It's my b-day today!!

Grattis till mig själv!!!! Fyller 21 feta år idag, sweet! Inte för att det är något speciellt med den åldern.. Får dricka alkohol och gå ut på krogen i USA, kanske får dra till med en resa dit i vinter?!

Iallafall har jag börjat dagen med ett jobbpass, men det var bara 9-13:30 så var inte alltför farligt! :) Och när jag kom imorse hade Salle & Frida fixat en "tårta" åt mig: en chokladboll med en twix instoppad i mitten! Riktigt god var den iallafall! :)

Däremot känns det inte som jag fyller år.. Känslan man hade när man var liten var ju heeeeeelt underbar när man fyllde år! Men nu känns det knappt. Kan också bero på att mor & far inte är hemma så jag har ju inte ens fått frukost och vacker skönsång på sängen imorse.. Dock kom sången lite senare under dagen per telefon, mycket vackert!

Får se vad som händer ikväll, är iallafall taggad på någonting! Måste ju hitta på nånting när jag fyller år! :) Och lilllördag dessutom så något kommer nog hända! ;) Riktiga festen blir dock på fredag då det blir mat & mys at my place, awiiie! :D

Ha det fint folket!

Pussis! :*


bra helg i helgen och bra vecka på g!

Hej där!

Hade en riktigt kanonhelg fylld med vänner och utgångar! Var längesen jag var ute och framförallt sjuuukt längesen jag var ute på en tvådagars! Men i helgen var jag det och kul var det! :)

Var på Sjökrogen i fredags och det kan jag ju ha lite delade meningar om.. Var där för första gången och jag hoppas det var den sista också! Konrad goes summer skulle jag vilja beskriva det som.. Men jag kan tänka mig att med ett bra sällskap spelar det ingen roll vart man går. Var iallafall hemma hos Pettis i hennes nya lägenhet innan med massa trevliga brudar, det gillar vi! :) Hann för övrigt med lite golf innan också, måste ju träna inför golfveckan next week!

Och i lördags var det för pizzamatlagning och drickning hos Susie innan vi begav oss ner på stan när det först blev Tabazco och sen Å. Visst var man lite danssugen, men det var roligt på dom ställena också! :) Och har hittat goooooodaste vinet på Systemet!! Ett mousserande från Kivik, bara tillfällig nu under sommaren. Så måste bunkra upp med det innan dom slutar sälja det! Och väl ute så provade jag för första gången en Strawberry Dauquiri, MUMMA!!!! :)

Denna vecka kommer också bli bra, jobbar knappt något, ett pass nu som jag gick inatt, sen 9-13:30 imorgon och torsdag.. Sen ledig 1½ vecka!! :) Och imorn fyller jag ju ååååååår! :D Hihi, lite tråkigt att mor och far ej är hemma så det är ju ingen som kommer och sjunger på sängen för mig, menmen.. Så kanske blir en liten utgång imorn också?! :D

Beställde lite grejer från Nelly nyss också. Har spanat på lite saker men så iförrgår när jag skulle klicka hem det var allt slut!! Snacka om att jag blev ledsen.. Och sen igår sa Susie att en av klänningarna fanns inne igen, när jag kom hem var den slut.. Så har uppdaterat och uppdaterat och idag fanns den igen! Dock en storlek för liten egentligen, men jag chansar! Vill ha den på fredag när jag ska ha födelsedagskalas! :)

  Colour Me

Nu måste jag tvätta och städa litegrann!

Puss med er! :*

möte

Fick sluta tidigare idag så slängde i mig en sallad och åkte hem och la mig i poolen! :) La mig på madrassen och flöt omkring och somnade till och med en gång.. Kul om jag hade ramlat i, härligt uppvaknande!!

Nu ska jag kasta i mig lite mat och sen bär det av mot jobbet igen. Är ett möte "för alla som nångång vistas inom service-området". Jo jag tackar jag. Skulle man inte komma på mötet så skulle man ha en riktigt bra ursäkt = obligatorisk möte = borde få vara instämplad? Men icke då..

För övrigt var det ett helvete att jobba idag. Var närmare 40 grader och när både egna personalen OCH GÄSTERNA säger att jag är svettig (nehe?!) då är det fan illa! Vet inte varför jag svettas så mycket?? Men det rann verkligen.. Herregud! Sen så slog jag i huvudet/ansiktet i den otroliga dumt placerade Flurry-maskinen så jag började störttjura, men samtidigt asgarva.. Såg nog rätt roligt och dumt ut, Sahlin fick sig ett gott skratt iallafall! Och både Nicklas och Claes såg mitt förstörda ansikte också. Kul. Och sen att vi inte får ha dörren öppen fast det känns underbart när den är det.. Ja, vad ska man säga..

Jaja, måste skynda på här nu!

Pussis! :*

sunny day

Hej hopp!

Steeeeekigt väder idag!! Och jag gillart extremt mycket!! Något annat jag gillar är att vi monterat upp vår pool på tomten så jag kan plaska omkring när svetten tar över! Härligt att bara ligga på madrassen och lyssna på radion som står på bordet bredvid! Lovely!

Något som däremot inte är så roligt är att antagninsbeskedet kom idag.. Jag visste ju att det skulle komma, så redan vid midnatt satt jag och uppdaterade och uppdaterade och uppdaterade.. Men inget kom. Så jag satte på push-funktionen i mobilen så den skulle plinga till vid ett eventuellt mail.. Gick också upp rätt tidigt imorse och började uppdatera igen. Vid 10 ändrades statusen inne på studera.nu och mitt hjärta stannade, vågade knappt öppna beskedet! Och jodå, bajs säger vi på det! Inte blev jag antagen till någon av städerna som har juridik.. Som bäst är jag 49e reserv i Örebro och 55e i Umeå.. Så hoppet kanske inte heeelt är ute, men blääääääää alltså! Får hoppas många faller bort till andra, eller rentutav alla så jag kommer in! Vore ju sugigt att komma in efter någon vecka och missa allt kul i början! Visserligen bra att man kanske kommer in i vilket fall, men ändå, vill ju inte hamna utanför om man kommer in.. Så jag vette katten vad som händer nu. Får leva i stress ett par veckor till och sen hoppas på det bästa. Annars får jag väl kriga (och då menar jag verkligen att jag ska göra det den här gången!) och skriva mitt sjunde högskoleprov.. He he.. Varför jag borde lyckas nu när jag inte gjort det förut vet jag inte.. Men kanske detta är ett tecken på att jag verkligen inte borde börja plugga i Örebro trots att jag sagt att det inte får förstöra för mig? Menmen..

Mina två dagars ledighet är över nu och imorgon börjar min morgonvecka. Jobbar 9-15 imorgon och resten av vardagarna denna vecka jobbar jag öppning.. Så får bli sol&bad när jag slutat jobba! Bättre det är 11-20 pass iallafall! :)

Ska kika klart mitt avsnitt av The Hills nu och sen hänga jobbskjortan på tork som efter Power Meet-helgen inte luktade rosor!

Pussis och godnatt! :*

jaha, å vart tog solen vägen?!

Bläääääääääää!! Trots att jag gick och la mig typ halv sex inatt, så vaknade jag runt nio-tiden av att Alex ringer för vi hade bestämt oss för att åka och bada, och man vill ju komma iväg tidigt och så! Men.. Det så stekiga vädret som utlovades senast igår på bla yr.no (för övrigt älskar jag att kolla vädret!) var som bortblåst idag! Så vi skippar att åka ut till det nya stället jag fått höra om, man vill ju inte åka en bit för att sedan behöva vända om på en gång av mulet eller tom regn.. Så vi får hoppas att morgondagen bjuder på lite bättre väder även om det också ser lite dystert ut för tillfället..

Annars då? Jo blev ju 17-03 igår som schemat sa, men stannade kvar en liten stund för att snicksnacka med dom andra brudarna.. Och visst fanns det saker att göra, men så galet som man nästan vill att Power Meet ska vara, så var det inte! Dock hade Hälla haft det lite crazy ett tag, Salle hade fått åka dit och dom hade sålt satan en timme! Lite så vill man ju ha det! Så om Hälla har kris ikväll också kanske man får ta en tour dit!

Sen är jag lite sad att jag börjar 20 ikväll.. Allra helst hade jag ju varit ledig, men om jag åtminstone hade kunnat få börja nånstans mellan 21 och 23, då hade jag ju iallafall haft möjlighet att vara med på Kims födelsedagsmiddag. Nu känns det liiiite tajt att middagen ska börja ca 19, och det där sällskapet har jag lärt mig att dom är lika dåliga som jag på att hålla tider så det är säkert inte förrän halv åtta dom börjar ätaäta.. Och 20 ska jag vara instämplad på jobbet.. Kuljul.. Och inte kunde/ville nån som börjar senare byta med mig och det skulle antagligen inte ens godkännas.. Så det är bara att bita i det sura äpplet och vara glad att jag tjänar in pengar och inte gör av med några heller!

Nu ska jag få i mig lite frukost, skulle vara skönt att gå och lägga mig igen, men sova kan jag göra i eftermiddag. Kanske solen kommer tillbaka kan jag lägga mig i solstolen och sova!

Vi hörsssss!

Pussis med er! :*


Dräääääägg Power Meet!

sommar

Har som vanligt inte mycket vettigt att skriva om så därför låter jag bli.. Men kan ju slänga in ett inlägg om att jag mår bra iaf! :)

Var i Göteborg i helgen och hade det trevligt med ett besök hos syster. Jag och päronen åkte dit på fredagkväll, åt pizza och kikade fotboll medan syster var på avtacknings-afterwork som blev till sen utgång. Vi åkte ut till en ö i Göteborgs skärgård på lördagen och hade det skönt, även om det fanns rätt mycket störande fiskmåsar där. En till och med bajsade på pappas huvud och det studsade på mitt ben.. Schysst liksom! Kikade också fotboll i mobilen, älskar min iphone! På kvällen gick på på en promenad längs avenyn och åt sen middag på en mysig uteservering. Har ätit på den restaurangen två gånger nu och den är faaaantastic! På söndagen åkte vi till seglingsmeckan Marstrand och kikade lite. Alla i seglarkläder och alla bruna som satan! Båtarna var ju knappast några optimist-jollar heller utan riktigt feeeeeta miljonbåtar! Sen åkte vi in till stan igen där vi spelade äventyrsgolf på den roligaste minigolfbanan jag nånsin spelat på! Vill inte ens kalla den för minigolf för då låter den lika tattig som vilken bana som helst, men denna var riktigt rolig med olika hiner å konstgräsmatta å sluttningar och hej å hå! 18 hål hade den också och eftersom den var så poppis så tog den närmare två timmar att spela! Men riktigt kul var det och jag var den enda som gjorde en spik och dessutom vann jag! Hihi :)

Sen nu i veckan har jag jobbat litegrann, men rätt sköna tider så jag har hunnit med att vara i solen iallafall! :) Har hunnit vara på Johannisbergs brygga för andra gången och igår var jag på Östra Holmen med Martina! :) Idag skulle det vara stekstek men icke då, solen försvann så jag hamnade här.. Börjar jobba om två timmar också och då blir det att servera fulla Power Meet-människor lite burgers.. Riktigt kul! Not.. Missar flera grillkvällar jag var bjuden på ikväll och imorgon missar jag födelsedagsfirande eftersom jag jobbar då också.. Blä! Men hoppas på fint väder så jag kan sola då! Poolen är uppmonterad och klar nu så nu behöver jag inte åka iväg för att doppa mig! :)

Tänkte lägga upp lite bilder tagna under veckans gång, men det verkar inte fungera.. Så jag provar igen lite senare! :)

Pussis med er sålänge! :*


Göteborgs skärgård


Fina båtar vid nån ö i skärgården


En kamel på Avenyn!!


Avenyn


Saftig uppförsbacke till Carlstens Fästning på Marstrand


Far och syster vill bli kloka


Fästningen


Fin utsikt från platsen


Äventyrsgolf! :)


Vattenhinder på en gång!


Härlig bana som sagt!


Jag försöker se proffsig och glad ut


Och igen..


Nära skjuter ingen hare!


På väg hem från Göteborg, fint landskap!


Jag och Susie bakar smarrig pizza i veckan!


Östra Holmen!

RSS 2.0