saturday night

Hallåja! Har inte så mycket tid till att skriva här men tänkte tala om att det faktiskt blev en utgång igår trots allt! :) Hihi :)

Nu ikväll blir det lite lugnare takter hemma hos Eric med Melodifestivalen (han ska väl spana in Agnes som vanligt, suck.. :P) med lite smaskiga godsaker man kan gotta på! :) Han kommer nog vilken minut som helst och pickar upp mig så det är bäst jag stänger av apparaten illa kvickt!

Och btw åker farsan Baloo Vasaloppet imorgon, det måste ju följas minsann! Om inte på TV så lär jag sitta klistrad vid Vasaloppet.se för att följa hur det går för honom i spåret! :)

Ha en trevlig kväll allihopa! :)

Pussishejsis! :*

fredagkväll och jag är leeeedig!

Herregud alltså! Jag minns inte när jag var ledig en fredag senast OCH lördagen dagen efter.. Sen kan jag inte heller minnas tillbaka detta i kombination med att jag har varit frisk.. Men nuuu är jag!! :D Hade dock sett fram emot en utgång utan dess like ikväll, dessvärre verkar det inte bli så.. Ska iallafall träffa Martina om ett par timmar och vad vi hittar på återstår att se :) Det är iallafall sjukt skönt att slippa tänka på när man ska lägga sig, det ni! :) Det ringde en från jobbet nyss däremot och frågade om jag ville jobba imorgon.. Egentligen vill jag ju inte det, men med tanke på att jag ska till Thailand och glassa så vill jag ju ha alla pengar jag någonsin kan skrapa ihop! Om jag dessutom gör en god tjänst för henne så är ju det bara bra! Ska fundera i några minuter till innan jag bestämmer mig.

Nu måste jag dock hoppa ner och duscha så jag inte sitter här helt ofärdig när jag borde vara färdig.

Och justdet, måste bara berätta en mer eller mindre rolig sak. När jag skulle till jobbet imorse så var det ju hur soligt som helst och jag blev lite ledsen i ögat av att jag skulle vara tvungen att jobba inomhus samtidigt som man skymtar de härliga solstrålarna utomhus. Men ickesanicke! Jag fick arbeta ute idag!! :D Gick där i DT:n med HOT:en (orkar inte förklara nu vad det är), och då det inte fanns några bilar så var det ju bara att stå vänd mot solen och njuuuuuta! Det var iallafall väldigt nice I think! :)

Nej hörrni, ni får ha en bra fredagskväll allesammans! :)

Pusselipussanpusss! :*

hihi! :D

Hinner inte skriva något långt inlägg nu heller, börjar jobba om lite mer än en kvart och här sitter jag med tandborsten i munnen för fulla muggar! Men jo, jag ska till Thailand med min sötnos i 17 underbara dagar!! :D Allt blev klart igår så nu är det bara att börja tagga och spara ihop massa fickispengar! :) Att ta ledigt från jobbet kaaanske vore en bra idé också.. Hrm.. :P

Nu måste jag göra mig klar!

Pussiheeejs! :*

thaiiii!

THAILAND!!!! :D


äntligen slut!

Jag tar tillbaka det jag sa tidigare idag, det var sjuuuukt jobbigt att jobba nu på kvällen! Var heeelt utmattad! Menmen.. Nu ska jag hoppa ner i duschen, har spanat runt en massa så det har inte blivit av ännu. Imorgon är det jobb mellan 10 och 14 som gäller, och mycket strax därefter är det något vääääldigt spännande som händer!! Vill inte berätta vad det är nu, för jag vill inte ta ut något i förskott.. Men om det blir av så kommer det blir såååå fantastiskt underbart och roligt! Hihi :) Men som sagt, inte ta ut något, vad som helst kan sätta stopp.

Men godnatt med er allesammans så hörs vi under morgondagen igen! :)

Pussis & Godnattis! :*


jag skäääääms!!

Fyyfan!! Skulle ju gå öppning imorse med Emelie igen, och av rädsla för att försova mig ytterligare en gång till hennes öppning så garderade jag mig med att ställa min egen klocka riktigt tidigt under dagen så jag inte skulle glömma bort det. Jag bad även Emelie själv ringa och väcka mig för att förhindra att jag skulle sova.. Så långt låter det ju kanon, right? Vaknade även upp två gånger under natten för jag var så orolig att försova mig och trodde klockan var alldeles för mycket vilket den inte ens var. Men så ringer min klocka, "bra, jag är vaken". Emelie ringer och jag vet att jag låter klarvaken. Sen händer det.. Jag (dummadummadummadummadumma mig) lägger mig i sängen igen. Somnar.. Emelie ringer en gång till lite senare, 06:35.. Fem minuter efter jag börjat!! Ååååååh, jag skämdes verkligen ska ni veta!! Speciellt när jag säger till henne när hon ringer första gången en timme tidigare att jag är pigg och skönt att komma i tid osv.. Men icke.. Det var riktigt snabba puckar som gällde och 06:43 stämplade jag in! Inte illa pinkat ändå tycker jag, men något så otrooooligt skämmigt! :$

Har förövrigt varit kaos på jobbet idag. Kul att det var en gäst i min kassa som förstörde allt, och då menar jag A L L T! 19 menyer sådär härligt oförberett gjorde så att allt annat hamnade efter också.. Menmen. Jag hade lust att träna nu på eftermiddagen, men efter alla löpningar jag gjort in & ut med parkeringar så behövs det knappast.. Ska btw tillbaka snart och jobba igen, 17-22. Tasha och jag ville byta tider, men den där öppningen ställde till det. Och jag vill ha pengar, och hon ledigt.. Så dubbelpass från min sida!

Nu har jag betalat räkningar och kört bil under min "rast", så att jobba såhär var inte ens jobbigt! Får väl dock se hur ögonlocken orkar hållas uppe under kvällen..

Men vi hörs väl senare pussgurkor! :)

Pussipuss! :*


nattinatt!

Nej hörrni, nu är det dags att gå och sova. Ska gå öppning imorgon eftersom den ordinarie har blivit magsjuk.. Så det blir först jobb 06:30-13, och sedan var tanken att luncha med mor & mormor, men det passade inte mormor så det får bli nästa vecka istället :) Och senare på kvällen, närmare bestämt 17 - 21/22 så ska jag jobba igen.. Galen? Kanske.. Men vill och behöver pengar, dessutom så tror jag inte det blir så jäkla jobbigt så det är ju bara bra! :D

Har ju såklart även ätit en semla idag, har ni? :) Min bestod dock bara av det goda, dvs utan mandelmassa! :) Semlan intogs hemma hos mormor som det faktiskt var ett tag sen vi sågs, så det var trevligt :)

Och jag har ju trrränat idag också, känner mig reeeaaally good! Å lite härligt möör i benen sådär. Men härlig känsla ändå liksååååm! :)

Nu måste jag sova men måste bara inflika att det finns verkligen idioter här i världen!! Fiiiiiiiiifan så den där mannen/äcklet betett sig mot min sis, ÄCKLIGT!!!!

Menmen.

Godnatt med er honies! :*

trrrräna!

Nu ska jag iväg och träna, har inte så mycket tid så får bli ett kortkort inlägg. Hörs väl senare ikväll I guess! :)

Ciaociao!

fifaan

Asså uuuusch! Mår verkligen inget vidare :S Har varit såhär hela dagen också, orka bli sjuuk, nu när jag kommit igång med träningen bland annat. Usch.. Ska sova nu och förhoppningsvis bli lite friskare. Jobbar från 10 imorn dessutom så ingen sovmorgon inte..

Menmen..

Nattinatt! :*

långdag idag

Tjuuuuu! Vaknade första gången idag vid halv sju (huuuuuh!), men det var hos Eric eftersom han började jobba vid 8. Så efter det har jag faktiskt hunnit två timmar till här hemma, och nu bär det av till work. Har till och med gjort iordning en matlåda idag, känner mig lite duktig :) Sen får vi se hur länge krafterna räcker, är redan ganska trött nu och sedan så ska jag liksom jobba i nio timmar! Hmm, får väl se hur mör jag är i kroppen ikväll.

Nu måste jag rusa, börjar om 10 minuter!!

Pussipuss! :*

trött som en gnu!

Fyfasen alltså! Dagen började minst sagt väldigt dåligt.. För det första så hade jag bara däckat igår. Datorn var på, lampan tänd, glasögonen på osv.. Vaknar upp vid 4 och får panik. Men nee, var ju bara att sova vidare. Men varför ställer jag då ingen klocka?! Så 06:35 ringer min mobil.. *host* Guuuuud vad jag fick panik! Börjar ju liksom 06:30 och Emelie undrade var jag var.. Så jag skyndade mig som bara den och krigade på cykeln genom all orörd snö (mktmkt jobbigt!) på väg dit. Och sen gick dagen för övrigt myyycket segt. Sen skulle jag ju bara hem och byta om och sedan gå på bandy, men pappa skadade sig när han åkte skidor idag så det skulle betyda att jag skulle gå ensam. Så njaaae. Därefter (typ om 40 minuter) så skulle jag tränat. Men jag är heeeelt slut!! Så jag har duschat och tvättat håret och bara tagit det lugnt istället :) Sen kommer Eric hem från Köping om någon timme så jag åker hem till honom och fortsätter mysandet där. Det blir kanooners! :)

Dags att sätta i linserna och börja göra mig klar. :)

Hörs!

Fick höra på Radiosporten nu att VSK valt Broberg som sina kvartsfinalmotståndare i bandyn. Najs det! :)

molly?

Amen haaaallllåååååe?! Molly Sandén? Är detta ett skämt..? :P

Och sen internationella juryn val? HAHA!

Jaja, nog tjatat. Ciao igen!

hmm ?

Njaa, var väl inga bra bidrag med. Det jag tyckte om mest var nog Velvet, men nene, inte ens vidare bland de fem första. Och nu medan EMD sjunger sin låt, jag vet inte, men jag tror jag börjar tycka om den mer och mer? Den sätter sig liksom på huvudet eftersom den är så himla tjatig! :P

Och sen den där Redfox-låten, den var ju svängig! Haha, men ni skulle hört vad far sa om dom.. Ehrm..

Nu ska hon tillkännage de andra två duellanterna. Hörs!

lördagsmys!

Hallåådär! Hoppas ni har en bra lördagskväll allihopa! :) Jag sitter iallafall bänkad framför TVn och kikar på Melodifestivalen :) Var och storhandlade med mor tidigare och massa gottiga saker inhandlades - chips, dip, glasstårta, bullar osv osv. Hihi :) Så att det blir en lugn kväll gör mig ingenting, för jag är ändå ganska trött efter tidigt jobb och sedan övningskörning, så skönt med lite avslappnande underhållning på kvällstimmarna :)

Nu är det tydligen dags för räkor också med rostat bröd, mumma!

Pussipuss!


godnatt med er!

Nu ska jag faktiskt stänga av den här apparaten, ta ut linserna och gosa ner mig i min säng, för klockan 05:30 ringer alarmet och säger att jag måste stiga upp. Jäpp, kalasrolig öppning som väntar imorgon! Puuuuuuuh! Sen eventuellt träning och på kvällen får vi väl an se vad som väntar :) Går öppning på söndag också så inget vilt lär det bli då heller.

Btw vann VIK idag, wooooohooo! :D Och Almtuna tappade lite poäng eftersom dom bara spelade lika och sedan förlorade under straffläggningen mot Malmö. Så nu äre nära kvalserien hörrni! :)

Godnattis! :*

håhåjaja

Blev lite bråttom imorse eftersom jag inte hade ställt någon klocka.. Vaknade visserlign upp med ett ryck runt 10, men då var jag alldeles för trött för att kliva upp så jag låg kvar fram tills mobilen pep med sin påminnelse en halvtimme innan jag började jobba. Så jag satte mig i lugnan ro och åt frukost, sen insåg jag att jag ju faktiskt hade lite bråttom.. Sen så glömde jag ta cykellås så det var bara att öppna dörren och kila in och hämta det, så hade veckans frukt&grönsaker kommit så var tvungen att lyfta in dom lådorna också.. Puuuh, kom väl några minuter sent till jobbet, men vad tusan gjorde det?!

Nu sitter jag iallafall och tar det lite lugnt, var sugen på en långpromenad när jag jobbade eftersom det var så soligt ute, men nu när solen är borta så skiter jag nog i det.. Satt även en liten stund vid pianot faktiskt, var ett tag sen och då ingen var hemma så passade jag på att släppa loss lite och spela några favoriter :)

Ska nog få av mig mina otroligt väldoftande (not!!) kläder och kanske vila en stund. För ikväll ska jag iallafall på hockey :) Vet dock inte med vem ännu...? Kanske ensam, kanske med Malin från jobbet, kanske med far. Vi får se.

Nu ska jag dra mig och fortsätta lista ut vem som ringt mig nyss på mobilen när jag inte hann svara, numret finns inte på eniro/hitta. Mysko..

Puss med er! :*

natti

Uschusch, väldigt bad uppdatering från min sida.. I know..

Idag har jag iallafall sovit länge, haft gitarr, lämnat tillbaka en tröja på Gina, solat, tränat och sen träffat Eric. Nu har jag bara suttit och kollat på TV och tiden har fullkomligt fluuugit iväg! Börjar 12 imorgon så det är bäst jag säger godnatt nu!

Och just det! Haha.. Var lite roligt imorse så ringer det Dolt Nmmer på min mobil. Trodde det var mamma så jag svarade bara "Hallååååe?!" med en väldigt förvirrad morgonröst. Visade sig att jag vunnit en mascara och make up-rådgivning på ett ställe jag inte ens kommer ihåg namnet på eller var det låg.. Haha.. Och jag lät så förvirrad och knäpp när jag pratade med henne att hon måste ha trott att jag verkligen var knäpp på riktigt.. Skulle ha ringt tillbaka idag kom jag på nu, men jag får väl ta det imorgon. Så det kan gå ibland!

Nu är det godnatt!

Pussis! :*

nu är det dags att sova va?

Så jag säger godnatt! :*

jobbb

Usch, nu ska jag iväg och slita för ytterligare en stänging. Denna gång i kök (hatar det!!). Samtidigt kommer resten av alla sköningar på jobbet vara ute och partaja eftersom Jessica fyller år, men fick jag byta bort min tid kanske? Neeeheeej! Ååååh :(

Menmen, ha en bra kväll!

Pussis!

skööööönt!

Skulle i skrivande stund slutat om en minut på jobbet, men eftersom vi bygger om inne i köket så stängde vi redan klockan 21 idag istället för det normala vid midnatt. Och oooom det var skönt?! Woooosh! Visst, ingen förstängning hanns ju med eller så, och det tog nästan 2 timmar från att vi stängde tills vi kom därifrån. Men ack så härligt att få dessa timmar! :) Så man kan ju tycka att jag borde ha lagt mig tidigare när jag haft chansen.. Men icke, men man kan ju säga att jag redan fått mina "varva-ner-med-datorn-timmar" efter jag kommit hem så jag tjänar massor ändå! :) Är nog faktiskt äcklig dessutom och skippar att duscha, för jag ska ändå träna Core imorn innan lunch :) Nämnde jag förresten att jag tränade idag? Hrm, kommer inte riktigt ihåg, men duktig tycker jag att jag har varit :)

Nu är det linsutkastning, eventuell BUS-insmörjning (Eric är brunare än vad jag är, det kan icke gå för sig!!) och sedan nattinatt.

Så, sov gott mina vänner! :*

nattugglan anropar

Usch, jobbade ju visserligen stängning, men att klockan snart har hunnit bli fyra är bara tragiskt. Borde iallafall ha legat i sängen vid två kan jag tycka.. Men dålig som jag är så sitter jag här, dumma dator.. :P

Iallafall är det dags att sova nu, för imorgon ska jag upp innan 9 för att (försöka) skaffa biljetter till Madonnas konsert i Göteborg! :) Den första konserten blev ju slutsåld, så dom har en till nu, och det är den extra jag ska försöka få till :) Och imorgon ska jag träna! Och eftersom jag förmodligen pallrat mig upp i tid så blir det nog ett pass strax efter elva, för då borde ju biljetterna vara införskaffade om det finns några :)

Så godnatt med er allihopa, fast ni lär väl ha sovit en hel del redan.. *avundsjuk* Höhö!

Nattinatt! :*


ehrm

Mjo, som jag förutspådde så blev det ingen träning idag. Min kropp ville hellre sova och nu när den fick göra det så har jag ont i huvudet istället.. Bra.. Menmen. Nu ska jag klä på mig efter att ha duschat, sen kommer far så ska vi åka ner på stan för att lämna tillbaka hockeybiljetterna. Sen ska vi hämta ut ett HM-paket som kommit till mig på posten :) Sen hämta mor och sen ska jag jobba stäääänging.. Usch&fy&blä!

Men vi hörs senare sweeties!

Pussipuss! :*

äsch

Nej fy, nu har jag stannat uppe aaallldeles för länge, som vanligt.. Fy för mig för jag måste ju upp och träna imorgon, på Björnövägen och inte Rocklunda.. Buhuuu! Blir ju tamejtusan som ett dubblelt träningspass eftersom jag måste cykla dit + hem också.. Eller så får vi se om jag överhuvudtaget kommer iväg. Nu är det läggdags iallafall :)

Pussis & Godnattis! :*

hockey

Hallåja!

Vaknade upp bredvid Eric idag, finns verkligen inget bättre och mysigare, man ligger där med ett leende på läpparna som inte kan försvinna :) Dock är jag ju fortfarande lite besviken att han inte tillbringad alla hjärtans dag med mig, men jag fick ju iallafall igen lite på kvällen / natten. :)

Nyss var jag och pappa ute och övningskörde, gick faktiskt kanon trots att det var ett ganska bra tag sen jag körde. Det är lite med motorbromsningen jag hade problem med idag som jag måste träna lite på.. Vi var även nere på stan och hämtade hockeybiljetterna som min snälla schemaläggare åkte ner för att hämta ut från kontoret för att jag först sa att jag inte ville gå, och sen ångrade jag mig så hon var tvungen att åka ner och fixa det. Men riktigt snällt var det ju och nu får jag pappa (förhoppningsvis) se spännande hockey :)

Nu ska jag nog gå på toa eftersom vi snart ska åka. Hoho.

Pyyyssss!

<3

Jag vet, jag är 1½ timme för sen, men vad tusan! :) Har ju iallafall varit alla hjärtans dag, och jag jobbade heela dagen i protest mot att pojken inte ville göra något.. Morr!! Sen så hamnade jag iallafall hos Jossan där vi två kikade på melodifestivalen och hade det trevligt :) Vi invigde även henne chokladfondue-set och det var huuuur gott som helst! Vi doppade kiwi, banan, physalis, vindruvor och sharon-frukt (<3) i den smälta chokladen. Muuuums!! :) Vi gjorde även massa roliga figurer med chokladen plus frukten.. Kan visa bilder på det och resten av myset sen :) Sen skjutsade hon hem mig (tack för både dit- och hemvägen! :) ) Körde även förbi Donken och hämtad mat, för jag tänkte vara snäll ifall mannen kommer om han är hungrig.. Men han är ju så seeeeeeg på att höra av sig! Kanske borde sova och inte höra när han ringer, det vore något va! Hmm.. :P

Nej, nu ska jag plocka undan lite saker som liggr utspridda på min säng + golvet framför..

Godnatt med er och jag hoppats ni har haft en bra alla hjärtans dag! <3

nattinatt!

Puuuh! Nu är jag helt sluuuut! Jobb mellan 06:30 och 15. Ner på stan. Hem. Bandy. Mys med Eric. Och nu är tiden här.. Usch vad jag är tröööttt! Så nu ska jag soooova! Hihi! :)

Pussi! :*

simning

Hihi, ännu en gång ändrades planerna väldigt hastigt! Hann knappt byta webfönster från förra blogginlägget tills att det var bestämt att jag skulle simma. Återigen var det jag och far som var hurtiga! :) Som tur var slapp jag den där hemska personen idag som jag berättade om förra gången, men däremot var det massa folk i bassängen så det var hur drygt som helst att simma.. Hamnar man inte bakom någon långsam så man inte kan simma om, så kommer det förbisimmandes någon som tror att den äger hela bassängen och plaskar och tar ingen hänsyn. Sen har vi de som samlas vid kanterna - och stannar där! Okej om man vill stanna och vila någon gång ibland, men att vara kvar där hela tiden så de simmande inte kan vända vid kanten? :S Sen också de som simmar ryggsim och inte håller någon som helst koll på den framför. Jag undrar hur många gånger en viss man simmande in i folk :S En gång i min pappa såg jag, och pappa log lite snällt, men jag som känner honom vet att han nog inte var så glad! :P

Nog om hur jobbiga folk kan vara, men som ni förstår så stannade jag och pappa inte så länge idag. Simmade iallafall en halv kilometer idag. (Egentligen blev det nog lite till, för jag simmade två sträckor extra eftersom man aldrig kunde nudda kanten så att en vända blev "hel")

Jaja, nu ska jag nog duscha och kasta ur linserna och sen bara ta det lugnt, kanske värma choklad och ta en chokladboll till?! :D Ska iallafall upp vid 6 imorn så det får ine bli någon sen läggdags här inte..

Ciao!





Detta är btw mitt 500e inlägg, det går ju inte alltför snabbt, men vad tusan! :)

ingen fysisk aktivitet denna afton

Bläää, skull ju iväg och gymma med Stina idag så jag drog iväg ett sms där jag undrade om sju-tiden passade bra. Men hon kunde visst inte träna idag :( Så tyvärr blir det nog ingenting för mig heller.. Finns inget roligt pass som jag vill gå på ensam och gymma vet jag knappt hur man gör så det känns skämmigt att gå dit och göra helt fel.. Kanske låte lite fånigt, men jag tycker så! :P Ska boka tid med en instruktör som får vissa hur jag ska göra så jag kan gymma ensam i framtiden! Hrmm, nu skäms jag nästan lite över mig, känns som att jag bara skyller ifrån mig för att slippa träna.. Kanske borde ta mig i kragen och gå dit iallafall. Kan ju alltid stå på en löpband om inte annat. Sen fanns det faktiskt ett Medel-pass halv åtta.. Det borde väl otränade jag klara av åtminstone? Vi får se vad som händer helt enkelt, men om jag inte tränar idag så är jag rädd att det inte kommer något mer träningstillfälle denna vecka. Imorgon har jag knappast tid, och på lördag ska jag nu jobba 10-18, och sen inte göra ett dyft på kvällen (mooorrrrr!). Och sen på söndag.. Tja.. Kanske träning där, vi får väl se :)

Kisses! :*


jag vill vinna!

Justja, tävlingsmänniska som jag är så vill jag ju jättegärna vinna tävlingen som Kissie har på sin sida eftersom hon "har blivit galen"! Så håll tummarna att just jag har turen på min sida nu :)


stress stress

Gosh, idag har jag verkligen stressat som en galning! Innan, under OCH efter jobbet! Puh.. Började med att jag skulle cykla från min man på Gryta till jobbet. Det är ju en liten bit och som vanligt blev det lite bråttom.. Sen så är ju knappast världens minst sterssiga jobb jag har, så där fortsatte det för att sedan bli ännu mer stressigt då jag skulle hinna äta, byta om och cykla ner på stan till gitarrlektionen.. Puh!! Så mycket cyklande och stressande idag minsann! Men det positiva är ju att jag faktiskt hann till allting och att allt gick bra :)

Sen efter gitarren kikade jag in på Gina och köpte två tröjor, men får se om jag behåller dom.. Hmm.. Dessutom frågade jag om den tröjan jag verkligen vill ha, men den kommr dom tydligen inte ens få in igen :( Blä för det!!

Äh, nu ska jag nog få i mig något mellanmål så jag orkar träna ikväll. Tänkte dra iväg och pumpa lite på gymmet med Stina lite senare! :)

Ha det fint!

Pussii!


work

Dumma blogg.se verkar krångla, tog ett bra tag innan jag kom in! Menmen, inte för att jag har något jätteintressant att skriva, men ändå :P

Har iallafall jobbat idag, försov mig litegrann så att hinna tvätta håret var det inte tal om! Hmm, trodde dessutom jag skulle få stå i kök så det inte skulle synas.. Men icke! Men lite fett i håret kan väl ingen dö av eftersom alla som kommer dit ändå proppar i sig massa fett?! :P

Dessutom! Innan jag åkte iväg till jobbet så satt jag och åt frukost och får syn på en skum bil som parkerar utanför vårt hus. Så börjar kvinnan plocka upp någon utrustning och börjar ställa upp den på grannens uppfart och fixa & trixa. Tittar in mot deras hus och skriver massa saker på något papper. Hur skumt var inte liksom?! :S

Jaja, ska försöka få mina jobbkläder tvättade nu tror jag. Eric borde ha hört av sig om ikväll också så bäst jag kikar mobilen som jag omöjligt kan höra eftersom jag pumpar Kanye West:s album på högsta volym i Spotify! Hihi :)

Puss på er! :*


Mmm, fett!

godnatt!

Är inte sådär jättetrött precis, men jag ska upp hyffsat tidigt imorgon eftersom jag börjar vid 10. Och innan dess måste jag tvätta håret och så så det är väl bäst jag hoppar i sängen snart.. Kanske läser ett kapitel eller två i min bok innan jag somnar också :)

Sen måste jag väl tillägga att mina ben mår bra idag, men imorgon kan jag tänka mig att dom kommer ha rejält ont av träningsvärk så det är väl bara att börja vänja sig. Träning 3 ggr/vecka ska det minsann bli! Nästa gång är iallafall på torsdag med Stini! :)

Men vi hörs väl imorgon människor!

Pussiii!

tröttis

När jag väl är ledig så gör jag ju verkligen inget vettigt alls! Idag ställde jag klockan på 11 för att inte stiga upp alltför sent, men istället somnade jag om och utan att vakna en enda gång så klev jag upp 13:35. Värt liksom! Sen har jag bara ätit frukost, plockar ur & in i diskmaskinen och sen inte så mycket mer faktiskt.. Eller jo, jag har suttit vid datorn och jag har faktiskt bokat ett pass på Friskis också! Så 18:15 är det jag och spinningcykeln som gäller! Hade väldig beslutsångest vilket pass jag skulle ta idag, men det blev som sagt spinning till slut så jag åtmintone utnyttjar mitt allkort någon gång..

Nu ska jag nog se om det finns något spännande att göra innan jag ska pysa. Hade hoppats att far skulle komma hem för ett bra tag sen så vi kunde ha kört, men vi får se hur det blir med det.

Vi hörs senare!

Pusselitooo! :*


mör

Vad jag känner mig duktig nu! Några minuter efter mitt förra inlägg så bestämde jag mig för att åka och träna iallafall. Då sa pappa att han kunde skjutsa mig så kunde han simma under tiden. Så voilá! Där ändrades planerna igen! Det blev simning för mig också och en kilometer senare i det blå så kan jag tala om för er att musklerna blir rätt möra! Men skönt var det! :) Så träningen på Friskis får bli imorgon istället. Förresten fixade Susanna bort sin tid på något annat sätt, så ledig imorgon också! Skönt säger jag bara! :) Justja, när jag skulle gå från onklädningrummet till bassängen idag så fick jag syn på den värsta människan jag vet! Jag hoppas han inte såg mig bara! Usch, mådde typ illa stunden efter det! Att vara 2 meter ifrån honom är hemskt!! :P

Nu ska jag fortsätta kika på Sex and the city :) Mycket bra program det där! :) Mycket bättre än filmen jag såg igår, Bedtime Stories. Den var faktiskt ingen höjdare. Den funkar kanske för barnfamiljer, lite söt sådär, men annars. Njaaaaeee.

Sen tänkte jag bjussa på en bild från den lyckligaste dagen i mitt liv, studentdagen! :) Jag och Gustav lyckas alltid bli så otroligt dräggiga på bild, så även denna gång! ;D

Pussss på er!



leeediiiig

Fyyy vad jag har längtat efter den här dagen! Inte för att jag skull göra något speciellt eller så, utan för att jag är ledig idag! Har varit så otroligt slitsamt att jobba de senaste dagarna och sömn har det knappt varit frågan om. Så nu äntligen har jag fått sova ut så jag passade på att göra det ordentligt! :) Klockan 16:00 tror jag att jag äntligen lyckades pallra mig upp ur sängen! :P Så jag har ju knappast haft något vettigt för mig idag.. Funderar på om jag ska åka och träna, men det är inget lockande pass som går så jag funderar på att göra det imorgon istället.. Fast så får jag ju inte heller tänka för då kommer det aldrig bli av.. Men hm.. Kanske gör något vettigt här hemma istället. Eller så kan jag fråga någon vän om den vill hitta på något. Svårt det här, inte riktigt van med att vara ledig liksom! :P

Är ledig imorgon också, men Susie vill att jag jobbar.. Usch, det vill inte jag, men kanske vore sweet att få lite extra cash och dessutom göra en god gärning.. Är trots allt bara 3 timmar det handlar om, och då hinner jag ju ändå träna då. Så det blir nog att jag är snäll.. Sen är jag faktiskt helt ledig i helgen, men även där blir det nog att vara snäll på lördagen.. Fy, måste kunna säga nej! Menmen....

Nu ska jag nog göra någonting här hemma iallafall, kanske rensa ut lite gamla kläder eftersom alla kläder jag faktiskt använder inte får plats någonstans! Helt sickt jobbigt med kläder i kassar på golvet istället för i någon garderob..

Hörs sen!

Pözzz!

hard work

Puh, nu är man allt bra sliten.. Jobb på Skrapan idag vilket innebär att man inte stämplar ut förrän 03:00.. Men det var faktiskt helt okej måste jag säga! =) Tjatade till mig att få stå i kök så jag slapp eventuellt fulla vänner som tigger gratis-mat :P Alltid lika jobbigt när man faktiskt inte kan ge ut bara sådär i alla lägen, och vissa när dom är lite dragna förstår ju inte det och tror jag är dummis.. Men är det ju inte! Men det slapp jag iallafall ikväll.

Imorgon ska jag försöka gå upp hyffsat tidigt trots denna läggdags-tid. Ska på förhandsvisning av Bedtime Stories klockan 13:30, och innan dess måste jag duscha & tvätta håret och städa lite här hemma eftersom päronen kommer hem imorgon. För direkt efter bion så blir det brådis till jobbet då jag återigen går stängning, 16-01.. Menmen..

Nu ska jag bara kika mailen och sen sussa!

Pussis! :*

städelistäd!

Puh, var lite segt att jobba idag trots att det bara var 4 timmar. Men det kändes verkligen som en eviiighet!  Höjdpunkten var iallafall när jag slutat och satt inne i personalrummet med 3 andra nissar och bara snattrade om allt & ingenting (eller okej, vi skojades med Carl hela tiden, höhö). Jaja.. Skönt att slippa jobba nu på kvällen iallafall! =)

Skulle egentligen ner på stan för att fixa linserna. Men det kan vänta lite till tror jag, ingen kris. Sen skulle jag kika förbi det där andra stället jag ej nämner ännu, men jag orkar verkligen inte ge mig ut i snön för att kämpa mig ner på stan på cykeln. Så jag ringde dit nyss istället och dom skulle ringa upp, så dom borde väl göra det snart! :) Annars ska jag bara fortsätta städa litegranna, det är helt sjukt vad snabbt det går för mig att få stökigt! Mor och far åkte så sent som igår, men det ser redan ut som skit överallt ändå! :S :P OM jag lyckas samla mig ännu mer kraft så kanske det blir en sväng förbi affären för att köpa grädde och glass så kan jag och Erkiss göra fruktsallad ikväll, hihi! =) Blev otroligt sugen på det när frukt- och grönsaksleveranser kom utanför dörren! :)

Så ikväll blir det alltså väldigt lugnt för min del. Skippar till och med bandyn bara för att Eric skulle inte träna så länge, så har vi mer tid till myys eftersom det var väldigt länge sen vi såg varandra :( Så det blir mycket att ta igen! :)

Nu ropar städningen efter mig.. Gääsp!

Hörs bonitas! :*

godnatt!

Vad säger ni? Tidig läggdags för mig nu va? ;) Hrmm.. Inte riktigt va.. Stämplade ut från jobbet kvart över ett, sen bar det av hemåt och jag har duschat å allt sånt nu. Sen fastnade jag vid datorn och Spotify med en massa underbara låtar :) Men nu måste jag nog sussa eftersom jag faktiskt börjar 11:00 imorgon.. Gääääääsp! Sen ska jag ner på stan (igen) och ordna det sista med mina linser. Och sen ska jag faktiskt göra en grej till, vad det är får ni inte veta! Om en vecka så berättar jag antagligen! Hihi!

Godnatt! :*


tröööööttttt

Herreguuud vad jag är trött alltså! Blev helt slut av att cykla ner på stan och ha mina ärenden och sen cykla hem igen. Och nu ska jag dessuom börja jobba om mindre än en halvtimme fram till klockan 1 inatt. Fiiifan säger jag bara. Det känns som att det kommer bli en hel del cola för att orka med kvällen på jobbet.

Jaja, då är det väl dags att börja göra sig iordning så jag inte kommer försent.

Hörs senare folket!

Puss & Hej!

torsdag

Helloo! Här sitter jag och bloggar och äter godis, fast jag har gitarrlektion om en halvtimme och jag sitter här i mjukiskläder heelt ofärdig. Hrm. Kanske borde snabba på mig lite? Ska till optikern efter det också, så vill inte komma sent till gitarren eftersom jag har bråttom efter den. Så det är väl bäst jag snabbar mig på då! Sen är jag väääääldigt nyfiken på vad min man tycker om brevet jag skickade tills idag. Hihi :) Hoppas bara det kom fram idag bara, lite av poängen ju att komma fram idag på åttamånadersdagen :D

See ya!

Pözzi!

natti

Nej usch, nu är det verkligen dags att sova!

Så godnatt på er! :*

better

Var ju lite nere igårkväll, så det är väl tur att det vänder också. :) Min enda lediga dag den här veckan var idag och jag sov. Lääänge. Och det var väldigt skönt med framförallt välbehövligt. Så jag har varit på stan också och gjort lite ärenden. Äntligen tagit mig i kragen och gick till optikern för att påpeka att något inte kändes rätt. Så redan imorgon ska jag dit på en undersökning :) Sen lämnade jag också tillbaka en tröja på Gina som jag insåg var helt onödig. Om jag nu ändå skulle ångra mig igen så såg jag att den fanns för 29 kronor. Wohoo! :P Utöver detta var jag på Filmstaden och hämtade biobiljetter till en förhandsvisning på söndag som jag tänkte gå på med min sötnos innan jag börjar jobba då.

Och vet ni mer? :) Jag har beställt lite smått&gott från H&Ms hemsida idag. Så mellan vecka 7 och 20 så kommer det ibland dimpa ner vackra ting hos mig :) Kan kanske visa lite sen vad det är för något, men bland annat så är det en bikini. solglasögon, jeansjacka, läppglans, ballerinaskor, smycken, baströja, shorts etc. Spännande va? :) Dock har jag inte alltför mycket pengar så det är ju mindre bra, men äh, jag får se det som en belöning för allt bra (?) jag gör. Hrm..

Nu är jag lite småhungrig och har tröttnat på min sju hekto godis, så jag ska kasta ut linserna och göra någon smarrig macka tror jag! :)

Puss på er! :*

dumma åre!

Bad uppdatering by me. Sorry för det, men har inte riktigt lust för något sånt just nu. Eller lust och lust, tiden är ju rätt knapp också, jobba hela dagen idag till exempel.. Puuh. Men igår hade jag trevligt med fika med Martina iallafall! :)

Nu ska jag kasta bort allt från sängen, sedan duscha bort all stank och sedan sova sött och drömma ännu sötare. För det lär jag behöva. Har inget att vara ledsen över egentligen, men tårarna rinner på kinderna ändå? :S Uschusch!

Nattinatt på er!

Haha, kom ju på att tanken med inlägget var något annat när jag skrev rubriken. Den historian tar jag en annan gång.

@ home

Hejsan hej!

Tänkte bara meddela att jag nu är hemma i kära (?) Västerås igen. Kom för ett par timmar sen och nu är jag så trött så jag mår jätteilla :S Så nu ska jag kasta ut linserna och hoppa ner i sängen.. Sen är det jobb imorn vid 10.. Fyyyyyy tusan för det.. :(

See you later!

Pussis!

RSS 2.0