Valborg imorn då!

Hej där! Vet ni, idag är det precis en månad sen jag kom hem från Asien. Satan vad fort tiden går! Har jag gjort något vettigt sen jag kom tillbaka? Typ inte.. Dumförklarat mig för femte/sjätte gången via högskoleprovet, jobbat på ett alldeles för tråkigt jobb.. Tja, har ju iallafall tränat hyfsat bra och bokat in lite skojiga resor och så framöver! Så nånting kul kanske jag gjort. Imorgon är det iallafall Valborg, och det blev allmänt knas bara. Vi får se vad jag hittar på till slut, vet iallafall att jag ska jobba 9-17 först så får vi se sedan vart det bär. Bör bestämma mig redan ikväll om kläder och dylikt för tid lär det inte finnas mycket till övers imorgon! Måste också slänga in jobbkläderna i tvätten så jag inte luktar skit imorgon.. Borde också skicka in lite grejer ikväll, för imorgon hinner jag ju inte, men mor är på ingång att sova så det kommer jag inte hinna iallafall. Vafaaan, var är tiden?! Bäst jag gör någonting nu iallafall så hörs vi mer imorn! Pussis! :*

Tisdag

Halloj! Då har jag äntligen avverkat några timmar på jobbet, usch vill därifrån!! :( Dessutom skulle jag ju verkligen inte äta något onyttigt idag, men klart jag tog med en Big Mac-meny hem och satte mig vid datorn för att kika Hollywood-fruarna. Hann nääästan kika färdigt innan mor snodde datorn från mig, så nu sitter jag med iphonen och hoppas hon blir klar snart så jag får kika klart avsnittet! Imorgon skulle jag jobbat samma tid, men Susie var snäll och tog den eftersom jag ska på förhandsvisning på bio. Och eftersom jag sov way to long idag så ska jag försöka gå och lägga mig tidigare ikväll för halv tolv blir det Friskis för hela slanten! Ej träning sen i fredags och så hamburgare idag.. Fy mig! Äh, ska nog slänga i en tvättmaskin medan jag väntar på datorn. Hörs imorn! Pussis! :*

Hey där!

Hej people!

Blev en fika med Alex & Stina igår, var mycket trevligt att få en update! :)

Idag vet jag inte riktigt vad som hände....? Visst jag la mig väl inte supertidigt igår, men hallååå? Vid ett vaknade jag idag!! Alltså 13.00! Galet! Måste ha stängt av alarmet gång på gång på gång på gång idag! Drömde om att jag sprang Göteborgsvarvet och det gick väl inte sådär jättebra, gick bara in och fikade hela tiden och dessutom sprang jag i gummistövlar och regnjacka. Hrm, kanske inte den bästa löp-outfiten när två mil ska avklaras?! Kanske är ett tecken på att jag borde börja träna på allvar! (Ja jag vet att det är mycket tecken- och ödesnack från min sida just nu, men jag tror på något sätt att slumpen inte avgör allt!)

Och yeeeesssss, igår bokade jag resan!! Så torsdagen 27 maj på kvällen drar jag till Baaaaaarceloooooona och glassar med Martina! Är där i fyra hela dagar innan jag pyser hem till Sverige igen på tisdagmorgonen den 1 juni.  Men vad är det du säger Joanna? Födelsedagsparty som jag missar?! :( Buuuuuuu, då kommer det ju inte bli någon riktig fest! För vem ska shaka med dig på dansgolvet? Köket är inte the shit!! ;)

Nu ska jag ta och värma lite food så jag klarar av kvällen på mitt älskade jobb (jotack!) och inte faller för någon frestelse att äta något onyttigt! För nu har jag dessutom inte tränat sen i fredags! Katastrof! Och min lilla försovning idag satte stopp för gymmandet.. Får lägga upp resten av veckodagarna så jag kommer upp i mina tre dagar minimum!

Nu tonfiskpasta (älskart!) och sen wörk!

Pussis med er! :*

pözz

Wiiie, har trevliga planer på gång! Har pratat lite smått om att åka å hälsa på Martina i Barcelona ett tag, men det har liksom aldrig blivit något av snacket. Men igår när jag pratade med henne så tyckte jag att nu är det faktiskt dags! Så jag har kikat lite i jobbkalendern och har konstaterat att sista helgen i maj är jag ju minsann ledig! :D Så nu har jag kollat runt på olika flyg hit och dit och tillhörande bussar och tåg och hej och hå. Alltihop har jag kollat upp nu så nu inväntar jag bara en bekräftelse från Martinique så jag kan boka hela kalaset! Vore ju såå najs att åka och få lite sol på näsan och uppleva en riktigt härlig storstad! Nån som vill joina?! :)

Nu ska jag sätta mig en stund i solen och njta lite. Ikväll skulle jag ha tränat, men det byts ut mot lite härliga återseenden istället i form av fika med Alex (och Stina tror jag?) så får ta träningen på eftermiddagen istället!

Aaaaaah, ibland känns dagarna härliga iallafall! :) (Låt mig hitta bilnyckeln också så är jag mer än nöjd denna måndag!)

Ha en fin dag!

Pussis & Kramis! :*

ledig, me like!

Hejhejhej!

Natten gick ändå rätt snabbt igår, men det var såklart tråkigt att åka till jobbet från förfesten och inte ner på stan med de andra brudarna.. :( Men nästa helg är det ledighet som gäller och då hoppas jag det blir lite partaj! :)

Annars gör jag verkligen inget vettigt idag.. Lite segt eftersom jag ändå är helt ledig och borde jag något av det. Skulle iallafall göra en kopia på bilnyckeln, men såklart hade han slut på just den sorten på lagret så jag får försöka smyga dit imorgon istället.. Det kanske dock är ett tecken på att
1) Den riktiga nyckeln finns någonstans i närheten så en kopia är inte nödvändig (hoppas kan man ju alltid!)
2) Det är inte rätt att göra en kopia utan att berätta sanningen för mor och far, så därför tycker ödet att jag inte ska göra en kopia bara sådär..

Som sagt så kan jag ju isåfall bara hoppas att det är alternativ ett som stämmer!!

Nu är det söndagsmiddag här hemma så ska gå ner och vara social nu!

Puss med er! :*

vill inte!

Fy faaaaan vilken äcklig natt det var! För det första gick tiden jättelångsamt till jag ens skulle börja jobba, sen när jag tittat lite på tv och tänkte ta en kort powernap så jag skulle orka med hela natten, då ringer jobbet och bönar och ber om att jag ska komma in tidigare eftersom det är galet mycket att göra.. Kommer sisådär 20 min innan jag egentligen ska börja och visst, folk överallt. Vafan tänker vår chef med när han schemalägger folk? Löningsfredag och allt ju! Fick dessutom höra att det hade varit någon innebandy-cup eller liknande, great! Och i en halvtimme skulle Rebecca varit själv på golvet i en halvtimme. Smart planerat! Not....
Fortsätter iallafall att rulla ett bra tag framöver, hinner aldrig ut i matsalen så den ser ju ut som crap, och människor orkar ändå klaga fast dom själva inte heller plockar undan efter sig? Idioter.

Bittra jag jobbar samma tid ikväll. Idag har vi iallafall en person till, men hon är ny så det lär väl inte märkas att ett tillskott finns. Vi får hoppas att det gör det iallafall!

Och jag vill verkligen inte jobba ikväll när alla ska ut ikväll. Vill också ha lite roligt och gå ut och dricka när jag dessutom är ledig imorgon och kan få vara bakis. Menmen, eftersom jag börjar 00 så hinner jag vara med på förfesten iallafall. Tänkte först att jag kan ju dricka litegrann, sluta i tid och hinna bli nykter. Men sen så tänkte jag att jobbet kanske ej skulle bli så glada och så vore det skönt att kunna köra bil. Så ikväll när alla andra dricker alkohol kommer jag sitta med min medköpta thaimat och cola och mumsa! Har trots allt onyttighetsdag 2/2 idag! (Okej måste erkänna att jag drack cola, provsmaka en big mac och åt en glass inatt....)

Hörs laterrrrr!

Pussis! :*

huvah!

Hallelåja!

Riktigt seg fredag idag.. Var helt utmattad efter min tidiga uppgång igår efter så lite sömn så imorse passade jag på big time att sova ut! Så jag gick väl upp typ halv tolv eller om det till och med var lite efter? Och har verkligen inte gjort någon nytta alls.. Men så kikade jag in på Friskis och kikade om det gick några skapliga pass idag, såg att ett medel på Björnö vid 15 kanske kunde vara något.. Drar iväg ett sms till Susie som hakar på. Och haha, när vi kommer dit och ser ledaren... Hrmm.. Ja vi blev ju väldigt fundersamma, hon såg verkligen inte ut att kunna leda någor värt pass, så vi sa att vi testar och gör något annat om vi inte vill göra klart det.. MEN, fyyyyyyy tuuuuuusan vilket jobbigt pass! Ledaren hur vältränad som helst, gjorde varenda övning fullt ut och hejade på alla andra! Så idag lärde vi oss en rejäl läxa - Döm inte ett pass i förväg genom hur ledaren ser ut!!

Nu snart blir det till att laga smarrig tonfiskpasta som Orre på jobbet lärt mig receptet till! Blir spännande att se om jag lyckas, men det verkade busenkelt så borde inte gå att misslyckas! Sen 00-04 blir det jobb inatt.. Bu!! Och samma tid imorgon.. :(

Hörs senare jaooo!!

Pussis! :*

buuuuuuuuuuuuuu!!!!

1) Jag är galet trött, gick upp 04 för jobb 05, och det efter 3 timmars sömn..
2) Jag har tappat bort min bilnyckel totalt så jag har lite smått panik över det. Den finns verkligen INGENSTANS!!
3) Jag har ont i benen och resten av kroppen också för den delen..

Men.. Nu skiter jag i det och taggar för ett pass på Friskis. Var dum och åt hamburgare när jag slutade idag så jag får ta i extra mycket! Susie kommer och hämtar mig om 12 min och sitter i icke träningsbara kläder och dessutom med glasögon. Så nu får jag svida om lite snabbt innan hon kommer!

Puss med er! :*


aloha

Hej där!

Finns liksom inget vettigt att skriva här så därför gör jag ju det heller inte.. Det jag gör om dagarna är att jobba och träna i princip. När jag inte går på krogen vill säga (har varit ute mer nu på 2½ vecka än vad jag var ju 2 månader!).

Är lite surt att nu om några dagar när alla andra får lön, så står jag utan.. Blir så när man steker i andra länder i mars så aprillönen uteblir, men jag ska nog överleva ändå!

Har också skaffat nya glasögon för den som ville veta. Och för första gången provade jag på Afro på Friskis i måndags.

Så visst, händer väl lite ruliga och nya saker lite då och då.. Men kommer aldrig för att gå in och skriva om det. Kanske ska orka göra ett nytt försök?

För övrigt är jag ledig idag och igår, skööönt efter en helg med bara 9 timmarspass. Och det är jobbigt på donken!! Så idag fick jag sova ut (igår gick jag upp tidigt för ett "ärende", hiho!) och sen blev det lunch med mor på stan! :) Känns bra att det redan är onsdag och jag inte utnyttjat någon av mina två onyttiga dagar än! :) Har sagt det till mig själv att två gånger i veckan får jag faktiskt vara onyttig för det blir så himla diktatoriskt om jag ska pina mig själv hela tiden. Sen minst 3 men gärna 4 träningspass per vecka. Då kanske semesterkilona vill försvinna! ;D

Ikväll är det hockey som gäller på TV och sen tidig läggdags. Hade turen att få gå 05-13.15 imorgon istället för 11-20. Myyyyyycket bättre! :)

Hööööörss!

Pussis och hej! :*

hehehej!

Hej där!

Blev en utgång med jobbfolk igår, var väl sådär.. Var inte alls taggad, men tänkte att jag kan ju iallafall kika förbi och åka hem när dom andra går ut. Men drack min enda cider & öl och följde med ändå. Silk/Klubb 34.. Säger väl sig självt? Speciellt när jag nästan var helt nykter?! Men var ändå kul att göra något annat än att jobba med jobbmänniskorna! :)

Fikade också med bästa Sofie igår på Espresso House. Då får man ju lite extra glädjeenenergi som hon på nåt sätt alltid lyckas smitta av sig! :)

Idag skulle jag börjat 11.30, men mobilen ringer strax innan 8 och såklart får jag panik. Har ju hänt lite för många gånger att jag försovit mig och att jobbet ringer och väcker.. Men som tur var insåg jag ju att jag inte var sen, men Emelie ville att jag skulle komma in tidigare.. Så helt yrvaken kan jag inte säga nej utan ska börja 10 istället.. Och eftersom nån granne ska hålla på med nån jordfräs eller något sådär tidigt så kunde jag ju knappast somna om! Så min extrema bitterhet på jobbet idag var nog en konsekvens av för lite sömn och lite lätt huvudvärk..

Nu är jag helt död och försöker tagga för något trevligt pass på Friskis och sen ikväll blir det förhandsvisning på bio med Susie! :)

Pussis! :*

soligttt

Hellluu!

Gick inte upp för såå längesen, det är klart man passar på att sova ut när man väl har chansen! Så nu tänkte jag byta kläder till något som passar att sitta ute på altan i, så ska jag försöka få lite färg på näsan! :)

Ikväll är det förhoppningsvis träning som gäller (om inte jag får plötslig, extrem träningsvärk efter gårdagens pass..) och så ska jag hämta ut biobiljetter till en förhandsvisning som är på torsdag.

Skulle också behöva hinna med lite tråkiga saker som städning, tvätta etc.. Men det vill man ju inte syssla med när det är sånt här vårväder!! :D

See ya!

Pussis! :*


trrrrrråkigt!

Buuuuuu! Skriver högskoleprovet imorgon och jag som skulle skriva sååååå bra imorgon och verkligen förbereda mig innan.. Men nehedå, börjar läsa i Den kompletta guiden till Högskoleprovet idag.. Så typiskt mig skjuta upp saker, kanske ett tecken på att juristlinjen inte är något för mig som inte har det minsta självdisciplin.. Menmen, tänkte sitta lite drygt en timme till och sen förbereda matlåda innan läggdags (kommer inte ens lyckas med att lägga mig i tid!) så får jag hoppas på det bästa! Skriver på Kopparlunden imorgon så kommer inte hinna därifrån på någon rast eller så, bra att jag kan leka med luren då! :D Koppla av mellan blocken!

Nu ska jag keep on trying do some good results med pluggandet, för bra går det ju inte för tillfället..

Pussis! :*

ifååååååån

Hellluu!

Ville bara säga att mina vackra, svarta pärla har kommit idag! :) Längtar tills fredagnatt då nummerflytten sker så jag kan börja använda den på riktigt också! :) Inväntar också lite tillbehör så jag behåller den lika fin som den är! :)

OJ, klockan har gått snabbt, tänkte träna om 15 min.. Orkar inte egentligen, men vad tusan, har ett mål som ska uppnås inom två månader så det är lika bra jag skyndar mig dit nu!

PUSSIS! :*

oj oj oj

He he.. Ber så hemskt mycket om ursäkt för den sjukt dåliga uppdateringen! Kom ju för tusan hem i måndags så jag borde ju berättat lite om det eller något! Det blir inget längre inlägg idag så resehistorian får ni hålla tillgodo med! :)

Kom som sagt hem tidigare i veckan och det har väl inte hänt så mycket under veckan, fast ändå så har det det! Har varit ute två gånger, i fredag och igår.. Var galet roligt ute i fredags! Hade inga förväntningar för hade ju inte ens nån aning vad för folk det skulle vara på förfesten, men det var riktigt riktigt roligt! :) Slutet var väl också roligt, fast jag ju egentligen inte borde tycka så.... Var iallafall både Pluto och BMB som gällde, kanske var liite för rund under fötterna, men jag mådde aldrig dåligt eller så så det var nästan en perfekt utekvälls-fylla! :P Träffade även på Grabbarna Grus utanför BC, mycket kul! :) Sen var jag ute igår också, var lite sliten efter dålig sömn och tidig uppgång.. Sen påsklunch på Real med mormor på det.. Men var ändå en rolig kväll med förfest hos Lina och sen vidare till Silk där Timbukti spelade.. Hoho, nuddade honom, jäääääh vad jag är cool! ;D Var väl minrde rolig avslutning denna kväll, men även här inget jag borde tycka som jag gör om.. Att det ska vara så svårt!!

Under veckan har ju också hunnit luncha med Foppis, fikat med pärlorna, skaffat hemliga planer ( ;) ), pratat ut om jobbiga grejER.. Bla bla bla.. Och sen har det varit rätt skönt att mor och far är i Italien min första helg hemma. Blir nog lätt att jag kan störa mig på dom nu när jag ändå klarat mig så bra utan dom, klart jag har saknat dom, menar inget illa såå! Bara det att det är skönt slippa tjat och så! Så på så vis har det varit skönt nu med bilen hemma och kan göra lite som jag vill :) (Det syns ju hemma överallt kan jag tala om. Stökigt överallt och bara allmänt kaos.. He he, men imorgon ska jag hämta dom så bäst jag fixar till det! Ska innan dess också hinna med lunch hos mormor. Efter skjutsning så är det första jobbpasset som gäller.. USCH!!!! Vill inte! Och sen något möte på det.. Herrejesus! Kommer vara helt slut efter imorgon..

Så det är lika bra jag går och sover så jag orkar upp! Ska bara kika klart "Dating in the dark" på 5play.. Haha roligt program! :D

Och just det.. Har ju velat skaffa en iphone huuur länge som helst nu, och när vi fikade i fredags så hade Alex skaffat en och den va såå rolig att pilla på så jag var ju bara tvungen att skaffa en egen nu! :) Speciellt när äckel-Glocalnet inte är så snälla mot mig.. :P Och finns ju säkert mktmkt bättre mobiler för samma pengar, men som Alex sa: "Hade ångrat mig mer om jag inte köpt den". Håller med! :)

Nattinatt med er! :*

RSS 2.0