mjau

Hej hej hej!

Jobbat den otroligt jobbiga tiden 16.30-21 idag, var hyfsat lugnt hela tiden förutom när jag skulle sluta precis. Tur det.... Annars skulle jag vara duktig idag och gå upp rätt tidigt, ta en promenad eller löprunda och sen åka hem till Susie och hjälpa henne med lite Tradera-grejer.. Ställer klockan på innan nio men vaknar upp typ 13.05 eller någpt.. Förstår inte hur jag kan sova sådär?! Nog för att jag vara satans trött igår och däckade i soffan och vägrade gå till sängen så det blev läggdags närmare tretiden, men ändå! I vilket fall åkte jag till henne efter jag vaknat och eftersom det ändå inte var nån sol på dagen (var säkert strålande solsken tills jag vaknade eller så!) så missade jag inget där iallafall! :)

Men imorgon är jag ledig och då ska jag bannemej inte sova bort dagen! Jag ska städa och tvätta och bara steeeeeeka i bikini på altanen! På kvällen ska jag träna, men om det blir det sjukt galna PULS/INTENSIV (hallååå, ni hör ju till och med hur det låter?!?!!!) eller något lite lättare, det får vi se imorgon! Träna måste jag i vilket fall göra!

Nu ska jag duscha eftersom jag inte orkat göra det än, ja jag är äcklig! Och jag vill inte ens veta hur varm sommaren på jobbet kommer bli, lökade sönder idag redan! Usch och fy och blä....

Ha det fint bruttor (och grappar!)!

Pussis! :*

ååååååh

Usch, upp imorgon i ottan för att spela golftävling. Visst, hade varit roligt i vanliga fall men är så sjuuuuuuuuuuuuuuukt otaggad på det just nu! Har dessutom varit sur hela dagen, vi skulle grilla mor, far & mormor och såklart mamma bokar in det utan fråga mig vad jag hade tänkt göra på min enda lediga och oplanerade dag. Men är ändå social och det känns som dom sölar sig med flit så jag ska spilla tid, vilket det kändes som jag gjorde nu, men hann ändå göra något för att sedan vara tillbaka på ruta ett. Dessutom blev mormor typ besviken på mig att jag lämnade. Inte mitt fel att jag också vill göra något! Åååååååh, är så arg och besviken just nu så jag vet inte vad jag ska göra. Vet ärligt inte hur länge till jag orkar ha det så här. Skulle vilja lösa allt, om jag bara kunde!

Och japp, nu fattar ni ingenting om vad jag skriver om och det behöver ni inte göra heller. Nu ska jag försöka ta ut linserna (kommer knappast gå bra nu) och sen sova några timmar innan det är dags för golf i fyrmannalag där jag går med tre riktiga pratkvarnar. Bajs bajs och bajs.

Godnatt!

Solna jaoo

Hej på er! :D

Idag har jag hängt i Solna efter jobbet! Var faktiskt en riktigt soft stadsdel! Och hela dagen idag har bara rullat på helt otroligt bra så det är ju toppen!

Började dagen med att cykla ut till Tunbytorp för att lämna in en tävling (nehe?!) innan jobbet. Inne på bilfirmorna var dom huuur trevliga som helst mot mig! :) Sen jobb i ynka tre timmar, men inte ens det behövdes för jag fick sluta tidigare eftersom jag skulle stressa vidare till tåget, tack! :) Så torkar bort pommes frites-svetten och pudrar näsan lite och beger mig till stationen. Köper biljett i automaten och åker vidare.. Var rätt fullproppat på tåget så hade tur att jag fick en sittplats! Fick åka i sidled och sitta rätt nära två andra, men vad gör det?! Väl framme i Stockholm så ska jag ta mig ut mot Solna, kände mig hur dúm som helst när jag inte fattade hur man skulle köpa biljett? Vadå hämta SL-Access kort vid spärrarna?!?! Eeeeeeeh, blev sms-biljett som jag fick hjälp mig av trevliga SL-arbetare. Ut mot Solna Centrum, in på köpcentrumet direkt där jag har typ två timmar på mig att shoppa loss mina presentkort jag hade där. Slutade med att jag handlade på H&M typ 5 gånger.. Haha! Hittade en jääääääättefin blå skjorta, men ville ha den i svart, och när jag frågade en i personalen och hon i sin tur frågade en i kassan (hon var ej ordinarie i den butiken!) så sa kassankvinnan att det skulle finnas. Men icke då! Efter typ tio minuters letande med hjälp av den snälla personalkvinnan så gav vi upp.. :( Senare när jag skulle prova andra fina saker så hade jag visst för mycket saker, men det gick bra ändå! (Tack igen!) Köpte lite grejer (Omgång 1). Köpte nagellack på nedervåningen (Omgång 2). Gick vidare i gallerian och kikade, provade något enstaka på Åhléns, tillbaka till H&M. Köpte en mascara (Omgång 3) gick vidare upp och köpte en sport-BH och ytterligare en skjorta (Omgång 4) av den snälla personalkvinnan igen, hej kompis! Åkte ner, köpte ett halsband (Omgång 5). Ska då tilläggas att varje gång jag köpte något på H&M så drar dom ju mitt klubb-kort. Men, det funkar inte! Så sista gången när jag ska betala halsbandet säger hon i kassan: "Nu är det nog tredje gången jag har dig i kassan (feeel, var bara andra, men du hjälpte mig på övervåningen, japp hon hjälpte också till!!) och jag lär mig aldrig att ditt kort inte fungerar. Har du beställt ett nytt?" Nix det har jag inte, men antar att jag nästan måste göra det efter en sån kommentar?

Sen blev det en promenad ut mot Huvudsta för att kika på lägenheten åt syster. Den var myyyyycket finare nu i verkligheten än på bild! Var verkligen en huge skillnad att se den möblerad, såg inte alls lika ful ut då! :) Knäppte massa kort i lägenheten och hej å hå, han tyckte nog jag var lite mysko! :D

Sen "hemåt" igen mot T-centralen, köpte lite Pad Thai på hörnan, smakade INTE bra!! Pad Thai ska ätas i Thailand, ingen annanstans!! Drog mig mot automaten och skulle köpa hembiljett, för det gick ju så bra på ditvägen.. Men.. Drar igenom alltihopa och inte förrän jag ser att "Denna automat är automatiskt inställd på Uppsala" så försöker jag avbryta köpet.. Men det är för sent! Får lite smått, inte panik men ngt liknande, orka köpa en till biljett, men gåt mot tåget. Väl på är det nog Sveriges snällaste konduktörska (?) som hjälper mig. Jag förklarade som det var och hon skulle fixa det. Så hon tar betalt för typ mellanskillnaden (blev tom billigare än om jag skulle köpt i automaten!) och sen när hon ser att jag hade ICA-banken börjar hon fråga om det och bla bla. Så blev lite småprat om det också! :)

Sen väl hemma i Västerås kommer snälla mor och hämtar mig så jag slipper cykla, och tur var väl det eftersom en störtskur kom precis då! :)

Så vad har jag fått uppleva idag? Jo att alla har varit så sjukt snälla mot mig! Och vad glad jag har blivit av det! :) Tack tack alla! :D

Oj vad jag skrivit konstigt nu, hoppas ni fattar allt! :D Bjuder på lite bilder tagna i provhytten! :)

Pussis med er! :*




Hej fyrkantströja! Hur ska man ha en sån här tröja egentligen!?!


Ett av dagens köp! Snygg hållning man har där bak i spegeln!


Var tvungen testa denna klänning som jag tyckt varit så söt på nätet!
Men njee, inte riktigt jag! Snyggt med blått linne under också, visst?! :)


Beck

Hejpa!

Idag har jag socialiserat mig litegrann och varit lite hurtig. Började med att jag vaknar imorse med väääääääärldens huvudvärk, men tar en värktablett och äter frulle. Blir lite bättre så sätter mig på cykeln och cyklar till golfbanan där jag träffar mitt golfproffs till vän Sofia! :) Slog lite på ranchen och sen gick 6 hål. Gick väl lite upp och ner.. Men nu har jag inlett säsongen så det det känns ju skönt iallafall! Var dock mindre roligt att spela ner regnet bara fortsatte ösa på oss och det var allmänt svinkallt, men någon rolighetsfaktor fanns där trots allt! :)

Sen tidig kväll var det dags för lite förhandsvisning av nya Beck-filmen på bio. Susie kom och hämtade upp mig, drog en Donken i bilen också (vad hände med max 2 onyttiga dagar i veckan?!) och sen till Filmstaden. Mötte upp mor, hämtade ut gratis dricka & popcorn (gratis är gott!!) och tog våra platser. Innan filmen började hann två roliga och oväntade saker hända.. För det första när jag satt med benen i kors så hade min fot typ åkt upp under stolen på hon framför mig. Inget jag märkte, förrän hon sätter sig på stolen och det gör saaaatans ont!! Skriker rätt ut AJ AJ AJ!!!! eftersom det gör såå ont! :P Hon reser sig förstås och både hon och kompisen börjar be om ursäkt, haha inte deras fel ju! :D Men lite roligt! Minuten senare var det dags för en tävling där dom två snabbaste som ställde sig upp och skrek ut svaret vann en liten presentpåse. Behöver jag ens nämna vem som var den ena av dom två?! Fick iallafall ett rabattkort på bio, en vattenflaska, en badboll och en tygpåse. Haha, preciiiis vad jag önskat mig! Men alltid kul att vinna saker! ;)

Dessutom kan jag starkt rekommendera filmen. Läskig, spännande, bra handling.. Japp, svensk film kan vara bra!

Åkte sen hem och sen åkte och köpte mat, Burger King................

Nu måste jag gå och sova så jag orkar upp imorgon, utan huvudvärk! För imorgon är det jobb och träning som står på schemat!

Pussis och godnattis med er! :*

Natti

Klockan är 06.43, och jag säger godNATT!! Puh, skönt att få sova imorgon iallafall!

gäääääääääääääääääääääääääsp!!

Hej där!

Jobbade till 04 inatt, kom hem och duschade och så och låg i sängen efter 5 typ.. Somnade inte förrän närmare 6 och 8 var det dags att gå upp igen. Kul.... Var ändå rätt okej att städa på golfbanan. Blev pigg av stormen så ingen fara med det. Sen att man fick saft, bullar & korv är ju inte helt fel det heller! Dock kan jag säga att om ni har möjligheten att kratta löv när det inte är storm ute, så gör det! Blåste ju bort så fort man skaffat en liten hög med torra löv! Menmen! Nu får man vara med och tävla nästa söndag, ska bli roligt! Och på måndag ska jag ut och träna med Fia, ännu roligare! :)

Nu ska jag försöka väcka lite liv i kroppen och borsta håret så ska jag snart bege mig till jobbet för lite mysigt 23-05 pass. Var rätt dött inatt så hoppas på detsamma ikväll! Dock hoppas jag att jag kan hålla mig vaken, för har bara sovit två timmar nu under dagen också, så är skapligt seg och trött.. Puh!

Ha det fint så hörs vi!

Pussis! :*

Cancelled/Delayed....

Hej hej hej! Två timmar kvar tills jag börjar.. Buu! Och nu har det dessutom hänt lite saker lite här och var som resulterar i att det inte blir någon Göteborgsresa.. :( Men det är inget vi kan göra någonting åt och det är inte helt värt att åka dit eftersom huvudtanken var att många i familjen skulle springa, och enda ordinarie nu är min ena syster förutom jag.. Så blev inte helt som vi tänkt oss! Så nu är det på tal om att vi åker första helgen i juli istället. Lite synd på 2,1 milsloppet, men ska jag vara helt ärlig tror jag inte det hade gått så bra för min del. Även om jag nu skulle tagit mig runt så hade nog tiden blivit absolut sääämst! Well well, ska nog ta mig en powernap nu så jag pallar med dräggen ikväll! Puss! :*

fullsmockat!

Hej där! Har varit ledig två dagar nu som sagt, men har inte fått något vettigt gjort.. Har snarare gjort tvärtom och sovit extra länge, ätit extra onyttigt och suttit extra mycket framför TVn och datorn.. Hej å hå.. Måste bli ändring på det nu!

Igår gjorde jag iallafall lite roliga saker, eller, jag lämnade åtminstone huset! Satt ute nån timme i solen, men blåste för mycket så gick in igen.. Skjutsade far till golfbanan och sedan hämtade mor på hennes jobb. Vi tog däremot en liten avstickare till IKEA istället för att åka hem, så en köttbulletallrik intogs och sen prinsess-bakelse! (MUMS säger jag bara! Kaffe/Te/Choklad + den för 5 kr!!!!) och så kikade vi förstås lite i varuhuset också. Finns så mycket fina saker som jag vill köpa när jag flyttar hemifrån sen! Hoppppppppas jag kommer in i höst!!

Sen när jag kikade min mail igår så hade jag fått från SF Bio. Brukar alltid slänga dom utan att läsa men för en gångs öppnade jag för att se vilka filmer som är på G. Så såg jag att nya Sex and the city-filmen har en liten smygpremiär dagen innan riktiga premiären. Men såklart inte i Västerås!! Men. Då kikade jag istället upp att den går i Uppsala, så den 26e åker jag och några brudar dit för lite mat&dryck, goodiebags och smygpremiär! Blir en liten härlig lyxig roadtrip! :)

Övriga maj är också fullproppat, dagen efter bion åker jag till Barcelona. Och nästnästa helg Göteborg. Nästa helg är det golftävling och nu i helgen jobbar jag natt men ska ändå ta mig upp på lördagmorgon för att städa på golfbanan. Puh! Kommer behöva en lååååång semester i juni tror jag! Och antagligen en fet Lotto-vinst eller något också!

Ha det fint!

Pussis! :*

(Har varit något knäppt med redigeraren senaste dagarna på blogg.se, därför mina inlägg var så ihoptryckta och tråkiga. Men nu är det som vanligt igen!)

bra dagar, dåliga dagar

Ni vet ju hur man ibland kan känna sig, ibland flyter allting på utan problem och det känns som att det mesta bara är bra. Men sen finns det de dagar som allting bara känns skit. Och det är en sån period jag är inne i nu. Jag hatar jobbet mer än någonsin, igår var jag till och med så dålig så jag gjorde mer fel än vad jag gjort totalt under ett år typ. Fick högskoleprovsresultatet idag, och japp, samma som fucking alltid. Har svårt att sova, oroar mig ständigt över precis allt och ingenting. Ingenting går som jag vill helt enkelt.. Bajs. Det enda jag i nuläget är lite stolt över, och det är inte ens brabra egentligen, är att jag efter träningen igår (Ki Balans, inget jobbigt alls utan bara massa smidighet typ..) så gick jag in på gymmet och tänkte springa på bandet. Eftersom jag om 2½ vecka ska försöka mig mig på två mil så tänkte jag iallafall börja med att försöka springa 3km utan stopp. Och jag klarade det! Sitter verkligen i huvudet! Så, då är det bara 1,8 mil till som ska läggas på inför Göteborgsvarvet.. Och ni kan ju tro att jag har världens träningsvärk idag! Fyyyy fan, kan knappt gå. Så ingen träning för mig idag, ledig dag och allt. Nu ska jag försöka hinna med lite vettiga saker som mamma tjatar om, också en sak som jag inte orkar med. Blä för såna här negativa perioder!! Pözz! :*

Hittad!!!!

Hallåja! Idag återfanns nyckeln som jag tappat bort!!!! Jag, mor och far skulle till mormor ikväll och jag skulle köra. Varpå mor sträcker fram sin hand och säger "Här är din bilnyckel!". Och jag blir såklart chockad och brister ut "Vaaaaar hittade du den?! Har letat överallt ju!!" (Inte så smart kanske, men mor fattade nog inte att jag trodde jag tappat bort den på riktigt.. Jag å far hinner dessutom ut till bilen lite innan henne och då berättar jag som det var, att jag hade tappat bort den, men VISSTE att den skulle finnas hemma nånstaaaans, men kopierade en ny så länge. Han verkade iaf inte ett dugg sur! :) Så 200 kr fattigare, men en extra bilnyckel rikare! Det dumma är att nyckeln såklart låg på ett av alla ställen jag letat på (men tydligen inte grävt tillräckligt djupt i mammas jackficka för att finna den) Men äntligen kan jag iaf pusta ut! :) Annars har vi som sagt varit hos mormor. Fixade lite inför att alla hennes fönster ska bytas ut i veckan. Vi åt pizza (jag kebab, mums för typ femte onyttiga dan denna vecka....) och så spelade vi Bingolotto. Ingen vann något, buu! Nu var jag egentligen sugen på att kolla The Hills på laptopen innan jag ska sova, men jag vet med mig att det där enda avsnittet blir ett till och bara ett till och så ytterligare ett.. Så skippar det så jag orkar upp imorgon eftersom jag tänkt cykla ut till träningen på Björnövägen.. Puh! Sen ska jag hinna med lite städning och så kanske solen skiner så jag kan sitta ute en stund innan jobbet på kvällen! :) Men nu ska jag sluta skriva, trots att det går huuuur lätt och snabbt som helst att göra det på iphonen! :) Måste försöka bli trött! Hörs imorgon! Pussis och sov gott med er! :*

som jag förtjänat!

Hej och hå! Idag mådde jag som jag förtjänade efter gårdagen! Vaknade första gången 12, gick upp 13 och åt frukost och sen gick och la mig igen till typ halv sex.. Woho! Då var det grillat som stod på menyn med typ glasstårta till efterrätt. Efter det mådde jag bra igen! :) Sen har bara jag och mami kikat Körslaget och bara allmänt slappat. Skönt! Synd bara att Picasso inte vann! Har inte följt det där eller så, men klart man var tvungen heja på Västerås-kören! Sen satt jag och tänkte på hur gott det skulle vara med typ pommes eller något, 1 min senare skickar Susie sms om jag ska komma och äta med henne när hon slutade!! Så det blev en prommis till donken och lite hamburger-moffande, satt fint i kistan! Nu ska jag nog sleepa snart så jag kan försöka göra något vettigt av morgondagen! Vill träna på dagen men går inga roliga pass då! Inga pass alls faktiskt! :S För vid fem ska vi hem till grandma och mysa! Får se om jag inviger gymmet för min del på Friskis, skulle behöva träna så jag kommer upp i tre gånger denna vecka! Speciellt när vi ska äta pizza på kvällen imorn.. Huvvaaah! Och igår, rolig förfest! Mindre roligt på BMB.. Men vad sjutton! Kan tipsa att köra chat-roulette om man vill ha något roligt att göra på förfesten! ;) Pussis med er! :*

RSS 2.0