JAG VANN DEN DAR DATORN JAG SKREV OM FORUT!!!! :D Blir myyyyycket perfekt infor plugg i host ju! Sa nu ska jag verkligen komma in!

Nu ar "frukosten" klar, en torr baguette och lite sylt.. Mums..

Pussis! :*

hey hey there!

Faaaaan igen! Jag har precis bifogat en massa bilder till min familj via mailen, och visst gick det segt, men fungerade ju iallafall! Det gor det inte har pa bloggen! For det forsta kan jag bara ladda upp bilderna en och en, och nu har jag suttit med den forsta i 8 minuter utan att den laddats fardigt.. Jag som skulle skicka med ett bra urval sa ni far se litegrann hur fina stranderna ar, hur coolt tivolit i ett av Kuala Lumpurs gallerior ar, hur irriterande apor kan vara mot turister, hur hoga vagor kan vara sa man skrapar upp kroppen mot botten.... Ja ni fattar! Men niiiiiixxx.. Och pa mandag drar vi vidare till Kambodja och nagot sager mig att internetuppkopplingen dar inte ar den allra basta. Men jag ska ta med mig kameran ifall jag ser nagot som ser hi-tech ut!

Nu for ovrigt ar det bara eftermiddag har, sa vi borde egentligen ligga vid poolen och steka.. Men saklart ska det sporegna och det har det nu ocksa gjort ett alldeles for bra tag! For forsta gangen pa valdigt lange tog vi sovmorgon imorse och sen at en smarrig frukost. Sen ett par timmars solande innan solen forsvann.. Ikvall ar det fest som galler eftersom det ar fredag och helgen ar fullproppad med planer! :)

Nu ar jag sugen pa glass eller nagot annat gott, har lite ont i halsen sa da passar ju glass bra! Dock kan jag tipsa om att inte ata chokladglass nar man har en vit blus pa sig.. Slutar inte sadar superbra! Tur att tvatteriet lyckades trolla bort dom! :)

Pussis med er! :*


Kan ju iallafall skicka med en bild fran Google dar vi var igar, Dreamland Beach har pa Bali. Gaaaaalet hoga vagor vill jag lova, men ack sa roliga! :)

mjau!

Hej alla! :D

Som vanligt gor jag allt annat forst pa datorn och inser att jag inte har tid for nagot langt blogginlagg.. Men jag mar iallafall brrrra! :) Ar tillbaka i Kuta pa Bali igen efter nagra dagars aventyr pa Gili Trawangan. Det var lite dyrt att aka dit men tuuuuuuuusan vad vart det!! Vi har bade snorklat allihop, och sen sa passade saklart jag, Lotta & Klara pa att utnyttja vara nyutexaminerade dykcert, sa vi tog ett dyk! :) Huuuur roligt som helst! :)

Pa mandag bar det av till Kambodja, ska verkligen forsoka hinna med nagot utforligare inlagg innan det, jag vet att jag har varit dalig... Buuu for mig! :(

Ha det fint! :)

Pussssis och kramis! :*

RSS 2.0