Dubbelt upp + Utgång ikväll

Herre min guuuuud vad jobbigt det var i eftermiddags! Jag och J bestämde oss för att träna ett medel-pass efter att vi gått en snabbis på stan och kikat runt. Så vi traskar till Friskis i regnet och byter om och är med på passet. Mördarpasset. Det var inte själva passets utformning eller så som var det jobbiga, utan det var att våra kroppar helt enkelt inte vile träna något mer idag. Speciellt inte armarna som motsträvigt fick göra sina armhävningar trots de skakande musklerna som sa nej till ytterigare träning idag. Men, vi kämpade oss igenom hela passet och det var verkligen huur skönt som helst när det var över, och vi kände oss väldigt duktiga ska ni veta!

Nu när träningen ser ut att ha kommit igågn hyffsat iallafall så tänkte jag bli fri från sötsug också. Därför joinade jag idag S, B och A:s lilla inte-äta-godis-pakt. Jag hoppas det kommer funka för mig, blir ju iallafal lite lättare när man har tre personer till som har samma syfte. Blir lite lättare med peppning från samma håll liksom!

Trots allt mitt nyttiga idag så blire det nog lite förstört ikväll. Jag & pärlorna var sugna på utgång, men ingen hade riktigt orken. Men eftersom jag har gratislappar så ändrade vi oss lite impulsivt och voíla, Pluttan ikväll! Nu är jag grymt taggad och hoppas kroppen vaknar till också, för då tror jag att det kan bli en riktigt toppen-kväll tillsammans med favoriterna! =)

Nu måste jag läsa några sidor historia och sen börja fixa mig, får väl se vad jag ska ha på mig, har verkligen ingen aning alls..

Tagga till nu folket, för det ska jag göra.

Tack för mig, hej!

pjuuh.

Gosh, jag var verkligen död på bodypumpen imorse precis som jag trodde efter mina långa natts sömn. Nu sitter jag och försöker lära mig psykologin vilket faktiskt gått rätt bra. S sa lite sammankopplingar som jag lärt mig nu. Brabra!

Ska fortsätta nu!

Adios amigos!

Usch för mig

Nej nu har jag varit dålig igen. Är fortfarande vaken trots att jag börjar klockan 8 imorgon med idrott. Kommer ju vara måttligt pigg. Dessutom har jag inte gjort mågonting alls ikväll vilket har inneburit att jag inte ens har duschat efter träningen ikväll. Nu känns det ovärt eftersom jag ändå ska svettas igen om 7 timmar. Så, svettig blir ännu svettigare. Låter väl mysigt, eller inte..

Och så var det den dumma psykologin också, eftersom jag fortfarande inte kan hitta den dumma boken så har jag inte kunnat läsa i den (ganska logiskt va?). Så vad jag har kunnat plugga på är lärararens PowerPoint-presentationer som hon så snällt (?) lägger ut på klassidan. Men jag vill ju inte påstå att jag blivit klokare av att läsa igenom dom. Att lära sig tre olika sorters psykologiska perspektiv genom att bara läsa nyckelord kanske inte är att rekommendera om man som jag inte fattar någonting från början. Ska bli intressant att se hur det går imorgon, jag får läsa genom mina anteckningar som jag skrivit utifrån jag tror att jag förstått. Hmm.

Nej uuusch, jag känner att jag bara svammlar och att jag är trött som en gnu. Och inte har jag tagit ut linserna heller. Jag blir så trött på mig själv, och mina föräldrar är också rätt trötta på att jag inte gör någonting numera. Någon som vill vara min livscoach och uppmuntra mig?

Dags att stänga av den här dumma (fast jag älskar den egentligen ju, bara inte just nu-nu) datorn innan jag växer fast i den. I'll blog tomorrow again! Och då ska minsann reseberättelsen bli klar, en låång sådan. Puh. Eller så gör jag en helt ny att publicera här? En kortare variant..?

Äh vatusan! Jag är trött!
Godnatt!

(Ps. Just det, något som inte förvånar mig är att jag alltid skjuter upp saker och ting. Samma sak gäller nu. Mobilen jag skulle beställt igår har nu tagt slut i lagret och kommer inte komma igen förrän om 3 veckor. Varför är jag expert på en massa negtiva egenskaper? Ds.)

Ett beroende jag MÅSTE bli av med!

Jag är verkligen beroende. Av skräpmat. Jag vill verkligen ha ett nytt och mer hälsosamt liv, men hur bra lyckas jag egentligen? Inte det minsta! Mitt träningspass jag gick på ikväll slutade 21 och min pappa kom och hämtade mig. Under avslappningen på passet så funderade jag vad jag skulle äta för middag när jag kom hem, och kom fram till att det skulle bli något lätt som varma koppen eller något liknande. Så fort vi börjar närma oss mitt hem, så ser jag McDonalds-skylten lysa vid nästa rondell. Vad gör jag?! Jo, jag ber pappa köra dit så jag kan få gå in och köpa mat. Med efterrätt. JAG MÅSTE SLUTA! Om det ska bli någon beach '08 så är det verkligen dags att jag gör något åt mitt beroende. OCH börjar träna regelbundet. För passet jag var på idag var riktigt, riktigt skoj! Träffade en gammal arbetskamrat också, trevligt! =)

Nej nu ska onyttiga jag kila vidare och kanske läsa igenom läxan vi har tils imorgon. Bra att jag ens börjat med det jag skulle göra förra veckan. Lär ju gå mindre bra på förhöret imorgon. En positiv sak i skolan var iallafall att jag fick tillbaka ett prov som jag fick bra resultat på! Tänk vad glad man kan bli över skolan. Ibland....

Puss på er sötingar!

image7

Projektarbete

Jag och B sitter och ska försöka arbeta med vårt projekt nu, går väl lite framåt åtminstone, men det är lite oroande att vår handledare är så skeptisk och kritisk mot oss. Känns mindre kul.
Skolan var faktiskt helt okej idag att komma tillbaka till. Roligt att få se alla igen =)
Har även tagit blodprov för att se om jag har järnbrist, vilket jag inte hade. Däremot var jah uttorkad. Hmm..

Måste fortsätta emd projektet!

Tjing

Då var det dags igen....

Kom hem från jobbet för inte alltför längesen. Det kändes nästan som om jag var en nybörjare först, jag var helt lost och fattade knappt någonting. Det går fort att glömma saker ibland verkar det som.
Och jag känner skuld över att mina planer gick i kras idag. Jag som skulle hinna med massor av saker; gå på båda mina musiklektioner, plugga ifatt en massa ämnen, hälsa på mammas jobb, skriva klart min reseberättelse osv.. Hann inte med mycket av det där vill jag lova. Måste skärpa mig om jag ska få någon ordning på mitt liv så jag kan lyckas med något hädanefter. Till att börja med borde jag gå och sova omedelbart. Jag kommer vara otroligt trött i vilket fall imorgon eftersom det är min första skoldag på ett tag, och inte lär den bli bättre av bristande sömn. Så, inom 30 min ska jag ligga i min säng har jag bestämt mig för! Redo att vara utvilad inför morgondagens simning som inleder skoldagen.

Måste bara säga en sak till, X ringde idag och ville ta en fika. Jag förstår inte riktigt det hela. Kan någon förklara för mig, tack!?

Pusss på er alla!


Måndag

Ny vecka igen då. Skönt att börja den med att vara ledig i skolan. Och jag som skulle plugga hela dagen idag.. Nix, det gick visst inte för sig. Kanske hinner en liten stund när jag kommit hem från jobbet ikväll. Första passet jag jobbar nu sen 1½ vecka tillbaka. Det har varit rätt skönt att få vara ledig ett tag, men nu i februari lär jag jobba som en tok sen, har ju knappt fått några tider så jag kommer leva fattigt.. USCH!
I Vilket fall måste jag nog vara så dålig att jag ställer in både piano- och gitarrlektionen idag, hinner liksom inte innan jobbet. Dumt av mig.

Nu måste jag fixa lite saker som måste göras innan jobb.

Puss!

ledigg!

Har fått reda på att vi är lediga imorn i skolan, skönt! Då kan jag återhämta mig ytterligare lite mer innan skolan sätter stress på mig igen. Fast det har den i och för sig redan gjort, jag fick ju en massa uppgifter i nästan alla ämnen som jag skulle göra när jag var ledig. Har jag gjort någon av uppgifterna? Nix. Menmen, då har ju jag ju hela dagen på mig imorgon istället! Hmm, får se om jag är duktig..

Har inte skrivit klart berättelsen än, jag vet att jag är seg. Men den kommer, håll ut!

Tjing!

Hemma igen

Japp, då var jag hemma igen då. Kom hem sent igår kväll så orkade inte göra så mycket mer än att äta litegranna och sedan gå och sova. Länge.
I vilket fall hade jag det underbart i Egypten, även om vädret kunde varit lite bättre de första dagarna. Men jag antar att jag inte ska klaga med tanke på vädret här hemma! Jag har iallafall skrivit lite på en reseberättelse dag för dag medan jag var därborta. Är dock inte klar med de sista dagarna då jag helt enkelt var för lat för att göra något ansträngande. Att ha semester är knappast någon semester, är nog nästan tröttare nu än när jag åkte, men skönt att få kommit bort från alt ett tag åtminstone. Min reseberättelse publicerar jag så fort den är färdigskriven, har en del att packa upp och tvätta och så innan jag kan göra så mycket mer.
Men vi hörs senare!

Puusss!

Egypten tomorrow!

Sitter här och gör klart det sista inför resan imorgon. Känns som att jag glömt en massa viktiga saker, men kan bara inte komma på vad det är. Hoppas att det bara är inbillning.
Var i vilket fall ute ikväll. F hade födelsedagsfest på Pluto och gud så skoj det blev vid tolvtiden, då det faktiskt kom folk dit! Haha, men vi hade trevligt innan också! Supergod tårta var det också, mums! Det var också kul att så många var ute, speciellt som man kände. Trodde allt folk hade slut på pengar och inte hade råd att gå ut förrän nästa helg då alla får sina löner. Men nixx, tydligen var det bara jag som har pengabrist!

Nu ska jag dubbelchecka packningen och se till att få någon timmes sömn iallafall. Vi åker hemifrån 06.50 och jag måste gå upp sex för att hinna med allt som är kvar som inte går att göra nu. Såå, två timmars sömn. Känns ju nästan som att jag skulle kunna titta på ett Desperate Housewives-avsnitt istället för att sova överhuvudtaget, fast då har jag ju inte lika mycket kvar att titta på på flyget sen så jag får se till att hålla fingrarna i styr!

Men godnatt sötisar, har varit en lång, hemsk, rolig (trots allt), regnig, stressig, men framförallt annorlunda dag idag, sådana dagar behövs också i livet, och idag var det dags för en sådan för min del.

Tjing så hörs vi om en vecka om jag inte kommer över en dator i Afrika!

image6

Kärlek till dig!

Kom ganska nyss hem från veterinären, det var väldigt hemskt att behöva säga farväl till någon jag älskat hela mitt liv. Men det är iallafall tur att jag fick vara beredd på det här, för nu tycker jag ändå att det är lite skönt för henne. Jag kunde se att Maja inte mådde så bra sista dagarna, hon lät när hon åt, kunde inte gå rakt, kunde inte jama som vanligt.. Men framförallt, hon var riktigt, riktigt smal. Men nu har hon det bra någon annanstans, det vet jag!
Dessutom insåg jag att, jag blir inte mindre ledsen om det här skulle hända om en månad, men för henne spelade det stor roll. Att få slippa lidandet. Klart jag skulle vilja ha henne kvar så lång tid som möjligt, men ibland blir det inte riktigt som man vill.

Åker till Egypten imorgon och det känns lättande. Behöver nog komma bort och få tänka på något helt annat. Har även bestämt mig nu för att åka till pyramiderna och se dom, hur ofta får man den chansen liksom?

Det första jag däremot ska göra för att komma på andra tankar, är att fira F som har kalas ikväll. Jag ska verkligen försöka att ha roligt och det vet jag att jag kommer få i det sällskapet!

Nu måste jag packa klart eftersom vi åker jättetidigt imorgon bitti och jag måste göra mig klar om inte alltför länge..

Ha det kanon allihopa om vi inte hörs på ett tag, men speciellt till Maja. Vi syns i himlen så småningom, älskar dig! <3

inte alls läggdags än

Jag vet, klockan är massor och jag börjar skolan tidigt imorgon. Men jag har också massor med saker som jag måste fixa med, så jag måste vara vaken ett tag till. Har en del kläder som fortfarande är smutsiga som jag bara måste ha med till Egypten. Men framförallt, och jag vet att det antagligen låter fjantigt eller något sånt, men.. Det är den sista natten någonsin som Maja kommer att finnas hos mig. Sen kommer hon vara borta för alltid. Det får mig att bli ännu mer ledsen och jag vill inte somna, vill spendera varje minut med henne som hon har kvar. Så, skriver väl mer imorgon om jag har lust. Vi får se.

Men godnatt på er, för någon gång lär jag ju iallafall somna, så är det ju. Tyvärr..

snabbis

Tänkte bara skriva en jätte, jättekort snutt här innan jag måste kila till jobbet! Börjar om 10 min, men vi körde rugby på idrotten tills halv så jag har knappt hunnit duschat och så. Men fett kul var det!
Skriver när jag kommit hem efter tolv!

Pussss! (Speciellt till Maja eftersom detta är hennes sista dygn.. :( )

Kväll

Måste faktiskt påpeka att jag var duktig och tränade idag, det roliga var att jag tyckte det var riktigt skoj! Hoppas jag gör det till en god vana! =)

Något som också var väldigt, väldigt roligt idag, men framförallt spännande och skrämmande var att vi prvade studentmössor idag. Snart är det vår tur och rätt storlek skulle fixas, rätt brodyr skulle skrivas och så vidare. Beslutsångest x23586282! Men jag tror nog jag blir rätt nöjd med mina val! Kul ska det bli iallafall! Och roligt att något spännande händer i min vardag.

Jag borde börja packa nu eftersom jag jobbar hela kvällen imorgon, och på fredag kommer jag antagligen varken orka eller ha tid till det. Alltid ute i sista minuten, har ju inte ens allt rent som jag vill ha med mig! Bra där! ;D

Ska dricka upp min varma choklad och skriva en detaljerad packningslista nu!

Puss på er!

.

Ibland förstår man inte hur mycket man verkligen älskar något förrän det är borta. Den här gången har jag hela tiden vetat om hur mycket jag älskar henne, har verkligen vetat att hon funnits där hela tiden för mig. Det kanske låter konstigt att jag skriver såhär om en katt, men ni som har eller någon gång haft ett djur, förstår nog hur mycket det betyder för en. Och det är precis vad Maja gjort för mig. Sedan jag var ett år gammal har hon funnits vid min sida, jag vet inte hur många gånger jag sökt och faktiskt fått tröst av henne. Men nu.. Nu är det dags för henne att lämna mig, känns så sjukt jävla jobbigt så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Att någon så älskad ska försvinna, en familjemedlem. För det är så jag ser henne, min älskade Maja. Kommer sakna henne så sjukt mycket. Den här sista 1½ dagen med henne, kommer bli de värsta timmarna i mitt liv hittills, att vänta för att sedan veta att hon aldrig mer kommer tillbaka. Aldrig.

Älskar dig Maja!
image5

slut på ork

Just nu orkar jag inget mer. Fick höra det sista jag någonsin ville höra.. Känns inte lika kul med Egypten längre.

sjuukt roligt!

Måste bara säga att jag nog sett det roligaste klippet jag sett på vääääldigt länge! Länkar så fort jag får tag på länken! Haha, tro mig, den är värd att vänta på! :D

school

Trots en ganska tuff dag i skolan idag så har den varit ganska bra! :) Lektionen jag höll i på idrotten gick bra, provet kändes också ganska bra och rättegången vi var på var spännande! Så ja, helt okej med andra ord! Nu sitter jag och B och arbetar lite med vårt projekt i datasalen, dags att komma igång på riktigt nu känns det som, annars kommer det aldrig bli klart. Men idag får vi mycket gjort, fett bra!

Dags att fortsätta så jag inte fastnar här, och hmm, bandy eller träning ikväll?

Pussishej!

jahao

Fick höra att att anledningen till att vår internet-anslutning är så pass dålig är för att modemet börjar bli gammalt och slitet. Nu lägger det verkligen av hela tiden och om man har tur går det att vara inne i 10 minuter i ett sträck utan att det bryts. Så nu kanske det kommer vara lite dåligt på datorfronten för min del, men vad gör det när jag ändå inte komma att använda det hemifrån på en vecka? =) Så lite tur i oturen att det händer nu så den nya utrustningen hinner komma tills vi är hemma igen!

Kom ganska nyss hem från jobbet, sista passet innan jag åker på lördag. Så nu är det långledigt! Skönt för mig men mindre härligt för ekonomin.. Men fickpengar till Alperna & Egypten lär det nog ändå bli ganska hyffsat med. Dock kommer jag få leva fattigt i mars eftersom mitt schema i februari är det sämsta jag någonsin haft! Ååååh, blir så arg att även vissa som är myyycket nyare än jag har fått fler timmar.. Menmen, får väl skaffa mig lite extratimmar här och där, brukar ju gå rätt hyffsat till slut iallafall!

Dags att plugga det sista inför provet imorgon, funderar på att unna mig ett litet fotbad idag också, det var ju faktiskt så underbart för de små fötterna igår! :)

Pusssis på er allesamman!

ny vecka, nya tag

Då var det måndag igen, det går så snabbt så jag vet inte vad jag håller på med. Allt är rörigt och stressen i skolan är igång. Måndagar kommer nog dessutom att bli den värsta dagen på hela veckan, precis vad man vill ha efter en helg, härlig start liksom! Jobbiga tänkar-ämnen och i varenda ett av dom ska det fördjupas hit och fördjupas dit. Usch, riktigt trött på det där är vad jag är!

Har inte tid att skriva så mycket mer, börjar jobba om en halvtimme och jag vill verkligen intee. Hade biobiljetter till en förhandsvisning ikväll till en film som dessutom verkar rätt skojig. Men nä.. Så dessa biljetter gick till B&A, enjoy!

Plugg ikväll igen eftersom det är prov imorgon, så får se vad som hinns med efter jobbet.

Tjing!


godnatt!

Ikväll gjorde jag faktiskt tre av de fyra sakerna jag skulle göra. Det fjärde jag nämnde var att träna, som jag dessutom garderade med att säga att jag kanske skulle göra. Så jag är faktiskt lite nöjd med mig själv ikväll :)
Dessutom kunde jag unna mina stackars fötter lite extra också, för under tiden jag läste igenom alla sidor till samhällen så lät jag dem få ett ordentligt fotbad med hjälp av fotbadet mamma fick av mig i julklapp. Så nu mår mina små fossingar som två små prinsessor! Haha!

Nu ska jag kika på ytterligare ett avsnitt av Desperate Housewives, blev ju fast av det jag kollade på inatt! Laddar nog hem resten av de avsnitt som kommit ut också så har jag något att göra hela flygresan på lördag, iih, vad kul det ska bli!

Vill bara avsluta med att säga att jag fick ett underbart sms av en kär vän under tiden jag satt där med plugg och fotbad, det sms:et gjorde så att hela min katastrof-vecka lyftes och blev otroligt mycket bättre! Tack <3

Dröm sött, för det ska jag göra!

nixpix

Kom precis hem från bandyn. Herregud vad spännande den var! Tyvärr blev det förlust för VSK, fast dom förtjänade mycket mer än så! Speciellt Micke Carlsson som är en gud på bandy när det väl gäller.. Menmen, huvudsaken är att Edsbyn får spö på Studenternas i mars istället....

Det blir ingen träff med X ikväll, vilket jag nog är ganska glad över. Har hundra saker att göra men som jag liksom blundat för bara för att jag inte kunnat fokusera på något annat än det som hänt. Men nu hinner jag plugga, kanske träna, tvätta och städa. Hmm, om jag har tur så kanske jag hinner läsa någon sida, men jag ska verkligen anstränga mig för att kunna bocka av så mycket som möjligt på min To Do-lista (har ingen nedskriven, men det finns ett antal saker som snurrar i huvudet som jag gärna vill få bort!) Dessutom har jag sovmorgon imorgon vilket betyder att jag inte behöver sova alltför tidigt ikväll, men det får absolut inte bli som i natt! Eftersom jag sovit till typ fyra på eftermiddagen igår så kunde jag inte sova förrän klockan hade slagit runt 5 inatt. Tur att Desperate Housewifes fanns på datorn då så kan kunde somna glad! :)

Dags att sätta igång om jag vill få något vettigt gjort!

Pussis!

lugnt

Det blev även en lugn lördag för min del, men det är inget jag klagar på. Åkte till B:s syster och myste lite till en rolig film tillsammans med M&A (och B själv såklart!). Självklart så blev det lite onyttigheter till det, men vatusan. Ingen film utan filmgodis! =)

Pga min långa sömn idag så är jag inte det minsta trött än, mest seg och lire rastlös. Så idag ska jag försöka att inte gå och lägga mig lika sent som föregående nätter så jag orkar med morgondagens alla bravader.

Nu ska jag gå och göra lite varm choklad, känner att halsen börjar krångla och det är det minsta jag vill nu en vecka innan jag ska åka. Usch för att bli sjuk, det håller inte!

Sov gott!

efterlängtad sömn

Som jag har längtat! Längtat efter att få sova så länge tills man vaknar av sig själv. Det var verkligen huuuuuur länge sen som helst jag kunde göra det eftersom hela mitt lov bestod av att jobba i princip. Men äntligen idag så fick jag sova ruskigt länge :) Och det är jag tacksam för!

Idag har jag inte ens susning om vad som händer, hela helgen har känts väldigt oplanerad på något sätt, vilket den iochförsig har varit. Men ändå. Imorgon är iallafall hela dagen inbokad och man måste säga att jag är riktigt nervös för hur den kommer bli, varför jag är fundersam och nervös vill jag inte gå in på nu, kanske förklarar en annan gång. Ni som har en aning, japp, ni har rätt! Tyvärr?

Snart är det middag och det kanske är dags att sätta på mig riktiga kläder snart? Haha, pyajamas klockan sex? Njae, kanske inte riktigt fungerar va.

Hörs sen!


oundvikligt

Jag är nog världsmästare på att stanna kvar på jobbet även fast jag slutat för längesen. Haha, knappast något att vara stolt över, men är man nedstämd så har man ingen lust att bara åka hem för att somna framför någon dålig film, för krogen var det faktiskt inte på tal om idag. No way. Stannade iallafall kvar på jobbet och hade rätt kul faktiskt! :) Sen kom ju E också och höll mig sällskap i någon timme, lite udda, men kul det också. Men med J&D kan det knappast bli tråkigt, vi och våra samtalsämnen alltså.. Haha, ibland undrar man var vi kommer ifrån.. :P

Ska nog iallafall sova snart, se en film och somna till den. En komedi ska det vara. Ett dystert drama nu och jag hade gråtit floder. Minst sagt. Kul att se F idag också, och snart är det party på riktigt med den bruden, ska bli så grymt kul så det finns inte! :D

Ledig imorgon och det ska bli såå skönt. Dock kommer det bli en massa plugg eftersom det är prov på tisdag igen, men den här gången är jag konstigt nog taggad till att läsa i läroboken. Låter konstigt, men det handlar ju faktiskt om det som mitt drömyrke gör dagligen, så varför skulle jag inte tycka att det var spännande? =)

Dröm sött allihopa så skriver jag antaligen igen imorgon, det här med bloggande är ju faktiskt riktigt härligt! :)


fredag igen

Veckorna går så otroligt snabbt, kommer precis ihåg när jag skrev här förra veckan. Då var jag också sur, men det var en fis i rymden jämfört mot vad jag är nu. Och det var samma ämne som då. Helt sjukt hur snabbt folk ändrar sig till den raka motsatsen, mindre än en vecka så är allt som bortblåst. Vill gärna ha det där förklarat för mig men antar att jag aldrig kommer få det, så det är väl bara att fortsätta att grubbla. Eller så kan man gå vidare, om man nu ändå var duktig på det...

Dagen idag har iallafall helt okej med tanke på allt som händer runtomkring. Var dock väldigt trött imorse men har ingen annan än mig själv att skylla då jag var vaken alldeles för länge mot vad jag borde. Engelskaredovisningen gick över förväntan och roligt för M som fick som hon ville :) Efteråt blev det fika med vännerna på nya favoritstället, jag tycker om er så sjukt mycket ska ni veta! Speciellt nu när ni behövs mer än någonsin.. Så tack :)

Nu ska jag nog försöka hinna sova en liten stund innan det är jobb igen som gäller, kommer väl antagligen försova om jag somnar nu så jag överväger att strunta i powernapen och åka dit på en gång. För det spelar ingen roll om jag är trött ikväll, ska nog ändå inte göra något speciellt. Näästan helt klart är det iallafall att jag inte ska ut på krogen, pengarna måste sparas istället så jag kan köpa lite fina egyptiska souvernier om en vecka! Och japp, det är bara en enda vecka kvar nu tills jag åker! :D Samtidigt så vet jag att, hur mycket jag än säger att jag inte ska ut, så hamnar jag oftast där inne på krogen iallafall, och då är det nästan lite extra roligt eftersom man inte har några förväntningar på kvällen. Så vem vet vad som händer ikväll... ;)

Nej, jag byter om om åker till work på en gång, är ändå bara 57 minuter kvar tills jag börjar.

Ha en trevlig kväll! Det ska iallafall jag försöka ha vad som än händer! :)

så fel man kan ha

Ibland tror man att det verkligen inte kan bli värre än vad det redan är, då händer det där som får allt att rasera ännu mer. Det är precis vad som har hänt nu, och jag får väl göra mitt bästa att försöka klättra upp igen från den botten jag nått, men jag är beredd, det kanske kan bli ännu sämre. För det skulle faktiskt inte förvåna mig.

Idag har väl inte varit den bästa dagen i mitt liv, först det som händer inatt, sen bestämmer jag mig ändå för att gå till skolan för att inte missa något då jag faktiskt ska vara ledig väldigt snart. Trodde ändå jag skulle kunna hålla mig, men nej, hur lätt är det när man blivit behandlad på det sätt man faktiskt blivit? Helt sjukt. Detta + en allmänt jobbig i dag i sig gör att min ork inte är den bästa. Det gjorde att jag somnade när jag kom hem från skolan. I fyra timmar. Vet inte hur jag ska få tillbaka den ork jag kommer behöva för att klara mig nu, tror jag behöver Egypten på en gång så jag inte behöver tänka på något alls. Bara ta en paus.

Jag trodde mer, och jag trodde att du också trodde det. Men ack så fel man kan ha. Tack för chocken.

Godnatt, har plugg att göra som ska redovisas imorgon.

.

glöm det jag sa om bättre.
Helvete Helvete Helvete

(förlåt för språket)

bättre

Kikade på slutet av grammisgalan nyss, någon mer än jag som inte tycker att Salem Al Fakir är så bra som alla priser han fick verkar tycka? Jag tycker hans uppträdande på slutet talade mot honom ganska mycket, inte bra någonstans. Riktigt tråkigt och monotont (heter det så?) faktiskt Och nu säger jag inte så bara för att jag tycker att till exempel Lars Winnerbäck är myyycket bättre, för låten Salem sjöng tycker jag faktiskt om väldigt mycket i vanliga fal, men då i en variant med Ingrosso eller vad han heter.. Ni har säkert hört den. Jag tycker även Miss Li borde fått pris för Årets Kvinnliga Artist, henne tycker jag om! =) Så årets låt, "Om du lämnade mig nu", var ett VÄLDIGT bra val om jag får säga min åsikt! :)

Nu ska jag skriva lite på min engelska, men senast elva ska jag ha lagt mig har jag bestämt mig för. Tror ni det håller? Jag hoppas på det iallafall, för jag behöver sooova, är verkligen supertrött! Är inte van med dessa tidiga morgnar ännu (har aldrig varit van och kommer nog aldrig bli det heller egentligen), men det kanske kommer så småningom..?

Good night mates!

(Btw blir det ingen Sälen-resa i veckan, lite tråkigt men man sparar ju iaf pengarna, lär behövas som fickpengar, presenter jag ska köpa till 4 pers, skor, mössa.... You name it. Den som spar han har!)

jappjapp

Jahapp, då har man skrivit sitt sista biologiprov någonsin, och det känns mer än skönt vill jag lova! Kommer väl antagligen inte få världens bästa resultat på provet, men jag kan ju inte räkna med så mycket när jag sitter uppe halva natten utan att läsa, haha.. Borde planera något bättre hur jag måste plugga tycker jag nog, men nu är iallafall biologin över för alltid! :D

Träningen imorse var kanon, kanske inte för mina ben dock eftersom dom helst av allt vill gå och sova, men då verkar ju träningen gett något iallafall =) Så ikväll skippar jag nog det passet jag tänkt gå på, dessutom spöregnar det ute så att cykla dit vore ingen hit precis. Så, som vanligt, får det bli lite bandy med pappa! Trevligt det med, även om inte lika många kalorier bränns från min sida. Jag kan ju alltid tänka hur mycket spelarna gör av med så kanske jag blir trött av bara det..? Eller något sånt, hmm.

I vilket fall var jag väldigt duktig nu ikväll, jag lagade middag hemma. Det blev en god kycklingrätt, allt för att min nyttiga dag inte ska gå till spillo pga skräpmat eller något annat onyttigt. Duktigt va? :)

Kommer antagligen att somna tidigt ikväll, har redan sovit två timmar när jag kom hem från skolan, min kropp märker verkligen av att allt är igång på riktigt igen. Lite tufft, men ändå skönt med alla rutiner som kommer tillbaka. Så vi får se om det blir något mer bloggande ikväll eller inte.

Annars får alla ha det så bra de kan ute i vinterregnet!

fy tuuusan

Inte blir jag gladare av att pluggandet går dåligt, till råga på det lägger internet av och när man ska ringa och klaga på Telia, ja då blir det att sitta i en 25 minuters telefonkö! Precis vad jag har tid med. Fast egentligen borde jag ju inte ha satt på datorn från början, eftersom det bara tar en massa onödig tid från min otroligt viktiga biologi. Har redan somnat sittandes vid bordet flera gånger ikväll och jag kan lova att det är väldigt nära att jag gör det igen. Har väl cirka 35 sidor kvar att läsa så det kanske är bäst att sätta lite fart, om jag inte vill komma till lektionen imorgon och se ut som en fågelholk när jag ska skriva provet..

Skolan idag förövrigt var ganska värdelös om jag får säga så. Det enda nyttiga jag gjorde var idrottslektionen jag skrev om förut, resterande två lektioner existerade knappt. Den första höll på i tio minuter och den andra var frivillig att gå på. Tror ni man går då? Njee, knappast va. Så jag fikade med mina vänner istället, och guud så smarrigt det var! Och japp, det där ska jag också sluta med. Mitt nyttiga liv börjar på riktigt från och med nu. Hah, får väl se hur det går! Mötet på jobbet i eftermiddags gick iallafalla bra, antagligen det enda som gått bra idag faktiskt, förutom när jag skulle hem därifrån och mina stövlar läckte in, mindre roligt.. Men underbar som min mamma är kommer hon och hämtar mig. Tack <3

Blir iallafall tidig träning innan skolan imorgon, ska faktiskt bli rätt skönt. Har bestämt mig på riktigt nu att komma igång med träningen så ikväll har jag bokat in ett antal pass under denna vecka + några nästa vecka som jag tänkte gå på. (Anledningen till denna effektiva bokning var väl antagligen att slippa plugga skulle jag tro... Sorry.)

Nu kallar både boken och sängen, skulle helst av allt vilja rusa till det sistnämnda, men sån tur lär jag inte ha förrän om några timmar...

Godnatt ni lyckliga som snart får sova!


skit.

Skit. Det är ordet som beskriver hur jag känner mig just nu. Det känns som om någon vill mig något ont och bara överöser dåliga saker på mig. Verkligen ingenting går bra just nu, och då menar jag verkligen inte någonting alls överhuvudtaget. Den ena dåliga händelsen efter den andra kommer fram och det kommer i en period där det inte är lägligt. SNÄLLA gör så att allt blir bra igen, vill inte gråta mig till sömns, för det orkar jag verkligen, verkligen INTE göra.
Snälla..?

skoldag

Vi fick sluta tidigare från svenskan så nu skulle jag och min grupp skriva klart vår engelska, men det gick väl inte alltför bra.. Menmen, jag vet iallafall vad jag ska skriva om så det här kan nog bli ganska bra till slut, om jag bara får ihop engelskan på ett bra sätt.
På idrotten imorse hade vi först nån skum lek, kontaktboll hette det nog, lite roligt till en början men sen var det faktiskt ganska tråkigt. Att alla var jättetrötta och sega gjorde nog inte saken bättre, och att mitt lag förlorade, njaee, mindre kul det också. I tävlingen vi hade efter det gick det däremot bättre. Även om jag fortfarande är förkyld så kan jag inte fjolla när det gäller en tävling så det gick ju faktiskt riktigt bra! :D Känns som att jag vill komma igång med min egen träning snart igen, kul att få svettas ju, mums! ;)

Snart är det lunch, hungrig som en varg!

Hörs sen!

trötter

Jobb jobb jobb... Hoppas veeerkligen att det blir en fetinglön som jag kan spendera hej vilt sen i alperna! Hihi :D
Nejdå, blev dock kallad tjurskalle idag, om jag inte var sur innan (vilket jag absolut inte var) så blev jag det iallafall otroligt irriterad efter att ha blivit kallad det! Inte riktigt min dag idag känner jag, och ont i ryggen har jag också. Någon som vill komma med en bra nyhet kanske? Det skulle vara mycket uppskattat att få höra något uppiggande :)
Börjar väldigt tidigt imorgon, men tidig läggdags kommer inte på fråga. Har massa, massa grejer att göra som MÅSTE vara klara tills imorgon, så jag antar att det bara är att sätta igång.. Usch, varför är jag proffs på att skjuta upp saker så länge för?
Ska sätta igång lite nu med min plugghög och hoppas att den åtminstone kan minska en liten bit ikväll, vore ganska trevligt faktiskt! (a)
Men först blir det att slänga in lite tvätt eftersom jag har noll rena kläder känns det som.

Sov sött!

efterlyses: lärare

Jag nämnde igår att lägga mig i tid inte var min starka sida, och att komma i tid är något jag är extremt dålig på också! Började ju inte alltför strålande imorse på första skoldagen att komma i tid till lektionen, dagen började faktiskt till och med att jag försover mig drygt en timme. USCH för mig! Måste börja gå upp när min väckarklocka ringer, kan inte bara skylla på mamma att hon inte har väckt mig (även fast jag sagt åt henne att göra det!).. I vilket fall blev förseningen bara 4 minuter lite drygt, men ändå.. Det är 4 minuter för mycket! MÅSTE bättra mig! Så om någon har lust att lära mig att komma i tid till saker och ting så är det bara att höra av sig!

Somnade tidigt gjorde jag inte heller igår, även om det var hyffsat tidigt jag skrev ett inlägg om att jag skulle göra det. Antar att jag helt enkelt var för upprörd för att ens kunna blunda, mm, så ARG var jag faktiskt. Och inte är det bättre idag må jag lova.. Är så sjuuuuuuukt trött på det här så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Verkar ju inte gå att prata heller liksom?!

Justja, kom även på att om någon är sugen på att lära mig att säga nej dessutom, så vore jag evigt tacksam. Klart jag tackar ja till att jobba ikväll även om högen med plugg bara växer och växer...
Och apråpå skolan så hände det en liten sak idag, haha, jag ska då alltid säga fel saker till fel personer vid fel tillfällen! Men lite roligt var det allt! ;)

Måste kila nu så jag åtminstone får något gjort innan det är dags att slita igen på jobbet, även om det finns massor av saker jag skulle vilja skriva om just nu (som till exempel att Alperna är betalt! :D)

Pusspusspuss!

nattinatt!

Det där med att sova tidigt är inte riktigt min grej, men det ska det bannemej bli ändring på 2008! (ett av mina många nyårslöften)
Men att sova gott inatt, det kan jag garantera att jag inte kommer att göra. Är så äckligt trött på att det ska vara såhär, precis nu när jag trodde det hade förändrats? Jaja, happy thoughts får jag väl försöka med i vilket fall, typ Egyptens stränder som jag snart kommer att besöka (a)!
Japp, så får det bli!

Godnatt, alla snälla!

bilder

Var bara tvungen att lägga upp två bilder!

Den första bilden är på det hotell jag i år kommer att bo på i Chamonix! :)
image3


Den andra bilden är ett foto jag tog i Val Thorens förra året under en paus i skidåkandet! :)
image4

jomenvisst!

Bandyn var faktiskt ganska tråkig idag också, tror inte VSK och Tillberga riktigt är lagen som är ämnade för varandra, men vatusan, huvudsaken är ju ändå att rätt lag tog hem segern ikväll!
   
Har precis suttit och räknat klart mina slantar, för imorgon hade jag minsann tänkt att betala resan till Chamonix! :D Gaah, det ska bli så grymt roligt!! Men självklart är jag som vanligt ute i sista stund då betalningen senast ska vara inne på tisdag, men orka betala tidigare..?! Haha.. Som sagt så kommer nog årets Alp-resa också bli något jag sent kommer att glömma, kanske på ett lite mer positivt sätt den här gången? ;)
Som uppvärmning för de stora bergen i Frankrike så kanske det blir lite åkning i de svenska fjällen redan nu i veckan, om jag har turen med mig så kanske det rentutav bär av till Sälen under nästa helg! :) Jag hoppas, hoppas, hoppas på det verkligen! Vore massa mys! =)

Ska nog göra ett tappert försök till biologi-läsning nu, men jag tror (vet) att det inte kommer gå så bra som jag egentligen hoppas.. Usch!

Kram!

skrattretande

Kom nyss hem från jobbet, idag gick det betydligt snabbare att jobba, skönt! Lite intriger är också alltid spännande, vilket man lugnt kan säga att det var idag! Massa mystiska saker som hänt tills idag och mycket man kan fundera över, vi får väl se hur det här kommer sluta! Som vanligt så har även jag blivit inblandad helt i onödan, bara för att jag är så nyfiken, menmen.. Får väl hoppas att jag inte får ta några negativa konsekvenser, varken från det ena eller andra hållet..
Nu är det iallafall dags för derby igen i bandy, ska kila alldeles strax med pappa, hoppas matchen idag blir betydligt bättre och roligare att titta på än den förra som faktiskt var riktigt tråkig..

Något annat tråkigt är att så fort jag kommer hem från bandyn så blir det plugg som gäller, skola imorgon och en massa uppgifter jag borde startat med under lovet som jag inte ens tittat på, kul att halka efter redan innan det ens dragit igång.. Nej..
Måste få av mig mina illaluktande jobbkläder nu så jag kan åka och skrika mig hes under matchen om en stund!

Ha det så fint!

godnatt

Det blev en lugn kväll hemma trots allt, men kanske tur det eftersom jag ska jobba imorn klockan 9, puuh. Dock är det mitt sista pass innan skolan, såå skönt! =) Det har nästan lutat åt det hållet att jag ibland saknat skoltiden bara för att inte behöva jobba så mycket, för så mycket har jag faktiskt slitit under lovet, men om cirka tre veckor så kommer belöningen som en brev på posten (eller som en fet check på kontot, höhö!)
Ska få lite skönhetssömn nu så man förhoppningsvis inte ser ut som det troll jag gjorde idag när jag jobbade!

Puss&Godnatt!

mindre spännande..

Det var det, så länge höll hoppet uppe om ett svenskt jvm-guld.. synd.. :(
Men va tusan, grattis till silvret!

spännande!

Sitter här och kollar hockeyfinalen, sportnörd som jag är, var lite tråkigt i första perioden så jag passade på att halvsova lite eftersom jag är så sjuukt trött efter dagens sega jobb, men nu, vad händer?! Sverige kvitterar med ca 40 sekunder kvar av matchen och nu är det sudden! Jag kommer aldrig komma iväg till F&J som jag skulle träffa! Haha, det blir nog att sitta med en handduk på huvudet hela kvällen, eller så blir det precis som igår att jag åker ut i sista stund för att hitta på något. Men man får väl helt enkelt passa på nu innan skolan börjar efter helgen igen, vill verkligen inte börja slita igen, så nu blire att ta tillvaro på varje ledig minut!
Men nog om det, nu ska jag andas lite och kolla på avgörandet i matchen, det vore ju faktiskt gaaanska så kul ifall Sverige kunde få vinna ett guld! :) Har jag tur så hinner jag kanske göra mig lite mer klar än en handduksturban på huvudet, det positiva med den spännande matchen är att jag inte är ett dugg trött längre! Kan nog bli en trevlig kväll det här! :)
Lycka till Sverige!
Tjing!


det blir aldrig som man tänkt sig

Det blev visst en liten utgång igår och guud så roligt det var! Helt sjukt! Tack tjejer för att ni drog med mig in, sådär kul trodde jag inte att jag skulle få! =) (Min plånbok tycker nog dock inte det var lika roligt som jag tyckte, haha!)
Och jag tar tillbaka det jag sa om "som vanligt", för som vanligt blev det inte, det blev något jag inte vet hur jag ska förklara, men jag är ändå glad att det gick som det gick.
Tänkte skriva lite mer om gårdagen när jag kommer hem lite senare, sitter på jobbet nu och är för lat för att komma hem eftersom det är så grymt kallt och blåsigt ute. Men får väl ta mig den orken snart, måste i vilket fall hinna hem innan åtta så jag kan kika småkronornas vm-final. Spännande! Sen kanske det skulle bli lite mys med J&F om jag orkar pallra mig dit också, hihi! :)

Hörs snart då!


fredag2

"... som vanligt" vare ja, kul

fredag

Har följt flera bloggar nu ett tag och insåg hur ofta jag kollar dem, varför inte skaffa en egen tänkte jag nu till slut? Hade en förut, men uppdateringen på den var väl inte den allra bästa så jag struntade i den fullständigt. Nu tänkte jag iaf göra att nytt försök och uppdatera den lite oftare, kan väl vara skönt att skriva av sig ibland.

Vaknade iaf precis upp och funderar på att gå ut ikväll, men eftersom jag jobbat hela dagen från väldigt tidigt på morgonen så finns liksom inte orken där riktigt. Kanske ringer till F och frågar om vi ska ha den där vinkvällen, eller om vi bara ska chilla istället =) Vill inte sitta hemma hela kvällen bara för att jag är lite småtrött, orkar inte att hela mitt sociala liv ska bli förstört bara för att jag jobbat ihjäl mig under lovet, men tanken av pengarna som kommer i slutet av månaden gör mig faktiskt ganska glad, för så mycket som jag slitit så borde jag nästintill bli miljonär alltså! :)
Iallafall så har jag nog ändå inte råd att gå ut ikväll, även om jag hemskt gärna skulle vilja träffa D som skulle ut. Men det får bli en annan gång, som vanligt..

Nu ska jag se vad fredagkvällen har att erbjuda, om den nu har något överhuvudtaget spännande som väntar mig, vi får väl se.

Simma lugnt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0