festis

Det blir vintillställningen iaf... Bläää säger jag, men det kanske blir roligt. Det återstår att se..

Ciao ciao!

live from gothenburg

Hello mina vänner!

Sitter här helt utmattad efter en dag traskandes i Göteborgs butiker. Blev dock inte alltför mycket inhandlat för min del, men syster min fyndade massor med saker! :) Jag fick nöja mig med två t-shirtar och ett par strumpor, wooohoo! Sen har jag varit inne på två Gina-butiker, men ingen av dom hade min tröja :( Eller, den ena av dom hade i L och XL, inte riktigt rätt va.. Menmen, kanske den finns imorgon? :)

Ikväll är det inte riktigt bestämt vad vi ska göra. En av Helenas jobbarkompisar har vinkväll/inflyttningsmingel, men ska jag vara ärlig så är jag inte så sugen på det. Som sagt är jag helt slut och sen måste man fixa iordning sig och njaa.. Jag vet inte. Vi var ute igår på after work som senare blev utgång med henne jobbvänner, och visst, det var trevligt, men ikväll vet knappt Helena vilka som skulle dit. Så jag skulle nog föredra att bara vara hemma, fast vem vet, kanske blir det kalasroligt?

Justja, var på bio igår också, om hur Afrika påverkas av Dakarrallyt, 7915 km heter den. Ickeee bra! Fytusan!

Äh, nu orkar jag inte skriva nå mer. Vi hörs senare! :)

Puss på er och krya på dig sötnosen min! :( :*

Göööööteborg!

Sorry för sääämst uppdatering igår..

Men idag blir det Gööööööteborg! :)

Pussis! :*


time for sööömn!

Nej vad säger ni? Dags att dra sig kanske.. Att jobba idag var väl ingen höjdare precis, eller, det var inte jobbigt, men inte heller roligt. Och varenda kotte frågade hur det var med huvudet, men daaah, operation kanske lite värre någon?! I vilket fall..

Imorgon ska jag jobba mellan 10-13. Sedan gitarr lite drygt en timme senare. Ska kika på Gina om "min" tröja finns nu (hoppashoppas!!). Hem och städastäda. Till IKEA köpa det viktigaste jag vill ha på en gång till mitt rum. Eventuellt inköp av en tv på Elgiganten. Ner på staden igen, denna gång för bio med mor; Australia. Sedan hem igen så kommer Erkiss förbi och myser tills fredag då jag pyser till Götet.. :) / :(

Nattinatt på er!

my back's hurting :(

Fyy tuuuuusan så jag sliter! Jag har burit, skruvat, dammsugit, torkat golv, dammat av och gud vet vaaad! Jag har med andra ord varit mer duktig än vad jag har varit på otrooooligt länge! Dock har min rygg fått sota för det då jag burit alla tunga saker på ett alldeles för felaktigt sätt..

Äääh, nu är lasagnen klar så nu ska jag äääta! :)

Tjing! :*

awiiie

Nu har jag varit duktig va?! Tvingade mig upp där strax efter tio (pappa kom hem och skulle köra till återbruket med de kartonger och dylikt jag städade ut ur rummet igår, så okej han tvingade mig upp :P). Men ändå! :) Så nu har jag redan ätit frukost, sorterat ALL min smutstvätt, och det var ju inte lite kan jag säga!! Så nu är första maskinen igång :) Och jag är igång med städandet! :D

Så vi hörs senare! :)

städa städa städa!

Nu räcker det för idag! Operation få-mitt-rum-rent-och-snyggt får minsann fortsätta imorgon. Men nu har jag iallafall surfat runt på IKEAs hemsida och hittat massa smått & gott som jag vill inhandla till my roooom! :) Fortfarande ser det ju ut som craap härinne, men för varje minut, timme, dag jag fortsätter städa här så blir det ju bara roligare och roligare då jag närmar mig slutet! Det ska bli sååå tjusigt ska ni se! :)

Sen var ju bandyn spännande, iallafall ett litet tag. Eric och hans Köping hade väl ingen större chans mot serieledande Tillberga, men det var ändå kul att få se honom spela (dvs då han inte satt på utvisningsbänken ;D). Tyvärr var väl domarna lite rädda för de skrikande Tillberga-supportrarna, för sådär solklara offsides missar man bara inte :S Menmen, det var som sagt kul att få se min sötnos spela iallafall! :)

Efter bandyn svängde vi förbi McDonald's, var sugen på en liten cheesis, gick dock in för jag såg att det var sköningar som jobbade, så blev lite annan free food i form av smarrig El Nacho (<3), pommes och cooola! Tror nog mor & far blev sura dock att jag var så seg, men heey, inte mitt fel, Camillo glömde ju bort att göra min burgare! Men gott vare! :)

Så imorgon då, ska verkligen försööööka gå upp tidigare än efter lunch. Vill gärna hinna en bit till i mitt rum, för på kvällen jobbar jag ju.. Fastän jag inte ens är riktigt frisk än! Känns ju mindre bra faktiskt! :( Sen måste jag tvätta tills min Göteborgs-tripp på fredag, såvitt jag vet jag har knappt ett enda rent klädesplagg?! Uschusch..

Äääh, nu skriver jag bara massa strunt för att slippa sova. Men nu ska jag nog dra mig iallafall! :) Sen måste jag bara passa på att gratulera Beatrice som har fått jobb läste jag på hennes bloggis! Fy tusan vad kul hörru! :D Som jag skrev i en kommentar hos henne, det är tur att det finns människor i världen som tycker om barn, för jag skulle nog aldrig klara av jobbet som förskole/dagis-fröken. Men vem vet, det kanske är det jag blir som stoor (större)?!

Godnatt med er cookies! :*

bandy-dags!

Hello igen! :) Vet ni?! Jag var faktiskt riktigt duktig och började rejält med städningen, så nu har jag kommit en liten bit på vägen iallafall :) Men det är så sjuuuuukt mycket grejer som jag äger alltså!! Vet inte hur jag lyckats samla på mig allt detta genom åren egentligen :S Men mycket måste tyvärr kastas nu eftersom jag har på tok för mycket saker mot vad jag har plats.. Menmen. Sen vill jag bara säga att jag tog en Förebild innan jag hade gjort någonting i mitt rum. Så när jag nu än blir färdig med mitt rum, då ska ni även så se en Efterbild! :)

Nu ska jag borsta tänderna och sätta på mig jacka + skor, och så bär det av till Rocklunda för att se min sötnos spela bandy! :)

Pussis!

guten tag!

Hello mina nissar! Tog en liten sovis idag också, fortfarande helt knäckt när klockan ringer då jag vill gå upp (idag ringde klockan 10:00), så jag låg kvar och sov från och till tills klockan blev ett. Där fick det vara nog. Men vad har hääänt? Varför kan jag verkligen inte stiga upp tidigt?! Sen gör halsen fortfarande ont :( Och öronen.. Ska jag aldrig bli frisk liksom?! Jag har iallafall varit lika "duktig" idag som igår, plockat ur & in diskmaskinen. Parteeeey! Sen har jag sett en hel del tusenlappar försvunnit från kontot då jag betalat en massa räkningar.. Det var ju faktiskt mindre roligt.. Och nu sitter jag i mitt rum och ser hur stökigt det är, men inte orkar göra något åt det. Men om jag verkligen tar mig i kragen, städar ett par timmar så det iallafall ser liiite bättre ut, då kanske jag blir på bättre humör så jag orkar skrika fram Erics lag till seger ikväääääll?! :)

Hasta la vista iaf! :)

godnatt!

Nu har jag varit riktigt duktig när jag skulle borsta tänderna, för förutom själva tandborstningen så har jag även använt tandtråd och Listerine. Så nu känns hela munnen ren och fräsch! :) Det var efter att Eric använde Listerine medan vi pratade i telefon som han påminde mig om att vi faktiskt inte går gratis till tandläkaren längre, så det är ju lika bra man sköter om sina gaddar ordentligt! :)

Nu ska jag gå och sova, tänkte försöka få lite mer gjort imorgon än vad jag fått idag.. Och sen imorgon kväll är det bandy som gäller, Erics lag möter Tillberga så det är ju bara att tagga och hoppas det blir lika mycket folk i hallen som det var igår på finalen! ;) Hrmm.. Jag sa ju hoppas..

Godnatt med er och sov sött mina änglar! :*


herreguuud

Jag kikar på en dokumentär på femman (som alltid så är det en knasig dokumentär) som heter "Hälften man, hälften träd". Det handlar om en man som har utväxter på sin hud som liknar trä, alltså att hans hud har rötter typ. Ser iallafall helt sjukt ut och hans händer ser man knappt att det är händer, ser bara ut som träklumpar. Så långt var det redan knasigt nog, men då kom resten av sk Klanen, en grupp människor som också är annorlunda på något sätt. En av dom hade bubbelliknande utväxt på sin hud, en annan såg helt förvriden ut och ja, det fortsatte sådär. Och vet ni?! Dom jobbar på cirkus och får pengar för det. Deras jobb är alltså att folk ska få titta på dom och skratta åt dom. Hur sjukt är inte det? :S Nu är det reklam i dokumentären och efter pausen beger sig hela Klanen in till staden för att se efter framtida jobb. Herregud.


still sick

Usch, jag skulle vilja ha något annorlunda att skriva för en gångs skull, typ: "Idag känner jag mig friskare än vad någonsin har gjort, har sprungit 3 mil på rekordtid och nu ska jag laga mat efter att ha städat klart mitt rum, ja faktiskt hela huset!". Men riktigt så är det ju inte.. Har fortfarande så ont i halsen att jag knappt kan svälja,  handen är helt blå/svart av nålen som satt där och lusten att gå upp ur sängen på morgonen finns verkligen inte. Min syster kom in i rummet halv åtta och sa hejdå (trodde hon skulle åka hem klockan 12, så nu har jag lite dåligt samvete att jag inte var hemma igår och umgicks med henne). Sen efter hon sagt hejdå så låg jag kvar i sängen och sov. Länge. Visst, jag vaknade ju upp nångång vissa timmar, men jag orkade verkligen inte gå upp ur sängen! Så klockan två, då tyckte jag att det räckte och jag tvingade mig verkligen upp ur min sköna, varma säng.

Det enda nyttiga jag har gjort idag är att plockat in och ur diskmaskinen. Wowowowow liksom! Hmm.. Är iallafall sjuk från jobbet så det känns lite skönt att jag sitter här istället för att slita därborta, men fattig är precis vad jag kommer bli i februari. Sen ännu mer negativt med jobbet. Kollade hur schemat ser ut för första veckan i februari (mitt jobb är aaaaalltid sega med att ge ut schemat...) och vet ni?! FEMTIOTVÅ timmar har jag 2-8 februari. Ledig endast en dag. Tidiga dagar måndag och tisdag, sen fyra stängningar torsdag till söndag. Vilket liv man har hörrni! :S

Äh, nu ska jag försöka mig på något vettigt. Såg en tv jag vill ha från Elgiganten, men jag får inte köpa någon förrän jag städat klart har jag bestämt mig för. Så det kanske är bäst jag sätter igång.. Puh....

Men puss på er darlings! :*

VM-GULD!!

Wohooooooooooo!!!! Jag är så glad att jag bestämde mig för att gå på VM-finalen i bandy idag, för Sverige vann juuuuuu över Ryssland! :D Var riktigt bra stämning nästan hela matchen och när Sverige gjorde mål på mål så blev det bara ännu bättre! :) Det var iallaall riktigt kul att vara på plats och jag lyckades ju till och med övertala far att följa med mig och mor, så han kan ju knappast säga att det var någon förlust att han följde med! :)

Och vet ni?! Dom har ju ett 50/50 lotteri, man köper en lott för 20 kr och har ett nummer, sen drar dom ett nummer som vinner summan som kommit in delat på två (andra halvan går till verksamheten, typ ungdomssektionen). Vinnarnumret var 11 205 och vi hade 11 203... TVÅ nummer ifrån att vinna niotusen-nånting kronor.. Men tur iallafall att man inte var numret preciis före eller efter..

Äh, nu ska jag kika lite på TV och sen ska vi nog iväg och äta någonstans med familjen eftersom syster är hemma. Men jag orkar inte åka iväg någonstans, fast jag vill hellre åka hem till Eric.. Men vi får väl se :)

Hörs sen!


Mina gamle favorit i VSK, Anders Östling, jublar efter sitt mål :)


Hela laget som vann med 6-1 :)

Bilderna från VLT.se och Sportbladet.se

?

Ska det vara så svårt att skicka ett sms? :S

nose job

Operationen gick bra igår :) Sov gott där under narkosen, vaknade upp lite blodig och så, men ääh, har man opererats så har man. Var även fest igår hos Bebban som fyller år idag så hon hade partaj + utgång igår. Jag följde faktiskt också med ut, fast min hals hade nog tackat mig om jag inte gjort det..

Jaja, kikar bandysemifinalen mellan Sverige-Kazakstan nu så hinner inte med något långt inlägg. Min mor åkte även precis hemifrån för att hämta min syster på stationen så jag lär fixa lite grejer innan hon kommer..

Men vi hörs väl förhoppningsvis lite senare I guess! :)

Tjingeling!

operation om 30 minuter

Fyyyy! Om 2 minuter åker jag till lasarettet. 08:00 har jag operationstid för min näsa och jag är såå nervös....

Hörs....

usch....

Nej fy, nu är klockan efter tolv vilket innebär att jag inte får äta någonting alls.. Sen får jag bara dricka 2 dl vatten fram till klockan 06, sen är det helt och hållet inget intag som får göras. Blää, bara för det blev jag hungrig precis..

Jaja, ska väl gå och borsta tänderna nu och eventuellt dricka 2 dl vatten, jag menar, det är ju inte varje dag man har råd att vara så generös mot sig själv!

Nattinatt på er, jag ska också försöka sova så gott jag kan.. :S

Pussi!

walk in the city

Kirrade present åt Bebbs idag med Alex & Martina. Jag menar, 20-årskalaset är ju imorgon så det var ju på tiden att fixa något! Självklart är resten av The Nine med på presenten också, vi tre var liksom de utsända att utföra uppdraget vilket vi lyckades med galant! Eftersom jag vet att Bea är en trogen läsare av min blogg så får det dröja lite med vad vi inhandlat! ;)

Innan staden var jag även och kikade en stund på Sverige-Vitryssland. Tog en halvkass bild under matchen som inte ens är värd mödan det tar att lägga in den. Sverige vann iallafall matchen kan jag också meddela :)

Btw opererar jag näsan imorgon. Jag är riktigt nervös kan jag tala om. Usch....

Purre!

Nattinatt!

Godnatt bloggen, nu är det äntligen dags för läggdags, återigen aaalldeles för sent..

Nattinatt!

bandy

Wohoo, Sverige vann efter en mycket spännande match mot Ryssland i bandy-VM. Synd att inte den matchen gick här hemma i Västerås bara. Dock är det Vitryssland imorgon, gratis inträde och allt. Men hallååe?! Klockan 11:30?! Tror ni många kan komma och kolla då eller? Iallafall ska jag dit med min egna bandyspelare Eric :) Hade dessutom velat träna innan det, kanske springa några kilometer på löpbandet för att sedan sola. Men kan jag det med mitt huvud? Njaee, inte precis.. Menmen, bandy blir kul :)

Ciao!



Foto taget från Aftonbladet.se / Ulf Höjer

inbrottstjuv på G?

Glömde ju berätta en sak i mitt förra inlägg!! Idag när jag allmänt vilar i soffan och ligger med datorn i knät så hör jag ljud utanför mitt hus. Jag är helt säker på att det var någon på trappen, för jag hörde att något/någon slog i räckena ett antal gånger. Sedan hör jag fotsteg i snön både utanför fönstret och sen på altanen. Jag blev ju såklart rädd och kurade ihop mig bakom datorn så jag inte skulle synas, kanske vore det bättre att göra tvärtom så att en eventuell inbrottstjuv skräms iväg, hmm.. Iallafall, jag trodde det var pappa sen för jag såg att vår hala gång (den dummadumma gången jag halkade på igår) var sandad. Smsade pappa och frågade honom om han hade varit hemma nyss och sandat. Men nix, det hade han gjort imorse.. Så det var inte pappas steg och andra ljud jag hört.

Skumt....


sjukling

Usch, huvudvärken var fortfarande kvar när jag vaknade imorse så jag ringde till läkarmottagningen för att boka en telefontid. Pratade med en sköterska någon timme senare (guuud vad bra dom var på att passa tiden btw, stämde sånär som på 2-3 minuter!). Fick höra att jag skulle avvakta eftersom det ändå blir bättre & bättre, men att det kunde vara någon vätskeansamling i huvudet eftersom jag fortfarande mår lite illa ibland. Usch! Jag vet ju hur jag brukar tänka om när folk ramlar och bryter benen hej vilt, hur man kan vara så klantig? Men nu förstår jag, det är inget man gör medvetet alls, vare sig man är klantig som person eller inte. Hur skulle jag kunna veta att det var halt under snön där jag ramlade? Det är säkert precis samma sak med alla andra, det händer när man inte alls räknar med det. Blä, hemskt är det iallafall och jag är fruktansvärt uttråkad här hemma. Skönt är iallafall att jag slipper jobba ikväll, skulle börjat om en kvart faktiskt, men icke sa nicke. Sen när mor kommer hem ska vi åka och köpa thai-mat, så lite bra är det att man är sjuk trots allt! :) Sen ikväll hoppas jag att jag får träffa min sötis, behöver någon som piggar upp mig lite och får mig på bättre humör :)

Nu ska jag återgå till vad jag nu än höll på med (ingenting) och se om jag kanske kan hitta på något roligare utan att få alltför ont i bollen. Vore kanske en bra idé att börja städa bombnedslaget i mitt rum ifall Eric kommer hit, nu är det verkligen k a t a s t r o f därinne. Nog för att det alltid varit det, men nu, kors i taket....

Hörs senare people! :*

hjärnskakning?

Nu ska jag gå och lägga mig. Var på jobbet i lite drygt en kvart innan jag fick gå därifrån, gråtandes. Hmm. Kanske tar hela historien imorgon.. Har i vilket fall fortfarande ont i huvudet så jag får se om det är bättre imorgon, annars är det sjukhuset som gäller..

Godnatt med er!

jävla helvetes skithelvete!

Förlåt för mina svordomar, men jag ha så jääääävla ont!! Dagen började kanonbra med att jag blir väckt av far som säger att dom köpt 10 körlektioner, betalt halkkörningen och något teoripaket med lektioner och böcker och sånt. Skitbra javisst! :) Sen kunde jag dock inte somna om.. Har haft huvudvärk hela dagen och har sovit titt som tätt i soffan bara för att jag inte orkat annat. Sen tog jag mig i kragen och duschade, stoppade in mat i micron och gick ut för att hämta posten. Det var där det hände.. Det har snöat nästan hela dagen så det ligger ett snötäcke ute. Vad jag inte ser är att det är snoooooooooorhalt under! Swish säger det och jag ligger på marken med posten spridd runtomkring mig. Det verkligt onda var att jag slog i bakhuvudet i stenplattorna och armbågarna fick sig en rejäl smäll dom också. Stjärten (tur att den är stor) slog jag också i och blev smutsig om, men den klarade sig. Så nu sitter jag här, blöt, smutsig och med smärta nästan överallt och ska börja jobba om mindre än två timmar. Har skickat iväg ett sms till folk som kan tänkas ta min tid istället, dock inget positivt besked ännu. Pratade också med min chef nyss, grät och berättade vad som hänt. Hjälper hon till att få bort min tid ikväll? Skulle inte tro det va...

Vilken härlig dag hörrni!

Idrottsgalan + eget idrottande

Oooh, jag känner mig så duktig! :D Kom äntligen iväg till träningen och det var ju riktigt riktigt roligt (och svettigt!!)! Hann dock inte på att hinna in till mitt pass eftersom kön var så himla lång till disken dit både jag & alla andra tydligen skulle till. Jag hade inte betalat medlemsavgiften för 2009 ännu så därför jag var tvungen att göra det för att mitt kort skulle gälla. Missade dock bara 5 minuter på uppvärmningen, och så snabbt som jag cyklade till Rocklunda så gjorde det inte så mycket att jag inte fick vara med på hela. Och just det, vad fina lokaler dom skaffat! Och det är perfekt att det ligger på Rocklunda så det blir mycket smidigare att ta sig till träningen för min del. Så nuuuu jävlar!! Tre gånger i veckan ska jag satsa på att träna, och jag kan ju verkligen variera den eftersm jag har Allkort; Jympa, Spin & Gym. Så som sagt, nu ska jag komma i form!

Nu är det Idrottsgalan på tv och jag väntar på att sötnosen ska ringa och säga att han är på väg hem från sin träning så jag får kika på galan tillsammans med honom :) Sen skulle Sofija komma förbi och hämta alla sina grejer från Sälen, så hmm.. Det kommer ju antagligen inte hinnas med....

Nu måste jag nog iallafall slänga mig in i duschen så jag är helt färdig ifall Eric kommer förbi, vill ju inte lukta skunk precis.. :P

Hörs sen!

Ciao amigos!

härlig överraskning! :)

Måste bara säga att jag är faktiskt gaaanska glad just nu! :) Kollade nyss min lönespec och jag vågade inte hoppas på alltför mycket, ifall jag skulle bli besviken och ha räknat med att få mer pengar än vad egentligen skulle få. Så får jag istället nästan dubbelt så mycket mot vad jag "trott". Aaah, att ha låga förväntningar är inte så dumt ändå! :)

dålig vana

Blää! Jag som under mer än en veckas tid har varit så duktig med att lägga mig tidigt, har förstört det nu på en gång när jag jobbat stängning.. Visst, jag slutar klockan 01:00, men då borde jag ju kunna ligga i sängen absolut senast kvart i två. En timme senare sitter jag här och gör absolut ingenting vettigt alls. Bara spanar runt på olika bloggar och olika TV-återförsäljare.

Ska nog dock dra mig mot sängen nu så jag inte är död imorgon. Vill försöka kunna börja med mitt otroligt stökiga rum, är faktiskt väldigt taggad på att få iordning därinne! :) Sedan sa pappa att vi borde övningsköra imorgon vilket ju låter som en strålande idé! (Vet inte om jag nämnt det tidigare, men att ta körkort är mitt nyårslöfte!) Utöver det ska jag nog träffa min sötnos och jag vill vill vill träna ju! Har gått back alldeles för många gånger om med mitt träningskort, så jag får väl iallafall se till att förlusten blir så liten som möjligt.

Men vi hörs väl imorgon I guess!

Pussis & Hejsis! :*

picsss from tha Seal

Tänkte bjuda på lite fina bilder denna lördagkväll! :) Och visst är jag otroligt läcker i min störtkruka från JOFA?! ;)

Och för er som inte förstod så går det att klicka på alla bilder så de blir större
:)


sälen
Jag & Soffan är glada i backen! :)


Jag vet att jag är coool


Sofija goes skidproffs


Hundfjället by kväll(-såkning)


En liten glimt av mina nyinköpta skidor :D


"Videobloggarna" lägger jag in vid ett senare tillfälle! :)


Nu ska jag nog gå och sova, hade faktiskt tänkt vara duktig och sticka och träna imorgon på förmiddagen! :O
Sen har jag under kvällen kikat efter någon bra liten sovrums-TV jag eventuellt ska inhandla. Är lite trött på möbleringen i mitt rum och vill förnya med både det och ny TV och så :) Slank även ner två räkmackor under kvällen, jag som inte var sugen. Nänä, dom var goda dom! :)

Puss och sov gott, speciellt till min älsklings-Eric som går tipspromenad i Södertälje ikväll (?) ;D
Nattinatt! :*


HEY HEY HEY!

Woohoo! Vet ni?! Min dator är finally back! Jag är så lycklig att kunna slippa familjens multisega dator och att jag numera återigen kan sitta vid datorn när jag vill utan att behöva ha respekt till när andra också vill använda den! :)

Sälen var btw riktigt najs! Aldrig fest konstigt nog, men desto mer skidåkning! Dock var väl inte vädret det allra bästa, men wth, det blir vad man gör det till! :) Filmade även en del härliga videobloggar ni förmodligen får ta del av sen, vänta bara! ;)

Nu ska jag nog fortsätta mysa med dator som jag saknat så himla mycket sen den la av där i mitten på december. En månad utan denna liksom! Gosh....

Ska också försöka hålla bloggen mer uppdaterad och med lite mer och fler vettiga inlägg :) Och vad sägs om lite namn och fler bilder också?! :) Vet inte varför jag hållt bloggen så "hemlig" som jag faktiskt gjort. Antar att jag bara hade den för min egen skull i början och så, men hallooe, hur kul är det egentligen att aldrig få veta namn eller aldrig ens fått se hur jag ser ut?! Hmm. Stay tuned så kommer det både pics & namn, var så säkra! :)

Puss på er babes! :*


SÄLEN! :)

Wohoo för min otroliga uppdatering!! Eller vad säger ni?! ;) Äh, wtf, jag skriver när jag vill och eftersom det knappt är någon som läser så är ju den enda som förlorar på detta just jag.

Iallafall, om kanske 20 minuter bär det av mot Sääääälen!! Båda mina sis drog sig ju ur (mooooorrrrr!!) men i sista stund fick jag med mig Fröken S! :) Så i fem dagar bär det av, hem på onsdag och Leksand-match här hemma med pojken på kvällen. Weeei! :D

Nu måste jag göra iordning det sista innan bilen åker, btw är vi redan efter tidsschemat med 39 minuter (ni vet jag & min family liksom....)

Men puss på er och ha det bra här hemma! :)

Pussipuss!

RSS 2.0