sista kvällen :(

Japp, imorgon klockan 20.15 går bussen från vårat hotell, Paradise Village, till flygplatsen här på Cypern... Har nyss ätit näst sista middagen och ska strax tillbaka till vårt rum för att göra oss iordning för en riktig partynatt inne i Ayia Napa och bara ha riktigt, riktigt roligt!

Var på Waterworld idag med tjejerna och gud så roligt det var! :D

Men som sagt, party nu så jag måste kila!

Pussssiiis! :*

CYPERN :)

Halloj!

Sitter här i vårat hotells lobby nere på Cypern och passar på att surfa runt lite! Vädret är helt amazing, jag tror aldrig jag har svettats så här mycket som jag har gjort under dessa dagar som för övrigt går alldeles för fort. Redan dag 4 ju och det är ju helt hemskt! Jag vill ha mer mer mer och jag vill bli brunare brunare brunare!! :D

Vet inte vad jag ska skriva egentligen, vi solar, badar, svettas, shoppar, festar.. Ja ni vet, sånt man gör på en charterresa! :D Ikväll ska vi in till Ayia Napa igen och hitta någon mysig restaurang vi kan äta middag på och kanske gå runt i affärerna idag också :)

Ääh, sa nog kika alla mina mail vidare nu, även alla bloggar har en del nya inlägg jag vill läsa.. Drygt..

Menmen, vi kanske hörs senarse, vem vet?! :)

Ha det fint hemma i Sverge gott folk! :D

Pussis & Kramis!

55 minuter

Så många är minuterna innan B kommer. Haha, japp, tjatig var ordet! Men ni slipper höra allt i en veckas tid!

Har iallafall färgat håret klart nu. Peelade mig även en extra gång i hopp om att alla döda hudceller ska lämna min kropp. Hann ju aldrig med någon bastu vilket betyder att kvalitén inte lär vara den bästa med en peelingduschkräm och en skurbbhandske, men något resultat lär det väl ha givit så jag kan få behålla min bränna längre och som förhoppningsvis sätter sig djupare!

Jaja, ska väl klä på mig och dubbelkolla allt snart. Ska även väcka mor (och far?) för att säga adjö. Men, för att vara jag så har jag läskigt mycket tid över. Vad har hänt?!

Have a lovely time in Sweden this week!

Soliga hälsningar från (snart) Cypern!

340 soldagar om året....



Där har vi vädret för första delen av veckan, men vad är det jag ser på tisdagen?! Får hoppas de ändrar sig precis som de gjorde med söndagen (idag) då det egentligen skulle regna.

VI VILL HA SOL SOL SOL SOL!!!! :)

gaaaaah!

Jösses Amalia! Om mindre än tre timmar står B:s bil här utanför. Innan det ska jag ha färgat håret och packa klart. Okej, har typ inget att packa, men färga håret?!?!?!?! Fast, det lär ju inte ta mer än en timme..

Men jag saknar redan E! :(

Men puss på er allihopa, tror inte jag bloggar något mer nu utan packar ner datorn, får väl se om dom har trådlöst nätverk därborta som jag kan koppla upp mig på. Annars får alla ha en kanonvecka, för det ska jag och mina kära vänner ha!! :D

Pusselipusspusspuss!

12 timmar!

Om ungefär tolv timmar blir jag upphämtad och åker till Arlanda! Har näääääästan packat färdigt nu, bara någon enstaka småsak som också ska ner i den för övrigt alldeles för fyllda och tunga väskan!! Herregud säger jag bara! En utgallring kan behöva genomföras, annars finns risken att eventuella shoppingsaker inte kommer att få plats! Blä! Menmen, jag har fortfarande massor med saker att göra. Måste hinna till affären och köpa en massa saker, frågan är om jag kanske får skita i att färga håret? Och att basta för att få bort död hud? Kanske en vanlig peeling får duga.. Något måste göras iallafall. Till det ska jag hinna träffa både M och E.. Puuuuuh! Jag skulle gått upp tidigt idag!

Menmen, hörs väl om en stund!

Puss & Kram!


:)

Vad ska jag säga? Åkte hem från Strömstad idag och fick äntligen äntligen träffa min E igen! Hihi! Lyckan bara spred sig i hela kroppen så fort jag fick syn på honom! :)

Trots all saknad så har min vecka på Västkusten varit kanoners, men ännu skönare att få komma hem. Till sin egna säng, egna soffan, duschen osv.. Men något extra roligt var all post som kommit! :D Chinos + underdel till min senaste bikini (blir perfectomento till Cypern!!!!), Hawaiian Tropic-olja och solstick (också galante till Cyprus!) och lite smink och så. Så denna dagen för mig? Mycket bra!

Ville bara säga det, imorgon är en lång dag då maaaassor med saker måste göras. Jag fasar redan... Men hörrni!! Typ 26 timmar kvar tills jag blir hämtad med bil till Arlanda! :D :D

Pusssssss!

bye bye west coast!

Japp. Detta blir nog den sista bloggningen härifrån Strömstad och Västkusten. Imorgon blir det hemfärd vid niotiden, men om jag är riktigt pigg så ska jag försöka pallra mig upp vid fyra för att antingen se eller höra på Jörgen Perssons semifinal i pingis. Yesss, sportnörden #1 är jag det! :P Sen bär det iallafall av hem mot Västerås och mot tvättmaskinen och resväskan. Fy fasen vad kul vi kommer att få! :D Längtar något så enormt! Och det blev baaaara bättre av lite taggningsprat med B tidigare ikväll! :)

Nej, nu ska jag ringa till E och önska honom en rolig kväll på krogen där hemma medan jag ska gå och sova. Yäääh!

Pussssiiisss!


weather



Regn dagen innan vi åker, och det räcker tycker jag! Sen bara massa vackert tack! :D


soldagen som försvann

Vad hände egentligen? Prognosen sa ju att denna dagen skulle vara den absolut bästa av de alla här nere i Strömstad. Solen skulle skina hela dagen och vi skulle ligga och steka! Men neeej, solen är framme och visar sig ett tag, men sen kommer molnen och tar över.. Så förutom sol i förmiddags/lunch så har jag även hunnit med att fiska idag, i hopp om att plocka upp någon trevlig firre. Men nej där heller, bara pappa som lyckades med en havsöring. Lucky him!

Nu skiner dock solen så man kanske borde passa på att ta sig en simtur i poolen eller något. Det är ju trots allt sista dagen här, åker hem imorgon bitti. Ska bli tråkigt men ändå otroligt skönt! Dels får jag träffa min E igen och dessutom så närmar sig måndagen med stormsteg och Cypern är bara en liten liten bit ifrån! Packlistan uppdateras och allt känns kanon! :)

Nu är jag grymt sugen på en glass så ska nog kila in till receptionen jag sitter vägg i vägg med och köpa någon smarrig glarre! :D

Pussis!

matdags

Vi kom överens allihopa i familjen om att alla skulle ha en varsin dag där de lagade mat, så inte mamma skulle behöva stå för den sysslan hela tiden. Idag var det min tur att leka kock, men syster min var så otålig så jag fick nyss ett sms där det stod att maten är klar om 10 minuter. Jahapp, skönt för tillfället ju, men kommer säkert tvingas på att laga något en annan dag eller plocka in och ur diskmaskinen eller något annat jobbigt.. Haha, vilka problem va?!

Något som har varit problemfritt idag är vädret. Klarblå himmel och sol så långt ögat kan sträcka sin blick. Mycket skönt tycker jag och M som inte valde att följa med till Göteborg utan stannade kvar här för att steka vilket vi också har gjort! :) Vi hann även med en timmes tennis (självklart var det jag som var bäst!). Har även varvat solande med lite OS-tittande, välsigt spännande saker idag. 400-meters finalen, pingis med Jörgen och hästhoppning. Okej, hoppningen är väl inte det bästa, men när det finns guldchans så blir det plötsligt väldigt spännande och kul att titta på!

Nu är det nog bäst jag kilar till maten, är grymt hungrig!

Btw, pratade med J i telefon idag angående resan. Detta ser ut att bli mycket mycket bra! Vädret lär ju ha kommit upp för första dagen nu också eftersom det alltid är femdygnsprognoser. Vad säger ni? Kopiera in en bild på det senare eller?! :D

Hörs kanske senare!

Puss på er alla sötnosar!


fiskelycka

Vilken bra dag det har varit idag! Sov först väldigt länge och när man kommer ner för trappen väntar världens smarrigaste frukost som ena syster och mor gjort iordning. Meloner, massa bröd, fil, youghurt, olika frukter.. You name it! Ett härligt smakprov på vad som förhoppningsvis väntar nere på Cypern! :)
Efter frukosten blev det ännu mer sömn för att vila ut och sedan bar det av mot stan för att träffa S, vilket var riktigt roligt! :) Vi fikade och pratade en massa, har liksom en del att ta igen efter en hel sommar!

Sen har dagen bara varit välfigt lugn.. Åkte ut i ett par timmar och fiksade med pappa bland annat, fem vittlingar blev det till slut men pappa, ja han fick minsann upp en riktigt makrill-bjässe! Skönt att han äntligen fick fisk som verkligen fiskar hela tiden! :P

Nu ska jag nog traska tillbaka snart, kanske blir en tripp till Göteborg imorgon, man vet aldrig.. Om så är fallet så blir det en väääääldigt tidigt morgon så det är bäst jag sover snart!

Godnatt!


träffa S! :)

Nu bär det av ner på stan för att träffa S och ta en fika med henne, har liksom inte träffat henne på heeeeeela sommaren så det ska bli mysigt! :)

Puss på det! :*

saknad

Åh vad jag saknar E! Det här är ju helt sjuukt! Och hur fan ska det gå när jag är på Cypern?! Kommer ju knappast kunna/ha råd med att skicka sms så mycket som jag gör nu och än mindre ringa.. Blä! Vi hinner åtminstone träffas en dag medan jag är hemma och innan jag åker igen. Men usch!

Sitter iallafall och chillar lite med datorn nu men tänkte nog sova ganska snart iallafall. De andra började kolla på nån film direkt efter vårt spelande (som för övrigt inte var riktigt lika roligt idag + att vi var nog sämre på att både rita och gissa!) men jag kände inte att de var något för mig. Dessutom har jag sovit så oroligt de senaste nätterna att jag nog behöver mycket sömn redan från början, tidigt på kvällen. Har även vaknat upp de senaste dagarna med en fruktansvärd smärta i hela käken. Familjen min tror att jag gnisslar tänder medan jag sover, men varför skulle jag börja göra det helt plötsligt?! Men om så är fallet så måste något göras. Har liksom ont i käken under hela dagen och huvudet är också helt smärtsamt. Har det hänt något eller vad är det som sker? Måste besöka en tandläkare så fort jag kommer hem från all min semester! Ska ju dessutom till näs- och örondoktorn och har även bokat in tid hos en massör.. Det kanske är som mina systrar säger, att jag är en hypokondriker? Fast jag menar, jag har ju faktiskt problem?! Menmen.. Får kolla upp alla dessa senare som sagt!

Nu ska jag nog kila tillbaka igen, skulle kolla syrrans mail också fick jag sms om.. Jahaja.

Hörs imorgon!

Pussis på er!


mysdag

Idag har jag och min familj haft en riktigt mysig dag! Vi bestämde oss igår för att åka på utflykt någonstans och så blev det också! I Grebbestad har vi bara strosat runt och myst. Alla utom jag åt nån "jäääätttegod och underbar" fisksoppa, men jag är mycket glad över mitt val av laxpaté! Deras soppa föll mig inte riktigt i smaken alltså... Under hela lunchen på den mysiga fisk- och skaldjursrestaurangen så satt jag med mobilen och headsetet i högsta högg, allt för att lyssna på Stefan Holms höjdhoppsfinal.. Men nehepp. Ingen medalj där heller! Så tråkigt att alla de bästa inte håller hela vägen ju... Men samtidigt kul på hemvägen från Grebbestad att höra Johan Wissman gå till final. Haha, yeah, sportkommentatorn är på G!

Jaja, nu ska jag väl läsa klart alla bloggar jag följer och sedan kanske gå tillbaka till vårt hus för att tigga lite massage..? Blev så otroligt sugen på det efter att i en elektronikaffär testat en massagestol/dyna som var väldigt behaglig! Men allra helst skulle jag ju vilja att E fick massera mig.. Men neej.. Många dagar kvar tills jag får se honom igen, det tycker vi inte om!

Ha en bra fortsättning på dagen allesammans, jag ska nog iallafall ta en liten vilostund, man blev helt utmattad av vår lilla tripp under dagen. Puh!

Puss och Kram!


speldags!

Under kvällen har vi varit ute och fiskat lite med en båt som pappa hyrt under dagen, dock ingen fiskelycka för mig men M drog däremot upp en fin makrill!

Nu ska jag gå tillbaka till vårt hus där det vankas spel! Rita och Gissa it is! Wowowow, jag ska vinna! :)

Pussis!


steka

Kom hem för ett litet tag sen från stan, tyvärr blev det inget köpt för min del där... Eller, tre par strumpor från mataffären! Weeei! :P

Nejmen, har kikat runt på internet som vanligt igen, men nu är det faktiskt så att solen skiner utomhus så nu ska jag raska på hem mot huset och byta till bikini och kanske simma några längder i poolen! :)

Pöööözz!

bråk

Sorry för den enda uppdateringen igår trots att jag faktiskt var inne på internet mer än en gång.. Men vad tusan, jag kikade ju faktiskt på annat också! (Bland annat tar det en väldig tid att läsa igenom de bloggar jag följer eftersom jag ej kan kika så ofta!)

Dagen började med bråk idag, rätt så fjantigt egentligen, men jag är så trött på alltid få skulden för vad som än har hänt! Alltid alltid alltid är det jag som får ta smällen, och idag blev det alltså för mycket för mig som sa ifrån och blev väl rätt så.. förbannad? upprörd? ledsen? Ja, typ allt sånt där. Men nu är jag nog till slut lugn och dagen ska spenderas inne i Strömstad med förhoppningsvis en del shopping! Min favortbutik här, Sportshopen, ska besökas och en ny träningsoverall vill inhandlas! :)

Just det, skulle beställa lite solprodukter igår och hade precis klickat hem litegrann från en sida, då ser jag precis en annan hemsida som har halva priset på de grejer jag verkligen nyss beställt... Men jag hade tur! Drog iväg ett mail fort som attan för att avbryta ordern och det gick kanon, så nu får jag beställa de billigare produkterna! Skönt! :) Däremot får jag hoppas att de hinner komma fram innan fredag, men det borde det väl göra eftersom sidan säger 1-2 arbetsdagar.... Så nu ska det beställas!

Men först, Strömstad centrum! ;)

Pussis!

Förresten så är E väldigt, väldigt saknad! Och syster M kan inte sluta tjata om honom, haha.. Blir ju knappast bättre då ju! :P

internet!

Wohooo! Det finns så att man kan koppla upp sig här! Jag och syster försökte igår kväll, men hade inte rätt lösenord och så för att komma in på nätverket.. Men senare så såg vi att det stod på deras lokala TV-kanal och vips, idag kan vi äntligen kika internet igen! Weeei! Lycka! :)

Idag är det halvbra väder, men ändå bättre än väntat då det skulle bli regn. Så man ska ju inte klaga! Om det inte blir sol & bad så kan man iallafall ställa sig med iPoden och fiska! :)

Nej, nu ska jag kika vidare.

Ha en bra dag!

Pusssis!

trött & opackat, inte så bra..

Om 50 minuter "går bilen" hemifrån och då ska jag ju förstås vara helt klar.. Är jag ens någorlunda klar nu?! Njaaaee, knappast va.. Har slängt ihop en liten hög med saker som nog ska med, men inget är packat. Men vad sjutton, Strömstad en vecka lär man ju inte behöva alltför mycket kläder till. Bara jag har så att det räcker till att fiska i så är det nog nästan tillräckligt.

Och japp! Hoppet blev äntligen av igår! Fyfan vilken sjukt känsla att från 4 km (!!!) upp i luften kasta sig ut ur ett flygplan för att bara faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalla. Helt sjukt och riktigt, riktigt roligt! Berättar gärna mer om det en annan gång, för som ni nog kanske anar så har jag liksom något bråttom nu.. Dessutom är jag helt trött eftersom jag kom hem så sent igår också, herrejesus..

Men vi hörs kanske under veckan, mamma har för sig att det finns ett trådlöst nätverk i det allmänna huset som man kan koppla upp sig på. Jag får väl hoppas på det, annars blir det inget internetande på 1 vecka. Bara så ni vet liksom!

Så, ha en bra vecka om vi inte hörs!

Pusselipussanpusspuss!

FALLSKÄRM

Vet ni vaaad?! Nu ska jag iväg och hoppa fallskärm! Om en timme hoppar jag ut ur flygplansdörren, herrrreeguuuuuud!

Pusssss!


gääääääääääääääääsp

Gosh vad jag är trött! Gick upp vid femtiden och började jobba vid sex... Sa att jag var tvungen att sluta vid ett eftersom jag har så mycket att göra. Japp, gick därifrån ungefär då, pratade lite med chefen bara å så om mina tider jag skulle vara ledig.. Sen skulle jag bara hem och sova en liten, liten stund innan allt viktiga var tvungen att sättas igång. Vad gör jag? Somnar... Länge... Vaknade nyss och har fortfarande inte gjort nånting! Nu måste jag sätta lite fart ju! Framförallt måste passet hämtas! Tyvärr blir det inget M idag, stackarn mådde inget vidare :( Men nästa söndag, då jag är hemma en supersnabbis, då blir det minsann en snabb träff (och ett sorgligt avsked!) med henne! :) / :(

Dags att sätta fart!

Ciao!

sorgligt

Åh så trevligt det var ikväll! Men tyvärr riktigt, riktigt sorgligt.. Det kommer dröja ett riktigt bra tag innan jag träffar vissa utav dom igen, och framförallt, det kommer dröja riiiktigt länge innan vi kan träffas allihopa (idag var vi nästan alla!) igen.. Usch! Menmen, man får tänka positivt! M bara ska jag besöka i Paris! Har aldrig varit där men det blir nog riktigt kanon och riktigt mysigt att åka dit! Billiga flygbiljetter finns det och när jag väl är där så bor jag ju såklart hos henne! Perfekt! :D Sen S, hon ska flytta till Oslo, och samma sak där. Finns billiga biljetter dit och har aldrig varit där heller. Så riktigt perfa att besöka ytterligare en stad i världen tack vare mina underbara vänner som upptäcker den! Och sen har vi M, henne har jag inte träffat och sagt farväl till idag, utan det blir imorgon.. Där kan det nog bli lite svårare.. Ett litet samhälle på Nordirland, kan bli svårt att besöka på samma sätt som de andra ställena. Men det som är tur med alla tre, är att alla kommer hem till jul! Då blir det La Pasta och Bosse för hela slanten! Sen kommer S hem nångång och så.. Så jag får hoppas att man överlever! Men det känns ju såklart riktigt, riktigt tråkigt att splittras på det här sättet. Känns liksom som att skolan ska börja nu igen och allt ska bli som vanligt, men så blir det inte..

Jaja, vad jag tjatar! Jag börjar 06:00 imorgon så jag borde verkligen inte sitta här framför datorn. Men jag har suttit och haft ryck på datorn som vägrat att fungera, eller ja, iallafall internet! Men nu verkar problemet vara löst så nu kan jag sova gott! :P

Imorgon, vad händer mer än jobb då? Jag har faktiskt ganska många saker att göra. Måste börja packa både inför Strömstad och Cypern. Måste även inhandla saker jag behöver som jag inte har hemma. Ska även till polisstationen och hämta ut mitt nya pass, spännande! Vad mer...? Jomen självklart! Mys med min favorit-E :) Och sen som sagt, farväl till M..

Men nu är det dags för sömn, hoppas ni redan sover för det borde man verkligen ha gjort!

Puss & Godnatt!

fika med de bästa av de allra bästa :)

Nu ska jag ner och fika med de bästa människorna! Det blir som ett avsked innan folket sticker till världens alla hörn och kanter.. :(
På vägen ner ska jag hämta ut ett paket, mihi :) Och gud så jag längtar efter mat! En tonfisksallad får det nog bli! :)

Ha en trevlig kväll! :)

men hallå?!

Ååååh, riktigt irriterad är jag just nu! Pappa sitter och klagar över OS-boxningen på TV och undrar varför det ens får kallas för sport? Klagar även på domarna som sätter poäng på sina favoriter. Jag kontrar med att säga att isåfall är det ju så i varje sport där en domare existerar? Men neej, mitt exempel om fotbolls-domare som kan döma frispark lättare åt det ena laget än det andra, dög tydligen inte. Dessutom, det värsta av allt. Lite info kommer upp om matchen och det är tydligen i viktklassen "flugvikt". Vilket bara är 48 kg! Sjukt lite! Får då frågan, av min pappa, "hur mycket väger du?" Det ska han fullkomligt skita i, han vet att han sagt liknande saker tidigare till mig nångång och han vet att jag tar illa upp. Speciellt när jag är inne i vissa perioder, som jag känner att jag är på väg in just nu.. Tyvärr..

Nej, jag är irriterad och luktar fortfarande äckligt. En dusch kunde inte komma mer lägligt, skönt att lämna detta rum för ett tag!
Btw, pappa har nu höjt volymen, satt sig tillrätta och ser ut att vara riktigt inne i matchen. Ingen sport var det? Jomen tjeena!

utmattad

Herregud, jag tar verkligen inte hand om min kropp! Och det är något jag verkligen borde göra! Borde dessutom kunna tänka efter och se hur jag själv mår innan jag tackar ja till saker och ting.. Vad pratar jag om? Jo jobb såklart! Jag är så inställd på att tjäna tjäna tjäna pengar så jag känner ju inte efter hur mår kropp kan reagera på det. Jag jobbade ju öppning i förrgår, vilket betyder att man börjar klockan 6. Det efter att ha sovit alldeles för få timmar under natten. Igår, ja då var det dags för stängning, kom från jobbet strax efter halv 2 men kunde ju knappast sova förrän fyratiden.. Sen idag. Sovit som en kratta under natten, vaknat upp ett flertal gånger, för att till slut bli väckt en sista gång vid 9 för att dom vill att jag ska börja 10 iställer för 11. Det värsta av allt.. Jag äter ju knappt! Idag till exempel, åt inte förrän jag slutade kl. 15. Och igår, åt inte mat förrän vid 19 på kvällen, och då hade jag bara ätit en macka - på heeela dagen! Det är ju sjukt! Inte konstigt att mitt immunförsvar är nere i botten jämt, jag tar ju inte hand om mig alls! Usch.. Jag måste verkligen tänka till från och med! Både över sov-, mat- och framförallt, jobbvanor. För det här håller inte. Pengar är trevligt, men hälsan är viktigare! Eller vad säger ni?

Nu ska äckliga jag ta en dusch, kan ju inte säga att jag luktar hallon..

Puss på er!

jobbb

Blä, jobb om två timmar.. :( Men nu, träffa E en stund innan! :)


drömbil!

Min drömbil (en av de många iallafall) har nästan alltid varit en Porsche Carrera, men nu har jag hittat en rejäl utmanare! Läste lite på Aftonbladet hemsida och klickar in på en motorsida där och hamnar hos en artikel om denna drömbil - en Fisker Karma. Ni ser väl själva vad jag menar?! :)



Någon som känner sig sugen på att ge mig denna läckerbit? Jag menar, närmare en miljon kronor är väl en baggis? :)

morgonmänniska?! jomenvisst....

Hej hopp!
Vet ni hur duktig jag har varit idag eller?! Skulle jobba 06:00-16:00 (japp, ni läser rätt!) och det gick ju alldeles utmärkt att komma upp ur sängen imorse, trots att den ringde redan 05:00... Snoozade lite (såklart!) innan jag gick upp, men jag hann ju för sjutton till och med sminka mig innan jag stämplade in! Och dagen gick faktiskt hyffsat snabbt också, även om tröttheten har slagit till ibland.. Men nu är det tvärtom igen! Pigg och glad och är sugen på att hitta på något! Och vädret består ju för en gångs skulle inte av regn så man kanske borde passa på egentligen? Fast jag har inte tid... "Alltid denna tid" som E sa häromdagen till mig, men det är ju så tråkigt nog! Jag är så dålig att planera min saker väl så för mig tar det alltid onödigt lång tid, vad jag än ska göra. Skjuter alltid upp saker in i det sista och gör annat när jag borde ordna de där viktiga sakerna.
Men nog om det! Har lite tråkiga saker som jag faktiskt måste hinna med här hemma idag, men också en del roliga saker, sånna där som hjälper en att få tiden att gå lite snabbare! Som till exempel det jag måste sätta igång med, nämligen att planera min packning till Strömstad respektive Cypern. Blir ju lite kläder, skor och diverse andra saker som ska med till båda ställena, och då måste jag se till hur jag ska ha det rent och så eftersom jag knappast kommer ha någon lång tid på mig att packa mellan resorna. Men det ska bara bli roligt! Något mindre roligt är städning och att göra upp om pengar med mamma. Hon handlar ofta saker åt mig (t.ex. på Systemet) och jag ger aldrig pengar till henne på en gång, vilket innebär att det bara byggs på och byggs på hela tiden och nu, nu har det byggts på så mycket att vi måste tänka tillbaka långt i tiden för att se hur mycket jag är skyldig henne. Och ni hör ju själva, det är ju en smärre summa som lär försvinna från mitt konto.. Nu ska jag tänka så det knakar så jag kommer på saker som hon är skyldig mig! Låter bra va?! ;D

Nu känner jag matlukt från köket också, och det doftar rejält gott kan jag lova! Får se vad det bjuds på! hade ju tänkt börja mitt nyttiga liv idag, men det gick ju åt skogen. Men imorgon, då lär ni se upp! För då kommer jag!! ;)

Ciao på er mina sweetiepies!

golf golf golf

Japp, idag har det varit golf för hela slanten. Inte för min egen del, utan det var ju finaldag på Scandinavian TPC på Frösåker. Annika Sörenstam tappade lite på slutet och fick ingen toppplacering (delad sexa) utan vinnare blev en överlägsen sydkorean. Bla bla bla, intresseflaggan hissas? :P Har iallafall varit ute hela dagen och kollat på toppgolf, även inkasserat en till pikétröja (dock en för stor sådan..) och varit med i en massa tävlingar (såklart!).

Gårdagskvällen spenderades med min E som kom hem från Skåne. Vi gick på Hancock på bio och visst var den bra! Men jag trodde faktiskt att den skulle vara lite mer oseriös än vad den var. Handlingen var ju lite komplicerad och jag trodde han (Hancock) skulle vara blåst hela tiden och så, men så var det alltså inte.. Menmen, mycket trevligt och kul att äntligen få träffa E igen. Myspys! :)

Och justja! Jag har ju inte varit sådär jättesnäll mot mitt jobb idag.. Sjukanmälde mig men borde ha gjort det mycket tidigare på morgonen än vad jag gjorde. Till råga på allt råkar jag skicka ett sms till den personen som helst av allt inte borde ha fått det! Så går det när man är trött och helt borta.. Herregud, jag ska då alltid lyckas!

Nu är det något ätbart som jag behöver och sedan en skön dusch! :) Sen får vi se om jag får träffa min E ikväll också! :)

Pussipuss!

ingen fallskärmshoppning :(

Nix, ni ser ju redan i rubriken vad jag vill säga.. Vädret är för dåligt för att hoppningen ska bli av idag så då har man gått och "blivit rädd i onödan" som G nyss uttryckte det.. Tydligen så spöregnade det just nu på Johannisbergs flygfält och det var alldeles för blött för att det skulle vara säkert att åka upp. Vi får väl se när det väl blir av då, G skulle ringa och kolla om det fanns tid på fredag eftersom jag åker till Strömstad på lördagen. Isåfall blir det klockan tre på eftermiddagen så om det är fint väder så är det ju varmt och så :)

Menmen.. En vecka till att hinna bli nervös under! Helt sjukt ju, falla fritt i närmare en minut.. Ja jag säger då det.. :P

Nu ska jag nog ta en dusch så jag piggnar till lite, går fortfarande runt i mjukisbyxor och sovtshirt..

Ciao!



Nope, ingen hoppning idag. Men kanske på fredag? :)

utvilad

Gud så skönt det var att sova inatt! Fick äntligen sova ut och när jag vaknade vid halv två och efter att ha sovit non-stop från strax innan fyra, så kände jag mig verkligen utvilad och på bra humör! :) Dock började mammas tjat ganska direkt efter att jag kommit ner och skulle äta frukost... Puh.

Har ni sett vädret förresten? Jättemolnigt och jag tror till och med att jag kan ha hört åskan för en liten stund sen. Med andra ord så verkar det inte bli någon fallskärmshoppning för min del.. :( Tråkigt! Däremot föredrar jag ju att hoppa i fint väder som jag sa förut, men om inte hoppet blir av idag så är jag väldigt osäker på om jag kommer hoppa tillsammans med min kompis G.. Blir nog svårt att få våra tider att passa ihop med varandra efter det här, jag ska resa en del och vad du ska göra vet jag inte. Menmen..

Nu ska jag nog göra lite nytta så mamma slutar tjata åtminstone litegrann på mig. Och vet ni? Idag kommer E hem!! :)

Ha en bra dag!

Puss & Hejsan!

hemkomst

Halloj! Kom nyss hem, och nej jag har inte varit ute på krogen. Om det ändå hade varit så väl.. Nej jag har ju varit så duktig och jobbat, och eftersom jag sällan kan säga nej till saker så blev det att jag åkte ner på stan och jobbade till tre iallafall.. Men det gjorde inte så mycket faktiskt, jag blev allt piggare under kvällen jag jobbade och stängningen gick supersnabbt och var inte alls jobbig, så farligt att åka ner på stan var det knappast! Men nu sitter jag här i sängen, fortfarande uppe i varv och kommer inte kunna somna på ett tag.. Menmen..

Men nu till det jag verkligen ville få ur mig.. Jag är så upprörd så det finns inte!!!! Jag hade ju ansökt om ledighet för läääängesedan bara för att det verkligen inte skulle vara några problem alls med att vara ledig nu i augusti när jag ska till Strömstad och Cypern. Vad får jag då se på schemat?! Nääämen, har knappt fått en enda ledig dag!! Vad sägs om nio tider som behövs tas bort, varav fem av dessa är stängningar. Tack för den! Messade chefen som är på semester och frågade hur det kunde bli så, och hon ska lösa det där säger hon när hon kommer tillbaka. Ja det lär hon ju göra, jag skiter i om det blir problem för dom, hon lovade mig att det inte skulle bli några problem alls, speciellt när jag sa till så pass tidigt.

Men aja, nu ska jag nog försöka få lite sömn. Måste vara pigg till morgondagen då jag ska.... HOPPA FALLSKÄRM!! Jössen säger jag bara, men ack så mycket jag ser fram emot det! :)

Sov sött allihop!

må dåligt, nej tack!

Ååååh, jag mår inget vidare! Gick upp jättetidigt imorse igen eftersom vi skulle jobba första passet idag också. Kände redan då att jag inte var riktigt kry i kroppen. När vi väl kommer till Frösåker så var tävlingen inställd till först lunch, och sedan helt och hållet denna dag. Inte så konstigt med tanke på hur mycket det verkligen regnat! Så det var bara att åka hem igen. Riktigt skönt tycker jag som har sovit och sovit och sovit.. Mår typ illa blandat med ont i huvudet/ögonen men främst i en tand långt bak i munnen. Fy tusan att den lilla kan påverka så mycket. Sen har jobbet försökt att ringa mig kanske 15 gånger under tiden jag vilat och när jag väl pratade med dom så var jag deras sista hopp om att gå stängning.. Snäll som jag är ska jag också göra det men klart jag satte lite egna regler! Muaha! Börjar inte förrän 19, ska få gratis mat och en till platta med cola light. Dessutom ska jag se till att få göra det jag vill göra, ska låta de andra slava för mig, inte tvärtom!

Nu måste jag göra mig iordning så jag kan åka lite tidigare och äta något. Oliv- och fetaostkorver de åt här hemma var liksom ingen höjdare för mig som inte gillar något utav ingredienserna..

Just det! Ska ju egentligen hoppa fallskärm imorgon men får se hur det blir med det. Det allra bästa vore ju såklart att hoppa i strålande sol och se hur vacker utsikten är, men frågan är om det blir något hopp överhuvudtaget med tanke på hur vädret är. Får hoppas på sol imorgon kväll! :)

Ha en trevlig kväll allihopa!

Pusss!

Happy Gilmore

Jag som skulle sova tidigttidigt idag.. Av en slump såg jag filmen Happy Gilmore börja på femman för nån timme sen, och eftersom det är en av mina favoritfilmer så var jag ju bara tvungen att titta vidare! Så här sitter jag framför TVn och datorn och blir bara allt piggare och piggare.. Jag måste ändå sova snart! Menmen.. Nu har filmen börjat igen så bäst jag kikar vidare! Btw, för er som ej vet vad den handlar om så kretsar handlingen kring golf. Passande va?! Fast dock på ett lite roligare sätt med Adam Sandler i huvudrollen! :)

Ska sova efteråt, jag lovar! :)

Pussis!

regn & storm, fifan

Kom hem för ett tag sen efter att ha varit på Frösåker Golf and Country Club hela dagen lång (den började redan klockan halv sju för min del då jag klev upp, huuuh!). Väl där skulle jag och även många andra, inklusive far min, vara funktionärer på TPC-tävlingen i golf. men usch vilket väder det var att stå utomhus i! Spören och blåst så in i norden! Inte blev det bättre av att jag stod vid ett hål vars ena sida är mot Mälaren, yeah, storm rätt mot mig! Stod även ensam i cirka fem timmar innan jag bytte station. Tror ni det var kul eller? Stå och vifta med flaggor å grejer, men en duktig forecaddie var jag minsann! :)
Dagen fortsatte iallafall i regn men det blev lite roligare när jag skulle stå och hålla upp sån där "Quiet Please"-skylt. Man var lite mer bossig liksom! Så dagen gick lite snabbare och och guuuuud så skönt dte var att komma hem och in i värmen. Brrrr säger jag bara! Och just det! Har nu bytt jackan till herrmodellen så nu gillar jag jackan mer, fast den kanske är för stor nu istället? Ääh... Kräsna jag..

Nu ska jag nog ta en varm dusch och sen väntar tacos, fy sjuttsingen vad gott det ska bli! För "lunchen" vi fick idag kan man väl knappast kalla för mat så det ska bli gott med något riktigt smaklig och varmt.

Nog snackat, hörs senare!

Ciao!

biodags!

Då var det dags för bio igen då! Sex And the City gäller.

Oj!! Nu står visst M på gatan och väntar på mig, hörs! :)

lycka

Jag är glad hela jag och dagen har bara flutit på helt som den ska! Har varit och ansökt om pass och det beräknas vara klart den 13e så det är ju knappast någon panik med det där! :) Att jag däremot fick vänta i 1½ timme på polisstationen var väl mindre kul, men så fort jag tänkte efter varför jag stod där så gick inte tiden sådär jättelångsamt iallafall!
Efter polisen har jag traskat omkring på stan litegrann och kikat, lämnade även tillbaka en tröja som jag insåg var helt onödig. Passade även på att äntligen köpa de efterlängtade chinosen jag skulle ha från Gina Tricot. Tyvärr var de mörkblåa slut så jag slog till på ett par svarta iallafall. Riktigt fina och passar ju faktiskt till mycket mer också! Men vem vet, dom är ju så pass billiga att jag kanske köper de blåa också när/om de kommer in! :) De svarta blir iallafall helt perfekta när jag ska jobba på Frösåker under helgen! Fyndade även en baströja för cirka 30 kronor på Gina. Vad blev det mer..? Jo, hittade två fina bh:ar på rea också, och jag som faktiskt behövde såna köpte båda två! Hihi, fyndar'n har varit i farten! Och som grädde på moset blev det 2 söta diadem från HM. Så min dag har varit really lovely och jag har fått mycket gjort! :)

Nu ska jag nog åka iväg och fynda lite till i form av solkrämer från ÖB. Har sett annons att de ska ha billiga och bra sådana så då är det väl bara att jag passar på! Jag menar, det är ju knappast lång tid kvar tills jag kommer behöva dom! :D

Ikväll är det bio med M som gäller, hihi, äntligen ska vi gå och se SATC! :)

Men vi hörs senare people!

Pusspusspusspuss!


KLART!

Iiiiiiiiiih! Har precis bokat vår resa och nu är allt bokat, betalt och klart!!!! Den 25e augusti lyfter vi från Arlanda kl.06:50 och cirka fyra timmar senare är vi framme på vårt fyrstjärniga hotell i Ayia Napa där vi kommer få en helt underbar vecka! :) Nu ska jag minsann börja klura på vad jag ska packa ner i min nya resväska och se vad jag behöver införskaffa. Jag vet iallafall att jag ska köpa med mig Hawaiian Tropic så jag blir riktigt brun och fin! :) (Dock inte oljan med SPF 0, det skulle nog inte min hy må särskilt bra av! :P)

Nu är det bara att tagga till och se fram emot resan! :) Skönt att jag är uppe tidigt så jag (förhoppningsvis) hinner med alla ärenden jag har. Ska nog ta en dusch nu så jag inte blir alltför skabbig på passkortet. Hihi.

Ha en bra dag gott folk!

Puss & Kram!





Hihi! :)



sova någon?

Herrejösses, nu är det verkligen på tiden att jag går och sover! Dock är det inte helt lätt när jag vänt på mitt dygn helt totalt.. Men jag har många saker att ordna under morgondagen så jag måste vara pigg och få ut så mycket som möjligt. Tänkte dock bara lägga in lite bilder på hotellet vi ska till (och som jag ska boka om sisådär 6 timmar och 21 minuter! :D

St&aouml;ng fönster

St&aouml;ng fönster

Lovely va?! :)


Ayia Napa!!

Resan är nästan till 100% klar nu! Äntligen!! :D Resmålet blir Ayia Napa på Cypern på ett 4stjärnigt hotell med halvpension! :) Vi ville ju hitta en lösning där vi alla tre kunde åka med, och denna hittade jag och skulle bokat den idag innan jobbet egentligen, men blev sen hem från stan då bussen aldrig kom så jag hann inte det.. Men imorgon klockan 9 när Solresor öppnar sin kundtjänst så ska det bokas! Iiiih, så roooligt! :D Jag längtar verkligen! :)
Det jag dock inte längtar till som har med denna resa är att jag kommer vara borta från E jäättelång tid ju.. :( Först en vecka i Strömstad med familjen, och om vi ska till Göteborg i 2 dagar efter det så betyder det att jag kommer vara hemma i ungefär.... fyra timmar (!) innan jag åker till Cypern.. Så närmare 15-16 dagar utan honom! Herregud! Idag åkte han till Skåne också och är borta från mig i 5 dagar, bara det känns hemskt! :(
Menmen, man får helt enkelt se det positiva i allt! Och btw, 2 månader idag! Hihi :*

Nu ska jag varva ner till efter work och verklien försöka sova tidigt ikväll. Har massor som måste ordnas imorgon så jag behöver hela dagen på mig!

Hörs sen!

Puss på er!

blä

Ibland är allt som en bergochdalbana. Just idag är det neråt (eller säger man uppåt som i uppförsbacke när det är dåligt?). Försov mig lite imorse så jag inte hann äta någonting innan jag började, så jag gick och hungrade ihjäl mig tills klockan blev fyra och jag äntligen fick sluta.
Sen blev det hem och stressa vidare, ta en snabbdusch och byta kläder och ut mot golfbanan för att slå världsrekordet i speedgolf. Mobilen dog när jag var 2 meter från Annika så inga kort blev det heller. Rekordet uteblev det också men regnet var däremot på plats så ett andra försök blev aldrig av. Menmen, det var kul att vara med iallafall :) Och en boll har man iallafall "fått" från dagens försök, skönt! ;D
Sen så är det det med kläderna som vi funktionärer ska ha på oss under TPC (ni vet tävlingen som anordnas av Annika där många stjärnor deltar). Pikén snygg och bra, kepsen också. Men tröjan.. Röd och lite stor? Sen jackan.. Borde vara fasligt snygg men är istället lite för liten och slimmad. Vill ha herrmodellen! Menmen.. Det får duga!
Men det "värsta" av allt med idag.. Ingen resa bokad. Jag tror faktiskt att den kommer ta slut innan vi kommer ta tag i det. Men frågan är om vi ens kommer komma iväg överhuvudtaget? Som jag nämnde tidigare är det ett enda datum som alla kan och det har blivit lite dålig stämning och så där.. Jag vill verkligen åka på den jag hittat! Vill inte betala mer och datumet passar mig utmärkt! Får väl an se hur det blir med det där..

Nu ska jag iallafall fortsätta titta på CSI och bara ta det lugnt, är helt slut idag också. Imorgon bär det av till Polisen för att fixa nytt pass, tydligen så måste det gälla minst 6 månader efter hemkomst när man reser till Turkiet, och det gör inte mitt. Så jag ska försöka dölja utväxten så gott det går på kortet jag tvingas ta imorgon! :P

Hörs senare sötisar!

Puss & Kram!

(Måhända att detta inlägg kommer se lite vajsigt ut, har blivit nåt konstigt nu när jag skriver, men jag ignorerar det och publicerar ändå!)


glad! :)

Nu är det så att jag är ganska glad! :D Dels så har tiden ordnat sig under morgondagen (tack så jättemycket L!!!!) så jag får spela speedgolfen på VGK med bland annat Annika Sörenstam. Men jag är också otroligt glad över att ha hittat en helt underbar resa! Platsen är Side i Turkiet och hotellet verkar helt lovely! Och det blir bättre.. Med alla extrakostnader som försäkring, transfer, mat på planet osv.. så slutar priset på typ 3200 - med halvpension! Awiiie! Boka boka boka?! :D Dock ett litet, litet problem... Jag och B var ju de ursprungliga som skulle resa, och har vartefter frågat om folk ska hänga med. Eftersom många ska börja plugga och så så har responsen inte varit den största. Men J ville jättegärna följa med, men hon kan bara ett datum som jag och B också kan.. Så ett enda datum för att få ihop alla oss tre, och just den dagen har inte bra och billiga resor kan jag säga tyvärr.. Så frågan är hur vi ska göra?! Jag är väldigt tveksam till att en bättre resa till ett bättre pris går att hitta någon annanstans? Menmen.. Boka snart lär vi göra iallafall!

Nu ska jag duscha, jag vet, är riktigt seg som inte gjort det ännu, men har suttit och läst en massa om Side ju! :D Har dessutom tvätt som ska hängas upp.. Blä för det!

Dags att rappa på lite så jag inte är dödstrött imorgon.

Godnatt på er sötnosar!

snällarååå

Åååh, jag jobbar imorgon kväll och samtidigt är det speedgolf på min golfklubb. Ett världsrekord ska försöka slås och självaste Annika Sörenstam ska komma dit och förhoppningsvis vara den som sätter den sista putten på artonde hålet. Jag vill och får vara med under detta försök/tävling men jag jobbar ju då! Ååh, C kan du inte svara och säga att bytet går bra?!

Jag vill, jag vill, jag vill!!

trötttt!

Ni kan inte förstå hur trött jag är!! Inte så att jag vill sova, men kroppen är helt slut. Har sprungit som en jäkla marathon-löpare idag på jobbet och hoppat omkring mellan alla stationer, så svetten har runnit på kan jag säga!

Nu är det äntligen lite mer lugn och ro här hemma - syster har åkt hem till sig! Haha, kommer väl inse om ett par dagar hur skönt det faktiskt har varit att inte vara ensam med mamma och pappa, men just nu känns det bara finfint. Och vet ni? Det betyder ju att äntligen får sova i min egen säng! Iiih, kanske ryggontet försvinner också. Och nacken. Och huvudet.... Tacka vet jag min säng i mitt rum! :)

Nu är det bara chill här hemma som gäller, var hemma hos E och myste hela kvällen igår så det är väl lite snällt av mig att hålla mig hemma idag. Får äta upp kräftorna som de sparade åt mig från igår sen också, men just nu är jag fortfarande proppmätt efter min middag. Ska tvätta litegranna och kanske städa mitt rum lite, är i väldigt stort behov av det! (Att ha städat, inte att städa för det klarar jag mig mer än gärna utan!)

Nejmen usch vad jag bara skriver en massa strunt, dags att jag gör något, kanske en dusch för att få bort allt klibb och allt flott från work? Men jag oooorrrkar inteee! Trött.. Massage någon? Tack!

Hörs!


åååh

Nu går familjen mig på nerverna igen! Det är helt sjukt hur dom kan tjata angående allt! Klockan är snart fem och vi har nyss ätit middag, sen ska vi äta kräftor och dom vet mycket väl att jag ska iväg sen. Men tar dom någon som helst hänsyn till det? Knappast. Så jag kan väl skita i de jäkla kräftorna så jag kan få åka iväg som jag sagt hela tiden. Dom skulle ha ätit det igår eftersom jag ändå inte kan vara med nu. Blä!

Aja, dags för fika snart. Efter det blir det dusch så jag äntligen kan få åka hem till E istället. Ska jobba 9-17 istället för 11-20 imorgon så det blir ingen sovmorgon precis, men däremot hinner jag träffa syrran innan hon åker hem till GBG igen.

Hörs sen!

Ciao!

puh

Usch, jag befarar verkligen hur den här dagen kommer att gå. Jag är redan sjukt trött och seg och det är om bara några timmar som mitt mördarpass börjar.. Fy sjutton! Dessutom så är vädret en stor besvikelse.. Kikade SMHI (eller svt:s hemsida rättare sagt) igår kväll och prognosen berättade om 28 grader sol under dagen. Skönt tänkte jag eftersom jag inte börjar jobba förrän tidig kväll. Men nej, molnen tittar fram mer än solen och det enda som känns som fint väder är den kvava värmen som finns vart man än går. Så nu istället ska jag nog ta mig ner på stan för att kika på lite kläder och så. Har lite grejer som jag saknar och som jag kanske kan hitta nu på slutrean. Skulle ju dessutom kolla på ett par chinos förrförrförra veckan, så det kanske är på tiden att jag kollar på dom nu! Fast dom är väl vara slut för länge, länge sen.. Sen håller jag tummarna för att min bikiniunderdel finns på HM för nu är den verkligen helt slut på HM:s hemsida och jag vill inte skicka tillbaka överdelen, för bikinin är ju såå fin!!

Menmen, ska nog ta en dusch nu och kila ner så jag hinner med lite innan work.

Ha en bra dag!

Pussciao!

RSS 2.0