godnatt!

Hallu! Idag hann jag gå på stan, gå på bandy och allmänt ta det rätt lugnt. Men nu är det dags för mig att sova, har varit så sjuuuukt trött hela dagen. Ska försöka gå upp hyfsat tidigt imorgon och hinna med en massa bra saker jag behöver (måste) fixa!

Så godnatt med er alla!

Pussis! :*

ingen lycka denna gång

Haha, som jag skrev igår så skulle jag försöka ringa in till Mix och tävla. Och nu har båda tävlingsomgångarna varit. Första gången var det upptagetupptagetupptaget. Andra gången (nyss) kom jag faktiskt fram till växeln iallafall! Men jag har väl för tråkig röst så dom inte ville ha med mig... Lät lite mesig tror jag för jag blev så chockad att jag för en gångs skulle fick fram vanliga signaler istället för upptaget! Men det var ändå tur att jag inte kom fram, skulle inte fått fler rätt än Adam. Men då vet jag att det iallafall inte är helt omöjligt att komma fram!! :P

Idag måste det nog bli en tripp på stan. Har lite saker som måste inhandlas. Sen har mamma sagt en massa saker hon tycker jag borde göra idag.. Buu, får se hur det blir med det!

Och jag hann ju aldrig skriva om gårdagen, men tanken var att vi skulle på bio jag, Salle och Joyce. Sen var även Jeppe sugen på att haka på. Så där vid åtta-tiden inväntade vi bara att Joyce skulle sluta, sen när jag smsar henne har hennes bil tydligen stannat mitt i en rondell, sen efter ett tag gick det inte att få tag på henne. Så tiden blev alltmer knapp så vi skippade hela alltihopa.. Men jag hoppas det blir bio av i helgen iallafall, vill ju se Snabba Cash innan jag pyser!

Nu är det frukostdags!

Pussis! :*

hiho

Då var sista jobbdagen avklarad, SKÖNT!!!!

Hinner ej skriva så mycket nu, men jag har iallafall börjat ta fram lite smått vad jag vill ha med på resan. Och jag måste faktiskt säga att det för tillfället ser väldigt bra ut på klädfronten! Håller mig till en bra nivå tror jag! När pappa fäller denna kommentar "Va?! Ska du ha med dig sådär lite kläder? Du måste väl ha mer?" DÅ känns det som att det är rätt bra mängd? :D

Men nu ska jag borsta tänderna och sen sova, gick upp tidigt imorse för att telefonsamtala med brudarna innan jobbet, och det var så skönt när jag vaknade för jag kände mig helt utvilad! :) Så det hoppas jag på igen!

Och just det, idag fick jag äntligen mina köttbullar på IKEA! :)

Godnatt och sov så gott! :*

nej

Fyy, har inte hört dom orden på ett tag, och jag hade gärna kunna skippat det också.

Hur ska detta gå egentligen?!

ett jobbpass kvar!!!!

Tjenare!

Klev upp vid sjutiden imorse för att jag var tvungen och åka hem och lämna bilen till far, så det blev lite dator-sittande innan jag traskade till jobbet. Jag funderar starkt på att tagga till och försöka ringa in till Vinn Adams pengar på Mix Megapol, man får ju för tusan 10 000 kronor för varje rätt svar man har mer än honom! Och imorse när jag "tränade" när det sändes på radion, ja då var jag faktiskt smartare med 2 poäng! ;) Så imorgon, då jäääävlar innan jag pyser iväg till jobbet....!

....SOM FÖR ÖVRIGT är mitt sista jobbpass på över två månader!!!! Förstår ni hur sjuuuuuuukt skönt det ska bli att slippa det där stället på ett tag?! Jag har ju blivit en riktig bitterfitta när jag jobbar, bara för att jag inte alls tycker om det just nu, så ska bli så skönt med ett avbrott! :D

Nu ska jag nog fixa och trixa lite här hemma, är lite saker jag skulle behöva hinna med innan jag gör allt annat jag måste fixa innan resan.

Måste också bara säga att min mormor är absolut bäst! :) <3

Pussis med er! :*


middag soon

Dummmma daaaag! Den här dagen har inte varit bra nånstans! Och jag har en jättedålig magkänsla, är orolig över något (kan vara resan, kan vara något annat) så det känns som att kroppen är helt nedtyngd. Och jag typ skakar och fryser.. Usch!! Vill bli uppiggad, pleeease!

Nu måste jag stressa in i duschen och tvätta bort äckel-lukten från jobbet. Mormor kommer hit och vi ska äta middag av två anledningar. Dels för att pappa fyllde år i lördags, men sen också att jag ju snart sticker..

Förhoppningsvis hinner jag kika PH ikväll, sista avsnitten jag hinner se ju!!!! :(

Nu måste jag skynda!

Pussis! :*


buuuu, inga köttbullar!

Tusan också! Jag och far skulle nyss till IKEA för att köka köttbullar, jag var så otroooooooligt sugen nämligen. Sen att en tallrik kostar 16 kronor, då kan man ju inte missa det! Så kommer vi dit, så är det ett rött band vid restaurangen, men vi kilar in.. Då ropar en som jobbar att dom stänger.. Buuuuuu!! Så det blev inga köttbullar.... :( Det enda vi åkte dit för liksom! Så det blev en korv med dricka vid utgången istället. Och vem var där, om inte Sara!! Läskigt nog tänkte jag på henne tidigare idag när jag mötte hennes look-alike på väg hem från jobbet, och jaa, det är faktiskt sjuuukt skumt för att henne har jag inte tänkt på på sjuuukt länge.. Så träffar jag henne samma dag! Galet!!

Nu ska jag kila iväg och hämta mor snart, vi har en frän låne-bil medan vår är på verkstad, så klart man passas på! :D

Pussi! :*

Apoteket-shopping

Var på Apoteket idag och jöpte grejer för mer än 700 kr, fan inte okej alltså! Men det är ju saker jag verkligen behöver ha med mig på resan så jag hade liksom inget val.. Sen när jag står och ska betala så har jag tydligen passerat en gräns så man får en handdesinfektion på köpet, jag som precis köote en ju! Menmen, två stycken går väl säkert åt där nere i smutsiga Asien!

Annars idag har jag inte gjort ett dyft! Har tvättat litegrann, kikat Johan Falk på tv och bara tagit det lugnt.. Imorgon är det dags för jobb igen efter mer än en veckas ledighet. Kommer nog kännas rätt rejält i kroppen efter det när man inte är riktigt van! Som tur är är det bara 9-13 så jag överlever nog! Kände mig nästan tvungen ett tag att jobba 17-21 också för en som behövde hjälp, men lyckligtvis löste han det på annat sätt så jag slapp. Hade varit lite drygt med några timmars uppehåll mitt på dagen.

När jag slutar imorgon är det en dle som ska fixas. Pratade med brudarna i NZ igår och jag ska ringa thailändska ambassaden imorgon och fråga lite saker.. Sen är det lite annat som behöver kollas upp så fort som möjligt. Jag menar, imorgon är det exakt EN VECKA tills jag åker!! Ska försöka bli klar med allt i veckan så jag bara kan umgås i helgen (det här skrev jag igår va? det slog mig nu! :P)

Men nu är det läggdags så jag överhuvudtaget orkar upp imorgon! Sov så gott med er! (Fick nyss ett välbehövligt "sov gott" jag också.. Var skönt att få höra det!)

Pussis! :*


hemma igen!

Sådärja. Blev visst ingen uppdatering från Sälen för jag trodde min syster skulle ha med sig sin dator, vilket hon inte hade.. Så blev internetfritt i dryga fyra dagar för min del. Både jobbigt och skönt måste jag säga! :)

Jag hade det iallafall jättetrevligt i fjällen, även om jag saknade sällskap i form av en lite bättre skid-/snowboardåkare än vad far och syster är.. Båda är rätt fega när det kommer till åkningen och dom är inte riktigt lika ivriga som jag. Jag fullkomligt älskar ju att åka skidor! Men vad sjutton, det har varit supernajs ändå och jag har ju alla ben i kroppen hela fortfarande så jag är nöjd! :)

Vi hann med så mycket mer än bara skidåkning också! Vi badade på det nya upplevelsebadet Experium i Lindvallen. Rutschkanor och utomhuspool och grejer. Och vi la till för att även besöka "Saunavärlden" som var ett antal olika sorts bastuar (?), typ 6 stycker.. Och sen en varm källa, tropiskt regn, isregn osv.. Och hör och häpna.. En isvak! Inte en riktig i isen förstås, men en sorts tunna/liten pool med 10 gradigt vatten. Där i kom faktiskt hela familjen, snacka om att det var gaaaalet skönt att få sätta sig i den varma källan efteråt!

Vi åkte även go kart på is som var väääldigt skoj! Otur att pappa dock jämt ska ha förmågan att vinna sånt.. Och sen igår kväll, men anledning av att pappa fyller år idag, så åt vi en riktigt fin middag uppe i Lindvallens toppstuga där vi åkte bandvagn upp. En upplevelse bara det! Väl uppe i toppstugan var det fondue som väntade, oxfilé som man tillredde själv i grytan fylld med rödvinssky och så kunde man få köttet precis så man ville ha det! Till det en maaaassa olika sorters sallader, potatis, såser och hej å hå! Riktigt, riktigt gott var det iallafall!

Så hemfärd idag och snabbt dra ner på stan för att träffa Bea en snabbis (Grattis en dag i förskott igen!) och sen hem och äta min smarriga, medköpta Spicy! (Som att jag inte kommer tröttna på sån mat om bara ett litet tag....)

Nu känns det som om klockan är massor, men det är den ju inte, så jag får väl sysselsätta mig med något kul tills det är dags att sova!

Imorgon blir det nog kanske träning trots att mitt kort tagit slut, får väl köpa engångsbiljetter om inte annat. Det här håller inte!

Pusss med er! :*

Gäsp!

Fy vad trött jag är! Började med att mammas klocka ringde imorse igen vid sjutiden, trots att jag kikade på den igår att om den skulle börja ringa så skulle det bara vara tyst-tyst musik.. Men neherå!! 07:20 lät det imorse igen så jag sprang in och drog ur sladden så den inte ringer igen! Sen ringde min egen klocka efter 9 och jag snoozade väl i sisådär 1½ timme.. Så japp, det sena tåget får det bli! Så nu nu när jag har duschat så ska jag kasta i mig lite frukost och sen packa ihop allt jag ska ha med så jag inte missar det tåget. För efter det får jag inga mer chanser!

Sen ringde jag till H&M nyss, var lite arg att mina saker ej skulle komma när det först stod så och sen såg jag idag att bland annat blusen ju visst finns på lager! Så hon fixade det så nu är det leverans i slutet på januari igen! :) Hoppas nu bara dom inte ändrar igen, för jag vill ju ha med den till Asien! Sen blev det ett par tygskor också, lite lättare att bära på än tjocka gympaskor.. Får se om syster håller med om att det är en bra idé eller inte..

Nu ska jag sätta lite fart!

Pussis! :*

GÅ OCH LÄGG MIG!

Klockan är nu 03:44 och jag är vaken... Gaaaah, det är ju enbart mitt egna fel att jag gör såhär, men vad tusan! Får ringa mor imorn och säga att jag tar det lite senare tåget iallafall, för 12:27 kommer jag ej vara redo att åka. Men vad sjutton, "ta det tidigare så hinner vi se dig mer". 18:07 eller 20:10 är alternativen, känns som att de två timmarna kan dom klara sig utan mig eller?

Skulle ju inte ha något jobb alls den här veckan, men Nina ringde idag och frågade om jag kunde komma in några timmar på kvällen. Så jag tänkte, what the heck, lite gratismat och extracash är aldrig fel, så 16-20 blev det med en rast på det. Så jag jobbade ju knappast ihjäl mig precis! Sen var det trevligt sällskap att jobba med så det gjorde ju ej så mycket, åkte till Coop med Susie efteråt och sen blev det PH-tittande här. Både bra & dåligt att Catja åkte tycker jag.. Men vem ska nu vara cool bland brudarna? Bara massa blåsta tjejer hela högen! Menmen! :)

Nu borde jag nog verkligen ta och lägga mig, ska ju ändå orka duscha, gå lite på stan och så innan min nästan 6 timmar långa resa upp mot Sälen sätter igång.

Och just det.. Jag beställde ju en massa saker från H&M och det var vissa saker jag hellre ville ha än andra. INGET av favoriterna kommer hinna komma innan min resa!! Det började ju med att bikinin var slutsåld.. Men sen ett litet ljus var att den fina blusen/tunikan skulle hinna komma. Så kikar jag in idag och vad får jag se.... "Lovad leverans ej möjlig"!! Blääääääää på H&M!! :(

Nu ska jag gråta mig till sömns för oturen på postorder!

Sov sött och vi hörs under veckan från The Seal!

Pussis! :*


gaaaah

Tuuuusan också!! Vad gör jag vaken nu liksom?! Var ju ute igår och la mig sent.. Och sen idag klev jag inte upp ur sängen på ett bra tag (typ efter 16 nångång, he he) så kanske inte så konstigt att jag inte är så trött nu.. Och lite typiskt är det ju också att jag är ensam hemma, då behöver jag ju inte vara lika tyst, och jag kan sitta vid datorn hur länge jag vill osv.. Vilket då resulterar i att jag är vaken alldeles för många timmar!

Sen så blev det ett impuls-köp från Bellme nyss också.. Säkert för att jag just är lite borta just nu :P Dumma internetbutik! :P

Jaja, nu ska jag våga mig ner och ställa in bakis-pizzan in kylen, släcka alla lampor och låsa dörren. Sen blir det nog att försöka sova till min återfunna ipod! :)

Pussis med er! :*


Malaria

Hellu!

Var hos en läkare idag på infektionskliniken för att prata om jag skulle få tabletter för malaria när jag ska åka iväg.. Och eftersom jag inte kan svara på exakt hur vi ska åka så kunde hon ju inte heller svara på hur stor risken är och så vidare.. Men jag fick iallafall ett recept utskrivet så om oturen är framme i Asien och en dum mygga biter mig så har jag medicin mot det! :) Men billig kan man ju knappast kalla den.. Och så tog jag även sista Twinrix-sprutan så nu har jag livslångt skydd mot hepatit b och hepatit a håller i sisådär 20-30 år. Skönt! :)

Nu ska jag kasta på mig jobbkläderna och lite mascara, ser ut som jag vet inte vad.. Och så blir det jobb heeeela dagen, 11-20.. Bu, vill inte!! Förhoppningsvis kommer det hem en sötis från ett ställe som jag kan leka med när jag slutat! :)

Pussis med er! :*

mini-SPA

Usch vad segt att vara tillbaka på jobbet efter två dagars ledigt.. Det gick alldeles för snabbt, hann ju knappt vara ledig!! :(

Igår var jag och vaccinerade mig mot svinis, har lagom ont i armen idag! Var handikappad på work och kunde inte göra allt.. Tabbe! Som tur var var det bata 9-13:30 som gällde :) Blev dock lite övertid på det efter att jag suttit och ätit "var tvungen" att komma in och hjälpa en stund.. Jag fasade mer för promenaden hem så jag kunde lika gärna hoppa in en kvart!

Annars idag så hade jag inga planer alls så tänkte att jag tar hand om mig själv rejält idag, nu när jag har ont lite här och där och så! Så jag tog ett fotbad och filade och höll på, så nu är mina fossingar mjuka som tusan! Hade även en aloe-vera ansiktsmask så facet är babymjukt! :) Och mode- och resetidningar läste jag medan jag satt och njöt bland de tända ljusen och musiken! Varför gör man inte sånt här oftare?! :)

Idag ska jag nog faktiskt gå och lägga mig tidigt.. (Ehrm..) Fastnade igår framför TVn och det är förödande att dra den gosiga filten över sig.. Man somnar såhäääär snabbt! Så vid 4-tiden väckte väl pappa mig ur soffan och tyckte det var dags att jag skulle sova i min säng istället..

Men vi hörs imorgon folket!

Pussis! :*

pjuuh

Iiih, mina väldigt många jobbdagar i sträck är äntligen över!! :) Så nu är jag ledig i två hela dagar! Tusan vad jag ska njuta! :)

Dagen började dock inte sådär superbra precis.. Jag brukar alltid sova med mobilen påslagen bredvid huvudet typ (strålning, javisst!) men igår stängde jag faktiskt av den för en gångs skull. Men jag såg såklart till att aktivera larmet så den även skulle låta avslagen.. Hrmm.. Jag vaknar upp, har en känsla av att ha försovit mig Men neej, ingen har ju ringt så det kan jag inte gjort - just fan, stängde av skiten.. Ser på klockan och javisst är den 09:01, en minut efter jag skulle börja! Vaknar då till rejält och slår på mobilen, wohoo, mina dubbla larm går på! Lagom i tid sådär.. Så jag slår en pling till Joyce och säger att jag ska sprrrrringa till jobbet (går ju alltid numera) men jag som redan var sen kunde ju inte .. Så jag hackar bort all is och snö från fars cykel och krigar fram till jobbet, stämplar in 09:15 med iskall luft fylld i lungorna.. Men, inga sura miner och resten av morgonen/dagen var rätt lugn som tur var! :)

Sen var det bandy som gällde, dock bara andra halvlek på plats, första hemma i TV-soffan. Seg som vanligt. Men där var det trevligt sällskap som väntade! Först Joanna och sen fick jag skjuts hem också :)

Nu ska jag plocka bort allt från sängen och nog faktiskt sova snart!

Nattinatt! :*

trrrrögt!

Mmm.. Det går så fruktansvärt trögt på jobbet just nu! Orkar verkligen inte gå till det där stället! Börjar ju till och med vara bitter på dom jag inte ens har något emot, men själva stämningen jag alltid upplever gör att jag alltid blir så tjurig så fort jag sätter min fot där! Sen att jag nu inte har varit ledig en enda dag på drygt en vecka, och fortfarande har ett par dagar innan ledighet, usch det är inte roligt!

Men igår hade jag det både roligt och mysigt! Hmm.. Jag förstår inte vad som sker och jag vet inte hur och vad jag ska tänka.. Lite kaos i huvudet för tillfället! Men än så länge är jag inte olycklig iallafall! :)

Äääh.. Började skriva en till sak här nu, men hör att mor är på ingång för att sova så jag kanske tar det en annan gång. Nu måste jag duscha för imorgon ringer klockan tidigt igen för att traska iväg till work för ännu ett långpass..

Och sen vill jag bara nämna att den bästa hejaklacksledaren som någonsin funnits, Kalle Rosenberg, avled igår.. Jag som är extremt bandytokig tycker det är ledsamt som bara den! Jag minns alla matcher jag gick med pappa när jag var liten och hur kul det var att se hur Kalle fick igång publiken! Det ska tydligen vara en minnesstund på matchen mot Sirius hemma på söndag, det vill jag inte missa!

Men nu ska jag fixa lite!

Sov så gott med er! :*




buuu

Bläää, skulle vara ledig imorgon.. Men icke! Men, ett riktigt kort pass är det.. 11:45-14 typ.. Ganska ovärt, men jag ställer ju upp och räknar nu med hjälp tillbaka! För förhoppningsvis drar jag iväg till Romme nån dag i veckan, men jag jobbar alla dagar så isåfall måste jag ju byta bort en tid, och voíla, det är därför jag tänker smart och hjälper andra nu så dom måste hjälpa mig sen!

Nu ska jag nog gå och sova för det är mycket som ska hinnas med imorgon!

Och hörrni! Paradise Hotel har ju börjat igen!! Yes!! :)

Pussis & godnattis! :*

kaos @ work

Återigen har det varit en kaosartad kväll på jobbet så man bara vill lägga sig nånstans och gråta. Vad är det för seriöst fel på vissa människor?!

Menmen.. Sen nu är jag irriterad för att det inte går att beställa saker från H&M. Har ju hittat lite fina things som jag vill beställa så de hinner komma innan jag åker, för nu är det ju faktiskt mindre än en månad kvar!!!! :D

Vet att jag ej skrivit här på väldigt länge, och orkar inte sammanfatta nu vad ni missat i mitt liv! ;) Det får vi ta en annan dag när jag orkar med det! För nu ska jag äta Hotwings och heja på Småkronorna!

See ya!

Pussi! :*

RSS 2.0