usch&fy

Haha ja vad ska man säga? Gårdagens hälsotillstånd var väl knappast det bästa undr min livstid. Fredagen satte verkligen sina spår kan jag säga! Och ju mer jag pratade med B om kvällens strapatser, desto mer insåg jag vad jag hade gjort och sagt till folk jag aldrig annars skulle ens blinkat åt! Haha.. Ja.. Gav komplimanger åt okända folk gjorde jag också, dock menade jag den inte, men det behöver ju inte hon få reda på! Glad blev hon iallafall! :)
Sen kom jag hem, besökte toan någon gång sådär och sedan sov jag. Typ som Törnrosa i hundra år, nästan bokstavligt faktiskt! Resten av dagen (gårdagen alltså) var hemsk med huvuvärk och vågor som kom med illamående osv. Usch. Men fredagen var rolig och skulle kunna skriva en hel del. Men nej, det stannat hos dom som jag upplevde det med! :P

Nu ska jag nog följa mammas exmpel vad gäller städning. Hon har gjort så fint och städat huset och julpyntat litegrann och så! Riktigt mysig stämning måste jag säga! Jag borde verkligen göra detsamma! Mitt rum ser ut som skit och jag vågar ju knappt ta hem någon hit ifall de skulle springa upp på mitt rum! Haha, japp så är det, fråga dom som, trots förbudet, kommit in på mitt rum..

Äh, nu plingade nallen till så jag ska se vem som vill mig något! :)

Ha en bra söndag och första advent! :)

Pussis!


festis!

Ikväll är det utgång med stort U!! Woooho, taggad till tusen är jag även om det inte är någon ny outfit som är inhandlad dagen till ära. Men ääh, kommer ändå knappt veta om vad jag har på mig. Hoho! Ska förfesta med B på ett hotellrum, yeeej, ska ta bussen om 25 minuter så jag har lite grejer kvar att göra. Ska dock göra mig iordning där, men att plocka ihop allting och så tar ju massa tid det också.. Herregud.

Så nu måste jag verkligen skynda på mig lite :)

Pussis på er!

jajaja

Min kära vän B tycker att jag är dålig på att uppdatera bloggen, visst, jag håller med. Men jag orkar bara inte! :P Finns massor att säga, men njaaee, känner liksom ingen lust. Menmen. Jag får väl försöka komma in i nån ny andning eller något.

Här har du iallafall en liten uppdatering! :)

Nu ska jag sova, jobbar i nio timmar imorgon så behöver vara en pigg mört! (Förhoppningsvis är jag även en oröd pigg mört, råkade liksom somna i solariet idag. Hiho, inte brååå! :P) Haha vad tusan, nu skulle jag vilja skriva oändligt mycket saker, men det är säkert bara för att slippa sova.. Vad vet jag..?

Nattinatt gullungar! <3

jag tror på karma!

Japp, det gör jag verkligen! Har två stories jag kan berätta vidare om imorgon på det ämnet, men nu är det dags att ta ut linserna (ohyes, dom är uthämtade!) och gå och sova!

Kan för övrigt tillägga lite snabbt att jag är grymt taggad inför helgen och sen att min E måste vara den mest underbara i världen! Jäpp, det pussar vi för! Höhö :)

Tjingeling!


tävlinggg!

Jaa, jag var faktiskt tvungen att få vara vaken lite längre! Dessutom kom jag på att det var en person vid namn Tomic som kommenterade i min blogg om en rolig tävling, och tävlingsmänniska som jag är så bara mååååste jag vara med ju! Så här är den tävlingen jag nyss medverkat i :)

Tävling :)

NU ska jag försöka få lite sömn hade jag tänkt.

Puss på er sötisar och håll nu tummarna att jag vinner! :D

yesyesyes!

Iiih, lite hallelujah-moments infann sig minsann på jobbet idag. Ett av dom var när J ringde Skrapan och dom sa att vi slapp åka ner dit! Sköööönt! Så nu sitter jag här hemma med datorn i knät, istället för att springa runt som en stucken gris mer än en halvtimme till nere på stan. Wihooo!

Nattinatt darlings!

supermax-fängelset i USA, heeeelt rätt!

Måste nästan ursäkta mig för att jag är uppe såhär sent, och nej, det är inte för att jag varit ute ikväll. Jag har bara varit hemma och chillat ikväll faktiskt! Eller, jag var ju såklart på bandymatchen mellan VSK och Edsbyn, men bortsett från det har jag bara tagit det lugnt. Men tillbaka till min poäng..

Jag har fastnat framför TVn sedan snart en timme tillbaka där ett program visas från ett fängelse i Utah, USA. Det är extrema förhållanden som råder där och jag tycker inte att det är mer än rätt! Har man begått så äckliga brott som våldtäkt, mord etc så förtjänar man inte ett liv i lyx som jag anser att internerna i Sverige gör. Jag tycker det är helt rätt att det bara ska finnas det absolut minimala som krävs för att kunna leva i ett fängelse. Maten ska inte kosta mer per portion än vad den gör för elever i skolan till exempel. Ge fångarna en säng (som i dokumentären går bra, gjord av cement i isoleringscellen), en plats att göra sina behov på och några mål mat om dagen. Då kan dom få sitta sitt straff rättvist tycker jag.

Äääh, skulle kunna skriva ett huuuur långt inlägg som helst om det här då jag har väldigt mycket åsikter om rättssystem överhuvudtaget (heeey, blivande jurist ju!), men jag skippar det den här gången och fortsätter att titta på dokumentären på femman istället.

Btw vann VSK idag mot Edsbyn. De fullkomligt körde över Byn även om det kanske inte syns i resultatet (6-5). =)

Menmen, hörs senare babes!

Pussi & Natti!

godnatt

Kom hem för ganska precis en timme sedan. Herreguuud säger jag bara! Jag trodde det skulle bli en soft stängning ikväll, men ack så fel man kan ha!! Det rullade redan på hyffsat bra i DTn och vad kommer då om inte..... EN BUSS MED TVÅ LAG! Wohooo, lyckan var gjord liksom när man står där redan lagom stressad, heelt ensam i kök...! Så vi hann inte med någon förstängning precis, så 01:40 tror jag att vi låste allt och så..

Nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon. Kom även på att jag har ju inte hämtat ut mina nya linser än, så om jag vill ha fräscha linser (dvs linser med rätt styrka bland annat... Hrm..) så måste jag ner på stan och fixa det innan 11. Så vi får se..

Men godnatt på er människor där ute, jag ska iallafall göra ett försök att sova gott trots att jag inte har någon gosig mysman bredvid mig inatt.. :(

Nattinatt!

mysmannen

Mmm, har sovit hos min mysman i två dagar nu och det har varit heeeelt lovely! Finns inget mysigare än att vakna upp bredvid den man tycker om och bara få hålla om den. Iih :) Han har även varit så gullig att skjutsa mig till jobbet båda dagar, gjort frukost till mig båda dagar och bara varit helt underbar! :) Så där borde det vara jämt! <3

Nu är jag iallafall hemma på en liten "paus". Skulle jobbat 11:30-16 egentligen, men det hade tydligen kört ihop sig lite så dom behövde en som kunde gå stängning.Tadaaaaa - jagjagjag! Så jag jobbade väl till strax innan två, gick hem och har ordnat lite saker, och ska strax tillbaka till jobbet för att sedan stanna där till 01 alltså. Både bra och dåligt med detta. Det bra är att jag inte förlorar några timmar eftersom jag ska vara ledig på fredag från min stängning då. Det dåliga är att jag antagligen kommer vara sjukt trött imorgon, och det är ju inte alls bra då jag ska iväg till huvudstaden och spatsera.. Så hmm.. Men men, jag får försöka se det positiva mer än jag ser det negativa. Och förövrigt så tror jag det kommer bli en wonderful dag imorgon iallafall! :) Shopping, trevlig middag och till sist en julshow. Så jääh, jag, mor & syster ska ha det prima skinka!

Nej nu ska jag försöka hinna slänga in lite tvätt och sen kila iväg igen då. Kanske slänger iväg ett inlägg när jag kommit hem igen, men jag ska verkligen försöka sova tidigt ikväll då bussen till Stockholm går 11:00 imorgon. Pjuh.

Hörs senare people! :*


dåligt samvete

Alltså usch vad jag känner mig elak!! Jag hade ju två biljetter till dagens hockeymatch och jag hade mer eller mindre bestämt att jag skulle gå med E. Men då det ett tag såg lite mörkt ut så sa jag till pappa att jag kaaanske inte skulle gå med E utan att pappa kanske kunde gå med mig istället. Nu blev det inte så eftersom E kunde gå. Fine, trodde allt var frid och fröjd, men tydligen så tog pappa illa upp iallafall. Vilket absolut inte var meningen ju! Sen till råga på allt.. Min cykel har ju varit knäpp väldigt länge sedan den gången jag blev påkörd och inte orkat fixa den. Igår lämnade pappa in den på verkstad och hela baletten gick på 700 riksdaler. Som pappa betalade. Weeei, äntligen en cykel jag inte behöver vara rädd att cykla på i nerförbackar osv. Han kommer hem och ber mig provcykla. Men jag orkar inte. Jag säger inte ens tack! Men jag menade ju det verkligen inte! Tänkte bara inte på det.. :( Så när jag kommer hem från hockeyn (som VIK btw vann!) så har pappa redan gått och lagt sig men mamma ställer sig då och predikar om att jag måste tänka på hur andra människor tycker och tänker och känner. Vilket ju självklart är en självklarhet! Men idag var det inte det för mig tydligen.. Ååååh, jag har såååå dåligt samvete över detta så jag vet inte vad jag ska göra! Jag och pappa ska (förhoppningsvis) på bandy på söndag, men det är även hockey någon timme efter den. Har skickat en förfrågan på biljetter till hockeyn då, men inget är ju garanterat. Men i sånt fall så ska pappa med. Och jag ska minsann bjuda han på något extra! Finns tydligen någon buffé man kan äta i samband med matchen. Så kanske får bli något sånt. Om han nu vill det vill säga. Nu har jag iallafall skrivit en ursäkt på en post-it lapp som jag ska sätta så han ser när han vaknar. För jag ville ju verkligen inte göra honom ledsen! Menmen...

Som jag sa tidigare så vann VIK mot Malmö idag. Och som dom gjorde det! Var även massa hyllningar till Johan Tornberg (ni vet snyggingen som kommenterat hockey på TV, aka VIKs gamla tränare tills idioter hotat honom och hans familj :S). Massa ramsor, en del banderoller och så vidare. Jag tyckte om Tornberg. Han var en bra tränare, så händer detta. Tråkigt.

Aja, nu ska jag nog kila till bädden snart. Är lite småtrött och sömn skulle nog kroppen uppskatta. Är helt ledig denna helg och tänker inte jobba en minut extra! Måste kanske dock bege mig till jobbet imorgon för att lämna hockeybiljetterna om jag ej lyckas få behålla dom till söndagens match. Men vi får se!

Nu post-it lapp, snart sömn.

Godnatt med er!

låt den rätte komma in

Jajamänsan, ikväll blir det bio minsann! :) Inte med min darling-darling, men med två andra darlings - B & A! :D Så vi får väl an hoppas att filmen är bra. Även om den dock inte skulle vara det så är jag helt övertygad om att det kommer bli en trevlig kväll ändå!

Och vet ni?! Igår var det baaaaaaaaaaaaaaaaaaaandy! Som jag har längtat! Och vill ni veta en sak till? Jag fick ett säsongskort av min E, hihi, så nu blir det att gå på varenda match! Wooosh, spännande värre! Och vilken match igår, ser bra ut! *bandynörd*

Jaja, ska nog byta till några andra trasor nu, dra kammen genom håret och kanske på med lite mascara. Ser ut som en utsliten slavinna som jobbat i hundra år. Pjuh. Men what the heck!

Puss och hejs!


blondie

Jahapps.. Står nere i källaren med datorn uppställd i bastun. Färgar nämligen håret gott folk! Har inte gjort det på nästan 3 månader, så man kan ju tänka sig hur jag ser/såg ut.. Fast faktiskt så var det inte så farligt :) Men nu tyckte jag iallafall att var dags att göra något åt det.

För övrigt har jag jobbat idag, blev ett par extra timmar än vad det skulle bli, men pengar tycker vi om för då får jag spendera det på saker jag verkligen tycker om! :D Hihi!

Nej nu ska jag nog skölja ut kletet som är mitt hår så att jag förhoppningsvis blir klar i tid tills E kommer och hämtar mig. Återigen hockey som gäller (bra uppvärmning inför första hemmamatchen i bandy på onsdag! :D). Mums, mycket smarriga kanelbullar kommer det köpas också vill jag lova! :)

Puss på er!


helg och.... trubaduren!

Gud vad skönt med helg! Inte för att det egentligen spelar någon roll för mig som jobbar typ alla dagar i veckan. Men ändå. När helgen kommer så är det ändå något som händer, man känner att omgivningen blir lite gladare och livligare och att det finns lite fler saker att hitta på än under veckorna. Just idag har jag dock ignorerat helt och hållet att dte var fredag. Dagen börjar med att jag sover liite för länge mot vad jag skulle (förlåt E), men det verkade ju inte göra något. I vilket fall mådde jag verkligen skiiit. Kunde inte äta, stå upp eller någonting. Huvudet gjorde så ont så jag ville spy och illamåendet infann sig också. Som tur var blev det lite bättre med frisk luft, men framförallt av min favorit som kunde förbättra mitt tillstånd.. Sen bar det av till jobbet för att pina igenom några timmar och sedan hem. Hem för att göra absolut ingenting, och det är just det jag har sysslat med ikväll! Suttit i soffan och kollat på hockey på TV, tyvärr fick VIK stryk. Men ändå.. Och snart är det dags att sätta igång den sista filmen jag hyrde genom lovefilm, Juno heter den, får se om den är bra.

Vill ni veta något kul? Tydligen så har alla McDonald's i stan bestämt sig för att under storhelger anordna aktiviteter på alla restauranger. Fine, kul för alla barnfamiljer och så och yada yada yada. Det roliga är vad jag ska göra.. Jag ska nämlogen vara trubadur på min restaurang! Haha, sitta och sjunga&spela för barnen i matsalen liksom! Wohoo, me thaa singer kommer slå er alla med häpnad, jag loovar! ;) Så nu ska barnvise-repertoaren utökas markant må jag lova, ingen ska gå ifrån sin mat utan att ha fått förstklassig underhållning by me. Det ni!

Nej nu väntar filmen!

Puss på er babes!

Btw fick jag hem mina rosörhängen idag, mkt lovely! Tyvärr var mina bruna "uggs" för stora så de måste bytas minsann. Sen tycker jag min blivande (?) partyklänning kan sluta vara slutsåld så jag kan få köpa den också! Over and out.

lunch med de bästa

Åååh, var på lunch hemma hos J idag. Hon hade lagat en superdupergod indisksnpirerand gryta som var myyycket smarrig! Till det hade hon till och med bakat bröd! Hur snäll och duktig är inte den kvinnan liksom?! För övrigt var även A och B där, alla tre är riktiga pärlor! <3

Nu ska jag bara bättra på lite smink (hrmm) och sen byta om. Sen bär det av till jobbet. Igen. Men jaja, pengar är bra för julklappar är bra! Hihi :) Dock vet jag inte hur länge jag kommer orka hålla humöret uppe. Det kommer nog sjunka ganska snabbt i takt med min trötthet eftersom jag satt uppe till halv sex imorse och kollade på massa olika TV-sändningar och internetsidor om presidentvalet i USA. Och yeees, Obama var en riktigt värdig vinnare! :)

Nu måste jag kila. Men vill ni veta en sak? Idag är det fem måndaer sedan jag och E blev tillsammans. Heeeelt sick! Och därmed också fem månader sedan vi tog studenten. Tänk, nästan ett halvår har gått! Jösses amalia....

Dags att traska!

Pussis! :*

ni vet vad jag kommer skriva om

Precis. Jobb. Ska bara torka mitt hår och sen bär det av till jobbet igen. Roligt värre.. Menmen.

Ha en trevlig kväll folket!

Pussihej!

parteeey

Blev minsann en utgång igår till slut! Det var nära att det inte skulle bli någon, ville inte sjunka så lågt att behöva tvingas få vara med på E & Co:s förfest.. Men det slapp jag ju också! Efter lite tjat lyckades jag övertala J och wohoo vilken kväll det blev!! Nu har jag dragit två utgångar med den bruden och båda två har varit lika lyckade! Ska även tillägga att tillståndet dagen efter dessa två dagar har varit mindre lyckade.. Men vad tusan, det hör väl till!
Var för övrigt Halloween igår, och vissa var väl mer utklädda än andra. Tänkte ändå ha en outfit först som passade in på temat. En svart klänning, spindelnätsstrumpbyxor och en mask för ögonen. Hittade dessvärre inte två av de tre nämnda ingredienserna, så jag fick nöja mig mig ett halsband med ett skelett! Haha, och glad är jag också att det inte blev mer. Hade nog inte känt mig så goodlooking då.. Fast det kan jag säga att det gjorde jag nog inte iallafall efter att ha träffat både N och C inne på krogen. Full som jag var grät jag. Inte någon enstaka droppe inte, nej jag stod och stortjöt! Haha, visst var jag glad att få träffa de gamla goda grabbarna, men att se förstörd ut på det sättet? Nej tack. Ensam var jag på McDonald's också, hittade dock några brudar jag känner halvdant som jag satt och tvingade i mig en 1/7 dubbelcheese innan jag letade upp min man och fick skjuts hem på cykeln.. Herregud. Det måste vara tequilan som gör mig såhär!

Idag då, vaknade upp i ett tillstånd jag inte önskas vakna upp i igen. Fick iallafall i mig lite mat och vatten och bort med gårdagens smink. Såg väl för övrigt ut som en häxa, kanske var så jag borde klätt mig igår? Menmen.. Åkte med mor och far till kyrkogården och tände ljus och la ut kransar. Det är så himla vackert där under den här helgen. Tända ljus överallt i ett annat så mörkt höstväder. :)

Bla bla bla. Jag ska ju för tusan jobba imorgon så det är nog bäst jag går och sover nu. Blev väl läggdags vid fem, halv sex igår skulle jag tro, det är den där jävla E som ställer till det! Men inte mig emot! :) Sen efter jobb imorgon så ska jag nog gå på hockeyn. Får se, får se..

The bed's calling now! (Wohoo, engelskakunskaperna är på topp, dock inte om man ska kika mitt resultat på den delen under Högskoleprovet... Ehrm..)

Nattinatt!

RSS 2.0