Market2Member - a site to remember! ;)



Nu kommer det låta som att jag är värsta storbloggaren som ska få mina tusentals läsare att bli medlemmar på en sida så jag får massa presentkort  och dylikt skickat hem till mig heeelt gratis!

Men....

Nu är det så att jag inte har många läsare, några stycken per dag som troget följer min blogg och det kanske är en fördel, för ni som nu läser vad jag skriver dag ut och dag in borde verkligen lita på det jag säger! Ni känner mig utan och innan och vet när jag är seriös eller inte, och det kan jag verkligen säga att jag är nu!

Jag har varit medlem på Market2Member i nästan ett år, och under den tiden har jag fått pengar utbetalda (huuuuur lätt som helst, kom på kontot dagen efter!) och deltagit i massa tävlingar. Ni vet ju hur jag fullkomligt äääälskar att tävla!! :D

Till och med vi "vanliga" människor kan lätt få ihop poäng som vi sedan kan byta in mot kontanter, presentkort eller varför inte skänka bort det till välgörenhet?! Det handlar inte om att du ska göra massa tråkiga undersökningar sida ut och sida in.. Nej, ta och beställ lite mobil-kontantkort helt gratis och få tusentals poäng! Eller handla på min favoritbutik Nelly och få poäng för det du handlar! Helt galet smart! :)

Det bästa är att det är gratis och Market2Member har massvis med butiker att välja mellan, så det är bara att välja och vraka och sedan få tillbaka! :) Det bästa av allt.. Det är gratiiis! :D (Värt att nämnas två gånger!)

Så klicka in er via bilden här vettja, ni kommer inte ångra er en sekund!! :)




fy tuuusan vad trött jag är!

Ja fy sjutton! Jobbat 05-14 idag och jag är extremt trött nu alltså! Gick inte och sov förrän vid ett-tiden igår och när klockan ringer vid fyra så är det inte sådär jättepigga miner som kan skådas.. Men det var det värt! :)

Middagen med mormor på besök här igår var trevlig också! Inte för att vi ses sådär jättesällan, hon bor ju på Viksäng, men trots det så träffas man alldeles för sällan så det är alltid lika roligt att träffas! :) Det smaskades smörgåstårta och sen spelade vi bingolotto allihop! :D Och jag var verkligen sugen på en ny bil och ett tag var jag bra nära.. Dom har inte bara pengar som vinst om man får bingo, utan alla rader är specifikt markerade med vad man vinner om man får bingo just på den raden.. Så hade jag spanat in mig på Volvo-raden. Hade 4 i rad rätt tidigt och behövde bara 44.. Det kom 45, 43 40 och något mer liknande där.. Så nära var det ju iallafall! ;)

Var sugen på att färga håret idag men pallade inte köpa färg efter jobbet så funderar på om jag ska ta bilen och åka och köpa det nu istället.. Fast även om klockan inte ens är sex så är jag så sjuuukt trött och skulle bara vilja gå och sova! Så det skulle ju faktiskt vara lite bra om jag sysselsatte mig med något vettigt så jag får sova tidigt ikväll med gott samvete!

Men puss med er! :*

hard work work

Hallojsan!

Ehrm, har nog fått ett komma-försent-återfall den här helgen asså.. Kom ju försent till jobbet igår efter att Joyce ringer och väcker mig. Och idag ställde jag klockan på 04:20 men gick aldrig upp.. När klockan är 05:05 får jag paniiiik och skäms stjärten av mig! Skickade sms till J och sa att hon fick döda mig långsamt.. Krigade dit efter att ha bytt om och kom väl 11, 12 minuter över något.. Så snabb var jag, men faaaaan vad jag skäms när jag kommer sent! Usch!

Jaja, hade tänkt att färga utväxten nu men jag trodde jag hade hårfärg hemma vilket det visade sig att jag inte alls hade.. Så jag funderar på att åka och köpa någon och så färga. Fast mormor ska hämtas strax innan fem för middag och lite Bingolotto (woho!) så det hinns ju inte idag.. Jag som är hemsk i håret!! Får väl åtminstone tvätta det nu iallafall.. Möjligtvis hinner jag ta en välbehövlig nap också eftersom jag bara blir tröttare och tröttare..

Hörs later!

Pussi! :*

face.. *host* book

Jäppp, kanske nämnde det för några dar sedan då jag skaffade ansikteboken. Men nu tänkte jag bara promota mig själva litegrann för det är klart ni ska bli vän med mig! :)

Jag som varit såå anti-Facebook har nu alltså till slut gett upp och gått med.. Så vi får väl se hur detta går! :)

uteligångis!

Hallå på er! :D

Sorry för usel uppdateringen senaste dagarna.. Men jag har faktiskt haft roligt så jag har äntligen haft något kul att få tänka på och göra!! :) Spelade lite minigolf på Hällsa i förrgår och igår blev det utgång! Eller, inte riktigt eftersom vi aldrig kom ut då det var sjuuuuuuuuuuk kö in till Pluto! Och jag är liksom inte van vid det där som kallas kö.. Jag saknar mitt kära VIP-kort! Buhu! :( Men kvällen var riktigt, riktigt kul ändå! :D Slutade 20 på jobbet så det var bara att stressa hem och kriga för att göra mig iordning fort som tusan! Så nån minut efter nio var jag på plats på förferrreen! :) Var hos Susies granne och där var det lite kuligt folk.. Haha som jag och Joanna drev med stockholmaren! Men han var ju inte helt normal alltså? Helikopterbloggen.se blev hans namn! ;D

Sen en rolig promenix ner på stan, såg en man som måste varit kåt på busstidtabellen, stod och gend sig där på busshållplatsen när han kika tiderna, och inte slutade gubben när S skrek massa saker. Nehedå! Fyyyyy!

Sen ner i kön, jag och J gav upp.. Traskade mot BoB där vi stötte på SHERIFFEN! (Ni vet "cowboyen" som aaaalltid är på Pluto?!) Vad gör människan då? Jo han ROTAR I PAPPERSKORGEN EFTER TOMBURKAR!! Hade för sjutton en helt ICA-kasse fylld! Det trodde man inte om honom ju! Och nu har vi till och med hört hans röst.. Jaha då, vi frågade ju såklart varför han inte var Pluto och "han skulle förtälja en historia .... har minsann haft VIP-kort i 12 år .... jag har tid senare, behöver inte ha bråttom".

Jaja, kvällen blev ju rolig trots utebliven krog. Då har man fått känna på hur det är för första gången då! :P Kanske lika bra med tanke på vem som befann sig därinne.. Och ringde mig senare!! Fyyyyy!

Menmen, dags att snart tänka på att få lite sömn.. 05:00 är det som gäller imorn att jobba, men guuuud så skön tid det där! Har jobbat 11-20 och 9-17 senaste dagarna och det går sååååå segt så det inte är klokt! På morgontimmarna fullkomligt flyger ju timmarna iväg! :)

Pussis med er! :*



Blääääää! (ser ni mig btw? ;D)


ont i huvudet!

Fy satan, vaknade upp med pingisbolls-ögon imorse, var sjukt trött så borde gått och lagt mig vid tio redan.. Men istället blev det lite TV och så somnade jag såklart där.. Orkade inte ens ta mig upp till sängen när jag "fortfarande hade chansen" att sova på riktigt så att säga.. Niixx, 04:30 gick jag upp och sov i min säng, sjuuukt ont i nacken eftersom jag måste legat på något konstigt sätt. Sen upp vid 9 för att göra sig klar till jobbet. Usch och fy! Och 10-15 gick äckligt långsamt idag, blä för det! Men tack för cashen och biobiljetten! Försöker vara positiv.

Imorgon är det 11-20 som gäller, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusch!! Skulle bara softat med 11-14, men kunde inte säga nej till Carl som faktiskt hjälpt mig när jag verkligen behövde det.. Är ju så sjukt sugen på att gå ut också! Men dels slutar jag ju åtta imorn kväll, och sen börjar 05 på lördag.. Så frågan är om det ens är värt att försöka byta bort lördagsmorgonen om jag ändå kommer bli sen imorgon? Vore ju iochförsig skönt att slippa gå upp 4 i vilket fall.. Men skönt att sluta 14 och ändå jobbat i 9 timmar.. Usch vad jobbigt detta är! Men tack och lov att jag jobbar mycket ändå, tankarna läggs på hyllan iallafall en stund då!

Nu ska här duschas och ta en ipren för mitt dunkande huvud. Sen ska jag göra något jag så sjukt gärna vill, fast ändå inte.. Varför ska det vara så svåååååårt?!

Hörs! :*

men höööörs då

Knäpp film, men trevligt ändå.

Nu ska jag försöka sova, finns risk att jag drunknar dock.. Så vi får se om jag vaknar imorn!

Hej!

värdelöst

Fan vad allt är värdelöst just nu alltså.. Ingenting vill gå min väg, till och med småsaker går emot mig hela tiden! Hade längtat att en auktion skulle sluta ikväll på Tradera, hade faktiskt satt påminnelse på mobilen för att inte glömma bort det.. Har hållt på att tvätta ikväll så jag lät min mobil ligga kvar uppe på rummet eftersom jag ändå inte behövde den.. Så när jag hämtar jag den ser jag påminnelsen.. Och jajamän, auktionen hade slutat för 8 minuter sedan! Gaaah, inte nog med det så slutade den huur billigt som helst.. Nej, inget går min väg nej, vart har min tur tagit vägen? Drömde att det var jag som vann den där mega-jackpoten i Italien på 1,5 miljard.. Så idag la jag faktiskt in två rader tills lördagens Lotto-dragning.. Haha! Men som sagt, nån gång bara måste turen vända för mig, och den får gärna göra det på lördag!

Nixx, nu ska här hängas tvätt och sen bums i säng!

Godnatt med er! :*

jaha

Var lite klurigt att somna snabbt igår trots att jag var sådär megatrött. Det är inte så lätt när man grubblar över precis allt och inte kommer fram till något vettigt överhuvudtaget.. Men det märktes iallafall lite imorse att jag fått sova lite mer inatt.. Ska försöka satsa på ytterligare någon timme inatt.. Och sen bad jag min chef om mina stämplingar för juli, och javisst hade jag rätt om försvunna timmar.. 11 timmar hade försvunnit för mig och jag lyckades ju peka ut dom så nu ska jag ju självklart få betalt för dom, men jag blir ju så trött på att man alltid ska behöva hålla på såhär! Har för övrigt blivit kallad för dum i huvudet idag av en gäst, hörde honom men han trodde nog inte det, så jag svarade när han kom fram till mig att "och nej, jag är inte dum i huvudet". Men han fortsatte hålla på som han gjorde innan, vad är det för fel på folk alltså?! Gaaaah, blir galen!!

Nu ska jag tvätta liitegranna eftersom jag inte har någonting rent överhuvudtaget, och sen får vi väl se om jag hittar på något skojigt.. Men det blir nog tufft, onsdag imorgon och folk som vet varför förstår varför den dagen är så pass hemsk som den är för mig.. :(

Hörs väl lite senare!

Pusselihejsi! :*


upp med (innan!) tuppen!

Fick ju åtminstone sova lite mer inatt än igår, men fortfarande alldeles för lite sömn.. Har sovit tre gånger på eftermiddan idag för att jag helt enkelt var uuutmattad! Men ändå är jag jättetrött fortfarande, så borde väl utnyttja det och gå och sova nu på en gång så jag slipper känna att jag knappt hunnit somna när klockan ringer där vid 4..

Får för övrigt lön imorgon, men jag tror dom har fifflat bort lite timmar för mig.. Det handlar inte om mer än typ 7-8 timmar, men förstå vilken förmögenhet de tjänar på att göra såhär! För jag vet ju att det inte alltid går helt rätt till.. Sjukt! Inte konstigt att chefen kan köpa nya bilar hela tiden....

Godnatt med er! :*

bluää

Tidig läggdags? Vad är det för feeel på mig eftersom jag aldrig lyckas?! Har iallafall äntligen tvättat håret nyss eftersom jag försov mig imorse och inte hann det.. Så imorgon slipper jag skämmas för det iallafall! :P

Nu ska jag torkelitorka håret och sen blir det tamejtusan sömn! Blir ju sisådär 4 timmar iallafall, och kanske slipper försova mig och kommer för sent...? He he he

Godnatt med er! :*

mörbultad

Nu ska söndermosade jag gå och sova! Nu har jag ont preciiiis överallt i kroppen, både utanpå och även på insidan.. Har dessutom varit sjukt trött ända sen jag kom hem, men går inte och sover trots att klockan ringer 04:00 och att jag då nog måste hoppa in i duschen för att jag inte orkade det ikväll.. Puuuuuuh! Orkar inte jobba imorn!

Menmen..

Godnatt med er! :*

paintball!

Födelsedagsmiddag igår med utgång på det, tar mer om det senare!

Nu ska jag göra mig iordning och pysa iväg mot jobbet för att möta gänget som ska lira paintball! :) De som inte är i mitt lag ligger riktigt risigt till, har sjukt mycket aggressioner som behöver komma ut, och yeeesss, det kommer motståndarlaget märka! Headshooot!

Puss med er! :*


godnatt!

Nu ska jag kasta ut linserna som är fastklistrade i ögonen pch gå och sova.. Har en lång och stressig dag framför mig imorgon så det är bäst jag får mig lite sömn och inte somnar vid 6-tiden som igår..

Ska ju hinna med lite jobb innan det blir hem och börja fixa och dona inför kvällen då pärlorna kommer hit för feeeeest! :) Har sett fram emot det jättemycket och det ska bli skönt att åtminstone för en kväll bara få ha kul och slippa tänka på allt det jobbiga :) Hoppas dom kommer tycka om maten bara.... Och att jag lyckas tillaga den framförallt! Håhåjaja!

Godnatt med er! :*

fixelifixx

Fick lite nattligt besök så min planering om hur och när jag skulle städa idag sprack ju totalt! Hade jag hållt den hade jag kanske hunnit med några timmars jobb och fått en biobiljett också (passande eftersom jag ska på bio ikväll!) men nu blev det inte så, så det är inget jag kan göra mer än att göra allt nu i efterhand istället! Känner mig dock lite stressad eftersom jag ska på den tidiga visningen på bion och jag har mycket kvar att göra.. Bland annat måste jag åka och handla massa saker, typ läsk och grejer.. Vilket innebär att jag kommer få ett sjuhelsike med att försöka cykla samtidigt som jag ska hålla allt på plats på pakethållaren och i korgen! Åååh, jag vill ha en egen bil! Tänk vad skönt det vore! Nu kommer jag behöva åka och handla i två, kanske tre omgångar.. Vardagsmotion, puuuuh!

Nej, dags att skriva klart köplistan och sedan åka och handla, hade meeeeeer än gärna bara slappat i solen och fått lite färg, men icke!

Pussis! :*

jag går och fiskar, la la laa

Har varit ute och stekt idag, mycket skönt! :) Och nu så har vi ätit och lite så, syster ville åka till nån auktion nånstans i trakterna, men njeee, känns inte som att jag ville det! Så jag tänkte nog faktiskt ta mig ett fiskespö och ipoden och gå ut och dra upp en rackare! Hade en firre som naffsade på kroken igår så honom ska jag ha!! Såg även en stor, feeeeet orange fisk (?!?!?!?) som var väldigt mystisk, den skulle man minsann få på kroken!!

Nej, nu ska syster ha datorn!

Puss med er! :*

brrrrr!

Usch, dumma medicinen gör mig illamående! Så nu har alla gått till poolen respektive stranden och här sitter jag kvar med Helenas mobila bredband och bara surfar runt.. Men jag funderar också på att bara dra på mig något behagligt (inte bikini, kommer frysa ihjäl då!) och joina sällskapet vid poolen och bara läsa eller något.. Har börjat ge mig in på Män som hatar kvinnor och jag som inte läser så väldans mycket undrar hur jag ska klara mig igenom den tjocka boken.. Men eftersom den ska vara såå bra så gör jag väl ett tappert försök!

Hörs!

Pusselipuss! :*

nu drar vi till västkusten!

Yess, nu snart (så fort mamma duschat och gjort sig klar.. gääsp..) så pyser vi iväg mot Strömstad! Har varit lite osäker på om jag ens ville följa med överhuvudtaget i år, men nu så tycker jag faktiskt det ska bli riktigt skönt! Längtar tills jag står på klipporna med ipoden i öronen och förhoppningsvis en fisk i andra änden av mitt fiskespö! :) Och nu har jag även bokat hemresa som blir på onsdag.. 503 svenska kronor fick jag punga ut med! Svider lite grann (mkt!) men jag har ju något kul att se fram emot som jag kommer hem till så det är smällar man får ta helt enkelt!

Förutom att packa färdigt imorse så var jag en sväng på Coop nyss och inhandlade lite things till fredag, så jag slipper cykla med sjutton tunga kassar då liksom! Så nu behöver jag bara köpa lite smått och gott så är allting klart, känns skönt att vara någorlunda prepared i tid! :)

Annars då, jo igår så blev det som sagt att bara stanna hemma.. Men jag är faktiskt lika glad för det! Jag hann packa och bara ta det lugnt! Och sen när jag tänker efter på att jag faktiskt sparade pengar på att stanna hemma, då är det inte lika motigt längre! Kikade även lite på TV innan jag fick agera nattchaufför, det är väl på tiden att jag ger tillbaka för alla gånger jag fått skjuts till saker och ting liksom! Så där fick jag bli lite happy också innan jag gick och la mig efter tre nångång.. (Med tanke på mina sovtider så ska det verkligen bli skönt med att komma bort, för där kan jag ju inte gå och lägga mig vid 3-4-5, håller inte när man sover i samma rum som syster!)

Nixx, nu ska jag fixa det allra sista innan vi drar! Ha en trevlig vecka! :)

Pusselipusss! :*

trrråkigt

Nej nu ska jag bara kasta ner lite saker i väskan som jag ska ha med mig till Strömstad. Btw har alla tågbiljetter gått upp i pris också! Usch! Sen så vet jag inte varför, men tåget ska gå via Göteborg?!?!?! Omväg på TRE timmar! :S Blää säger jag! Kommer alltså sitta på tåget i SJU TIMMAR på onsdag..

Godnatt med er! :*

pepp blev depp!

Bläääää! Jag bytte ju min jobbtid på 17-01 ikväll mot 9-13, HRRRMMMM!!, som blev 9-18 trots att chefen flera gånger sa att jag nog skulle få gå tidigare.. Men neeej då! Gissa om jag var tjurig på slutet! Gooosh.. Menmen, inte blev det någon utgång för det! Jag som var såå taggad! Visste ju frilla och klänning och skor och ALLT! Men vartefter tiden gick på jobbet så blev jag mindre och mindre taggad, och visste att jag inte hade något partysällskap på G och att min påtänkta frilla inte skulle hinnas med.. Menmen, jag får passa på att packa inför morgondagen istället. Och det var nog lika bra att jag snabbt hoppade in i duschen, för efter 9 timmars svettande så är man inte fräsch kan jag lova! Så vi får väl se, men blir nog kvar här hemma resten av kvällen, även om jag nu är sugen på att bara köra iväg med bilen en sväng, bara åka och njuta av kvällssolen liksom!

Vi hörs!

Pusss! :*

effektivitet!

Idag känns det som att jag ändå hunnit med lite saker för en gångs skull, så det var nog skönt att jag var ledig idag istället för att ta en extratid. Efter strapatserna på dagen så skulle jag ju ut till systemet och handla, vilket jag såklart gjorde. Men jag hann också med att gå till apoteket och fixa min utskrivna medicin så jag kanske kan bli lite friskare iallafall. Sprang även in och fyndade ett par skor som jag har haft ögonen på ett brraaaa tag! Eric har precis sånna skor fast för herr då förstås, och ända sen han köpte dom i december (?) så har jag tyckt att både dom och dammodellen är good looking-shoes, så när det damp ner ett reklamblad från Sportex där dessa skor fanns för 399kr istället för 800kr, så kunde jag inte låta bli att ta en sväng in där också! Affärerna ligger ju ändå nästan bredvid varann, så det var ju sweet! Så finemang med ett par nya vita skinnsneakers, mina gamla har totalt gått sönder, hål i sulan för tusan (och på lite fler ställen också för den delen..). Lite konstigt dock att jag köpte i storlek 36.5 då jag har 37-38 egentligen.. Hmm, tur att det är öppet köp så får jag se om de töjer sig lite, men det borde de ju göra eftersom de är i skinn?

Menmen, förutom Hälla-trippen (syndade och tog en hamburgare på Max också, deras Taco-sås är ju riiiktigt smarrig btw) så hann jag hämta ut biobiljetter till en förhandsvisning om 2 veckor. Roligt att jag äntligen kan dra nytta av ett erbjudande för en gångs skull! Är jag inte borta då själva visningen är, nej då är jag borta när biljetterna ska hämtas ut! Och det har ju varit maaasor med filmer jag missat i år, såna som jag vill se annars också liksom! Så det är synd, men nu äntligen så fick jag iallafall! :)

Puuh, ovärt inlägg, era intressesmurfar bits väl så intressant som mitt inlägg om min dag är! ;) Men ääh, något måste jag ju fördriva tiden med medan jag väntar på att tvätten ska bli klar!

Nu en liten nattmacka, sen upphängning av tvätt, Paradise Hotel och sen sööömn (ska försöööööka somna tidigt ikväll eftersom jag jobbar 9-18 imorn och vill ut på kvällen, krafter lär behövas! :)

Puss på er! :*


Mina nya fina dojjor! :)

regn och rusk!

Hallooj! Värst vad det ska regna, tycker inte om sååånt! :( Men som tur är hann jag faktiskt njuta av det fina vädret som faktiskt var tidigare idag! :) Det tragiska är dock att det nästan bara är solen som är varm, så hösten börjar verkligen närma sig.. Blä!

Men imorse var det iallafall shortsen som åkte på och sen ner på staden för att möta E och vi traskade runt lite, åt smaskig mat på Spicy (soooom jag har sakndet det!), satt på en bänk i solen, åkte till hamnen och åt glass osv.. Så en trevlig dag i solen helt enkelt! :) Och vet ni, jag blir så less på mig själv, varje gång jag är inne på Spicy så blir jag sugen på att testa något nytt. Men de få gånger jag faktiskt vågat mig på det så har jag bara blivit besviken, så det blir ju verkligen ett tufft beslut som måste fattas varje gång och så slutar det alltid med samma rätt iallafall.. Menmen! Och just det, det var lite celebert (?) besök där idag, EMD-Matthias var där. Snackar man ju inte skit om! ;) Men lär honom och hans kompis att köpa snygga solbrillor för tusan! Herregud!

Nu ska jag hänga upp lite tvätt och sen åka till Systemet för lite smarrigt att dricka inför morgondagen! Har dock inga planer över huvud taget, mer än att jag bytt bort min 17-01 till 9-17 så jag kan hitta på något! :)

Pusselipuss! :*

stjärnfall

Godkväll!

Jag som skulle sova tidigt idag (också) men här sitter jag.. Men jag har som vanligt kikat Paradise Hotel och sen så har jag faktiskt varit utomhus och kikat på stjärnfall! :) Såg det första på väg hem från jobbet, ni vet ett sånt där "riktigt" när man ser något snabbt falla. Men nu när jag var ute ett lite längre tag så hann jag se lite olika minsann. Dels några sånna där, sen småsmå "stjärnor" som åkte saktasakta.. Och sen duuuuundersnabba fall där det enda man ser är typ ett fetingstreck för det gick så fort! Men coolt var det! :)

Nu måste jag gå och sova för imorgon ska jag upp hyffsat tidigt, på min lediga dag och allt! Ska upp och hinna tvätta lite och sen duscha och sådär innan jag ska ner på staden.

Godnattis! :*

Strömstad i veckan eller ej?

Usch vad trist det var att jobba idag! Många gånger jag bara låtsades göra något för att istället bara ta det lugnt.. Haha och just det, tänkte på det redan igår, det är verkligen ofta jag börjar mina blogginlägg med ordet "usch", vad jag ska klaga hela tiden! :P

Jaja, imorgon är det iallafall ingen krigartid som gäller, så då kanske jag för en gångs skull hinner gör något vettigt innan jobbet kallar. Blev ingen löpning eller solning idag, så ska verkligen försöka ta mig i kragen och få det gjort imorgon! Ska iallafall lägga mig nu, hela två timmar tidigare än igår! Galet ju, och ändå är klockan massor nu! :S Sen kanske det hinns med lite träff med någon vän.. (Juuuuuustdet, fick sms av Jossan när jag jobbade så kunde ej svara då, och nu har jag glömt det. Man kan väl inte svara klockan 2 på natten? Fy mig!)

Hmm, tankarna gnager i huvudet hur man ska göra med allt. Dilemmat jag har att göra med just nu är om jag ska med till Strömstad eller ej. Och isåfall om jag ska stanna hela veckan? Är inte riktigt sugen på det, vill gärna hinna med att träffa alla på riktigt en "sista" gång.. Men samtidigt vore det skönt att komma iväg, det är en så skön atmosfär där och man kan verkligen bara ta det lugnt. Och sen måste ju någon visa far hur man verkligen fiskar! ;) Hmm.. Kollade upp SJ och en biljett hem i veckan går på cirka 500-lappen, det är rätt mycket pengar så jag får se hur jag gör.. Då kan jag ju eventuellt ta någon extra tid där under veckan och säga att det var tågbiljetten.. Blää, orkar inte med problem!

Jag får sova på saken helt enkelt!

Godnatti! :*

backpacking

Usch, det var tufft att jobba idag! 9½ timme efter att ha varit ledig / sjuk i en vecka ungefär var inte lätt! Och fy saaaatan vad svettigt det var! Var som att vara i en tropisk regnskog, torkade svett sjukt många gånger och det slutade ju aldrig rinna! Så nu har jag varvat ner och duschat bort the sweat. Har även hunnit med dagens obligatoriska Paradise Hotel-avsnitt! Haha, jag har verkligen blivit beroende av det där! :P Och man kanske skulle söka själv till den svenska versionen? Jag menar, det blir ju som en gratis-semester i Mexiko! Hiho! :D Läs vad som krävs och ni ser ju att jag är given! ;)

Är du mellan 18-30 och singel?
Gillar du äventyr, party och romantik?
Då är du rätt person för Paradise Hotel!

Hrmm.. Skämt å sido.. ;) Men det vore najs att bara resa iväg nånstans i höst/vinter. Har ju alltid velat backpacka i Asien så nu har jag börjat kolla upp sånt lite smått.. Har skissat upp en liten vacker budget hur mycket jag vill spara i månaden för att nå ett visst mål. Det blir ganska tufft må jag säga, men om man har något roligt att se fram emot så kanske det blir lite lättare! Och jag menar, jag jobbar ju faktiskt inte ens såå mycket. Om jag går upp till heltid på riktigt så skulle jag kunna lägga undan tillräckligt många slantar för att dra iväg vid november/december och vara borta i 4 månader. Det skulle ju vara sååå sweet! Måste dock tjäna dessa slantar först som sagt.. Och framförallt, vem vill följa med mig? Jag ska minsann iväg, innan det är för sent! För nästa höst, då får det bli juristlinjen för mig!

Hmm, drömma om framtiden kan man ju alltid, om det blir så vet man aaaldrig! Kan ju hända precis vadsomhelst så att planerna ändras mer eller mindre. Men det där är iallafall vad jag känner för just nu! Efter att jag kommit hem från Mexiko vill säga! ;)

Höhö, nu måste jag verkligen gå till sängs! Tänkte försöka vara nyttig med ett, om än ett kort, varv i skogen imorgon. Kanske svänger förbi något cancer-solarium också och förbättrar skärgårds-brännan lite. Får se, får se..

Godnatt med er! :*

tillbaka till vardagen

Usch och fy och blä!! Vill inte vara här egentligen, för jag vet ju att det inte finns något att få i den här staden. Det enda jag kommer göra i höst är typ att jobba. För vänner har jag inga kvar här eftersom precis allaallaalla flyttar härifrån.. Borde ju göra detsamma! Kanske blir bra, då har jag inget bättre för mig utan kan kriga ihop en rejäl summa på jobbet, och dra iväg i vinter.. Hmm.

Äh vad tusan, ska nog försöka gå och sova nu, jobbar 14-23:30 imorgon, härlig tid! Usch! :P Haha, gud vad jag känner mig bitter, men finns ju liksom inget att vara glad för så svårt att låta happy! Men jag kan ju iallafall försöka! :)

Men godnatt med er allesammans! Är ledig heeeela nästa vecka och ska egentligen till Strömstad då.. Men är väldigt sugen på att ta en sista minuten och komma bort.. Men då tar det ju bara ääääännu längre tid innan jag kan spara ihop till långresan.. Fy för det!

Men nattinatt! :*

hemåt från GBG

Nu ska vi åka från Helenas lägenhet alldeles strax eftersom vårt tåg åker vid 18 (första klass, jäääh)

Så vi hörs i Västerås!

Pussis! :*

MADONNA!!

Yeeesss, ikväll var vi på Madooooonnnnna! Kan berätta mer imorgon, är helt slut nu så måste sleepa..

Vi hörs då! :)

Pussis! :*

stek på saltholmen

Hallåja! Har ätit superdupermegamysig frukost nyss i Helenas palats och nu gör alla sig iordning för lite stek på Saltholmen! :) Igår var det stek & bad på Brännö, men vi har lite mer brådis idag så vi orkar inte ta någon färja.. Men det blir mysigt ändå, havet juu! :) Brände mig i pannan igår också, så idag får det väl bli solkräm.. Jajaaa!

Sen ikväll är det MADOOOONNNNAAA på Ullevi som gäller, jääääääääh! Så en fullspäckad dag med roliga saker som väntar, kuligt värre! Behövs speciellt i dessa tider.. Något bääd är däremot att syster #2 ej var för Liseberg, så det blir det inget  av.. Schysst mot mig! Menmen, får väl ta Grönan en annan dag istället..

Ha en brrå dag!

Pusseli! :*

götet it is

Blev Billan och Bobban med Pettis igår, och trots att hon var starkt emot utgång när kvällens planer skulle bestämmas så var det hon som föreslog det när vi satt på BoB. Så Pluto it is, och än en gång slapp jag kö trots att VIP-kortet har gått ut, najs! :)

Väl ute stöter jag på chefen, oohoooooow, och sen hjon som drar skift idag som antagligen skulle bli arg för mina tidsbyten.. Men när de fick höra vad som hänt, så förstod de prrrecis varför jag var ute, blev till och med bjuden på öl! Och lite senare blev det shot av en annan. Tacktack! :) Men uusch, kan ju inte påstå att jag hade roligt, det var mer jobbigt att inte få göra saker man är mer än van vid.. För att inte tala om hemfärden, cykla utan sällskap och vara ensam tjej på en cykel på natten. INTE kul! Men det är väl dags att jag vänjer mig..

Menmen, nu är jag i Göteborg tills på söndag och hälsar på min sis. Så nu är det filmtajm som gäller! Ha en bra helg! :)

Pusselipuss! :*

ut, ta det lugnt, sluta tänka?

Vill hitta på något roligt ikväll! Vet inte vad, en utgång skulle säkert bara ställa till det, men är ändå taggad och vill bara ha något glatt att tänka på.. För när man tror att inget kan bli värre, så är det precis vad det blir! Sen så är det Göteborg som gäller imorgon-söndag och jag har inte packat ett dyft. Har inte ens rena kläder.. Man jag orkar inteee, vill inte ens åka! Vill bara vara hemma i stekvädret och åka ut på någon mysig badplats och glassa, men nejnej.. Jaja, nu ska deppigajag.se gå och ta en dusch, luktar för jävligt och mår lika illa dessutom. Livet leker! Hrmm..

Ha en lovely kväll allesammans, man kan ju iallafall försöka göra det bästa av alla situationer även om det inte alltid ser ut att gå..

Puss & ciao! :*

080605-090804

-

sjukis

Hejsanhej! Skulle jobbat 12-20 idag, men för det första så var det otrooooooooligt svårt att komma upp imorse. Sa först hejdå till E vid 9-tiden som skulle hem till sina päron och säga adjö till dom. Sen gick jag och la mig igen och skulle gå upp 11, men kom ju för tusan inte upp! Tjugo i var det nog eftersom jag skulle börja 12.. Men jag jobbade inte länge jag, till 14:30 blev det.. Mår inte riktigt som man borde, så om en halvtimme ska jag till en jourläkare.. Hrmm.. Ena problemet efter det andra, vad kommer härnäst? Det som iallafall var bra med att vara sjuk och få gå tidigare från jobbet är att mor och far fick skjuts hem från stationen och att jag hinner fika med Bea och Alex efter läkarbesöket. Så det gäller ju att tänka positivt :)

Hörs och ses!

Pussciao! :*

lediiiiggg

Skönt att vara ledig en dag iallafall! Men inte blev det någon sovmorgon för det! Nejnej, upp i ottan (10) och ner på stan för ett ärende. Höll på att få parkeringsböter! Men jag klarade mig galant ur det eftersom jag sprang som en galning efter växel så hon förstod ju! Pjuuuuuh! Sen handlade jag lite smarrigt till kvällen eftersom E ska hit :) Sen skjutsade jag mor och far, sen hämta E för att åka till Hälla och kika. Höll btw på att krocka, for real! Fan vad skakig jag var efteråt! Bläää! Dåliga dagar blir ju verkligen bara sämre och sämre! Sen nyss kom jag hem från jobbet där jag bara skulle kika förbi eftersom min chef ska sluta. Men hon var ej där just då så blev en cola och lite pommes bara, men en hel del snack! Fan vilka människor det finns alltså, sjukt att vissa är rädda för att gå till jobbet?!?!

Jaja, har en väldigt lång To Do-list som det inte finns tid till att göra, men jag ska göra mitt bästa så att det inte ser ut som en soptipp när mannen kommer hit!

Ha en fin dag brrruuudar (och grabbar?)!

Pözzelipözz! :*

ovärt

Usch, jag är så seg så jag inte ens orkar ligga ute i solen idag.. Och hur jobbigt är det liksom? Njee, ställde klockan på elva men snoozade i 1½ timme typ, far blev gaaaanska galen på mig kan man väl säga! :P Jaja, tanken var ju att gå upp tidigt eftersom jag imorse såg att det skulle bli beautiful väder idag.. Men nejnej, klart jag inte orkar gå ut.. Känner mig så seg och har inte lust med något alls för tillfället. Har suttit hela dagen/eftermiddagen/tidig kväll och kikat America's Best Dance Crew på MTV, fy satan vad grymma dansarna är!! Nu är det sista avsnittet med final och allt, så det är ju spännande minsann!

Vi får se om jag hinner med något vettigt innan det är dags för work ikväll/inatt. Och jag är så glaaaaad, sista natten ju! Ska bli såå skönt att få (försöka) återgå till normala tider för en mänsklig kropp. Var sjukt mycket inatt så nattstädaren var tvungen att hjälpa till i kök (han brukar stå där under dagtid, så oroa er inte att det blir något knas när han står där :P) och sen kom dessutom Malin från Skrapan och hjälpte till.. Och ändå var det inte nog liksom, folket försvann aldriiiiig! Drygt!!

Så, nu vann Super Cr3w tävlingen, dom var faktiskt grrrymma! Nu ska jag nog tvätta lite kläder, mor klagar att det svämmar över i tvättstugan.. Puh, ge mig en större garderob någon!!

Pözzeli! :*

jag vill inte

Usch, jag vill inte jobba! Det enda man orkar göra när man går natt är att sova, äta lite och sen sova lite till. Sen är det liksom återigen dags att man ska gå till jobbet och kriga ytterligare en natt. Blä! Jag vill att söndagen ska vara slut så natthelvetet är över! :(

En annan sak jag verkligenverkligen inte vill är att det ska vara augusti.. Känns som att jag mer eller mindre räknar ner till domedagen typ. Kommer antagligen kännas så på riktigt där i slutet av månaden också.. Nej usch, inte kul med en ständig klump i bröstet och veta om att minsta lilla ord om rätt/fel saker får allt att brista. Livet är verkligen inte rättvist ibland!

Nu ska jag väl försöka göra något litet vettigt denna dag iallafall.

Puss & ciao med er! :*

RSS 2.0