studentfoto & mösspåtagning!

Var hos skolläkaren imorse och det gick brabra, remissen om att träffa nån specialist på näsor eller vad det var ska jag få hemskickad inom kort. Sweet att antagligen få operera den! :) Och om det är någon som undrar så är det ingen skönhetsoperation eller så jag ska göra, utan bara en för att jag ofta är förkyld och så. Passade även på att lämna in den sista uppgiften vi hade till min lärare, hoppas hon inte blir alltför sur för att jag lämnade in den skriftligt idag istället för att skicka in den senast igår som det egentligen var...

Nu är jag iallafall hemma och har duschat och så. Ska göra mig lite fin i håret och sminka mig lite eftersom jag och min klass tar studenfoto 12.45 :) Efter det är det mösspåtagning klockan 14 i aulan. Spännande! :D

Nej nu ligger jag efter i min tidsplanering så det är nog dags att jag sätter fart!

Hörs senare!

Pussis!

tröttsamt sjuk

Det var väl inte det allra bästa för min hälsa att gå ut igår eftersom jag var sjuk, men herregud så roligt det var!! Jag var ju inte alls taggad för Calypso eftersom jag inte visste så många som skulle dit. Men när vi väl var där, jag & M, var det sy gryyymt roligt! Aldrig att jag hade föredragit en vanlig kväll på Pluto framför det där! Ni som valde något annat, synd för er!! Förfestandet i Vasa var också riktigt trevligt och efter det var vi en stund hos B som numera bor på stan över sommaren. Det var en av de sjukaste förfesterna jag varit med om kan jag lova, haha..!
Och Calypso ja.. Haha, nog för att det ska vara lite beach-känsla och så.. Men känns det inte lite väl töntigt att stänga av luftkonditioneringen så att det blir så jäävla varmt?! Fyfan, jag tror aldrig jag har svettats sådär mycket under en krogenkväll. Men alla andra var ju likadana så man kanske inte borde bry sig. När man dessutom tänker efter lite så var det kanske lite annorlunda det också.. Hmm.. :P Och visselpipor delades ut också. Blabla. Finns massor att säga, men det var iaf grymt roligt!! Sen lite eftermys hos B igen och sedan cykeltur hem med C&E. Bråbrå!

Idag vaknade jag på morgonen och mådde rätt okej ändå. Men sov ändå lite till. Gjorde gröt. Och sov lite till. Vaknade upp. Sov lite till.. Ni hör ju själva! Min kropp är helt psyk. Ena stunden kan den vara pigg och redo att göra någonting medan den i nästa stund måste gå och sova. Men iallafall åkte jag ner på stan och köpte dragkedja till min studentklänning eftersom den måste bli färdig tills morgondagens mösspåtagning och studentfoto. Men, jag var tvungen att köpa lite mer.. Eftersom jag mått så dåligt tröstade jag mig med lite nytt smink och nya skor :) Dessutom passade jag på att köpa både Compeed och Party-feet till mina fötter eftersom jag ska klara av att gå i högklackat till klänningen. Hmm, vi får se hur det kommer gå!

För tillfället känner jag att jag mår ganska bra igen, visst fryser jag varvat med att svettas som en gnu. Men det försvinner nog snart. Ska dessutom träffa läkaren imorgon om min näsa så då kan jag passa på att fråga om vad jag är för sjuk nu.. Men iallafall, jag mår bra men är ganska sur för tillfället. Mina föräldrar tjatar & tjatar & tjatar om allt och dom ska även tjaffsa om allt. Ååh, jag orkar inte lyssna! Men jag ska nog iallafall vara lite snäll mot mor ikväll eftersom hon sitter och syr på klänningen.. Dessutom skulle jag ägnat en stund med en person idag, men neej då, så blev det inte. Schysst att höra av sig när du vet att du måste göra något annat först. DU hade ingen tanke på att jag också kunde passat på att göra något vettigt då? I vilket fall så blev det ändå ingen träff, kanske lika skönt idag ändå med tanke på hur jag mår. Men ändå.

Menmen. Dags att sätta igång med gymnasietidens sista arbete. Känns läskigt men sant att skriva så, herregud..

Vi hörs senare!

Pusspuss!

Black Eyed Peas

Jappps, det var vår utklädnad det! Inte själva bandet utan en ärta med en blåtira. Förstår ni? Det var det inte många som gjorde idag iallafall :P Men det var ändå en sjukt rolig grej trots att topp-3 placeringen uteblev. Men äääh, vi var grymma ändå och våra dräkter är fööör sköna! :D Och att få vara Botox-lady inför hela skolan, det är inte dåligt! ;)
Efter showen blev det Vasaparken och senare Löga där vissa badade, men eftersom jag mår som jag mår så skippade jag den delen. Var däremot med en stund på beachvolley, ruuuligt! :)

Kom precis hem och ska vila en snabbis nu, sen är det bara att tagga till inför kvällen och Calypsofesten. Tyvärr så är jag sjuk och är otaggad för det, men också för att det inte verkar som om nå folk ska dit...? Trrråkigt... Helst av allt skulle jag faktiskt vilja vara hemma och sova ikväll, men det går ju inte i tider som dessa!

Nu ska jag duscha av mig all svett som krupit fram under dagens solsken i dräkten och senare ut och glida i min nya blommiga klänning som kom från Nelly häromdan. Jag får satsa på att vara fin så kanske jag blir lite taggad iallafall..


Puss puss puss!




Min sommarklänning jag inhandlat från Nelly.com :)

fyfaan säger jag bara

Herregud vilken hemsk dag idag! Som jag sa imorse har jag stressat ihjäl med musiken, sen har vi repat, sen har vi repat ännu mer och sen genrep. Sen funkade inte den brända skivan med vår musik och bla bla bla.. Allt blev utdraget och till råga på allt var min plånbok och tröja borta efteråt. Som tur är återfanns grejerna efter en stund men guuud så dåligt jag mår nu efter all hets idag.

Jag har inte ens sytt klart allt på dräkten och jag slocknar snart. Jag vill grååååta.

Hörs imorgon för nu klarar jag inte av att sitta här något mer..

Puss på er friska människor! (Ni som är sjuka också förstås!)


sjuk

Hej bloggen!

Undrar ni varför jag är vaken såhär tidigt eftersom jag är ledig idag? Därför att jag har gått och blivit rejält sjuk!!!! Vaknade upp innan 6 utan att kunna svälja, min kropp skakar, min hals är uppsvullen som en ballong inuti, huvudet dunkar så jag knappt kan tänka och som grädde på moset har jag närmare 39 graders feber så kroppen nästintill kokar känns det som. Jag blir galen!! Varför varför varför ska jag bli sjuk nu?! Okej en liten förkylning, det överlever man, men detta?! Åååh, tårarna hålls inte tillbaka heller kan jag ju säga..
Jag ska försöka vila nu på förmiddagen iallafall och göra klart musiken och det andra som måste göras.. Jag har inte tid att bli sjuk!

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör, för jag mår verkligen skit..

Fan. Nu ska jag ta en dusch så jag inte bränner mig när jag tar på kroppen.

Puss på er!


Trött som tusan!

Ååh jag är så trött! Är helt utmattad och vill bara sooooova. Men imorgon ska vi ha genrep till utklädnadsshowen och vi har typ ingenting klart. Eller visst, dansen är hyffsat klar men däremot inte musiken eftersom den aldrig går att mixa klart då steg ändras och bla bla bla. Dessutom är folket inte klara med sina sketcher och all rekvisita till den, men framförallt.. Ingen har skickat sin musik till mig som ska mixas ihop. Jag blir galen...

Nu ska jag snart hem till A där B&S befinner sig och trixar iordning saker tills imorgon. Jag ska också dit och fortsätta trixa med musiken och kanske pyssla med min blivande rekvisita. Hmm.. Gaaah, jag vill bara gå och lägga mig!!

Pusshej.


morsdagmys

Tjabba!
Idag väcktes jag av att skiftledaren på jobbet ringde och väckte mig. Fick panik eftersom jag trodde att jag försovit mig, men hon ville bara fråga om jag kunde komma tidigare. Haha, så är det alltid när jag vaknar av att någon ringer, jag tror alltid att den personen väntar på mig.. Kanske är så för att det hänt ett antal gånger förut? :P

Iallafall jobbade jag till 14 och sen bar det av hemåt för att hinna byta kläder och så innan mormor kom hit för att äta morsdagmiddag. Vi har precis ätit upp det underbart goda, grillade köttet och ska hugga in på lite melon, men jag tänkte blogga litegrann först.

Uppdatering om hur Elba var kommer senare när jag hinner för trots att skolarbetet är över så är det inte över med saker som har med skolan att göra kan jag lova. Det är snarare tvärtom, det är sjukt mycket som måste hinnas med och så innan studenten. Men om man tänker efter så gör det ingenting! :)

Just det! Jag beställde en ny mobil idag! Av en slump klickade jag mig in på en reklam igår på internet om mobiltelefoner och så och hittade ett kanonerbjudande! Så om några dagar kommer min nya nalle och överflyttningen av numret sker på min begäran efter studenten är över och så, ville knappast vara utan min mobil över själva dom dagarna. Ve och fasa! Menmen, nu behöver jag inte klaga något mer på min nuvarande mobil, men sanningen är ju faktiskt att den är riktigt kass.

Nu är det dags att skära lite melon och gå ut på soliga altanen och vara social med morsan och hennes morsa! Hihi! Puss på er!

Men såklart,

Puss på er också!




Mobilen som snart dimper ner i min brevlåda :) Ville egentligen ha den bruna, men man kan ju inte få allt!

lång men trevlig dag

Sorry att jag inte skrivit tidgare, har knappt varit hemma idag alls. Jobbade som jag tidigare nämnt 11.30-17 och sen har jag kikat på Eurovision och lite så. Jobbar 10 imorgon igen så jag måste gå och sova nu..
Men jag kan lite snabbt berätta att Elba-festen igår var otroligt rolig och det är något jag inte kommer glömma i första taget. Vilken stämning det var på ön! Helt amazing och underbart! :)

Imorgon är det jobb som sagt och senare kommer mormor hit på middag eftersom det är morsdag och grejer. Missar tyvärr dansträningen med klassen där på förmiddagen också, illa illa..

Men nu är det dags att sova så jag orkar upp imorgon, gärna utan sendrag/kramp i vaden som jag hade imorse, hemskt!

Nattinatt sötnosar!

btw

Btw blev håret inte så bra. Det blev inte dåligt, men resultatet jag ville uppnå uteblev. Jag som vill bli blondblond. Kanske hinner åtgärdas innan studenten, får se hur mitt hår mår om några dagar eller så..

stress

Japp. Då var det stressigt igen. Har precis ätit och är så sjuukt trött, men eftersom jag ska vara klar om en timme så finns det ingen tid till att powernapa. Blä för det! ska iaf försöka göra mig klar så ganska snabbt som möjligt så kanske jag äntligen får tur idag i form av 10 minuters sovande. Skulle uppskattas rejält.

Något ännu mer illa är att vädret inte är det bästa. Det blåser ganska kraftigt och regnet hänger i luften, några droppar har det kommit och det räcker tycker jag. Det måste ju förtusan vara fint väder nu när vi ska vara ute och allt!

Dags att kila och göra vettiga saker. Hoppas ni får en jättetrevlig kväll ni med (om jag nu får det, men det måste jag väl?!)!

Pözzz! :)

plugg

Sitter med mina två uppgifter som jag måste lämna in idag. Jag har lite mer än en timme på mig innan jag måste ta cykeln ner till skolan för att träna dans med klassen. Men det ska jag nog hinna, eller rättare måste hinna.

Jag har iallfall både solat och färgat håret idag, och hur resultatet på håret blev vet jag inte ännu eftersom jag inte har hunnit torka det än. Jag är lite nervös eftersom jag köpte en sort jag aldrig använt tidigare. Så kanske blir det bra, eller kanske mindre bra.. Jag färgade iallafall idag för att ha god tid på mig att åtgärda problem om det nu skulle bli några sådana. Men det får vi verkligen hoppas att det inte blir! En sak som är säker iallafall är att mitt ansikte har tendens att matcha mitt hallonröda linne jag ska ha på mig ikväll. Eftersom jag inte sovit så mycket de senaste nätterna somnade jag i solariet så vi får se hur det artar sig. Jag hade ingen ansiktsförstärkning på eller så, men man vet ju aldrig!

Nu är det dags att jag lägger min skrivenergi på plugget så allt är inlämnat och klart! :)

Kanske hinner uppdatera senare när jag kommer hem från dansen.

Tjingeling!

godmorgon!

Godmorgon läsare! Vet ni?! Jag är färdig att åka till skolan nu + att jag har hunnit äta frukost! Hur fantastiskt är inte det för mig?! :D Tar igen det för mina sena ankomster föregående dagar. :P

Jag har iallafall en rätt så stressig men ändå riktigt, riktigt rolig dag som väntar. Först en lektion nu i skolan, sen hade jag tänkt att sola. Efter det tänkte jag bli kvitt mit utväxt i håret och sedan ska jag göra klart de sista skolarbetet jag inte hann med igår. Sen är det dansträning med klassen och ja, efter det är det bara att åka hem och förbereda sig inför kvällen då vi ska till M innan vi åker till Elbafesten! Jag är så grymt taggad och det ska verkligen bli huur roligt som helst. Det känns skönt att jag lyckats bestämma mig vad jag ska ha på mig också! :D

Aaah, hello underbara dag, ibland svänger livet snabbt.

Pusss!


trött

Vad jag är trött, både på mig själv och att jag egentligen behöver sova. Varför varför varför ska jag alltid skjuta upp saker och ting till sista sekund?! Här sitter jag ett på natten och inget av mina arbeten jag behöver få klart innan imorgon är helt färdigt ännu.. Ögonlocken ramlar snart ihop över ögonen på mig men det går inte för sig! Men ack så trött jag blitr på mig själv!!

myslåt!

Medan jag (inte) sitter och pluggar så lyssnar jag på helt underbar musik. Denna låt på Coldplays nya skiva är så grymt bra! Lyssna själva så får ni se (höra)! :)


motivation någon?

Åååh, sitter här med ett Word-dokument öppet men skriver jag någonting i det? Neej! Jag blir så himla arg på mig själv att jag inte kan ta tag i saker och göra klart dem! De saker jag sitter med verkligen måste bli klara nu så varför gör jag inte bara det så att det är över?! Blä, noll motivation just nu.. Men snaaaart som sagt! Åååh, käämpa!

Pusss!


hets

Nu är det inte mycket kvar! Skrev det sista provet i skolan idag och det gick väl sisådär.. Hade i och för sig knappt pluggat så jag får väl skylla mig själv om det går dåligt, men det är iallafall skönt att det är över. Jag har några uppgifter till som måste göras, men sen så!
Lärarna har börjat berätta lite betyg och så nu också. Visst, vissa betyg blir man jätteglad över. Men sen så finns det dom där man inte kan förstå hur dom tänker?! Jag fick ett mail idag med mitt betyg i Idrott B. Jag kan ju säga att det där mailet har gjort så att jag gick och var arg & sur hela dagen. Menmen..

Det är nog dags att jag sätter igång med de där sista sakerna som ska göras så alla dagar med fest kan börja på riktigt. Med start ELBAFESTEN IMORGON! Iiiih! :)

Plugghej!

plugg och jobb

Har stressat mig hem för att jag ska hinna plugga så mycket som möjligt innan jag börjar jobba. För efter jobbet bär det direkt av till Strike för att kika fotboll, så tiden att plugga efter jobbet är nästintill obefintlig.

Får se om jag kommer ha någon tid att blogga mer idag, antagligen kommer dte bli en lång natt med plugg eftersom jag vet att jag inte kommer lära mig tillräckligt på en timme...

Men vi får se!

Adios!


religionprovspluggande, gäsp

Gud vad tråkigt det är att plugga religion!! Jag var dessutom så fruktansvärd seg på att överhuvudtaget komma igång, men jag insåg ju att jag först jobbar imorgon och sedan ska vi träffas lite folk och kika Champions League-finalen på Strike på kvällen. Så tiden att plugga imorgon är knapp.. Blä!

Dags att fortsätta.

Pusss!

ruskigt snabbt

Tiden går verkligen hur snabbt som helst just nu och jag vill inte att den ska göra det på något sätt. På torsdag är det det sista vi har i skolan och sen är det bara en massa skoj kvar. (I och för sig har jag lite småsaker kvar att lämna in också...)
Dagen idag tog slut på en gång och en trevlig fika med prat om allt möjligt hanns med efteråt. Mysigt :)

Ska egentligen springa Vårruset ikväll med de som jag sprang med för flera år sedan. Men vädret spökar och jag måste verkligen plugga, så jag är nog otroligt tråkig och stannar hemma. Känns lite fel när jag faktiskt har en nummerlapp och allt sånt. Men hallå.. Jag? Springa? Nu? Njaaae. Det håller liksom inte. Men vi får se. Det är ju trots allt några timmar kvar till start. Dock känns det inte alltför lockade att springa i hotpants.... Haha.

Dags att äta något nu, hungrar ihjäl. Trots att jag älskar blodpudding och kan äta hur mycket som helst av det så smakade den inte bra idag i skolan. Så nu är det dags för något smarrigt istället! :)

Tjingeling!

jomenvisst!

Kom hem nyss från att ha jobbat litegrann. Fy tusan vad skönt det har varit att inte ha jobbat på ett tag! Tyvärr kommer det ju också att märkas nästa månad på lönechecken.. Som nu ungefär. Jag jobbade ovanligt lite i april och blä säger jag bara! Såhär liten lön har jag nog inte fått på jag vet inte hur många månader! Och nu dessutom när jag behöver alla pengar jag kan få!! Usch..

Nu måste jag sätta igång med allt plugg som behöver göras så jag hinner inte skriva något mer.

Tjingeling!

sovdags

Nu har jag funderat på att gå och lägga mig en väldigt lång stund, men jag har inte lyckats komma härifrån. Men nu svider ögonen och huvudet känns alldeles för tungt. Får se om jag orkar upp ur sängen imorgon bitti eller om jag tar en liten sovmorgon eftersom jag faktiskt varken ska opponera eller respondera på samhällen något mer så jag har inte längre någon uppgift att fylla på de lektionerna. Men samtidigt vågar jag inte ta en frånvaro nu när han är som han är.. Hmm, förhoppningsvis vaknar jag pigg imorgon eftersom jag trots allt får fler timmars sömn än vad jag brukar få, och det även om jag går och lägger mig ganska sent nu.

Så godnatt på er allesammans!

paintball! :D

Kom hem för en stund sedan efter att ha kört paintball med (nästan) hela klassen! Fy tuuusan vad roligt det var! Var dock väldigt, väldigt rädd i början och andades som jag vet inte vad. Men efter någon omgång släppte det och krigarinstinkten kom fram och det var bara att peppra de andra med alla färgkulor! Jag blev såklart också träffas ett antal gånger men värst var nog ändå när jag typ blir träffad så att det kommer på örat. Haha, mysig smärta! Not! :P Men paintball är absolut något jag vill köra igen, dock på något annat ställe än där vi var eftersom skaderisken är väääldigt stor där. Hål i golvet typ överallt och saker kom kan ramla på en när som helst. För att inte tala om de smala plankorna på övervåningarna som svajade så fort man gick på dom så det kändes som att man när som helst skulle falla igenom våningarna. Menmen. :D

Igår var det som sagt jag som skulle stå för festligheterna. Dock var folket ganska otaggade eftersom de flesta hade kört slut på sig själva i fredags.. Men det blev iallafall en liten softarkväll med hockey och vissa som drack och andra inte. Men det var trevligt och vissa kom ju inte härifrån förrän vid tre-tiden typ. Vi skulle inte ha satt på Borat eftersom den enda scenen vi egentligen skulle titta på blev till hela filmen. Plus att efteråt blev det ännu mer film.. Men vad sjutton, det var übertrevligt även om man inte är alltför pigg idag! Hihi.

Nu ska jag softa lite till och sedan försöka sätta igång att plugga. Sista veckan nu med plugg så man kan väl lika gärna göra det fullt ut. För efter det så har vi faktiskt bara festen kvar!!!! :D

Ha det fint allihopa!

Pussis!


Roligt var det! :)

party igen!

Wohoo, 90-talsfesten var riktigt skoj! Och shetans vad folk hade lyckats med sina utklädnader! Kan berätta mer om den festen lite senare. Ikväll är det jag som står för festligheterna och det är något stökigt här hemma så jag städar för fullt. Råkade sova till 13 idag så det har blivit lite stressigt med allt som jag måste hinna med. Folket kommer dock vid sju så då borde det se någorlunda ut och jag borde ha hunnit gjort mig klar :) Hoppas bara folket kan vara lite duktigare på att slänga sina saker än vad de var igår, haha, stackars R.

Men jag uppdaterar lite senare. Om ni har tur blir det bilder från kvällen sen, iih!

Pussis!

90-talet here I come!

Ikväll är det 90-tals klassfest hemma hos R. Trots att min planerade utstyrsel inte alls blir som jag tänkt så har jag hittat en outfit som får duga ändå.. :) Har lite (mycket) brådis så jag hinner inte skriva så mycket nu. Men vill bara säga att min kamera kom idag också! :D Puss på det!


Dags att göra mig klar.


Tjingeling alla tvåtusentalare!


duktiga klassen!

Ikväll hade vi samlat hela (nåja, det var några enstaka som fattades) klassen för att sy våra dräkter till utklädnadsshowen! Det var faktiskt riktigt mysigt och vi hann väldigt långt även om utklädnaden blev helt färdig.. Men det som är kvar nu är sådant man mer eller mindre kan fixa ganska lätt hemma. Iiih, så snygga vi blir!! :D Tack till S:s pappa och M på Nybyggeskolan som lät oss få vara i syslöjdssalen och fixa & trixa. Utan deras hjälp vet jag nog inte om vi hade fått ihop det på ett lika effektivt och bra sätt. :)

Tidigare idag hade jag och C uppspelning på vår drama också. Haha, det gick faktiskt väldigt bra fram tills den sista repliken då jag inte kunde hålla mig! Det är liksom lite svårt att hålla tillbaka skrattet när jag blir upplyft i luften samtidigt som jag ska säga att jag inte kan motstå mig själv.. Ja ni hör ju själva! Men jag hoppas läraren tyckte det gick lika fint som jag tyckte med resten! :)

Imorgon är det en lång dag men som är fylld med otroligt många roliga saker! Först är det en psykologilektion på morgonen, mindre rolig jag vet, men efter det slutar vi ju som vanligt. Så efter två någongång är det dags för dansträning igen och den är riktigt skojig eftersom vi börjar närma oss ett fint resultat! Aaah, allt är så roligt just nu! Dock är det så himla tråkigt att allt plugg ska fortsätta in i det sista. Kan vi inte bara få ha tid att njuta av allt det roliga som händer nu?! Menmen.. I vilket fall så är det 90-tals party på kvällen och allt ska ha med 90-talet att göra! Vet inte om jag har nämnt detta tidigare, men isåfall är det bara värt att nämnas igen! Det ska bli riktigt, riktigt roligt! :) Känner mig dock lite oroad inför de olika old school-lekarna vi ska köra såsom ryska posten och sanning och konsekvens. Det känns liksom som om jag kommer bli rääääätt så utsatt. Hmm. Vi får se hur det blir med den saken. Är jag tillräckligt på lyset så kanske inte det spelar någon roll, men usch vad jag egentligen inte vill..

Nu är det dags att plocka undan lite kläder och andra saker som mor & far tjatar på att jag måste plocka undan. Det är väl lika bra att jag är snäll mot dom nu eftersom dom både tillåter mig ha grillfest här hemma i helgen när de åker bort och att mamma köpte lite smarriga saker åt mig från Systemet idag. Wiie! Helgen är som upplagd för att bli perfekt, hoppas den blir det också! Och solen får gärna titta fram! Isåfall blir jag really happy! :D

Puss på er alla underbara människor!


wohoooo!

SVERIGE VANN PRECIS MOT TJECKIEN! :D

Då är det semifinal nästa då :) Skönt eftersom dom knappt skulle gå någonstans alls i turneringen men nu är dom i semiiii! :) Wooho!

sen ankomst..

Japp, powernapen var minst sagt skön. Vaknar upp 16:58 och fick jääävligt bråttom eftersom jag började 17! Men jag snabbade mig så fort jag kunde och skiftledaren hann ringa efter mig också.. He he.. Men 17:09 stämplade jag in. Det var väl iallafall hyffsat snabbt?! Men ändå pinsamt att komma sent.. Menmen.

Nu sitter jag med datorn i knät och bara tar det lugnt i vår nya divan. Det är verkligen hur skönt som helst att bara sitta och softa här! Kikar på hockeyn samtidigt men det ser ju inte alltför lovande ut eftersom Sverige nu ligger under med 2-1. Tråkigt.. Men det är typ 5 minuter kvar av matchen så allt kan hända! Hoppas! :)

Ha det fint!

Puss & Kram!!




WOHOOOOOOOOO!! SVERIGE GÖR PRECIS MÅL NÄR JAG SKA SKICKA IVÄG INLÄGGET, WIIIIE! :D

powernap

Fy tuuusan vad skönt att historiaarbetet blev klart idag och faktiskt inlämnat i tid! Hihi, så nu sitter jag bara hemma och chillar innan det är dags att jobba om en timme. Men för att orka med det behövs en liten powernap så det är vad jag ska syssla med nu en stund..

Puss & God natt!

fy sjutton

Man tror ju att lärarna ska vara snälla mot oss nu när det är så lite tid kvar i skolan. Men neeej! Imorgon ska nästa stora arbete in och den här gången handlar det om historia. Jag & S jobbar tillsammans och av alla ämnen man kunde ta eftersom det var valfritt, så väljer vi om kommunism i Kina. Haha, låter roligt va?! ;) Dock är det faktiskt ganska intressant! Och det sköna är att vi nästintill är klara så att sitta uppe till fem för att skriva klart detta arbete finns inte, sköönt.

Nu tror jag att jag har bestämt mig för kamera också. Det blir nog den blåa! Min syster vill ju att jag ska ha en Canon egentligen och den verkar bra och sådär, men ack så tråkigt utseende den har! Så kom jag på idén att en i min klass har en liknande Olympus så jag frågade hur hon tyckte att den var. Och hon sa att det blir jättefina bilder och så, så imorgon blir det att beställa den! :) Wiie!

Nu ropar mor och far att jag måste fixa en massa saker så det är lika bra att göra det... Puuh.

Hörs kanske senare!

Pussis!

ny vecka

Började dagen med att komma lite försent, usch.. Att jag inte lär mig efter 12 år i skolan. Sjukt. :P Iallafall skulle jag respondera mitt samhälls-arbete och det gick prima! :) Måste dock göra en speciell uppgift så ska jag nog bärga hem MVG:et i den kursen! Mihi! Fick även redan på vårt projektbetyg idag.. MVG!! Iiih! :D Såå himla glad!

Efter skolan blev det plugg med S eftersom historiaarbete ska vara klart på onsdag, får se hur det blir med den saken. Fick höra precis att det inte ska skrivas på samma sätt som samhällen så vi får väl göra om lite i den text vi redan skrivit. Drygt.. Efter det bar det av hemåt, sen pianolektion, sen hem till M och öva till uppspelningen på kvällen som gick helt okej trots att vi först nästan blev bortglömda och sedan att min gitarrlärare spelade i fel ordning i låtarna och allmänt tog över showen lite.. :P Men vatusan, det var väl lite roligt faktiskt! (uppspelningen alltså, inte att han förstörde!) :)

Efter uppspelningen som B & A kikade på så joinade jag dom som åt på Gränden. Jag åt inget utan snyltade lite på deras rester, muaha. Gäller att vara snål denna månad känner jag..

Så jag kom hem för inte så längesedan och jag har massor med saker att göra, så jag antar att det bara är att sätta igång så jag kanske får sova innan solen går upp åtminstone..

Pussis!

söndag

Vet ni vad duktig jag har varit idag?! Jag skulle ju jobba 9-18 men så ringde M igår och frågade om jag inte kunde ta henne öppning istället vilket jag gick med på. Så jag gick upp vid fem imorse och åt frukost och sminka mig och allting innan jag började klockan sex. Hur imponerande var inte det för mig att jag faktiskt kom upp i tid och allt så?! Jag är iallafall stolt över mig själv! :)

Klassmyset igår var riktigt skoj denna gång också! :) Det "sjuka" var att jag kom i tid till S igår också trots att jag tog det riktigt chill med cyklandet till Talltorp. Stolt som sagt! ;) Men i vilket fall så var vi hela klassen på en gräsplan nära hennes hus där vi grillade och spelade brännboll och kubb och hade allmänt trevligt! :) Efteråt gick vi hem till henne och lekte charader, riktigt skoj det också! Folket började dra sig hemåt efter det och det var jag och några till som stannade kvar för att kika hockeyn. Vi stannade en period innan cykelturen hem började. Lite tråkig sådan dock.. Hmm. Mjo. Fortsatte iallafall kika hockeyn hemma men jag var helt död eftersom jag knappt sovit något natten till igår plus att spela brännboll med klassen är knappast någon lek. Riktigt ansträngande ju! :P Menmen.. Slumrar till lite och till slut verkligen vaknar när Ryssland gör avgörande målet. Fyfan vad surt.. Efter det blev det läggdags så jag åtminstone fick 3-4 timmars sömn inför dagen.

Nu har jag bara suttit och chillat sen jag kom hem från jobbet. Borde nog plugga lite eftersom det fortfarande är saker kvar att göra. Rätt så jobbiga också faktiskt.. Ska respondera mitt samhälls-PM imorgon.. Hmm, får se hur jag kan försvara mig. Dessutom är det uppspelning med gitarren där jag ska sjunga tillsammans med M så det kanske vore en bra idé att träna lite på det också...?

Menmen, ska sätta igång med något nu. Kanske eventuellt blir en promenad senare också.

Ciao!

lördag

Kvällen igår var rolig! Dock inte för plånboken min eftersom det spenderades närmare 500 kr.. Usch! Men "förfesten" i Vasaparken var riktigt mysig och Pluto var skoj som vanligt! Hemvägen var även den lite speciell.. Hmm.

Vill skriva lite mer men har faktiskt lite bråttom till kvällens strapatser. Ikväll blir det grill & mys med klassen, och jag hoppas på brännboll också! Jag är iallafall grymt taggad! :) Jag vettekatten om folk ska dricka ikväll, men jag fick nog tillräckligt igår så det blir fruktsoda för min del. Hihi :)

Dags att cykla mot Talltorp, det lär ta sin lilla tid och varm och svettig lär man ju också bli.. Usch.

Puss på er sötnosar!

ännu en skolvecka som har gått

Jajamänsan, nu var denna vecka även den avklarad i skolan. Allt går så sjukt snabbt just nu så man blir ju helt rädd! Har iallafall haft en riktigt skön dag idag med en soft psykologilektion eftersom vi fick tillbaka våra arbeten och sedan så "lekte" vi lite allmänt om man kan kalla det så. Efteråt gick jag & B till vår handledare för projektet och skulle höra efter vilket betyg vi fick. Men han hade inte bestämt sig än om vi skulle få MVG eller VG så han skulle återkomma. Haha, vi som tvekade att vi ens skulle få VG, men nu skulle det kännas jävligt surt om vi inte fick det högre :P

Efter det åkte jag, B & J hem till B (passerade dock ICA Maxi först och inhandlade maten och även en snabbis på Elgiganten & PC City och kikade kameror) och gjorde iordning en smarrig pastasallad som vi tog med oss ut till bryggan och satt och åt i solens sken! :) Vi hade även köpt med lite fika som vi satt och njöt av. Huuuur underbart som helst verkligen att bara ta det lugnt i några timmar och bara umgås. Det är precis sådant som behövs för att kunna njuta vidare och orka med allt! Så tack för idag brudar! :)

Efter några timmars mys i solen var det dags att åka in mot stan igen för att träna lite på utklädnadsshowen med klassen. Gud så roligt det är! Hihi, det kommer bli fett!! :D Iiih!

Btw kikade jag på den där blåa kameran jag pratade om igår, men njee.. Vill inte ha den. Dessutom sa min syster att föregångaren har samma funktioner men kostar närmare tusen kronor mindre. Men den har ju ett sånt tråkigt utseende! Jag vill både kunna ta fina bilder och ha en fin kamera ju! Så nu är jag inne på en annan blå kamera.. Ska fundera litegrann och diskutera med syster om den är något att ha, hon som tjatar om att jag ska ha en Canon kanske inte blir så glad för denna modell.. Hmm. Vad tycker ni?

  eller 


Ingen av dom är ju värsta höjdarkameran egentligen, men när man jämför till exempel dessa kameror med sådana som är typ 1000 kronor dyrare så är det inte många funktioner som skiljer. Dessutom tror jag att vad jag än köper som finns på marknaden idag, så är den 298362836 gånger bättre än min nuvarande kamera.

Nu är det dags att traska vidare från datorn och hoppa in i duschen. Ikväll är det ju förtusan en utgång med delar av klassen och det ska verkligen bli mysigt att få partaja lite igen! Inte för att det var längesen eller så, men att umgås med klassen nu är verkligen inte något jag tackar nej till! :)

Hoppas ni också har roliga planer för kvällen! :)

Tjingeling!

godnatt!

Nu ska jag göra mig iordning för att sova och sedan somna till hockeyn. Är så grymt trött trots att jag sov i nästan två timmar när jag kom hem.

Jag satt och kikade på en massa kameror nyss, vill verkligen köpa en nu innan allt det sista & roliga börjar i skolan så jag kan föreviga alla stunder. Men det är ju så svårt!! Vad vill jag ha för någon?! Allra helst skulle jag vilja ha en rosa just nu, men jag tror nog att jag kommer tröttna på den färgen efter ett tag så jag borde helst hitta någon annan färg. Så nu kikar jag på några blåa och en brun kamera. Men ingen finns ju i butik!! Orka beställa, vill ju minsann kika på den först! Menmen.. Snart ska någon kamera inhandlas iallafall, den saken är säker! :)

Ska nog kila iväg nu så jag får lite sömn, morgondagen kommer kräva en del krafter. Okej, bara en lektion. Men senare är det dansträning med klassen och senare party på kvällen, och med tanke på hur trött jag varit senaste veckan så är nog några extra timmars sömn utöver det vanliga ganska nödvändigt.

Så vi hörs imorgon gott folk, godnatt!

trött som vanligt

Slutade skolan halv fem och cyklade hem och handlade på vägen. Nu har jag ätit och är så otroligt trött, men vad annars? Ska ta en powernap nu om jag lyckas somna någongång eftersom barnen som har trädgård mot vår inte kan vara tysta en enda sekund. Herregud, mitt ogillande mot barn blir knappast mindre genom att höra deras skrik och nu för närvarande gråtande. Snälla, snälla kan dom inte bara vara tysta? Alla andra barn på min egen gata lyckas hålla sig härligt tysta trots att det är typ fem familjer fler.. Blä för högljudda barn!

Btw blev fönsterputsarna precis klara. Undrar vad dom tänkte när dom kle in i mitt rum.. He he. Borde nog ta tag i städandet där inne alltså! :P

Hörs senare, godnatt sålänge!

trött

Kom hem från jobbet för mer än en timme sedan, fick sluta nästan en timme tidigare och jag stressade verkligen hem för att jag trodde det var en utgång på G. Men njaae, jag både ångrade mig lite och fick alldeles för sena besked så jag stannar hemma iallafall, det är nog lika bra det med tanke på hur mycket (läs LITE) jag sovit de senaste nätterna. Jag får ta igen det med party i helgen istället! :)

Btw var Stockholm otroligt mysigt och kul idag. För det första var det härlig stämning på läktaren när två busslaster satt på Stockholm Stadions läktare och hejade fram Rudbeck till SM-guld! :) Helt okej match även om första halvleken var den klart bästa eftersom båda målen gjordes inom de tio första minuterna (första målet endast efter 25 sekunder!! :D) och att vi hade solen på oss under hela tiden var ju inget man kunde klaga på heller! :) Efteråt åt vi på stan och gick runt litegrann. Hittade dock ingen klänning tyvärr, utan kom hem med ett par tygskor istället. Klarblåa och fina :) Jag var alltså väldigt duktig med att pengarna inte försvann ur plånboken, men däremot är min röst puts väck efter alla ramsor på fotbolls-matchen, härligt! :P

Nu ska jag nog städa mitt rum lite så fönsterputsaren kommer in där imorgon.. Puh. Något skönt är att det är en soft skoldag imorgon, börjar med bio och inställd lektion efter det eftersom den korsar med filmen, sen hål och sen drama. Mys! :)

Puss på er!

work work

Såja, nu har jag jobbat klart för dagen. Fyra-timmarspass är ändå sköna att jobba för att de går hyffsat snabbt. Dessutom om man jobbar sådana pass lite då och då så blir det lite cash i fickan till slut, me like! :) Känner på mig (men framförallt vet) att en riktigt rejäl slöstid är på ingång med allt som har med studenten att göra, så det är bara att passa på när jag känner mig någorlunda ledig så jag kan fylla lite av hålen.

Just ja, Stockholm imorgon var det ja! Anledningen till den resan är att Rudbecks fotbollslag har tagit sig till SM-final som ska spelas på Stadion imorn och eftersom det är Dagsverke-dagen för alla elever imorgon egentligen så passade det utmärkt att de som ville följa med och heja fram grabbarna skulle få göra det! Så bussen går vid åtta imorgon bitti och matchen är vid tio. Sen efteråt är det fri tid på stan och så innan det är hemresa igen. Så det känns soft att slippa skolan för en dag och få ha lite skoj i huvudstaden :) Ska försöka hitta en kvälls-klänning till studentdagen och förhoppningsvis blir det övrig shopping också! :D Hihi! :)

Nu ska jag nog ta av mig mina äckliga jobbkläder och sätta på mig något betydligt bekvämare. Självklart spillde jag på min nytvättade skjorta idag också, typiskt!! :(

Puss på er!


tisdag

Kom hem från skolan för ett tag sedan och funderar på att ta en lite längre powernap snart. Jobbet skickade ut vi-vill-ha-jobbhjälp-sms tidigare idag och jag kände att pengarna kommer behövas så jag nappade och ska jobba 17-21 ikväll.. Rätt soft tid ändå.

Dessutom har jag idag köpt biljett till Elba-festen den 23 maj, iih! :D Hoppas bara jag får ledigt från jobbet då, annars blire illa för dom.. :P Men nu känns det verkligen som att studenten närmar sig med stormsteg; Kalendern uppsatt i ljushallen igår, studentmössan kom igår och nu ännu en biljett köpt till en studentfest. Så roligt!! :D

Imorgon är det Stockholm som gäller, berättar mer om det senare.

Pusss!

konstigt

Det är konstigt att jag faktiskt inte är så jättetrött med tanke på dagens slit och gårdagens icke-existerande sömn. Men jag har iallafall slitit på jobbet idag också så att det ska rulla in lite cash i juni sen, sköönt :)

Nu ska jag slänga in en tvätt och duscha och sen tror jag faktiskt att det är dags för läggdags :)

Tjingeling!

läggdags?

Vad säger ni, är det läggdags nu kanske? Jag tycker nog faktiskt det alltså.. Herreguud vad jag kommer vara död imorgon.

Jisses.

effektivitet ska vi inte tala om

Känns det som om jag är effektiv att plugga nu kanske...? Njaaaee, inte riktigt va.. Varför skriver jag inte bara klart den här skiten så det är ur världen och jag får gå och sova?! Ibland är jag nog den mest korkade personen jag vet, utan tvekan...

hard work

Skulle ju gå upp tidigt idag så jag kunde plugga innan jobbet vid 12 så jag ställde klockan på 8.30. Det slutar med att jag vaknar helt utmattad vid 11.23 så där gick ju dom planerna i stöpet.. Fast det kanske inte är så konstigt att jag var trött eftersom jag gick och la mig vid fyra inatt.. Jösses. Nu är jag iallafall hemma efter att ha slitit på jobbet hela dagen. Fick sluta lite tidigare och B & A kom precis när jag slutade så jag satt med dom ett tag också :)

Nu är det verkligen på tiden att jag sätter fart så att mitt samhällsarbete blir klart ikväll.. Puuh, undrar om jag kan maila in det tidigt imorgon bitti istället så jag får hela natten på mig också, kommer nog behövas.. USCH.. :(

Hörs sötnosar!

trrråkigt

Herregud vad tråkigt det är att plugga! Det är heeelt sjukt! Om jag bara hade gått upp i tid idag och varit lite effektiv så hade jag förmodligen varit klar vid det här laget och jag hade kunnat åka hem till stora livet och myst med henne och M. Men neej, här sitter jag med min fullkomligt ofärdiga text och har så äckligt tråkigt. Blääää för det!
Dessutom så kan jag inte sluta tänka på dig.. Inte mycket som är till min fördel när det gäller pluggandet nu alltså.

Usch.

partyyy!

Fytuuusan vad roligt det var igår! Helt sjukt! Fick sluta 20 minuter tidigare från jobbet så jag fick ju därmed lite extra tid på mig, skönt. Åkte iallafall hem och duschade och fixade mig ganska snabbt. Sen bar det av till Kristiansborg på en förfest hemma hos F där jag träffade min drägg-M! :D Iih så kul! :D Var väl där i cirka 1½ timme innan vi promenerade ner på stan och först var inne på Silk en snabbis eftersom folket hade nå gratis-grejer där, och det var då en väldig tur att jag inte betalade något för att komma in dit för roligt vill jag ju inte säga att jag hade.. Hmm. Dock stannade M kvar där och jag gick med F & J till Pluto. Gjorde dock en liten avstickare in på Pitchers innan och träffade S som satt och hade det mysigt med H, M & J. Drog en cider där och fick med mig S och H till Pluto, mycket roligt! :D Väl inne på Pluto vandrade jag nog mest runt med olika folk hela tiden, haha, träffade både befintliga vänner och skaffade nya, haha.. Efter tolv kom min kära "stora livet" och hennes grabb är ju inte lite generös så där bjöds det på en hel del kan jag lova! Drog sedan till donken med M och efter det en ensam cykeltur hem.
Sorry för min utförliga beskrivning av min kväll men den var verkligen rolig kan jag tala om! :D

Idag sov jag alldeles för länge eftersom jag borde ha pluggat hela-hela dagen. Har inte ens börjat.. Dessutom tog jag en snabb tur på stan för att lämna tillbaka en tröja, blev dock två nya istället.. Haha :)

Nu ska jag dock göra ett tappert försök att plugga, kommer jag inte långt nu blire nog en sjukanmälning på jobbet imorn.. Uschusch..

Pussssiiis!

nu börjas det

Nu har min stress för kvällen börjat på allvar! Blev inringd så jag ska börja jobba kl.16 istället och det är ju typ nu, så jag lär skynda mig rejält nu och sen skynda mig hem på kvällen och bla bla bla. Gaaaah!

fredag

Vaknade för ett tag sedan, meningen var att jag skulle gå på B:s premiärpass av hennes spinning, men "tur" som jag har så vaknar jag upp helt täppt i näsan och med en hals som inte mår alldeles toppen. Blä!

Jag börjar jobba vid fem idag och innan dess finns det en hel del som måste göras. På söndag ska samhällsfördjupningsarbetet in och jag har inte ens börjat! Dessutom jobbar jag hela, hela dagen på själva söndagen så jag har bara idag och imorgon på mig. Så nu måste jag verkligen sätta fart kan jag lova! Sen när jag slutar vid nio ikväll så blir det att stressa vidare. Jag & M har inte dräggat tillsammans på ett riktigt bra tag så vi kände att det var på tiden nu så det blir en liten utgång ikväll också! Riktigt, riktigt skoj! Dock har jag ingenting att dricka ännu, känns lite mindre bra faktiskt.. Kanske finns något vin här hemma som mor&far kan skänka till en välbehövande partypingla (A)

Nu ska jag tvätta litegranna och sedan tror jag nog att det är dags att sätta igång att skriva om Sveriges alkoholpolitik, ni hör ju själva hur roligt det låter?! Not!

Hörs senare under dagen,

Pusssi!

jobbbb!

Halloj! Idag har jag jobbat heeeela dagen lång verkligen! Men det har faktiskt varit skönt att ha något att fokusera på förutom det jag inte vill tänka på. När lönen dessutom är den dubbla så klagar jag inte att jag har tjänat en ganska rejäl hacka idag, skönt med pengar till sommaren, jappjapp!

Nu är jag både trött & mållös på alla sätt och vis så jag pallar faktiskt inte att skriva något mer ikväll. Kommer väl längre inlägg imorgon kanske, vi får väl an se!

Buenos noches på er!

party? nej!

Alla killar är svin, så enkelt är det ju.

RSS 2.0